Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο5!!!

Recommended Posts

Kopelitses m kalimera!

exw xathei autes tis meres alla . . eixa dei aima tin tetarti k eixa trelathei pragmatika!

pigame giatro kai DOXA TON THEO KAI THN PANAGIA ola kala me to mwro!Exei megalwsei kiolas, xtipa k i kardoula t mia xara alla epatha mia mikri apokollisi kai eimai sto spiti k xaplwnw!

prepei na xekourazomai!kai tha paw tin triti na me xanadei!

den xerete poso fovithika koritsakia m!eixa katatromaxei!wspou na paw sto giatro kai na me dei na mou pei ola kala, paraligo na ta paixw!pragmatika!twra ligostepse to aima, alla eimai sto krevati toulaxiston mexri tin triti pou tha paw xana na me dei!

mou eipe o giatros den einai tipota to sovaro,mia poli mikri apokollisi pou etuxe apo tyxon apotomi kinisi i kourasi!alla den kourazomouna re koritsia!twra omws feeeetttaaaaaaa!xalali gia to mwraki mou!

filakia se oles!

O THEOS KAI H PANAGIA MAZI SAS!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Mπαράβο ρε girl δεν είπαμε ξεκούραση κι όλα καλά!!!! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!!! Δεν είναι τέλεια που βλέπεις το μικράκι σου σε μια οθόνη κι ακούς καρδούλα!!! Ζήσε αυτές τις στιγμές όσο πιο ήρεμη μπορείς, μετά θα τα θυμάσαι σαν μια γλυκιά ανάμνηση :):):):):):):):):-*:-*:-*:-*:-*

Girl εγώ εδώ και 2 βδομάδες έχω κάθε λίγο και λιγάκι λίγα καφετιά αλλά από ότι μου είπε ο γιατρός δεν είναι αποκόληση και είναι όλα καλά. Απλά είμαι ξάπλα εδώ και 2 εβδομάδες και για κανενα μήνα ακόμη από ότι υπολογίζω. Μου απαγόρεψε ακόμη και μια βόλτα με το αυτοκίνητο :( Γενικά μου είπε να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα!

Είναι λίγο δύσκολο δεν λέω, τώρα ειδικά που φτιάχνει ο καιρός και όλοι είναι έξω για καφεδάκια αλλά τι να κάνουμε ας είναι καλά τα μωράκια μας και ας μείνουμε στο κρεβάτι και όλους τους μήνες! Δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά, απλά λίγη υπομονή θέλει!

Άλλωστε εγώ παλιά το λεγα ότι ας μέινω έγκυος και ας είμαι ξάπλα και τους 9 μήνες αρκεί να είναι καλά το μωρό, οπότε δεν με παίρνει να παραπονιέμαι :)

Girl κανε υπομονη,χαλαρωσε και ολα καλα θα πανε γλυκια μου! @};-

Φιλη μου Σια, μακαρι να μη την δεις και λεω να μην σε κουρασω αφου ποτε δεν ξερεις...αλλωστε με τοσα αερια εδω μεσα καθε λιγο και λιγακι θα πρεπει να φτιαχνουμε μαλλι, και οχι μονο ...χρειαζομαστε ενα σωρο αρωματα για να φυγει αυτη η μποχα! =))=))=))=))

Φιλακια σε ολο το παρεακι!

καλησπέρα σε όλες τις κούκλες! Τι μου κάνετε βρε τρελοκόριτσα?

Βλέπω όλες με καινούρια κόμμωση!! :D

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια, σήμερα το πρωί έκανα σαλπιγγογραφία (ευτυχώς όλα είναι μια χαρά), όμως εδώ και λίγες ώρες έχω πόνο, βάρος χαμηλά στην κοιλιά μου και είδα και λίγο αιματάκι. Μήπως κανένα κοριτσάκι που έχει κάνει την εξέταση θυμάται κάτι παρόμοιο? :oops:

Καλησπερα κοριτσουδια.levou ειναι απολυτα φυσιολογικο, μην αγχωνεσαι.Κι εγω ειχα λιγο αιματακι.Απλα οταν πηγα να κανω ειχα παρει 2 παυσιπονα και δεν καταλαβα και πολλα!

Ευχαριστώ πολύ Αναστασούλα μου, και εγώ είχα πάρει 2 παυσίπονα όπως μου είχαν πεί αλλά ζορίστικα είναι η αλήθεια!! Τεσπα αφού όλα βγήκαν μια χαρά δεν με πειράζει, θα περάσει και αυτό!

Φιλάκια στην κοιλίτσα!!!!

