Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ηρθα κ εγω σασ ελειψα? :mrgreen:

καλα περασαμε αν κ λιγο :cry: ειδα κ τα ξαδερφακια μου κ τουσ θειουσ οχι ολουσ δλδ τα παιδια στο ταξιδι καλα εκατσαν αλλα η Δαναη μερικα προβληματακια τα ειχαμε :evil: στο γυρισμο ευτυχωσ την πεσαν λιγο τα μεγαλα γιατι ο Ιασονασ ματι δεν εκλεισε μονο λιγο το πρωι κ αυτο κανα τεταρτο αλλα το μεσημερι στο καροτσι τον πηρε ...ηρθαμε καναμε μπανιο γαλα κ νανι ολα ξερα κ τωρα ηρθε η σιρα μου παω γιτι κουτουλαω.

για βολτεσ ειναι ιδανικα τα νουλακ τα μικρα η τα νεστλακ που ειναι για μια φορα ουτε ψυγειο ουτε τπτ μονο ζεστο νερο κ τελοσ ;) εγω σωνομε με αυτα στισ διακοπεσ ;)

ηλιαννα τωρα σε ιδα βαλε κολο κατω γιατι θα στειλω τον αντρα μου που ειναι ξυλουργοσ να σε βιδωσει σε καμια καρεκλα :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα απο το ξεχασμενο κλικλικοσπιτο.... Ναι ναι τα διαβασα τα μπινελικια σας και εχετε απολυτο δικιο που χαθηκα, δυστυχως καποιες μερες κανω και βραδυ και ειμαι κομματια αφου γυρναω σπιτι στις 2 το πρωι και στις 6 την αλλη μερα ειμαι στο ποδι αφου ξυπναει η κυρια κοκοπικου και ετοιμαζομαστε για το παιδικο και η μαμα για δουλεια. Περναω και ενα ασχημο κρυωμα -οχι ακριβως κρυωμα απλως εχω μπουκωμα και μου κανει εναν βηχα αλλο πραγμα- με κομπρεσες και μπισολβον και οτριβιν την περναω και πολλα τσαγια και μισω το τσαι αλλα τι να κανω....

Η μικρη μια χαρα ειναι αλωνιζει τρεχει πεφτει σηκωνεται μονη της χωρις να πιανετε πουθενα, δειχνει οτι θελει με το χερακι της αλλα μαμα ακομη να πει η σκατουλα μεχρι τια ειπε (θεια δηλαδη) αλλα μαμα με τιποτα.

