Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

γεια σου μερεντουλα!! χαθηκες.. ελπιζω με τοσο τρεξιμο να μενει χρονος για ντοινγκ και να το τσακωσετε το νινι συντομα!! πολλα φιλια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσια , μολις γυρισα και ειμαι ενα πτωμα απο το τρεξιμο.

Μερεντα καλο ρεπο!

Κοριτσια εγω παρακολουθω την ωορρηξια μου με τον υπερηχο και εχω δυο ωοθηλακια αυτη τη φορα πηγα εχθες, και καλης ποιοτητας, εκαναν δουλεια τα χαπακια που πηρα για την ωορρηξια ,αντε να δουμε.... :D

Και κατι ακομα, ολες θα κανουμε κοιλουμπες :lol::lol::lol:

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεππππππππππππππππππππππππππππ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????????

τι βλεπω????????δεν θελω να πτωουμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε ολες θα ερθουν τα μωρακια!!!!!!!!!!!!!

ολες θα γινεται κοιλουμπητσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα αλλες γινομαστε πιο αργα κ αλλες πιο γρηγορα!!!!!!!!!!!

μην το βαζετε κατω κουκλιτσες μου!!!!!!!!

*σορρυ για την εισβολη, απλα σας διαβασα το μεσσημερι κ γι'αυτο μπηκα!!!!!!!!

φουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

φουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

φουουουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε? Τι ωραία που μπαίνουν οι εγκυούλες και μας φυσάνε ε?

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου...

Κάναμε τις εξετάσεις μας και τελικά βρήκαμε ότι έχουμε πρόβλημα με το σπέρμα μας :(

Ενώ έχουμε καλή κινητικότητα και ικανοποιητική ποιότητα σπέρματος είναι πολύ λίγα τα καημενούλια μας... :? μόλις 3.000.000 !!

Έτσι λοιπόν ο γιατρός μας πρότεινε να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση! Δυστυχώς όμως λόγω δουλειάς του καλού μου θα ξεκινήσουμε διαδικασίες απο Σεπτέμβρη και ο Θεός βοηθός!!! :(

Και κάπου εδώ ήθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες, είναι νορμάλ το ότι μας πρότεινε κατευθείαν σπερματέγχυση? Δεν θα έπρεπε πρώτα να ψάξουμε την αιτία του προβλήματος? Οι κοπέλες που κάνουν κάποια θεραπεία οι άντρες τους (αντιβίωση για μικρόβιο κλπ) πως βρήκαν τι έφταιγε? Είναι σωστό να παίρνουμε σαν δεδομένο ότι δεν έχουμε καλό σπέρμα και δεν διορθώνεται και να προχωρήσουμε παρακάτω???

Συγνώμη για τις ερωτήσεις κοριτσάκια μου, είμαι πολύ καινούρια σε όλο αυτό και έχω ζοριστεί λιγάκι.. :(

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες που σύντομα θα γίνουν μανούλες απλά δεν το ξέρουν ακόμη!!! :D Το λέω και το ξαναλέω μπορεί να μας πήρε λίγο παραπάνω χρόνο αλλά όταν γίνουμε μανούλες θα είμαστε πολύ καλύτερες από την κάθε κουτσή Μαρία! Έχω δει πολές περιπτώσεις ζευγαριών που βιάστηκαν να παντρευτούν και στο καπάκι κάνανε και το παιδί για να δείξουν στον κόσμο ότι έχουν όλο το "πακέτο", αλλά μόλις ήρθαν τα δύσκολα στην ανατροφή του παιδιού το κάνανε μπαλάκι το δύστυχο το μωρό από τη μια γιαγια στην άλλη! Ε συγνώμη αλλά αυτές τις κοπέλες δεν τις ζηλεύω καθόλου και τα μωράκια τους απλά τα λυπάμε που θα μεγαλώσουν με τις γιαγιαδες τους και όχι με τους γονείς τους! Δεν λέω θα βοηθήσει και μια γιαγιά όταν θα υπάρχει πρόβλημα ή κάποιες ώρες που θα δουλεύουν οι γονείς αλλά όχι και από το πρωί ως το βράδυ κάθε μέρα. :evil::evil:

Για αυτό κοριτσάκια μου μη δίνετε σημασία στον κόσμο γιατι πάντα θα βρουν κάτι να λένε για όλους μας. Άλλωστε εμείς το παιδάκι δεν το θέλουμε για να φανούμε στον κόσμο αλλά για να του προσφέρουμε όση περισσότερη αγάπη έχουμε! Μην το αφήνετε να σας πάρει από κάτω και συνεχίστε τις προσπάθειες!

Και ένα δυνατό ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σε όλες σας!!!

