Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ τι καλά, να της ζησει της Ιωάννας το αγοράκι!!! :x:x

Μαράκι μου καλή επιτυχία στην εγχείρηση, φιλάκια πολλα..

Σημερα σερνομαι... δεν ξερω γιατι.. δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου μιλάμε..

Βικουλίνι μηπως να της κάνεις μια καταγγελία της ηλίθιας? Μα αν ειναι δυνατόν ρε συ, ψυχή δεν έχει και ταλαιπωρεί τα παιδάκια ετσι... ΕΛΕΟΣ! :evil::evil::evil::evil:

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσακια μου τι κανετε????!!!μη μου πειτε....ξερω...μαλλον εμεινα στην ιδια ταξη ε??/απο απουσιες!!!!!!!!!!!!!! :oops::oops::roll:

μπηκα τωρα που εχω λιγο χρονο να σας ευχηθω!!!!!!!!!!χρονια μας πολλα μανουλιτσες ομορφες!!!να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας κ ο θεος να μας βοηθαει να ειμαστε παντα γερες κ να τα μεγαλωσουμε με οσο περισσοτερη αγαπη,στοργη κ φροντιδα γινεται!!!!!!!!!

ιωαννακι μου να σας ζησει το μωρακι σας!!!παντα γερο κ ευτυχισμενο να ειναι!!!καλη λοχεια κ σε σενα!!!!θα περιμενουμε νεακια σου!!!!!!! :x:x

μαρακι μου διαβασα για τον μπαμπα σου.... :(:( ευτυχως που δεν εχει κανει μετασταση!καλη επιτυχια στο χειρουργειο κ ο θεουλης να τον βοηθησει να γινει γρηγορα,πολυ γρηγορα καλα!!

βικουλινακι μου περαστικα στην μικρη σου!!γρηγορη αναρρωση ευχομαι!!!!

αχ!αυτα πηρε το ματι μου μονο!!!συγνωμη που χαθηκα κοριτσια..ολο λεω να μπω κ ολο το αμελω!!!σας σκεφτομαι ομως!!!!!!καληνυχτα κ φιλακια σε ολες!!!!!

Δημοσίευση

antriannaki moy τι κανεις? τι τελεια φωτο? αν εμεινες εσυ στην ιδια ταξη τι να πω εγω που εχω να μπω ενα μηνα??

κοριτσια καλημερα!

δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα συγχωρεστε με!

Με τις περισσοτερες μιλησα στο τηλεφωνο για να καλυψω την απουσια μου και τα κενα μου!!

Σταμμυ μου συγχαρητηρια κι απο εδω...

Βικουλινι μου περαστικα στα μικρα και τι να πω ειναι για κλαμματα η κατασταση με την γιατρο σας..την ηλιθια!

Μαρακι μου καλη επιτυχια στον μπαμπα σου! Δεν εχουμε μιλησει ποτε νομιζω αλλα τωρα στα τελευταια διαβασα μονο και ειδα οτι καποια επεμβαση θα κανει. Ευχομαι μες απο την καρδια μου να πανε ολα καλα!

Πηγα στο joanaki μας το απογευμα! Μια κουκλιτσα φυσικα! Την εφτυνα ολη την ωρα και το μωρο πολυ τελειο! Να σας ζήσει κουκλιτσα μου και να χαιρεσαι και τον Αλεξ σου σημερα που γιορταζει!

Κοριτσια ειναι γλυκας το μωρο! και πολυ ησυχος! Φτου φτου!

Κλεινω γιατι δεν την παλευω απο τη νυστα...

Θα ξαναμπω συντομα ελπιζω...ΚΑΙ συγχωρεστε με που δεν τα σχολιαζω ολα ελπιζω να με καταλαβαινετε!

Τα φιλια μου σε ολες!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια :D:D:D !!!!!!!