Σημερα εχω ρεπο ακουστε ομως τι επαθα και θα φριξετε (ελενα θα γινω και εγω μητροκτονος!!!!). Λοιπον οπως ξερετε η μικρη καθε σαβατοκυριακο παει στη μαμα μου στο χωριο την περνουν απο το παιδικο την παρασκευη το μεσημερι και μου την φερνουν κυριακη απογευμα. Λοιπον την περνουν παρασκευη ολα μια χαρα, το σαβατο το πρωι τους πηρα τηλεφωνο να δω τι κανει η μικρη και μου λεει η μαμα μου "η σαντυ εχει 2 σπυρακια στο πωπο της". Εεεε λεω και εγω ενταξει δεν ειναι τιποτα καμια ιδρωτσιλα θαναι ή ισως την ερεθισε η πανα, βαλε πιο συχνα σουντοκριμ και μια χαρα θαναι. Χθες δουλευα βραδυ 7-1 και μου την φερανε την μικρη κατα τις 5 και κατι το απογευμα ωστε να την δω πριν παω δουλεια. Αντικρυζω το μωρο μου και ειναι γεματη μικρα μικρα σπυρακια σαν ιδρωτσιλες αλλα σε ολο της το σωμα (δεν ειχα δει ακομα το πωπο της). Παθαινω αμοκ και τους ρωταω τι της εχουν δωσει για φαι και αυτοι λενε οτι απο τη παρασκευη που την πηραν απο το παιδικο ειναι ετσι σε αυτο το χαλι. Φυσικα ακουσαν καντηλια που δεν μου ειπαν τιποτα και της ετοιμαζω το απογευματινο της. Φοβηθηκα οτι ειναι καμια αλλεργια απο φαγητο σιγουρα κατι περιεργο της δωσανε και δεν μου το λεγανε. Την ταιζω λοιπον βαζω τη στολη για να παω δουλεια και η σαντυ χεστηκε και παω να την αλλαξω. Βγαζω λοιπον το μπουμπουλινο της και ο πωπος της ειναι ΓΕΜΑΤΟΣ σπυρια μεγαλα σαν πληγες, εκει κοριτσια πως ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε επαθα οχι ΑΜΟΚ οχι ΤΡΕΛΑ ετοιμη να σκοτωσω ανθρωπο. Φευγω βρισκω το μπαμπα της στη εισοδο κατω του σπιτιου (μολις ειχε σχολασει ο καημενος) και του λεω το συμβαν εξαλλος και ο μπαμπας μας. Παω δουλεια περνω το γιατρο της τηλ και του λεω τι συνεβει μου λεει να μην ανυσηχω και να περασω αυριο να τα δει απο κοντα αφηστε που νομιζα οτι ηταν ανεμοβλογια..... Γυρναω σπιτι μετα τη δουλεια ο μπαμπας της με περιμενε για να ριξει τα μπινελικια του και με το δικιο του φυσικα και οι δυο μας συμφωνουσαμε οτι να μας πουν τι της δωσανε να ξερουμε μην της δωσουμε και εμεις το ιδιο και της ξανακανει αλλεργια.

Παω λοιπον σημερα τη μικρη στο γιατρουλη της και μολις βλεπει το κορμακι της μου λεει αλλεργια σε φαγητο αλλα μολις της ανοιξε το παμπερς γυρναει και μου λεει το παιδι το τσιμπησε κατι στο πωπο και σε συνδυασμο με καποιο τροφιμο τα φουντωσε και δεν την γλυτωνει την αντιβιωση και κρεμουλα πεπανθολ για να τα καταπραυνει. Φυσικα επειδη συναιβει αυτο τον επομενο μηνα θα κανουμε το μαντου.

Σε λιγο θα παω να παρω το αυτοκινητο μου απο το σερβις και μετα παιδικο για το παιδομαζωμα. ΝΑ ξερετε οτι σας σκεφτομαι και μου λειπετε παρα πολυ και συνεχεια μπαινω και διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι. Για το γαλα που λετε εμεις πινουμε απο 9μηνων το νουλακ και τωρα το γυρισαμε στο δελτα το τενεκεδενιο αλλα και το χαρτινο το ιδιο ειναι απλος ο τενεκες βγαινει πιο φθηνος. Ο γιατρος πλεον μου εχει επιτρεψει και το φρεσκο γαλα αλλα επειδη εχω ακομη τενεκεδες της δινω......

Ηλιαννα ξαπλα εσυ μην παθει τιποτα το μωρακι σου ξερω ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο!!!!

Οι υπολοιπες χρονια σας πολλα στα μωρακια σας που χρονισαν και να τους δωσετε πολλα φιλια απο τη Σαντυ. Για τη ρουμπελα διαβασα, η δικια μου η συμπεθερα τι απεγινε??? Εσεις που εχετε fucking book στειλτε της τα φιλια μου και τη σκεψη μου....

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΒΡΕΕΕΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!!!!!! ΒΡΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ B-)B-)B-)@-)@-)@-)

ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ?????? :D ΒΡΕ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΟΝΤΟΞΥΛΟ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ@!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥ???? ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ!!!!

ΕΓΩ ΙΕΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ Κ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Αλέκα μου πού είσαι και μας έλειψες? Και η Σάντυ μας το ίδιο!!!Τελικά ακόμα δε μάθατε τί έφαγε η μικρή ε?

