Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πράγματι αυτό είναι μεγάλο χάλι, μας βλέπουν να καθόμαστε και τρελλαίνονται με το δίκαιο τους κι αυτοί.

Αλλά και τι να κάνουμε ρε γμτ......

Μου φαίνεται στο τέλος θα αρχίσω το σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα...και τέτοια.....φρίκη!!!! :?:?:?

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια χρονια πολλα και χριστος ανεστη!πολυ φαι ε?και εμεις ξεπατωθηκαμε ;) ομως περασαμε τελεια τελικα σαλαμινα πηγαμε τριημερακι και μαζεψαμε αφθονο ηλιο ολοι μας....ρια εκει ησουν?τζοανακι αντε βρε με το καλο εφτασε και σενα η ωρα σου.. :D φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Ιωαννακι χριστος ανεστη κοριτσι μου τους εριξες τους χορους σου ε?

Με την κοιλιτσα θελεις να πεις μαλλον πια κοιλουμπα :lol::lol:

Αντε κοντευεις ποιος την χαρη σου.με το καλο ;):D

Μαμυλοβ φιλια και σε εσενα :D

Δημοσίευση

Ερη χριστος ανεστη :!:

Καλα η φωτο στο προφιλ σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ οπως κ η φωτο στο φαις μενεις σε

υπεροχο μερος ;)

Αντε κοριτσαρες η υποδοχη φευγει σε λιγο σχολαω και πρεπει να μαζευτω αρκετα κουραστηκα

σημερα αυριο παλι.......

Φιλια σε ολες :D

Δημοσίευση

χριστος ανεστη κοριτσακια μου.εμεις περασαμε πασχα στη μαμα μου.πηγαμε πηραμε και την γιαγια μου και φαγαμε ολοι μαζι το πασχα.βλεπετε ηταν το πρωτο πασχα της γιαγιας μου που το περασε μονη της μιας και στις 9 απριλιου χασαμε τον παππου μας.εσεις πως περασατε;

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Ξαναμαζευόμαστε σιγά σιγά!

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, ξαναγυρίζουμε στα ίδια ξανά :( . Την Πέμπτη ξεκινώ δουλίτσα. Δε με νοιάζει η δουλειά γιατί μου έλειψαν και τα μαθητούδια μου, με νοιάζει η διόρθωση που με έχει φάει η ρημάδα :evil: ..Τέλος πάντων, μη σας πρήζω με τα δικά μου..

Φιλενάδα ο Πανούλης το καταχάρηκε πραγματικά. Το κακό βέβαια είναι ότι συνήθισε και με το που ξυπνάει μου λέει: "μαμά θα ντυθείς;; Θα φύγουμε;;" Και όταν βλέπει ότι έχω δουλίτσες και δεν ντύνομαι ξενερώνει απίστευτα..Όταν είσαι χαλαρή πάρε με τηλ. να μου πεις τα καμώματα της πεθερούλας σου. Η δικιά μου πάντως έλειπε στη Ρόδο ;) .

Σήμερα πήγα στο mall με τη μαμά μου και τον Πάνο για να του πάρω All star. Κανένα μαγαζί δεν είχε σταράκια Νο 23. ΚΑΝΕΝΑ. Μα είναι δυνατόν;; Τελικά για να μην πάει τσάμπα και η βολτούλα μας, πήρα μια τσαντούλα GUESS άλλο πράγμα. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή :x !!!

Επίσης να σας πω ότι ΠΕΙΝΑΩ απίστευτα. Αφήστε που πέταξα στα σκουπίδια μισό ταψί γαλακτομπούρεκο και σπάραξε η ψυχή μου :(:(( ..Θέλω όμως να χάσω άλλα τρία κιλάκια..Έπρεπε να το κάνω...

Τζοαννάκι έφτασε ο καιρός!! Σε ζηλεύω που θα ξαναζήσεις αυτή την υπέροχη εμπειρία του τοκετου..Με το καλό λοιπόν!!!

Φιλενάδα μου, Έρη, Άσπα, Βάσω, Τζοαννάκι, Ρία, Αναστασία, Μερεντούλα, Σταμυμάμυ, Λενάκι, Αντριάνα, Τονιαχαν, Μαρία (Αντώνης1), mammys love, Κατερίνα, Βικουλίνι ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ σε όλες σας! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία..Έβαλα τα δυνατά μου γιατί από μνήμη....χρυσόψαρο :lol: ..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα όχι όπως χθες.

Εμείς τα περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ το Πάσχα. Το καλυτερότερο ήταν ότι ήμουν όλη μέρα κάθε μέρα με την μικρή. Έσκασα στο φαγητό και ειδικά στην μαγειρίτσα. Η μικρή έσκασε στα παγωτά και είχε πολύ γέλοιο θα σας βάλω σχετική φώτο το απόγευμα.

Είχαμε πάει και σε μια γιορτή και ρίχνανε με τα όπλα και εκείνη φώναζε και άλλο και άλλο θέλω.

Βέβαια την Κυριακή του Πάσχα έπεσε ξερή στις 8 το βράδυ γιατί όλο το απόγευμα έκανε ποδήλατο με άλλα παιδάκια.

Βάψαμε και αυγά φτιάξαμε και κουλούρια αλλά η μεγάλη μας αποτυχία ήταν τα τσουρέκια :(

έκανα τόσο κόπο και στο τέλος η ζύμη μου βγήκε νερουλή και είχε πολύ πλάκα γιατί πήγαινα βήμα βήμα την συνταγή και στο τέλος έλεγε και τώρα πλέκουμε τις πλεξούδες και λέω και τώρα την κάτσαμε την βάρκα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ψωνίσαμε ωραία ρουχαλάκια πήραμε 2 λαμπάδες γιατί η πρώτη μας έσπασε στο σπίτι , βέβαια και η δευτερη έσπασε στην εκκλησία.

Πήγαμε και επιτάφειο το ευχαριστηθήκαμε.

Αυτά τα νέα μας και τώρα πίσω στην δουλειά :oops::oops:

Την Παρασκευή έχουν επίδειξη με την σχολή χορού θα έχει πολύ πλάκα!!!!!!!!

Καλέ τελικά θα την μεταφέρουν την πρωτομαγιά έχετε μάθει τίποτα??????

Και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ :lol::lol:

ΕΧΩ ΦΟΒΙΕΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΟΥΦΦΦΦΦΦ!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!! :lol::lol:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ??ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ??

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολα τα θανατηφορα κοριτσια τι κανετε????????

Σταμυ τι υπεροχα νεα ειναι αυτα χαρηκα τοσο πολυ λες και ειμαι εγκυος εγω

αντε κοριτσι μου με το καλο ενα γερο γερο γερο γερο παιδακι μπραβο σου :D:D:D:D:D:D

Και ξεκιναω Ρια μας ειπες πως περασες αλλα δεν μας ειπες τι φορας ;)

Εγω φοραω μαυρο παντελονι στενο με μπαλαρινες κοκινες κ κοκκινη μπλουζα και ειμαι μια κουκλα

με το πορτοκαλοκοκκινο μαλλι μου :lol::lol::lol::lol:

Και φυδικα ειμαι παλι στην δουλεια και οπως παντα καθομαι γιατι για ακομη μια μερα δεν εχει τιποτα

και ουτε προκειται να εχει γιατι βρεχει κιολας :evil:

Αυταααααααααα..............

Οι υπολοιπες που ειστε????????????????

Απουσιολογος εδω για ελατεεεεεεεεεεεε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...