Είδες φιλενάδα μου;;; Τα κανόνισα μια χαρούλα ;);) .Βέβαια ήμουν τυχερή γιατί και τα ανίψια ήθελαν Κρήτη :ymapplause::ymapplause::ymapplause: !!! Υπομονή λοιπόν και σε λίγους μήνες θα τα πούμε ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!! Το κενό το πληρώθηκα κανονικά φιλεναδίτσα ;););) !!!Όσο για τον Πάνο δεν μπορώ να σου πω αν κάνει το ίδιο όταν κοιμάμαι νωρίτερα διότι ποτέ δεν κοιμάμαι νωρίτερα :roll::roll::lol::lol::lol: .Χθες πάντως ξύπνησε 5.30 το πρωί και μας ήρθε. Πήραμε μιάμιση ώρα παράταση :lol:

Βασούλα γιατί βιάζεσαι;;;;;; Είπα εγώ τι φορούσα σήμερα;;; Το βραβείο λοιπόν δεν σου ανήκει ακόμα :lol: .Σήμερα λοιπόν φορούσα τζιν (μπλε ανοιχτό), μπλούζα μπλε σκούρα μακό, all star ανθρακί και το ίδιο ανθρακί αμάνικο μπουφάν..Μάλλον όμως ήμουν πολύ απλή για να πάρω όσκαρ :lol::lol::lol: Όσο για το κενό που είχα όντως το ευχαριστήθηκα πάααρα πολύ η αλήθεια είναι ;););) .Βάσω μου πολύ θα ήθελα να ανοίξω καινούριο θεματάκι αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη :oops::oops: θέλω κάποια βοήθεια.Πατάω νέο θέμα και βάζω καινούριο τίτλο;;Από τον τίτλο τι κρατάμε και τι αλλάζουμε;;;Κρατάμε το κορμιά θανατηφόρα 2008 και αλλάζουμε το υπόλοιπο;;; Επίσης το παλιό το θεματάκι θα το κλειδώσει η Λένα;;; Για πολλή ασχετοσύνη μιλάμε :lol::lol: Αν συμφωνείτε λοιπόν όλες να ανοίξω εγώ καινούριο θεματάκι ως η κουκουβάγια της παρέας :lol::lol: πολύ ευχαρίστως θα το κάνω.Πείτε μόνο το πότε και όλα τα άλλα που ρώτησα :roll::lol:

Ρε κορίτσια μη γελάσετε πολύ αλλά τώρα συνειδητοποίησα ότι το θεματάκι αυτό είναι για τις μανούλες που γέννησαν παιδάκι το 2008 :shock::?:oops: ...Είχα μείνει στο κορμιά θανατηφόρα :lol::lol::lol: .Τον Πάνο τον γέννησα το 2009...Δέχεστε και μανούλες του 2009 :roll::roll: ;;;;;;;

Τζοαννάκι να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Περιμένουμε την εμπειρία σου!!!!!!!

Βικουλίνι περαστικά στα παιδάκια σου! Πολύ συγχύστηκα με την παιδίατρο :evil::evil: ..Άσχετη η τύπισσα και δυστυχώς η ασχετοσύνη της θέτει σε κίνδυνο τα παιδάκια :evil: .Πρέπει να της το πεις.Οπωσδήποτε.

Σήμερα η μέρα ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον Πάνο! Όλο σε πάρκα και παιδικές χαρές γυρνούσαμε. Το ευχαριστήθηκε όμως πολύ!!!Επίσης από σήμερα άρχισα προσπάθειες να του κόψω την πιπίλα,την οποία φοράει μόνο όταν κοιμάται και μετά το μπάνιο μέχρι να τον ντύσω..Τον κοίμισα λοιπόν στην πεθερά μου και :-*:-* είχα ξεχάσει την πιπίλα. Κανένα πρόβλημα ευτυχώς.Μετά το μπάνιο τη ζήτησε, έκλαψε και λίγο αλλά τον έκανα να ξεχαστεί και όλα οκ. Το θέμα είναι ότι το βράδυ τον πήρε η μαμά μου και δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι θα είναι βράχος και εκείνη σε περίπτωση γκρίνιας..Αύριο πρωί θα μάθω.Ευχηθείτε μου λοιπόν καλή τύχη με την προσπάθεια αυτή..

Μαράκι εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την επέμβαση του μπαμπά σου! Θα σε σκεφτόμαστε! Όλα θα πάνε καλά ;) !

