Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Stamy καταρχήν πρέπει να πεις τι φοράς.

Για αυτήν την Κυριακή εγώ πάντως δεν μπορώ γιατί έχω τραπέζι στο σπίτι (κλασσική περίπτωση βλάβης) το οποίο δεν μπορώ και να το αναβάλω.

Αν και νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να βρεθούμε μετά το Πάσχα να ηρεμίσουμε από υποχρεώσεις να ηρεμίσει και λίγο η Βικχαρ μπας και έρθει και εκείνη.

Αλλά αν βρεθούμε και τα καταφέρω να έρθω να ξέρετε θα κλαίω γιατί δεν θα είναι η Βάσω

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πάλι μόνη σαν το λεμόνι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα μου αφιερώσω ένα τραγουδάκι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορείται να ακούτε και να μου το τραγουδάτε κιόλας σας έχω γράψει και τους στοίχους

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λύσε τα μαλλιά σου

κι` ας` το φόρεμα στο πάτωμα να πέσει

θέλω να σε βλέπω

θέλω να μεθάω να γίνομαι φέσι

Όμορφη είσαι όμορφη

και δε θέλω να ξέρω όλα τ` άλλα

όμορφη είσαι όμορφη

σε ποτήρι αν χωράς θα σε πιω στάλα – στάλα

θα σε πιω στάλα – στάλα

Κοίτα με στα μάτια

πέτα το μπουκάλι πέτα κι` όπου πέσει

θέλω ότι έχεις

έχεις ότι θέλω και ότι μ` αρέσει

Όμορφη είσαι όμορφη

όμορφη είσαι όμορφη

θα σε πιω στάλα – στάλα

Σαν δροσοσταλίδα ντυμένη μ` ηλιαχτίδα

αυτή ήτανε η σκέψη μου όταν σε πρωτοείδα

έφερες στην καρδιά μου με τη μία καταιγίδα

κι` έπεσα σαν χάνος στων ματιών σου την παγίδα

τα μαλλιά σου ήταν λυτά και τα χάιδευε ο αέρας

όμορφη ήταν ο τίτλος της μέρας

όμορφη είσαι στ` αλήθεια σαν τις πριγκιπέσες που ζουν στα παραμύθια

σαν τους ποταμούς κι` όλα τα ξωτικά τους

σαν τους θησαυρούς κι` όλα τα μυστικά τους

είσαι όλο το φως σε μέρα σκοτεινή

Θεέ μου τόσο όμορφή…

Όμορφη είσαι όμορφη

όμορφη είσαι όμορφη

θα σε πιω στάλα – στάλα

Δημοσίευση

Και επειδή είμαι μόνη μου.......... θα μου απαντήσω:

Καλά εεεε πολύ ωραίο μπράβο!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια καληνύχτα!!!!!!!!!!!

Ανθή έμαθα ότι είσαι καθηγήτρια και διορθώνεις γραπτά σε παρακαλώ βάλε κανέναν βαθμό παραπάνω Πάσχα έρχεται και θυμάμαι κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα είχα φασαρίες στο σπίτι με τους βαθμούς :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βάλε σε όλους 2 μονάδες πάνω μην είσαι τσιγκούνα και τι έγινε 2 πάνω 2 κάτω :-?? .

Φιλιά σε όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h

Δημοσίευση

Μαρη Ρια τι σουργελο εισαι!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω φοραω πρασινο-λαδι κολαν και κρουαζε μπλουζα(να βολευει που βγαζω το βυζι συνεχεια εξω :D ) σε αναλογες αποχρωσεις..ενταξει ειναι ή να παω να αλλαξω;;;; :lol::lol: εχθες ομως ημουν του απολυτου γουστου σου...γκρι κολαν με μαυρη μπλουζα!!!! :-bd:-bd

Α γαματο το τικερακι της Ανδριανας σου!!! :D Σου εχω πει οτι οι κορες μας ειναι συνονοματες;;; :P

Ερη κι εμενα οταν παιζει μονος του με τα παιχνιδια του,ανησυχω και παω να δω αν ειναι καλα!!! :lol::lol:

Βικακι σε σκεφτομαστε πολυ να το ξερεις!!!! :x:YMHUG:

Ανθη κοψτες ολες να μαθουν οι γλωσσοκοπανες!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!!!!!

Καφεδάκι για τις πρωινές έχετε, ουισκάκι για τις βραδινές υπάρχει :?:lol: ;;;;Αλλά θα μου πείτε, μόνη μου θα το πιω...Δεν μασάω όμως. Παίρνω φόρα και ξεκινώ.

