Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!Νο 7&ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ!!

Recommended Posts

Kalimera!! :D

Egw eimai stin mama mou ir8a k tin pira k pigame na parw allo 1 nixtiko..Eixa valei stin tsanta 1 nixtiko, 1 pitzames k 1 rompa alla gennise mia fili mou xtres k mou leei pare allo 1 nixtiko k 8a to xreiasteis k etsi gia na min trexei i mama mou pigame simera k agorasa allo 1..8a to plinw,8a to siderwsw simera k 8a to valw k auto stin tsanta..Axxx k xtes anoi3a gia na pros8esw kati k pali me poli kopo katafera na tin kleisw k twra logw nixtikou 8a tin 3ana anoi3w oo my god :?:shock: euxomai na min 8imi8w tipota giati ka8e treis k ligo kati 8imame na pros8esw mesa =))

Avrio exw rantevou sto kratiko logika 8a mou pei wra pou 8a me 8elei tin triti gia tin programmatismeni kaisariki..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ηello girls!!!κοριτσια κ εγω ιδρωνω τα βραδυα,ειδικα στις αρχες...συνεχως ομως νοιω8ω εξαψεις κ ειμαι με ενα ραντακι στο σπιτι.Συγνωμμη ποτε 8α ερ8ει η κανονικη περιοδος ειπατε???Μετα τον θηλασμο....δλδ ???Σε 5-6 μηνες αναλογα ποτε κανεις τον απογαλακτισμο ?Αυτο δεν το καταλαβα....

Τα κιλα,πονεμενη ιστορια,8α αργησω να φορεσω το jeans μου κ αυτο μου την δινει χειροτερα....5 κιλα μου εμειναν αλλα δυσκολα....

Αfro θελω αν μπορεις να μου κανεις μια χαρη....να μου πεις ποσο πουλατε στο φαρμακειο το γαλα σε σκονη HUMANA Νο 1 ....αν σου ειναι ευκολο ,γτ το αγοραζω 14.5 κ ακουσα οτι εχει 8.50 κ 8α 8ελα να το διασταυρωσω.....αν το 8υμη8εις 8α σου ειμαι ευγνωμον.....

Εγω μαγειρευω κρεατοσουπα Γεωργιαννα μου ....καλα ε? ο μπεμπης σου εχει πολυ πλακα!!!

Σε τρεχει απο τωρα!Φασκιωνεις το μωρο κανονικα....ολη μερα???

Σημερα περιμενουμε τις πρωτες επισκεψεις απο ενα ζευγαρι κ 8α μας φερουν και το καροτσι μας!!!!

ειμαστε χαρουμενοι γτ το Σαββατο 8α την παμε την 1η βολτουλα,εφοσον παρω την ευχη την παρασκευη.....αυτα τα νεα...φιλιαααααααααααα

Γειά σας κουκλάρες μου! Μπήκα να σας πώ ένα γρήγορο "γειά" κ τα νέα μου πρίν μπώ για μπανάκι.Μόλις γύρισα απο 3ωρο περπάτημα κ είμαι μούσκεμα κ φυσικά πτώμα! #:-s Οι συσπάσεις απο χθές του δίνουν κ καταλαβαίνει ανα 20λεπτο κ κάποιες ανα 17λεπτα,επίσης κ οι δυνατοί κοιλόπονοι σαν σφάχτες καλά κρατούν αλλα το μωρό ακόμα εκεί είναι! :lol: Μίλησα με τον γιατρό μου το πρωί,σήμερα βγαίνει απο το νοσοκομείο αλλα θα με δεί "αν δεν έχω γεννήσει ακόμα" την άλλη Τρίτη απόγευμα..καλά πάμε λέει,πρόκληση δεν θα κάνουμε νωρίτερα εδώ που φτάσαμε,απλά την άλλη Τρίτη θα μου πεί άν θα με βάλει για γέννα Τετάρτη ή Πέμπτη(αναλόγως τη διαστολή κ την υφή του τράχηλου) αφού ούτως ή άλλως Πέμπτη(12 Μαϊου) έχω ΠΗΤ!Επομένως πάμε μέχρι τέλους κ ο Θεός Βοηθός! Σας τα είπα κ χάρηκα! Πάω να μπανιαριστώ κ έρχομαι να διαβάσω τα νέα σας!Φιλιά!

