Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Εγώ είμαι η Άσπα, και έχω 2 παιδάκια!!!

Με το καλό οι προσπάθειές σου....εύχομαι σύντομα να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για λέγε, που μένεις???

να τα χαίρεσαι !!

όλες σας κορίτσια να είναι πάντα γερά και καλότυχα !!

να είσαι καλά :YMHUG:

μένω σε μια μικρή πόλη την Δράμα !! :x

Δημοσίευση

Γιου χου!!!!! Τι κανετε? ποιον ρωταω μονη μου ειμαι!! :lol::lol:

Τα τσουρεκια γινανε τελεια και πεντανοστιμα!! Αυριο θα βαλω φωτος να ζηλεψετε!! :lol::lol:

Μερεντα καλως ηρθες στην Παρεα μας!! Ειμαι η Ελενα ετων οσο βλεπεις εκει διπλα στο Ελενακι :lol::lol: Εχω 2 παιδακια,την Ειρηνη 2,5 ετων και τον Γιωργη 3,5 μηνων! Δραμινια βλεπω ε? Καβαλιωτισα ειμαι εγω αλλα μενω Γερμανια! Ωραια η Δραμα! :)

Ρια σημερα φοραω γκρι λεπτη φορμουλα απο κατω και απο πανω μια πρασινη του γρασιδιου μπλουζιτσα! Καλα ειναι λες? Και αυριο αυτα θα φοραω η βρομιλο!! :lol::lol:

Βασω δεν σε προλαβα μαλλον ε?

Ερη καλα να περασετε στας Νιαγαρας!!!! Καλη Ανασταση!!!

Αδερφουλα που εισαι???????

Παω για νανι! Αυριο τα υπολοιπα! Φιλια στα μουτρα!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Μου την έχει δώσει πάρα πολύ ο καιρός αυτός :evil: ..Τι έχετε ακούσει για το Πάσχα;; Θα φτιάξει καθόλου ή τα ίδια χάλια;; Το κοψίδι θέλει κοντομάνικο :lol: .

Μερεντούλα εύχομαι να μείνεις εγκυούλα πολύ πολύ πολύ σύντομα ;) !

Φιλενάδα μου καλός είναι μωρέ ο Πανούλης, δεν έχω παράπονο. Σε γενικές γραμμές με ακούει και είναι συνεργάσιμος. Ο Άλεξ είναι αντάρτικο πνεύμα :lol: ! Είναι όμως το ζουζούνι σου ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Βασικά τον έβαλα σε κρεβάτι γιατί ήταν πλέον επικίνδυνη η κούνια. Τον έπιασα μια μέρα που ήταν έτοιμος να κατέβει από αυτήν με το κεφάλι :? ...Έπρεπε λοιπόν να γίνει..

Σήμερα πρώτη μέρα άνευ δουλειάς και πέρασα τέλεια! Κατ' αρχάς το μεσημέρι που ο Πάνος κοιμήθηκε, κοιμήθηκα κι εγώ!!!! Τι ευτυχία! Μετά πήγαμε βολτίτσα και γυρίσαμε βραδάκι!

Αχ βρε κορίτσια, λίγο η μερεντούλα με το ψευδώνυμό της, λίγο το Λενάκι με τα τσουρέκια της...μου τρέχουν τα σάλια...Λυπηθείτε μας :lol: ..

ΦΙλιά σε όλες!

ΥΓ. Τζοαννάκι ξέρεις λοιπόν από πρώτο χέρι τι καλά παιδιά είναι οι Ταύροι :lol: ..Ποιος θα σε πιάνει τώρα με 2 Ταύρους μέσα στο σπίτι :lol: !

Δημοσίευση

Καβάλα ε ; περιμένουμε πως και πως να καλό καλοκαιριάσει να πάμε για καμιά βουτιά !!

να βρέξουμε λίγο τα κορμιά μας :lol::lol:

θανατηφόρα δεν θα το έλεγα... :lol::lol::lol:

έμεινα και εγώ ένα διάστημα στην Γερμανία, δεν άντεξα για πολύ όμως....

Ανθή απο το στόμα σου και σου Θεού το αφτί !! δεν μπορεί θα κάνει ξαστεριά και για μας....

