Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χ+μ, το ξερω οτι ειανι δυσκολο να το πιστεψεις τωρα. αλλα θα γινει μια μερα ενα κλικ... κι ολα θα ξαναερθουν στη θεση τους λιγο λιγο! και πιο καλα θα νιωσετε και τα σπυρακια θα φυγουν.. και ντοιν ντοιν θα σκεφτεσαι και μονο αυτο!!! αληθεια!! θελει λιγο παραπανω προσπαθεια και πιστη οτι αυτο που εχεις ως τωρα καταφερει ειναι πολυ πολυ σημαντικο για να το αφησεις να χαθει! Δεν εχω παρακολουθησει ακριβως τι γινεται με το δερματικο σου αλλα αν θελεις δοκιμασε και ομοιοπαθητικη, κανει θαυματα σε αυτον τον τομεα πολυ...καλη τυχη γλυκια μου..

μαρικακι ολα καλα? σε πεθυμησμε! τι κανεις? περνατε καλα, τι κανετε με το θεμα μας?

φιλια σε ολες..girl φιλια στην κοιλιτσα!!!! υπομονη, ολα για το μωρακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερά στα κορίτσια μου!!! Τι μου κάνετε; Εμείς καλά μεγαλώνουμε :P

Μαρικάκι που είσαι βρε ψυχή! Μας έλλειψες πραγματικά! Ελπίζω η αποχή αυτή να σου κάνει καλό, να χαλαρώσεις γιατί σε λίγο καιρό όταν θα γίνεις μανούλα θα έχεις πολύ τρέξιμο!

Twiggy σε τι φάση είσαι τώρα; Σου τα βάλανε τα εμβράκια ή όχι ακόμη; Δεν ξέρω και πολλά από εξωσωματικές βλέπεις; Εύχομαι όλα καλά να πάνε και σε λίγους μήνες να κάνεις αγκαλίτσες με το μωράκι σου ή και τα μωράκια σου γιατί όχι ;)

Χ+Μ κουράγιο ρε κοπέλα μου και μην απογοητεύσαι, θα γυρίσει ο τροχός να είσαι σίγουρη! Συνήθως τα σποράκι σκανε μύτη εκεί που δεν το περιμενουμε οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Έφυγε ο Μάης ο γκαντέμης και ήρθε ο Ιούνιος με αισιοδοξία. Προσπάθησε να δεις αλλιώς για να βοηθήσεις τον εαυτό σου!

Cuando πες μου ότι δεν ηρθε η ακατανόμαστη και ότι αρχίζουμε να ελπίζουμε;

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!! Σε όλα τα κορίτσια ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

δεν ηρθε αλλα δεν ελπιζουμε ακομη..γιατι συμφωνα με το τεστακι οωρηξιας μπορει να ερθει αυριο..ετσι λεω..αν τυχον που αποκλειεται δεν ερθει μεχρι τη δευτερα..το συζηταμε..χαχαχαχα :lol: συμπτωματα ο απολυτο 0!!!ουτε στηθος ουτε τιποτα...πονακια εχω λιγες μερες τωρα(περιεργο γιατι συνηθως δεν εχω) που πανε κι ερχονται..μπορει να ναι το εντερακι μου..δεν νομιζω να ελπιζω αυτον το μηνα...κυριως γιατι δεν εχω συμπτωματα που να μου δειχνουν κατι ιδιαιτερο να ελπιζω..

Καλημέρα κορες, καλό μήνα και πολλές ανακοινώσεις εγκυμοσύνης να έχει αυτός ο μήνας.

Σας ευχαριστώ πολύ, ευχομαι σε όλες που προσπαθούν να πετύχουμε το επιθυμητό. Σας σκέφτομαι όλες, δεν σας ξεχνώ και ας μην με βλέπετε συχνά, δεν έχω και την καλύτερη ψχολογία τους τελευταίους μηνες. Το παλευω και εγώ όπως και εσείς. Πάμε δυναμικά κορίτσια. Όλα κατ ευχήν!