Έρη μου τι καιρό έχει στο Τορόντο;; Εδώ μας έχει τρελάνει. Μια βροχή, μια ήλιος, μια ζέστη, μια κρύο..Τα έχει παίξει λέμεεεεεεε :evil: ..

Πάλι με έπιασε φλυαρία :oops::oops: ...Τι θα γίνει πια με μένα :lol: ;;;;;;

Πολλά φιλάκια σε όλες σας :-*:-*:-*

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΡΑΦΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ :evil::evil::evil::evil::evil:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ :D:D

ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΠΟΛΙΟ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕ!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ;;;;;;;;;;;;;ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 80 .....ΤΑ 60 ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! :evil::evil::evil: ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΩ;;;;;;;;;;;;;;ΘΑ ΜΕ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ;;;;;;;;ΟΕΟ;;;;;;;;;;ΑΦΗΣΤΕΤΑ...ΔΡΑΜΑ....

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ...

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΑΝ ΠΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Ή ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ :shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ...Η ΜΑΡΙΣΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΥΣΗΧΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΛΕΜΑΤΑ Κ ΜΥΞΕΣ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ :(:(:(:(:(

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!1 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!!!

Σημερα εχουμε και επετειο γαμου!! Κλεινουμε 5 χρονια γαμου απο τα 11 που ειμαστε μαζι!! :D

Δημοσίευση

καλημερααα!!!χρονια μας πολλλα!!!!να μας χαιρονται!!!τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα..ο μικρος κανει νανακια αμην,ο νικος παει πατρα με την δουλεια εχουν αγωνα μην ξερασω κ πανε για μετρα!!!οποτε μοναχουλα να δω τι θα κανω που εχω κ τηην μεση μου...την τριτη ερχεται κ η μανουλα μου για να με ξεκουρασει γιατι δεν με βλεπω να επιζω απο την μεση!!!

βικουλινι πολλα λεφτα παιρνει η γαιδουρα!!!δεν δεχεται τα ταμεια?εμεις ευτυχως δεν πληρωνουμε τιποτα...δεν ντρεπονται εκμεταλευονται καταστασεις..

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Μια μέρα κι εγώ μπήκα φυσιολογική ώρα και δεν είναι καμία εδώ :(:(:( ...

Βικούλα πολύ χαίρομαι που η Μαρίσα σου είναι καλά.Μακάρι το μωρό να μην το γυρίσει σε βρογχιολίτιδια...Πάντως είναι πολύ σπαστικό να μην μπορείς να τη βρίσεις γιατί την έχεις ανάγκη. Μάζεψέ τα όλα και όταν τα παιδιά θα έχουν κάνει όλα τα εμβόλιά τους βγάλε τη λίστα και άρχισε την στα μπινελίκια :lol::lol::lol::lol::lol: . Πάρο μένεις;; Πολύ όμορφο νησί! Είναι όμως σπαστικό ρε γαμώτο που δεν προσέχουν τα νησιά και την επαρχία γενικότερα..Και ύστερα παραπονιόμαστε για την αστυφιλία..Τι να πει κανείς...

Τόνιαχαν περαστικά με τη μέση σου! Θα έρθει η μαμάκα σου τώρα και θα σε ξεκουράσει ;) !

Τελικά η επιχείρηση "κόψιμο πιπίλας" που σας έλεγα δεν πήγε πολύ καλά :( .Κοιμήθηκε μεν χωρίς πιπίλα αλλά στις 4 τα ξημερώματα ξύπνησε και είπε στη μαμά μου: "Γιαγιά δώσε μου την πιπίλα. Είμαι ακόμα μωράκι και τη θέλω". Στην αρχή η μαμά μου δεν την έδωσε αλλά ο Πάνος δεν κοιμόταν με τίποτα και τον έπιασε ακατάσχετη φλυαρία..Έτσι λόγω της ώρας η μαμά μου την έδωσε...Αυτάαααα. Μου φαίνεται θα την έχει για πολύ καιρό ακόμα στον ύπνο...Πειράζει λέτε πολύ;;;Όλη τη μέρα δεν τη δίνω καθόλου...

Σε λίγο θα ξαναμπώ μπας και πετύχω καμία ON LINE.

