Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

Μπορει cuandaki,o γιατρος μας ειπε να προσπαθησουμε για λιγο και μετα λαπαροσκοπηση η εξωσωματικη.Μολις ακουσαμε και μια δυσαρεστη ειδηση για ενα φιλο μας 35 χρονων που τα ξημερωματα.τον μαχαιρωσαν για να τον ληστεψουν οχι στο κεντρο,ημαστε σε μια ησυχη περιοχη, ειμαι πολυ σοκαρισμενη κοριτσια,..........μαλλον του εχουν κανει ζημια στο συκωτι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ ρε Λιλακι πολύ στενοχωρήθηκα τώρα, νέος άνθρωπος, μακάρι να πάνε όλα καλά και να μη είναι κάτι τόσο σοβαρό, τι γίνεται τέλος πάντων με τον κάθε τρελό που κυκλοφορεί στους δρόμους, έλεος πια.......

Lil δεν είναι η ακατανόμαστη που έρχεται αλλά το σποράκι σου!!! :D:D:D Εύχομαι από εβδομάδα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Jannolino welcome back! Χαίρομαι που σε ακούω καλύτερα, και εύχομαι ότι απόφαση πάρετε για το μαγαζί σας να είναι για το καλό σας! %%-

Rose δώστου να καταλάβει φιλενάδα! Το παιδί μάλλον θέλει να έρθει το καλοκαιράκι! Γουστάρει διακοπές, θαλασσίτσα και γουτσου γουτσου [smilie=sex.gif]

Χουανιτάκι κοιτάμε μόνο μπροστά με το κεφάλι ψηλά, γιατί δε μασάμε σωστά; ;)

Σια όσο και να το ψάχνεις δε θα βρείς τίποτα! Είσαι μια χαρά κοπέλα μου και εκεί στη γωνία σε περιμένει το μπεμπάκι σου! Σύντομα θα σου κάνει ένα ΤΖΑΑΑΑ που θα σου κόψει την ανάσα!

Twigy εύχομαι να είναι η πρώτη προσπάθεια και η τυχερή!

Cuando σε ακούω ανανεωμένη και πολύ σε χαίρομαι! Έτσι πρέπει γιατί τα μωράκια θέλουν χαρούμενες και αισιόδοξες μανούλες!

Εγώ χθες ένιωθα καλύτερα και δεν είχα καθόλου καφετιά οπότε ξεθάρεψα και είπα να βγω λίγο στο μπαλκόνι. Κάθισα ρε κορίτσια ούτε ένα 5λεπτο και άρχισα να νιώθω λίγα πονάκια και πηγα κατευθεία στο κρεβάτι. Σε λίγες ωρίτσες είχα κανονικό αίμα :shock: Τρόμαξα αρκετά αλλά ευτυχώς σταμάτησε. Δεν κάνει να κάθομαι καθόλου :( Πλέον τρώω ξαπλωμένη και σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα. Μου φαίνεται όλο το καλοκαίρι έτσι θα την βγάλω. Τι να κάνουμε όμως τα μωράκια θέλουν θυσίες έτσι; Ας είναι καλά εκείνο και θα τα αντέξουμε όλα.

Πολλές καλημέρες στέλνω σε όλες σας κορίτσια!

madi κοριτσι μου καταρχας να σου ευχηθω να σταματησει συντομα το αιματακι και να μπορεσεις να σηκωθεις, βεβαια λιγο παραπανω ξεκουραση δεν βλαπτει εεε??? ;););)

ξεκουρασου τωρα που μπορεις γιατι μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις!!!! @-)@-)@-)

ποσο δικιο εχεις στα λογια σου, εξετασεις ......εξετασεις .........εξετασεις και προβλημα πουθενα

LIL μου μια συμβουλη και απο μενα...................

