Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φιλεναδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????πως ειναι τα παιδακια μας????????????????????????????

εγω χαθηκα αυτες τις μερες γιατι ο αγγελος σκατωσε τον υπολογιστη , παταγε διαφορα, κ σβηστηκαν τα παντα!!!!τα παντα ολα,ομως!!!!! :shock::shock::shock::o:o:o:o

δεν υπηρχε τιποτα απολυτως μεσα!!!!!!ευτυχως , παλι καλα ηρθε χθες το αγορι της αδερφης μου απο αθηνα κ τον εφτιαξε, τον εκανε σενιο, καινουριος ο υπολογιστακος μου εγινε!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

κ τωρα παλι μπορω να ειμαι ξανα εδω!!!!!!!!!!!

κορμιιιιιιι τι εγινε ο χρηστακος αρχισε τα γκομενιλικια απο τωραααααα?????μπραβο μπραβο!!!!!!!!

την κομμωτρια δε την πολυσυμπαθησε ε???? :lol::lol::lol::lol:

θενα ακομα παλευεις με τα συμαζεματα κ τα βαψιματα???????ξεκουρασου λιγο βρε!!!!!!!!

ζετα μου τι κανει η μικρουλα????? φτασατε τα 8 δοντακια????μπραβο το κοριτσι μας!!!!!εμεις ειμαστε ακομα στα 5!!!!!!ε αφου ειδαμε κ παθαμε να ξεκινησουμε να τα βγαλουμε, τωρα πλεον σταματημω δεν εχουμε!!!!

για κανα μπανακι πηγαινετε???????αχ τι καλα κοντευουν κ οι διακοπουλες σας!!!!!!!

ντιμι μου πως ειστε κοριτσι μου????????η μικρουλα πως ειναι?????φανταζομαι το σ/κ θα την καταευχαριστηθηκες!!!!!!!!!

αρχισανε οι απολυσεις κ σε εσας ε??????

μικα μου πολυ ωραια κλεισατε κ για την βαπτιση σας ε????τελεια!!!!!!!!! η μικρουλα μονη της θα μπει στην κολυμπηθρα, μιας που ξεκινησε το περπατημα!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αντε τωρα σιγα σιγα αρχιζεις κ το ψαξιμο!!!

τα δικα μας τωρα,ο αγγελακος πλεον παειμονος του κ εχω ησυχασει εγω που δεν τον τρεχω απο πισω συνεχεια. ωρες ωρες γινεται μαχη εδω με την αννα μαρια, τσακωνονται βουτιουνται, κ εγω...διαιτητης στη μεση!!!!! :lol::lol::lol::lol:

παμε καονυμε κ τα μπανακια μας στη θαλασσα,μονο χθες δεν πηγαμε γιατι δεν ειχα κ τοσο ορεξη , ε κ σημερα δεν θα παμε γιατι ο καιρος δεν βοηθαει κ τοσο!!!

περιττο να πω πως ολοι γελανε μαζι μας , με την αννα μαρια δηλαδη, γιατι με το που παμε να μπουμε μεσα στη θαλασσα αρχιζει κ παταει κατι τσιριδες γιατι μπαινουν πετρες κ αμμο στα παπουτσια της κ γεμιζουν μπιχλα τα ποδια της κ φοβαται!!!!αααα κ μεσα στη θαλασσα βλεπει φυκια κ αρχιζει παλι τις τσιριδες γιατι νομιζει πως ειναι ψαρια κ θα την φανε!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μεγαλο νουμερο η κορη μου!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυριο εχω κ τη β επιπεδου, ομως με εχει πιασει ενα μεγαλο αγχος βρε κοριτσια ,

γιατι εδω κ 3 - 4 μερες δεν το πολυ καταλαβαινω το παιδι οπως παντα.δηλαδη εννοω πως δεν το καταλαβαινω το σο συχνα κ τοσο δυνατα οπως συνηθως.αντε να το καταλαβω 5 φορες την ημερα,αυτο ολο.

κ σημερα το καταλαβα ισα ισα μια φορα το πρωι κ απο τοτε τιποτα!!!!!!!!!!!

φοβαμαι πολυ!!!!!!!!!

ουφ σας ζαλισα παλι!!!!!!! ολοκληρο κατεβατο εγραψα!!!!

