Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 9! Για πιο δυνατές κλωτσιές!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμεις σημερα θα φαμε αρακα.

Αν και με το παστιτσιο σου Μαρακι μου τρεχουν λιγο τα σαλια :P:P

Τωρα οσον αφορα τον τοκετο, και χωρις μαθηματα αναπνοων παλι θα τα καταφερουμε, οπως τοσες και τοσες αλλες γυναικες στον κοσμο.

Σε αυτο το βιβλιο παντως λεει οτι στην γεννα πιο πολυ δυσκολο ειναι για το παιδι παρα για την μανα, που πρεπει να το διωξουμε απο καπου που ηταν τοσο καιρο. Για την μανα ειναι κατι φυσικο οπως πχ οταν τρως και μετα χωνευεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε? Απόσο διάβασα στα γρήγορα όλες μια χαρά!!

Μιχαέλα στο έχω ξαναπεί η μικρή σου δεν παίζεται!!! Ξεκινήσατε τα βαψίματα ε? Άντε με το καλό να τακτοποιηθείτε...

Μαράκι το ίδιο ισχύει και για σένα! Περιμένουμε φωτό με τα αποτελέσματα και απο τις 2!

Θα σας βάλω και εγώ μέσα στο ΣΚ λογικά γιατί αύριο θα έρθουν να μου κάνουν και γενική και επιτέλους θα τελειώσουμε!

Συμπεθέρα καλό κουράγιο με τα CD... μας χρωστάς και εσύ φωτό ε? :lol::lol::lol::lol:

Μάχη μου με το καλό να ξεκινήσετε και εσείς τα βαψίματα! Καλορίζικα τα πράγματα που αγοράσατε!Με γειά και τα ρούχα!

Χρύσα καλή αρχή με την γιόγκα! Στη συνέχεια που θα συνηθίσεις δεν θα πονάς... κουράγιο!

Ευγενία μου υπομονή μέχρι την Τρίτη... που θα πάει θα τη δείτε τη μπουμπού!

Εδώ ο καιρός είναι χάλια! Χθές έβρεχε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να χαλάσει η σύνδεση γιαυτό δεν μπόρεσα να μπώ, ευτυχώς ήρθαν σήμερα και το φτιάξανε...

Χθές που λέτε πήγαμε στο νοσοκομείο και ξαναείδαμε τον μικρό, όλα μια χαρά.... Ο γιατρός επιμένει να κάνουμε την καισαρική στις 38 εβδ. Στις 36 εβδ θα πάω να μου κάνουν "κορδέλα",

(ο ιδιώτης είχε πεί ότι θα ξεκινήσουμε απο την επόμενη εβδομάδα...) Μου έκανε doppler και μου μέτρησε και το αμνιακό υγρό και τα βρήκε όλα ΟΚ! Ο μικρός όση ώρα μου έκανε τον υπέρηχο ο γιατρός δεν έκατσε στον κ@λο του! :lol::lol::lol::lol:

Εμείς σήμερα θα φάμε πατάτες στον φούρνο και ψαράκι!

καλημερα κοριτσιααααααααααααααα.τι κανετε;αλλες βαφετε;αλλες κανετε τα φορολογικα σας;αλλες ξαπλα;μια χαρα σας βρισκω.

εγω ειχα παει σε ενδοκρινολογο.μετρησε το ζαχαρο μου.ειδε κ τις εξετασεις.δε μου τα ειπε κ τραγικα.διαβητη κυησης δεν εχω,απλα εχει απορυθμιστει λιγακι ο οργανισμος μου.σε συνδυασμο με τα κιλα που εχω παρει το απεδωσε στις ορμονες που καποιοι οργανισμοι δε τις ανεχονται.του ειπε κ η μανα μου τι τρωω που με βλεπει κ μου ειπε πως πιστευει οτι κ τα κιλα(που μπηκαν χωρις ατασθαλιες)αλλα κ το τσιμπημενο ζαχαρο οφειλεται εκει.μου χε ζητησει να του παω κ τις μετρησεις των μωρων (απο τη β επιπεδου)κ μου πε οτι ολα καλα.

