Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Geia sas koritsakia m!

ti m kanete?

de sas exw xexasei apla eimai xapla edw k 1 vdomada!

to aima exei stamatisei eutixws!

liga kafetia exw alla xthes p piga sto giatro k eidame to bebe einai mia xara Doxa Ton Theo kai Tin Panagia!exei megalwsei, exei sximatistei pleon, xerakia, podarakia, na trelathw ithela!

mou pe omws na prosexw mexri na kleisw kai ti 12i vdomada an k i apokollisi exei fugei!

tha paw xana se 2 vdomades na to xanadw to bebe m kai konteuei k i auxeniki!tin epomeni fora p tha paw tha kleisoume k rantevou gia tin ayxeniki!

auta ta nea m!

na fusixw kiolasssss fouuuufouuuuuufouuuuufooouuuuuuu!gkastrwtheite oles koritsakia m:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποιος φωναξε τα κλανοκοριτσα? γιουχουυυυυυυυυυυυυ

Τι κανετε κουκλες? cuando για αυχενικη παω την δευτερα κι εχω οντως μεγαλη αγωνια να ειναι ολα καλα!!

Θα τα ζησετε κι εσεις κοριτσια θα δειτε και ειναι συγκλονιστικη εμπειρια!!!!

Καλη επιτυχια σε οσες ειναι σε αναμονη τεστ....πολλα πολλα +++++++++++++++

φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παρτε και τον αερα σας!!!

καλη επιτυχια αναστασια μου...εδω μυριζομαι οτι υπαρχουν μερικα νεα σπορακια..η λιλ και η αθανασια μου φαινεται ετοιμαζονται να μας το πουν..χαχαχαχα ;)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Τι μου κάνετε;Διάβασα οτι περιμένουμε και κάποια ευχάριστα σύντομα!!!!Μπράβο βρε κορίτσια να παίρνουμε κι εμεις σειρά όποτε το αποφασίσει ο θεός δηλ.Εμένα δυστυχώς τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα δυστυχώς θα ξεκινήσω μάλλον το Σεπτέμβρη.....

Φιλάκια στις εγκυούλες μας και να προσέχουν τα μπεμπε τους!!!!

Καλή επιτυχία και στα κορίτσια που έχουν ξεκινήσει ή περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα!!!!!

γεια σας κοριτσια.ευχομαι να εχουμε πολυ ευχαριστα νεα σε οσες δεν περιμενουν αυτες τις μερες!

εμενα μου εχουν τυχει πολλα αυτες τις μερες γι αυτο ειμαι απουσα.σας σκεφτομαι ομως και δεν σας ξεχνω!ερχομαι οποτε μπορω παιρνω μωροαερακι :-p και βγαινω :lol: την επομενη φορα που θα μπω ελπιζω να εχετε κοκκινησει ολες σας :)

φιλακια κοριτσια μου και στις εγκυουλες μας φυσικα :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Καλημερα στα κοριτσια μου και απο μενα φιλακια πολλα :-*:-*:-*:-*

LIL ΚΑΙ ΑTHANASIA ευχομαι ολοψυχα να ειστε εγκυουλες :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

πολλα φιλακια και στις υπολοιπες ευχομαι συντομα ολες να τα καταφερουμε @};-@};-@};-@};-@};-

καλημέρα!!!!

να πάνε όλα κάλα και να έχετε τα πιο όμορφα αποτελέσματα της ζωής σας!

ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΆΓΑΠΩ.....

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!

Καλημερα σε ολεςςςςςςςςςςς!!!!

Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να σας ξεπαγιασω, να σας δροσισω........και συντομα ολες θα φυσατε, δεν θα μεινει καμια!!!!Αυτη η διαισθηση μου ....καμπανακια χτυπαει....3 σιγουρα θα μας γραψουν οτι ειναι εγκυες..... B-)

Kαλημερα και απο εμενα!!!