τωρα παω να την ξαπλαρω για νανι, κ θα τα πουμε μετα παλι!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλακια σε ολες τις μανουλες κ σε ολα τα μωρακια!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας και από εμάς!!! πώς είστε? ελπίζω όλες και όλα τα παιδάκια καλά!!! εμείς δόξα τω θεό μια χαρά είμαστε.Δεν έχω εμφανιστεί γιατί από τότε που ξεκίνησα τη δουλειά δε με βλέπει το σπίτι μου και πολύ :?:?:?:? γυρίζω περίπου στις 4, τρώω και κάπου εκεί γύρω ξυπνάει και η Δήμητρα από τον μεσημεριανό της ύπνο. Παίζουμε λίγο, την ταίζω το απογευματινό της και μετά βολτάρουμε είτε με το καρότσι ή με το ποδήλατο. Δεν κάθεται καθόλου μέσα, έχει συνεχώς γκρίνια και μόλις βγούμε έξω κάθεται παναγία :D:D:D οπότε και γω έχω επιστρατεύσει τις κουμπάρες μου και βγαίνουμε. Αλλά με όλα αυτά εχω 5 πλυντήρια για σίδερο :o:o:o:o:o Έλεγα να σιδερώσω απόψε αλλά πήγαμε στους νονούς της Δήμητρας γιατί ο νονός είχε γενέθλια και γύρισα πριν λίγο, την έβαλα για ύπνο και τώρα δεν έχω καμία όρεξη :?:?:? εντωμεταξύ η νονά της έχει πιάνο και ξετρελάθηκε η Δήμητρα να χτυπάει τα πλήκτρα!!!! Μήπως μου γίνει ο θηλυκός Κορκολής?! πού τον θυμήθηκα άραγε? :lol::lol::lol::lol: Συμπεθέρα τι κάνεις? ο μικρούλης μας? Θένα πήγες τελικά για μπάνιο? πώς περάσατε? δεν πιστεύω να βρήκες ευκαιρία και να έβαλες μπροστά για το τέταρτο :lol::lol::lol::lol: Ηλιάννα μου όλα καλά θα πάνε αύριο και ο μπομπιράκος σου θα είναι μια χαρά, μπορεί από το άνχος σου να μην τον καταλαβαίνεις και τόσο.Το είχα παθει και εγώ κάποια στιγμή στον 5ο μήνα ήμουνα και δεν είχα καταλάβει τη Δήμητρα ολόκληρη την ημέρα :o:o:o ΄Πήρα τον γιατρό και μου είπε να πάω να με δει και στον υπέρηχο είδαμε ότι όλα ήταν μια χαρά, οπότε μου λέει μάλλον απο το άνχος σου και τον φόβο σου δεν καταλαβαίνεις το παιδί. Θα περιμένουμε νεάκια σου αύριο!!! ο Αγγελάκος είναι χάκερ βλέπω ε? τον ξεπάστρεψε τον υπολογιστή? Σας ζάλισα νομίζω... ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να μπαίνω πιο συχνά!!! φιλιά σε όλες!!!

Δημοσίευση

καλησπερα

ΕΙΠΕ Η ΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΕΡΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: ΓΚΡΡΡΡΡΡ

ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΑΚΙ ΟΜΩΣ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ???

ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΟΑΝΗΛΘΕ ΤΕΛΕΥΕΤΕΑ !!! ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???????

ΚΟΡΜΙΙΙΙΙΙΙ ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΖΑ Κ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΛΗΤΩ Κ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ (90 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΕΙΣ :lol:

ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ!!(ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)

ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΗΣΥΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΞΕΙ!!!! ;)

ΤΣΙΡΚΟ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ Ε???? ΕΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΝΑ!!!! :lol::lol::lol::lol: ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΗΣΤΑΚΙ ΜΑΖΙ!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ!!!!!! ΑΜΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΝΥΦΗ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΑΚΑΡΔΗ ΜΑΝΑ :cry: Κ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια !!!!!!!!!

Μικούλα συγχαρητήρια για τα βηματάκια σας .... άντε κ σ άλλα .........!!!!!!!!!! Ετοιμαστείτε για περιπολίες στο σπίτι ... κ κυνήγι ...... χαχαχαχαχαχχααααα ... κ ειδικά τώρα στην αρχή που πάνε σαν παπάκια έχουν απίστευτη πλάκα !!!!!!!!!!!!