Ουφ γύρισα από το γραφείο, το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να τοποθετήσω κάποια βιβλία στη βιβλιοθήκη, να στοιβάξω τα υπόλοιπα πράγματα στο άλλο δωμάτιο και να κλείσω τις πόρτες για να μπορέσω να δουλέψω αύριο. Από εκεί και πέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά, ας βρει τρόπο ο άντρας μου να τακτοποιήσει όλα αυτά που κουβάλησε! Ο Άρης διαμαρτύρεται για τη κούραση, εγώ πονάω ολόκληρη κι έχω κάτι νεύρα, άλλο πράγμα! Τέλος πάντων δε θα κουνηθώ καθόλου για όλη την υπόλοιπη μέρα!!!

Άσε Αντριάκι μου σαν τον Κεντέρη πήγαινα αλλα δεν το έβαζα κάτω!Αφού πονούσα απο τις συσπάσεις κ έλεγα δεν πρόκειται να σταματήσω άν δεν γεννήσω! :lol::lol: Ένα θα σου πώ,νιώθω τα πόδια μου ακόμα να περπατάνε μόνα τους! :lol::lol:

Samarcande μου κ πολύ άντεξες με τόσες δουλειές όλο αυτό τον καιρό!Σου είναι απαραίτητη η ξεκούραση τώρα..γιατί μετά θα τρέχεις με τον Αρούλη κ δε θα μπορείς να κάνεις κ αλλιώς κ θα λές γιατι δεν καθόμουν τότε που μπορούσα! :D

Γεια σας κοριτσακια!! Τι κανετε? Σουλα μου εχεις δικιο σε λιγο καιρο ολες θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια, ας μη βιαζομαστε. Να μου φιλησεις και το αστερακι σου...στα πατουσακια του!! ;) Ειρηνη ειναι τοσο γλυκια η αναμονη... Ποτε δεν ξερεις στα σιγουρα ποτε θα θελησει να ερθει το καθε μωρακι!! :D Γωγω μου αντε με το καλο να σας φερουν και το καροτσακι και καλες βολτες με την ομορφη μπεμπουλα σας!! Γεωργιαννα τι ωραια που εδεσαν αρμονικα τα δυο σου αγορακια, ειναι τελειο!! Samarcande και σε μενα θα λειψουν οι κλωτσιτσες και η κοιλιτσα μου φουσκωμενη...Αχ ετσι ειναι! Σαμανθα μου καλε κουκλιτσα τα εχεις χασει τα επιπλεον κιλακια, τιποτε δεν εμεινε, μπραβο! ;) Joanaki μου τι κανεις? Να μπεις να μας πεις ποια μερα θα γεννηθει ο μπεμπης σας! Πολλα φιλακια!!

Το κοριτσακι μας μια χαρα!!! Αυριο θα παω στον γιατρο μου, σημερα θα με δει και η μαια μου. Στελνω τα φιλια μου σε ολες σας, καλο υπολοιπο στην ημερα σας! Σημερα εφτιαξα σαρδελιτσες τηγανητες και βλητα, ηταν σλουρπ! :D Ελενακι μου χαιρομαι που ολα ειναι καλα και κυριως που εχεις πολυ καλη διαθεση, σε φιλω!!

Άσε Αντριάκι μου σαν τον Κεντέρη πήγαινα αλλα δεν το έβαζα κάτω!Αφού πονούσα απο τις συσπάσεις κ έλεγα δεν πρόκειται να σταματήσω άν δεν γεννήσω! :lol::lol: Ένα θα σου πώ,νιώθω τα πόδια μου ακόμα να περπατάνε μόνα τους! :lol::lol:

Trelokomeio =))

Γωγω μου δεν ξερω ακριβως ποτε ερχετε αλλα στο περιπου ειπα.