Δημοσίευση

Ξέχασα να ευχηθώ στο Λενάκι! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοπέλα μου! Εύχομαι να είστε μια ζωή ευτυχισμένοι και αγαπημένοι :D:D:D !

Επίσης χρόνια πολλά σε ΟΛΕΣ τις μανουλίτσες του κόσμου!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα Μανούλες!!! :x:x:x

Ανθη μου μονο το 2008 μενει σταθερό και οτι το επομενο θέμα ειναι το νο 15 , σαν τιτλο μπορεις να βάλεις οτι θες..

Δεν εχουν και τεραστια διαφορά τα μωρά μας βρε, να φανταστεις ο Κώστας ειναι 12 Δεκέμβρη.. παρα λίγο και θα ηταν και αυτος του 09..

Κατερινάκι μου πολυ χαρηκα που σε διάβασα και που πηγες στο Τζοαννάκι! Φιλάκια κοριτσάκι μου :x

Ανδριανουλες, Βασούλα, Τονάκι, Σταμούλα, Φλωριάνα, Ασπάκι, Μαράκι, Ελιζάκι, Φανούλα, Βικουλίνι μου, Βικάρα μου, Λενάκι, Μερεντούλα, Τονιαχαν τα φιλιά μου σε όλες!!!

Δημοσίευση

Χρονια μας πολλα μανουλες!!!!!! :x:x:x

Φιλεναδα κερασε τα γλυκα σου τα ανιψακια οτι γουσταρουν απο μενα και δωστους κι ενα μεγαλο φιλι!!!και πες τους κι οτι ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δε το συζητω το ποσο χαρηκα!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Γιατι σε επιασε αγχος με τη πιπιλα ρε φιλεναδα;;; εγω δεν εχω καμια ορεξη να του τη κοψω εφοσον την εχει μονο στον υπνο! ας την εχει μεχρι να παει φανταρος χεστηκα!!! :P εξω δε τη θελω κι ευτυχως καταφερα να του τη κοψω απο μωρο! ;) Κανε τη προσπαθεια σου κι αν το δεχτει ευκολα τοτε οκ θα γλιτωσεις κιολας..αν τον δεις και ζοριζεται ε μη χασεις και τον υπνο σου! ;)

Λενακι να ζησετε με τον αντρουλη σου!!!παντα αγαπημενοι ενωμενοι κι ευτυχισμενοι με τα παιδακια σας!!!! :x:-*

Ερακι μου ησουν καλυτερα σημερα;;;λεω που χθες ενιωθες κουρασμενη πολυ.. :roll:

Βικουλινι για πολλα χαστουκια η γιατρινα!!!! :evil::evil::evil: ευχομαι να μη σου γυρισει καμια βροχιολιτιδα ο μπεμπης!!! :(

Ανδριανα και Κατερινακι μας λειπετε ρε κοριτσακια!!! :YMHUG::-*

Πηραμε σημερα και τα δυο σπλαχνα μας και πηγαμε για καφεδακι....εεεε εχω πιει και καλυτερους καφεδες η αληθεια!!!! :P καλα ηταν παντως..

Δημοσίευση

Κορίτσια αφού μπήκε η Ανθή σε νορμάλ ώρα ειπα να περάσω να δω τι γίνεται μπας και μας κλέψουνε.

Σήμερα όλη μέρα έκανα δουλειές και τώρα που τα βλέπω λέω σιγά και τι έγινε???????????

Any way αν δεν τα έκανα θα είμασταν μέσα στην μπόχα.

Το ποιο τραγικό που διάβασα ήταν με την παιδίατρο ΕΛΕΟΣ να μην δει την ωτίτιδα??? Ευτυχώς που εδώ στην Σαλαμίνα έχουμε πολλούς και έτσι υπάρχει ανταγωνισμός και κάνουν σωστά την δουλειά τους όχι βέβαια ότι δεν έχω ακούσει και κουλά αλλά τουλάχιστον έχεις επιλογές.

Φιλιά σε όλες γιατί δεν παλέβω και πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωω :D

Δημοσίευση

Γεια σας ξανά κορίτσια :D !

