Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Μου φαίνεται έχετε πέσει όλες ξερές :crazy: από το πολύ το φαγητό :lol: ..Ελάτε να μας πείτε πώς τα περάσατε.

Τονιαχαν να σου ζήσει το μωράκι σου! Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος καιρός είναι πολύ δύσκολος :shock: . Ειδικά όταν έχεις και δεύτερο παιδάκι..Εγώ θα ήθελα πολύ να μας πεις λεπτομέρειες από τη γέννα. Τρελαίνομαι να ακούω εμπειρίες τοκετού!!!!!!

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

NAI TONIA 6 MΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Κ ΕΣΥ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!! :lol:

ΤΟΝΙΑΧΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΝ 1 ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!

ΑΝΘΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ///???ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ!!ΧΑΧΑ!!

ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΗΜΕΡΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΕΣ!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά, χριστός ανέστη!!!!

Από φαγοπότι βλέπω όλες καλά πήγαμε, χαχαχα….

Όπως πάντα περάσαμε πάρα πολύ ωραία….και αυτή τη φορά ήσυχα, όπως το είχα ανάγκη.

Μείναμε Αθήνα και την απολαύσαμε όσο θέλαμε!!!

Σήμερα είμαι γραφείο μαζί με την κόρη μου, κανονικά είχα άδεια αλλά λόγω της συναδέλφου που θα έλειπε εκτός Αθηνών, την αντιθαθιστώ λοιπόν για μια μέρα, από αύριο άδεια κανονικά μέχρι 02/05!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες χρονια πολλα χριστος ανεστη :!::!::!:

Που ειστε ολες εξαφανισμενες :?:

Εγω ειμαι στην δουλεια 11 με 19 00 και φυσικα για ακομη μια φορα καθομαι παλι δεν

εχει τιποτα.....

Περασα αρκετα καλα θα ελεγα ολη μερα βολτες στην Θεσ/νικη και στην αγορα φαγαμε ηπιαμε

και τωρα κ παλι τα κεφαλια μεσα..........

Αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα..........

Δημοσίευση

Ασπακι σε χωσανε σημερα?

Αντε απο αυριο αδειουλα μια χαρα ;)

Εγω παλι στα ιδια και το κακο ειναι πως δεν εχουμε παλι δουλεια και δεν ξερω πως θα

περασουν οι ωρες.

Παλι καλα που εχω ιντερνετ αλλιως θα την ειχα βαμμενη :lol:

Εσυ ολα καλα?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με ψάχνετε?????????

Έχω πήξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν προλαβαίνω να γράψω τίποτα άλλο!!!!!!!!!!!!!

Και πρέπει να βγάλουμε αυτόν τον τίτλο γιατί από τότε που τον έβαλα τρέχω και δεν φτάνω!!!!!

Να βάλουμε έναν που να λέει ΑΡΑΧΤΕΣ ΜΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλιτσες!!!

Βλεπω μαζευομαστε σιγα σιγα!! :P Χαιρομαι που περασατε οι περισσοτερες καλα!!!! Εμεις οπως και η αλλη Τονια ξενερωτα γιατι εγω ημουν ολη μερα πανω με το μωρο και αγκαλια με το κωλοθηλαστρο!!! :? Αλλα το φαι...ΦΑΙΙΙΙ!!!!Ξεσκιστηκα!!!! :lol::lol:

Τονια ναι ρε πες μας την ιστορια της γεννας σου!!!! :D

Με το θηλασμο θα σου πω αυτο που θα σου ελεγαν και αυτες που θηλαζουν πολυυυυ καιρο αλλα και εγω που το ειδα στη πραξη εστω και με λιγο καιρο που θηλασα αλλα και με το θηλαστρο...αποκλειεται να μη φτανει το γαλα σου εφοσον ξεκινησες καλα και κατεβηκε το γαλα κανονικα...απλως οι 40 πρωτες μερες ειναι μανικι γιατι πρεπει να το βαζεις στο στηθος καθε φορα που κλαιει,ακομη κι αν το ειχες βγαλει 10' πριν.Αυτο γινεται για να δοθει εντολη στον εγκεφαλο να παραγει περισσοτερο γαλα και να χορταινει το μωρο! ;) Εμενα ακομη και με το θηλαστρο που πηγε να μειωθει,μολις αρχισα πιο εντατικες αντλησεις αυξηθηκε αμεσως!

Τωρα βεβαια Τονακι μου αν δεν αντεχεις να κρεμεται ολη μερα στο βυζι μεχρι να εδραιωθει το γαλα,σε καταλαβαινω απολυτα που δινεις και ξενο..απλως ξερεις οτι ετσι σε λιγο καιρο θα μειωθει πολυ και θα κοπει στο τελος το γαλατακι σου...

Αναστασια περαστικα σας βρε που τη πατησατε πασχαλιατικα.. :?

Φιλεναδα το καταχαρηκε ο Πανουλης ε;;;το πουλακι μου!!! :x Ηρθαν και τα πεθερικα;;;; Παντως αν ακουσεις καπου να καινε Ιουδα αυτες τις μερες πες μου να στειλουμε τη πασταΦλωρα και τη κυραΕρασμια γιατι θα τη τσουρομαδησω καμια μερα!!!!! :evil: Θα σου απο το τηλ οταν καταφερουμε να μιλησουμε!

Ριακι!!!!! :lol::lol::lol: Εχει παρει ο κωλος σου φωτια;;;;;; :lol::lol::lol:

Ανδριαννακι καλη γενικη νοικοκυροκοριτσο!!!

Βασω,Ασπακι! :-*:-*

Δημοσίευση

Έχεις χρόνο ακόμα εσύ, υπομονή κάποια θα εμφανιστεί πάλι.....

Βαριέμαι απίστευτα...μέχρι και να γράψω να φανταστείς, ούτε τηλέφωνο δεν χτυπάει. Ευτυχώς που έχω την Μαρία μου μαζί και μας αναστατώνει λίγο... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

α μια χαρα εχεις καλη παρεα.....

Εγω το απογευμα αν σταματησει να φυσαει θα παω να παρω τον μικρο

να παιξει εδω με τα χωματα....να πρασει κ η ωρα.......

Ουτε ενα φορτηγο για δειγμα δεν εχει ερθει εδω κ 3ωρες αντε να δουμε που θα παει αυτη

η κατασταση...οχι τιποτα αλλο αλλα βλεπουν κ τα αφεντικα κ θα λενε πως τζαμπα μας

πληρωνουν εμας που ειμαστε το απογευμα.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...