Ειρηνη μου ετσι ειναι τους αλλαζεις απο τα τσισα και μετα σου κανουν τα κακα, αντε αλλαγμα παλι. Περιπου 1πακετο μεγαλο Νο1 Παμπερς εχω χαλασει μεσα σε μια εβδομαδα.

Πραγματικα εχω σωθει με τα μωρομαντηλα που πηρα απο το Αμαζον, 1,5ε το πακ. η μιση τιμη απ'οτι εδω.

Ελενα εισαι τρελη!!!!!!!! Πως αντεξες 3 ωρες εγω το πολυ μιση ωρα περπατουσα.

Ηλιοδωρα πλησιαζει και η ωρα σου.

Παω να ταισω το μικρο τα λεμε μετα.

Καλησπέρα κορίτσια και μπαμπά της παρέας.. να σου ζήσει και σένα ο γιόςς!! Πριν απο λίγη ώρα γυρίσαμε και εμείς στο σπιτάκι μας.. Σε λίγο θα ξυπνήσει ο μπεμπάκος μου για μαμ.. με έχει ξεζουμίσει αλλά χαλάλι του.. θα μπω κάποια στιγμή με ηρεμία να διαβάσω τα νέα σας.. και να σας γράψω και εγώ με τη σειρά μου τη δική μου εμπειρία.. φιλάκια πολλά προς το παρόν!

(ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ :lol::lol: !!!!)

Γεια σου Ηλιοδώρα!!!!! Τι ωραίες φωτογραφίες είδα?? Πλησιάζει η ώρα!! πώς νιώθεις??? :):):) Με το καλο & με εναν πόνο!!!

Elenaki, πολύ καλά πας!! Σίγουρα θα γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό!! Μπράβο, οι συσπάσεις πριν το τοκετό είναι ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

samarcande άντρες: ΔΕΝ ΩΡΙΜΆΖΟΥΝ ΠΟΤΕ :lol::lol::lol: (εκτός από τα μωράκια-αγοράκια σας χιχι)

GeoV επιτέλους βρήκα συμπαράσταση στις εξάψεις :D:D:D εγώ σταμάτησα να βγάζω γάλα και νοιώθω κάπως καλύτερα...φυσικά δεν είναι λόγος αυτός να σταματήσει κάποια να θηλάζει...εμένα απλώς μειώθηκε το γάλα! Α και ο γιατρός μου είπε ότι θα έρθει η περίοδός μου 1 μήνα μετά τις 40 μέρες ή την διακοπή του θηλασμού...αλλά βέβαια αυτό δεν είναι και σίγουρο...

andria μου πλησιάζει ο καιρός για το ανοιξιάτικο μωράκι σου!!!!!! μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλα! Τα προγραμματισμένα είναι τα καλύτερα :D:D:D

touristria κάνουν κακα όποτε θέλουν (και αν δεν θέλουν δεν κάνουν-αυτο ειναι το χειρότερο βέβαια χαχα)...χθες με το που της άλλαξα την πάνα από τσίσα, μου έκανε κακά...χαχα πολυ πλάκα (λέμε τώρα...)

happy μου και εμένα στην αρχή μου έλειπε η κοιλίτσα...αλλά τώρα το έχω ξεπεράσει ...ήδη σκέφτομαι ποτε να πάω για ρουχα ανοιξιατικα και να επαναφέρω το belly ring μου :lol::lol::lol:

Γεωργιάννα τόσο πόλύ κάνει το σώμα μας να επανέλθει? πω πω ....την 'βάψαμε' δηλαδή!!!

εγώ ξεκίνησα 53.5 κιλά (1.64 ύψος) και είμαι τώρα 55 ...εδώ και πολλές μέρες σταμάτησα να πέφτω...το θέμα είναι ότι πάντα ήμουν 51-51.5 (το μισό με μάρανε χαχα) και θέλω χωρίς δίαιτα να πάω πάλι εκεί ...χαχα γίνεται? είχα 2 κιλάκια παραπάνω γιατί όταν έμεινα έγκυος είχα μόλις γυρίσει απο ταξίδι στην αλλοδαπή όπου και δοκίμασα ¨ΟΛΑ τα τοπικά εδέσματα χαχα :D:D:D

κορίτσια ήθελα να γράψω και άλλα αλλά με τόσες διακοπές τα ξέχασα...