Ζετούλα μια χαρά τα έχεις κανονισμένα ... κάνεις κ τη βολτούλα σου την απογευματινή με τις κουμπάρες !!!!!!!! ;) τώρα για τα πλυντήρια δεν έχω να σου πω κάτι ... εκτός από το να έρθεις να κάνουμε παρέα στο σίδερο !!!!!!!!!! χοχοχοχοχοχοχοχοοοοοοο

Ααααχχχχ βρε Ελενάκι ... κι εμείς το χουμε το θεματάκι αυτό.... του χουμε δώσει και όνομα..... "βιρβιλοκατάσταση" !!!!!! :lol::lol::lol::lol: ...... κατσικάκι κανονικό λέμε !!!!!! :lol:

Να σου πω όμως βρε παιδάκι μου.... οχι να του δώσεις του παιδιού και μαλάκιο... !!!!!!! :roll::roll::roll: ... κάπως μου ακούγεται.... τώρα τι να σου πω πάλι.... ετοιμαζόμαστε για παιδίατρο αρχές του άλλου μήνα ... για εμβόλιο μαντού... οπότε έτσι από περιέργεια θα τον ρωτήσω!!!

Αλλά και .... γλώσσα στον ατμό ..... παραγγελία για τον κύριο...... "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ????? χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχοχοχοχοχοχοοχοχοοχοχοχιχιχιχιχιχιχιχιιιι

Ηλιανούλα μου καλά είμαστε κ χαιρόμαστε που είστε κ εσείς καλά !!!!!

Πάντως έτσι για να μην αγχώνεσαι κ πολύ .... κι εγώ στην εγκυμοσύνη μου δεν την άκουγα συνέχεια την Αννα Μαρία ... Ειδικά στον 5ο μήνα που λές κι εσύ .... ούτε καταλάβαινα ότι είχα κάτι.... ηταν ήσυχο το παιδάκι μου κ ήρεμο όπως ήμουν κι εγώ ... κι όπως είναι κ μέχρι σήμερα ακόμα το καμάρι μου ...!!!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου από την Β επιπέδου όπου θα είναι όλα τέλεια !!!!!

Χτες την πήγαμε τελικά βόλτα σε ένα καινούργιο εμπορικό κέντρο που έχει ανοίξει εδώ στην Αθήνα το McArthurglen για όσες μένουν Αθήνα... (δύστυχώς δεν προλαβαίναμε το Αττικό Πάρκο γιατί ξεκινήσαμε αργά από το σπίτι κι αυτό κλείνει με την δύση του Ηλίου) ... 'Ηταν πολύ ωραία ...έχει κ μεγάλο υπαίθριο παιδότοπο με carousel .... καφετέριες, εστιατόρια ... τα μαγαζιά τα εμπορικά ήταν κλειστά εννοείται... πολύ ωραία να πας απογευματινή βολτίτσα που έχει πέσει ο ήλιος, για καφεδάκι, ψώνια, φαγητό αν θέλεις ,παγωτάκι ή απλά έτσι...!!!

Είναι απίστευτο το πως μιμούνται τα παιδάκια το ένα το άλλο !!!!!!!!!! Τη Παρασκευή τη πήγαμε σε μια παιδική χαρά κι ήταν ενα μεγαλύτερο κοριτσάκι (2ετών) που ήθελε να έρθει κοντά μας κ να παίζει με την Αννα Μαρία.... Ρε κορίτσια ότι έκανε η μία έκανε κι ή άλλη!!!!!!!!! Καθόταν η μία κάτω στα χώματα καθόταν κι η άλλη - πήγαινε η μία να κάνει γύρω γύρω όλοι (δεν ξέρω πως το λένε αλλιώς) έτρεχε κι ή άλλη από πίσω . δίναμε στη μία να πιεί νερό ζήταγε κι η άλλη, πήγαινε η δικια μου να βάλει πέτρες στο στόμα ,

:? , έβαζα εγώ τις φωνές , αλλά πήγαινε να φάει κι η άλλη πέτρες (αν δεν τις προλαβαίναμε - τώρα θα είχαμε "στουμπώσει":D !!!!!!! Απίστευτο.... !!!!!!

Αυτά για σήμερα.... !!!!!! Φιλάκια σε όλες όλες όλες !!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

να μαι κ εγωωωωωω!!!!

ΝΤΙΜΗ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ Κ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ....ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΙΡΒΙΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!! :lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΙΡΒΙΛΙΟΥ?????? ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΔΙΣΚΙΛΙΟΣ Κ ΠΙΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ!!!!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!

ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ??? ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ??? ΑΦΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ :roll:

ΚΑΛΑΑΑΑ Ε ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑΣ ΓΛΩΣΣΣΑ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ :shock::shock::shock: ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!!!!! ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ!!!! :D ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑΡΩ :lol:

ΚΑΛΕ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Κ ΕΓΩ ΦΟΒΗΘΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΑΛΑΚΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ!!!! Κ ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ!!!!

ΑΠΟ ΜΙΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ...ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ :lol: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΕΣ!!!!! Ε ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!!!!

ΚΑΛΑ Ε ΝΤΙΜΗ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!! ΠΟΛΛΥ ΦΑΣΗ ΦΑΤΣΑ!!! ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΓΥΡΝΑΩ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!! Ο ΜΙΚΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΠΑΜΠΑΚΙΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ Κ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕ ΜΠΑΜΠΑ?? ΜΠΑΜΠΑ?? ΜΠΑΜΠΑ???

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Μ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛ Κ Μ ΛΕΕΙ ΜΠΑΜΠΑ!! ΠΕΡΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΒΑΖΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ!!!!! :P:P:P:P

ΑΡΧΙΣΕ ΜΩΡΕ Ε ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΟΛΑ!!! ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!

ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΕ ΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΤΑ!!!! ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΠΑ(ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ)))

ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Μ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΙΥΤΣΙ ΤΟ ΕΝΑ Κ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!! :lol::lol::lol::lol: ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!

ΡΕΕΕΕΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Κ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΠΟΛΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!!! Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ!!!! :cry:

ΑΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ!!! ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΛΗΜΑ ΥΠΝΟΥ!!!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ!!!!

Δημοσίευση

Κοίταξε να δεις Ελενάκι....

Δεν κάνω τίποτα απολύτως... Απλώς προσπαθώ να της δίνω φρούτα πάντα κι όσο γίνεται λαχανικά μέσα στα φαγητά της . Κι εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα γάλατος. Από ττην αρχή είχαμε θέμα με το γάλα κ πίναμε κ μεις "ειδικό" γάλα από Φαρμακείο. που μας συνέστησε ο γιατρός. Τα πηγαίναμε όντως μια χαρά μέχρι κ τον 1ο χρόνο. Από τον 1ο και μετά που μας είπε να αλλάξουμε το γάλα (Φαρμακείου πάλι αλλά οχι "ειδικό" πια γιατί δεν έβγαινε ούτως ή αλλως), αρχίσαμε να τρώμε κ κανονικά φαγητά δικά μας σιγά σιγά, κ αρχίσαμε κ τις βιρβιλιές σιγά σιγά ... . :D Εντάξει δεν είναι κάθε μερα έτσι... κ επειδή πάντα κάνει 2 φορές τη μέρα δενμε ανησυχεί . Παρόλα αυτά όταν θα πάω στο γιατρό θα τουτο πω. Βασικά δενέχω δοκιμάσει καθόλου ακόμα το γάλα εμπορίου. Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα ή όχι. Σε κανά 2 μήνες θα σου πω... !

Καλάαααα ... δεν ήξερες δεν ρώταγες??? Ακου 40 ευρώ !!!!!!! Πάλι καλά που την έφαγε !!!!!!! Σώπα μην μιλάς καθόλου!!!!!!

Είδες ??????? Πόσο αξιολάτρευτα είναι όταν καταλαβαίνουν τα πάντα κ στο δείχνουν με τόσο αθώες και χαριτωμένες κινησούλες ????? Οταν όμως δεν θέλουν........... ΑΛΙΜΟΝΟ στα νεύρα μας !!!!!!!! Εμένα, ενώ ξέρω ότι κάτι μπορέι να το κάνει... αν δεν θέλει να το κάνει εκείνη τη ώρα ..... κάνει τη κουφή !!! Είναι απίστευτη !!!!!! Θα ήθελα κι εγώ να ασχολούμε μαζί της όλη τη μέρα (αν ήταν δυνατόν) ... αλλά δυστυχώς... δεν γίνεται ....!!!!!!! Βλέπω τη χαρά στο προσωπό της όταν με βλέπει κάθε απόγευμα κ με κυνηγάει συνέχεια.... προσπαθώντας να μου πει ότι της λείπω (ονειροπολώ εγώ ... αλλά αφήστε με ... Μ ΑΡΕΣΕΙ 8-) ) !!!!!!!!!

φιλάκια αντε .. παω να τα μαζέψω να πάω σπιτάκι μου στο παιδάκι μου!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΝΤΙΜΗ ΠΙΝΑΜΕ ΝΟΒΑΛΑΚ ΙΤ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΗΝΩΝ!!!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΒΑΛΑΚ ΑΠΛΟ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΣΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΕΣΛΑΚ ΝΕΣΤΛΕ!!!!

