Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ '10 Νο 4!!!!!!!


Recommended Posts

Σοφακι μου στα ειπα κ πριν συγχαρητηρια καλη μου ευχομαι μια καλη ηρεμη κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη!! αντε να κανεις ενα τσουτσουνι τωρα!!!!!

Μαιρουλα κ εγω αντιθετη ειμαι στα αγγιγματα των γονεων...εδω αφηνω την πορτα ανοιχτη γιατι φωναζει για να κανω τσισα μου 2 λεπτα κ οταν με κοιταει δεν νιωθω καλα...οχι να με πιασει κ εκει..αν ειναι δυνατον!! συμφωνω απολυτα με την Αθηνα...μοντερνα παιδοψυχολογια τα εχω ξανακουσει κ ξαναδιαβασει ολα αυτα αλλα οι περισσοτεροι πιστευουν πως ενα παιδι επιτρεπεται να βλεπει γυμνους τους γονεις του μεχρι τα 3! οχι πιο μετα..απο τα 3 κ μετα εγω ξερω οτι αντιλαμβανονται την διαφορα του φυλου τους το 6 που ειπε ειναι μακραν υπερβολη!!

σου λειπει ο θηλασμος ε?? ε ρε κοριτσακι μου το ελεγες συνεχεια τοτε πως ηθελες να αποθηλασεις..δεν πειραζει στο επομενο πρωτα ο Θεος αστο να αποθηλασει ομαλα μοναχουλι του! ;) να μου φιλησεις τον μικρο σου πολυλογα!!

Μητσουλα κ εμας μας ελειψες! φιλακια στον Θανο σου κ καλη αρχη στον Δημο..ξερεις σε τι θεση θα εισαι??8 μηνες ειναι σουπερ ρε συ! εγω θα παρω περιπου 250-300 ευρω κ πανυγηριζω!!! μακαρι να ειχε κ εδω καμια θεση...αλλα που με τον καλλικρατη κ τις μ@λ@κιες τους εδω θα κλεισουν κιολας δημοσιες υπηρεσιες..δραμα η κατασταση...

Νανα περαστικα πολλα πολλα!! σε εχω χασει τον τελευταιο καιρο..δεν μπαινω κ εγω καθολου..πολλα φιλακια τρελοφιλη μου!κ στην Χρυση 2 φιλακια στα πατουσακια!!!!

εγω εχω κατι λιγα σπιτια ακομα με την απογραφη περιπου 10 κ τελειωνω..

μεσα σε μια εβδομαδα βγαλαμε κ 2 δοντια!!! συνολο 6!!!!!!!!!παμε για το 7ο στανταρ ολο μυξουλα χερια στο στομα ασταματητα οοοολη μερα αγκαλια κ γκρινια τρομερη..με πονανε τα χερια μου στους αγκωνες απο την αγκαλια...ειναι κ βαρυς ζωη να εχει το μωρο μου!! κυκλοφορω σαν την τρελη μεσα στο σπιτι με το sling κ ο κυριος μου το δειχνει να το βγαλουμε λες κ αλλιως μεγαλωσε ο πονηρος τοσους μηνες του καλοαρεσε τωρα θελει να τον κραταω αγκαλια με τα χερια! αμ δε...ποναω πολυ..

πολλα ειπα παλι...κ δεν σχολιασα κ οοολα τα νεα αλλα κανω καιρο να μπω κ μετα τα λεω μαζεμενα!!

φιλακια πολλα μανουλομανουλες!!!κ εμπρος στον δρομο που χαραξε η Σοφιτσα μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 695
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!

Σοφάκι μου πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob3.gif] Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Ευχομαι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρούλι! Θα εχει και με την Αλεξια διαφορά στην ηλικία 2 χρόνια ακριβως!!!!!!! Αντε και στα δικά μας!!!!!!!!!!!!!!! :D

Δημητρούλα πολύ χαίρομαι για την δουλειά!!!!! Αντε να ξεφύγεις λιγακι να πάρεις και λεφτουδάκια!!!!! ;) Ο Θανούλης στην μαμα σου ή σε παιδικό;

Φιρφιρίκο μου με γεια τα δοντάκια σας!!!!!!!!! Με το καλό και στα επόμενα όσο ανώδυνα γίνεται! Γιατί καλή μου τον σηκώνεις συνεχεια; Δεν θέλει να πηγαίνει μόνος του πάνω κάτω και να παιζει, να πειράζει, να χορευει, κλπ; Να προσέχεις την μεσούλα σου που είναι ευαισθητη, μην σακατευτείς μικρή κοπέλα.... ασε που πρεπει να εχεις αντοχες και για τα επόμενα νινάκια ;);)

Πάω να ετοιμαστώ να πεταχτώ στην λαϊκη να πάρω φρουτακια και υλικά για γεμιστα! μιαμ μιαμ!

Φιλιά σε όλα τα ζουζούνια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!!!!

Μαιρουλα μου μολις γυρισα απο παιδιατρο...η αιτια που ζηταει συνεχεια αγκαλια αυτες τις μερες ειναι μια ωραιοτατη ανοιξιατικη ιωση :evil::evil: ...στην αρχη ελεγα μηπως ειναι αλλεργικο γιατι φτερνιζεται ασταματητα αλλα τελικα οχι εχει ερεθισμενο λαιμακο κ απο εκει ειναι το συναχι του μου ειπε ο παιδιατρος συν οτι βλεπει λιγο κοκκινο το δεξι αυτακι..αν χρειαστει λεει παυσιπονο κ μου εδωσε σιροπι προσπαν για τον λαιμο κ οτριβιν σταγονες για την μυτη του..θα του βαζω το βραδυ ομως μονο για να κοιμηθει δεν θελω να τον φορτωνω μεσα στην ημερα,θα του κανω ορο..ευτυχως δεν ειναι μπουκωμενος κ τρεχει συνεχεια η μυτουλα!!αυτα τα ωραια απο εμας...

ααααα τα νευρα μου ρε γμτ χαλασε το αγαπημενο του παιχνιδι ο μικυ ο παραμυθας κ εχει 50 ευρω το σκασμενο...θα του κανει χειρουργειο ο Κωστας ομως να δει μηηηηηηπως κ μπορει να το γλυτωσει το εχει ανοιξει τωρα κ κανει την επεμβαση :mrgreen: ...κ ολη την ωρα το ζηταει γιατι τρελενεται για το παλιοποντικι που λεει κ ο Κωστης..

εχει 2 εβδομαδες που βρεχει συνεχεια κ εχει πεσει η θερμοκρασια..πως να μην κρυωσει το μωρο μου?? :evil::evil::evil:

καλημερες πολλες!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!