θα τα θυμηθώ που θα πάει!!

φιλάκια για την ώρα!

Καλησπέρα κορίτσια και μπαμπά της παρέας.. να σου ζήσει και σένα ο γιόςς!! Πριν απο λίγη ώρα γυρίσαμε και εμείς στο σπιτάκι μας.. Σε λίγο θα ξυπνήσει ο μπεμπάκος μου για μαμ.. με έχει ξεζουμίσει αλλά χαλάλι του.. θα μπω κάποια στιγμή με ηρεμία να διαβάσω τα νέα σας.. και να σας γράψω και εγώ με τη σειρά μου τη δική μου εμπειρία.. φιλάκια πολλά προς το παρόν!

Χοανίτα να σας ζήσει το μωράκι!! να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!! περιμένουμε την εμπειρία σου!!!

καλή λοχεία!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Χοανιτα μου καλως μας ηρθες!!

Μη μιλας για ξεζουμισμα. Τρομαξα πριν κατα τις 3 που τον ταισα που ειχε αδειασει τελειως το αριστερο μαστο και επινε απο το δεξι που αρχισε και αυτο να αδειαζει. Λεω τωρα τι κανουμε; Αλλα ευτυχως κοιμηθηκε και τωρα που ξυπνησα και εγω πονανε ηδη οι μαστοι οτι εχω γαλα. ευτυχως μεσα σε 1,5 ωρα γεμισανε! Αγελαδα της Φαγε με φωναζει ο ανδρας μου με περιφανια!!!

Αφηστε που σε ολους λεει οτι μονο η γυναικα μου τον ταιζει το μικρο και ειναι πλουσιο το γαλα της που δεν παιρνουμε συμπληρωμα. Επιτελους να μας αναγνωρισουν αυτα που κανουμε!!

Γωγω μου τον φασκιωνω μονο το βραδυ μετα το μπανιο για 2 ωριτσες περιπου μεχρι να κατουρισει γτ δεν του βαζω πανα για να ειναι οσο γινετε ισια τα ποδια του. Δεν τον δενω σφιχτα. Εχτες το βραδυ παρατηρησα οτι οση ωρα ηταν δεμενος κοιμοταν πολυ ηρεμος.

Ανα διαστηματα γενικα μου σφιγετε μες στον υπνο του και λιγακι κλαιει, μου ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι κατι σαν κολικοι (δεν θυμαμαι ακριβως την ονομασια). αλλα δεν χρειαζεται να του δωσω κατι γτ δεν ειναι ακομη εκεινοι που πονανε.

Τζωρτζι μου μη το πολυ λες με τον θηλασμό γιατι ξερεις μπορει καποιος να σε ματιάσει ή να σε γρουσουζέψει ;) Κάποια μανουλα που δε θα τα εχει καταφέρει , καποιος κακεντρεχής ..τοσα γινονται :) Φυσικά ομως ειναι σουπερ που στο αναγνωριζει ο αντρουλης σου !! Γενικα ειναι καλο να εχουμε τους αντρες μας υπερ του θηλασμού γιατι ετσι γινετε πιο ευκολο για εμας !!

Σαμάνθα 51 κιλα..τι νουμερα ειναι αηυτα που γραφεις ρε κοριτσι? εμας τις τροφαντες δεν μας λυπάσαι? :lol::lol::lol::lol: Προτείνω να μην σε παιζουμε!!! Χμ..51 κιλά πρεπει να ημουν καπου στο δημοτικό? Γυμνασιο? εχει διαγραφει απο τη μνημη μου !!! :lol::lol::lol::lol::lol: Σουλα πες κατι!!!

