Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ CUANDO ME ΠΡΟΛΑΒΕΣ :P

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣ ΑΛΛΑ...ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!2 ? 3? 4?

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ!!!!!!!!!!!!1 :shock:

ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ...........ΟΧΙ!!!!

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ...ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΑΚΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαιρομαι που εισαι καλα...αυτο εχει σημασια..εννοειται οταν θα ερθει στην ζωη σου ενα παιδακι θα αλλαξει θα γεμισει θα ειναι απλα τελεια, αλλα εχει σημασια να εισαι καλα κ ηρεμη...θα ερθει καποια στιγμη...δεν τα λεω εκ του ασφαλους επειδη εχω ενα παιδι, ξερεις τι εχω περασει κ ποσο ηθελα τα δυο μωρακια μου, ποσο πονο εχω στην καρδια μου.

Ειναι ασχημο να περνας τετοιες καταστασεις επαιζα την ζωη μου την τελευταια φορα....αλλα το παλευουμε οσο μπορουμε....Θα τα καταφερουμε σιγουρα ο θεος ειναι μεγαλος κ μας βλεπει..ξερει ποσο το θελουμε....

Μαζι θα μεινουμε :lol::lol::lol:

εχουμε τους ιδιους φοβους χουανιτακι..κι εγω θελω τουλαχιστον 2!!!!!!!!!!!δεν θα ξαναγινει..θα ερθει και θα μεινει..πολλες κοπελες περνανε κατι τετοιο και μετα ερχεται!!!! :D μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!με τη βοηθεια του θεου της αγιας ειρηνης,της καλης μας τυχης,του αντρουλη μας,κλπ..ολα θα γινουν :lol:

πλεον πιστευω οτι θα γινει..προσπαθω να διωχνω τους φοβους..δεν εχει νοημα..θα γινει παει και τελειωσε...

και ναι χρυσανθη ειμαι πολυ ηρεμη γιατι πιστευω αυτο οτι θα ρθει,κι επειδη θελω να ρθει και να μεινει κανω υπομονη να το αποφασισει με την ησυχια του..μην ερθει και το σκασει παλι :lol: ..και δεν εχει νοημα να αγχωνομαι τζαμπα..ολοι το παλευουμε..κουραγιο μας

εγω θελω να κανω πολλα...θελω να γινω πολυτεκνη....

προχτες μου λεει καποια...μα τι καθεσαι κ δεν κανεις κ αλλο?τις λεω δεν γινετε.....μου λεει ναι ειναι η κριση....εσεις οι νεοι δεν κανετε παιδια....κ της λεω αμα θελει να μου δωσει ο θεος θα μου δωσει...αν οχι εκεινος ξερει..ε μετα δεν ξαναπεταξε μα@@@@

χουανιτακη μου δεν εκανα τιποτε,..τα αφησα ολα στην τυχη κ στον θεο...ουτως η αλλως ο μεγαλυτερος γιατρος του κοσμου μου ειπε οτι ημουν απλα ατυχη κ καποια στιγμη θα ειμαι ξανα ττυχερη...αφου ημουν κ μια φορα τυχερη....γιατι να πιστεψω αλλωστε τους ελληνες γιατρους?μου φτανει η γνωμη αυτου που ειναι ο ενας κ ο μοναδικος....

Κοριτσια μου αφαντη ακομα και εχθες σαν να ειδα μια καφετι σαν σταγονα αλλα τιποτα ακομα με ποναει και λιγο η μεση μου, μπορει να ειναι και απο τον καιρο δεν ξερω...οτι κατσει δεν θα με παρει απο κατω.

Χουανιτακι οσο για τα κιλακια με λιγη προσπαθεια θα φυγουν..Αντε να περασουν οι μερες να ξεκινησετε,σιγουρα θα κανεις μπεμπακια, οπως ολες μας !!

Γεια σου Χρυσανθη σιγουρα ειναι και θεμα τυχης!!

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ Η ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...

ΧΡΥΣΑΝΘΗ....ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ!!!!!!

CUANDO ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Ε?

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟ ΝΤΑΙ!

Γεια σας κοριτσαρες και απο μενα!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

χουανιτακι ,Cuando,Χρυσανθη, Lil, Rose, Anastasia, athanasia, Levou, X+M ,twingy sorry Αν ξεχασα καμια :-*:-*:-*:-*:-*

Lil περιμενουμε τα ευχαριστα κοριτσι μου, σου ευχομαι ολοψυχα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα συντομα!! :x:x:x

αντε και οι υπολοιπες να βαλουμε τα δυνατα μας λεωωωωωωω........

Εδω ειμαι κι εγωωωωωωω!!!!

xouanitaki Κιλα?δεν πηρα πολλα ακομα.Μεχρι 2,5 μηνων ειχα παρει 2,700 και τωρα επεσα στα 2,200 λόγο εμετων! 8-} Αλλα νομιζω μετα τον 6ο μηνα μπαινουν τα κιλα χωρις να το καταλαβεις! @-)

Οι αλλες κουκλιτσες τι κανετε?