Σοφακι μου τι ευχαριστα είναι αυτά!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG: Μπραβο κουκλα μου! Καλή εγκυμοσυνη να εχεις :x:-*:-*(*)(*)

Μαιρη μου εγω ειμαι εντελως αντιθετη με αυτά που σας ειπε ο παιδοψυχολογος :!: .Το παιδικο μυαλουδακι δεν είναι σε θεση για τετοιου ειδους εικονες

Ειδες ποσο γρηγορα μαθαινουν? Εχεις δικιο παντως στο ότι πρεπει να προσεχουμε πως μιλαμε μπροστα τους.

Για τον αποθηλασμο που με ρωτησες καλα παμε αργα βεβαια αλλα καλα. Ξεκινησαμε να πινουμε φρεσκο, λιγο βεβαια αλλα είναι μια αρχη.Το θετικο είναι ότι της αρεσε και μου το ζητησε μονη της μια μερα που φτιαχναμε κεικ! :D

Δημητρουλα καλη αρχη με την δουλεια. Οτι πρεπει αυτήν την εποχη. Ευτυχώς εχεις την μαμα σου κοντα να σου κραταει τον Θανο.

Φιρφιρικο με γεια τα δοντακια σας! Και περαστικα σας......

Αντε να παρεις και τα λεφτακια σου να πας για ψωνια :) Καλε βρεχει τοσο πολύ εκει?

Αθηνα μου εγω για απογευματινο της δινω τραχανα ( κλασικη αξια ), τοστακι με κασερι , μπισκοτακι με χυμο ή γαλα, κεικ αγλυκο, ψωμακι με μελι ,ψωμακι με τυρι και γιαουρτι κανονικο με διαφορες παραλλαγες (μπισκοτα,μελι,φρουτακια)

Περαστικα σου Νανα μου :YMHUG:

Πολλα φιλακια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κ χαρα σας !

εχω καμποσες μερες να γραψω κ εχει δικιο η Μαριλου θα μεινω στο τελος της χρονιας απο απουσιες ! :lol::lol: Ομως μ'εχει τρελανει η Αριαδνη ..ειμαστε σε φαση να βγαλω τωρα τον κυνοδοντα η μετα ? Επισης ειμαστε στο τοπ της αλλεργιας μας ..Οποτε ολα ωραια κ ολα ανθηρα ..Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ελπιζω να ειστε ολες καλα αλλα κατι ειδε το ωραιο μου μπιρμπιλωτο ματι για μια εγκυουλα :P Μπραβο βρε Σοφακι !!! Ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη !!!! Καλε παλι μανουλα του Γεναρη θα εισαι ε ? Μια χαρα !!!

Λοιπον θα σας πουμε κ μεις τα νεα μας ...Καναμε εξετασεις αιματος πηγαν ολα μια χαρα , το σιδηρο της κ τα παντα ολα τελεια ..Οι υποψιες μας ομως οτι εχει θεμα με τις αλλαγες του καιρου επιβεβαιωθηκαν γιατι συμφωνα με καποιες μετρησεις την προηγουμενη πεμπτη που πηγαμε για αιμοληψια , η αλλεργια της ηταν στο φουλ ..χτυπησαν οι δεικτες τα κοκκινα ..Το καημενο το μπουλουκακι μου ..Ο παιδιατρος μας συνεστησε να μην σταματησουμε το σκονακι το σιγκιουλερ που παιρνουμε εδω κ ενα χρονο αλλα να το συνεχισουμε γιατι φαινεται να μας καλυπτει ..Επισης το καλοκαιρι θα κανουμε εντατικα μπανια γιατι ο καθαρος αερας κ ιδιαιτερα ο θαλασσινος ανακουφιζει παρα μα παρα πολυ ..Για την ακριβεια μας ειπε οτι αν ειναι δυνατον να κατασκηνωσουμε πανω στο κυμα να το κανουμε ..Οποτε για οσο διαρκει ο παιδικος , τα πρωινα θα παιρνω το μπουλουκακι κ θα πηγαινουμε παραλια ..Δεν ξερω μετα πως θα μπορουσα να τα καταφερω με τρια πιτσιρικια στην παραλια αν παω μονη μου αλλα καπου θα την βρω την λυση ..Καναμε κ το εμβολιο μας μετρηθηκαμε ζυγιστηκαμε κτλ ..Δυστηχως αυτο τον μηνα δεν πηραμε ουτε εκατοστο κλαψ .,.Παραμενουμε λοιπον στους 84 ποντους μπουλουκεψαμε ομως λιγο ακομα κ φτασαμε τα 11200.. Εμ τρωει ...τι να κανω ..μεχρι κ φαβα εφαγε τι να πω ..Αν εξαιρεσουμε τωρα αυτες τις μερες που δυσκολευεται κ το ενα της μυριζει το αλλο της ξυνιζει ..τρωει το βλασταρι μου .. :lol:

Απ'΄την αλλη , θυμαστε ενα δικαστηριο που σας ειχα πει οτι ειχα για εναν μπουνταλομαλ@κ@ που με απελυσε οταν ημουν εγκυος στην Αριαδνη ? Λοιπον το δικαστηριο το εχασα ..Ω ναι ..ζητω η αθανατη ελληνικη δικαιοσυνη ..Οποιοσδηποτε λεχριτης μπορει παντα να την σκαπουλαρει κ αντε να βρεις το δικιο σου ..Αφου εκλαψα , νευριασα , ξεσπασα ..τωρα νιωθω οτι δεν προκειται να βγει κατι ακομα κ εφεση να κανω ...Τελοσπαντων ομως δεν θελω να σας μαυρισω ..θα το ξεπερασω κ αυτο που θα παει ..

Λοιπον παω να διαβασω τα νεα σας , κ παλι συγχαρητηρια Σοφιτα αντε στο δρομο που χαραξε η Σοφια κοριτσια !

ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ..χεεεχε ..εγω εκλεισα ! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου! Θα τρελαθωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! Τι νεα ειναι αυτα;;;;;;;;; Σοφουλινι μου!!!!! 5 φορες διαβασα την προταση "ειμαι εγκυος"!!!!!! Μπραβο!!! Καλη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου! Και μη σκεφτεσαι βλακειες του τυπου "δεν εχω δουλεια", ολα γινονται. Ειναι πρωι, αλλιως θα σε επαιρνα τηλ τωρα.