καλα κουαντο μη λες πολλα!!! οπως εχουμε πει πολλες φορες, ειναι λαθος να ψαχνουμε για συμπτωματα.. μπορει να εχει γινει κατι.. αν δεν δεις περιοδο δεν ειναι τιποτα σιγουρο!!

μαντι γεια σου κοριτσακι!! οχι ακομα δεν εκανα εμβρυομεταφορα.. κανω μακρυ πρωτοκολλο και θα παρει περισσοτερο χρονο.. ακομα κανω ενεσουλες!! φιλια σε ολες

ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΕΣ!!!!!

ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Η΄ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...... ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΣ ΜΕ ΑΦΑΝΤΟ ΚΥΚΛΟ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ..... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.

Καλημέρα, λοιπόν πήγα στον γιατρό μου εχτές και την Δευτέρα το ποιο πιθανό είναι να κάνουμε την σπερματεχγυση. Ευχομαι να τα καταφέρουμε. Ας βάλει ο Θεός και η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω το χέρι της.

Καλή επιτυχία σε όλες.

αχ καλη επιτυχια μωρουλι...ευχομαι να εχεις πολλη τυχη και να χεις και τη βοηθεια της αγιας ειρηνης!!ολα καλα θα πανε..οσο μπορεις κανε το και ξεχασε το μετα..ειναι καλη συνταγη... ;)

ΜΠΡΑΒΟΟ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ MOROULI ΚΑΙ TWIGI!!!

ΘΕΤΙΚΗ ΣΞΕΨΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.... :D

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΤΑΣ ΚΑΜΕΛΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .......

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΗΜΗΝΟ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ?????

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΚΕΥΟΥΛΑ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!!!

Ευχαριστώ κορίτσια , ευχαριστώ πραγματικά πολυ!!! Ας είμαστε τυχερές αυτόν τον μήνα να τα καταφέρουμε όλες. τον Αυγουστο θα κλείσουμε 3 χρόνια προσπάθειας, δεν είναι αρκετό πια να μας δώσει αυτό που περιμένουμε τόσο πολύ.

Ευχομαι λοιπόν αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μήνας για όλες μας. Πάμε μπροστά δυναμικά με επιτυχία. Νέος μήνας νέα όμορφα και τα ποιο υπέροχα συμβάντα να μας συμβούν στην κοιλίτσα μας.

Φιλενάδες μου, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!!

Είμαι ακόμα πολύ σοκαρισμένη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών!!!!

Δεν ξέρω εάν παρακολουθήσατε καθόλου τι έγινε στην Μασσαχουσέττη την περασμένη Τετάρτη, αλλά μας χτύπησε πολύ δυνατός κυκλώνας, για πρώτη φορά σε 60-65 χρόνια. Σπίτια εξαφανίστηκαν, ή κατεδαφίστηκαν, τοίχοι και σκεπές πέταξαν στον αέρα, αυτοκίνητα, γκαράζ... , τεράστια δέντρα ξεριζώθηκαν, ή ξυρίστηκαν...Το επίκεντρο του κυκλώνα πέρασε σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι μας και κάνω τον σταύρο μου ξανά και ξανά που είμαστε ζωντανοί και που σήμερα έχουμε μια σκεπή πάνω από το κεφάλι μας!!!! Μείναμε χωρίς ρεύμα για 2 ημέρες, γιατί είχαν πέσει δεκάδες στύλοι της ΔΕΗ και εκατοντάδες δέντρα. Τμήματα του δρόμου μας ήταν αδιαπέραστα, το ίδιο και κάποιες από τις κάθετες οδούς...

Για πρώτη φορά στη ζωή μου έζησα καταστροφή τέτοιου μεγέθους και πραγματικά, δεν ξέρω πως γλιτώσαμε και πως δεν πάθαμε καμία ζημιά στο σπίτι. Ο θόρυβος ήταν σαν να περνάει τρένο και ξαφνικά όλα πετούσαν παράλληλα με το έδαφος. Τρέξαμε στο υπόγειο να σωθούμε και όταν όλα ησύχασαν η αυλή μας ήταν γεμάτη από κομμάτια τοίχων, ταβανιών, υαλοβάμβακες, μεταλλικά τμήματα οροφών, χαρτιά, κλαδιά, φύλλα....

