Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζoνυχτίου Νο 39- Επιστροφές καταστροφές...

Recommended Posts

Να μαι και εγω στην ωρα μου! Τοση ωρα ετρωγα πιτσα και σας διαβαζα! Αναθεμα και αν θυμαμαι

τιποτα με το αλτσχαιμερ που εχω! :lol: Μα τοσο αμνησια τελευταια ρε παιδι μου...Μα τι φαι ριχνω ρε κοριτσια! Τρωω και μετα απο λιγο πειναω παλι! Απορω πως χανω κιλα ακομα!

Θου με ψαχνεις? Τσουπ! :D Καλα τρελο ονειρο ειδες!! Και εγω ειδα μια φορα με τις περισσοτερες απο εσας αλλα δεν θυμαμαι τι. Ο μικρος ναι τοσο λιγο κοιμαται :( και να φανταστεις μεσα στην μερα εκτος απο το μεσημερι που κανει εναν 3ωρο υπνο περιπου κοιμαται πολυ λιγο..10-15 λεπτα 2-3 φορες τη μερα.Βασικα δεν τον αφηνει η Ε. να κοιμηθει. Αφηνιαζει οταν τον βλεπει κοιμισμενο :twisted:

Εσεις πως πατε με τον υπνο?

Αργι πολλα λεφτα ρε ο παλιοοδοντιατρος! Τουλαχιστον να τα παρεις πισω απο την ασφαλεια.

Ερη μου τι καλα που πηρες τα πραγματακια σπιτι!!

Λενακι πηγες καθολου γυναικολογο? Καλα κανεις και δεν θα κανεις αλλη χοριακη. Και εγω οταν ειπα στην Ειρηνη για το νινι πρωτη φορα σηκωσε την μπλουζα μου και εκανε: ντα νινι! Ετσι για 2-3 μηνες δεν της λεγαμε τιποτα και μετα ολο αγκαλιτσες και φιλακια ηταν με την κοιλια. Τωρα πως αλλαξε ετσι και ζηλευει τοσο δεν ξερω... :roll:

Αφρο καλως τον δεχτηκες τον Καβαλιωτη! :D Πλακα που εχει ο Μ. με την ομελετα και το αφτι! :D

Νατασα τι εγινε με το μπλογκ? θα το κανεις τελικα? αχ κανε τοοοο!!! :) Η μικρες καλα?

Βρε Γωγουλα λες να γεννησεις σημερα αυριο?? Αχ αντε με το καλοοοοοο!!!! Τελεια τα πατε με τα τσισακια!!!

Χιονουλα τρεχεις ε? Εγω παντα δουλευα αλλα παντα ειχαμε κοινο ταμειο με τον Π.Ποτε δεν ζητησα λεφτα απο τον Π. Αν ηθελα κατι το επαιρνα ξεροντας βεβαια πρωτα οτι με παιρνει να το κανω αυτο. Προσωπικα δεν μου αρεσει μεσα σε εναν γαμο να εχει το ζευγαρι ξεχωριστο ταμειο..βλεπω και τους παντρεμενους γερμανους που βγαινουνε εξω και ο καθενας πληρωνει τα δικα του.Ε οχι...

Ωραιο θεμα πιασατε σημερα! Οτι εχω κανει μεχρι τωρα το εκανα απολυτος συνειδητα και δεν μετανιωνω για τιποτα. Εζησα την ζωη μου πριν γνωρισω το Π. αλλα και τον καιρο που ειμασταν μαζι μεχρι να ερθουμε Γερμανια περασαμε υπεροχα. Καναμε ολα τα τρελα του κοσμου ωσπου ηρθε μια μερα που τα βαρεθηκαμε ολα και ολους και αποφασισαμε να ερθουμε εδω, να στρωσουμε τον κωλο μας κατω, να δουλεψουμε και να κανουμε οικογενεια. Απο τα 22 προσπαθουσαμε για παιδι..ασχετα αν αυτο ηρθε στα 27. Τωρα ζουμε την καλυτερη μας εποχη απο ολες τις πλευρες και ειναι καιρος να απολαυσουμε! Το μοτο μας ειναι: Τα καλυτερα ειναι μπροστα μας και ετσι προχωραμε! ;)