Αννούλα πάλι καλά..φτάνει που είναι καλά..σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Με τη Θένα δε βρεθήκαμε τελικά γιατί εμείς γυρίσαμε 9.30 ώρα το βράδυ στο σπίτι..ήμουν κομμάτια..ο Κωνσταντίνος κοιμόταν στο αυτοκίνητο και όταν ήρθαμε είχε όρεξη για να παίξει...τον άφησα λίγο, μετά τον έκανα μπάνιο, φαγητό και κοιμήθηκε στις 11!!! :shock: Πήγαμε Εύβοια, καλά φανταστικά τοπία με απίστευτο πράσινο, και μετά Χαλκίδα και Αρράχωβα..Αρράχωβα θα πηγαίναμε για καφέ αλλά κοιμόταν ο Κωνσταντίνος και ήταν και με το κορμάκι και δεν ήθελα να τον ξυπνήσω και να τον ντύσω..ψιχάλιζε κιόλας..βγάλαμε φωτογραφίες, πήραμε και ένα παγωτό στο αυτοκίνητο και γυρίσαμε..Τέλεια και η Αρράχωβα, έπαθα πλάκα!!

Ε κατά τα άλλα καλά..ετοιμαζόμαστε για τα γενέθλια μας την Τετάρτη..θα τα κάνουμε 7.30 η ώρα τελικά, και είστε όλες καλεσμένες!!!Πήγαμε Τζάμπο και ψωνίσαμε διάφορα με τον μπαμπά μας σήμερα και ο Κωνσταντίνος καθόταν στο καρότσι του Τζάμπο και κοίταγε τα ράφια..του δώσαμε και ένα παιχνιδάκι και ήταν σαν να μην τον είχαμε μαζί μας!!!

Σήμερα δούλεψα τελευταία μέρα και πήγα τα βιβλία στο λογιστή για να τα κλείσω.. :(

Θένα εσείς πού πήγατε στην Πάτρα? Στο κέντρο?

Ηλιάννα μου βάλε τον πωπό σου κάτω γιατί θα γίνει μάχη..!!

Ζέτα τί κάνεις? Η Δημητρούλα μας?

Ρενάτα εσύ? Μαρία? Θάλεια? Ντίμι?

Έλενα σε άφησα τελευταία όχι επίτηδες..τί κάνεις? βάλε μας βρε φώτο να δούμε.. :( Ο Χρηστάρας τί κάνει?

Δημοσίευση

ελα βρε αλεκα που εισαι χαθηκεσ.....βρε τι παθατε σατα καλα καθουμενα ευτυχωσ δεν ειναι πεθερα κ ειναι μανα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: τωρα καλα η σαντυ?αντε περαστικα σασ.

εγω κοριτσια τι εχω πολυ καιρο να σασ πω? :? μπα δεν το βρηκε καμια?

ναι ναι αρρωστησαμε :twisted::twisted::twisted: ο Γιωργοσ δλδ σημερα σηκωθηκε με 39 ολη μερα κοιμοταν τον πηγα στη γιατρο ...ε τι αλλο αμυγδαλιεσ...αυτο το παιδι μη δει στρεπτοκοκο αμεσοσ λεσ κ τον βλεπει κ παει κ τον τρωει :shock::cry: ειχε καιρο να το παθει αλλα πιο μικροσ καθε τρισ κ λιγο κολουσε στρεπτοκοκο κ τον χτυπαει στισ αμυγδαλιεσ παντα :roll::roll::cry::cry:

πηραμε αντιβιωση τι να κανουμε.

