Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαιρετε κ αντιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσακια μου μπηκα να σας καληνυχτισω γιατι οπως σας ειπα κ το πρωι ειμαι απο τις 7:30 το πρωι ξυπνια κ δεν εχω ξεκουραστει καθολου!!!!με λιγα λογια ειμαι κομματια!!!!!!

α ρε κορμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχεις αφησει σημαδι στο κρεβατι απο την κορμαρα σου με τοσο υπνο!!!!!!!!! :lol::lol: παλι λιωσαμε βλεπω εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????μπραβο μπραβο ελενακι μου!!!!!!!!

αχ ρενατα μου ευχομαι να βγει συντομα ο πεθερος σου απ'το νοσοκομειο!!!!!!!!τι ηταν κ αυτο μετα απο την χαρα σας!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλεκα μου ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Η ΣΑΝΤΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια πολλα σε ολες κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!παω για νανι τωρα!!!!!!!!

τα λεμε αυριο παλι!!!!!!!!!!

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ. Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ PEEP TOE ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ :(:(:( ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΛΣΟΝ...ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!! ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ Η ΣΑΝΤΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ? ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ?! ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΗΡΕ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ?! ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ :lol::lol::lol::lol: ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :x:x:x:-h:-h:-h

Δημοσίευση

ΤΡΙΔΥΜΑΚΙΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!!!!!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΤΡΙΠΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΖΕΤΑ ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ. ΘΕΝΑ ΕΣΤΩ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ Ο ΓΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ! ΑΛΕΚΑΚΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Η ΣΑΝΤΥ!!!! ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? ΗΛΙΑΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ???? Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΡΕΝΑΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΠΟΥΣΟΛΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ...ΤΡΕΧΩ Κ ΔΕ ΦΤΑΝΩ....ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ, ΜΑΓΙΡΕΜΑ, 2 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΜΠΑΝΑΚΙ,ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Κ ΦΙΛΗ Κ ΘΑ ΞΕΚΑΦΕΔΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΠΛΕΝΕΙ ΟΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΥΦ..... ΑΛΕΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!! :):):) ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?????

Δημοσίευση

βρε ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΕΣ?????3,

ΜΙΚΑ Μ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΟΝΟ Π ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ :lol:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΚΛΟ...ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΑΚΙ!!! ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ!! :D

ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΟΡΜΑΡΑΑΑΑΑΑ :-t:-t:-t:-t ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΖΕΤΑ!!!! ΤΙ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!! ΕΓΩ ΤΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ :lol::lol::lol::lol: ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟΥΡΤΑ!!!! Κ ΚΛΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ!!!! :lol::lol: ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΠΟΙΑ :lol::lol::lol::lol: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΛΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Κ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ :?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ!!!!

ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ Η ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΛΥΚΑΝΤΖΟΥΡΕΣ ΓΛΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ Κ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΥΣΚΕΣ Κ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ Κ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ :?

Δημοσίευση

καλησπερα καλησπερα μανουλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????????καλε γιατι τοσες λιγες σημερα???που πηγατε οι υπολοιπες?????ειχα αγχωθει οτι θα ειχατε γραψει κατεβατα κ δεν θα προλαβαινα να σας διαβασω,ομως τελικα.......!!!!μια χαρα!!!!! :D:D:D:D

κοριτσακια μου ναι αυτη η κοιλια ειναι τωρα κ μαλιστα πριν καμια βδομαδα. αχ αυτη τη φορα ειμαι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ!!!!! κ να φανταστειτε πως δεν εχω παρει κανενα κιλο μεχρι τωρα!!!!!!!!!!!!!!!αχ μεχρι τον οκτωβριο μεχρι που θα φτασει???????????????το κοβω να μην χοραω πουθενα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ζετα μου δεν κοιμασαι τα μεσσημερια????κ πως την βγαζεις ολη μερα????εγω καλα ουτε πριν αντεχα,τωρα ομως ......ολη μερα νυσταζω!!!!!!! αχ τι κριμα που δεν πανε τα παπουτσια που ειχες παρει με το φορεα!!!!!!τωρα αυτη την εποχη θα βρεις σιγουρα πιο ευκολα αυτο που θες!!!!!!!!

μικα μου η μικρη δεν κρατιεται ε?????θελει να αλωνιζει κ φυσικα εσυ να τρεχεις απο πισω!!!!.

