Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 9! Για πιο δυνατές κλωτσιές!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Πολλή μα πάρα πολλή βροχή από χθες το απόγευμα....

Ευγενία καλημέρα, παρατείνεται η αγωνία σου για λίγες μέρες ακόμη :) . Δεν πειράζει θα το απολαύσεις περισσότερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Έλλη μου!!Ναι όντως.... για να δούμε!!Το καλό είναι ότι συνέχεια με κλωτσάει η μικρούλα όποτε ξέρω ότι είναι καλά!!

Βρέχει ε???? εδώ έχει μουντό καιρό από εχτές, έχει μια μούχλα αλλά δεν έχει βρέξει... έχει ζέστη κιόλας!!

Καλημερα γκαστρουλες τι κανετε??εμεις ειμαστε καλα κ ξυπνησαμε νωρις νωρις σημερα...πειναγα,ο μικρουλης κλωτσαγε συνεχεια οποτε σηκωθηκα!!!!

Επιτελους εγινε γενικη στο σπιτι!!!!Αν κ σημερα βρεχει..ευελπιστω να μην πιασει κ αερας ωστε να μην λερωθουν τα τζαμια..βγαλαμε κ τα χαλια!!Αλλαξαμε κ τα επιπλα στο σαλονι!!!Αννανεωθηκε λιγο το σπιτι!!!

Κοριτσακια να ρωτησω κατι..ενω δεν εχω θεμα δισκοιλιοτητας..χτες το απογευμα απεκτησα αιμοροιδες...δεν μπορουσα να καθησω..σημερα ειμαι λιγο καλυτερα..το χει παθει καμια??Κ πωςτο αντιμετωπισατε???Σορυ πρωι πρωι αλλα....καταλαβαινετε..

Διαβασα οτι ειναι κ αυτο ενα συμπτωμα του τελευταιου τριμηνου...

ΜαμαΝικολα μου καλημερααα, τι σπαστικο να περιμενεις να δεις το νινι κ να ακυρωνεται το ραντεβου..κ γω το παθα την τελ φορα..αλλα τι να κανουμε..υπομονη μοναχα!!!

Καλημερααα Ελις!!!Τι κανει το νινι??

Καλημέρα Κατερινάκι!!!Πείναγε ο μικρούλης ε???

Μια χαρά με την ανανέωση του σπιτιού.. χρειάζεται!!Κι εγώ θα σηκώσω τα χαλιά το σ/κ!!(όχι εγώ ακριβώς) :lol::lol::lol:

Όσο για τις αιμοροίδες δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω.. αλλά φαντάζομαι ότι θα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό για το τι θα βάλεις για να σου περάσουν!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..τι κάνετε?? Εμεις ολα καλά!! Ειμαστε 1.100 γρ αλλα πεισματαρηδες..Ηταν μαζεμενος...ποδια χερια μπροστα στο πρόσωπο και νευριαζε μαλιστα που τον σκουντουσουμε κι όλο κρυβοταν!!! :lol::lol: Η θεση του παραμενει ιδια...Οπως μου ειπε ο γιατρος ειναι φυσιολογικο να εχει παρει θεση απλα το θέμα εινα να μην μας ξανασπρώξει...αλλιως ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα!! Σε κάποια φαση θα μειωσουμε και τα γιουτοπαρ για οταν ερθει η ωρα να εχουμε συσπασεις...Ειναι πολυ αισιοδοξος ο ντοκτορ παντως...απλα μου ειπε να ειμαι ετοιμη γενικώς...Και ειδικα αυτες τις μερες που θα λειπει να ειμαι φρονιμη λέει :lol::lol::lol:

Σημερα ειμαι αποκλεισμένη εντελως στο δωματιο...ο αντρας μου βαφει το υπολοιπο σπίτι και φτιαχνει το παιδικό μας δωμάτιο :D:D:D:D:D Θα φτιαξει και κατι στον ενα τοιχο του σαλονιου που θα ειναι εκπληξη λεει..εχει ταλεντο σε τετοια η αληθεια ειναι!!

