Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Η Ασπασία???????????????????? είναι φυλάκη πληρώνει και βγαίνει

Μαρή ξανθιά γιατί με έβαλες φυλακή??????????????????????????????????????

Με διασύρεις ανευ λόγου και αιτίας…..θα λένε ότι είμαι κακόγουστη, κάτι που δεν παίζει με μένα φυσικά. :roll::roll::roll::roll:

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τόνια μου μια χαρά είναι τα κοριτσάκια μου!Δόξα το Θεό!Η μικρή μας (η Σοφούλα)περπάτησε εδώ κ ενα μηνα.Στις 10/4 χρόνισε.Είναι μια γλύκα!!!!Εσένα η δικιά σου πώς είναι?Από ότι κατάλαβα πρέπει να ζηλεύει ο μεγάλος ε?Υπομονή!!!!

Ρία μου,δεν σε πέτυχα σήμερα!Μπήκα το πρωί για λίγο...Όντως πλέκω...φτιάχνω μια ζακετούλα στην Κωνσταντίνα μου κ βιάζομαι να την τελειώσω ως το Πάσχα.Αλλά δεν με βλέπω να προλαβαίνω...Καλά ψώνια να κάνετε σήμερα.

κι εσύ το ίδιο Άσπα μου!

Αναστασία κ σύ εδώ ε?Δεν σας ξεχνάω που μου κάνατε παρέα όταν δεν ήμουν στα καλά μου!τι κάνει το παιδάκι σου?

Ελευθερία πώς είναι η ζωή στο Τορόντο?Συνήθισες?Είναι καλά?Αχ κ γω θάθελα να φύγω....

Βίκυ εσύ πως πας?τα παιδάκια σου?Δεν εγινε η βάφτιση ακόμη ε?

(για οσες δεν ανέφερα,επανέρχομαι λίαν συντόμως,μην μου στεναχωριέστε!)Ένα φιλί κ μια αγκαλιά σε όλες σας!

Υ.Γ Εμένα κι αν με κλείσουν μέσα....Φοράω:πορτοκαλί πυτζάμα,άσπρο κορμάκι,μαύρο ζακετάκι,μαλλί άλλουστο κ αχτένιστο 2 μέρες μαζεμένο, σε αλογοουρά να το πω????

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ;;;; :lol::lol::lol:

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΝΤΑΝΑ ΣΙΔΕΡΟ ΤΩΡΑ....

ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΨΙΛΟΤΕΛΙΩΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΕ!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;;;;;;

ΡΙΑ;;;;;;;;ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;

ΛΕΝΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΕΣΕ Κ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ;;

ΑΣΠΑΚΙ;;;;;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ;

ΕΡΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ;ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ;

ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ!

ΒΙΚΑΚΗ ΜΟΥ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:x:x:x

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

ΑΝΘΗ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

ΤΟΝΙΑ ΠΗΖΕΙΣ Ε;;;;;;;;;;ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.........

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ!ΣΟΡΥ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

Πωπω ρε κορίτσια τι με έχει πιάσει??????

Μια βαρεμάρα άλλο πράγμα, έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω και δεν μπορώ να ξεκινήσω.

Μήπως ρε Βικουλίνι να έρθεις να με βοηθήσεις???

Και να φανταστείτε ότι λείπουν τα παιδιά....

Δημοσίευση

Άχ Άσπα σε καταλαβαίνω!!!Κι εγώ έχω μια στοίβα ρούχα για σιδέρωμα κ βαριέμαι να τα αρχίσω.Σε λίγο όλα μας τα ρούχα θα είναι εκεί,στη λεκάνη με τα ασιδέρωτα!Είδες τι καλή νοικοκυρά που είμαι????

Δημοσίευση
Καλέ δεν σε ξέχασα καλά είμαι εντελώς ξανθιά

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Τόνια εσύ τι φοράς για πες

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) Δε παλευεσαι!!!!!!! :)):)):)):)):)):)):))

Τι να φοραω η δολια μεσα στο σπιτι ολη μερα;;;;μαυρο κολαν με λαδι μπλουζα(πολυ ανοιχτη μπροστα για ευκολια στη βυζοεξοδο μη ξεχνιομαστε! :lol: ) και καλστες ασορτι με μαυρες και λαδι γραμμες! εεεε;;;; τουλαχιστον να υπαρχει χρωμματικη αρμονια! :lol:

Καλα και εξω με κολαν τη βγαζω γιατι δε μου κανουν ακομη τα ρουχα μου! :((:((:((:((

Τα εχω παρει κι ολα θεοστενα και μεχρι να χασω και τα 5 κιλα που μου μεινανε δε βλεπω να μου ξαναμπαινουν! :?