Ο μικρος ειναι ανησυχος τιναζεται στον υπνο του.Παω και εγω διπλα του γιατι προβλεπω ξενυχτια παλι! Καλο βραδυ σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα κοιμαστε ολες!! χι χι..το ηξερα!

Μπηκα για να σας πω ευχαριστω! μου αρεσει που μπορω να το συζητουμε εδω παρεουλα ετσι ομροφα και ας εχουμε αντιθετες αποψεις...κανει καλο κ πιο φθηνο απο ψυχοθεραπεια!! :D

Συγκινηθηκα που αφιερωσατε τοσο χρονο να μου απαντησετε...ευχαριστω κ παλι :oops::oops:

Καταλαβαινω ολα οσα γραφετε κ γενικα συμφωνω..απλα οπως ειπα δεν εχει καθολου να κανει το προβλημα μου με εξοδους κ στερηση και με το αν μετανιωνω..δεν εχω στερηθει κατι για να μου λειπει...Ειναι αλλο θεμα, νομιζω τελικα εχει να κανει με το πως βιωνει ο καθενας τη μητροτητα κ συνειδητοποιω οτι τη βιωνω διαφορετικα..η εν τελει με εχουν κουρασει κ αποσυντονισει τοσο αυτα τα 2 χρονια που δεν αντεχω αλλο...να δουμε πως θα εξελιχθει η κατασταση...

Τη μερα παντως που θα επανελθω στον επαγγελματικο χωρο θα ακουσετε τις κραυγες χαρας οπου κ να ειμαι!!

Τα διαβασα ολα οσα γραψατε, δεν εχω τωρα καθαρο μυαλο να σχολιασω...Δεν ξερω αν θα μπω τις επομενες μερες, εχω δουλιτσες, θα σας διαβαζω ομως οποτε μπορω κ θα σχολιαζω..

Τα φιλια μου σε ολες, μια μια χωριστα και σε ολες μαζι!!!

Καληνυχτα!!!

Καληνύχτα σας... Ξενερωσα οικτρά.. Είχα γράψει όλη την ιστορία της ζωής μου, για τις σπουδές και τις δουλειές αλλα έφαγα πόρτα.. Δεν παίζει να τα ξαναγραψω..

Γωγωωωωωωωωωωωωω! :x

Μάγδα, Μάρθα, φιλακια

Τόνια λείπεις ρε Απο το τρενάκι!...

Ελενακι μου Φιλακια πολλα πολλα

Α εμεις κανονιζουμε να έχουμε κάποια λεφτά στο σπίτι για την καθημερινότητα αλλα μια φορά την εβδομάδα πάμε σούπερ μάρκετ για τα όσα περισσότερα μπορούμε. Σχετικά με το φαγητό, εγω βγάζω εβδομαδιαίο προγράμμα Και αυτο με βολεύει... Βέβαια έχω ακόμη απο τα "δικά μου" λεφτά που χαλαω...

Μετα βλέπουμε.. Αν και δεν με βλέπω να κάθομαι και πολυ.. Τώρα διαβάζω να δώσω μια εξέταση για ένα πτυχίο ( εννοείται ιδιωτικό) που αν το πάρω θα είμαι απο τις ελάχιστες γυναίκες που το έχουν, στην Ελλάδα είναι μόνο 2.. Αλλα δεν βλέπω να αφοσιωνομαι σε αυτο... Θα αραξω τώρα με το Νίνι Μου και μάλλον απο Σεπτέμβριο θα μπω σε δουλειά... Τώρα για το δεύτερο παιδάκι.... Ποτέ;;;;; Ποτέ μάλλον...