Levou και εγώ είχα για 2 μέρες λίγο αιματάκι και το πρώτο βράδι είχα και λίγο πυρετό. Είναι όμως φυσιολογικό. Είχα ζοριστεί και εγώ πάρα πολύ :(

Εμένα αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει για τον πυρετό να πάρω μόνο depon και όχι panadol και να πλήνω το κόλπο μετά από 3 μέρες για να επανέλθει το ΡΗ του κόλπου στα φυσιολογικά επίπεδα από μόνο του (μπορείς να κάνεις ντουζ αλλά να μην πλένεις σχολαστικά την περιοχή).

Αφού είναι όλα μια χαρα σε 2 μερούλες θα το έχεις ξεχάσει εντελώς!

καλησπέρα σε όλες τις κούκλες! Τι μου κάνετε βρε τρελοκόριτσα?

Βλέπω όλες με καινούρια κόμμωση!! :D

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια, σήμερα το πρωί έκανα σαλπιγγογραφία (ευτυχώς όλα είναι μια χαρά), όμως εδώ και λίγες ώρες έχω πόνο, βάρος χαμηλά στην κοιλιά μου και είδα και λίγο αιματάκι. Μήπως κανένα κοριτσάκι που έχει κάνει την εξέταση θυμάται κάτι παρόμοιο? :oops:

levou μου εγω οταν εκανα το καλοκαιρι ποναγα θυμαμαι για 2 μερες περιπου και ειχα αιμα οχι πολυ βεβαια μην φανταστεις που κρατησε 2-3 μερες. Μου εγραψε να παρω παυσιπονα ο Γιατρος αλλα δεν πηρα τιποτα να σου πω την αληθεια. Ολα αυτα λοιπον ειναι απολυτα φυσιολογικα μην ανυσηχεις...

Βασουλα κοριτσι μου κατσε ξαπλα στο κρεβατι οσο χρειαστει, θα περασει και αυτο σημασια εχει το μωρο αυτη την στιγμη φιλακια θα τα πουμε συντομα :-*:-*:-*

Σας ευχαριστώ πολύ καλές μου φιλενάδες, η αλήθεια είναι ότι έχω λίγα δέκατα και νιώθω ψιλοάρρωστη γιάυτό και ανησύχησα, αφού είναι φυσιολογικό όμως θα περάσει τι θα κάνει? στο χέρι του είναι?! ;)

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας... :-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG:

Girl και MaDi για καθίστε φρόνιμα, βρε κορίτσια, μην έχουμε ιστορίες... κρεββάτι, κρεββάτι, και πάλι κρεββάτι...γιατί θα σας μαλώσουμε [-x[-x[-x[-x[-x[-x

Ορίστε μας!!! Πως και πως κάναμε να γκαστρωθείτε και τώρα θα μας κάνετε νερά!!!!

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Levou, μην ανησυχείς καθόλου. Πάρε κανένα παυσίπονο, ξεκουράσου και θα περάσουν τα συμπτώματα. Μόνο εάν ανεβάσεις υψηλό πυρετό (δηλ. 38.5 και πάνω) πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο, μήπως χρειαστείς αντιβίωση. Αλλιώς, λίγο ξάπλα, όχι βάρη, ή σκυψίματα για 1-2 μέρες και θα είσαι περδίκι!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και καλό Σαββατο Κύριακο :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ¨ΠΑΙΔΩΝ¨ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ (ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ) ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΠΝΟ.

X+M τώρα μόλις διάβασα το άλλο ποστάκι σου για την μικρούλα :cry: Συγκινήθηκα πολύ! Ελπίζω από εδώ και πέρα να είναι μια χαρά και κάθε μέρα να βελτιώνεται! Ευχομαι σύντομα να επιστρέψει σπίτι της γερή και δυνατή και να μην ξανααντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Να έχει την παναγίτσα πάντα δίπλα της!

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και σε εσένα που είσαι πραγματική φίλη!

Μαρικάκι είχα μια κουβεντούλα σήμερα πρωί πρωί με το σποράκι μου και του πα ότι αν δεν κάθεται καλα θα έρθει το Μαρικάκι να σε μαλώσει. Μέχρι στιγμής είναι φρονιμο παιδί και σταμάτησαν αμέσως τα καφετιά :D

Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια και μην ξεχνίωμαστε ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!

Καλημέρα στις φιλεναδίτσες μου!!!! Madi-girl ακίνητες σας θέλω ούτε για πιπί, πάρτε μπεμπιλινάκια έτσι κι αλλιώς θα σας χρειαστούν σύντομα οπότε κάνετε και πρόβα τζενεράλε!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Levou λίγο υπομονή κορίτσι μου οι περισσότερες τα έχουμε περάσει.... σε 2-3 μερούλες δεν θα το θυμάσαι καν!