μαρακι πωσ περασατε?κριμα που δεν βρεθηκαμε αλλα ποτε δεν ξερεισ ;)

Δημοσίευση

μαρακι τωρα σε ιδα :D

εμεισ πηγαμε το πρωι σε εναν απο τουσ θειουσ μου κοντα στο κουκουλι πρωσ τα κει μενει μη ρωτασ ακριβοσ δεν τα κατεχω κ παρα πολυ καλα :oops:

αφουφαγαμε κ κοιμηθηκε ο Ιασονασ κατα τισ 4,5 πηγαμε θεατρακι επαιξαν λιγο στισ κουνιεσ κ μετα για καφε εκει ...ειχε τερμα τη μουσικη κ ο Ιασονασ απολαμβανε ενα μπισκοτο κ χοροπηδαγε στο καροτσι με ρυθμο :lol::lol::lol:

εκει κατω στο λιμανι μενουν τα αλλα ξαδερφακια μου κ ειναι τελεια εκει εχουν φοβερη θεα ιδικα το βραδυ ...κ τα αλλα στο κεφαλοβρυσο αλλα κατεβηκαν κ με βρηκαν μετα φυγαμε κατα τισ 7 παρα κ ηρθαμε 9,5 σπιτι ο μικροσ τα ματια γαριδα αλλα για να κατσει κ καλυτερα ολο ετρογε :lol: πιτσεσ τυροπιτεσ μπισκοτα γιαουρτια τι να εκανα η μανα :lol::lol::lol::lol:

οσο για το λειζερ καλυτερα να ειναι φωτολιση ειναι λιγο διαφορετικο αλλα μη ρωτασ πιρισσοτερα δεν ξερω απλα δουλευω ρεσεπσιον παλια στα beauty and diet κ απ οτι ακουγα κ εβλεπα κανει δουλεια ιδικα σε μελαχρινεσ ;) κ φιλη μου που εκανε στα ποδια δεν τησ ξαναβγηκαν τωρα τι να σου πω ειναι το χερι που θα πεσεισ δλδ αλλα νομιζω αξιζει τα λεφτα του ;)

Δημοσίευση

:?:?:?:?:? ΠΟ ΠΟ Χαλια ειμαι ποναν τα ματακια μου!!!

αλλα δεν νυσταζω κιολασ!!!

μαρια η μανα μ εκανε μουστακι λειζερ κ δεν ειχε κανενα αποτελεσμα!!!! τζαμπα τοσα λεφτα κ τοσεσ επισκεψεισ!!!!!!!!!!!!!

μαρια πωσ να τισ περασω χωρισ να τισ μικρυνω δεν ξερω μαμοτο!!!! μ εχει σπασει τα νευρα το μαμμυ:!!!

ωραια πεαρασατε θενα μου!

Δημοσίευση

ναι καλα ηταν αλλα λιγο :cry: μου λειπουν πολυ τα ξαδερφια μου γιατι μεγαλωσαμε μαζι ειναι ολα καντα στην ηλικια μου κ πολυ αγαπημενα .

ελενα κ εγω τισ μικραινω για δοκιμασε να τισ περασεισ κ στο image shack κ μετα να τησ βαλεισ εδω.

αντε ξεκουσασου κ ασε τα μαμμυ για σημερα παω κ εγω γιατι κραταω ακομα απο χθεσ :mrgreen: εχω τον ιασονα για ξυπνητηρι :twisted:

αντε καληνυχτα θα χαζεψω κ αρβιλα πριν με παρει :lol:

Δημοσίευση

Ωραίο το θεατράκι Θένα μου..έχω καιρό να πάω!!! Τώρα που καλοκαίριασε είναι ότι πρέπει!! Στο Κεφαλόβρυσο είχαμε κάνει τη βάφτιση!!Αχ, ποιός να μου το έλεγε..να ρθεις Πάτρα και να λείπω..αχχχ...

Έλενα μου όταν πατάς από κάτω μεταφόρτωση δεν τις μικραίνει μόνο του το μάμμυ? δεν ξέρω κιόλας ούτε εγώ..