Ρία μου φοράω πιτζαμούλες φούξια με μοβ οι οποίες έχουν πάνω τον Garfield. Δε θα σας ξαναγράψω τι φοράω διότι λόγω ώρας που μπαίνω στο mammy δε θα υπάρχει καμία διαφορά στο ντυσιματάκι μου(μόνο στο χρώμα..) :lol: ..Κι εγώ τον Πετρογιάννη έχω πλέον γιατρό. Στο θεματάκι για τον Πετρογιάννη είχαμε μιλήσει κιόλας.Θυμάσαι;; Ειχα ρωτήσει κάποια πράγματα και μου απάντησες..Καλέ πού το έχεις το μυαλό σου;;;; Να βάλω κανένα βαθμό παραπάνω;;; Εγώ η bitch :twisted: ;;; Αυτή την εβδομάδα να φανταστείς συγκεντρώνω τα ονόματα αυτών που χρωστάνε εργασίες για να τηλεφωνήσουμε στο σπίτι τους :twisted::mrgreen: ...Πάντως αν έρθω ξανά στη Σαλαμίνα θα ψάξω να σε βρω!!!!!!!

Λενάκι κι εγώ σε θυμάμαι από παλιά!! Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και να σου ζήσουν τα παιδάκια σου τα όμορφα!!! Κατερίνα μου κι εσένα σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Να χαίρεσαι το γιόκα σου που σίγουρα θα είναι ένας κούκλος αν κρίνω από τη φωτό σας!!!

Την απορία για το τι δουλειά κάνω σας την έλυσε η φιλενάδα μου η Τόνια! Είμαι φιλόλογος και δουλεύω σε φροντιστήριο. Αυτό σημαίνει ότι φεύγω μεσημέρι και γυρνάω το νωρίτερο στις 9.30 το βράδυ, εκτός από Τετάρτη που γυρνάω στις 7.30. Πριν φύγω για τη δουλειά τρέχω non stop. Μαγείρεμα, δουλειές, παιχνίδι με τον Πάνο, ενίοτε τον πηγαίνω και στις κούνιες. Μετά τη δουλειά πέφτω με τα μούτρα στο παιδάκι μου. Άλλωστε δεν έχουμε και πολλή ώρα μπροστά μας μέχρι να κοιμηθεί για βράδυ..Παιχνίδι, κουβεντούλα, μπανάκι κλπ. Ο Πάνος μου κοιμάται στις 12 το βράδυ. Μετά με περιμένει τρελή διόρθωση (έχω 60 μαθητές). Αυτό πάει συνήθως μέχρι τις 2, τις 3 ή ακόμα και τις 4 :shock: ..Εγώ στάνταρ κοιμάμαι 4 με 4.30 το βράδυ (μάλλον το πρωί) γιατί έχω ανάγκη και λίγη ώρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ..Όμως σε πολύ λίγο τελειώνει η σχολική χρονιά και ΟΟΟΟΟΟΛΑ θα αλλάξουν! Καλοκαιράκι μου γλυκό! Θα ξεκουραστώ και θα απολαύσω την οικογενειούλα μου! Το παιδάκι μου κυρίως γιατί ο αντρούλης μου δουλεύει και το καλοκαίρι :twisted::mrgreen::lol: ...

Σας ζάλισα με το πρόγραμμά μου αλλά ελπίζω να μη σας άφησα άλλες απορίες ;)

Τόνια μου καλή, πολύ ευχάριστα τα νέα σου με τον ύπνο της μπουμπούς!!!!! Είδες;; Τα πράγματα στρώνουν σιγά σιγά! Και ο Άλεξ σου θα συνηθίσει την μπεμπούλα και θα ηρεμήσει το σκαθαράκι σου!! Πάντως βρε φιλενάδα χαθήκαμε..Πάρε κανα τηλέφωνο καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αύριο αν έρθει η πεθερά νωρίς και χαλαρώσω λίγο πριν τη δουλειά θα σε πάρω εγώ!!! Μου έλειψες!!!Και σκέψου τις διακοπούλες που λέγαμε... :lol: ..Θέλω να έρθω στην Κρήτη να σας δω γαμώτο μου....

Αχ βρε κορίτσια μπαίνω μια φορά την ημέρα και έχω πάντα πολλά να πω. Sorry αν σας ζάλισα :oops: ..Παρεμπιπτόντως η παρεούλα σας είναι τέλεια!

Φιλιά σε όλες σας!

Πάω να δω το ΝΗΣΙ το οποίο κατεβάζω από το internet αφού δεν μπορώ να το δω στην ώρα του...

