Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια :)

Μπήκε κι ο Ιούνιος, εύχομαι το καλοκαιράκι να είναι γουρλίδικο ;)

Θυμάστε που είχα παει στο γιατρό και μου είπε οτι θα έκανα ωορρηξία 20-21η μέρα του κύκλου κι εγώ είχα πονάκια νωρίτερα;Ε, τελικά είχε κάνει λάθος :o Μου ήρθε περίοδος 29η μέρα του κύκλου!Έπαθα σοκ γιατί ο κύκλος μου πια είναι 34, στην καλύτερη περίπτωση 32 ημερών.Τι έγινε κι άλλαξε έτσι ξαφνικά;Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι αλλά ρε κορίτσια αλλιώς να ΄κάνεις προσπάθειες με τέτοιο κύκλο κι αλλιώς με 34 ημέρες :x Αφήστε που είχαμε ετοιμαστεί για σπερματέγχυση και βέβαια αναβλήθηκε :( γιατί με τον παλιό κύκλο που υπολογίζαμε ο άντρας μου δεν είχε δουλειά.Είμαι να σκάσω κι εκεί που είπαμε για Ιούλιο, πέφτει Σαββατοκύριακο, αν δεν ξαναλλάξει ο κύκλος κι έτσι πάμε μάλλον ΄για Σεπτέμβρη,όπως είχαμε αρχικά σχεδιάσει.Δεν είναι τίποτα θα μου πείτε αλλά νιώθω λες και κάποιος δεν αφήνει να προχωρήσουμε,τέτοια γκαντεμιά πια; :evil:

Cuando,κι εμείς κατα βάθος είχαμε το Σεπτέμβρη στο μυαλό μας,λες γιαυτό η γκαντεμιά;Έχω κουραστεί κι εγώ, μια πέφτω μια σηκώνομαι και γύρω μας όλοι γίνονται γονείς.Τελευταία ανακοίνωση, προχθές που λείπαμε Αθήνα από τη γυναίκα του ανηψιού μου :shock: , έγκυος στο δεύτερο και μάλιστα ''ταλαιπωρήθηκε'' γιατί προσπαθούσε κανα εξάμηνο, μην χ.... :evil:

Αυτά τα νέα μου,εύχομαι και πάλι το καλοκαιράκι να είναι για όλες μας τυχερό :) Κορίτσια προσεύχομαι για όλες μας, αν και ντρέπομαι που κάποιες φορές χάνω την πίστη μου :oops:

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ βρε αγγελα...ολα γινονται για καποιο λογο...τι να πω.Καλοκαιρακι ερχεται διακοπες χαλαρωση θα ερθουν τα μωρακια μας!!!!!εγω ειπα μεχρι το σπτεμβρη να δουμε..αλλα ειχα σκοπο να εκανα σπερματεγχυσεις μεχρι τοτε..αυτην την πρωτη δεν την πολυθελαμε..νιωθαμε οτι ειχαμε χαλαρωσει και δεν ειχαμε ορεξη μια απο τα ιδια..και να..τη χασαμε λογω της παραλληλης εμφανισης της δουλειας..χμμμμμμμμμμμ......ευχομαι να μη χρειαστει να περιμενεις αλλο αγγελα μου και να τακτοποιηθει ο κυκλος σου στις 29 μερες..

αχ βρε αγγελα ταλαιπωρια αυτος ο κυκλος! τι να κανουμε... εγω σου λεω,, ασε τις μερες και καντε ντοινγκ μερα παρα μερα απο 12η με 25η να εισαι μεσα!! δεν ειναι και ευκολο θα μου πεις αλλα... τωρα το καλοκαιρακι που χαλαρωνουμε ολα γινονται!! καλη τυχη σου ευχομαι... κι εσενα κουαντο!! φιλια

Cuando μου μακάρι να στρώσει ο κύκλος,τι ναπω, φαίνεται πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται :)

Twiggy μου, γέλασα με το ντοιγκ ντόιγκ, θα το εφαρμόσω σίγουρα κι όσο αντέξουμε ;)

Αγγελα εγω να δείς τι έχω πάθει που έχουν γεννήσει 3 φίλες φέτος και βλέπω συχνά τα μωρά τους.............και είναι ΓΛΥΚΕΣ!!!!