Αχ , τι ωραιο δροσερο αερακι ειναι αυτο Αnastasia? :D Μακαρι η διαισθηση σου να βγει... :ympray::ympray::ympray:

Ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια για το ενδιαφερον σας μακαρι να εχουμε ευχαριστες ανακοινωσεις ολες μας!!!

Ειμαι πολυ συγκρατημενη θα περιμενω ....γιατι τον περασμενο μηνα παλι ειχα καθυστερηση 9μερες δεν ξερω γιατι :-?

Χ+M χαρηκα πολυ με τα νεα σας!!! :D

Αnastasia μου ολα καλα θα πανε τη Δευτερα!!!

Αθανασια εσυ ποτε περιμενες?

Girl ωραια νεα μας εφερες, πολυ χαιρομαι!!!

Σιακι , :YMHUG: ,πως πανε οι προσπαθειες?

Μariap1 χαλαρωσε το καλοκαιρακι με πολλα ντοιν ντοιν , και ποτε δεν ξερεις ;)

Cuandaki,Twiggy, Rose :x

Xouanitaki θα ερθει συντομα και σε εσας το μωρακι!!!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκι της παρεούλας μας!!!!

Lil εύχομαι να μη μας έρθει η ακατανόμαστη ούτε τώρα ούτε για τους επόμενους 9 μήνες!!!! Βάλε το χεράκι σου Παναγίτσα μου :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: Εγώ δεν περιμένω 2 Ιουνίου......

Girl και Anastasaki να προσέχετε τα σποράκια σας κοριτσάκια μου αυτό έχει σημασία, σας εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις αυχενικές και μην ανησυχείτε καθόλου, :-*:-* στις κοιλίτσες σας!!!

Μarianap ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με τον αντρούλη σου!!!

Σία και Cuando σας ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι σύντομα όόόλες να κοκκινίσουμε.....

Rose, X+M, Xouanitaki, σας στέλνω πολλά φιλάκια σε όλες σας...

Κορίτσια νιώθω ότι θέλω να πω σε όλες σας ένα μεγάλο ευχαριστώ που είστε εδώ και μπορώ να μοιραστώ μαζί σας πράγματα τόσο σημαντικά για μένα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Κι επί τη ευκαιρία μπορείτε να μου πείτε πόσο νωρίτερα μπορώ να κάνω τεστάκι ώστε να δείξει με σιγουριά? :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Με το καλό κορίτσια μου με το καλό!!!

Εύχομαι να μην έρθει η παλιοπερίοδος!!!

Σας στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!!!

Είμαι σίγουρη, έρχονται τα γλυκούλια!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

εχεις;τωρα που εχεις και καθυστερηση;εγω παντως η τελευταια περιοδος ηρθε χωρις κανενα απολυτως συμπτωμα...συνηθως εχω τουλαχιστον το στηθος..τωρα χαλαρα...και μαλλον ετσι σιωπηλα θα ρθει κι αυτη... :)

Ρε κοριτσάκια πείτε μου κάτι, μήπως είχατε ποτέ έντονο φούσκωμα στην κοιλιά για μέρες, ανεξαρτήτως υγρών και διατροφής? Μετά τις γόνιμες μέρες ( τις οποίες και αξιοποίησα καταλλήλως ) έχω τρομερό φούσκωμα, αυτό το αίσθημα πως είμαι τετράπαχη, γενικώς ένα μαύρο χάλι.. Τι μπορεί να είναι άραγε αυτό? Σαν κάποιος να μου κάνει πλάκα........

Δεν θέλω να πετάω και να προσγειωθώ απότομα, αλλά πολλές συμπτώσεις αυτό το μήνα, προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη και βλέπουμε....... :-*:-*:-*:-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ωραιο μπουμπουκακι που ειναι αυτο!.Το στηθος μου με ποναει και το νιωθω πρησμενο και λιγο την κοιλια μου,και κατι σαν πονακια περιοδου για πολυ λιγο και φευγουν αλλα για τιποτα δεν ειμαι σιγουρη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...