Levou σε ουρολόγο πήγατε ή μόνο στον γυναικολόγο τα έδειξες τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος; Αν δεν πήγατε να πάτε όπωσδήποτε γιατί αυτός είναι ο κατάληλος γιατρός για να αναλύσει το σπερμα! Good luck!!!

Καλημέρα Madi μου, πόσο δίκιο έχεις! Καθημερινά βλέπω παιδάκια γνωστών και φίλων να τα παρατάνε απο δω και απο κεί οι γονείς τους για να κάνουν την ζωή τους και στεναχωριέμαι απίστευτα! Είμαι σίγουρη πάντως πως όλες μας εδωμέσα θα έχουμε διαφορετική στάση απέναντι στα παιδιά μας αφού τα λαχταράμε τόσο πολύ!!

Όσο για το σπερμοδιάγραμμα δεν έχουμε πάει σε ουρολόγο μόνο στον γυναικολόγο αλλά είναι και κέντρο εξωσωματικής εκεί και εκεί κάναμε το σπερμοδιάγραμμα οπότε έχουν εμπειρία υποθέτω... :?

ωραιοτατα τα λες μαντι μου ετσι ειναι...ετσι γι αυτο δεν το βαζουμε κατω...χτες που ημουν στο μετρο χαζευα ενα παιδακι και χαμογελουσα..και ξαφνικα (αυτο για την αγγελα,να δει οτι με κυνηγανε δεν ειναι ιδεα μου)ανοιγει η πορτα και μπαινει μια μεγαααλη κοιλια..μιας εγκυου...χαμογελασα σκεφτηκα ολα αυτα που λεγαμε και με φανταστηκα σε λιγο καιρο ετσι.. ;) ειχα και το ipod στα αυτια και ξεκιναει το παλιο αυτο τραγουδι.."η μερα εκεινη δεν θ'αργησει" :lol::lol::lol: τελος παντων..

λεβου μου...το σπερμοδιαγραμμα μπορει να ναι ενδειξη οτι κατι δεν παει καλα αλλα δεν ειναι η αποδειξη, κανονικα σε κανα 2 μηνες θα πρεπε να το ξανακανει..συνηθως μιλαμε οταν εχουμε τουλαχιστον 2 σπερμο με ιδιο αποτελεσμα στα χερια μας.

Η σπερματεγχυση δεν ειναι τιποτα και μπορει να βοηθησει..συνηθως ομως δεν προτεινεται οταν ο αριθμος ειναι τοσο μικρος..ξερω οτι υπαρχει ενα μικρο οριο..θελουν να ριξουν τουλαχιστον 5 εκ μεσα..αλλα αν την κανετε το σεπτεμβριο ολα αυτα μπορει να εχουν βελτιωθει.Πηγαινετε και σε ενα ουρολογο που λενε τα κοριτσια,φτιαξτε τη διατροφη σας..προσθεστε πολλα πολλα φρουτα και λαχανικα..και παρτε καποιο συμπληρωμα διατροφης...εμεις παιρνουμε για κεινον το wellman conception το πουλανε στα φαρμακεια..βοηθαει.Το να το παρει 3 μηνες θεωρω οτι θα του κανει καλο.Και οι γιατροι βιταμινες δινουν συνηθως..Λ-καριτινινη,βιταμινη C,E.

Eγω οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει..μπα δεν κανουν τιποτα,αλλα κανουν πολλα...και η μακα επισης..αυτες οι conception τα εχουν ολα μεσα..εμας βελτιωθηκε μεχρι και η κινητικοτητα..ολα αυτα σε συνδυασμο με καλη διατροφη φυσικα..

θα σου ελεγα να προετοιμαστειτε καλα μεχρι το σεπτεμβρη,κι αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε,θα ειστε ετοιμοι για μια επιτυχημενη σπερματεγχυση.

γεια σου μαντι σε ευχαριστουμε που μας εμψυχωνεις ,τα λες πολυ καλα!!

λεβου συμφωνω με αυτα που λεει η κουαντο..Η σπερματεγχυση δεν συνισταται σε περιπτωσεις ολιγοσπερμιας.. οχι οτι δεν γινονται θαυματα! Μεχρι τον Σεπτεμβρη φροντιστε πολυ το σωμα σας, τρωτε καλα, βιταμινες κλπ, εμας μας βοηθησε πολυ και η ομοιοπαθητικη.. Ενας φιλος με προβλημα σαν το δικο σας , με 200.000 μονο .. μετα απο 3 μηνες ομοιοπαθητικη βελτιωθηκε πολυ και τωρα 1 χρονο μετα εχει παει στα 20.000.000!! ακομα δεν εχουν καταφερει συλληψη αλλα εχει ανεβει πολυ η ψυχολογια τους.. Η γνωμη μου ειναι (μετα και απο δικη μου εμπειρια) να το παλεψετε λιγακι μηπως δειτε βελτιωση αλλα μολις νιωσετε οτι κουραζεστε ή οτι οι θεραπειες δεν βοηθανε, να κανετε εξωσωματικη..