Κοριτσια εγω ειμαι πολυ χαλια με την αλλεργια. Παιρνω βαρια αντισταμινικα και ειμαι σε ληθαργο ολη την ωρα. Εννοειται δουλευω κανονικα και οταν γυρναω σπιτι βαζω Γλυκεριαννα να βλεπει τηλ. κι εγω κοιμαμαι. Τοσο σεκος. Με εχει πιασει και το αναπνευστικο μου φετος και δεν μπορω να λειτουργησω. Ολη την ωρα ασθμαινω....Εχω βαρεθει τον εαυτο μου καθε Μαη την ιδια δουλεια.

Καλες οι ιδεες σας για το απογευματινο, αλλα δεν καταλαβαινω αυτο μπισκοτακι με φρουτο. Δηλαδη τι μπισκοτο, και πως το δινετε; στο χερι το μπισκοτο και φρουτακι μετα; ή το αλεθετε ολο μαζι; Γιατι αλεσμενο δεν παιζει με εμας.

Ευα μου πανυψηλο ειναι το μαμουνι σου! Πρεπει να ειναι πιο ψηλο απ'ολα τα κοριτσακια του Ιανουαριου!

Δημητρουλα μου συγχαρητηρια για την δουλεια!

Σας αφηνω να ετοιμαστω για σχολειο!! Φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια!!!!

Σημερα ο καιρός μας παιζει παιχνιδάκια.... εδώ στην πολη λιάζει ενω στο χωριο του αντρα μου που είναι μόλις 10χλμ από το Ηρακλειο, ρίχνει καρεκλοπόδαρα... :shock:

Αθηνά μου εγώ του δίνω στο χερι 2-3 μπισκοτάκια ή κουλουράκια σπιτικά (οτι έχω) και ενα ποτηράκι με χυμό ή ενα φρούτο κομμένο φετούλες.

Περαστικούλια σου κοριτσάκι μου.... σε καταλαβαίνω γιατί και η μητέρα μου περνάει τα ίδια και ειδικά εδώ στην Κρήτη που έχουμε φοβερή υγρασία της επιδυνώνει πολύ την κατάσταση.... φαντάσου σήμερα ξύπνησε με ασθμα και βγήκε να πάρει λίγο καθαρό αέρα αλλά είχε τόση υγρασία που την έκανε κομμάτια... είναι ακόμα κουκουλωμένη με την κουβέρτα και τώρα μόνο νιώθει λίγο καλύτερα...

Εχεις πάει σε αλλεργιολόγο να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία ή μόνο όταν σε πιάσει παίρνεις φάρμακα;

Σοφάκι πήγες για υπέρηχο;;;;; Για πες μας τα νεακια σου!! Επίσης δεν μας είπες αντιδράσεις του Κωστη.... το περιμένατε ή ήταν εντελώς ξαφνικό;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια αας φιλες!!!Τι μου κανετε??

Η Αλεξουλινα μολις κοιμηθηκε και εγω παλευω με τα φαγητα!!Αρχικα ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας...και τωρα που συνηλθα απο το σοκ θα ευχηθω να φουσκωσουν γρηγορα κι αλλες κοιλιτσες!!Α...εκτος απο της Ευας!! :lol::lol::lol:

Πηγα στον γυναικολογο χθες ολα καλα..ενδομητριος σακος και στο σωστο μεγεθος!Την επομενη Πεμπτη θα με δει παλι!Πητ 18/1/2012!!!Το συμπερασμα...του χρονου τον Απριλιο κομμενο το σεξ!!!

Μαρυλου μου ο Κωστας σε γενικες γραμμες ηταν μακραν πιο ψυχραινος απο εμενα..να φανταστεις χθες πηρε τον υπερηχο να τον δειξει στη δουλεια!!Εγω ακομη δεν εχω καταλαβει 100% τι εχει γινει!!

Αθηνουλα περαστικα κοπελα μου!! :(

Δημητρουλα συγχαρητηρια για τη δουλεια!!

Σοφακι λες να κανω και εγω ενα σουσουνακι????Αλλο προαισθημα εχω ;)

Την Κικιτσα την ειδα τελευταια φορα το Μ.Σαββατο στην εκκλησια!!Να ησυχασω λιγο με το τρεξιμο του προγεννετικου και το σκ θα την παρω ενα τηλ. να μαθω που εχει χαθει!!

Φιλες σας αφηνω...3 φαγητα φτιαχνω σημερα..θα μπω το βραδακι!!Φιλακια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε Σοφουλινι πως τα καταφερες ετσι και θα εχουν μαζι γενεθλια;;;;;;;;;;;παραγγελια;;;;;;;; με 1 τουρτα 2 τρυγονια; :lol::lol::lol: Απιστευτο μου φαινεται ακομα! Απο στμπτωματα πως εισαι; καλα σε ακουω ή μου φαινεται;

Μαιρη μου εχω κανει εμβολια, πριν 5 χρονια, και υποχωρησαν τα συμπτωματα, αλλα απο προπερσι επανηλθαν σε αρκετα σοβαρο βαθμο. Δεν εχω σκοπο βεβαια να ξαναπαρω εμβολιο γιατι ηταν αρκετα επωδυνο (τα επινα δεν ηταν ενεσιμα) και επιβαρυνουν πολυ το συκωτι. Οποτε....τη βγαζω οπως μπορω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣΣΣΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΦΙΑ , ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΗ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΣΕ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ...Η ΜΙΚΡΗ...ΓΚΡΡΡΡ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 18,30 ΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΟΡΘΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...

ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΥΝΟΥΡΝΤΗΣΕ...

ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???????ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΚΕΓΩ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΦΟΥΛ!!!

ΕΥΑΚΙ...ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ...ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...ΜΗ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ...ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!

ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ???

ΦΙΡΦΙΡΙ Κ ΕΓΩ ΔΕ ΠΟΛΥΜΠΑΙΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑΜΕ...

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΙΑΣ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε Σοφουλινι πως τα καταφερες ετσι και θα εχουν μαζι γενεθλια;;;;;;;;;;;παραγγελια;;;;;;;; με 1 τουρτα 2 τρυγονια; :lol::lol::lol: Απιστευτο μου φαινεται ακομα! Απο στμπτωματα πως εισαι; καλα σε ακουω ή μου φαινεται;

Χαχαχχαχαχα αν σου πω οτι μες τον πανικο δε σκεφτηκα οτι θα κανω ενα παρτυ :lol::lol::lol: Δεν κανω σχεδια ακομα...θελω να περασει λιγο ο καιρος!Το μονο που σκεφτηκα ειναι οτι αν οντως γεννησω μεχρι τις 18 θα ειμαι σπιτι για τα γενεθλια της Αλεξιας!Α..και κατι αλλο...πως στο καλο θα βγαινω και με τα 2 εξω!!! :oops:

Αθηνα μου και εμενα απιστευτο μου φαινεται..αν και οπως ειπα μια του κλεφτη...δυο του κλεφτη...!!!