Την Κυριακή παίρνετε ρεπό καλε :lol: ;;;;;;;

Φιλενάδα μου θα τα κεράσω τα ανιψάκια γιατί ξηγήθηκαν σπαθί ;);););) .Χαίρομαι πάρα πολύ που θα σας δούμε πρώτα ο Θεός. Ειλικρινά. Όσο για την πιπίλα φιλενάδα είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια σήμερα το βράδυ και αν τον δω ότι δυσανασχετεί να την δώσω. Ξαπλώσαμε λοιπόν και μόλις ήπιε το γάλα του μου λέει: "Μαμά πι..(δεν τον είπε ολόκληρο).Την πέταξες ε;;;" Ναι αγόρι μου του είπα εγώ. Δεν τη χρειάζεσαι πια, είσαι μεγάλος. Ο Πανούλης λοιπόν με αγκάλιασε και σε 5 λεπτάκια έκλεισε τα ματάκια του και κοιμήθηκε :D:D:D . Δεν πίστευα στα μάτια μου. Λες και είχα να κάνω με μεγάλο παιδί..Ούτε κλάματα, ούτε τίποτα...Το κόλλημα το έφαγα φιλενάδα γιατί η πιπίλα ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κακή οδοντοστοιχία..Είπα λοιπόν ότι όσο πιο νωρίς την ξεφορτωθούμε τόσο καλύτερα θα είναι. Άμα βέβαια δυσανασχετούσε πολύ θα την έδινα την ίδια στιγμή :P:P . Λες να είναι τόσο εύκολος και στο κόψιμο της πάνας;;;; Αχ..ΜΑΚΑΡΙ!!!!

Καφεδάκι μετά των τέκνων ε;;;; Σίγουρα δεν είναι και ο ιδανικότερος καφές αλλά παρόλ' αυτά σε χαίρομαι που βγαίνεις έξω και με τα δύο και δε μασάς! Μπράβο Τονάκι μου!

Έρη μου 3 μήνες διαφορά έχουν τα βλαστάρια μας μόνο! Ο Κώστας τη φορτώθηκε τη χρονιά ε;; Ο Άλεξ της Τόνιας ακόμα πιο πολύ (22-12). Τοξοτάκι ο Κώστας;;; Σαν τον άντρα μου..Τρελοκομεία :lol::lol::lol: !

Σήμερα ο Πανούλης έκοψε από τον κήπο 2 τριαντάφυλλα με τη μαμά μου μαζί, μου τα έδωσε, μου έδωσε και ένα φιλάκι και μου είπε χρόνια πολλά :D:D:D !!!Χώωωωωωμα εγώ :P:P:P

Φιλάκια :-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση
Κορίτσια αφού μπήκε η Ανθή σε νορμάλ ώρα ειπα να περάσω να δω τι γίνεται μπας και μας κλέψουνε.

:lol::lol::lol: Μην ανησυχείς Ριάκι μου. Ακόμα και σε νορμάλ ώρες να μπαίνω, το βράδυ θα είμαι πάντα εδώ να σας φυλάω ;):lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

ΧΤΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΛΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ...ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΟΚ.

ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ...ΠΕΦΤΩ ΞΕΡΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΒΓΕΝΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΟΣ...

ΤΙ ΝΕΑ;

ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΣΑ...ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΟΟΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ :shock::shock: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ...ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ Κ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΩ ΑΠΛΩΣ...ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

Φλωριαννα μου μια χαρα ειμαι μωρε αν και σημερα ειμαι λιγακι πεσμενη χωρις

κανενα λογο...........

Καλα ειναι ο μικρος στην τρελα του :D

Οσο για το δευτερο λεμε να βαλουμε σιγα σιγα μπρος τωρα που το πηρε αποφαση και ο αντρας μου :D

Εσυ τι λεει τι κανεις?

Ο μικρος?

Η δουλεια?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Φλωριάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσω τι ξερή καλημέρα καλέ είναι αυτή ούτε καφέδες ούτε τίποτα????????????????????

Αααααα τώρα το διάβασα γράφαμε την ίδια ώρα είσαι πεσμένη θα σου βάλω τις φωνές

[smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Να σου δώσω στα τυφλά ένα όσκαρ να είσαι οκ??????????????????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...