Θ΄λεω κι εγώ ένα βρε κορίτσια και εύχομαι και για εσάς το καλύτερο.

Ελπίζω να μου φέρετε γούρι........και να συζητάμε του χρόνου στις άλλες θεματικές ενότητες....που έχουν να κάνουν με το μεγάλωμα των παιδιών μας :)

kopeloures mou geia sas!!!

thelw na efxaristisw therma oles tis gastroules mas pou den mas ksexnoun k mpainoun k mas fysane kathe ligo!!!

na ste oles kala k me enan pono na erthoun ta ygies mwrakia sas stin agkalia sas!!!!

lagonisi kalws irthes stin parea k kali epityxia!!!!

egw akoma eimai sti xwnepsi pws o xronos aftos tha paei etsi.....kai...ygeia na exoume!!!!kai to kalo?????erxtete prin kati meres ena zebgari apo ti parea mas k mas zitaei na ginoume koumparoi!!!kai leme ame giati oxi???pote tha ginei o gamos???se 2 mines mas lene????tiiiiiiiiiii??????bre paidia ta oikonomika mas einai sk@t@(opws poly poly kala kserete kales mou filenades!!!!!)giati de to kanete tou xronou?????kai mas erxete mia wraia apantisi apo ti "koumpara":EIMAI EGGYOS!!!!!!!!!

ok!!!meiname proteleftaioi sti parea k afto giati to teleftaio zebgari den exei pantreftei akoma!!!!!!!

thelw na kataliksw cuando mou glykia pws se niwthw(k oxi mono egw fysika)!!!!einai apistefto synaisthima afto!!!!egw prospathw na mi xanw ti pisti mou an k klonizete oso pernaei o kairos toso k perissotero!!!!!de kserw mexri pou tha paei afti i balitsa alla o theos na mé bgalei pseftra exw poly pswmi akoma na faw k kati mou leei pws tha einai k pikro!!!!!kata ta alla aisodoksi!!!!!poly kourastiko afto to taksidi bre koritsia k pas pas pas k den ftaneis.....ouuufffff!!

kali epityxia se oles mas!!!dynami k pisti...!!!

τζανολινο ασε ειναι πολυ δυσκολο να κρατησεις δυνατη την πιστη..ολες λυγιζουμε..εγω οταν χαμογελω και λεω ενταξει δεν πειραζει,τελευταια τι να κανουμε... μετα νομιζω οτι με κοροιδευω..και οτι θα μεινω για πολυ καιρο το τρενακι που βλεπει τα αλλα τρενα να περνουν ...

θελω να πιστευω οτι με πολλη αγαπη ,καλη διαθεση και θεληση..αυτο το μωρακι θα μας κανει τη χαρη να ερθει να το λατρεψουμε!αντε μωρακι...κουραστηκε η μανουλα...αααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Αχ βρε κορίτσια κι εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω έγκυες κ την κουτσή μαρία.... Είπα στον άντρα μου αν αρχίσω και στραβώνω πολύ τότε θα είμαι για τρελόγιατρο... κάθε απόγευμα όλοι πάνε βόλτα τα καροτσάκια με τα μωρά και εμείς κάνουμε βόλτα με το ποδήλατο σαν παιδάκια....

Αχ βρε κορίτσια κι εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω έγκυες κ την κουτσή μαρία.... Είπα στον άντρα μου αν αρχίσω και στραβώνω πολύ τότε θα είμαι για τρελόγιατρο... κάθε απόγευμα όλοι πάνε βόλτα τα καροτσάκια με τα μωρά και εμείς κάνουμε βόλτα με το ποδήλατο σαν παιδάκια....

