Μετάβαση σε περιεχόμενο

kalispera sas! as gnwristoume

Mammy4!

Recommended Posts

καλησπερα. και εγω χθες μπηκα για πρωτη φορα, με λενε ελενη και μενω Αθηνα. Εχω ενα αγορακι 2 μηνων και 15 ημερων. ειμαι 32 ετων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα. και εγω χθες μπηκα για πρωτη φορα, με λενε ελενη και μενω Αθηνα. Εχω ενα αγορακι 2 μηνων και 15 ημερων. ειμαι 32 ετων.

Καλησπέρα Mammy3.Καλως ήρθες στην παρέα μας.Είμαι η Μαρίνα απο Αθήνα,32 ετών και δεν εργάζομαι.Έχω 4 παιδάκια.Με το καλο το νέο μελος και να χαιρεσαι τα μικράκια σου.:)

Καλησπέρα Mammy3.Καλως ήρθες στην παρέα μας.Είμαι η Μαρίνα απο Αθήνα,32 ετών και δεν εργάζομαι.Έχω 4 παιδάκια.Με το καλο το νέο μελος και να χαιρεσαι τα μικράκια σου.:)

Καλησπέρα και από μένα!! Καλώς όρισες στην παρέα μας.

Είμαι η Αντωνία και έχω δύο κοριτσάκια. Το ένα μου κοριτσάκι είναι 11 χρονών και το άλλο 4 μηνών...

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου και με το καλό να υποδεχτείς και το τρίτο..

Φιλιά.........

Καλησπέρα και από μένα!! Καλώς όρισες στην παρέα μας.

Είμαι η Αντωνία και έχω δύο κοριτσάκια. Το ένα μου κοριτσάκι είναι 11 χρονών και το άλλο 4 μηνών...

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου και με το καλό να υποδεχτείς και το τρίτο..

Φιλιά.........

Καλως ηρθες στην παρεα μας. Να σου ζησουν τα μικρουλια σου και με το καλο να ερθει κ το τριτο μέλος. Ειμαι η Μαρια 27 ετων απο Θεσσαλονικη αλλα τωρα που παντρευτηκα μενω στο Κιλκις. Το φεβρουαριο περιμενω το πρωτο μας παιδακι και ειναι αγορακι.

Καλως ηρθες στην παρεα μας. Να σου ζησουν τα μικρουλια σου και με το καλο να ερθει κ το τριτο μέλος. Ειμαι η Μαρια 27 ετων απο Θεσσαλονικη αλλα τωρα που παντρευτηκα μενω στο Κιλκις. Το φεβρουαριο περιμενω το πρωτο μας παιδακι και ειναι αγορακι.

καλησπερα!εγω ειμαι η φαιδρα,38 ετων απο Αθηνα.Ειμαι μανουλα 5 υπεροχων παιδιων.Του Νικολα(18,5 ετων),της Φανης(16),της Μελιτας(14)και των διδυμων μου Αννας και Φαιδωνα που ειναι σχεδον 1,5 μηνων!:P

καλησπερα!εγω ειμαι η φαιδρα,38 ετων απο Αθηνα.Ειμαι μανουλα 5 υπεροχων παιδιων.Του Νικολα(18,5 ετων),της Φανης(16),της Μελιτας(14)και των διδυμων μου Αννας και Φαιδωνα που ειναι σχεδον 1,5 μηνων!:P

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ..

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ..

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ, 28 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009..

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ..

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ..

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ, 28 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009..

καλως ηρθες και απο εμενα...να χαιρεσαι τα παιδακια σου και με το καλο να φερεις στον κοσμο το μικρο μικρο μπουρμπουλινακι σου......φιλακια πολλα....

ειμαι η ειρηνη, δεν εχω ακομη παιδακι αλλα το θελω σαν τρελη......:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλως ηρθες και απο εμενα...να χαιρεσαι τα παιδακια σου και με το καλο να φερεις στον κοσμο το μικρο μικρο μπουρμπουλινακι σου......φιλακια πολλα....

ειμαι η ειρηνη, δεν εχω ακομη παιδακι αλλα το θελω σαν τρελη......:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...