Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Α να την δεις το σ/κ στις 10 στον αλφα ειναι σουπερ αλλα εγω να δω πως θα βγω ;)

Εμενα μου αρεσουν τα μακρια ετσι οπως λες οτι ειναι κ σπαστα τα μαλλια σου αν τα

κοψεις θα παιδευεσαι να τα ισιωνεις.....

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ Κ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΔΕΥΟΜΕ ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΘΑ ΤΕΛΙΩΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ 2-3 ΔΑΧΤΥΛΑ Κ ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ!!!

ΤΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!!!ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕΞΙ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Κ ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!1 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ειναι προς το κοκκινο βασικα ουτε κοκκινο το λες πορτοκαλοκοκκινο ξρω

και γω δεν μπορω να το περιγραψω μακαρι να βγει και να μου πηγαινει

και οσο για το φορεμα εννοειτε θα τον τρελανω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα τα μαλλια μου ειναι σγουρα κ μακρια καποτα τα ειχα κοψει σαν της Ταμτα αρκετα κοντα

ηταν σουπερ αλλα παλι τα μακρινα....τωρα σειρα εχει η βαφη.....

Οπως καταλαβαινεις οτι βλεπω απο την τηλεοραση καθομαι κ το κανω ασχετα που μετα το

μετανιωνω αλλα αυτη την φορα θα το κανω μαζι με την κουμπαρα μου οποτε αν βγει μαπα θα

μας κοροιδευουν κ τις 2 ;):lol::lol:

Αντε καλε εσυ αντι να δουλευεις καθεσαι εδω και κουτσομπολευεις :lol::lol::lol:

Δεν βλεπεις κ εμενα που εργαζομαι τοσοοο μα τοσοοοοοοοοοο σκληρα :lol:

Δημοσίευση

Ειστε εντελως τρελοκομεια με αυτα που λετε!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βασουλα μωρε εμενα δε μου αρεσει και πολυ αυτο το χρωμα... :oops::oops: προτιμω πιο φυσικα και καθαρα χρωματα,καστανο,ξανθο,μαυρο..εγω παλι λεω να τα ξανακανω σγουρα με περμαναντ γιατι νομιζω οτι μου πηγαινει πιο πολυ..

Ρε Ανθουλι μου εσυ που με εχεις δει και με ισια και με σγουρα τι λες;;;;

Καλα πεθανα με το Πανουλη!!!!!!! Εμενα το σκατιαρικο δε μου λεει τετοια..ουτε οτι μ'αγαπαει ουτε τιποτα.. :cry::cry:

Γιατι δε μπαινουν τα εικονιδια ρε παιδια οταν πατας να βαλεις απο τα πιο πολλα που εχει;;;; anyway...

Βικουλινι εργαζομενο κοριτσι κι εσυ σημερα;;;; κι εσυ ρε παιδακι μου κανεις τη δουλεια μεσα απο το σπιτι με τα πιτσιρικια να σε ζαλιζουν,δε πας αλλου να ξεσκας και λιγακι.. :?

Με το μαλλι σου κι εγω συμφωνω οτι αν ειναι σπαστα και τα κοψεις κοντα θα εχεις μπελα με το ισιωμα..εκτως κι αν τους βαζεις αφρο και τα κανεις πιο σγουρα και ξεμπερδευεις! ;)

Ανδριανα γελασα με το Νικολα σου!!!καλα σου ειπε το παιδι,τους τα χες πρηξει με τα τσισα!!!!!! :lol::lol::lol:

Κι εγω το εχω αγχος αυτο το σταδιο γιατι ξερω οτι ειναι πολυ ευαισθητο θεμα και θελει πολυ υπομονη(που εγω δεν εχω το ομολογω! :? ).Και θελω οπωςδηποτε να βγαλουμε τις πανες το καλοκαιρι γιατι το Σεπτεμβρη θελω να παει παιδικο! :roll:

Δημοσίευση

Αααααα Τονια μου εμενα μου αρεσαν παρα πολυ τα μαλλια της αν και για πρωτη

φορα στην ζωη μου θα κανω τετοιο τρελο χρωμα θα φανει μωρε θα σας ενημερωσω ;)

Βικουλινι εγω σε ξεμιαλιζω η εσυ που βαριεσαι να δουλεψεις :lol::lol::lol::lol:

Τεμπελα αντε τελειωνε πριν ξυπνησουν τα μικρα

Δημοσίευση

Και τι χαμογελο η μικρη σου δεν χορταινω να τα βλεπω :D

Ναι μωρε θελω παρα πολυ το καλοκαιρι θα μπω στο ψητο το θελω παρα πολυ

οτι και να με λετε το πολυ πολυ αν ειναι ζωηρο να το δινω σε εσας μερικες

μερουλες :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τα καλα σας λογια!!!!!(παλι δε μπαινουν τα εικονιδια! :evil: )

Βασουλα να σου στειλω πρωτα τη μπεμπα μερικες μερες να κανεις ενα τεστ ντραιβ;;;;;; :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλε και δεν την στελνεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα κοριτσια ο μικρος μου απο την ημερα που γεννηθηκε ηταν πολυ βολικο παιδι

οπου τον εβαζα καθοταν και αγναντευε η κοιμοταν οταν ηταν 2μην κοιμοταν απο

τις 9το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι τον ξυπνουσα εγω για να τον ταισω τις περισσοτερες φορες

οι γκρινιες του ηταν σπανιο φαινομαινο τωρα μου τα βγαζει ολα αλλα κ παλι στο θεμα υπνος

ειμαστε τελεια το βραδυ κοιμαται στις 22-00 και ξυπναει 09-00 και το μεσημερι κοιμαται απο

τις 14-00μεχρι τις πεντε εξι το απογευμα :D

Ισως επειδη δεν ζοριστικα για αυτο τρελαινομαι και θελω δευτερο ελπιζω κ αυτο να μου βγει

βολικο :lol::lol::lol::lol: αλλα παραγγελιες σε αυτα δεν γινονται ;)

Τι να πω εγω απο τωρα περιμενω πως κ πως να μπει ο Αυγουστος για να βαλουμε μπρος :D

και λεω τον Αυγουστο γιατι μεχρι να γεννησω κ που θα παρω ολη την αδεια που δικαιουμαι ο

μικρος μου θα ξεκινησει το σχολιο οποτε θα ειναι πολυ βολικα και το μικρο μου μεχρι να γυρισω

στην δουλεια θα ειναι 8μηνων και ετσι θα μπορει κ η πεθερα μου να το κοιταζει θα ειναι 1 οχι 2 ;)

Τι νομιζεται εγω τα λογαριασα ολα :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα πρωτα ο θεος κ μετα τα σχεδια.........

Ελπιζω να με καταλαβατε γιατι εγραψα τοσα κ μπορει να τα μπερδεψα .........

Ασε να κανω τωρα δευτερο που ειμαι μικρη κ εχω υπομονη

Ελπιζω να σας επεισα :lol::lol::lol::lol:

Αφηστε με να κανω δευτερο

Δημοσίευση

γεια σας και παλι κοριτσια....ειμαι μονη εγω και η θυγατερα μου ο μικρος με τον αντρα μου πηγανε βολτα με τον νονο για της σχετικες αγορες του πασχα,αν κοιμηθει η μικρη θα ριλαξαρω λιγο αλλιως αγκαλιτσα θα την βγαλουμε......... :YMHUG: τζοανακι κοντευεις ε?βρε πως περασε ο καιρος.....

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως κάθε απόγευμα στη δουλειά!!!!!!!!!!

Φοράω μαύρο κολάν με ασπρόμαυρο καρό μπλουζοπουκάμισο είναι πολύ ωραίο!!!!!!!!!!!!!!

Τονια ζήλεψα θέλω και εγώ ενα νινάκι τι τέλεια φώτο :x:x:x:x:x:x

Βάσω θα μου λείψεις τόσες μέρες =((

Βικουλίνι να έρθω να σε βοηθίσω με την άδεια κάτι ξέρω από αυτά ;)

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση
Καλε και δεν την στελνεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα κοριτσια ο μικρος μου απο την ημερα που γεννηθηκε ηταν πολυ βολικο παιδι

οπου τον εβαζα καθοταν και αγναντευε η κοιμοταν οταν ηταν 2μην κοιμοταν απο

τις 9το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι τον ξυπνουσα εγω για να τον ταισω τις περισσοτερες φορες

οι γκρινιες του ηταν σπανιο φαινομαινο τωρα μου τα βγαζει ολα αλλα κ παλι στο θεμα υπνος

ειμαστε τελεια το βραδυ κοιμαται στις 22-00 και ξυπναει 09-00 και το μεσημερι κοιμαται απο