ΛενακιΦ περπατησε η μικρη σου;;;προκομενο κοριτσι!!! :D

Αν ζηλευει λεει;;;;;ΑΣΤΑ!!! Θα κρεμασω το μωρο απο το ταβανι, που λεει και το αλλο Λενακι,να μη το φτανει και το σακατεψει! :lol:

Βικουλινι μου τρελο πηξιμο οχι αστεια! :(

Ασπακι ψωνισες;;;τι καλο;;;; λειπουν τα παιδια ε;;;; ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!! :D

Δημοσίευση

ευχαριστω πολλυ για τις ευχες σας κοριτσακια μου.εξακολουθουμε να ειμαστε χαλια αλλα λιγο περιοπιστικαν οι εμετοι και η διαροια.σιδερο;αφηστε το καλυτερα ποσο εχω.πονεμενο θεμα.αυριο θα ερθει και ο νονος του αντωνη να του φερει τη λαμπαδα.φιλια πολλα σε ολες.

Δημοσίευση
Ασπακι ψωνισες;;;τι καλο;;;; λειπουν τα παιδια ε;;;; ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!! :D

Τυχερή στην ατυχία μου είμαι Τόνια, αλλά ας μην αναπτύξω το θέμα γιατί πονάει. Τέλος πάντων....πάμε παρακάτω.

Που λέτε ψώνισα εσώρουχα στα παιδιά και λίγα πασχαλινά στολίδια για το σπίτι, κάτι κουτιά αποθήκευσης των παιχνιδιών κυρίως. Πωπω κι αυτό τα πράγμα με τα παιχνίδια.....σκόρπια σε όλο το σπίτι............τα νεύρα μου. [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Δεν βλέπω όμως καμία μέσα, οπότε καληνυχτώ!!!!

Καλό ξημέρωμα.... [smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif]

Δημοσίευση

συγνώμη ρε κορίτσια που χώνομαι στην παρέα σας αλλά δεν άντεξα άλλο... :oops:

όποτε βλέπω τον τίτλο του ποστ το πρώτο πράγμα που κάνω είναι.....

Κορμί θανατηφόρο, κορμί θανατηφόρο

σε θέλω μ' έναν όρο

να τα δώσεις όλα τη νύχτα αυτή

κι ας με πάρουν σηκωτό το πρωί...... όπα !! :lol::lol:

Να χέραιστε τα παιδάκι σας !! :-*:-*

και ευχαριστώ πολύ την κοπέλα που εγραψε τον τίτλο και μου ανεβάζει την διάθεση

κάθε φορά που τον βλέπω :YMHUG:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια :-h !!!! Είστε όλες καλά;;;; Από σήμερα λοιπόν ξεκινούν οι διακοπούλες μου ;):D ! Μία ολόκληρη εβδομάδα!!!!

Φιλενάδα ο Πανούλης δε φεύγει από το κρεβάτι του ;) . Όταν ξυπνάει με φωνάζει. Αφού να φανταστείς χτες ξύπνησε στις 7 το πρωί και με φώναζε. Του λέεω λοιπόν :" έλα μόνος σου Πανούλη στη μαμά". Ήρθε λοιπόν και συνεχίσαμε ωραιότατα τον ύπνο μας ως τις 10.30. Μάλιστα δεν αναγκάζομαι και να σηκώνομαι για να τον φέρνω στο κρεβάτι μου όταν μου κάνει τέτοια βάρβαρα πρωινά ξυπνήματα. Ξέχασα να σου πω ότι ο Άλεξ και η μπεμπούλα μοιάζουν πάαααρα πολύ. Δεν έχω καταλάβει βέβαια ακόμα αν μοιάζουν σε σένα ή στον Μάκη :roll: ...Εσείς έχετε καταλάβει :lol: ;;

Έρη μου όπου και να κάνει κανείς Πάσχα σημασία έχει να είναι κοντά σε ανθρώπους που αγαπά. Μακάρι να έρθετε το καλοκαιράκι για να χαρείτε θάλασσες και ήλιο! Η δίαιτα πάει πολύ καλά θα έλεγα. Έχω χάσει μέχρι στιγμής 8μιση κιλάκια..Θέλω ακόμα γύρω στα 3 για το τέλειο αποτέλεσμα..χιχιχιχιχιχι :lol: . Για να μπορώ επάξια να γράφω στο θεματάκι με τίτλο "κορμιά θανατηφόρα" :lol:

Άσπα μου στο VERDE έχω πιει πολλές φορές καφεδάκι και ποτάκι. Λες να έχουμε συνατηθεί ποτέ χωρίς να το ξέρουμε;;;;;;χιχιχιχιχιχι :lol: .Μένεις κοντά ή μόνο δουλεύεις στα μέρη μας;;;

Ρία έλιωσα στο γέλιο :lol: . Πρώτα απ' όλα αυτό το ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ που λες είναι όλα τα λεφτα :lol: ! Μετά γέλασα που ρώταγες πού είμαστε και απαντούσες μόνη σου :lol: . Αφασία είσαι! Και για να μη σου πω τι φοράω τώρα (πιτζάμες πάλι), θα σου πω τι φορούσα στη δουλειά. Μαύρο κολλητό παντελονάκι, μαύρες μπότες ψηλές έξω από το παντελόνι, πράσινη μπλούζα (σκούρο πράσινο) και χιαστί μαύρη τσαντούλα.Κλασικά πράγματα..Τη γλίτωσα τη σύλληψη;;;;; :lol:

Αναστασία για πότε θα τα πει όλα ο Σπυράκος δε θα πάρεις χαμπάρι..