Σιααααα παμε γερα λεμε για το μπεμπεεεεεε.... μου μυριζει σου λεω!!!μηπως κλαστηκε?μηπως χεστηκε? :-?

cuando με το καλο να κανεις πολλα πολλα παιδακια γερα και θα ερθουν συντομα θα δεις!!

χρυσανθη, λιλ, twingy, rose δεν ξεχασα καμια εε?φιλιαααααααα :x

Κοριτσάκια μου........

Εάν κάποια στιγμή σας χτύπησε την πόρτα η ατυχία........

Δε σημαίνει πως θα ξαναγίνει, ναι???

Σε καμία περίπτωση!!!!!!!!!!!

Να το θυμάστε αυτό.....

Αναστασία & Ελίνα...... φιλάκια στις κοιλίτσες..........

Και για να μην ξεχνιόμαστε.......

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

irthaaaaaaaaa!!!!

xairomai poly pou sas briskw oles kalodiathetes kai anebasmenes!!!! :D:D egw kapws san na kalyterebw mou fenetai alla krataw k mikro kalathi!!!!

bre anastasia mou pws perase o kairos???san exthes mou fenetai pou mas anakoinwses ta nea k twra exeis mpei ston 3o!!!! :D:D:D makari na brethw syntoma sti thesi sou giati me blepw me kamia mpourka na klaiw ti moira mou!!!i douleies pane epiikws sk@t@!!apofasisame meta to kalokairi na to poulisoume to magazaki mas k efxomai na brethei kapoios grigora k na ksexrewsw toulaxiston giati gia na meinei k gia mas se tetoies epoxes einai fysi adynaton!!!

lilaki mou de thelw na se ksesykwsw alla bebe mou myrizei......efxomai na einai etsi kai na mas peis ta efxarista!!!thetikes skepseis mono k asto na ginei apo mono tou!!!

sas filw oles k tha ta ksanapoume!!!!

filakia koritsares mou....... :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλως το τζανολινοοοοοοοοοοοοο.....λυπαμαι που φτανετε στο σημειο να πουλησετε το μαγαζακι σας αλλα τι να πω..ευχομαι οντως καθε εμποδιο για καλο και ολα να πανε κατευχην...μακαρι να σκασει μυτη και το μπεμπε και ολες τις λυσεις θα τις βρειτε θα δεις..ευχαριστουμε εγκυουλες για τα φυσιματακια!!!..λιλ κρατα γερα!

Lil δεν είναι η ακατανόμαστη που έρχεται αλλά το σποράκι σου!!! :D:D:D Εύχομαι από εβδομάδα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Jannolino welcome back! Χαίρομαι που σε ακούω καλύτερα, και εύχομαι ότι απόφαση πάρετε για το μαγαζί σας να είναι για το καλό σας! %%-

Rose δώστου να καταλάβει φιλενάδα! Το παιδί μάλλον θέλει να έρθει το καλοκαιράκι! Γουστάρει διακοπές, θαλασσίτσα και γουτσου γουτσου [smilie=sex.gif]

Χουανιτάκι κοιτάμε μόνο μπροστά με το κεφάλι ψηλά, γιατί δε μασάμε σωστά; ;)

Σια όσο και να το ψάχνεις δε θα βρείς τίποτα! Είσαι μια χαρά κοπέλα μου και εκεί στη γωνία σε περιμένει το μπεμπάκι σου! Σύντομα θα σου κάνει ένα ΤΖΑΑΑΑ που θα σου κόψει την ανάσα!

Twigy εύχομαι να είναι η πρώτη προσπάθεια και η τυχερή!

Cuando σε ακούω ανανεωμένη και πολύ σε χαίρομαι! Έτσι πρέπει γιατί τα μωράκια θέλουν χαρούμενες και αισιόδοξες μανούλες!

Εγώ χθες ένιωθα καλύτερα και δεν είχα καθόλου καφετιά οπότε ξεθάρεψα και είπα να βγω λίγο στο μπαλκόνι. Κάθισα ρε κορίτσια ούτε ένα 5λεπτο και άρχισα να νιώθω λίγα πονάκια και πηγα κατευθεία στο κρεβάτι. Σε λίγες ωρίτσες είχα κανονικό αίμα :shock: Τρόμαξα αρκετά αλλά ευτυχώς σταμάτησε. Δεν κάνει να κάθομαι καθόλου :( Πλέον τρώω ξαπλωμένη και σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα. Μου φαίνεται όλο το καλοκαίρι έτσι θα την βγάλω. Τι να κάνουμε όμως τα μωράκια θέλουν θυσίες έτσι; Ας είναι καλά εκείνο και θα τα αντέξουμε όλα.