Marikaki καλά τους τα λες για να μάθουμε τα παλιοκόριτσα!!! Αμάν πια.... :lol::lol::lol::lol:

Σε όλες σας στέλνω μια τεράστια ζεστή :YMHUG: και πολλά :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλημερα και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν ή εχουν δικους τους ανθρωπους!

levou εγω θυμαμαι πηρα και αντιβιωση για 2-3 ημερες, κανονικα πρεπει να σου δωσει!

καλημερα σε ολες!! ελπιζω να ειστε καλα...εγω εχθες βγηκα με τις φιλες μου και τα σπασαμε μεχρι το πρωι και το κατευχαριστηθηκα!!! σημερα βεβαια εχω τρελο πονοκεφαλο #-o αλλα θα περασει...!!

κι ετσι που ειμαι λιγακι μεθυσμενη ακομα :shock: να σας πω ποσο χαρουμενη ειμαι που σας εχω εδω σε αυτην τη τοσο δυσκολη περιοδο της ζωης μας! που ομως θα μας οδηγησει στα καλυτερα και πιο τρυφερα χρονια που ερχονται μαζι με τα μωρακια μας!!!! ευχαριστω κοριτσακια και μην ξεχνατε η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!! φιλιαααααα

υ.γ καμια εγκυουλα θα φυσηξει μηπως συνελθω πιο γρηγορα? ;)

εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....twiggy μου ένα δυνατό φυσηματάκι για να γίνεις γρήγορα καλά και να περάσει ο πονοκέφαλος....

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

πολλά φιλάκια.....ελπίζω να βοήθησα λιγουλάκι...:)

εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....twiggy μου ένα δυνατό φυσηματάκι για να γίνεις γρήγορα καλά και να περάσει ο πονοκέφαλος....

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

πολλά φιλάκια.....ελπίζω να βοήθησα λιγουλάκι...:)

πολυ!!!! ειμαι ηδη καλυτερα... πολλα φιλια στο σπορακι!!!

Καλημέραααααα!!!!! Twiggy άντε καν' τα τώρα που μπορείς γιατί τώρα που θα μείνεις εγκυούλα κομμένα τα ποτά και τα ξενύχτια θα μπεις στον ίσιο δρόμο, θα σε στρώσει το σποράκι σου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Micki τι ωραίο αεράκι που μας φέρνεις!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλησπερα κοριτσια!τι βλεπω ξεκινησατε παλι τα παλια καλα κλανιδια? :lol::lol::lol::lol::lol: ετσι μπαρβο γιατι ειχαμε ξεχαστει =p~

μπαινω για λιγο διαβαζω τα νεα σας και βγαινω..μου εχουν τυχει πολλα αυτες τις μερες και η διαθεση μου δεν ειναι στα πολυ καλα!ευτυχως με τον αντρα μου ειμαι πολυ καλα και αυτο με νοιαζει..

καλα να περνατε κοριτσια!

φιλακια σε ολες σας και στις εγκυουλες μας διπλα γιατι εχουν και τα μωρουλια ;):-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

γυρισα κι εγω μετα απο ενα σαβατοκυριακο διπλα και μεσα στη θαλασσα με πολλα ντοιν..χαχα...εκανα ενα μονο τεστ οωρηξιας την παρασκευη και βγηκε πολυυυυυυυυυυ θετικο...καλα το υποπτευομουν οτι ειχε καθυστερησει..νομιζα οτι θα γινοταν τεταρτη και την τριτη μου ειχε περισσεψει ενα το εκανα και τιποτα..κανω ενα την παρασκευη που μου ηρθε η καινουρια παρτιδα τεστακια και κατακοκκινη γραμμη...εκανα λοιπον ντοιν σαββατο πρωι,βραδυ και κυριακη πρωι..λετε να πιασουμε κανα σπορι;ποτε δεν ξερω ποτε ακριβως πρεπει να κανεις ντοιν μετα απο ενα θετικο τετοιο τεστακι..λεει 24 ωρες μετα και πριν τις 48 ωρες..καναμε ο,τι μπορουσαμε..και χαλαραααααααα....ουφ ουφ...

Καλημερίζω τις μελλοντικές εγκυούλες!!!

Καλή εβδομάδα και να έχουμε ευχάριστα νέα από εδώ και πέρα!!!!

Cuando διάβασα ντοιν ντοιν και στις καλύτερες μέρες!!!!

Μπράβο μπράβο καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλα

τα κορίτσια που προσπαθούν!!!!!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...