Δημοσίευση

Άνθη μου με συγχωρεις εγω δεν σε καλοσωρισα!! Μου διεφυγες! Και εγω σε θυμάμαι απο παλιά..

Είμαι η ´Ερη και έχω έναν γιο τον Κώστα που είναι 28 μηνων.. Εδω και ένα μήνα μένουμε στο Τορόντο. Μέχρι πριν μεναμε στον Πειραιά.

Καλο κουράγιο με το προγράμμα σου, μου φαίνεται κουραστικό.. Τι ώρα ξυπνατε το Πρωί; Κοιμάσαι πολυ λίγο...

Φιλια πολλα!

Δημοσίευση

kalimeroudia!exw ksupnisei apo tis 2 k den mporw na koimithw...giati polu apla den mporw na stamatisw na skeftomai gia na me parei o upnos!tha to kapsw se ligo!piga gia doppler simera..ola kala..2650 o bebaros kai genika ola kala!tin triti tha paw dr..ante 23 k simera!koritsia ponaei to stithos mou opws otan katevazei gala..einai fusiologiko?

anthi kalws irthes stin pareoula mas!eimai i iwanna 25 xr exw to xari 3 etwn k se ligo gennaw to 2o antraki mou!na sou zisei o panoulis!!!kai prosexe ligo ton eauto sou giati ap oti diavasa...den koimasai k polu!!

tonaki ftou ftou ..etsi na sunexisei i korakla sou!!seri mpas k ksekourasteis ki esu ligo!!!elpizw na iremisei siga soga kai o alex kai na iremiseis genikotera~!

katerinaki mou ki esu kathariotita e???ki egw xtes orin to giatro skistika stis douleies...kai meta imouna kommatia..den mporw na koimithw kiolas..!euxomai kathe mera na nai san ti xtesini sto magazi!!!!!

aspaki ola kala?ta mikra sou?

den ksexasa kamia e???filakia!

lenara koritsara ti kaneis???ola ta paidakia pernane tis faseis tous!!!prospathise na eisai iremi..kai na 'adiaforeis" se eisagwgika opws eides kai tha stamatisei na ta kanei..einai kai gunaika vlepeis..tsaousa...

eraki pol xairomai pou mazeuetai to spitaki sas siga siga...mpas kai iremisete ki eseis!o kairos ekei ti leei???

bikoulini mou pws pas?tin paleueis???ax..thelw ki egw mpalkonaki me thalassa...

vasoni ti kaneis?vlepw exei pesei polu douleia k asxoleiste akoma k me ta kathimerina sas ntusimata e??? xaxa!o mikroulis sou kala?

ria ola ok?foraw mia rompa leopar twra!ok?i na allaksw?ma kala..ontws..swtiris swtiria?milame gia treli fasi!apisteuto!euxomai na kerdiseis polu suntoma to laxeio...

stamoulini den exw logia..koukles kai oi 2!!!!pote tha pate rwmi telika???

flwrianaki pou xathikes?o mitsaras kalutera???

antriana ti kaneis mikromanoulitsa tis pareas?vixa ta mikra e??emena muksa k vixa sxedon monima o xaris...ax arrwsties k paidakia pane mazi..!perastika sas pantw kai kala na perassete me tin kollliti sou!

bikara mou pou eisai?mpes na mas peis kanena neo..ti kaneis?

elisaki pou xanesai sunexeia???

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;

ΕΓΩ ΝΥΣΤΑΖΩ...ΞΕΜΥΑΛΙΣΤΙΚΑ ΧΤΕΣ Κ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΩΣ ΤΗΣ 1,30 Κ 6,30 ΞΥΠΝΗΣΑ :shock::shock: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ :lol::lol::lol:

ΕΡΗ ΜΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ;ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ!! ;)

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΦΑΣΙΝΑ Ε;;;;

ΤΟΝΑΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ;ΤΟ ΕΥΧΟΜΕ!!

ΑΣΠΑΚΙ ΡΙΑ ΒΑΣΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΦΕΕΕ ~o)~o)~o)~o)

ΑΑΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ!!ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μια γρήγορη καλημέρα και τα υπόλοιπα μετά!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν έχετε ντυθεί όλες οκ και οι βραδυνές :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγκρίνονται όλα ;)

Για να δούμε τι θα έχει βάλει και η Βάσω που θα έρθει κατά της 11.00

Εγώ φοράω τζιν παντελόνι (κλασσικά) και μωβ μπλουζάκι.