Καληνύχτα μαμα μου!!!!

Γωγωωωωωωωω

Καλημέρα,

χθες πήγα για ψώνια και πολύ το χάρηκα, πήρα 1 τζιν παντελόνι, 1 τζιν φούστα, 1 πουκάμισο, 2 μπλούζες και 2 ζευγάρια μπαλαρίνες και πραγματικά νιώθω άλλος άνθρωπος σήμερα :D:D:D:D:D:D

Φραν θα δείς ότι μόλις ξεκινήσεις επαγγελματικά να ξαναασχολήσε με κάτι ότι και να είναι αυτό θα α βλέπεις όλα πιο θετικά. Εγώ και στις 2 γέννες πήγα στην δουλειά μετά από 2 μήνες και με χάλασε πολύ, θα ήθελα να μείνω στο σπίτι με τα παιδιά για κανένα χρόνο αλλα δυστυχώς αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Αλλά και να μείνω για μόνιμα ή έστω για 3-4 χρόνια νομίζω ότι δεν θα το άντεχα και θα με χαλούσε πολύ.........

Μιτσάκι σε μαγαζί με είδη ζαχαροπλαστικής ρώτησες? Είναι ζαχαρόπαστα έτοιμη σε ρολό δεν την φτιάχνεις εσύ απλά την τοποθετείς πάνω στην τούρτα.

Έρη καλή επιτυχία με το πτυχίο που θέλεις να πάρεις, μακάρι να το καταφέρεις σύντομα :D:D:D

Μάγδα εμείς αν και δουλεύυμε και οι 2 πάντα είχαμε κοινό ταμείο, κρατάμε όσα χρήματα θέλει ο καθένα για προσωπικά του έξοδα και τα υπόλοιπα σε κοινό ταμείο

Γωγώ τέλεια τα πάτε με τα τσισάκια σας, να θυμάσαι όμως ότι με τον ερχομό ενός 2ου παιδιού υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν πισωγυρίσματα (όχι μόνο σε αυτό το θέμα αλλά γενικά), μακάρι εσείς να είστε η εξαίρεση.

Το ποδηλατάκι το παρείγγελα ξανά γιατί το ebay είναι αξιόπιστο site οπότε δεν νομίζω να μου είπαν ότι θα βάλουν τα χρήματα και να μην τα βάλουν. Αν πάλι γίνει καμιά στραβή θα τους κάνω αναφορά

Τόνια καλά έκανες και έγραψες στο τρενάκι :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Άφρο καλώς τον δέχτηκες. Πάσχα Αθήνα θα είστε ή θα φύγετε?

Νατασούλα μεγειά :D σαφώς και είσαι άλλος άνθρωπος αφού έχεις καινούργια ρούχα!!!! :lol::lol::lol::D

και εγώ θα πάω κάποια στιγμή, το μόνο που αγόρασα προχθες ήταν πέδιλα!, ήθελα και ένα τζιν παντελόνι αλλά τελικά δεν πήρα και δεν ξέρω γιατί!!!! :? ....πάντως ήμουν για 4 ώρες στην αγορά!!! :o:o

ο άντρας μου είχε ζητήσει άδεια μία εβδομάδα (την Μ. Εβδ.) και επειδή τότε τα πεθερικά μας είπαν "όχι" (αν θυμάστε) την γύρισε πίσω και τώρα δεν μπορεί να πάρει γιατί έχει πολύ δουλειά!!! :evil::evil::evil::evil: ....μα τα κάνουν αυτά? σας ερωτώ!!!! :evil::evil::evil:

συμπεθέρα με το καλό το 2ο πτυχιο σου και το 2ο παιδάκι!!! :D .....ο γαμπρούλης μου χρειάζεται αδελφάκι!!! :D και η κόρη μου κουνιαδάκι!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κορίτσια είναι πολύ σημαντικό να έχεις αδέλφια στην ζωή........μην αποκλείετε το 2ο παιδάκι!!!