Σαμαρκανδε υπομονη με τους αντρες μας κ τα τσιμπραγκαλά τους !!! Θελουν κι αυτοι τον δάσκαλό τους!!

γωγω τοσο ακριβά ειναι τα γαλατακια τους ;Μη χειροτερα..για αυτο σε ολα τα σεμιναρια μας λεγαν οτι ο θηλασμος εχει κ οικονομικά ωφέλη..απλως δεν μας ειχαν διευκρινησει το πόσο!! :mrgreen:

Αντριανακι ποσες κ σημερα?

ελενακο μπραβο ρε πως περπατησες τοσες ωρες? εγω εχθες περπατησα 1 - 1.30 ωρε κ τα ποδια μου εβγαζαν φωτιες..πας για μαραθωνοδρόμος η το εβαλες πεισμα να κατεβασεις τον μπεμπη ?? Εμάς δεν μας κανει την τιμη ακομα η κυρια.... σημερα βάλαμε μπρος κ το plan B.. ξερετε το ξαράχνιασμα :lol::lol::lol: ενταξει εμεινα λιγο ετσι :shock: & :o απο τον πονο... ειχε κλεισει το τουνελ αλλα ενταξει ελπιζω να πιασει τόπο ;)

Πάω να συνεχισω τις δουλειες..σημερα το αισθημα της φωλιας ειναι εντονοτερο.... με επιασε κ εβγαλα ολα τα καλυματα απο τους καναπέδες κ τα επλυνα... εχουμε ενα μεγαλο σαλονι κ ενα μικρο καθιστικο κ ειναι γυμνοι οι καναπεδες..κ σε 2 μερες εχω γιορτη..να δω τι θα κανω αν δε γεννησω κ ερθει κοσμος!! Θα τους βάλω να κατσουν κατω!!! χαχα ! Εβγαλα κ κατι χαλακια να τινάξω , πλενω κ κατι τελευταια ρουχακια που μας εφεραν στο χερι της μπεμπας , εβγαλα κ την παπλωματοθηκη...ειμαι καλά γιατρε μου?!??!

Toyristria ετσι ειναι ακριβα τα συμπληρωματα....αστα να πανε.Τυχερη η Γεωργιαννα κ οσες εχουν αρκετο γαλα για να χορταινουν τα μωρακια τους κ οχι μονο εχει παρα πολλα οφελη το μητρικο γαλα.

Σαμαν8α εξαψεις τρελες σου λεω....ασε που αρχιζει κ χτυπαει το αλλο κουδουνακι...χμμμμ 8υμασται ποιο???? :lol: Αυτο που καταλαβατε,αντε να 8υμη8ουμε τα παλια...νομιζω πως μετα απο ενα μηνα κ κατι κ χωρις πονους κτλ επιτρεπεται....εσεις κοριτσια που κανατε καισαρικη συνουσιαστηκατε????

:oops:

Τζωρτζι μου μη το πολυ λες με τον θηλασμό γιατι ξερεις μπορει καποιος να σε ματιάσει ή να σε γρουσουζέψει ;) Κάποια μανουλα που δε θα τα εχει καταφέρει , καποιος κακεντρεχής ..τοσα γινονται :) Φυσικά ομως ειναι σουπερ που στο αναγνωριζει ο αντρουλης σου !! Γενικα ειναι καλο να εχουμε τους αντρες μας υπερ του θηλασμού γιατι ετσι γινετε πιο ευκολο για εμας !!

Σαμάνθα 51 κιλα..τι νουμερα ειναι αηυτα που γραφεις ρε κοριτσι? εμας τις τροφαντες δεν μας λυπάσαι? :lol::lol::lol::lol: Προτείνω να μην σε παιζουμε!!! Χμ..51 κιλά πρεπει να ημουν καπου στο δημοτικό? Γυμνασιο? εχει διαγραφει απο τη μνημη μου !!! :lol::lol::lol::lol::lol: Σουλα πες κατι!!!

Σαμαρκανδε υπομονη με τους αντρες μας κ τα τσιμπραγκαλά τους !!! Θελουν κι αυτοι τον δάσκαλό τους!!