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΛΑ??? ΠΕΡΙΕΡΓΟ Μ ΦΕΝΕΤΕ!!! ΑΝΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΦΑΓΙΑ??? ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΕ>>>?

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Κ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! ΧΜΜΜ ΜΑΛΛΟΝ Η ΦΑΚΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ!!!

ΡΩΤΑ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΡΓΩ ΝΑ ΠΑΩ!!!!!

Α ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΑΣ!!!! ΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ Σ ΛΕΕΙ ΜΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ Μ ΚΑΝΕΙΣ? Ε Κ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΥΤΟ :lol:

ΒΡΕ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ////????? ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΚΟΝΤΟΞΥΛΟ!!!!

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΣΕ ΕΠΝΙΞΕ Ο ΑΗΔΟΝΗΣ?????????

Δημοσίευση

Καλησπερα σας κοριτσακια μου!!τι κανετε?πως ειναι τα κουκλακια παιδακια?????

Ειχα μπει κ χθες το βραδυ κατα τη μιαμιση απ'το κινητο ,εγραψα εχα ολοκληρο κατεβατο κ χαθηκε μετα.γκρρρρρ!!!τα νευρα μου!!!

Λοιπον τα νεακια μας σημερα,ειναι τα καλυτερα!!το αγορακι μου το μικρο ειναι παρα πολυ καλα!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

κ το βαρος μας ειναι 473 γρ.

Βεβαια σε καποια φαση κοψοχολιαστηκαμε γιατι ο γιατρος εβλεπε ποση ωρα την καρδια του κ δεν μιλαγε καθολου.τον ρωταμε κ λεει πως δεν τον βολευει η θεση που εχει το παιδι.μετα στο καπακι χτυπαει η πορτα κ μπαινει μεσα ο γιατρος μου.ε εκει εμεινα καγκελο,τα χρειαστηκα!λεω: ''παει κατι ειδαν κ τον ειδοποιησαν καπως για να ερθει.'' ευτυχως ομως ηρθε για να δει αν ειμαστε καλα!!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ για τον μικρο μου χρηστακο!!!

ΠΑω να μπω απ'τον υπολογιστη γιατι κουραστηκα απ το κινητο

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΑΝΝΑ!!!

ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!!! ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΕ ΞΑΝΘΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙΣ!!! :lol::lol::lol::lol:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Μ ΦΕΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!! ΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ :roll:

Δημοσίευση

να μαι κ εγω :mrgreen:

οχι οχι δεν με επνιξε ηταν κρυα τα νερα :lol::lol:

τι να πω κοριτσια ωραια ηταν το φχαριστιθηκαμε αν κ τελικα μαζι μασ ηταν κ αλλα 7 ατομα :shock:

τυχαια γιατι εμεισ ειπαμε κ στην νονα του Γιωργου κ αυτη μασ τουσ εφερε κ ξεραμε μονο τουσ 2 :? αλλα οκ καλα ηταν ιδικα ο Αηδονησ επαιξε κ βολει κ τενισ κ σημερα πηγε στο γιατρο γιατι το γονατο το διελισε :twisted: ..πηρε χαπακια κ θα δει πωσ θα παει ..ισωσ μυνισκοσ :cry:

σημερα εχασε κ το κινητο του κ ειναι μεσ τα νευρα ηταν κ καινουριο :roll::roll::roll:

τα παιδια καλα καναμε κ εμβολιο την παρασκευη ο ιασονασ κ η δαναη η οποια πλανταξε :cry:

εγω καλουτσικα με τα χαπακια μου :oops: ισωσ χρειαστω πιο δυνατα :shock::?:mrgreen::roll: αυριο θα την παρω ενα τηλ γιατι βλεπω μικρη διαφορα στον υπνο :roll:

ελενακι απ οτι ξερω δεν κανει τα μαλακια για αλλεργιεσ ...πολλεσ αλλεργιε λεμε ....

για τα κακακια στιψε πορτοκαλια κ γενικα φρουτα αλλα μπορει να φταιει το νερο ακομα κ η αλλαγη περιβαλοντοσ.