Μιτσάκι έχει ο άντρας μου έναν γνωστό που είναι ειδικός στα ενιδρύα και του είχε πει παλιά ότι απαγορελυονται στο σπίτι που υπάρχουν παιδιά κάτω των 5 ετών γιατί προκαλεί αλλεργία!!! και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τα ψαράκια στην γυάλα!!!....τον ρώτησα χθες, αν θυμόταν και δεν ήταν πολύ σίγουρος, αλλά εγώ έτσι θυμάμαι!!!! αν θέλεις ψάξτο καλύτερα γαιτί έρχεται και το 2ο!!!!

Τόνια καλώς τηνα!!! :D

τα παιδιά ξύπνησαν από τις 7.00 και παίζουν δυνατά!!!....πάμε σχολείο τώρα!!!

Kαλημερα τσουπρες! :D

Λενακι κι εγω την εζησα καλα τη ζωουλα μου μεχρι που καναμε παιδακι και ταξιδακια και απ'ολα,αλλα δε μπορω να πω οτι δε μου λειπουν.. :oops::oops: Καταλαβαινω τη Φραν απολυτα τι εννοει! Απλως ξερω οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο σπουδαιο απο το να μεγαλωνεις αυτα τα πλασματακια! ;) Κι εγω οσο κι αν λατρευω τα μικρα μου, θα ηθελα να ξεφευγω λιγο απο το σπιτι,να δουλευω κτλ..ε να ξεφευγω λιγο απο ξεχεσματα,ταισματα,γκρινιες... :oops:

Μονο που δε θελω να γυρισω στη δικη μου δουλεια..σε παιδικο σταθμο δουλευω, ε και προτιμω να ειμαι με τα δικα μου παιδακαι παρα με 20 ξενα! ;)

Τωρα για τα παιδακια μας ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο που τους συμβαινει και ζηλευουν και επισης ειναι καλυτερα που το εκφραζουν παρα να το κρατουσαν μεσα τους,αλλα ειναι πολυ δυσκολο να το διαχειριστουμε ρε γαμωτο!!!!:( Τι φταινε κι αυτα τα ερμα τα βρεφακια να τρωνε τοσο ξυλο που ακομη δεν ειδαν το φως της μερας καλα καλα;;!!!:( :(

Φραν αν ακουσω απο Αφρικη μερια τιποτα πανηγυρισμους θα ξερω οτι επανηλθες στην επαγγελματικη σου σταδιοδρομια!!! :lol:

Θου κι εγω μαθαινω νεα σου! ;) Με το παιδικο ρε συ το ξερω οτι ειναι κλειστα απο Μ.Τεταρτη μεχρι παρασκευη του Πασχα αλλα μετα το πασχα γιατι θα ειναι κλειστος;;;; Παντως κοριτσια στο μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα οι συνθηκες που δουλευουμε στους παιδικους εμεις οι παιδαγωγοι ειναι τραγικες γιαυτο δειχνετε λιγη κατανοηση... :oops: Σκεφτειτε οτι στον προηγουμενο παιδικο που ημουν ειχα ΜΟΝΗ μου 25-27 παιδια 2,5-3 χρονων και καποιες ωρες της μερας ειχα και το διπλανο τμημα μεχρι να ερθει η αλλη παιδαγωγος!!!!! ~x(~x(~x( Οποτε το μονο που με ενοιαζε και παρακαλουσα ηταν να μου παθει τιποτα κανενα παιδι! :? Αν ηθελε κανενα τουαλετα,το εστελνα μονο του με κινδυνο να γινει οτιδηποτε γιατι αλλιως θα επρεπε να αφησω μονα τα υπολοιπα 26 για να εξηπηρετησω το 1!!!!!!! :o Εχω παει παιδι στο νοσοκομειο για ραματα!!! :cry::cry:

Ελπιζω να βρω τροπο να ξεμπλεξω απο αυτο το επαγγελμα! :?