Συμπτωματα?Τις τελευταιες 3 μερες εχω ζαλαδες το πρωι!Στην Αλεξια δεν ειχα ουτε αυτες να φανταστεις αυτος ηταν και ενας λογος ακομη που αργησα να το καταλαβω!

Ερωτησεις τωρα:Εσεις κανατε μπανιο στη θαλασσα το καλοκαιρι??Πινατε καφε (ντε)??Στην Αλεξια τα εκοψα ολα σε μια ημερα..τσιγαρο-καφε-αναψυκτικα-τα παντα...και το εριξα στο φαι :lol: Τωρα ομως βρε κοριτσια τις 2 αμαρτιες μου θα τις πω..θελω να κανω κανενα μπανακι με την Αλεξια...και δεν την παλευω χωρις καφεεεεεεεε...τα εχουμε πει το μωρο μου ειναι κανιβαλακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφια μου εγω εκανα κανονικοτατα μπανιο, αλλα πηγαινα σε ωρες που δεν εχει ηλιο, και εννοειται δεν εκανα καθολου ηλιοθεραπεια. Επισης πηγαινα μονο σε καθαρες θαλασσες, και δεν κολυμπησα σε Λουτρακι που κανονικα πηγαιναμε καθε χρονο. Οσο για καφε...μετα τον 4ο μηνα και αφου μου περασαν οι ανακατωσουρες και οι αηδιες που ειχα αρχισα να πινω γαλλικο ή ελληνικο, ενα φλιτζανι την ημερα. Επειδη ουσιαστικα δεν πινεις το κατακαθι τους ειναι "ασφαλεις". Και ο γιατρος με ειχε αφησει. Εγω ειμαι coffee-adict δεν υπηρχε περιπτωση να την παλεψω χωρις καφε. Αυστηρα ομως ενα φλιτζανι. Και που και που επινα ενα ποτηρακι κρασι. Γιατι δεν ξερω αν το εχω ξαναπει, τρελαινομαι για αλκοολ. με χαλαρωνει και μου αρεσει και η γευση του. Αφου προς τον 9ο μηνα με ειχε πιασει τετοια επιθυμια να πιω ενα ποτο που ελεγα οτι μολις γεννησω θα βαλω στη σειρα μια βοτκα, ενα ουισκι, ενα μαρτινι και κρασι και θα τα πιω ολα! Φυσικα μου εφυγε η επιθυμια μολις ειδα την φουσκαλιτσα μου :D:D Πως θα σηκωνεις την Αλεξια αγκαλια; Αυτη ειναι η δικη μου απορια. Τι σου ειπε ο γιατρος; Εγω ουτε τη λεκανη των πλυμενων δε σηκωνα. Φοβομουν παρα πολυ. Α ρε Σοφουλινι..βλεπω να παραταμε το θεμα μπεμπακια Ιανουαριου και να συζηταμε αποκλειστικα για την εγκυμοσυνη σου, γιατι οσο να'ναι αλλο εγκυος και μονη και αλλο εγκυος με ενα παιδι. Καινουρια εμπειρια. Θα σε ρωταω συνεχεια!

Νανου μου κι εσυ με αλλεργια; Αμαν βρε παιδι μου! Το κολοκλιμα φταιει.

Μολις εμαθα κι ενα χαλια νεο. Θα γινει λεει στον Ασπροπυργο κεντρο υποδοχης μεταναστων. Ειμαστε που ειμαστε....μας βλεπω να εγκαταλειπουμε τα σπιτια μας και να την κανουμε.... :evil: Σκοτωσαν κι αλλον στα Πατησια.....ετσι μας βλεπω να γινομαστε κι εδω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κανετε κοριτσια?Κατ'αρχην να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Σοφακι μας!!Καλα πως τα πετας ετσι βρε Σοφακι μου,λεω στην αρχη καλα διαβασα?Αντε μπραβο κοπελα μου,ευχομαι να εχεις μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Εγω επινα καφε γιατι με τραβουσε απιστευτα,αλλα χωρις καφεινη φραπε,μπανιο που ποτε δεν τρελλαινομουν,οταν ημουν εγκυος δεν ηθελα να βγω απο την θαλασσα και σε ηλιο που εγω δεν αντεχω τον ηλιο,και ειχα και επικυνδινη εγκυμοσυνη στην ουσια,και αναψυκτικα επινα απιστευτα,ειδικα sprite γιατι με βοηθουσε στις αναγουλες παρα πολυ..Ολα τα επιτρεπομενα δηλ..Μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε καλα και μην σκεφτεσαι για δουλεια και βλακειες..Αλλα εχουν προτεραιοτητα τωρα,ασ'το αυτο στον Κωστη το θεμα,οκ?Φιλακια στην Αλεξια..

Φιρφιρικο μου περαστικα στον Βασιλακη μας,ολα μαζι μωρε τον καημενουλη..Καλα χαλασε τον ΜΙΚΥ?Ειναι δυνατον???Εμεις εχουμε τον WINNIE σ'αυτο και εχει τρελλα απιστευτη..

Κοριτσια σας ευχαριστω για την συμπαρασταση για δουλεια..Ακομα δεν με ειδοποιησαν για να παω αλλα πραγματικα το εχω αναγκη να ξεφυγω λιγο απο τα καθημερινα,βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια..

Ιωαννα μου καλα που ειναι και η μαμα μου και θα μου τον κραταει και θα ειμαι πιο ησυχη αλλιως δεν θα μπορουσα να πιασω..Τι κανει η μπουμπου?Παντως λεει λογακια,ε?

Μαριλοο μου μια χαρα απογευματινο εχει ο Χριστοφορος..Μακαρι να τα ετρωγε και μενα ο Θανος,αλλα τελευται δεν εχει και πολυ ορεξη..Τον δινεις φρουτοκρεμα και αυτα το απογευμα?

Αθηνουλι μου περαστικα με την αλλεργια,και εγω τα ιδια περναω καθε Μαη,απο τοτε που ηρθα στο χωριο!!Χαλια,πηρα προχθες χαπια,σπρει μυτης και ημουν ολη μερα σαν φυτο..Νυσταζω απιστευτα απο την αλλεργια..Ασ'τα να πανε..