που εισαι βρε κορμι αποφασηστικοτατο!!!!!!!! :lol::lol::lol: θα ειναι παρα πολυ ωραια αυτα που περιγραφεις!!!!θα χαρουν πολυ τα παιδακια!!!!!!οσο για τον καιρο τι στο καλο πιστευω να ειναι καλος ωστε να ειστε πιο ανετα κ μα το ευχαριστθειτε καλυτερα εξω!!!!εξαλλου λεει πως απο το σαββατο ανεβαινει στους 27!!!!!!( μιλαει η ΕΜΥ τωρα!!!!!! :lol::lol::lol::lol: )

συμπεθερα τι κανετε?????η νυφουλα μου????????

οι υπολοιπες που εξαφανιστηκατε???????????????????????????????????????

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου όμορφες καλησπέρα!!!

Καλώς την Τριδυμάκια!!! Να σου ζήσουν κοπέλα μου, να τα χαίρεσαι!!! Γράψε μας λεπτομέρειες για σένα για να σε γνωρίσουμε καλύτερα!!

Αν και καθυστερημένα "Να ζήσεις Σαντούλα και Χρόνια Πολλά.."!!!! Αλέκα μου να τη χαίρεστε!! Πάντα με υγεία και να κλαίει στη ζωή της μόνο από χαρά!!

Μαρινάκι δε σε πρόλαβα!!Ελπίζω να πήρες νερό και σκόνη χώρια για το γάλα!!! Ή νερό ζεστό σου δίνουν και στο αεροπλάνο αν θέλει γάλα την ώρα της πτήσης..ε θα χαλάσει άμα το ετοιμάσεις νωρίτερα βρε...

Θένα μου να ρθειτε, να ρθείτε!!!! Εισιτήρια δεν κλείσαμε ακόμα γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα φύγουμε..υπολογίζουμε γύρω στις 10-15 του Ιούνη..μπορεί να είναι και 9, μπορεί και 17..αλλά το πλάνο μας λέει γύρω στις 15...

Έλενα μου τί κάνεις? Πολύ ωραία η ιδέα σου για τα παιδάκια..και για την τούρτα βεβαίως βεβαίως!!!Αναποφάσιστη ε? Και εγώ μία από τα ίδια!!Ο φίλος μας τί κάνει? Με ρώταγε σήμερα ο Κωνσταντίνος!!! :shock::lol::lol::lol:

Μίκα μου φουριόζα η μικρή ε?

Ηλιάννα μου και εγώ είχα μικρή κοιλιά σχετικά...έγινα 5 μηνών να μου φανεί..και όλοι νομίζανε ότι ήμουν 2-3 μηνών!!!

Μαρία μου εσείς τί κάνετε? Πώς πάει η δουλειά?

Ζέτα μου εσείς?Η Δημητρούλα μας?Ούτε εγώ μπορώ να κοιμηθώ..από πάντα μου δεν κοιμόμουν μεσημέρι..γύρναγα μόνη μου σαν τον βρυκόλακα μες το σπίτι και μου την έσπαγε που έπρεπε ότι κάνω να το κάνω ήσυχα γιατί οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν..τώρα οι αντοχές μου άλλαξαν!! Πάλι δεν κοιμάμαι, αλλά άμα είμαι πολύ κουρασμένη και έχω χρόνο, μπορεί να ρίξω έναν υπνάκο!!!

Ντίμι πού χάθηκες? Ρενάτα μου περαστικά στον πεθερό..

Θαλίτσα όλα καλά?

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΟ ΣΥΜΒΕΝΕΙ!!!! ΧΕΡΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΙΛΑ :lol::lol::lol:

ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!!! :D:D ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!! ΑΛΛΑ ΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΩΡΑ :lol::lol::lol: ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ :lol::lol:

ΑΧ ΜΑΡΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ε???? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΚΕΙ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα !!!

Χαίρομαι που όλες είστε καλά … Εγώ χάθηκα όπως σας έχω πει γιατί έχει δουλίτσα αρκετή αυτές τις μέρες…

Καταρχήν Χρόνια πολλά στη Σαντούλα μας και στον Ιασονάκο μας τον γαμπρούλη μου !!!!!!

Χιλιόχρονα να είστε και τα δύο , ευτυχισμένα, υγιείς πάντα !!!!!!!

Ελενάκι εγώ πάντως … παρόλα αυτά … σου στέλνω πολλά ματς μουτς ματς μουτς ματς μουτς!!!!!!! ….κι ας μην μας αγαπάς εσύ !!!!!!!!!! ππππρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!

Ηλιανούλα μου μην τους δίνεις σημασία … σε ζηλεύουν όλες τους… για αυτό τα έβαλαν με τη κοιλίτσα σου !!!!!!!! Βρε… λες όμως… λέεεεωωωωωω ….. μήπως….έχεις τελικά τριδυμάκια κ εσύ????????? Για τσέκαρε τον υπέρηχο του γιατρού σου μπάς κι είναι χαλασμένος……….χαχαχαχαχαχαχαχαχχοχοχοοχοχοχοχοχοχο

Τριδυμάκια καλωςορίσατε !!!!!!!!! Ανυπομονούμε να σας δούμε ……περιμένουμε…..!!!!!!!