Ευγενία μου καλημέρα..φανταζομαι την απογοητευση σου...υπομονη μέχρι την Τρίτη!!

Καλημέρα Ελις!!

Καλημερα Κατερινάκι!! Εγω εχω δυσκοιλιοτητα αλλα δεν ξερω ευτυχως ακομη απο αιμορροΐδες!!

Κι εμένα όλο κλωτσαει το άτιμο..βασικα κανει βολτες εκει μέσα!! :lol::lol:

Kαλημερα φιλεναδες!!!

Τι κανετε? Εγω γραφειο. Ξυπνησα με φοβερο πονοκεφαλο και γενικα μια ανακατοσουρα σημερα...

Ο καιρος ειναι χαλια, μουντος βρεχει αλλα εγω ζεσταινομαι :shock::shock:

Κατερινα ρωτησε τον γιατρο σου για τις αιμορροιδες.

Ευγενια κανε λιγακι υπομονη ακομα.

Μαρακι ωραια τα νεα σας!! Τι ωραια που ξεκινησατε με το βαψιμο!!!!

Χαλια κι εμεις πρεπει να τα βγαλουμε το ΣΚ και να αδειασουμε και το παιδικο δωματιο απο οτι εχει απο επιπλα για να ξεκινησουμε το βαψιμο επιτελους...Ουφφ μονο που το σκεφτομαι με πιανει αγχος.... :oops::oops: Το καλο παραγγειλαμε τον καναπε-κρεββατι, το γραφειο, βιβλιοθηκη και την ντουλαποσυρταριερα και εχω ξενοιασει απο αυτα. Ο καναπες θα ερθει σε 3 βδομαδες και τα υπολοιπα θελουν μονο το χρωμα να διαλεξουμε....

Μαχη μου μεγεια οι νεες αγορες!!!!

Μαρακι πολυ καλα τα νεα απο τον ντοκτορ,μπραβοο!!!Αλλα μην παρεις αερα κ αρχιζεις τις βολτες...καναπε κ αραχτη σε θελω ε???

ΜαμαΝικολα ναι πειναγε μαλλον γιατι μολι εφαγα το τοστακι ηρεμησε!!!!!

Οσο για το θεματακι μου..θα τον παρω λιγο πιο μετα τηλ να δω τι θα μου πει!!!

Μαράκι μου μια χαρά τα νέα σας!!!Μεγαλώσατε και γίνατε ολοκληροι νταντες!!!(όπως θα έλεγε και ο Νικολής μου!!!) :lol::lol: Κοίτα τώρα να προσέχεις εσύ.. χαλαρά έτσι???να είσαι φρόνιμη!! ;)

Μάχη μου μεγειά τα νέα πράγματα και με το καλό ναξεκινήσουν οι ετοιμασίες!!!

Καλημέρα Μάχη μου...ανακατωσούρα ε? Ισως να πιέζει το μωρακι...

Κατερινάκι μου δεν το κουνάω πια από το κρεβατι μου...μονο με το καλό να φτάσω 34-35 εβδ...και μετά θα ξεσαλώσω :lol::lol::lol: λέμε τώρα!!! :lol::lol:

Ελπίζω κι εμείς από εβδομάδας θα εχει τελειώσει η βαλίτσα τοκετού και σιγά σιγά θα συγυριστεί και το δωματιο...θα καλέσω ενισχύσεις (τη μαμά μου!!!)

http://www.jojomamanbebe.co.uk/pp+Sleep ... +BAB1-SS11

Κοιτάξτε εδώ κορίτσια...μου στέλνουν τον κατάλογο εμένα στην Κύπρο...στην ιστοσελιδα ειναι πιο φτηνά νομίζω...και από οτι κατάλαβα στέλνουν και Ευρώπη...

καλημερα κ απο μενα..........με πολυ πολυ βροχη απο χθες :evil::evil: εχουμε σαπισει...