ηλιαννα σε αυτουσ του μηνεσ δεν πολυ κουνιουντε γιατι προτιμουν να κοιμουντε :lol: ναι ειναι η φαση του υπνου...αλλα πολυ υπνου ετσι μασ ειχαν πει κ στα μαθηματα ανοδυνου ;)

ευκαιρια να κοιμηθεισ κ εσυ καλυτερα πριν αρχισουν οι κλωτσιεσ :lol:

συμπεθερουλα η νυφη μου αστερι κ τσακαλι ευτυχωσ γιατι ο δικοσ μου ειναι φοβιτσιαρησ ακομα να αφυσει χερι :roll::evil: το καλυτερο του ειναι το φαι κ η αγκαλιεσ κ τα φιλια που μου δινει κ τρελενομαι :x:x:x ειναι χαδιαρεισ μορε σαν γατα κανει :lol::lol::lol:

δεν προλαβαινω να γραψω πιο συχνα με την κολο ΔΕΗ μασ τα χει σπασει λεμε:twisted::twisted::twisted: παρα λιγο να μου καψει το pc δεν ανοιγε η οθονη αμαν λεω την καψαμε εριξα κανα διο σφαλιαριτσεσ κ ανοιξε :lol::lol::lol::lol::lol:

αυτα τα πολλα φιλια πολλα

ζετακι μακια στη δημητρουλα

μαρακι κω

μικα

ρενατα

μαρακι ΚΥΠΡΟ!!!!!!

κ οποια αλλη ξεχασα ..καληνυχτεσ πολλεσ παω να μαστουρωσω κ να κοιμηθω :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

αχ ελενακι......................ασε που μυαλο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα μπει απ'το κιν γιατι ειχε βγει ενα καλωδιο απ'την οθονη απο πισω κ ειχε σβησει κ παλι καλα το πηρε χαμπαρι ο βαγγελης κ ετσι λοιπον για να μην ξαναγραφω παλι τα ιδια , αντεγραψα ε κ ξεχασα να το διορθωσω :oops::oops::oops::roll::roll::roll::oops::oops:

τωρα ομως το εφτιαξα,σωστος???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι το 'χει το ονομα ε?????

θενα τρεξιμο κ παλι τρεξιμο , ε??????ελα μωρε πως κανεις ετσι για 5 ατομα παραπανω???...........λεπτομερειες!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αχ η δαναη πλανταξε στο κλαμα????

τρεις μερες ηταν που δεν πολυκουνιοτανε , τωρα απο χθες το απογευματακι........του δινει κ καταλαβαινει!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλο βραδυ κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!παω για νανι γιατι σημερα ξεπατωθηκα,ξυπνησαμε πρωι για να παμε αθηνα στο ιασω μετα απο δω απο κει....... τωρα το απογευμα πηγαμε κ τα μικρα βολτιτσα κ τα εχω φτυσει!!!!!!! κ το βραδυ κοιμηθηκα κατα τις δυο γιατι αφου θα πηγαιναμε σημερα αθηνα τα παιδια διανυκτερευσανε κατω στη μαμα μου, ε κ το εκμεταλευτηκαμε αυτο κ πηγαμε μια βολτιτσα!!!!!!

πολλα φιλακια σε ολα τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ γλυκες μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!! καλημερα!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ? ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑ ΕΓΚΑΥΜΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΡΕΜΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ(Η ΜΙΚΡΗ) ΟΧΙ Η ΜΑΡΙΑ ΧΑ ΧΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ? ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ-ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΚΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΛΑΧΑΤΑΡΑ......ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΧΤΥΠΗΣΕ, ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ, ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ. ΤΩΡΑ Η ΣΤΡΑΤΟΥΡΑ- ΑΠΟΘΗΚΗ!!!!!3 ΜΗΝΕΣ ΤΗ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΙ ΟΨΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΞΥΠΝΗΣΕ 7 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΗΠΙΕ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΑΠΛΩΣΑ ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑ ΕΠΛΥΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΡΩΙΝΟ Κ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑ...ΕΓΩ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ...ΔΕ ΜΠΟΡΩ. ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ. ΗΘΕΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΟ-ΤΑΜΕΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΕΛΕΥΕΤΑΙ? Η ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΙΜΙ ΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ?

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!! ΝΤΙΜΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΗΔΗ Κ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΩ. ΕΧΕΙ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΡΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΜΠΡΙΖΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΣΤΟ ΑΚΣΛΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ 2-3 ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ Κ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. Η ΤΟ ΑΛΛΟ???ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ. ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ. ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙΑ. ΗΛΙΑΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΜΗ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....Χμμμμ! ελενα που εισαι βρε κορμι!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε μανουλες???????????????????????ξυπνησατε?????????????????