τις 14-00μεχρι τις πεντε εξι το απογευμα :D

Ισως επειδη δεν ζοριστικα για αυτο τρελαινομαι και θελω δευτερο ελπιζω κ αυτο να μου βγει

βολικο :lol::lol::lol::lol: αλλα παραγγελιες σε αυτα δεν γινονται ;)

Τι να πω εγω απο τωρα περιμενω πως κ πως να μπει ο Αυγουστος για να βαλουμε μπρος :D

και λεω τον Αυγουστο γιατι μεχρι να γεννησω κ που θα παρω ολη την αδεια που δικαιουμαι ο

μικρος μου θα ξεκινησει το σχολιο οποτε θα ειναι πολυ βολικα και το μικρο μου μεχρι να γυρισω

στην δουλεια θα ειναι 8μηνων και ετσι θα μπορει κ η πεθερα μου να το κοιταζει θα ειναι 1 οχι 2 ;)

Τι νομιζεται εγω τα λογαριασα ολα :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα πρωτα ο θεος κ μετα τα σχεδια.........

Ελπιζω να με καταλαβατε γιατι εγραψα τοσα κ μπορει να τα μπερδεψα .........

Ασε να κανω τωρα δευτερο που ειμαι μικρη κ εχω υπομονη

Ελπιζω να σας επεισα :lol::lol::lol::lol:

Αφηστε με να κανω δευτερο

Αν μας επεισες λεει;;;;;και με το παραπανω!!!!!!!!! :D αν εκανα κι εγω τετοια παιδια δε θα το σκεφτομουν καθολου!!! ;)

Ααααααχχχχχ κι εγω θελω ενα τετοιο μωρο που κοιμαται 12 ωρες απο 2 μηνων και να καθεται χωρις γκρινια οπου το βαλω!!!!!!! :((:((:((:((:((:(( Εμενα ειναι νευροσπαστα και τα 2..ο δε Αλεξ μεχρι 6 μηνων με σταυρωσε κυριολεκτικα!!!!!! :o Λετε να φταιει που ειχα πολλα νευρα στις εγκυμοσυνες;;;; :roll:

Ριακι πολυ σουπερ το αουτφιτ!!! :lol:

Φανουλα συνεννοημενοι ειναι οι αντρες μας;;;κι ο δικος μου πηρε τον Αλεξ με το νονο και πανε για καφε! :P

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια πέρασα να σας δω και έπεσα πάνω στις φωτογραφίες!!! :x:x:x:x:x:-*:-*:-*

Τόνια μου τι όμορφα που είναι τα νινακια σου! Τι γλυκο μωρακι η μικρή αλλα και ο μεγάλος σου ε!! Κουκλος!!!

Φιλακια κορίτσια πάω να σας διαβάσω..

Κανένα Νέο απο την Βίκυ;

Δημοσίευση

Χαχα Ναι Βασουλα θα σε αφήσουμε να κανείς δεύτερο! Και ο δικός μου αυτο το προγράμμα έχει στον ύπνο μόνο που το βράδυ κοιμάται 9 και ξυπνάει 8..

Ασπα μου να τον χαίρεσαι τον γιο σου! Να γίνει ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Να περάσετε τέλεια σήμερα.

Έχω πολλές δουλειές σήμερα.. Το σπίτι είναι γεμάτο άδειες κούτες.. Πρέπει να τις πάω για πέταγμα..

Άνθη μου εμείς το συζητούσαμε για 1 χρόνο περίπου να φύγουμε.. Τελικά φύγαμε κάπως εσπευμενα αφου εξαντλησαμε όλα τα περιθώρια καθυστέρησης της πρόσληψης του άντρα μου για ένα συγκεκριμένο project.

Το μόνο θέμα με την απόφαση μας είναι ότι μας πήγε πισω προσωρινά αφου τώρα θα πρέπει να κάνουμε οικονομία ώστε σιγά σιγά να έχουμε τα πράγματα που είχαμε στην Ελλάδα.. (έπιπλα, συσκευες, αυτοκίνητο)..

Κατα τα αλλα όμως χαίρομαι που είμαι σε μια νέα γη, η οποια - αν παραμερισεις την εμπορική παγκοσμιοποίηση - είναι εντελώς διαφορετική απο την χώρα που έζησα μέχρι τώρα.. Μου αρέσει πολυ, σαν πρώτη εντύπωση..