παρακολουθα για λιγο ακομα την ωορηξια σου ποιο εντατικα κοριτσι μου αν μπορεις και εκεινες τις μερες και μεχρι να σου ερθουν τα ρουχα σου κανε σεξ μερα παρα μερα. Βεβαια τις 2-3 μερες τις ωορηξιας καλο θα ειναι καθε μερα, παρε και τεστακια να κανεις εχω εχω τα home test ειναι αξιοπιστα κοριτσι μου τα παραγγελνεις μεσω ιντερνετ και ειναι και πολυ οικονομικα...επισης μπορεις να παρεις και τα serparfar τα δεινουν οι γιατροι ειναι ακινδυνα αν δεν τα γνωριζεις μπορω να σου πω και γω πως να τα παρεις αλλα καλο θα ειναι να σε ενημερωσει ο γυναικολογος ....

μην προχωρησεις ακομα σε 1 εξεταση που ειναι στην ουσια χειρουργειο και κοστιζει και 1 καρο λεφτα στο λεω εγω που μονο αυτο δεν εκανα ολα τα αλλα ποια τα εχω κανει....

Δοκιμασε ετσι για 1 διαστημα με serpafar και προγραματισμενες επαφες απο την ημερα της ωορηξιας σου και μετα εντατικα και βλεπεις ......

Γιαννουλα κουραγιο κοριτσι και θα δεις ολα θα παρουν τον δρομο τους.....

cuandaki μου φιλακια σε σενα και στις υπολοιπες :-*:-*:-*:-*:-*

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω πτωμα ειμαι δουλευα και σημερα @-)

μπηκα για λιγο να δω τα νεα σας!

cuando μου η περιοδος ηρθε και εχει φυγει κιολας :-p εγω τελειωσα με την θεραπεια του μικροβιου και τωρα μενει ο αντρας μου που αργει ακομα.εχουμε καιρο μπροστα μας οποτε χαλαραααα!

madi μου ολα θα γινουν το πιστευω.φυσα με εσυ οχι δυνατα ομως και παθει κατι το μωρουλι σου ;) ευχομαι γρηγορα να εισαι καλα και να μπορεσεις να σηκωθεις απο το κρεβατι..πρεπει να ειναι μεγαλο λουκι ε?αχ ολα καλα να πανε,να προσεχεις :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

σια,αναστασια :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

λιλ μου δεν πειραζει που ηρθε παμε για τον επομενο μηνα ε? @};-@};-@};-@};-@};-@};-

φιλια σε ολες σας ειμαι πτωμα παω να ξεκουραστω :-*:-*:-*:-*:-*:-*

αντε βρε ροουζ κι εσυ;αααααααχ...πρεπει καποια να ανακοινωσει γιατι ενα κολλημα το εχουμε φαει..

αντε να το φατε το παλιομικροβιο...σια ποτε ξαναξεκινας;φιλια σε ολες

glykies mou filenaditses......

sas efxaristw paaaara poly giati fantazomai tha kserete poso kalo mou kanete!!!!edw...pou ola pernoun tin katiousa exw esas k mou dynete ligo kouragio k dynami gia na mporesw na ksananebw!!!!!poly dyskola!einai i xeiroteri mou periodos afti pou pernaw!!!!!!!!

lilaki mou stenaxwrethika ligo!!!eeee ma k afti i periodos re koritsia!!!paizei me ton pono mas!!!ela mwri afou thes alla ela stin wra sou!!!!tooooso dyskolo pia???? :evil:

madi mou katse ksapla koritsaki mou gia oooso xreiastei!!!!!k emeis pou sikwnomaste k pame k gia douleia ti katalabainoume?? :lol: na prosexeis poly k filakia sti koilitsa sou!!!!!

sia mou esy ti kaneis??????ksekinas???

bre koritsia.....i MERENTA mas ti kanei???lete na gastrwthike to koritsaki mas????polles meres exei na fanei!!!!!!

cuandaki mou....na xarw egw to koritsi mas pou einai mesa stin aisiodoksia k etsi prepei!!!sou bgazw to kapelo!!!!BRAVO koritsaki mou!!!!!ax k na eixa liiiigo apo afto pou exeis!!!!!alla eimai tyxeri giati se diabazw k pairnw to aeraki mou k egw!!!!!