χθες τελειωσαμε το δωματιο της μπεμπας,τα κοπον κ βασανων :lol::lol::lol: ειχαμε επεισοδια τραγελαφικα :lol::lol::lol: θα σας τα πω στην συνεχεια.το δωματιο τελικα εγινε πολυ ροζουλι.οταν ξεμπερδεψουμε θα σας βαλω φωτο(αν βρω την φωτογρ. :lol::lol: )σηκωσαμε χθες κ τα χαλια κ ολο το καλαμπαλικι μας κ σημερα λεμε να ξεκινησουμε το σαλονι κ τα υπολοιπα.η αληθεια ειναι οτι χθες κουραστικα αρκετα κ σημερα η μσεση με εχει πεθανει.σαν την παπια παω.οχι οτι εκανα κ πολλα πραγματα,αλλα κ παλι δεν καθησα στον απαυτο μου :D:D ακουστε να σας πω τι εγινε λοιπον....εχει ετοιμασει ο αντρας μου το χρωμα στον κουβα κ μαζευει ρολλα για να ξεκινησει.εγω περιφερομαι δεξια αριστερα κ η μικρη μου μπερδευεται μεσα στα ποδια μας,οπως εννοειται κανουν ολα τα παιδακι που εχουν περιεργεια....κ ξαφνικα ακουμε ενα θορυβο....κ μετα το καλαμα της μικρης....παμε στο δωματιο...κ βλεπουμε την μικρη να εχει πεσει κ σφηνωσει μεσα στον κουβα με το χρωμα :shock::shock::shock: απο την μια να γελας κ απο την αλλη να τραβας τα μαλλια σου. :o:o τι μας θες εμας...το καημενο ειχε τρομαξει κ εμεις να μην μπορουμε να συγκρατηθουμε απο το γελιο.την παιρνει ο μπαμπας της κ την βουταει στο μπανιο...επι μιση ωρα την ετριβε...απο τον σβερκο μεχρι τα γονατα ηταν ροζουλι :lol::lol: οχι τιποτα αλλο παει κ το χρωμα κ δεν εφτασε για τον ενα τοιχο που τον ειχαμε φουξια κ τον αφησαμε αβαφο.το τελικο αποτελεσμα ειναι ωραιο ομως.δεν πηγε τζαμπα η βουτια στο χρωμα :lol::lol: ακομα το σκεφτομαι κ γελαω :lol::lol:

ευγενια σας την εσκασε η μικρη :lol::lol: ή μαλλον ο γιατρος :lol::lol: δεν πειραζει,λιγη αγωνια κ προσμονη ακομα.εσεις μαρακι ολα καλα παντως,μπραβο.οσο πλησιαζει κ ο καιρος θα εχουμε κ πιο τακτικες επισκεψεις με τα νινια μας.τι καλα?

χθες να σας πω μπηκα στον πειρασμο κ ανοιξα μια βαλιτσουλα.εκατσα να αραξω λιγο κ ειχαμε κατεβασει απο την ντουλαπα τις κουτες κ τις βαλιτσες για να την τραβηξει να βαψει...ε κ τα εβλεπα κ εγω κ μου φωναζαν :lol::lol: ...ανοιξε μας!1 ανοιξε μας!!!αρχισα κ εγω να πασπατευω ρουχαλακια.ενα σωρο ειναι,χωρια αυτα που εδωσα στην κουνιαδα μου κ θα μου τα ξαναδωσει.δεν βλεπω την ωρα να ξεκινησω μπουγαδες κ σιδερο :D:D

Καλημέρα Μιχαέλα μου!!!Καλέ τι πάθατεε???? :lol::lol::lol::lol: φαντάζομαι πως νιώθατε!!!Να θες να τραβήξεις τα μαλλιά σου και να μην μπορείς από τα γέλια!!!! :lol::lol::lol: Μια χαρά μπάρμπι έιναι η μικρή καλέ ολόκληρη βουτιά στον ροζ κουβά έκανε!!!! :lol::lol::lol::lol: Το καημενάκι τρομαξε ε??