Νανα μου τι κανετε εσεις?Και εγω βασικα μαζι σου ειμαι για το θεμα του παιδιου,ακομα δεν το βλεπω και δεν ειμαι ετοιμη για τωρα..

Μαμα Ευα τι ειναι και αυτο με την Αριαδνη?Αυτο θα περασει ομως?Θα φυγει η θα το εχει?Δηλ.θελει συνεχεια καθαρο αερα,ε?Τα αλλα τα κοριτσια πως ειναι?Να μου τις φιλησεις τις κοκονες σου..

Κοριτσια σας αφηνω γιατι γλαρωσα..Καληνυχτα και φιλακια πολλα σε ολες..

Αυριο λεω να κανω σουφλε σπανακι,αρεσει και στον Θανο..Αντε να δουμε..Φιλακια πολλα και στα ζιζανια μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας τσούπρες!

Σοφάκι μου αμαρτία θα είναι πρώτο καλοκαιράκι της Αλεξιας που καταλαβαίνει να μην πάτε θαλασσα... σαν την γοργονίτσα θα είναι! Απλά απέφυγε τις ώρες 12:00-16:00 (ούτως η άλλως) και πήγαινε σε όσο το δυνατόν καθαρότερη παραλία. Ρώτα βέβαια και τον γιατρό σου αλλά εμένα ετσι με είχε συμβουλέψει ο δικός μου. Όσο για το καφεδάκι νομίζω (οπως ανέφερε και η Αθηνούλα) πως εναν ελληνικό ή έναν γαλλικό θα σου τον επιτρέπψει ο ντόκτορ...

Ε...για τις παρασπονδίες της Δημητρούλας μας δεν θα μιλήσω γιατί θα γίνω κακιά... :D

Αχ Δημητρούλα Δημητρούλα!!! Γιατί δεν πρόσεχες στην εγκυμοσύνη σου;;;; Θα σε μαλώσω!..... Γιατί καλέ είχες επικυνδινη εγκυμοσυνη; :?:

Φιρφιρίκο μου πως είναι σημερα ο κούκλος;;;; Να μου ζουμπίξεις τα λαχταριστά μπουτάκια του!

Νανα μου περαστικούλα μωρέ.... :(@};- Για κουλουράκια κάνω την κλασική συνταγή για λαδοκούλουρα μόνο που βάζω λιγότερη ζαχαρη απ'οτι λέει. Τα μπισκοτάκια που κάνω και λατρεύει ο μικρός, βρήκα την συνταγή από τις "συνταγές της παρέας" και απλά εχω κάνει 1-2 μετατροπές. Είναι πολύ νόστιμα και ελλάχιστα γλυκά:

200γρ Βιτάμ, 2 βανίλιες, 1 αυγό & 1 κρόκο, χυμό 1 πορτοκαλιού, 150γρ φαρίν λακτε, 1 μπέικιν και 220γρ αλεύρι. Τα πλάθω και τα κάνω διάφορα σχεδιάκια με κουπ πατ και επειδή είναι μικρούλια τα δικά μου τα ψηνω στους 170 για 15' περίπου.

Βρε Ευούλα γιατί ανησυχείς για το ύψος;;; Μια χαρά είναι η μπουμπού και όπως μου είπε και εμενα η γιατρός αν παίρνει κάθε μηνα 2-3 πόντους θα γίνει γίγαντας! Τον επόμενο μήνα λογικά θα πάρει. Εμείς που έχουμε να πάρουμε ύψος 3 μήνες;;;;; Βεβαια εγώ τον βλέπω να έχει ψηλώσει και τον έχω μετρήσει και τον βγάζω 5 πόντους ψηλότερο απ'ότι λέει η γιατρός... τί να πώ; Τελος Ιουνίου που θα ξαναπάμε για τα τελευταία εμβόλια θα μας ξαναμετρήσει.

Ιωάννα μου καλό είναι οτι ζητάει μόνη της και πίνει ξένο... θα απογαλακτηστεί η κουκλα σου πολύ ομαλά και όμορφα!

Πάω να φτιάξω φάβα που την τρώει και ο Χριστόφορος και να κάνω και λίγο σίδερο...

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΦΙΑ ΕΓΩ ΚΑΦΕ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕ ΠΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΠΙΝΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΝΕΥΡΙΚΟ!

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΓΙΟ!

ΕΡΩΤΗΣΗ...ΠΡΟΣ ΕΥΑ Κ ΣΟΦΙΑ...ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗ 2 ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΧΗ Κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ???

ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ...Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ...ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ???

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...Κ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ...Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ (ΕΓΩ ΟΛΟ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ , Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ) ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 30 ' ΜΟΝΟ...ΑΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ...ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝΕΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ !ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 99 ΕΥΡΩ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΛΔ!!!

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΜΠΑΣ Κ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΛΕΦΤΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φιλες!!Τι κανετε???

Εγω μολις εφαγα 2 τοστακια..δεν ηθελα με τπτ να φαω φαι..και ειπα να μπω να δω τα νεα σας!!Πανω που εφτασα 3.5 κιλα απο το στοχο....παλι ανηφορα!!Πρεπει αυτη τη φορα να ειμαι πολυ προσεκτικη ομως!! :oops:

Αθηνα μου εγω στην Αλεξια ειδικα μετα απο ενα θεματακι που ειχα μια μερα με λιγο αιμα..δεν εκανα τπτ extreme μονο τα βασικα!Μια φορα την εβδομαδα ερχοταν η μαμα μου και εκανε γενικη..κτλ και εγω απλα εκανα τα βασικα!Φυσικα τοτε δουλευα!Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι μεχρι 40 εβ. οδηγουσα κανονικοτατα προσεχα παρα πολυ!Σου ειπα εκοψα τα παντα μαχαιρι..τσιγαρο, καφε, αναψυκτικα, μπανια, μαρουλια..ΟΛΑ!!! :lol: Με το αλκοολ δεν εχω στενες επαφες αλλα ειχα κατεβασει κατι καραφακια λιγες μερες πριν το μαθω!! :lol:

Απο τοτε μου ειχε πει η Λιλου αν θελω ελληνικο ή γαλλικο να πινω και μπανιο μετα τον 3ο με αλλαγη μαγιω..αλλα εγω χ@@στρου τπτ δεν εκανα!!Τωρα οπως ειπα νομιζω μπανακι θα κανω..δε θελω να το στερισω απο την Αλεξια!Για τον καφε θα δουμε..ποσο θα αντεξω.