πολλα φιλια σε ολες...

Κοριτσάκια μου γλυκά σας παρακολουθώ αλλά δε σας γράφω λόγω δουλειάς και ψυχολογίας.... Σας στέλνω πολλά φιλάκια σε όλες σας και μη χάνετε το κουράγιο σας... Τα σποράκια είναι στο δρόμο!!!

Όσο για τις εγκυούλες, πραγματικά αν και ζω κι εγώ σε μια πολύ κλειστή κοινωνία, όπου και να πάω τσουπ θα δω και μια κοιλίτσα έτσι για να μη μου φεύγει από το μυαλό, μιας και φοβάμαι ότι μου έχει γίνει έμμονη ιδέα... Προσπαθώ παρόλ' αυτά να μη το σκέφτομαι.... ;):-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις απαντήσεις σας, πραγματικά βοηθάει πολύ να υπάρχει κάποιος να τα πώ όλα αυτά και να μου δώσει μια γνώμη!!

Αυτό σκεφτόμαστε κι εμείς να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται με βιταμίνες και καλή διατροφή όσο αυτό γίνεται βέβαια.... βλέπετε η δουλειά του άντρα μου απαιτεί να γυρίσει την μισή Ελλάδα το καλοκαίρι (και θα το κάνει και με την μηχανή) οπότε όπως καταλαβαίνεται τρώει συνεχώς έξω, ταλαιπωρήται, ζεσταίνεται κλπ...

Τέλος πάντων είμαστε αισιόδοξοι όσο γίνεται, το βασικότερο είναι πως είμαστε πολύ αγαπημένοι και έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να γίνουμε γονείς!

καλησπερα κοριτσια!πως ειστε?εγω τρεχω και γι αυτο δεν σας γραφω.παρακολουθω ομως γι αυτο προσεξτε μην ειστε απαισιοδοξες θα τραβηξω κοτσιδες οπως κανει η αναστασια μας :-p

διαβασα που λετε ολες οτι γυρω σας ξεφυτρωνουν ενα σωρο εγκυες και συμφωνω και εγω μαζι σας τοοοσο πολυ.παντου φουσκωμενες κοιλιες βλεπω και μωρουλια αλλα δεν πτοουμαι!εγω εχω ηρεμησει τοσο πολυ αυτη την περιοδο με την θεραπεια και απλα περιμενω να ερθει η ωρα να εχουμε ελευθερα επαφες για να ερθει το σπορι μας γιατι κοριτσια το πιστευω τοοοοοοοσο πολυ οτι θα ερθει ;;) τελειωνει η θεραπεια του και προς το τελος του μηνα θα κανει παλι εξεταση να δουμε αν εφυγε το παλιομικροβιο και μετα βουυυυρ στο ψητο :lol::lol:

levou μου κατευθειαν σε ουρολογο να πατε μην κανεις καμια σπερματεγχυση αν δεν τον δει ουρολογος.αυτος θα σας πει τι πρεπει να κανετε...αν θες σου στελνω και το τηλ.του δικου μας ουρολογου!

madi μου πολυ καλα τα λες :-bd:-bd πολλα φιλακια στο μωρουλι :-*:-*:-*:-*

σε ολες σας κοριτσια πολλα φιλια και αισιοδοξιαααααααα καλοκαιρακι ειναι ριχτε το εξω και θα ερθουν τα μωρακια στην ωρα τους πιστεψτε με :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Να είσαι καλά rose μου, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που είσαι τόσο αισιόδοξη και χαρούμενη!!!! Μπράβο κορίτσι μου, τέτοια μαμά χρειάζεται το σπόρι σου που έρχεται δεν το συζητώ!!

Αν είχες την καλοσύνη να μου στείλεις ένα pm με το τηλ. του ουρολόγου σας θα το εκτιμούσα πολύ! :D

levou μου σου εστειλα pm ;)

πριν τα εβλεπα αισιοδοξα αλλα τωρα που ξερω οτι ολα ειναι καλα και μονο το μικροβιο ηταν αυτο που μας εμποδιζε τωρα τα βλεπω σουπεεερ αισιοδοξα :-p να πινει πορτοκαλια φρεσκα και κανα βασιλικο πολτο να παρει κανει πολυ καλο.ολα καλα θα πανε θα το δεις αμα βρειτε το προβλημα και το λυσετε θα ερθει και το νινι ;) φιλια πρεπει να βγω εχω πολλαααα να κανω @-)@-):-*:-*:-*:-*:-*:-*

geia sas koritsakia m!

ti m kanete?

ola kala?

egw xthes piga sto giatro, ola mia xara, DOXA TO THEO KAI THN PANAGIA kai aurio me ti voitheia TOUTHEOU KAI THS PANAGIAS pame gia tin auxeniki diafaneia!

ola kala na pane euxomai koritsia!

oses eiste stin prospatheia min ta vazete katw kopelitses m!tha rthei to thavma!sto dromo einai agapes m!

filakiaaaaa!

euxitheite m kali epitixia gia aurio na parw tharros:)

O THEOS, H PANAGIA, H AGIA EIRINI H CHRUSOVALANTW, O AGIOS STYLIANOS, I AGIA MARINA, O AGIOS IWANNIS, H AGIA ANNA KAI OLOI OI AGIOI AS EINAI SE OLES DIPLA MAS NA MAS VOITHANE!