Τώρα που έχουμε ρεύμα και βλέπω τις ειδήσεις, δοξάζω το Θεό που είμαστε ζωντανοί και που έχουμε ακόμα το όμορφο σπιτάκι μας, και πραγματικά, δεν πειράζει εάν δεν καταφέρουμε να κάνουμε παιδάκι....

Σας φιλώ γλυκά και σας αφήνω, γιατί είμαι ακόμα κάπως.... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

http://www.youtube.com/watch?v=iS334pHmuTM

http://www.youtube.com/watch?v=eUWg7OYX ... re=related

Αυτό το πράγμα πέρασε σε απόσταση βολής από το σπίτι μας!!!!

marikaki27 Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ..... ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 18 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ Η ΖΩΟΥΛΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ.

morouli ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Η΄ΦΥΣΟΛΟΓΙΚΑ.

LIL ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 54η ΜΕΡΑ!!! ΕΚΑΝΑ ΕΧΤΕΣ ΧΟΡΙΑΚΗ, ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Καλημερα κοριτσιαα :-*:-*:-*:-*

Μαρικακι τα ειδα και επαθα!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o

εδειξε και εδω στις ειδησεις κατι λιγα ομως αποσπασματα της καταστροφης αλλα αμα δεν το ζεις δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα!!!!! αμα χανεις τους ανθρωπους σου και το σπιτι σου απο κατι που δεν μπορεις να ελενξεις ειναι πραγματικα φρικιαστικο !!!!

Σου ευχομαι ολο αυτο να τελειωσει και να μπειτε παλι στους κανονικους σας ρυθμους. Μια μεγαλη αγκαλια απο μενα και μπολικο κουραγιο:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

X+M παρε τα φαρμακα ξερω οτι ειναι δυσκολο μετα απο οσα περασες αλλα οταν γινει καλα το μωρακι καλο θα ηταν να πατε 1 ταξιδακι με τον αντρα σου να ηρεμησεις λιγο. Ολο αυτο το αγχος και η στεναχωρια μονο κακο κανει, εγω οποτε περνουσα μεγαλες στεναχωριες με επιανε αιμοραγια σε σημειο να μην προλαβαινω ουτε σερβιετα να βαζω ποταμι το αιμα δεν μπορουσα να παρα να καθομαι μονο στην τουαλετα και να περιμενω να μειωθει η ροη του αιματος..

Καλη επιτυχια στο Μορουλι και την Σκορπινα μας, κοριτσια ανεβειτε λιγο καθε προσπαθεια θελει καλη ψυχολογια θετικη ενεργεια εξαλου μην ξεχναμε οταν θελουμε κατι πολυ βοηθαει και το συμπαν @};-@};-@};-@};-

Στις υπολοιπες αγωνιστριες να ευχηθω καλο αγωνα !!!! :x:x:x

μαρικακι παλι καλα που δεν παθατε τιποτα!!!!!!παναγια μου με αυτους τους κυκλωνες πωπω!!!!!!!!!να προσεχετε...εμεις εδω αλλος ενας μηνας αποτυχημενος...γιουχου...ηρθε!!!για να δουμε ποια θα κανει την ααρχη να αρχισουν οι ανακοινωσεις!!!