Υ.Γ. πιτζάμες φορώ ακόμα, κόκκινες... το μαλλί έχει καμιά σχέση ;

όχι γιατί το έχω κοκοφοίνικα τώρα :lol::lol:

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα πέρα για πέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα στην Δράμα με την όμορφη Μερέντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα στην Γερμανία με το όμορφο Λενάκι που ακόμα και μέσα στο σπίτι είναι πολύ Trendy!!!!

Καλημέρα στο χωριό της όμορφης καλής και super φιλαράκι Βάσως που είναι έξω από την Θεσσαλονίκη (που πάντα ντύνεται στην πένα τώρα έχει και ωραία μαλιά ποιος την πιάνει) !!!!!!!!

Καλημέρα στην Μύκονο (ελπίζω να μην κάνω λάθος) στο Βικουλίνι που αν δεν αναίβει η ψυχολογία της θα βάω μια φωνή να έτσι [smilie=director.gif] ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Καλημέρα στην Ασπασία που πάντα ξεχνάω που μένει (μα τι γαϊδούρα που είμαι 100 φορές την έχω ρωτήσει)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα στην Ανθή που δεν ξέρω που μένει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα στο Πέραμα και στην Βικχαρ που μας ξέχασε εντελώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα στην Ελένη που αν μπει και την πετύχω :YMHUG: χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα στην Stamy mamy που και αυτή χάθηκε αλλα΄είμαι σίγουρη ότι έχει λιώσει στα ψώνια!!!!!

Καλημέρα στην Κατερίνα στο εργατοκόριτσο της παρέας (εκείνη δουλευει πραγματικά όχι σαν εμάς Βάσω) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και στην Μπεμπούλης και στην Ελευθερία που καμιά φορά την ρίχνουν την βόλτα τους από εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και στην καθηγήτριά μας την Ανθή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και στο Joanaki Που εχθές πήρε το oscar ντυσίματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέτε να ξέχασα καμία????????

Καλέ ναι την πιο όμορφη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΜΕΝΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα στην όμορφη Σαλαμίνα που βγάζει όμορφα κορίτσια (και δεν θέλω αντιρήσεις γιατί υπάρχει και η κόρη μου που είναι μια κούκλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Φιλιά σε όσες ξέχασα γιατί στανταρ έχω ξεχάσει είμαι ξανθιά μην το ξεχνάτε :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

επειδή η ώρα πλησιάζει και το αφεντικό είναι εδώ σας λέω από τώρα

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!

Ελπίζω να έχει [smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif] και να σκάσουμε από την ζέστη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όχι τίποτα άλλο αλλά έχω ψωνίσει ανοιξιάτικα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια...Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα να εχουμε ολες!!!

Μαλλον θα τα πουμε απο Βδομαδα γιατι δεν προλαβαινω να πολυμπαινω.

Φιλακια!!!

Δημοσίευση
Special αφιέρωση στην Μερέντα:

http://www.youtube.com/watch?v=ePgQHqiwnzI

ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ

Πάσχα έρχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-bd:-bd:-bd

ευχαριστώωωωωωωω :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

άιντε να καούν τα κάρβουνα !!!!! :ymapplause::ymapplause: όπαααααα !!! :lol::lol::lol:

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση κορίτσια !!

τα φιλιά μου σε όλες σας !!! :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Ξαναμπήκα για μια τελευταία τζούρα και τι βλέπω :o:o:o

Τα τσουρέκια της Λένας καλέ μου πέσανε τα σάλια =p~=p~=p~=p~=p~

Μπράβο Λένα πολύ καλή νοικοκυρά είσαι!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία μου επιθυμία πριν μπω την Τρίτη αν πιάσετε την πάρλα και φτιάξετε τρενάκι έχω σκεφτεί έναν ωραίο τίτλο : REAL HOUSEWIFE OFF ALL OTHER THE WOLD ελπίζω να το έγραψα και σωστά.

Μπα τώρα που το βλέπω κάτι λάθος κάνω παρακαλούνται οι μορφωμένες επι της Αγγλικής να το σημαζέψουν μην γίνουμε και ρεζίλη :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...