Το σκέφτομαι το λέιζερ για τα πόδια...έχω πρόβλημα..τα κάνω πάντα με κερί και τώρα που είμαι Ελλάδα με μηχανή..αλλά το δέρμα μου είναι τέτοιο που οι περισσότερες τρίχες γυρνάνε από μέσα και φαίνονται! :shock: Σαν να μην τις βγάζω είμαι!!Μόνο στα πόδια..στα χέρια και όπου αλλού κάνω, είμαι μια χαρά!Η αισθητικός μου στην Κύπρο, της οποίας έχω εμπιστοσύνη,την ξέρω και από τότε που ήμουν μωρό που πήγαινε η μάνα μου και έχει και εμπειρία μου είχε πει για φωτόλυση, πήρε το μηχάνημα και θα μου έκανε και καλύτερη τιμή..ότι και από την πρώτη φορά θα δω αποτέλεσμα..θα φτιάξει το δέρμα,οι πόροι..και επειδή είμαι και μελαχρινή θα είναι εγγυημένο..η ίδια έκανε στα χέρια της και μου τα έδειχνε..μια ξαδέρφη μου έκανε στις μασχάλες και είδε αποτέλεσμα..ο άντρας μου δε θέλει να ακούσει κουβέντα γιατί φοβάται..τωρα σου λέει λέηζερ και τέτοια...η αλήθεια και εγώ φοβάμαι μήπως έχει παρενέργειες σε αδένες ή στη μήτρα (αν κανεις μπικίνι)...ειλικρινά έχω βασανιστεί με την αποτρίχωση στα πόδια και όλα τα καλοκαίρια είναι μαρτύριο για μένα..αν πραγματικά δεν υπάρχουν παρενέργειες, θα θυσιάσω τα λεφτά για να γλυτώσω..η αποτρίχωση μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσουδια!!!!!

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ Κ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ!!! :D:D:D ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΡΕΠΟ!!! :D

ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΠΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΠΑΡΕΑ :lol::lol::lol:

ΤΟ ΦΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΛΟΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΟΥ!!!! ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ!!! ΟΠΟΤΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΒΡΑΣΤΟ!!! ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ Η ΑΠΛΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ!!!

ΤΟΥ ΑΓ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Κ Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ!!!! ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!! ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΕΧΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΤΕ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! :shock::shock:

ΜΑΡΙΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΦΑ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!!!! ΤΟ ΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ???

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου καλα!!!να'μαι κ εγω κ παλι!!!

τι κανετε?πως ειναι τα μικρα μας μπουμπουκακια?

Ελενακι ειμαι κ εγω εδω να πιουμε μαζι καφεδακι,θα φτιαξω σε λιγο.

εγω ειμαι καλυτερα γενικα!!

σας διαβασα σιγα σιγα,διακεκομενα , ομως δεν θυμαμαι κ πολλα.συγχωρεστε με:$:$

Κατ'αρχην να ευχηθω σε ολα τα παιδακια πουειχαν γενεθλια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΤΥΧΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!

συμπεθερα ειχε κ νυφη μου γενεθλιακια,ε?να την χαιρεσε κ να την καμαρωνεις!να ειναι παντα καλα!!!δωστης πολλα πολλα φιλακια!!

μικα μου τι εγινε με τη μανουλα σου?βγηκε?πως ειστε εσεις?

Θενα,Αλεκα,Μαρακι,Ζετα,Μαρινα,Θαλεια,Ντιμι ελπιζω να μην ξεχασα καποια,συγνωμη αν ξεχασα,

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

Α κατι ειδα που λεγατε κ γιδ τα γαλατα,εγω ειχα δοκιμασει στον Αγγελο φρεσκο τρεις τεσσερις εταιρειες κ δεν του αρεσε κ τελικα του δινω εβαπορε της νουλακ.ενω η Αννα Μαρια πινει φρεσκο που σαφως ειναι καλυτερο,απ'το χρονο κ μετα.