Μαράκι μου εδώ είμαι … χαμένη…. Και χωμένη μέσα σε χαρτούρα….αλλά χαίρομαι τουλάχιστον που είναι Παρασκευούλα σήμερα!!!!

Δυστυχώς δουλεύει ο μπαμπάς μας αύριο … κ δεν θα είμαστε όλο το Σάββατο μαζί.

Αφήστε τα κορίτσια…. κ εχω στεναχωρεθεί πολύ από χτες… Η γυναίκα που μου πρόσεχε τη μικρή τις πρωινές ώρες (γιατί μετά έχω τη μαμά μου) .… χτύπησε η μαμά της, μεγάλη γυναίκα τώρα, με σπασίματα (ούτε ξέρουν ακόμα πόσα κατάγματα έχει), με πρόβλημα στη καρδιά κ δεν μπορούν να τη βάλουν χειρουργείο αν δεν σταματήσει κάτι χάπια, με βαθμό επικινδυνότητας να τη βάλουν στο χειρουργείο, στην Άρτα σε περιφερειακό νοσοκομείο………. κ όπως καταλαβαίνεται όλο αυτό δεν ξέρω πότε θα τελειώσει… κ πόσο καιρό θα πρέπει να μείνω έτσι… κ ακόμα χειρότερα δεν ξέρω καν αν ποτέ θα μπορέσει να ξαναγυρίσει σε μας ή θα πρέπει πλέον να αναλάβει τη μαμά της (φαντάζομαι να τη φέρει στην Αθήνα… κ να την προσέχει…) …. Κι άντε να βρεις άλλη γυναίκα !!!!!!!! Τέλοσπάντων… ας γίνει καταρχήν καλά η γυναίκα … και βλέπουμε…. Προς το παρόν θα βολευτώ με τη μαμά μου …αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είναι μόνιμο αυτό. Είναι πολλές ώρες για εκείνη, μένουμε κ μακριά … χρειάζεται κ εκείνη τα πρωινά να κάνει δικές της δουλειές….θα δούμε ….θα δούμε…..

Κατά τ άλλα, η Αννα Μαρία είναι μες τη καλή χαρά !!! Εννοείται ότι τη κυνηγάω μέσα στο σπίτι γιατί τρέχει κ πάει συνεχώς σε σημεία που της λέω «μη» και «όχι εκεί» !!!! ….Εννοείται ότι ποτέ δεν μετακινώ τα πράγματα για να μην τα πιάνει αλλά μετακινώ την Αννα μαρία από τα πράγματα για να μάθει να μην πηγαίνει όπου δεν πρέπει. Αλλά ρε κορίτσια …..θέλει πολύ υπομονή!!!!! Αλλά πολύ υπομονή όμως !!!!!!!!! Αλλά τι να κάνουμε???? Έτσι πρέπει… .!!! Από προχτές άρχισε να λέει και «πουφ» … ότι της βρομάνε οι παντόφλες και τα παπούτσια….!!!! Λέει μόνο «μαμά», και κάνει κ την αγελάδα… «μμμμμμμμμμ» !!!!!!!!! Το «μπα» ….το λέει που και που…κ το μπαμπά σπανίως!!! Αυτά…. προς το παρόν….

Βρήκα λίγο χρόνο τώρα που λείπει το αφεντικούλι…. κ σας τα πα !!!

Σε όλες σας φιλιά πολλά και καλή συνέχεια !!!!!!!!!!!!

8-}8-}=;=;:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Καλημέρα και από εμάς!! Η μέρα είναι πολύ ωραία σήμερα και εγώ κάνω δουλίτσες!!!

Ντίμι μου έχεις και εσύ τα φιλιά μας και η Άνννα Μαρία μας!!!Ζωηρούλα ε? Και εγώ κάτι τέτοιο κάνω..δεν του μετακινώ τα πράγματα..απλά είμαστε συνέχεια πίσω του για να τον μετακινούμε αυτόν!!!