rose mou tha erthei to spori pou tha paei....sou kanei tsalimakia k krybete akoma!!!!blepeis einai k paixnidiariko ;););)

twiggy esy pote ksekinas???me to kalo kopela mou!!!

loipon egkyoules rikse enan kalo agera giati to exw balei ameti mouxabeti na gastrwthw!!!!to aksizw re g@moto mou!!!!!!!!

sas filw ooooooooooooooolesk efxomai syntomai efxarista!!!!

anastasaki mou filakia sti koilitsa sou....bale mas k mia photo na ti doume.... :oops:

καλημερα σε ολες!!!!!!!!!! :Dαχ τζανολινο λυπαμαι πολυ που περνας αυτη την περιοδο και χαιρομαι που μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας..σιγουρα δεν μπορουμε να κανουμε κατι ιδιαιτερο αλλα βοηθα να μπορεις να τα πεις καπου εστω κι ετσι..καμια φορα να ξερεις απο αυτες τις πιο δυσκολες περιοδους βγαινουν τα πιο ωραια πραγματα..στο ευχομαι..ευχομαι ενα απο αυτα να ειναι κι ενα μωρακι που θα κανει την εκπληξη του..οσο για την αισιοδοξια μου..(τοσο πολυ φαινεται κατι τετοιο :lol::lol::lol: δεν το ειχα καταλαβει)δεν πηγαζει απο πουθενα..ισως μονο απο το γεγονος οτι το βλεπω ολο σαν μια νεα αρχη και τιποτα αλλο...και ειπα να το δω επισης σαν κατι που θα ερθει σιγουρα..κι ας μην ξερω το ποτε..το οτι μπορει να αρχισω και παλι να σερνομαι στα πατωματα σε κανα διμηνο..χαχαχα ειναι πιθανο.Τελος παντων προς το παρον το κεφαλι ψηλα και τα χερια ανοιχτα μπας και πεσει κανα μωρακι απο τον ουρανο :lol:

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημερούδια σας και καλή εβδομάδα!!!! Αν κι εμένα δε μπήκε και τόσο καλά, καθώς πρωί πρωί με το καλημέρα σας με επισκέφτηκε και πάλι η ακατανόμαστη :evil::evil::evil::evil::evil: Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει, ίσως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ?????????????? Δεν ξέρω........... :-?:-?:-? Λιλάκι τελικά μαζί πάμε..... Rose ελπίζω να ξεκουράστηκες εγώ δουλεύω 7 ημέρες την εβδομάδα :cry::cry:

Cuandaki όντως έχουμε κολλήσει για τα καλά, εγώ ειδικά τα έχω χάσει, μα 2 φορές σε ένα μήνα ΕΛΕΟΣ :o:o:o:o Χαίρομαι πολύ όμως από την αισιοδοξία σου και από τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, σου εύχομαι μόνο θετικά και αισιόδοξα πρωινά και σίγουρα αυτό θα κάνει το σποράκι σου να ρθει σύντομα!!!!!

Σιάκι μάλλον έχεις δίκιο με τα τεστ ωορρηξίας αυτό σκέφτομαι κι εγώ τώρα, μόνο που φοβάμαι μήπως με αγχώσουν περισσότερο....

Janolino θα ρθουν σίγουρα και καλύτερες μέρες, να θυμάσαι ότι μετά από μια μεγάλη φουρτούνα πάντα έρχεται η γαλήνη...... ;););););)

Εύχομαι σε όλες μας να ρθει σύντομα η γαλήνη φέρνοντας μαζί της πολλά νινάκια!!!!!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray:

Madi όπως είπαμε τα σποράκια αξίζουν όλες τις θυσίες του κόσμου!!! Εγγυούλες μας μη μας ξεχνάτε φυσάτε δυνατάααααααα, ελπίζω να μη ξέχασα καμία στέλνω σε όλες πολλά :-*:-*:-*:-*:-* και μια τεράστια :YMHUG:!!!!!!