Αααααα δεν σας ειπα:ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!! ναι ο αγγελακος επιτελους περπαταει μονος του!!!;-):-D:-D

Δημοσίευση

καλημερουδια :D

κ γω μεσα ειμαι ελενακι να σου κανω παρεα στο καφε αλλα οχι στο τσιγαρο :mrgreen:

εχω τουσ λεβεντεσ στο σαλονι ο γιωργακησ αφου ψηθικε ολο το βραδυ σημερα ειναι απυρετοσ για να δουμε για ποσο :roll:

που λετε να πατε? για μερεσ κ θαλασσα η μονοημερο?

μαρακι σε καταλαβαινω αν κ δεν ειμαι τοσο μελαχρινη ολο κ τριχοπροβληματα εχω οπωσ ολεσ μασ δλδ.εγω αν ειχα λεφτα θα το εκανα αλλα θελει πριν μαυρισεισ στη θαλασσα γιατι το μηχανιμα πιανει οτι βλεπει σκουρο δλδ την τριχα αν εσυ μαυρισεισ δεν θα ξεχωριζει τριχα κ δερμα καθολου ηλιο αν αρχισεισ τωρα καλυτερα αστο για το χειμωνα εγω θα σου ελεγα για σηγουρα αποτελεσματα αλλιωσ με 50 αντιλιακο νυχτα μερα :roll::D

Δημοσίευση

ωχ θενα μου περαστικα στον γιωργακη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να μην ξανακανει πυρετο κ να ειναι ενταξει!!!!!!!

κ εμενα ο Αγγελος πριν καμια βδομαδα περασε μια ιωση με 39.9 πυρετο που ανεβαινε καθε τριωρο επι τρεις τεσσερις μερες, μετα ειχε διαρροια κ μετα εβγαλε κατι κοκκινακια σε ολο του το σωμα.η παιδιατρος ειπε πως ηταν εξανθηματα απο την ιωση!!!!!!!!!

αλλα τωρα ειμαστε ευτυχως δοξα το Θεο μια χαρα!!!!!!

Δημοσίευση

Πω πω πω….. δεν σας προλαβαίνω βρε παιδί μου!!!.... και χάνω επεισόδια ….. 

Ηλιανούλα μου πρόσεχε το μωράκι σου πάνω απ΄ όλα!!!! Ζήτα βοήθεια αν χρειαστεί στην έσχατη από κάποιον να προσέχει τα παιδάκια σου για να μπορέσεις να ξεκουράζεσαι εσύ όσο γίνεται.

Εμείς από τον χρόνο κ μετά συνεχίσαμε το γάλα μας (του Φαρμακείου - Novalac) No 3.

Ο Γιατρός μας προτείνει αυτό με τη λογική ότι ακόμα και μέχρι περίπου το 1,5 έτος, μπορεί με τις τροφές να μην παίρνει όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός. Και πάλι…. Είναι…. στη καλή θέληση του γονέα. Σίγουρα όχι φρέσκο μέχρι τον 1,5.….. κι αν θέλουμε μας είπε να δοκιμάσω τα κουτιά τα τύπου εβαπορέ (τα παιδικά εννοείται).

Φύγαμε κι εμείς για Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της γιαγιάς …. Περάσαμε πολύ όμορφα… χάρηκε πάρα πολύ που ήταν έξω στο γρασίδι άκουγε τα πουλάκια έβλεπε τα μυρμήγκια κ στρίγκλιζε από χαρά , έπαιζε με τον παππού της που του έχει αδυναμία (νομίζω)….

Για την ‘Αννα Μαρία με λίγα λόγια ήταν όλα σούπερ (μόνο που είχαμε λίγο μυξούλες το Σάββατο μέχρι κ χτες το βράδυ), αλλά εγώ ξενύχτησα γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί καλά κι όλο ξύπναγε. Οπότε γύρισα χτες ψιλοκομμάτια…. Κ νυστάζω απίστευτα….