Παίρνω το καφεδάκι μου και ξαναμπαίνω αργότερα :x

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε;;; Πολύ κούραση ακούω και δεν μου αρέσει. Αντε να πάμε σε καν'ενα σπα να ξεθυμάνουμε :lol::lol::lol: . Όσο για μένα τι να πώ;;; Το τρέξιμο της αρκούδας στη δουλειά, ο μικρός μέχρι εχθες με γαστρεντερίτιδα και από σήμερα ο άντρας μου!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Καλημερουδιαααααα!!!

Τι κανετε?

Να προλαβω να γραψω πριν ξυπνησει η μικρη! :D

Ρια πεθανα στο γελιο που μονη σου μιλας και απαντας και στον εαυτο σου!!! :lol::lol: Επισης και με την νεα μοδα!! :lol: Α! εγω σημερα φοραω μοβ κολαν και μια ανοιχτη γαλαζια μπλουζα παντα κοντομανικη χειμωνα καλοκαιρι.Οτι να ναι δηλαδη. Γενικα μεσα στο σπιτι ντυνομαι σαν γυφτακι!! :lol::lol:

Αδερφουλα επεζησες απο χθες? :D Ειδες η θετικη ενεργεια τι κανει? Πρεπει να σου ερχεται καθε μερα!

:YMHUG::x

Ερη μου τι καλα που πηρες τα πραγματα σου σπιτι!!! Καλο συμμαζεμα τωρα! Μακαρι να συνεχισει ο Κ. να παιζει με τα παιχνιδακια του.

Ανθη τι τρελο ωραριο ειναι αυτο :shock: Πως αντεχεις βρε μανα?

Τρελοκριτικια τι θα κανουμε με τα παδια μας? Σκεφτομαι να κρεμασω τον μικρο με το ριλαξ μαζι απο το ταβανι για να μην τον φτανει η μικρη!! :lol: Ε πια! τοσο ξυλο τρωει ο καημενος! Ωραιο το θηλαστρο.Και εγωαυτο ειχα οταν εκανα επαναγαλακτισμο στην Ε. Ασχετα αν δεν καταφερα να βγαλω σταγονα 2 μηνες... :cry::cry: Κριμα για το καλωδιο... :(

Φλωριαννα μου περαστικα σας!! Αντε να μπει το καλοκαιρι μπας και ηρεμησετε!

Βικουλινι μου :YMHUG::x:x

Ιωανναρα κοντευεις!!!! Πω πω πως περασε ετσι ο καιρος!! Με το καλοοοοοοοο!!!!!

Βασουλα και οποια αλλη ξεχασα τα φιλια μου!! :x:x:YMHUG:

Δημοσίευση

Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου Ιου

Αστυνομία μόδας :lol::lol::lol::lol:

Συλαμβάνεται το Λενάκι δεν ταιριάζει το μωβ με το γαλάζιο ούτε μέσα στο σπίτι

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φλωριάνα και εγώ θέλω διακοπές αχ μακάρι να μπορούσα να πάω Κρήτη μου έχει λείψει πάρα πολύ.

Δημοσίευση
Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου ΙουΙου Ιου Ιου Ιου Ιου

Αστυνομία μόδας :lol: :lol: :lol: :lol:

Συλαμβάνεται το Λενάκι δεν ταιριάζει το μωβ με το γαλάζιο ούτε μέσα στο σπίτι

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

=))=))=))=))=))=))=)) ΤΟ ΞΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Γιαυτο σου ειπα οτι ντυνομαι σαν το γυφτακι!! :)):)):)):))

Δημοσίευση

Καλά Λενάκι που να δεις εγώ πως κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι γυφτάκι με όλη την σημασία της λέξεως χειμώνα καλοκαίρι μου αρέσει και περπατάω ξυπόλιτη αφού ο Σωτήρης το βράδυ μου κοιτάω τα πόδια να δει αν τα έπλυνα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε???Εχω χαθει τωρα τελευταια γιατι εχει ανοιξει ο καιρος και ειμαι ολο βολτες :lol::lol::lol:

Εκανα αλλαγη και στα μαλλια μου και εγινα αλλος ανθρωπος...πολυ χαρηκα μ αυτην την αλλαγη τα ειχα καιρο με ανταυγειες ξανθες και τωρα τα εκανα καστανα και οσο κατεβαινει πιο κατω ανοιγουν λιγο....σαν τησ Κοκκινου αλλα οχι τοσο τσιγκαναιηρο :lol:

Ιωαννακι μου τι κανεις???φτανει ο καιρος ε?καλα ολοκληρο παιδι θα βγει ο μπεμπης!!!!!

Βικουλινι μου,Φλωριαννα,Λενακι,Ασπα,Κατερινακι και οσες ξεχναω πως ειστε,δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα νεα σας.