Πολλές καλημέρες στέλνω σε όλες σας κορίτσια!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια μας!!! Τι κάνετε? Εγώ δεν ήμουν και στα καλύτερά μου, είχα και το μικρό μου αρρωστούλη, γι' αυτό και δε σας έγραφα, δε μ' αρέσει να γκρινιάζω και προσπαθώ τουλάχιστον να μην το κάνω.... :(:(:(:( Τώρα αρχίζω σιγά σιγά να παίρνω τα πάνω μου, μας έχει τρελάνει κι αυτός ο καιρός μια κρύο μια ζέστη δε ξέρεις πως να ντυθείς.... :-o:-o:-o:-o

Cuando, Σία το πρήξιμο έφυγε..... Ποιος ξέρει ίσως ήταν και ψυχολογικό, ή να είχα ανάγκη να εισπνεύσω λίγο κλανοαεράκι =))=))=))=))=))

Τι καλά που εσείς είστε ανεβασμένες, πάντα τέτοια εύχομαι στο ποστάκι μας :P:P:P

Lilaki σποράκι μου μυρίζεται άντε να μας φέρεις γούρι και να κάνεις εσύ την αρχή για τον Ιούνιο!!!!! %%-%%-%%-%%-

Μadi μου να προσέχεις πολύ και φυσικά το σποράκι αξίζει κάθε θυσία, όλα θα πάνε καλά!!!!

Χουανιτάκι, Jannolino, Xρυσάνθη, σέ όλες σας στέλνω πολλά φιλάκια και στις εγγυούλες μας Αnastasia, Elina, Pipitsazouzouna και Madi χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!

περαστικα στον μικρουλη σου...εφυγε το πρηξιμο;λες να ηταν απλως κλανοαερακι; :lol: δεν πειραζει..δεν σημαινει τιποτα αυτο εξαλλου..υπομονη μεχρι αυτη τη βδομαδουλα..

λιλ μου..αααααααααααααααχ το μυριζομαι!!!!!!!!!!!εχεις πολλες μερες καθυστερηση το συνηθιζεις;

μαντι να μην ξεθαρευεις σε παρακαλω..αααααααααααα....κανε κουραγιο και οσο μπορεις κατσε μεχρι να σταματησει το αιματακι ..ολα για το μωρακι μας ;)

Kαλημερα κουκλιτσες μου και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ,δυστυχως μετα απο 5 ημερες καθυστερησης εμφανιστηκε..Η προσπαθεια παρακολουθησης της ωορρηξιας θα συννεχιστει και τον επομενο μηνα.Ελπιζω ο Ιουνιος να ειναι πιο τυχερος για ολες μας μεσα απο την καρδια μου!!! Να προσεχουν οι εγκυουλες μας και να ξεκουραζονται!!!! Καλη επιτυχια σε οσες ειναι στην αναμονη και σε οσες προσπαθουν!!!!Φιλια σε ολες!!!!!!!:-*:-*:-*:-*:x:x:x

Lil μου τι κρίμα που ήρθε η ακατανόμαστη...... Δεν το βάζουμε όμως κάτω, ξεκουράσου μέχρι την επόμενη ωορρηξία και μετά μη χάνεις χρόνο, δώσ' του να καταλάβει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν πειραζει...με επιασε να παω να κανω λαπαροσκοπηση να τελειωνω αλλα ο καλος μου, λεει να προσπαθησουμε ετσι για λιγο ακομα...Δεν ξερω τι γινεται και τον προηγουμενο μηνα ειχα 9 ημερες καθυστερηση δεν μου συμβαινει αυτο συχνα τοσες μερες...

αχ βρε λιλακι λυπαμαι.. δεν πειραζει ομως δεν το βαζυμε κατω ε? Αν νιωθεις καλυτερα με το να κανεις λαπαροσκοπηση προχωρησε το! Κι εγω ετσι λειτουργω... προτιμω τις εξετασεις απο το να ζω στην αγωνια και στην αναμονη.. Σου ευχομαι καλη επιτυχια, να ειναι ολα καλα εκει μεσα!!

Τζανολινακι χαιρομαι που παιρνεις τα πανω σου! :D ετσι μπραβο.. ετσι θα ερθουν ολα πιο ευκολα, καλη τυχη με το μαγαζι...

κουαντακι εχεις χαλαρωσει πολυ και μας το μεταδιδεις!! σε ευχαριστουμε!! εγω λεω να ξανακανετε μια προσπαθεια αν δεν σας αναστατωνει!! εχω πιστη, θα ερθει για μεινει αυτη τη φορα...

τα υπολοιπα κοριτσια καλα? φιλια σε ολες..

touiggi μαλλον θα κανουμε κι αλλη προσπαθεια ναι..ετσι σκεφτομαι τελικα δεν εχουμε κατι να χασουμε..καλη αρχη και σε σενα τουιγγι!!

λιλ μηπως εχεις καθυστερηση λογω της καθυστερημενης οωρηξιας που κανεις;μπορει να μην ειναι τιποτα..σου εχουν πει να κανεις λαπαροσκοπηση;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...