γωγω τοσο ακριβά ειναι τα γαλατακια τους ;Μη χειροτερα..για αυτο σε ολα τα σεμιναρια μας λεγαν οτι ο θηλασμος εχει κ οικονομικά ωφέλη..απλως δεν μας ειχαν διευκρινησει το πόσο!! :mrgreen:

Αντριανακι ποσες κ σημερα?

ελενακο μπραβο ρε πως περπατησες τοσες ωρες? εγω εχθες περπατησα 1 - 1.30 ωρε κ τα ποδια μου εβγαζαν φωτιες..πας για μαραθωνοδρόμος η το εβαλες πεισμα να κατεβασεις τον μπεμπη ?? Εμάς δεν μας κανει την τιμη ακομα η κυρια.... σημερα βάλαμε μπρος κ το plan B.. ξερετε το ξαράχνιασμα :lol::lol::lol: ενταξει εμεινα λιγο ετσι :shock: & :o απο τον πονο... ειχε κλεισει το τουνελ αλλα ενταξει ελπιζω να πιασει τόπο ;)

Πάω να συνεχισω τις δουλειες..σημερα το αισθημα της φωλιας ειναι εντονοτερο.... με επιασε κ εβγαλα ολα τα καλυματα απο τους καναπέδες κ τα επλυνα... εχουμε ενα μεγαλο σαλονι κ ενα μικρο καθιστικο κ ειναι γυμνοι οι καναπεδες..κ σε 2 μερες εχω γιορτη..να δω τι θα κανω αν δε γεννησω κ ερθει κοσμος!! Θα τους βάλω να κατσουν κατω!!! χαχα ! Εβγαλα κ κατι χαλακια να τινάξω , πλενω κ κατι τελευταια ρουχακια που μας εφεραν στο χερι της μπεμπας , εβγαλα κ την παπλωματοθηκη...ειμαι καλά γιατρε μου?!??!

Πραγματικα δεν παιζεσαι ....εριξα πολυ γελιο,οχι με την παρτη σου αλλα με το στυλ που τα λες!!!!

Παρεπιπτοντως κ εγω εβγαλα ολα τα καλυματα του σαλονιου κ τα επλυνα!!!!Σημερα τα βαλαμε κ το σαλονι μυριζει υπεροχα!!!!!Φυσικα εβαλε το χερακι του κ το υπεροχο μαλακτικο LENOR :mrgreen:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ προκαταβολικως κ για την γιορτη σου!!!!Τα υπεροχα δωρακια ερχονται....η εικονα οταν αντικρυσεις το μωρο σου κ το μοναδικο συναισ8ημα ,8α σε συνοδευουν για παντα στην ζωη σου......με το καλο λοιπον!!!! :D

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=21036

Eνδιαφερον πληροφοριες απο κα8ηγητη παιδιατρικης για τα νεογεννητα.

Να ναι καλα η Σκορδα που εμεινε εγκυος κ ο Λιαγκας που την ψαχνει κ στις εκπομπες τους!!!ευγε

Lenor Μωβ εβαλα εγω οπως πάντα...καλα δε μυριζει τέλεια ?

ευχαριστω για τις ευχες!!!

Οσο για το σεξ κοριτσια να σας πω απο εμπειρια μιας φιλης μου αλλα κ απο οσα μας ειπαν σε σεμιανριο οι μαιες.. επειδη δεν θα εχουμε περιοδο μετά , δεν θα υπαρχει αρκετη λιπανση στον χωρο κ θα ειναι αρκετα επωδυνο στις αρχές...κ αν κρινω απο το ποσο πονεσα σημερα φανταζομαι ποως θα ειναι μετα .. :oops::oops::oops:

Αχ θέλω να σας πω κ κατι άλλο..... οι μπαμπαδες σας τι κανουν?? Εμένα επεστρεψε απο το ταξιδι...κ με παιρνει καθε μιοση ωρα τηλ " Πονας?" " Πόνεσες???"" " κάθε ποση ωρα" " τι νοιωθεις " " Να ερθω?? "

Σαν τον Νικηφόρο απο το 50 - 50 κάνει!!! Κανουν ετσι κ οι δικοι σας?!?!