Για το θεμα της αγκαλιας χθες συζηταγα με τη Λιλη και την φιλη μου την ψυχολογο!Πρεπει να προσπαθησω να κοψω τις ορθιες αγκαλιες αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ σε καμια περιπτωση να μη στερησω την αγκαλια!!Ομως τι να κανεις Αθηνα μου γινεται???Πως θα βαλεις το παιδι στο καρεκλακι..στο αμαξι...πως θα το πλυνεις???Απλα προσπαθω να την περπαταω και πιο πολυ στο δρομο να συνηθιζει!Με ξερετε εχω ειμαι και χαδιαρα..ολη μερα γλυκες...πως να της κοψω την αγκαλια???Δεν θελω κιολας!Απλα οσο γινεται προσεχω!

Νανα παλιογρια εχεις γενεθλια??? :lol::lol::lol:

Σοφακι πως ειναι το αγορι σημερα???Αντε ρε φιλη κανε την αρχη να μου κανεις συμπαρασταση!!!

Δημητρουλα παλι καλα που δε δουλευες και οικοδομη!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαιρη βαζεις το κανονικο βιταμ?Εμενα μου εχει πει να βαζω αυτο με το ελαιολαδο..κανει για κουλουρακια αυτο αραγε???Θα δοκιμασω να τα φτιαξω και εγω!Μου ειχε πει η κουνιαδα μου μια ωραια συνταγη και αν θυμαμαι ειχε και λιγο κουβερτουρα!Θα τη ρωτησω παλι!

Πω πω πολυλογια...παω να δω αν τελειωσε το πλυντηριο :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!!!!

Καταρχήν να χαίρεστε τους άντρες σας!!!!

Και γενικά όποιον δικό σας έχετε…

Και να τα χιλιάσεις Νανά μου [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=love7.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] Πάντα ευτυχισμένη και επιτυχημένη!

Σοφακι μου έγω για δευτερο ευχησου από τον χειμωνα και μετα :D:D …Να ηρεμησουμε , να τακτοποιηθουμε μετα το κλεισιμο του μαγαζιου λιγο και να βαλουμε σε μια σειρα τα καινουρια μας….

Εγώ τα εκοψα μαχαιρι όλα με το που εμαθα ότι ειμαι εγκυος…τσιγαρο, καφες τερμα!!!! Αν και η γιατρος μου ειχε επιτρεψει ένα καφε ελληνικο ή γαλλικο εγω τον ειχα απαγορεψει :mrgreen: !Μετα τους 4 μηνες ηπια! Θαλασσα μου ειχε επιτρεψει γιατι δεν ειχα προβλημα με κατι αλλα υπο ορους…..καθαρη και όχι παγωμενη :!: Στην Κορινθο ή Λουτρακι δεν επαιζε το καθαρο στην Αμαλιαδα που πηγαμε τον Αυγουστο δεν επαιζε το ζεστο :roll: Ημουν και λιγο χ@#τρο οποτε οσο και αν την ζηλευα δεν μπηκα :? Αλκοολ μου ειχε πει ένα ποτηρακι κρασι δεν πειραζει (όλα αυτά μετα τον τριτο) αλλα εγω και παλι όχι :mrgreen: Και δεν είναι αναγκη να στερησεις τις αγκαλιες από την Αλεξια. Απλα θελει τροπο και ειμαι σιγουρη ότι θα την βρεις την ακρη. Βεβαια η Ευα γνωριζει καποια πραγματα καλυτερα από ολες μας…..

Ευα μου περιμενα ότι θα ειχες αισιο τελος με το θεμα της πρωην δουλειας Τελικα τιποτα δεν μετραει στην Ελλαδα….

Να μου φιλησεις τις κουκλες σου!!!!

.....Ελπιζω να μπω το βραδυ.....Φιλακια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φιλεναδες μου!!Τι κανετε???

Εμεις ολο το σ/κ στο τρεξιμο λογω της γιορτης του Κωστη και τωρα επιτελους ηρθε η ωρα της ξεκουρασης!!!!Σοφουλα μου και Αθηνα μου τα λεω και απο εδω...να χαιρομαστε τους αντρακλες μας και να ειμαστε ολοι καλα!!!Αν ξεχναω καποιον sorry αλλα κολλαει που κ που!!! :oops:

Αν και κουραστηκα με χαλαρωσε που καθησαμε μεχρι τις 3 παρα εξω στο μπαλκονι με τη Λιλου και το Μπιλ και λεγαμε χαζομαρες...γελαγαμε και μασουλαγαμε!!Ενιωσα λες και ζουσα ενα βραδυ 5 χρονια πριν!

Η μαμουνιτσα ολο το σ/κ λυσσαξε...βολτες ολη μερα και παιχνιδι!Το Σαββατο πηγαμε ολη μαζι βολτα με τη φιλη μου που γεννησε τον Ιανουαριο και η κυρια ηθελε να ειναι το ποδηλατακι της διπλα στο καροτσι του μωρου..να το κραταει και να βολταρουν μαζι!!!Αφηστε τα φιλια....πηραν και εδωσαν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Απιστευτο μου φαινεται...ποτε καθομασταν στο ιδιο θρανιο και ποτε παμε βολτες σε παρκα με τους αντρες και τα παιδια μας!!!!

Το θεμα με τον καφε το ξεπερασα!!!Τεταρτη εχω παλι ραντεβου να δουμε πως παμε!! :D

Σας φιλω ολες και φυσικα τα κουκλακια μας!!!!Καλο βραδυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας αγαπιτσες μου!! Καλη βδομαδα!! Χρονια πολλα στα αντρακια μας Σοφουλες να τους χαιρομαστε :D:D

Νανουκα μου να τα εκατοστησεις μωρο μου!!! Χαρουμενα γενεθλιακια σου ευχομαι!!! Πολλη καλη περιπτωση το γυμναστηριο. Μια χαρα! Μακαρι να υπηρχε και στον Ασπροπυργο ενα γυμναστηριο της προκοπης να πηγαινα να ξεσκουριαζα λιγακι.....

Εμεις κοριτσια ημασταν Μεσολογγι το σ/κ γιατι ειχαμε μαστορους. δεν μπορω να σας πειργραψω τι τραβηξα με την αλλεργια.....Απο τη μια σκονη και μπαζα και απο την αλλη απεναντι απο το σπιτι εχει ελαιωνα και εμενα κατα βαση με πειραζει η ελια....μου το γυρισε σε βρογχιτιδα και να πνιγομαι κανονικα. Να μην μπορω να ξαπλωσω...χαλια...και μεσα σε αυτο το σωματικο χαλι μου προστεθηκε και ενα ψυχολογικο....εκει που τρωγαμε Παρασκευη βραδυ περναει διπλα μας αυτος ο φιλος του Κωστα που σας ειχα πει οτι πριν κανα 2μηνο πνιγηκε το παιδακι του....δεν μπορω να σας περιγραψω πως ηταν ο ανθρωπος. Σα φαντασμα μετακινουμενο. :cry: Κοριτσια η Παναγια και ο Χριστος να φυλαει να μην μας βρει ποτε τετοια συμφορα. Δεν ξεραμε και τι να του πουμε. Εγω ειχα κατα πιει τη γλψσσα μου...