Έλενα μου χθες δε σε πρόλαβα!!Έφτασε ο καιρός και ψιλομελαγχολώ..Άντε τώρα να αδειάσεις το σπίτι...κάτω δεν έχω σύνδεση αλλά σίγουρα θα βάλω!!!Τον πρώτο καιρό μέχρι να τακτοποιηθούμε δε θα έχω αλλά μετά όπως και δήποτε θα βάλω!!! Τί? γίνεται να σας χάσω?? ;);):lol::lol: ουφ...μες το άγχος είμαι συνέχεια ρε κορίτσια..άντε να ρθούμε Πάτρα..άντε να ανοίξω γραφείο..άντε να το διαφημίσω..άντε να κάνω καλό όνομα..τώρα αφήνω τα παιδάκια εδώ,με τα οποία συνδέθηκα και θα μου λείψουν, και άντε καινούρια αρχή κάτω...άλλο άγχος εκεί..με το σπίτι, με τη δουλειά..αν θα πιαστώ κάτω και τέτοια...αυτά παθαίνουν όσοι έχουν 2 πατρίδες...πλάκα πλάκα, εγώ εδώ θεωρούμαι αλλοδαπή, το ίδιο και ο άντρας μου κάτω.. :shock::shock::shock: τέσπα..κάτω έχουμε πιο πολλά ωφελήματα όμως..αν ο άντρας μου δείξει ότι εργάζεται κάτω για ένα χρόνο, δικαιούται αφορολόγητο αυτοκίνητο!!!Και άλλα πολλά τα οποία δεν υπάρχουν εδώ...Αχ..με έπιασε τώρα η μελαγχολία και η σκέψη... :?:?:?

Δημοσίευση

καλημερες!!!

Ο ΤΑΡΖΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΨΗΝΕΤΕ!!! ΓΕΜΙΣΤΑ!!! :D

Κ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

ΝΤΙΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ????

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ Σ ΠΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ!!!!!

ΑΝΤΕ ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΩ ΘΑ ΜΑΙ !!! ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!

Δημοσίευση

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ!!! ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ (ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ) ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ :P:P:P Η ΜΙΚΡΗ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 22 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΗΠΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ :D:D:D:D ΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ...ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ :twisted::twisted::twisted::twisted: ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ...ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΩ...ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΜΕΝΑ ΝΤΙΜΗ ΛΕΕΙ ΠΟΥΦ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ, ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΚΑΚΑ, ΓΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΕΛΟ ΚΕΦΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΥΤΗ!!!! Η ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΟΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΦΟΡΕΜΕΝΑ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΑΣΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΩΣΩ :roll::roll::roll: ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ?!!! :lol::lol::lol: ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?! ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΤΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΦΟΥΣΚΟΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!! ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ :lol::lol::lol::lol: ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΙΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΘΕΝΑ, ΑΛΕΚΑ, ΡΕΝΑΤΑ, ΜΙΚΑ, ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????? :D:D ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ??????ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????ΝΥΦΗ ΣΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΩ :lol::lol:

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!

Δημοσίευση

γρηγορο γεια κ απο μενα

ειχα παει σε μια εκθεση κ τωρα ηρθαμε

ζετακι αναμενουμε φοτο οσο για την δημητρουλα αν αυτη αργησε εμενα που δεν λεει τπτ τι θα κανει :shock: μια χαρα τα λεει τι ηθελεσ να πει δλδ φτου σκουλικομυρμιγκοτρυπα :lol::lol::lol:

ο φουσκασ εμενα κανα γιαγια λεει που κ που κ ολοσ ο κοσμοσ :cry:

αυριο εχουμε πρωι κολυμβητηριο κ μετα τα τελευταια ψωνια για το παρτι :mrgreen:

φιλια σε ολεσ καλο σ/κ ;)

Δημοσίευση

καλησπερα θεες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε????????????????????πως ειστε????????????????????απο χθες δεν ειχα δικτυο , κοπηκε αποτομα , γι'αυτο χαθηκα ετσι ξαφνικα,τωρα πριν λιγο το εφτιαξα (ο καλλιτεχνης :lol::lol::lol: )

καλα ειμαι μια χαρα ολιγον κομματια αλλα καλα!!!!!!!!!!! ;););)

βρε τρελοκομειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

που λετε , ναι τον πληρωνω αδρα τον γιατρο για να μου λεει αυτα που θελω να ακουω κ οχι τα δικα του!!!!!!!!!φτιαξαμε συμφωνητικο απο την αρχη!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: να ειναι ολιγον πειραγμενα ολα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

κορμι που εισαι???????????????????????????????????κοιμασαι υστερα απο τις ταρζανιες του μικρου????????????

ντιμι μου δεν την προλαβαινεις την αννα μαρια ε?????καλα απο υπομονη................!!!!!!!υπομονη κ τιποτ'αλλο!!!!!!!!!ετσι οταν μπορεις να ξεκλεβεις λιγο χρονο κ να μπαινεις να μας λες τα νεα σου , μην χανεσαι!!!!!!!