Γωγώ καθε μερα ο λιαγκας εχει κ καποιπν για τα μωρουδιακά.. σημερα ειχε την κοπελα απο το eimai mama .gr κ ελεγαν για τα μπιμπερο τις πιπιλες κλπ....

Ειρηνη δεν παιζεσαι εγραψες παλι!!!

Εγκυος στον 9ο μηνα εισαι; Ή μηπως γεννησες; Λεω για τις δουλειες που εκανες σημερα, δεν κουραστηκες ακομη; Θα κανεις και γιορτη; Που τις βρισκεις τοσες αντοχες;

Τα γαλατα πανε γυρω στα 20ε τα 900γρ. ετσι δεν ειναι ρε κοριτσια; Οχι αυτο που ειναι ειδικο που εχει η Γωγω.

Ασε βαλε και τις πανες και τα μωρομαντηλα αρκετα λεφτα!!!!

Αχ Γωγω μου και εγω περιμενω πως και πως να παω στο γιατρο μετα τα 40, και θυμηθω αυτο το κατι.

Αυτο με την λιπανση μου το ειπε και ο γιοατρος μου, αλλα υπαρχουν και τα λιπαντικα στο σουπερ.

Και εγω βλεπω Μεγα με τα μωρα το πρωι.

Καλησπέρα, ζουζουνίτσες!

Εμένα ούτε το σύνδρομο της φωλιάς με έχει πιάσει ούτε τίποτα... (πρέπει να είμαι η μόνη!) Απ'το σάββατο που αρώστησε και ο άντρας μου δεν βγάινω ούτε για περπάτημα και έχω σκάσει κλεισμένη μέσα. Εδω γύρω δεν έχει κανένα καλό χώρο για να περπατήσω και φοβάμαι να οδηγήσω κ να πάω κάπου πιο μακριά μόνη μου.. Γι'αυτό στρογγυλοκάθησε η μπουμπού εκεί μέσα και δε λέει να βγει!!!

Σαμάνθα, με 1,5 κιλό που σου έμεινε μη μιλάς καθόλου γτ δε θα σε παίζουνε οι άλλες μανούλες!!! Χι,χι!

Κι εγώ λέω ότι δεν έχω βάλει σχετικά πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη (10,5kg), αλλά το δικό σου ρεκόρ στην απώλεια δεν το πιάνει καμία!!!

Έλενα, χαρά στο κουράγιο σου που αντέχεις τόσο περπάτημα!!! Βοηθάς πολύ τον μπέμπη και το σώμα σου για τον τοκετό! Μπράβο σου!!!

Κι εσείς samarcande και Ειρήνη με την "εργασιοθεραπεία"! Πολλές δουλίτσες βρε παιδάκι μου!!!

Ηλιοδώρα μου, φιλάκια πολλά! Τέλεια η φώτο με την κοιλίτσα!

Γεωργιάννα μου, μακάρι να γίνω κι εγω αγελαδίτσα της φαγε :lol::lol: θα είμαι πολύ περήφανη!!! Θέλω τόσο πολύ να θηλάσω!

Κορίτσια, 4 days to go!!! :shock::shock::shock:

Τι να κανω βρε γεωργισαννα μου...εχω τρομερη υπερενταση...κανω μια δουλεια και καθομαι λιγο στο λαπτοπ κ ξανά! τωρα εκανα κ μια γενικη στο μπάνιο γιατι μου μυριζε..οκ παραξενια στο φουλ ειδικα αν σκεφτειτε οτι πριν 2 -3 μερες το περασα ολο με χλβωρινη!

Νομιζω περιτο να παω για περπατημα σημερα με τοσα που εκανα :lol::lol::lol:

Στεισι ακομα αναρωνει ο αντρουλης σου;; 3 κ σημερα!! Ποπο!! Πως νοιώθεις?? Πλακα πλακα αν ετλικα παμε για προκληση το Σαββατο μεταρμε ιδιες μερες..αλλα γιατι δεν νοιωθω κατι? :roll:

Γεια σας...