πωπω μαρικακι τι ειανι αυτο που ζησατε?!!! δεν μπορω καν να το φανταστω!! να ειστε καλα, ευχομαι συντομα να συνελεθετε απο αυτο το σοκ και ευκαιρια να εκτιμστετε βεβαια αυτο που εχετε!!Κριμα για τους ανθρωπους που χασανε σπιτια και συγγενεις.... :cry:

φιλια στις υπολοιπες.. ειπαμε σκεφτομαστε θετικα!!! φιλια

ekei pou kaathomoun k epina kafe sto magazi lew na pw mia kalimera stis filenades mou

kalimeraaaaaaaaaaaaa

μαρικακι μου τι ηταν αυτο που παθατε κουκλα μου;;;;ευχομαι να μι σας ξαναβρει τετοιο πραγμα.....συντομα να μπειτε παλι στους ρυθμους σας και να συνεχισετε να ανοιγετε το δρομο για το μωρακι σας....

σιακι μου τι κανεις εσυ;;;;βλεπεις βρικα και ελληνικα επιτελους!!!!μεγαλη η χαρη σου :lol::lol::lol::lol::lol:

twiggy μου καλη επιτυχια!!!

μωρουλι καλι επιτυχια κ σε σενα κοπελα μου!!!

skorpinakiiiiii που εισαι βρε φιλεναδα μου;;;στειλε μου κανενα μνμ να μου πεις πως εισαι!!!!κ καλι επιτυχια εννοειτε!!!!!!!!!!!!!!

σε ολες σας καλι επιτυχια!!!!!!!!!

ι μερεντα ακομα αφαντι εεε;;;;;;τι εγινε βρε παιδια;;;;νομιζω πανω απο μηνα εχει να φανει!!!!!ας ειναι καλα το κοριτσακι μας κ μακαρι να ειναι και γκαστρωμενο!!!!!!!

κοριτσια πως θα περασει ο καορος μεχρι τον αυγουστο που θα παω ελλαδα κ θα χαλαρωσωωωωω;;;πολυ δυσκολος ο χειμωνας που περασε.πως κ πως τις περιμενω τις διακοπουλες μου!!! :D:D:D

Καλημέρα κορίτσια απο το ταλαιπωρημένο Springfield, Massachusetts.

Χθες το βράδυ κάναμε μια βόλτα στο άλλο άκρο του δρόμου μας, και μόλις είδα τις καταστροφές εκεί, μου κόπηκε η λαλιά!!! Είμασταν πολύ τυχεροί που ο κυκλώνας πέρασε σε απόσταση 500-1000 μέτρων από το σπίτι!!! Συγνώμη, αλλά είμαι ακόμα πολύ σοκαρισμένη... @-)@-)@-)@-)@-)@-)@-)

Σήμερα ήρθε και η ακατανόμαστη... τι χαρά...!!!! :-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q

Μωρούλι μας γλυκό, καλή επιτυχία τη Δευτέρα %%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%- , οι σκέψεις μου θα είναι μαζί σου :YMHUG:@};-:YMHUG:@};-:YMHUG:@};-:YMHUG:@};-

Twiggy μου , καλή συνέχεια με τις ενεσούλες. Εγώ έκανα το βραχύ πρωτόκολλο, 4 φορές, και έτσι ξεμπέρδευα σχετικά γρήγορα.

Συγνώμη, δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, αλλά απ'ότι κατάλαβα και η Σκορπίνα προχωράει σε κάποια προσπάθεια. Καλή επιτυχία και πολύ δύναμη!!!

Στις υπόλοιπες φιλενάδες, εγκυούλες και μη, ΣΙΑ, LIL, cuando, jannolino, MaDi, X+M, ......, σας στέλνω πολλά φιλιά και την αγάπη μου :-*:-*:-*:-*:-*:-*:x:x:x:x:x:x