μου δωσε μια διατροφη για να φτιαξουν τα πραγματα παντως κ ετσι απο σημερα παλι προγραμμα.οχι βεβαια οτι ειχα ξεφυγει ιδιαιτερα.

αυτα.τελειωσα κ την ερευνα αγορας για τη προικα των μωρων κτλ.οποτε σε 2 βδομαδουλες θα παω να τα παραγγειλω να ετοιμαζομαι σιγα σιγα.

μαρακι μου ξεχνα τα προηγουμενα.ολα καλα θα πανε.ετσι κ αλλιως εισαι σε ασφαλη εβδομαδα πλεον.πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πολυ σπανια θα συμβει κατι κακο σ αυτη τη βδομαδα.

νικη;χρυσα;σισσυ;μαχη;γιελιζ;κ ολες οι υπολοιπες τι κανετε;

σημερα θα φαω πολυ :? .κοτοπουλο με μπαμιες.το αγαπημενο μου.απο αυριο η διαιτααααααααααααααααααααααααα :P

Γεια σου Αννούλα...με το καλο οι αγορές σας...και προσοχή με τη διατροφή!!

Γιελιζ μου τελειώσατε κι εσείς?? εμείς Σαββατο θα έρθει κοπέλα για γενική!!!

Μάχη μου έλα να σε φιλέψω...εισαι και μακρυα ε!!! :?

Μάχη και Μιχαέλα η κορδέλα είναι αυτό που μετράνε τις συσπάσεις και τους χτύπους της καρδιάς του μωρού... καρδιοτοκογράφος νομίζω λέγεται... απλά επειδή είχα κάνει και πέρσι και το λέγανε όλοι κορδέλα και το είπε έτσι και ο γιατρός χθές έτσι το λέω και εγώ :lol::lol::lol::lol::lol: Το κορδέλα κολλάει στο ότι σου βάζουν 2 συσκευούλες πάνω στην κοιλιά και τις δένουν με ένα λάστιχο (σαν κορδέλα) :lol::lol::lol::lol::lol:

Αννούλα μια χαρά νομίζω είσαι.... λογικό να απορρυθμιστεί λίγο ο οργανισμός... κάνε τη διατροφούλα και όλα καλά!

Μαράκι μου ναι ευτυχώς αύριο πρώτα ο θεός τελειώνουμε... Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα αλλά τις τελευταίες 3 μέρες δεν κάναμε τίποτα γιατί είμασταν φούλ εξετάσεις γιατροί αγορές.. Όλη μέρα στους δρόμους είμασταν! :lol::lol:

Καλημέρα Γιελήζ!!!Όντως τι είναι η κορδέλα?? ο καρδιοτοκογράφος?Όλα καλά με τον παίδαρο!!!Μπράβο!!!

Άννα μου με τη διατροφούλα θα στρώσουν τα πράγματα θα δεις... κι εγώ κάνω κι έχω ηρεμήσει...

Όντως οι ορμόνες είναι άτιμες για κάποιες γυναίκες!!!Κι εμένα με έπρηξαν πολύ!!

Κοριτσάκια εγώ δεν είχα κάνει μαθήματα ανώδυνου και γέννησα φυσιολιγικά καιτα πήγα μια χαρά.. και συνεργάστηκα και όλα οκ!!Η φύση ξέρει καλύτερα από όλους τι να κάνει.. όχι ότι είναι κακό να παρακολουθήσει κανείς μαθηματα... σίγουρα θα βοηθάνε κι αυτά!! ;)

Λοιπόν εγώ σήμερα έχω.. τι άλλο?? ένα στρέμμα σαλάτα και μισό του μισού στήθος κοτόπουλο ψητό... ουφ!!βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια!Δεν πεινάω βέβαια... συνήθισα!!:lol::lol:

Μαράκι παστίτσιο ε??? μιαμμμ!!!!

αχ!να ρθει κ για μενα αυτη η ευλογημενη ωρα να κανω κ κορδελα,κ κορδονι κ φιογκο κ οτι θελει ο γιατρος μου!

