Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βρε σκορπινακι...υπομονη καλο μου...

pou tha paei den tha perasei ayth h mera tha perasei h roufiana, ante giati poly mas talaipwrhse me ta psyxologika mas, avrio kshmerwnei mia nea mera kai elpizw na einai kalyterhhhhhhh :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σε οσες ειναι μεσα ;;) τι κανετε?

σκορπινα υπομονη και ευχομαι να μας ανακοινωσεις γρηγορα τα ευχαριστα.

αντε να κοκκινησει η αναστασια μας καμια βρε κοριτσια πολυ ησυχια εχει πεσει παλι!η θα μενουμε στασιμες η θα ανακοινωνονται δεκα δεκα οι εγκυμοσυνες :-p προβλεπω πολυ συντομα να γινεται το δευτερο ;)

jannolino μου θα το κατασπαραξουμε το μικροβιο δεν θα μας γλιτωσει :-p και μετα ελπιζω και ευχομαι να ερθει και το σπορι :ympray::ympray: ερχονται καλυτερες μερες αισιοδοξια να εχουμε και υγεια πανω απο ολα και ολα θα γινουν!

cuando ετοιμασου να κοκκινησεις και εσυ ;)

φιλια σε ολες :-*:-*:-*:-*:-*

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΩ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΔΕ ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ.

ΕΧΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 53 ΜΕΡΕΣ. ΠΑΛΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ DUFASTON ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΩ ΚΡΕΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Καλημέρα στις όμορφες μέλλουσες μαμάδες!

Ήρθα για να σας πω την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου και να

σας φυσήξω:ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Και είμαι σίγουρη ότι εγώ και η ζουζουνίτσα μου θα σας φέρουμε γούρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλημέρα,

Έχω καιρό να μπω αλλά προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα. Ελπίζω με τον νέο μήνα να έχουμε πολλές ανακοινώσεις. Ευχομαι σε όλες σας να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες. Μην το βάζετε κάτω όμως, έτσι?

Αναστασία μου μεγάλωσες κοπέλα μου, πως πέρασε έτσι ο καιρός, άντε με το καλό να έρθουν και οι επόμενοι μήνες. Και φυσικά σε όλες τις εγγυούλες μας.

Τα δικά μου τα νέα μετά απο μεγάλο τρέξιμο και εξετάσεις και και και, ξεκινάω σπερματέχυση αυτόν τον νέο μήνα που θα μας έρθει με το καλό πρώτα ο Θεός. Δεν έχω να σας πώ τίποτα για τις πιθανότητες που έχουμε αλλά ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο. Η ψυχολογία μου είναι σε ένα επίπεδο νιρβάνας. Σαν να έχω θέσει το μυαλό μου σε καταστολή. Μου λείπει υπερβολικά η μαμά μου, τέτοιες στιγμές την χρειάζομαι αλλά δεν την έχω, οπότε ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΥΑΛΟΥ για να μπορέσω να αντέξω. Βρισκόμασταν περίπου 1 μήνα και κάτι σε αποχή λόγω θεραπείας σπέρματος και τώρα μια νέα αρχή. Δύναμη Αντοχή και Υπομονη χρειαζόμαστε. Όπως γράφει και η αναστασία ο Θεός μου έχει έκπληξη.

Αναστασία μου, κοριτσάκι μου θα σου ζητήσω μια χάρη, στην λίστα είμαι το νούμερο 23, μην μου το αλλάξεις αν είναι δυνατόν. χχχ

Ευχομαι σε όλες μας να καταφέρουμε να αποκτήσουμε το παιδί μας, μας αξίζει το δικαιούμαστε.

Σας φιλώ όλες , και φυσικά θα σας ενημερώσω.

Καλημερούδια σε όοοοοολες, μωρούλι καλή αρχή εύχομαι να το πιάσετε το σποράκι!!! Άντε ρε κορίτσια τελευταία μέρα του Μάη σήμερα να πάει και να μη ξανάρθει.... Χρουσούζης ήτανε.......

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...........ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ(ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ)

ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΛΑΦΡΕΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ''ΜΟΥ''!!

;)

ΑΥΤΑ........ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!Σ

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 15/6!!!!

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες εγκυούλες.....και για να μην καθυστερούμε....

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

άντε άντε....να κολλήσετε όλες και να είμαστε μαζί...;)

σας φιλώ γλυκά.......θετική σκέψη και αισιοδοξία.,..:)

Γεια σας κοριτσια!!!

Μας ειχαν πεσει διαφορα τελευταια γι'αυτο δεν ειχα χρονο να μπω...ολα ευτυχως καλα γυριζουμε στην καθημερινοτητα και προχωραμε μπροστα!