σου ηρθε δυο φορες σε ενα μηνα;τι περιεργο ανα ποσες μερες σου ηρθε δηλαδη περιοδος;..τα τεστ οωρηξιας αν δεν τα δεις αγχωμενα δεν θα σε αγχωσουν..απλα θα σε ηρεμησουν οτι ξερεις τι μερα κανεις και θα μπορεις να ελεγξεις τι γινεται..αλλιως με το γιατρο σου μπορεις να κανεις το ιδιο..ερχονται παλι η παλιοακατανομαστες..να παρει.!!!αααααααααααα :x

Ναι ρε cuando στις 28 μέρες αυτή τη φορά, είχα δει στις 2 Μαίου και σήμερα ξανά, τι να κάνουμε ~x(~x(~x(~x( Εντάξει το ξέρω ότι δεν είναι παράλογο....

Το ξέρω ρε cuandaki αλλά εγώ δε την περίμενα καθόλου :lol::lol::lol::lol: Αυτό θα κάνω αυτό το μήνα θα πάρω τεστάκια, συνήθως πόσα χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις? Το κάθε κουτί έχει πάνω από ένα? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα απ' αυτά....

Κορίτσια είναι καμιά σας μέλος της ομάδας ΄΄Αν όλα τα παιδιά της γης......''? Είδα κάτι εικόνες κι έχω ανατριχιάσει ολόκληρη από το πρωί δε μπορώ να τις βγάλω από το μυαλό μου.....

συνηθως εχουν 7 μεσα..εγω συνηθως καθε φορα χρησιμοποιουσα 2-3 μεχρι το θετικο..ηξερα ποτε να το περιμενω κιολας..αυτη τη φορα ας πουμε χρησιμοποιησα μονο 2..εχουν μεσα οδηγιες..την πρωτη φορα που δεν ξερεις ακριβως ποτε κανε ο,τι σου λεει,αναλογα με τη διαρκεια του κυκλου σου σου λεει ποτε να αρχισεις..και μολις βγει θετικο οι επομενες δυο μερες ειναι για πολυ ντοιν και χαρα

επειδη ειναι ολα πανακριβα και εχουν μονο 7 μεσα...εγω πλεον παιρνω απο το ιντερνετ..τα hometest αν εχεις ακουσει..γενικα για πρωτη φορα παρε τα clearblue που ειναι ευκολα και κατανοητα στη χρηση...για να μην κοιτας αν η γραμμουλα ειναι εντονη κλπ..εκει βγαινει μια χαμογελαστη φατσουλα και ξερεις..οκ;

Καλημερα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςς!!!Τι κανετε κουκλες?

Γιαννα μου θα σου την εβαζα φωτο την κοιλιτσα αλλα κανω ενεσουλες και ειναι μαυρισμενη και δεν ειναι τοσο ομορφη....θα προσπαθησω παντως!!

Οι αλλες τι μου κανετε? Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πολλα πολλα μωρακια !!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ cuandaki με βοηθάς πολύ γι' αυτό θα σε κρατώ ενήμερη ;);););) !!!!

Αναστασάκι φιλάκια στην κοιλίτσα σου κι ας είναι μαυρισμένη είναι για καλό σκοπό!!!!

σκορπινακι κοιτα να μη σκεφτεσαι αυτο που φοβασαι αλλα αυτο που θες...να σκεφτεσαι την επιτυχια και το μωρακι που θα ρθει..προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι χαλαρη και αισιοδοξη..καλη επιτυχια σου ευχομαι..μην βαζεις ολη σου τη σκεψη εκει κι ας ειναι αυτο που θες πιο πολυ...καλη επιτυχια..φιλακια πολλα

Καλημέρα κοριτσάκια μου, έπεσα πάνω σ'αυτό http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/17 ... ggeloudia/ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας έτσι για να ζωγραφίσω χαμογελάκια στα προσωπάκια σας! Όλες θα γίνουμε μανούλες θα δείτε.... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...