ασε ελενακιο..κι εγω βλεπω μερικες και λεω..ακομα κι αυτη;ααα...αλλα πιστευω πως οταν σταματησω να το λεω αυτο..εχω βελτιωθει πολυ :lol::lol: και απλα λεω οκ..και αυτη και εγω θα ειμαι ετσι σε λιγο..ισως να με κανει να νιωθω καλυτερα και πιο κοντα στο στοχο..ξερω κι εγω...αλλα οταν λεμε και η κουτση μαρια πραγματικα και η κουτση!! :lol::lol:

emena arxizei k o kalos mou na peftei epeidi exei to problima!!!iethan tis proalles sto magazi na fane ena poly nearo zebgaraki(aftos 17 k afti 16)k diapistwsame pws i kopela einai eggyos k mou leei o kalos mou:akoma k afto to pitsiriki mporei na kanei paidia k egw eimai steiros.....

prospathisa na to gyrisw sti plaka alla koritsia oso pernaei o kairos xeiroterebei k de kserw pws na to xeiristw!!!!exei dikio ti na tou pw????na ton bgalw trelo???tou exw pei ta panta k ton kathisyxazw alla mexri pote k posa logia parigorias yparxoun???arxizei na mou leei pws kaneis den ton katalabainei!!!entaksei exei dikio giati mono aftos kserei...ti na pw???ola poly dyskoleboun.anti na kalytereboun..........

eeeeeeeeeepppppppp ta koritsiaaaa!!!!!!!!!

den pisteuw na peftei h psuxologia mas??????????erxontai ta ninakia sas..mou to pe ena palikaraki pou exw sthn koilia mou..h alhtheia einai oti mou eipe na mhn sas to pw alla oxi k na mhn sas to grapsw..xixixi :lol::lol::lol:

stelnw tous agwnistikous mou xairetismous k pollla filia sunodeumena me ena gero fusigma

fouuuuuuuuuuuuuu fouuuuuuuuuuuuuuuu fouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufoufofffffooouuuuuuuuuuuu #:-s

filia :-*:-*:-*:-*:-*:x

καλημερα κοριτσια!! μερικαλ ευχαριστουμε για το φυσημα, φιλια στο σπορακι!!

τζανολινακι .. τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα! δεν πτοουμαστε ομως... ας κανουν ολοι παιδια.. σκασιλα μας, τα δικα μας θα ειναι καλυτερα!! :lol: οσο για το θεμα του αντρα σου, σε καταλαβαινω γιατι το εζησα κι εγω.. επειδη το προβλημα μας ειναι κυριως η κακη ποοτητα του σπερματος, μια περιοδο ο καλος μου ηταν πολυ χαλια και πιστεψα οτι αυτο θα βλαψει και τη σεξουαλικη μας ζωη... Δεν ηξερα τι νακανω, ο,τι και να ελεγα τον ενοχλουσε.. προσπαθουσα να τουε ξηγησω οτι το προβλημα ειναι δικο ΜΑΣ , του ζευγαριου και οχι δικο ΤΟΥ.. ! δεν καταφερα πολλα, νομιζω με τον καιρο το ξεπερασε.. Συνεχεια του λεω οτι δεν καναμε κατι κακο, ουτε καναμε κατι και φταιμε! Ειναι καθαρα θεμα ατυχιας, ετυχε σε εμας δεν σημαινει οτι δεν αξιζουμε... Μια λυση ειναι να του τονωσεις πολυ την αυτοπεποιθηση στο.. κρεβατι!! αυτοσχεδιασε....

φιλια σε ολες!! αχ κουαντο σε νιωθω.. ξερεις σε ποσους γαμους με νυφες φουσκωμενες πηγαμε την τελευταια χρονια?? αχ.. να ναι καλα τα παιδια, που θα παει θα ερθει και η σειρα μας!!