Μorouli και scorpina καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας!!!!! %%-%%-

cuando ευχομαι να κοκκινισεις στη λιστα μας!!!! :-*

Αthanasia ,xιωτισα ,ελπιζω ο Ιουνιος να μας ειναι τυχερος!!!! :x

Χ+μ οσο γινετε κοιτα να χαλαρωσεις μαλλον θα ειναι απο το αγχος σου....για να 'ρθει και το μπεμπε!!!! :x

Σιακι ευχαριστω για τη συμβουλη σου ,ειπαμε να το παρακολουθουμε συστηματικα ολο το καλοκαιρι τελικα πριν παρεμβουμε...Καλη επιτυχια και σε εσενα!!!! :YMHUG:

Twiggy μου πως παει η προσπαθεια? :-*

Anastasia ,Xouanitaki,jannolino,rose,teddy dion,marikaki,mariap1,madi,merentaki, miki και σε ολα τα κοριτσια μας :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΪΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ........

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ. ΤΡΕΧΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΙΑ;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ.

Καλημερα με πολυ πολυ μπεμπεδοσκονηηηηηηηηηηη!!!!!φουυυυυυυυ

Καλο μηνα σε ολες μας και φυσικα πολλες πολλες αναπαντεχες ανακοινωσεις!!!!Σας φιλω!!!

σε ευχαριστουμε Αναστασια, φιλια στην κοιλιτσα!!

χ+μ υπομονη... ετσι ειμασταν κι εμεις περυσι! το ενα κακο υποδεχοταν το αλλο! πολυ γκαντεμια και νευρα.. προσπαθειστε να ειστε ψυχραιμοι και να το ριχνετε στην πλακα, οσο μπορειτε!! ευχομαι ολα καλα απο εδω και περα.. φιλια σε ολες...

Geia sas koritsakia m!

irtha k gw apo dw na fisixw gkastroskoniiiii!

foufoufoufoufoufoufoufoufou!

oles na gkastrwtheite koritsakia m!

egw eimai sto krevati akoma!

exei stamatisei to aima DOXA TON THEO KAI THN PANAGIA!

eutixws to mwraki mas einai mia xara opws to eidame tin proigoumeni vdomada p pigame sto giatro!

tin Triti tha xanapame kai anupomonw na xanadw to mwraki mas:)

eseis ti nea kopeles m?

Καλο μηνα κοριτσια!!!

Ολα να μας ειναι θετικα αυτο το μηνα οπως λεει και η cuando!

Girl αφου το μωρακι ειναι καλα χαλαλι!!!

χ+μ περαστικα στον αντρα σου! Θα περασουν ολα , απλα ετυχε να πεσουν μαζι!

φιλακια σε ολες!

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Έχω να σας διαβάσω πάνω από βδομάδα και έχω χάσει πολλά επεισόδια...

Εύχομαι να είσαστε όλες καλά και να έχετε ανεβασμένο το ηθικό σας. Υπομονή και επιμονή, κορίτσια, και όλα θα γίνουν. Το μάμμυ είναι γεμάτο από δύσκολες περιπτώσεις με επιτυχή κατάληξη, γι'αυτό μην σας παίρνει από κάτω. Αισιοδοξία, φιλενάδες, σύντομα θα έρθει και η δική μας ώρα!!! :!!:!!:!!:!!:!!:!!:!!:!!:!! :!! :!!:!! :!! :!!:!! :!! :!!:!!

Πολλά φιλιά στις εγκυούλες και σε όλες τις επίδοξες μανούλες :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλο μηνα και απο μενα ;;);;);;)

να ευχηθω και γω με την σειρα μου στο Μορουλι και την Σκορπινα μας καλη επιτυχια να εχουνε @};-@};-

Μαρικακι μου φιλακια και απο μενα σε χασαμε τον τελευταιο καιρο αλλα αμα παιρνας καλα χαλαλι σου i-):-*

φιλακια και στις εγκυουλες μας!!!!!!!!!!!!!!!!

girl και madi συνεχιστε την ανευ ορων ξεκουραση και ολα καλα θα πανε συντομα θα τρεχετε εξαλου με τα μωρακια οποτε δωστε του να καταλαβει ;)

ευχομαι αυτος ο μηνας ειναι γουρλιδικος για τις υπολοιπες αν και ειμαι σιγουρη.....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

twiggy ΛΕΩ "ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΕΣ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ" ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΣΟΒΑΡΟ.

ΤΟ ΔΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΙΑ ΕΔΩ. ΟΥΤΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ.

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΠΑΙΡΝΑΩ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΤΟΙΝ-ΝΤΟΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΚΑΙ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΗΡΕΜΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ".

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ, ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...