Τέλος καλό όλα καλά πάντως!!!!Με γεια το δωματικάκι και με το κάλό να το γεμίσετε!!! ;)

Μας την έκανε δε λες τίποτα!!!Αλλά τι να επις και τι να κάνεις?? κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν... ;) κι ένα νινι βιαζόταν οπότε.. προηγείται αυτό!!!! :lol:

Καλημερα κουκλες!!!!

τι κανετε;;;

εμεις καλα!!!!

Ευγενια δεν πειραζει ζουζουνα, θα τη δειτε την μικρη!!!!

Καλα παιδια τι βροχη ηταν αυτη;;;..ευτυχως ηταν καθαρη και επλυνε και το αμαξι :lol::lol::lol::lol:

Χτες ειχα το πρωτο μου μαθημα γιογκα!!!...ακομα ποναω παντου...χρειαζομαι επειγοντως ενα καλο μασαζ!!!

καλημερα χρυσααααα...το εριξες στα σπορ εσυ?

οντως ευγενια σας προλαβε αλλος :D:D

απο το πρωι παιδευομαι με τις αποδειξεις για την φορολογικη.που να μην τα ειχα κ οργανωμενα δηλ....

Μιχαελλα οντως για γελια και για κλαματα η μικρη σας :lol::lol:

Χρυσα αρχισες τη γιογκα?? Αντε μπραβο,είναι η πρωτη φορα γι αυτο πιαστηκες.

Δεν μου εχει περασει και αυτος ο ρημαδοπονοκεφαλος και ας ηπια και ενα ντεπον...αλλα δεν θελω να πιω αλλο....

αα ηρθαν και τα ρουχα που ειχα παραγγειλει και σας εβαλα σε λινκ τις προαλλες. Μια χαρα μου εκατσαν, κουτι, ευτυχως γιατι ειχα αγχος για τα παντελονια περισσοτερο :D:D

Μάχη μεγειά και τα ρουχαλάκια!!!!Γιατί έχεις τόσο πονοκέφαλο?

Χρύσα μου ξεκίνησες γιόγκα ε??? υπομονή σε λίγο καιρό δεν θα πονάς καθόλου!!!Θα πετάς!!! ;);)

Ωχχχχ.. τι μου θύμισες Μιχαέλα μου πρέπει να τα φτιάξω κι εγώ τα φορολογικά... μπλιαχ!!

Μιχαέλα μου καλημέρα!!! Η μικρή σας δεν παίζεται..φανταζομαι την εικονα και γελάω... :lol: Θα εχετε να το θυμαστε παντως...

Μάχη μου με γεια τα ρουχα!!

Χρυσα μου καλημέρα...το έριξες στην γιογκα?? Τυχερουλα!! Κι εγω ειχα σχεδια να παω για μαθηματα ανωδυνου αλλα τωρα θα τα κάνω μόνη μου στο κρεβάτι :lol::lol::lol:

Αν θελλω να γεννισω φυσιολογικα αλλα και να ειμαι στα καλα μου στην περιπτωση που δεν τα καταφερω θα πρεπει να το κανω..

Μαθηματα ανωδινου τοκετου θα κανω μετ ατην 32η ευδομαδα- ετσι μου ειπαν απο τη βιολκινικη..το κακο ειναι οτι γινονται μεσιμεριανες ωρες και εγω θελλω να δουλεψω και ολο τον Ιουνιο και να σταματισω μια και καλη στις 01/07...θα δουμε ομως τι θα κανουμε

Χρύσα μου εγώ πλεόν τα ξεχνάω τα μαθηματα...εσυ καλά κάνεις όμως...

Πιστεύω ότι θα τα καταφερω φυσιολογικά και χωρις επισκληριδιο...οταν ερθει η ώρα βέβαια... :roll:

Κοριτσια ευχαριστω!!

Εγω δεν εχω ιδεα για τη φορογικη δηλωση, θα τα στειλει ολα στον λογιστη και να τα φτιαξει συτος...