Βικουλίνι ευχαριστώ για την ευχούλα περί καλής ξεκούρασης! Σκοπεύω να ξεκουραστώ όσο γίνεται περισσότερο ;) ..Βέβαια πάλι μου έφυγε η ώρα :? ...

Ξέχασα να σας πω για το Πάσχα.Θα ψήσουμε στον κήπο του σπιτιού μας. Όπως και η φιλεναδίτσα μου η Τόνια. Ρε φιλενάδα μένουμε μακριά γαμώτο για να ξεκοιλιαζόμασταν παρέα (την Κυριακή τη σπάω τη δίαιτα :lol: )

Μερέντα μεράκλωσες ε;;;χιχιχιχιχι!

Τα φιλιά μου σε όλες(δε σας γράφω μία μία γιατί σήμερα το ξέσκισα-πήγε 4.30- και συν τοις άλλοις ο Πάνος έχει τώρα ένα δεκάλεπτο που φωνάζει συνέχεια μαμά και μαμά. Πηγαίνω τον χαϊδεύω, κοιμάται και μετά από λίγο ξανά....Άλλη μια φορά και τον πήρα στο κρεβάτι μου. Κλάταρα και σήμερα @-)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;

ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΣΠΑΚΙ ΡΙΑ;;;;;ΚΑΛΑ;;;;;;

ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΚΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΗΜΟΥΝ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ...

ΜΕΡΕΝΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ!!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

εμεις σημερα περιμενουμε τις νονες μας

εχω να κανω και ενα φρεσκαρισμα στο σπιτι.....λίγα πραγματα ευτυχως

μετα καφεδακι στην θεια :lol::lol:

μισο να φτιαξω το αυγο του γιατι με εχει τρελανει αυγο και αυγο :lol:

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!!

Μερεντα κι εμεις τι να πουμε καλε που μας εχεις καταστρεψει με το ψευδωνυμο σου;;;;;;;!!!!!!Πως να χασω μετα η δολια τα 5 κιλα που μου εμειναν εεεεεεε;;;;;;;!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλα εκανες και μπηκες ολοι οι καλοι χωρανε!!!!! ;)

Φιλεναδα τι καλο παιδακι που εχεις!!!! :x:x:x:x εγω ετσι και του κατεβασω το καγκελο 1ον για να κοιμηθει θα τον κυνηγαω και 2ον θα σηκωνεται και θα αλλωνιζει το σπιτι για να μη πω και εξω απο το σπιτι αν δε τον παρω χαμπαρι! :o

Καλα εννοειται οτι τη Κυριακη δε παιζει διαιτα!!!!!! Κι εγω θα ξεκοιλιαστω οπως παντα!!!!Γουσταρω με τα χιλια σουβλιστο και κοκορετσι και μπριζολακια!!!!!!! =p~=p~=p~=p~

Βικουλινι τι ειχε μωρε ο μπεμπης σου και σε ξενυχτησε;;;; :?

Ασπακι αδειουχα απο αυριο;;;αντε να ξεκουραστεις!!!! :D Εχει γινει κατι σοβαρο και μου ειπες οτι ειναι ασχημες οι συνθηκες;;;; :(

Απο τη Βικουλα μας εχει καμια σας νεα;;;;

Αντε Σπυρακο τη τιμητικη σου εχεις παλι σημερα με τις νονες!!! :D

Δημοσίευση
Ασπακι αδειουχα απο αυριο;;;αντε να ξεκουραστεις!!!! :D Εχει γινει κατι σοβαρο και μου ειπες οτι ειναι ασχημες οι συνθηκες;;;; :

Έχω κι εγώ τα προβληματάκια μου μωρέ Τόνια...αλλά ας μην χαλάσουμε το εορταστικό κλίμα με άσχημα πράγματα. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω όλα καλά θα πάνε...ο καιρός θα δείξει!

Αλήθεια από Κρήτη είσαι ή λόγω γάμου βρέθηκες εκεί?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εϊμαι στην δουλειά όπως κάθε μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να γράψω και πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασπασία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Βρε δεν νομίζω να παρεξηγίθηκες με την αστυνομία μόδας???

Αν ναι θα βάλω τις φωνές [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Και όσο για το πρόβλημα που λες πες μας μπας και μπορούμε να βοηθίσουμε. Αν θες βέβαια και αν αισθάνεσαι άνετα φυσικά.

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Τα λέμε σε λίγο πάλι!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Ασπασία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Βρε δεν νομίζω να παρεξηγίθηκες με την αστυνομία μόδας???

Αν ναι θα βάλω τις φωνές [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Βρε δεν παρεξηγούμαι...το ξέρεις καλά άλλωστε. Εδώ κάθισα να με χ.... την αστυνομία θα φοβηθώ??? :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...