Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

προσπαθω με τον αντρα μου 1 χρονο για μπεμπε αλλα τιποτα!εκανε σπερματογ. και ολα φυσιολογικα.ο κυκλος ειναι 28 μερες εκανα τες οωρ.απο την 12 εως την 15 και ηταν αρνητικο εχω μπερδευτη δεν ξερω πια τι αλλο να κανω?

Δημοσίευση

Hταν η πρώτη φορά που παρακολούθησες την ωορηξία με τεστ;

Αν ναι,μπορει να έπεσες σε κυκλο που να μην έκανες,συμβαινει μια φορά τον χρόνο.

Αλλη περιπτωση ειναι να κάνεις πιο αργα αυτο τον μηνα.

Αν παιρνεις τα ακριβα τεστ τυπου κλιαρ μλπου,μπες στο hometest.gr,εγω απο εκει επαιρνα πριν την εξωσωματικη,ειναι φθηνα και πολλα.

Καλή επιτυχία κοριτσάκι!

Δημοσίευση

αντελα μου μην αγχωνεσε. το αγχος παιζει πολυ σημαντικο ρολο στα παντα και οταν σε καταβαλλει μπορει να φταει και αυτο. Οσο για την ωορηξια δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τις συγκεκριμενες μερες, μπορει η δικια σου ωορηξια να ειναι νωριτερα ή αργοτερα.

Δημοσίευση

ΑΝΤΕΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΩΡΗΞΙΑ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ...ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΛΠ?ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τα κορίτσια!

Μην αγχώνεσαι!

Εμείς πάντως προσπαθούσαμε ένα χρόνο (συνολικά ένα εξάμηνο, γιατί λόγω ατυχημάτων, ταξιδιών και άλλων διακόπταμε τις προσπάθειες) και έμεινα έγκυος όταν αποφασίσαμε να προσέχουμε γιατί είχαμε μετακόμιση! Το έχασα, βέβαια, αλλά τώρα ξαναέμεινα έγκυος, και πάλι ενώ προσέχαμε και με επικίνδυνη επαφή την εικοστή μέρα του κύκλου!

Με εξετάσεις και τεστ, αποκλείεται να μπορούσα να λειτουργήσω, ακόμα κι αν έβρισκα τις γόνιμες μέρες μου, δε θα μπορούσα να μείνω έγκυος νομίζω, μόνο και μόνο επειδή θα το είχα στο μυαλό μου...

Δημοσίευση

εγω στη θεση σου κοπελια με τοσο μικρο κυκλο που εχεισ θα αρχιζα την 8η μερα εγω εχω 30-35 μερεσ κ τα δυο παιδια που επιασα με το τεστ ηταν 17η ....παρε καλη μαρκα εγω ειχα το κλιαρ μπλου κ ενο προσπαθουσα 10μηνεσ μολισ το πηρα επιανα με την μια ;)

καλη επιτυχια κ μην σκασ θα ερθει που θα παει :)

Δημοσίευση

Γειά σου Άντζελα κ καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Κι εγώ προσπαθώ σχεδόν ένα χρόνο χωρίς αποτέλεσμα :(:(:(

Με κύκλο 28 ημερών τον προηγούμενο μήνα έκανα ωορηξία την 12η κ την 15η (την παρακολουθησα κ έτυχε να έχω διπλή :shock: )

Εχω πάρει κι εγώ μήνες τώρα τεστ ωορηξίας αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα επειδή διάβασα τις οδηγίες και με άγχωσαν!!

Πάντως να ξέρεις για κύκλο 28 ημερών οι οδηγίες λένε ξεκινάς από την 11η να το κάνεις εγώ θα σου έλεγα κ νωρίτερα μέχρι το τέλος!

Μιάς κ το έφερε ή κουβέντα θα τα κάνω κι εγώ αυτό τον μήνα χωρίς άγχος... έτσι για την εμπειρία!!! :D

Δημοσίευση

Αντζελα μου οπως σεδιαβαζω νοιωθω οτι διαβαζω εμενα πριν κανα χρονο.... Εμεις ειχαμε ελευθερες επαφες πολυ περισσοτερο απο εσενα... ενα χρονο μετα τ ογαμο μας... σκεφτηκα οτι ναι κατι δεπαει καλα..εχω προβλημα...Κάναμε ολες τις πρωτες εξετασεις κ ημασταν ενα βημα πριν την σαλπιγγογραφια...τον Αυγουστο πλεον ειχα βαρεθει κ να μετραω μερες , κ να ερεται η περιοδος κ να μας ρωτανε ολοι : αντε ακομ?!?! Ετσι ειπαμε τελος! Απο σεπτεμβρη θα βρουμε ενα γιατρο να μας βοηθησει καλυτερα..εναν πιο ειδικο... οταν γυηρισαμε απο τις διακοπές κ ενω δε τ οσκεφτομασταν καθολλου...ηρθε το θαυματακι μας !!

Η δικη μου συμβουλη ειναι να αφησεις τα τεστ ωορηξίας στην άκρη, να κανεις σεξ με τον αντρα σου οποτε σας ερθει αποβαλλοντας τις σκεψεις..αφου οι εξετασεις σαςειναι καλές ισως απλως δεν εει ερθει ακομη η ωρα... Αν παρολα αυτα βλεπεις οτι δεν αντεχεις να περιμενεις....μπορεις να βρεις εναν πιο ειδικο γιαρο κ να κανεις οτι εξετασεις δεν εχεις κανει .

Καλη επιτυχια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...