αντε να δουμε παλι με τη διατροφη τι θα γινει.αν κ οπως ειπα δε ξεφευγα κ πολυ.τες πα.θα δουμε.

εσεις κοριτσια ποτε αρχισατε να παραγγελνετε τα πραγματακια σαςς

μηπως ειναι πολυ νωρις σε 2 βδομαδες που θα μαι 26 εβδομαδων;ε;αλλα ολοι μου λενε οτι στον 7ο πρεπει να ετοιμαζομαι.ειμαι ομως κ λιγο προληπτικη να πω την αληθεια :roll:

Καλημερα εγκυουλες!Τι κανετε;Μα καλα,παντου βρεχει;Εδψ εχουμε λιακαδα!

Μαρακι,Αννα και Γιελιζ μια χαρα ο γιατρος!

Μιχαελα,η μικρη σου δεν παιζεται! :lol::lol::lol:

Μαχη μεγεια τα πραγματακια!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο.... :roll:

Κοριτσια,εδω και 2 μερες εχω καουρες. :? Εχει καμια σας;Πως τις αντιμετωπιζετε;Πηγα χθες το βραδυ να ξαπλωσω και μου ερχοταν το γαλα μεχρι τον λαιμο και ξανακατεβαινε!Αηδια!Τελικα εφαγα ενα κρακερακι και καπως ηρεμησα.Ξυπνησα ομως παλι απο τις 8 και τωρα νυσταζω...

Στις 2μιση εχω γιατρο για τον 2ο υπερηχο β επιπεδου!Θα ξαναδω την μπεμπα μου,γιουπιιιιιιιιι!!! :D

Τωρα εβαλα να κανω σουπα για την μαμα μου που ειναι αρρωστη με πυρετο.Φυσικα δεν ερχομαι σε επαφη,μονο απο αποσταση ασφαλειας της δινω το φαγητο και φευγω.Μετα θα κανω για εμας μεξικανικες τορτιγιες με κοτοπουλο και τυρακι τσενταρ.

Καποια κοπελα ρωτησε για αιμορροιδες.Υπαρχει μια τελεια φυτικη αλοιφη που κανει θαυματα!Tην εχω χρησιμοποιησει παλια.Ρωτα τον γιατρο σου πριν την παρεις!Νομιζω λεγεται Preparation-H...

Ααα μας λυθηκε και η απορια με την κορδελλα..

Αννα με τη διατροφουλλα θα στρωσει το ζαχαρο. εγω πιστευω ειναι πιο πολυ στον οργανισμο της καθε κοπελλας.

Μαρακι δυστυχως ειμαστε μακρυα γιατι θα το τσακιζα ενα κομματι XXL :lol::lol:

Νικη καλη επιτυχια με την Β'επιπεδου

Αννα εγω μετα τη Β'επιπεδου ξεκινησα τις αγορες. Σιγα σιγα και λιγα λιγα και να φανταστεις τωρα που πλησιαζει ο καιρος και σχετικα εχω λιγες ελλειψεις πελαγωνω με το που σκεφτομαι τι αλλο πρεπει να παρω και τις εκκρεμοτητες. Ασε που σκεφτομαι κιολας οτι οσο περναει ο καιρος κουραζομαι ακομα πιο ευκολα και δεν θα εχω αντοχες...

Γειά σου Νίκη... Με το καλό να δείτε τη μπέμπα!

Για τις καούρες βοηθάει και η φρυγανιά που απορροφάει τα υγρά έτσι ώστε να μην ανεβαίνουν στο λαιμό... εγώ προσωπικά έχω βρεί τη λύση με τα δημητριακά Fitness τρώω λίγα σκέτα και ηρεμώ... Επίσης και το ξινόμηλο κάνει δουλειά...