kalispera pareaki mou ti kanete? xathika ligo alla eixa kapoia provlimatakia, aythn thn evdomada mou ksanaemfanisthke h kysth kokiggos pou eixa egxeirhsei prin ena xrono, mazepse ygro kai ponouse poly, anagkasthka na paw pali kai na kanw epemvash, mou to anoikse arketa o giatros kai mou eipe pws kalytera pou phga nwris kai den to afhsa giati tha ginotan xeirotero, thn tetarth pou mas perase ekana ton prwto yperhxo htan h 12 mera kai to endomhtrio mou htan 7 xiliosta, thn paraskeyh ekana ksana yperhxo kai den eixe paxynei katholou htan kai pali 7 xiliosta, ayto den tou arese tou giatrou mou, eipe pws tha eprepe na paxynei kiallo, tha mou kanei akomh enan yperhxo thn deytera gia na doume an telika tha proxwrisei sthn emvryometafora, koritsia mou stenaxwrethika poly xthes eklaiga synexeia, den thelw na ton xasw ayton ton kyklo, ekana toses eneseis, tosa xapia, pistevw thn deytera na exei paxynei ligo kai na mou ta valei ta emvryakia mou

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρικάκι ... δεν ξέρω τι να πω ρε συ! Έμεινα άφωνη! Είχαμε δει στις ειδήσεις σκηνές από τον τυφώνα αλλά δεν φανταστηκα ότι θα ήταν τόσο κοντά σας. Το μόνο που μετράει είναι η υγεία! Οι φθορές στα σπίτια και στην πόλη σιγά σιγά θα φτιαχτούν. Κρίμα στους ανθρώπους που φύγανε :cry: Τουλάχιστον βγήκατε πιο δυνατοί από αυτή την καταστροφή και εκτιμήσατε τα αγαθά που έχετε! Κουράγιο και δύναμη και όλα θα φτιάξουν. Την αγάπη μου σου στέλνω! :x:x:x

Σκορπινάκι περαστικά σου βρε! Ευτυχώς πήγες νωρίς και το πρόλαβες και τώρα τελείωσε και αστο πίσω! Για την εμβρυομεταφορά σου να παρακαλάς να γίνει όταν πρέπει για να πάνε όλα καλά και να γατζωθούν καλά τα υγιαίστατα εμβρυάκια σου! Προσπάθησε να το δεις θετικά και σκέψου ότι είτε αυτό το μήνα είτε τον επόμενο εσύ θα μείνεις έγκυος πάει και τελείωσε! Καλή επιτυχία και όλη τη θετική μου ενέργεια σου στέλνω!!!

cuando κρίμα ρε ήρθε η άχρηστη ... μην απογοητεύεσαι όμως πάμε στον επόμενο κύκλο πιο δυναμικά!

Rose που είσαι βρε ψυχή; Τι έγινε μας δωσαν το ΟΚ για ντοινγκ ντοινγκ και του δώσατε να καταλάβει; :P

Κορίτσια εύχομαι μέσα στον Ιούνη να πιαστούνε τα σποράκια σας σε όλες και να μας ανακοινώνετε τα ευχάριστα η μια μετά την άλλη! Καλή επιτυχία σε όλες και ειδικά σε όσες είναι σε φάση εξωσωματικής ή σπερματέχυσης κτλ!

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σε όλες σας!!!!!

σκορπινακι...το ενδομητριο σε μια γυναικα οσο πλησιαζει η οωρηξια και η μητρα ετοιμαζεται να υποδεχτει το γονιμοποιημενο ωαριο αυτο παχαινει πρεπει να ειναι πανω απο 8 τουλαχιστον για να κρατηθει ενα μωρακι..δεν ξερω τι φαρμακα σου δινουν πριν την εμβρυομεταφορα και αν αυτα επηρεασαν καθολου τις ορμονες σου και δεν αφηνουν το ενδομητριο να αναπτυχθει οπως πρεπει..ξερω οτι υπαρχουν φαρμακα να το ενισχυσουν..δεν θελω να σου πω περισσοτερα γιατι δεν ξερω να μη σε μπερδεψω,δεν ξερω τι κανουν στην εξω γι αυτο...ευχομαι να πανε ολα καλα..ισως δεν ηταν η ωρα του να ειναι παχυ παχυ..

μαντι μου δεν τρεχει τιποτα συνεχιζουμε..γεια σε ολες..δεν θελω να πω ονοματα γιατι θα ξεχασω να χαιρετησω τις μισες..μολις ξυπνησα και κουτουλαω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...