μαρακι μου ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου!!!!!!!!με υπομονη κ σιγα σιγα ολα θα γινουν τελεια!!!!!!!!!!

να ειστε καλα εσεις κ ολα θα γινουν!!!!!!!

αλεκα μου κ εσυ νυστα ε????? καλα τι μας εχει πιασει βρε κοριτσια???!!!!!!!!!!!!!!!

ζετα μου μια χαρα η μικρουλα με το αλλο παιδακι ε???μπραβο !!!!!αχ κ εμενα ο αγγελος με εχει ξεπατωσει παρα πολυ!!!!!!!!κ το θεμα ειναι οτι δεν μπορω κιολας ποναει η κοιλια κ η μεση απ'το σκυψιμο να τον κραταω κ απο την αγκαλια γιατι ειναι παρα μα παρα πολυ μαμακιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερουλα μου τι εγινε κ νυφη μου αλανιαρα μας βγηκε ε????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ εμεις μια απ'τα ιδια κ δεν συμμαζευομαστε!!!!!!!!!

θενα μου καλα να περασετε στο παρτακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε τα νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια σε ολες σας γλυκες μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα τσουπρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????????κοιμαστε ακομα?????????????????εγω πρωινη πρωινη κ παλι!!!!! κ ζεχω κ εναν πονοκεφαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι τελεια μερα εχει σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να παιρνει σιγα σιγα θεση το καλοκαιρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

καλε που χαθηκατε ολεεεεεεεεεεεεεεεεες???????????????????????μονη μου μιλαω παλι????????????????????????? :((:((:((:((

Δημοσίευση

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ!!! ;) ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ!!! ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΜΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΑΞΕΣ ΦΩΤΟ????? ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ :oops::oops::oops: ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΜ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ Κ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!! ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ :o:o:o:o

ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!! :lol: ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΜΟΙΑΣΕ!!! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΑΣ!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΝ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

ναμαι και εγω βαρεθηκα να γραφω και να σβηνονται!!!!

νεα δεν εχω δουλεια δουλεια και παλι δουλεια. η σαντυ μια χαρα στο παιδικο αστε που πηγε να το παιξει μεγαλη σε ενα κοριτσακι και αυτη την δαγκωσε στο χερακι την δικια μου και η σαντυ της την φυλαγε μετα πηγε και της πηρε το χυμο και καθησε πανω του(ειναι σκατουλα τι να κανω).

απο χθες ειναι στη μαμα μου και βρηκαμε ευκαιρια με το μπαμπα της και αλλαξαμε το σαλονι για να εχει πιο πολυ χωρο να παιζει και να περπατα και επισης της πηραμε πορτα ασφαλειας ωστε να μην πηγαινει μεσα στα δωματια να παιζει και να μην ξερω που ειναι αφου σε κλασματα αμα γυρισω το κεφαλι μου φευγει, κανει ζεστη και δεν μπορουμε να αφηνουμε τις πορτες κλειστες.

ευχαριστουμε ευχαριστουμε πολυ κοριτσαρες μου για τις ευχες σας αντε περιμενω και τα δικα σας γενεθλια!!!

Δημοσίευση

γεια σας γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!κοιμηθηκα κ να'μαι παλι φρεσκια φρεσκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κορμι αυτη η φωτο ειναι φρεσκια ειναι σημερινη, σπαρταραει!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

σιγα βρε τι να ντραπω αμα δεν κανουμε κ λιγη πλακιτσα...... να μην εχουμε τετοια κομπλεξ θεες μου!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θαλεια μου να τον χαιρεσε τον γιοκα σου κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!απ'την ελενα το βλεπω κ ειπα να σου ευχηθω κ εγω!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι πανυτα γερος ,να τα εκατοστησει το αντρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλεκα μου μια χαρα την βρισκω την σαντυ μας!!!!εμ τι πρεπει να ανταποδιδουμε οτι μας κανουνε!!!!!!!!!!!!!!! σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????????????????????? :lol::lol::lol::lol:

ωραια ετσι με τις αλλαγες που κανατε θα εισαι κ εσυ λιγο πιο ησυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια που ειστε εξαφανισμενες ολες?????????????μονη μου κυκλοφορω εδω περα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);):D

Δημοσίευση

ΚΟΡΜΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ :lol::lol::lol:

:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????? :!!:!!:!!

ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΟΥ :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΕ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΞΕΦΥΓΕ Η ΜΙΚΡΗ Ε????? ΕΧΕΙ Κ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣΑ :lol::lol::lol: ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ :lol::lol::lol::lol: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΗ ΕΚΕΙ Ε????

ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...