Ρια τι να σου πω τι φοραω είναι ίδιο το σκηνικό.. Ψαραδικο παντελόνι φόρμας γκρι και μαύρο φακελάκι με γενναίο ντεκολτε :shock::lol: το Μάλι κοτσιδα κλασικά...

Φιλακια σε ολες

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Αύριο θα κάνουμε την γιορτούλα μας. Λίγοι και καλοί...που λένε. ;)

Τόνια τι κουκλάκια που είναι τα παιδάκια σου, να σου ζήσουν, καλότυχα να είναι.

Οι υπόλοιπες γλωσσοκοπάνες ...καλά??? :lol::lol:

Τελικά τι θα κάνουμε με την συνάντηση μετά το πάσχα???

Δημοσίευση

Τελικά δεν έχουμε το σωστό timing....όποτε μπάινω τέτοια ώρα δεν βρίσκω καμία.

Το πρωί πάλι όλο κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ να μπώ...δεν είμαι και μόνη ρε γαμώτο τελευταία.

Τέλος πάντων....θα σας πετύχω, που θα μου πάτε!!! :-w:-w:-w

Δημοσίευση

Ερη μου και Ασπακι ευχαριστω πολυ!!! :x:-*

Παντως κι εγω θα εφευγα ευχαριστως σε αναλογη περιπτωση με σας Ερη μου! Ειδικα αν ειχα στο μερος που θα πηγαινα συγγενεις και γνωστους!

Εδω τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο..πηγα σημερα στο φαρμακειο να παρω μια αντιβιωση που εγραψε ο γιατρος με βιβλιαριο δημοσιου και τι μου ειπαν;;;; οτι πρεπει να πληρωνουμε οι ασφαλισμενοι του δημοσιου τα φαρμακα και μετα να πηγαινουμε να ζηταμε τα λεφτα απο το ταμειο μας γιατι λεει το δημοσιο ταμειο δε πληρωνει τα φαρμακεια,τους χρωσταει πολλα και ετσι επαψαν κι αυτοι να δινουν φαρμακα!!! :o:o:shock::shock: Δηλαδη ολοκληρη ταλαιπωρια για να παρεις εστω και ντεπον και αν παρεις τα λεφτα σε κανενα 6μηνο!!!! :evil::evil::evil:

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! :evil:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Πρέπει κάποια στιγμή να μπω σε πιο νορμάλ ώρα για να πετύχω και καμία ON LINE :( ..Με έχουν φάει οι μοναξιές τέτοιες ώρες.

Φιλενάδα μου Τόνια οι φωτογραφίες είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!! Ο Άλεξ μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που τον είδα. Αγοράκι σωστό! Όσο για τη μπέμπα δεν έχω λόγια. Τι πεντάγλυκο μωράκι είναι αυτό;;;; Τι χαμόγελο τρελό;;;; Θέλω να τη δω και να την πάρω μια τεράαααστια αγκαλίτσα..Να τα χαίρεσαι φιλεναδίτσα μου καλή.

Όσο για το μαλλί..ΙΣΙΟ ΔΑΓΚΩΤΟ. Ρωτάς εμένα που με έχει φάει το κομμωτήριο για να τα έχω ΠΑΝΤΑ ΙΣΙΑ;;;;Το θεωρώ πιο κλασάτο. Βέβαια επειδή είσαι μια θεά, όπως και να τα κάνεις θα σου πηγαίνουν ;) !

Άσπα μου να χαίρεσαι το Λεωνίδα σου! Να περάσετε τέλεια στη γιορτούλα που θα του κάνεις.

Έρη εύχομαι όλα να σου έρθουν όπως τα επιθυμείς και πολύ πολύ σύντομα να αποκτήσετε όσα θέλετε!Η πρώτη εντύπωση πάντως είναι πολύ σημαντική.Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει αρχίσει να μην παλεύεται δυστυχώς :( .......

Βάσω κι εγώ για Αύγουστο λέω να ξεκινήσω :lol: ..Τώρα πότε θα κάτσει άλλο θέμα. Την πρώτη φορά μου πήρε 9 μήνες...Ούτε να το σκέφτομαι το άγχος που είχα και τη στεναχώρια που περνούσα όποτε αδιαθετούσα :roll:

Ο Πάνος έχει βαλθεί να με τρελάνει το ζουζούνι. Μετά το "μαμά είσαι πολύ όμορφη" μου είπε σήμερα "μαμά είσαι η αγάπη μου"..Είναι να μη λιώνω;;;;

Την καλημέρα μου σε όλες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...