Δημοσίευση

καλημερα κορες!!!! :D

Φιλεναδα τη ματιασα τη κορη μου και με πηδηξε σημερα το βραδυ!!!! :? Ουισκακι ηθελες πουλακι μου;;;; εκεινη την ωρα μονο φρεσκοαρμεγμανο γαλατακι υπηρχε!!!!! :lol::lol::lol:

Τζοανακι μ'αρεσει που λες τη Ανδριανα μικρομανα...εσυ βρε 25χρονων με 2 παιδια τι εισαι!!!!!! :lol: Εγω στα 25 ημουν με τα μυαλα στα καγκελα!!!! :D

Τελειωνεις κι εσυ κοριτσακι ε;;;; αντε με το καλο να ερθει και το 2ο αντρακι σου και να ειναι πολυ-πολυ ησυχο(καθενας με το καημο του! :lol: )

Ερη μου ενταξει το τακτοποιησες το σπιτακι σας;;;πως ειναι;;;

Ρια ετσι βαλε μια ταξη γιατι εχουν ξεφυγει μερικες μερικες!!!!!! :lol::lol::lol: προστιμο στο μωβ κολαν με τη γαλαζια μπλουζα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Λενακι αυτο με το ριλαξ το εχω σκεφτει κι εγω!!!!!μονο ετσι θα γλιτωσουν τα ερμα τα βρεφη!!!!! :lol::lol: Καλο το θηλαστρο οντως αλλα μου χει τσακισει τα βυζια! :? Δε πειραζει μετα θα παω για ανορθωση! :P

Ελιζακι μεγεια το μαλλι! :D

Βικουλινι ε μα κι εσυ ξερεις οτι θα ξυπνησει χαραματα και καθεσαι στη tv;;;εγω την εχω ξεχασει προς το παρον...πεφτω για υπνο κατα τις 11 γιατι δε λειτουργω με τιποτα με τοσες λιγες ωρες υπνου!!!! ουτε στα νιατα μου δε παλευα την αυπνια..εχω χασει εξεταστικη να φταιει οτι ξενυχτησα και δε μπορουσα να ξυπνησω να παω να δωσω!!! :?

Δημοσίευση

Επιτελους καταφερα να μπω και να σας διαβασω πολεμαω απο τις 11παρα

που ηρθα :evil:

Ειστε καλα η να βαλω τις φωνες :?::?::?::?::?:

Μια χαρα ειστε το βλεπω ;)

Αρχιζω με το ντυσιμο της ημερας...........

ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΡΙΑ ΦΟΡΑΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΥΧΑ ΣΗΜΕΡΑ οποτε δεν θα εχουμε θεμα τα χρωματα

τα εγκρινεις :lol::lol::lol::lol:

Λενακι απαραδεκτη εσυ ξεπερασες και τα γυφτακια στο ντυσιμο :lol::lol::lol::lol:

Ανθη τι τρελα ωραρια που εχεις ακομα ζεις :lol::lol::lol::lol: παναγια μου εγω δεν θα την παλευα με τιποτα :?:?:?

Ιωαννακι κ Ελισακι σας χασαμε καλε στις βολτες το ριξατε ε :?::?::?::?: καλα κανετε

οχι σαν εμας που σκοτωνομαστε στην δουλεια

Κατερινακι το σπιτι ελπιζω να το εκανες λαμπικος αντε τωρα να ερθουμε για καφε με τα παιδια μας ;)

Βικουλινι ευχαριστω για τον καφε :)

Ασπακι που εισαι :?: δουλευεις :?:

Τρελη μου μαγειρισσα γυρνα πισω :)

Τονια Αντριαννα τα φιλια μου και οποια αλλη ξεχναω αααααααααα και την Σταμουλα ;)

Εγω παλι ειμαι στην δουλεια και εχω παρα πολλη εργασια σημερα (ε καλα τωρα μην με

πιστευετε κιολας πλακα κανω)

Ρια με ανησυχισες εχθες σε εψαχνα αλλα ειδες ειχες πληρης ενημερωση ;);););)

Αλλο τι κανετε :?::?::?::?:

Δημοσίευση

Αχ αστα να πανε Τονια μου ξερεις τι κουραση τραβαω εδω???????????? :lol::lol::lol::lol:

Αληθεια λεω καλε ειμαι ενα 8ωρο σε ενα γραφειο και αγναντευω το βουνο μπας

και περασει καμια αλεπου :lol::lol::lol:

Αλλα που να ξερεις εσυ ;) δυσκολα βγανει το μεροκαματο :lol::lol::lol:

Ρια μου οχι απλα εισαι μια χαρα εισαι σουπερ :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...