Τελος παντων. Η Γλυκεριαννα περασε παντως τελεια..αν και τσιμπησε μαλλον ενα κρυολογηματακι γιατι εκανε τοοοοοσο ζεστη που συνεχεια ηταν λουτσα, την εγδυνα και μετα φυσουσε. Σημερα ειναι λιγο μπουκωμενη.

Ευουλα μαλλον εισαι υπερβολικη με το υψος του παιδιου. καταρχην ειναι ηδη πανυψηλο, και επισης δε σας ειπε η γιατρος οτι αυτο το χρονο ελαχιστα θα παιρνουν απο κιλα και υψος;

Καλο μου Σοφουλινι πως εισαι; Στο μυαλο μου σε εχω συνεχεια. Θελω να σε δω εγκυουλα!!!! Αυτο που λες με την αγκαλια, ειναι αυτα που σκεφτομαι ακριβως. Δε γινεται να μη σηκωσεις το παιδι να το αλλαξεις, να το βαλεις στο καθισματακι και τα αλλα διαφορα που χρειαζονται. Πρεπει να εχεις καποιον μονιμα διπλα σου και παλι αυτο δε γινεται....Να μη νιωσει και το παιδι οτι η ζωη του αλλαζει απο τωρα. Δυσκολο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ!!!ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΧΩ ΣΤΙΣ 27/5!!!

ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΑΔΕΣ ΣΑΣ , ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::?:?:?:?

CIAAAAAAAAAAOOOOOOOOOO

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα!!!

Μαρη τρελη εγω το ξερω οτι ειναι 27/5!!!Εγραψα εγω χρονια πολλααααα??????ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...εγω ρωτηξα "παλιογρια εχεις γενεθλια???"!!!Μπαμπογρια θα με βγαλεις και τρελη!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλα δε φταιει κανενας αλλος????ΕΓΩ!!!! :D:D:D:D:D

Με συγκινεις βρε Αθηνα!! :oops: Μεχρι στιγμης τα καταφερναω καλα, δοξα το Θεο!!!Οταν αρχιζω και φουσκωνω βλεπουμε!!!Αντε μπες στο κλαμπ να εχω συμπαρασταση!!! :lol: Καλα για το μπαμπα που λες απλα δεν υπαρχουν λογια...τι να πεις αλλωστε!!!

Σημερα θα παμε Ζαιρα να ξαναδει τα γρομπαλακια που ευτυχως Παναγια μου νομιζω αρχισαν σιγα σιγα να υποχωρουν!

Παω να μαγειρεψω!!!Φιλακια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφια εχεις καταλαβει οτι μιλαμε καθημερινα πανω απο 1 χρονο;;;;; Ουτε με τις κολλητες μου δε μιλαω τοσο πολυ, και ειναι επομενο γιατι ειναι ή ανυπαντρες ή χωρις παιδια, οποτε τα θεματα μας ειναι τι γκομενο χτυπησαν, ή γενικούρες. Δεν εχουμε και πολλα κοινα. Με εσας λεω αυτα που πραγματικα με απασχολουν. Ειναι επομενο λοιπον γλυκουλινι μου να σε εχω στο μυαλο μου. Αφου το ειπα και στον Κωστα το νεο :D Και μου απαντησε "εσυ να τα βλεπεις"!!! Εγω θα μπω στην προσπαθεια απο Σεπτεμβρη μερια.

Οσο για το γρομπαλακια που λες, και η Γλυκεριαννα δεν ειχε βγαλει ενα τον Αυγουστο και μου ειχε φυγει η ψυχη;;; Η παιδιατρος ομως μου ειπε οτι δεν ειναι απολυτως τιποτα και οτι ειχαν φουσκωσει οι λεμφαδενες απο καποιο κρυωμα που περασε. Μας ειπε να μην το αγγιζουμε και οτι θα αργουσε να φυγει γενικα. Αλαδωτο μια βδομαδα ετρωγα απο τη τρομαρα που πηρα και το εκανα ταμα. Ηταν και 15αυγουστος τοτε. Μη φοβασαι, κατι παρομοιο θα ειναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε?Κατ΄αρχην να σας ευχηθω και εγω να χαιρεστε τους αντρες σας Σοφουλες και Αθηνουλι,να ειναι γεροι για να κουβαλανε τα οικογενειακα βαρη!! :lol::lol::lol:

Πως τα περασατε?Ειχε και καλο καιρο αλλα με τα μικρα μας ειναι πολυ παραξενος,δεν ξερεις πως να τα ντυσεις πια..Εχει ζεστη,ιδρωνουν και μετα την αρπαζουν..

Αχ Αθηνουλι μου και εγω με αυτη την αλλεργια,δεν μπορω,εχω τρελλαθει στη φαγουρα,ματια,μυτη και με πιανει το ατελειωτο φτερνισμα..Σε φανταζομαι και με την σκονη και την ελια,το χειροτερο σου,ε?Και δεν περναει ρε γα..το,πολυ ταλαιπωρια..Αν δεν την εχει αλλος δεν μπορει να καταλαβει τι μαρτυριο περνας..Εχεις και την υπνηλια και απο πανω..Αχ ασε..Τι κανει η ζουζουνα σου?

Σοφακι μου τι στα καλα καθουμενα τα εβγαλε αυτα?Τι σας ειπε η Ζαιρα?Θα υποχωρησουν πιστευω απο μονα τους οπως ειπε και το Αθηνουλι μας..Παντως ναγουλες και ζαλαδες δεν πρεπει να εχεις απ'ο,τι καταλαβα,ε?Μακαρι κι ολας να μην εχεις για να χαρεις την εγκυμοσυνη σου..Εγω ημουν πολυ χαλια μεχρι και τον 6 μηνα σχεδον,δεν μπορουσα τιποτα να κανω,ασε..