Girl καλή επιτυχία κοπέλα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και τα αποτελέσματα να είναι τέλεια! Αντε και ακολουθώ και εγώ μετά από 1,5 εβδομάδα για αυχενική. Τώρα πως είσαι; Ακόμα στο κρεβάτι ή σηκώνεσαι καθόλου; Εμένα μου είπε ότι μπορώ να σηκώνομαι σιγά σιγά αλλά λίγο ψιλοφοβάμαι και προσέχω ακόμη. Λέω να κλείσω τον 3ο και μετά να ξεθαρέψω.

Καλησπερα στις μαχητριες που ολες αξιζετε να γινετε μανουλες και θα γινεται....απλα η καθε μια στην ωρα της!Για κοτσιδες εδω εγω!!!!ποια θελει να τις τραβιξω!!!! :o)=p~

Φουυυυυυυυυυυυυ παρτε και ενα δροσερο γκαστροαερακι γιατι πλακωσαν και οι ζεστες!! @-)

girl σε εχασα λιγακι....αυριο ολα θα πανε καλα με την αυχενικη μην στεναχωριεσαι.κι εμενα ολα καλα και οι μετρησεις και το τεστ papp-a!Αλλο ενα αγχος ειναι η β`επιπεδου και μετα στην τελικη ευθεια και ο Θεος βοηθος!

Φιλια σε ολες!!!

Μπράβο βρε εγκυούλες.....που έρχεστε και μας δίνεται κουράγιο :)

Να σας πω .....μήπως πάντα δε υπήρχαν γύρω μας έγκυες γυναίκες??

Αλλά εγω προσωπικά, μιας και είχα μια "παρατεταμένη εφηβεία" δεν τις έβλεπα καν... 8-)

Τα τελευταία χρόνια όμως που χτύπησε το μητρικό καμπανάκι και άρχισαν τα προβλήματα μου....άρχισα να παρατηρώ γύρω μου φουσκωμένες κοιλίτσες.

Δεν έφτασα βέβαια στο σημείο της Αγγέλας να βλέπω και τις αντρικές κοιλιές χαχα!

Καμια φορά όμως που βλέπω την κοιλια του άντρα μου να μεγαλώνει.....μιας και δεν του λείπουν λίγα κιλά παραπάνω.....αυτοσαρκάζομαι και του λέω "μήπως τελικά καλύτερα να γεννήσεις εσυ αντι για μένα?"

Οσο για κάποια κορίτσια που διάβασα παραπάνω...οτι έχουν σοβαρό πρόβλημα με το σπέρμα.....έχετε σκεφτεί καθόλου για δανεικά σπερματοζωάρια??

χαιρετω τα κοριτσια!! ολες καλα? αντε σαββατοκυριακο,χαλαρωση και αγαπουλες!!

λαγονησι νομιζω οτι τα δανεικα σπερματοζωαρια τα σκεφτονται ζευγαρια που εχουν θεμα αζωοσπερμιας.. ειναι η τελευταια λυση! Στις αλλες περιπτωσεις υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα για εναν αντρα να γινει πατερας με τις νεες τεχνολογιες..Ασε που ειναι λεπτο το θεμα και νιωθουν ασχημα ακομα και αν εχουν μικρα θεματα κινητικοτητας!! Φανταζεσαι να τους ριξεις και την ιδεα του δανεικου??! α παπα θελει προσοχη και υπομονη η υποθεση! Ευτυχως συνηθως τα ζευγαρια τα καταφερνουν πριν φτασουν εκει..

φιλια σε ολες

μπραβο κοριτσακι...!!!!!!!!!!!!!!!!τουιγκι μια χαρα τα εξηγησες...ετσι ειναι λαγονησι μου..μονο σε πολυ σοβαρες αζωοσπερμιες προτεινεται...οταν ουσιαστικα δεν εχει ουτε ενα τοσο δα..αλλιως υπαρχουν τροποι ..

σας καλημεριζω κι ευχομαι να εχτε ενα καλο σαββατοκυριακο!!!!!!!!...με ντοιν ε;μην ξεχνιομαστε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...