εμεις καλα ειμαστε, εχουμε ξυπνησει εδω κ καμιαωρα σχεδον.εφτιαξα γαλα στα παιδια,ταισα αγγελο ,τωρα θελω να φτιαξω να φαω τιποτα (πρωινο),καφεδακι για να ανοιξει το ματι κ να μαζεψω γιατι εδω μεσα γινεται ενας χαμος!!!!!αααααααα κ να βαλω την αννα μαρια μου να μαζεψει το δωματιο της κ τα παιχνιδια της απο'δω!!!!!!!!

μικα μου πως εισαι κοριτσακι μου?????? η μικρουλα εκανε κ αλλα βηματακια??????αχ αυτη η στρατα........

κ εμενα ο αγγελος ειχε πεσει δυο φορες.τη μια ευτυχως τον προλαβε η αδερφη μου κ δεν επεσε εντελως να σκοτωθει, κ τη δευτερη ανοιξε την σιτα απο το παραθυρο να βγει εξω κ δεν ξερω πως επεσε τανασκελα κατω!!!!!!!ειχα φοβηθει πααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερα αχ τι επαθε η μικρουλα μωρε???!!!!!!!!!!ευχομαι περαστικα της γρηγορα!!!!!!!!να γινεται καλα κ να σας εχουμε κ παλι εδω!!!!!!!μας λειψατε βρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

ζετα ντιμι μου πως ειστε κοριτσακια μου????????τα κοριτσακια μας??????????????

ααααααααααα μικα μου εγω παντα (εκτος απο καποια χρονια που δουλευα σε κομμωτηρια), δουλευα μονη μου, δηλαδη πηγαινα στα σπιτια.τωρα ομως κ με τις ολες δυσκολιες της εγκυμοσυνης την εχω αφησει στη δουλεια!!μετα ομως σκεφτομαι να αρχισω κ παλι δυναμικα!!!!!!

Δημοσίευση

να μαι κ εγω πρωινηΠΡΩΙΝΗ!!!!

ΤΕ΄ΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

ΜΙΚΑ ΜΟΥ???? ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ????? ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ???? Κ ΕΓΩ ΤΑΜΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ~!!!! :P

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!ΕΜΕΝΑ ΠΛΑΓΙΑΖΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ!!!!ΤΩΡΑ ΒΕΒΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ~~~~~ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ!!!!! ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΤΟ ΑΝΤΕΞΩ!!!!

Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΚΑ Ε???? ΠΟ ΠΟ ΛΑΧΤΑΡΑ!!! ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΚΑΜΠΟ Κ ΑΛΛΑ :D

ΕΓΩ ΜΞΗΛΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣΕ Κ ΕΧΕΙ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΚΙΓΟΡΟΥΣ ΚΤΛ!!!! ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΛΥ ΚΡΙΜΑ!!! ΠΟΛΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΑ!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΛΙΩΝΩ :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

καλημερααααα

πολυ κ καλο υπνο εκανα χιχι αν εχετε προβληματα υπνου σασ συνιστω καμια φορα κανα χαπακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμεισ σημερα εχουμε επετειο ;;);;);;) οκτω χρονακια :x:x:x

αχ αν ηξερα πωσ θα ηταν η ζωη μου θα ειχα παντρευτει ακομα πιο γρηγορα :D βρε κοριτσια εμενα η μνυμη μου αρχιζει απο την ημερα του γαμου μου κ μετα ...πριν δεν πολυ θυμαμαι τπτ :mrgreen:

ασε που δεν θελω κ να θυμαμαι ισωσ :roll::mrgreen:

αχ βαχ ειμαστε καλα κ δεν το ξερουμε πολλεσ φορεσ τα σκεφτομαι ιδικα οταν με πιανουν ανχοι κ τσατιζομαι με τον εαυτο μου που ειμαι ετσι χωρισ λογο :evil: τεσπα πρωι πρωι τι με επιασε :geek:

θελω να ευχαριστησω τον αντρουλη μου για ολα κ ιδικα για τα τερατακια που μου χαρισε :lol::lol:

τσουπρεσ καλημερααααα παω για καμια δουλιτσα

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ συμπεθερούλα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob3.gif]

[smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif]

[smilie=wav.gif]

Πολύ χαίρομαι για σένα (κι ας μην σε ξέρω).... και περισσότερο γιατί έχεις μια πολύ πολύ πολύ αγαπημένη οικογένεια !!!!!!!!!!!! Να τους χαίρεσαι όλους κοριτσάκι μου κ σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια !!!!! ... αλλά να σου πω κάτι για να μην ξεχνιόμαστε κι όλας...... για πες πως τα λένε τα χαπάκια !!!!! .....Αχρίαστα να είναι..... αλλά ποτέ δεν ξέρεις ..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"....Τον χρόνο σταματάω....