Για τις αιμορροίδες βοηθάει το ελαιόλαδο και το σπαθέλαιο... Τώρα θα γίνω λίγο αηδιαστική αλλά αν βάλεις λίγο λαδάκι και το "σπρώξεις" λίγο προς τα μέσα ηρεμείς κατευθείαν... Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει αλλά έβγαζα παλιότερα... και η μαμά μου είχε και απο εκεί ξέρω ότι πρέπει να αποφεύγεις τις στεγνές τροφές... τα πολλά μπαχαρικά τη ντομάτα και τις μελιτζάνες...

Αννούλα εγώ ξεκίνησα τις αγορές μόλις έκλεισα τον 7ο...

Επίσης είχες ρωτήσει πριν μερικές μέρες για το πόσες μέρες σε κρατάνε στο νοσοκομείο μετά την καισαρική... Την τέταρτη μέρα σε βγάζουν...

geia sas koritsia ti kanete?

beboulino den gnwrizw kati gia tis kaoures pantws k egw exw pou k pou

anna me tis agores tha ksekinhsw ton epomeno mhna dhl ston 8o..o kathenas pswnizwi opote thellei kalh mou den einai opote prepei..an to thelleis kanto

emeis shmera gia faghto exoume spanakorizo me fileto psaraki..k fusika egw tha ta faw analata auta giati sas to eipa o giatros mou mou eipe na apofeugw oso mporw to alati giati kanw katakrathsh ugrwn k exw balei 12-13 kg ws twra..alhtheia eseis pws ta pate me ta kila?

Μαιρουλα πως εισαι;;;

εγω μεχρι στιγμης ειμαι στα +6 ...αλλα δεν ειμαι αντιπροσωπευτικο δειγμα καθως δεν μπορω να φαω σχεδων τιποτα...

αφου χτες στη δουλεια μια κοπελα εφερε πεπονι και λεω α θα φαω λιγο και μου λενε επιτελους βρικαμε κατι που το τρωει η Χρυσα :lol::lol::lol::lol::lol:

Γιελιζακι ξεκουρασου..εννωειτε πως περιμενουμε φωτο!!!!

aaa mmmmm eimai mia xara alla eixa liga trexamata..afou trws peponaki einai kalo deigma :lol::lol::lol::lol:

egw shmera entometaksu ekana k kampulh zaxarou..einai mpliaaaaxx alla gia thn agorina mou ola ta antexw..upo alles sunthikes tha eixa kserasei sigoura alla h mhtrothta me kanei dunath :lol::lol::lol::lol:

Γειά σου Μαίρη!

Εγώ χθές που πήγα διαιτολόγο και με ζύγισε με έβγαλε 1 κιλό παραπάνω απότι ο γιατρός πρίν μία εβδομάδα... η που πήρα 1 κιλό σε μία εβδομάδα η που ζυγίζουν διαφορετικά οι ζυγαριές τους :lol::lol::lol::lol: το θέμα είναι ότι είμαι +6,5 μέχρι τώρα... αλλά μου είπε ότι απο εδώ και πέρα που θα μεγαλώσει και άλλο ο μικρός δεν θα μένει χώρος στο στομάχι να τρώω πολύ... οπότε όλα οκ!!!

Α επίσης μου είπε και για το αλάτι... ότι το ψωμί έχει πολύ αλάτι και όσο και να το ελαττώσω στα φαγητά αν τρώω ψωμί παίρνω αρκετό... οπότε (ειδικά όταν κάνω τις κορτιζόνες)η που δεν πρέπει να τρώω καθόλου ψωμί η να φτιάξω μόνη μου χωρίς καθόλου αλάτι... και έτσι χθές πήγα και παρήγγειλα στην πεθερά μου που έχει πέτρινο φούρνο στην αυλή να μου φτιάξει μαύρο ψωμί χωρίς καθόλου αλάτι... :lol::lol:

Χρύσα μια χαρά το πεπονάκι!!!! Μιαααμ!!