Νομιζω Μαριλοο μου εσυ με ειχες ρωτησει για την εγκυμοσυνη μου..Ειχα ζορικη εγκυμοσυνη γιατι ηταν ο πλακουντας χαμηλα και μέλεγε ο γυναικολογος να μην κανω τιποτα,δεν το ειχα καταλαβει εγω,και εκανα βλακειες,επαιζα και ετρεχα με το σκυλο μου,εκανα μπανιο στην θαλασσα,ασε ο,τι να΄ναι..Ειναι θαυμα που γεννηθηκε ο Θανος!!

Νανα μου δεν εχει πολυ δουλεια?Θα πατε διακοπες φετος?

Σοφακι μου πως ειναι ο Βασιλακης?Ειναι καλυτερα?Η απογραφη τελειωσε?

Εμενα κοριτσια ακομα δεν με ειδοποιησαν για δουλεια και μαλλον θα αργησουν ακομα,γιατι δεν ηρθαν οι συμβασεις λενε,αλλα καλυτερα να το χωνεψω και λιγο..Ολη μερα ειμαστε εξω με τον Θανο,δεν χορταινει εξω και μολις ειναι να μπουμε μεσα γινεται σφαγη!!Πολυ μαγκεψε το ζιζανιο..

Αυτα κοριτσια τα νεα μας..Σας αφηνω γιατι γλαρωσα τωρα..Φιλακια πολλα σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Συγνώμη κοριτσια.... :oops::oops::oops: Εγώ μπερδευτηκα με τα γενεθλια σου Νανα :oops::oops::oops::roll: Απο κεκτημένη ταχυτητα διαβασα το 27 για 21! Πειραζει να ακουσεις τα χρονια πολλα παλι???

Σοφακι πως παει το σπορακι? Για την Αλεξία τι σου είπε η γιατρος?

Παντως εχει δικιο η Αθηνα :) Θυμαμαι οτι τυχαια ειχα ανακαλυψει το θεμα ....

Θα μπω το βραδυ να σας πω τα δικα μας..Η αληθεια ειναι οτι εχω λιγο τρεξιμο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αυτό πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει και θα γελάσουμε!! Θα γίνουν ξεκαθάρισματα 😀   Τραγικό που δεν κάθεται κάποιος να επιβλέπει και να βοηθήσει.. αχ σε νιώθω..κι εμένα έτσι μου παρατάνε τα ανίψια.. έρχονται επίσκεψη και ξαφνικά 'να πεταχτώ λίγο θυμήθηκα μια δουλειά' και επιστρέφουν όταν είναι να φύγουν 😀 πες ξεκάθαρα ότι θέλεις να στα κρατήσω και αν μπορώ πολύ ευχαρίστως!!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις γυρίσαμε σπίτι από απογευματινό μπανιο με την μικρή και είδα στο εσώρουχο μου καφέ αίμα. Όχι όπως τις προηγούμενες ημέρες που ήταν ένα σκούρο μπεζ σε απειροελάχιστη ποσότητα. Τώρα ήταν σαν αίμα περιόδου. Εννοείται με έπιασαν τα κλάματα. Είπα στον άντρα μου ότι αν χάσω το μωρό, δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στους γονείς του για την κούραση που τράβηξα 1 εβδομάδα τώρα. Ίσως να μην φταίνε αυτοί αλλά αυτή η κακή τους ενέργεια και η αδιαφορία τους είναι σαν να επιδείνωσαν την κατάσταση. Τους ανέφερα ότι ο γιατρός είπε να μην σηκώνω το μωρό όσο γίνεται, και η απάντηση τους (όχι σε εμένα απευθείας, αλλά στον άντρα μου), ήταν ότι η μάνα του έκανε μετακόμιση έγκυος. Εμένα αυτό μόνο κακία μου βγάζει. Ίσως είμαι απλά ταραγμένη και ψάχνω κάπου να αποδώσω ευθύνες.. ίσως μιλάει ο φόβος μου... Αλλά ειλικρινά έχω πανικοβληθεί και ταυτόχρονα έχω θυμώσει τόσο πολυ. Δεν ξέρω πως θα περιμένω μέχρι την Τρίτη που έχω την αυχενική. 
    • Κοίτα έχεις όλα τα δίκια του κόσμου όταν βλέπεις ομως ότι ο αλλος δεν καταλαβαίνει την κατάσταση σου με ωραίο τρόπο εξήγησε τους πως δε μπορείς πλέον...εν τω μεταξύ ζω κάτι αντίστοιχο..έχω έναν γείτονα Μ ένα κοριτσάκι κι αυτό θέλει συνέχεια να έρχεται να παίζει με τον δικό μου..ε το αφήνουν το παιδί και φεύγουν..δεν κάθονται ..κι εγώ αναγκάζομαι κάνω το διαιτητή μαζεύω το χάος μετά παιχνίδια δωμάτιο..άσε που πρέπει να έχω συνέχεια το νου μου μην πέσει κάπου μη χτυπήσει ...τελοσπαντων απ' τη μια δεν τους ήθελα και μέσ' τα πόδια μου γιατί τι να πεις και συνέχεια πρέπει να κάτσεις κι εκεί μαζί τους  ενώ τώρα κάνω και καμιά δουλειά η κάθομαι ...αλλά τώρα δε μπορώ να τρέχω πίσω να μαζεύω η να γίνει τίποτα και να βρω κάνα μπελα
    • Σ'ευχαριστώ πολύ! Άρα μέχρι τη Πέμπτη περιμένω κανονικά και βλέπουμε..
    • Προσπάθησε να βάλεις λίγο τα όρια σου από εδώ και πέρα γιατί όταν θα γεννήσεις και θα θες μια βοήθεια κατά 90% θα είναι άφαντοι 😕 Και σκέψου αν για εσενα όταν θα θες να αφήσεις κάπου το μωρο για να πας με τον αντρα σου για ενα φαγητό, θα έκαναν κάτι αντίστοιχο ;🤷‍♀️ ειναι ωραία να προσφέρεις βοήθεια αλλά αν είναι μονόπλευρο τότε θα πρέπει να κοιτάξεις και εσυ τον εαυτό σου ειδικά από εδώ και πέρα που θα έχεις και ένα μωρο  εγω το βλέπω με της κουμπαράς μου το παιδί κανονίζουμε όλοι το πρόγραμμα μας ανάλογα με το δικό της το παιδί ποτε  τρώει ποτε κοιμάται, να πάμε εμείς στο σπίτι τους να μην αλλάξει περιβάλλον η μικρή και γενικα ότι βολεύει σε εκείνους λες και εγω δεν έχω παιδί.. που αντικειμενικά έχω πιο δύσκολο παιδί εγω από το δικό της… θα δεις πολλά μετά την γεννά και από ανθρώπους που δεν το περιμένεις 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...