Έχω αφήσει πολλές δουλειές πίσω… δεν έχω βγάλει ρούχα καλοκαιρινά ακόμα… έχω 3-4 πλυντήρια… έχω σκόνη σ όλα τα σημεία του σπιτιού,… δεν έχω φαγητό… θέλω οπωσδήποτε βάψιμο μαλλιών και νυχιών… ούτε να λουστώ δεν προλαβαίνω …. Χαχαχαχαχαχαχχα

Μικούλα περαστικούλια στη μανούλα σου !!

Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει «ΜΑΝΑ»!!!

Προχτές μου λέει ο άντρας μου για κάτι που απάντησα στη δική μου μαμά(παρατήρηση της έκανα για κάτι…. ) «ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΑΝΑ»….. και πολύ αυθόρμητα του απάντησα … «ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΝΑ»!!!!

Κάνω τα ΠΑΝΤΑ για το παιδί μου…….. !!!!!!!!! Δεν το συζητώ !!!!!!!!!!

Συμπεθερούλα βλέπω εκδρομούλα εεε??? Μπράβο καλά κάνεις !!!! Περαστικά σας όμως πάλι… κ να μου φιλήσεις τον Ιασωνάκι πρώτα κ μετά τ άλλα δύο.!!!!

Τώρα για τις «τρίχες» δεν ξέρω κ πολλά καθώς είμαι σχεδόν άτριχη….. χοχοχοχοχοχο έχω πάρει το πόδι του μπαμπά μου … μια τρίχα εδώ και μια εκεί.. κι άντε μια παραπέρα…. !!!!!!χιχιχιχιχιχιχι

Αλεκάκι φιλια στη Σάντυ μας και περαστικούλια … Αν επιβεβαιώσεις κ τι την πείραξε… πες το μας να ξέρουμε κι εμείς… να έχουμε το νου μας…… Με τον παιδικό όλα καλά ???? Εχει προσαρμοσθεί πλήρως???? Κοιμάται εκεί άνετα???? Για πες …γιατί κι εμείς θα τα ζήσουμε από τον Σεπτέμβρη κ θέλω να προετοιμαστώ….

Ελενάκι κ μένα τώρα τελευταία έχει σταματήσει να μου τρώει τα αλεσμένα βραστά σκέτα φαγητά …. Μου κάνει τη δύσκολη δηλαδή…. Θεωρώ ότι επειδή έχει δοκιμάσει τα δικά μας τα πιο νόστιμα κ σε κομματάκια πια… της αρέσουν πιο πολύ… Να δείτε πως κατεβάζει τα μπιφτεκάκια της γιαγιάς …τις πατατούλες τις τηγανιτές και τα μακαρόνια με κιμά …….

Λοιπόν …αυτά …. Φιλάκια πολλά …….. σε όλες !!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Μακάρι να ήμασταν όλες κοντά (στον ίδιο τόπο) … κ να βρισκόμασταν να τα λέμε κι από κοντά… ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ !!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

κουκουυ τζαααααα!!!!

ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!!

ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ Κ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΕΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΓΥΑΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ ΛΥΠΟΘΥΜΙΣΑ Κ ΖΑΛΙΖΟΜΟΥΝ !!! ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΥΡΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΛ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΖΑΛΙΖΟΜΟΥΝ....Μ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΚΤΛ Κ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!! :D

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΨΥΧΗ ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΑΦΑΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ!!!!

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΗΜΕΡΑΚΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΔΩ ΓΥΡΩ....ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΚΤΛ!!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!!! ΕΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ!!!! ΦΟΒΑΤΕ!!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ!!!! Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΕΣΕ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ???? ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΒΟ!!!!

ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ :D ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΟΥ!!!! :D:D:D:D ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΟΒΑΛΑΚ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΣΛΑΚ!!!! Κ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΥ Μ ΑΡΕΣΕ!!!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!!!!!! :roll:

Δημοσίευση

γεια σας και από εμάς!!! τι κάνετε? Πρώτα απ'όλα να ευχηθώ περαστικά στην Σάντυ μας, στον Γιωργάκη και φυσικά στη γλυκιά μου συμπεθερούλα!!! Ντίμη μου ακόμα αλεσμένα της δίνεις? η Δήμητρα από 11 μηνών τρώει ότι τρώμε είτε λιωμένα με το πηρούνι ή κομματάκια. Απλά δεν βάζω πια πολύ αλάτι, προσθέτει ο καθένας στο πιάτο του και δεν βάζω και καθόλου πιπέρι. Ακόμα και όταν δεν έχω κάτι να της δώσω δεν τησ φτιάχνω βραστά της κάνω είτε κριθαράκι ή τραχανά. Συμπεθέρα πλησιάζουν οι διακοπούλες σου ε? από τη Λεπτοκαρυά είναι η πεθερά μου και έχω πάει μία φορά διακοπές. Εμείς θα πάμε για 2 βδομάδες τον Ιούλιο, στο χωριό της μητερας μου στην Πελοππόνησο.Χανάκια λέγεται και έχει μια πολύ ωραία και καθαρή θάλασσα, γεμάτη αμμο και ρηχή, ιδανική δηλαδή για την μικρούλα!!! Θα μείνουμε στο σπίτι της γιαγιάς και από κει η θάλασσα με το αμάξι είναι 3 λεπτά. Μετά μάλλον όταν φύγει ο Ηλίας θα έρθει και η αδερφή μου για άλλες 10 μέρες με την ανηψιά μου οπότε με βλέπω να κάθομαι εκεί για κανένα μήνα!!!!

Δημοσίευση

ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!!

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!! Α ΠΗΡΑ Κ ΕΝΑ ΣΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ!!!! Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!

ΑΛΕΚΑ Μ ΑΡΣ=ΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΣΟΥ!!!! :D

ΝΤΙΜΗ ΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ .....ΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΑ?

ΖΕΤΑ Κ ΕΕΓΩ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΧΙ!!! ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΦΑΙ Κ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΥ!!! ΜΕ 3 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΖΟΡΙΖΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΡΩΕΙ ΜΕΤΑ ΒΑΡΙΕΤΕ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΕΙ!!!!

ΑΧ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!! ΑΣ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΘΕΙΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΚΤΛ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλησπέρα..είμαι πτώμα.. με πονάει η μέση μου..από το πρωί φτιάχνω γλυκά και αλμυρά με τη μάνα μου..έχω και τον Κωνσταντίνο..

ουφ...Έλενα περαστικά! Θα τα πούμε αύριο..δεν αντέχω καθόλου..

Δημοσίευση

ΠΗΓΕ 12????????????????? ΠΗΓΕ!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΕ Η ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ!!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!! :D:D:D:D

ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΕΠΑΙΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ :lol::lol::lol::lol:

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜ ΕΤΣΙ!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ. ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ ΚΛΙΝ ΓΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ. ΘΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 23 ΕΥΡΩ. ΑΠΟ ΤΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΩΑΡ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ REPLEY ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΕΡΑ BYBLOS. ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ...80 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΟ 20 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΓΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗ. ΑΚΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΣΩΑ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΚΛΙΝ.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΟΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΛΛΕΨΗ. ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ. ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ , ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.

Δημοσίευση

ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ....

ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΚΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ (ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ) ΝΑ ΧΙΑΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ....

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ !!!!

ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΝΗ. ΠΑΙΤΡΝΩ ΤΟ FRISOGROW. ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ NOULAK ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ. ΑΝΜ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΒΑΠΟΡΕ ΕΠΙΝΑ.

ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ? ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...