Τώρα που μ έχεις μες την αγκαλιά σου

Κράτα με όσο πιο σφιχτά μπορείς

Θέλω να ξέρεις πως ότι κι αν γίνει

δεν θα αλλάξει αυτό που ζούμε εμείς

Αυτή η στιγμή είναι για πάντα να κρατήσει

Στο υπόσχομαι

Αυτή η στιγμή θέλω ποτέ να μην σβήσει

....Τον χρόνο σταματάω....

Χίλιες εικόνες μας κάνουν μια λέξη

Κι αυτή ειν'η αγάπη που σου έχω εγώ

Όπου κι αν πάω για πάντα θα σε έχω

Σαν μια πυξίδα μέσα στο μυαλό ........"

Απόσπασμα .... αφιερωμένο μόνο σε σένα !!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ηλιανούλα μου ... ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!! Ολα καλά, όλα τέλεια... να ηρεμήσεις τώρα κ να μην ξανααγχωθείς για τίποτα !!!!!!!!!!!!

Μικούλα μου ... οντως αν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις ... νομίζω ότι πρέπει να το ξανακάνεις .... !!! Εκτός ... αν έχεις τρελή οικονομική άνεση κ δεν χρειάζεσαι οικονομική υποστήριξη άλλη ... οπότε περιμένεις να μεγαλώσει το παιδάκι σου κ αργότερα (αν βαρεθείς να κάθεσαι κ να πίνεις καφεδάκια... ) το συζητάς να κάνεις κάτι ...έτσι για το κέφι σου ... που λένε .... !!!

Αλήθεια... σου ζήτησα να γίνω "φιλεναδίτσα" σου στο fcb ... αλλά ...ακόμα .... ΤΊΠΟΤΙΣ ... :( ...μήπως δεν το έχεις δεί ακόμα ..... :?

Πω πω όμως οι στράτες κορίτσια δεν έιναι ότι καλύτερο λένε... κι εμείς δεν την χρησιμοποιήσαμε καθόλου.. .δεν με βόλεψε !!! ... καλύτερα μάλλον.... να προσέχετε .... κρύψτε την κορίτσια τώρα πια... ούτως ή άλλως περπατάνε σχεδόν τα "καμαράκια" σας .... !!!!

Περαστικά στη Δημητρούλα μας !!!!!!!!!

Ελενάκι μου μπράβο στο αγοράκι μας !!!!!!!!! Κι εμείς Novalac IT 1, μετά ΙΤ 2 (αφού όλα πήγαιναν καλά δεν το αλλάξαμε) .... και μετά το χρόνο Νοvalac σκέτο ...!!!! Τι να σου πω... θα δούμε.. θα σου πω τι θα μου πει κι ο γιατρός μας ... κ βλέπουμε .... Πάντως κ εμάς υπάρχουν μέρες που φτάνουμε κ 4 φορές (απλά όχι πάντα κανονικής πυκνότητας :lol: ... ξέρεις εσύ ... αυτό το ...... βιρβιλέξ :lol::lol::lol: !!!!!!

Αυτά .... εμείς μάλλον πάμε για το 10ο δόντι γιατί σήμερα έχουμε "ανησυχίες"....

Φιλάκια πολλά !!!!!!!!!

[smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif]

Δημοσίευση

καλε ΘΕΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ !!!!!

ΝΤΙΜΗ ΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ??????? ;);) Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΖΕΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ!!!!! :oops: ΑΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ :lol:

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΝΟΒΑΛΑΚ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ Κ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ!!!!!

ΚΑΛΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΤΙΜΗ ΓΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΙΚΑ :shock::shock::shock::shock:

ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Κ ΕΒΓΑΛΕ 3 ΜΑΖΙ 10,5 ΜΗΝΩΝ!!!

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑ 3 ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!! Κ ΤΙ ΔΟΝΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??????????????????

ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ!!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ Ο ΕΡΜΟΣ!!!!!!! :lol::lol::lol:

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ!!!!!!! i-)i-)i-)i-)i-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...