ειχα μια πολυ κουραστικη μερα στο φαρμακειο..

πηγα στο γιατρο προσπαθει η μπεμπα να μπει στη λεκανη αλλα δεν εχει εμπεδωθει ακομη ειναι γυρω στα 3 κιλα και την τριτη 10 μαιου εχω ραντεβου για καρδιοτοκογραφημα και ψαχουλεμα απο κατω μπλιαχχχχχχχχχχχ

Ειρήνη μου, καλύτερα είναι ο αντρούλης μου. Έπεσε και ο πυρετός. Ελπίζω να μην κολήσω γιατί στην αποδρομή κολλάς πιο εύκολα..

Για τις μερούλες που μου μείνανε νιώθω πολύ ήρεμη! Λες και δε θα είμαι εγώ εκεί.. :lol::lol:

Να με δω όταν θα καταλάβω ότι γεννάω και δεν υπάρχει επιστροφή!!!

Φαντάζεσαι να γεννήσουμε ίδια μέρα? Πλάκα θα έχει!

Αφροδιτακι γυρω στα 3? Βρε μπας εχω μεγα΄λη μπεμπα κ δε το λεει ο γιατρος κ για αυτό είπε ο γιατρος για προκληση?? Εμενα πριν 3 μερες ηταν 3.150!! :( :( :( αντε ετοιμασου τωρα ψυχολογικά για το ψαχουλεμα..να δεις την γλυκα κι εσυ !! :(:(:(

Στεισι πλακα θα εχει οντως.. εδω κι εγώ που πανω κατω ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα θα παω για προκληση το Σάββατο αλλά κ παλι δεν ειμαι έτοιμη .... δεν ξερω ακριβως τι νοιωθω για να πω την αληθεια μου !!!

Ενταξει κοπανίστε με... μολις εκανα 2 πιτσαρες ΝΑααααααααααααα να φάμε!!! Τι γουρουνα που είμαι !!

Με πηρε κ μια του σογιου τηλ. να δει πως ειμαι... εχει ενα παιδακι κι αυτη..ακουστε τι ακουσα :

1. Ειχα επισκληρηδιο κ δε μπορουσα να κουνηθω 3 μερες κ αν κουνιομουν ηταν επικυνδινο :shock::shock::shock:

2. Τι σαραντισμος...εγω στην βδομάδα πηγα για καφέ με το μωρο :shock::shock::shock::shock:

3. Α, ειναι κ στο μωρο το να κοιμάτε.. εμενα κοιμονταν απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 6 το πρωι... - Ειναι που δεν θηλασες ( λεω εγω ) - Όχι , ειναι στο μωρο... δεν εχχει να κανει με το μπιμπερό... - Απλως το ξένο ειναι πιο χορταστικό απο οσο μας ειπαν οι μαιες... - Σιγά...το ιδιο ειναι..αν πεινασει το μωρο πεινάει..εγω της εδινα 250 ml το βραδυ....... ( ΤΕΟΝ!! Κ ΔΕ ΜΠΟΥΚΩΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?!??! :shock::shock::shock::shock: ΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ!!!)]

4. Ειρηνη : εγω λεω να ακουω το ενστικτο μου , οχι τον εναν κ τον αλλον...αλλωστε ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο που μεγαλωνει το παιδι του........... Σοι : το ενστικτο στο 2ο..στο πρωτο ακους οποιον βρεις κυριως τους παλιους..... για παιδιατρο ουτε λογος !!!

Να συνεχισω? Μπά.... περιττό νομιζω...

Παω να φαω πιτσουλα γιατι συγχιστικα.. Σημερα ο πελαργός δεν εκανε καμια παραδοση απο οτι βλεπω.... για να δουμε αυριο θα παραδωσει κανενα τσιριχτό πακέτο??

Καλνηνύχτα!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...