Μαίρη καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!! Εγώ όταν την έκανα δεν έκανα μπλιάχ απλά μου έκαψε το λαιμό η τόση γλύκα!! και μετά ήθελα να κοιμηθώ!!! :lol::lol::lol::lol:

Αννούλα δεν είναι νωρίς νομίζω... θα βαρύνεις όσο περνάει ο καιρός και δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα άνετα!! ;);)

Σπαθόλαδο ή αλλιώς βάλσαμο σωστα!!!Κάνει θαύματα!!σχεδόν στα πάντα!!έίναι καλό και για τα συγκάματα των μωρών.. (αυτό για αργότερα!! ;);) )

Χρύσα πεπόνι ε??? μμμ.. ωραίο!!

Νίκη κι εγώ έχω καούρες μόνο τα παγάκια όμως με βοηθούν!!!Έχω ακούσει και για το ξινόμηλο!!και για τη μαστίχα Χίου!Α!!!!και για τον ανανά!!!Τυχερούλα θα δεις πάλι την μικρούλα σου!!!

Γεια σου Μαιρη!! :D:D

Ευγενία μου ναι το σπαθόλαδο όντως κάνει θαύματα!!

Ο μπαμπάς μου είχε έλκος στο στομάχι και σε 2 μήνες που έπινε 1 κουταλιά σούπας σπαθόλαδο κάθε μέρα εξαφανίστηκε! Ο γιατρός δεν το πίστευε!!!

Γεια σας κορίτσια, σήμερα έχω πρόβλημα με το ιντερνετ, με πετάει συνέχεια :evil:

Εγώ μόλις τέλειωσα το φαγητό. Εχουμε γεμιστά σήμερα, προσπαθώ να κάνω παραδοσιακά ελληνικά φαγητά επειδη φιλοξενούμε ένα κοριτσάκι από την Ιρλανδια (δενθυμάμαι αν σας το ειπα) ώστε να δοκιμάσει διαφορετικές γεύσεις. Αφήστε που είναι πολύ ντροπαλή και δεν ξέρω αν τελικά της αρέσει ότι τρώει, αν περνάει καλα κλπ. Συνεχώς λέει I' m OK. Με έχει αγχώσει αρκετά.... Μέχρι κι η κόρη μου μου είπε ότι είναι πολύ συνεσταλμένη. Τέλος πάντων, έγω προσπαθώ για το καλύτερο.

Μιχαέλα μου, αυτό με την κόρη σου ήταν για βιντεο, δεν το συζητώ!!!!! =))=))=))

Εγώ είμαι στα +7,5 μη σας πω ότι θα ΄χω παει στα +8,έχω να ζυγιστώ 2 μέρες. Και φοβάμαι ότι θα βάλω αρκετα αυτόν τον μήνα.

telika egw exw parei ta perissotera..tha ginw mia boubala k to kako einai oti den trww uperbolika..ti tha kanw ..h katakrathsh ftaiei lete twra pou stamathsa ta alatia k eidh niwthw kseprhsmenh na elatwthoun k ta kila ???giati tous teleutaious mhnes phra 8 apo thn katakrathsh..tha beltiwthoun ta pragmata h tha parw 25 kila?????

telika kathe gunaika exei diaforetikes empeiries sthn kampulh :lol::lol:

γεια σου Μαιρη!! καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!

Εγω +13 και ο γιατρος την Τριτη με εκραξε.....στεναχωρεθηκα πολυ να σου πω την αληθεια.....

Εμενα που μου αρεσει το αλατι να δω πως θα το περιορισω.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
    • Αχ δεν ξέρω... από τη μια είναι κάτι που μπορεί να σας δέσει και μόνο θετικά αποτελέσματα να έχει... αλλά από την άλλη σε καταλαβαίνω... είναι αμήχανο φουλ! Όπως βλέπεις χρησιμοποιώ β πληθυντικό, γιατί προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ 😂😂😂
    • Το Γυμνάσιο δεν έχει καμμία σχέση με το Δημοτικό αλήθεια!! Καλή επιτυχία!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ το έχω ρίξει στη γυμναστική, συνεχίζω διατροφή αν κ ξέφυγα 3 μέρες αλλά οκ πάμε δυναμικά!! Τουλάχιστον δεν πήρα..
    • Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...