Εγω πηρα και ενα βιβλιο για τον φυσικο τοκετο και οσο διαβασα ειναι πολυ ωραιο

http://www.papasotiriou.gr/product.gboo ... 736&deid=0

Χρυσα κι εσυ θα μπεις στο μηνα σου και μετα θα σταματησεις τη δουλεια, τα ιδια με μενα..

Καλημερα κοριτσακια μου!!Μπηκα στα γρηγορα να σας πω ενα γεια κ θα σας αφησω παλι μιας κ αποτ ο πρωι παιδευομαι με κατι cd του πατερα μου.Πηρε καινουριο αυτοκινητο κ θελει να αλλαξει κ τα cd που ειχε,το ψωνιο,ητανε λεει γρατσουνισμενα...κ τωρα καθομαι κ γραφω ή τα αντιγραφω απο την αρχη :?:?

Εγω απο φορολογικα ειμαι τελειωμενη,τα εκανα νωρις νωρις.Επισης εχθες που ειχα ορεξη κ ημουν ξεκουραστη τελειωσα τα ντουλαπια της κουζινας κ μου εφυγε ενα βαρος γιατι ηταν χαλια κααθως κ τις ντουλαπες με καλοκαιρινα χειμερινα.Ολα στη θεση τους!Απο εβδομαδα θα ερθει η μητερα μου να σηκωσουμε χαλια κ να κανουμε γενικη κ μετα θα ειμαστε πανετοιμοι να υποδεχθουμε τις ζουζουνες μας!!!

Μαχη μου μεγεια τα ρουχαλακια!!

Μαρακι τελεια τα νεα απο τον γιατρο,πολυ χαιρομαι.Οσο για σημερα κατσε ξαπλα κ ασε τον αντρα σου να βαφει,δε κανει να μυριζουμε κιολας τα χρωματα.Ενημερωσε μας για την εκπληξη στο σαλονι ;);)

Μιχαελα ακομη γελαω με το παθημα της μικρης σας!!!!Ειναι φφφφφφφοβερη!!!

Χρυσα μου καλη αρχη με τη γιογκα!Ωραια πρεπει να ειναι,ζηλεψα....

Ευγενια μου πολυ σπαστικο να θες να δεις το ζουζουνι σου κ τελικα να ακυρωνεται :(:( Υπομονη μερικες μερουλες ακομη!

Λοιπον αυτα απο μενα,σας αφηνω να συνεχισω τις εγγραφες!!!Φιλια πολλα!

μαρακι μια χαρα θα τα κατεφερεις κ χωρις μαθηματα.αρκει να εισαι ψυχραιμη κ να συνεργαστεις με τις μαιες κ το γιατρο σου.κ εγω που γεννησα χωρις επισκληριδιο κ με τεχνιτους δεν επαθα κ τιποτα,λιγο μονο ταλαιπωρια παραπανω.οι μαιες μου ειχαν πει οτι για πρωταρα κ χωρις μαθηματα μια χαρα τα πηγα.τωρα πρωτα ο θεος,αφου δεν θα δουλευω κιολας λεω να παρακολουθησω.ωστε αν εχω αναλογη γεννα να μην ταλαιπωρηθω κ αν ολα ερθουν φυσιολογικα ακομα πιο καλα. :D:D

Σοφάκι μου όταν τελειώσουν όλα θα σας βγάλω φώτο!! Καλή δουλίτσα!!

Μιχαέλα μου πέρσι όταν έχασα το αγγελούδι μου γεννησα κανονικά και έζησα τους πόνους...πήρα μια ιδεα..αλλα σιγουρα αλλο να γεννας ένα μωράκι 450 γρ κι άλλο ένα ετοιμο μωράκι...Μωρε τόσα περασα...εδώ θα κολλήσω??? :lol::lol::lol:

Τι καλό θα φάτε σήμερα??? Εγώ έβγαλα παστιτσιο που μου ετοιμασε η μαμα κι απλά θα το βάλω στο φούρνο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...