αχ βρε τζανολινο ευχομαι να μεινεις και να διαψευστει ο καλος σου..κανενας αντρας δεν ειναι στειρος απολυτα...ο,τι και να λενε...ευχομαι να γινει ενα μικρο θαυμα..τι δυσκολα ρε γαμωτο ολα...κουραγιο καλο μου

αχ! ποσο σας νιωθω κοριτσακια μου...κι εγω ειμαι η τελευταια στην παρεα μας που δεν εχει παιδακι και μαλιστα ημουν η πρωτη απο ολους που παντρευτηκα...η πλακα ειναι οτι ολοι μας πιεζουν και μας ρωτουν γιατι το καθυστερουμε το θεμα του παιδιου!αντε πες μου τωρα τι τους λες??? :(

Bρε lagonisi μου, τρεις φίλες;καλά να είναι οι κοπέλες αλλά,κορίτσια, κακά τα ψέμματα.Όπως πολύ σωστά έγραψε μια κοπέλα, είσαι το τρένο που βλέπεις τα άλλα τρένα να περνούν κι όχι επειδή δεν θες ή από κακό χειρισμό.Απλά επειδή...ετσι,τράβηξες το λαχνό.

Γέλασα πολύ με την κουτσή Μαρία που κάνει πια ένα παιδί και θυμήθηκα ένα περιστατικό που συνέβη πριν κανα δίμηνο.Βρισκόμουν σε μια δημόσια υπηρεσία και είδα έναν τύπο με κοιλίτσα,δηλαδή τι κοιλίτσα, κοιλούμπα :) και ρε παιδιά, μα το Θεό, μου πέρασε αστραπιαία η σκέψη οτι κι αυτός έγκυος!και τρόμαξα με τον εαυτό μου :-o .Ποπο, το παίζω και ψύχραιμη, φανταστείτε τι έμμονη ιδέα μου είχε γίνει.Πλέον το έχω πάρει στο ψιλό γιατί και στο περίπτερο κάτω από το σπίτι μου να παω στις 5 τα χαράματα θα πέσω σε έγκυο!

Καλή δύναμη σε όλες, θα τα καταφέρουμε, φιλάκια :-*

αγγελα εχεις πολυ γελιο... :lol::lol::lol: ....κι εγω σε καποιες φασεις λεω μονη μου ελεος!!!!!!παω για ψωνια και στριβουν απο παντου κοιλιες...χαχχα...πλεον ομως απλα χαμογελω και τις χαιρεταω.. :lol::lol:

παρτε να χαζεψετε:

http://www.skepsouthetika.gr/site/

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

τι μου κάνετε ; δεν έχω χρόνο να διαβάσω τις σελίδες σας αλλά εύχομαι να είστε όοοολες καλά !!!!!

Σήμερα σαν αφεντικό έδωσα τον εαυτό μου ρεπό απο όλα,

τα φιλιά μου σε όλες σας !!

καλή συνέχεια σε αυτές που προσπαθούν και καλή συνέχεια στης φουσκοκοιλίτσες μέλλουσες μαμάδες !!!

είναι η εποχή που έχω δουλεία κουάντο μου,

φεύγουμε μεσημεράκι και γυρνάμε σπίτι 10 - 11 το βράδυ ώσπου να κάνω και μπάνιο.....,

τα πρωινά μου τα αφιερώνω στο γυμναστήριο, τρελή προπόνηση και κορμί φέτες ( τουλάχιστον εδώ δικαιώθηκα γιατί απο το άλλο.... ) :lol::lol::lol:

εσύ τι κάνεις ; όλα καλά ;

εδω στον αγωνα :lol: ...και χωρις σπερματεγχυση γιατι εμφανιστηκε μια δουλιτσα και πεφτει πανω στις μερες..οποτε συνεχιζουμε μονοι μας..κι ο θεος βοηθος ;)

κι εγω παλευω να χασω κανενα κιλο επισης..

μα ναι δεν νομιζω να ειμαι εγω που βλεπω οτι υπαρχουν τοσες!!!!γινεται χαμος!!!!!!!εκτος και αν με κυνηγανε :lol::lol::lol::lol: εχει βρεξει και βρεχει μωρακια οπως εχουμε ξαναπει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...