Νατασουλα κι εμεις παιρνουμε διαφορα απο το ebay και δεν ειχαμςε προβλημα ποτε! ;) αντε να μην υπηρχε τελικα το προιον και μας εστελναν ενημερωτικο μειλ...τωρα λεω να ψαξω για 2ο καθησματακι αυτοκινητου 2ης ηλικιας..Θουλακι απο πηρες το δικο σου;;;;

Ερη μου τι πτυχιο θελεις να παρεις;;;ευχομαι γρηγορα να το αποκτησεις!!!:D Χαρας το κουραγιο σου παντως να ξανακατσεις στα θρανια!!!!

Γωγωωωωωω!!!!!! που εισαι μαρη γεννας;;;;;;;!!!!!! :lol:

Α αυτο που λεει η Αργι για τα ψαρια το ξερω κι εγω..και γενικα λεει οτι ειναι πιο ακινδυνο να εχεις σκυλο με παιδια παρα ψαρια!!! :?

Ευχαριστώ Αργυρώ :x:x

Ήθελα να σου πώ και χθες και ξέχασα, στην φωτογραφια που έβαλες η Ρέα φαίνεται πολύ αδύνατη, γατί ανησυχείς για τα κιλά της? μάλλο είναι και αρκετά ψιλή έτσι μου φάνηκε ;)

Μάρθα για πόσες μέρες θα είναι κλειστός ο παιδικός?

Τόνια να φανταστώ ότι δουλεύεις σε δημοτικό παιδικό??????

Εγώ πάντως έστελνα τον Μιχάλη 3 χρόνια σε δημοτικό και ήμουν πολύ ευχαριστημένη απόλες τις απόψεις

Δεν έχω να πώ τίποτα κακό ;)

Καλημερα ομορφες!!!!!

Τι μου κανετε;;;;;

Αχ Ερη μου το ξερω..και τελεια θα περναει…και καλο θα του κανει…και μια χαρα θα τρωει εκει αφου και η μαμα μου εχουν το κατιτις τους στο μικρο περιβολακι και η θεια μου είναι λιγο πιο κατω με ολοκληρο μποστανι..και φρεσκο- πραγματικα φρασκο όμως- ψαρακι θα τρωει…

Το πιθανοτςερο είναι ότι θα ξεπερασω την ανασφαλεια μου και θα τον στειλω κυριως για να παρασει αυτος καλα..αλλιως εάν δεν την ξεπερασω τωρα…θα γινω χειροτερα μετα και πως στο καλο περιμενω να ζησει ο γιος μου μια χαρουμενη και ανεμελη ζωη εάν τον περιοριζω;;;;

Ασε ασε..δεν θελλω να σας πω για τις ενδομιχες σκεψεις μου…αν τις αφισω να ελευθερωθουν..παει..το εχασα το παιχνιδη και το παιδι μου μετα θα με μισισει

Λενα και εμενα μου κανει αντυπωση αυτό του Ανασταστασι..ο φωφως μεχρι προσφατα χαιδευε την κοιλια και ελεγε αγαπας νινι….τωρα λεει «α κοπανισω α κοπανισω» και ριχνει μερικες σφαλιαρες στην κοιλια μου…όταν γεννηθει δεν ξερω τι θα κανει..ειδομεν και αναλογα θα πραξουμε

Φρανι αυτό με τα λεφτα το εχω και εγω…

Πιστευω ότι είναι αποτελεσμα των βιοματων μου…η μαμα μου ηταν παντα ανεξαρτητη..απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου παντα μα παντα δουλευε…ηταν πολύ μικρα τα διαστηματα που καθησε σπιτι και ειχαμε φαγητο ζεστο κάθε μερα και μας περιμενε…μαλιστα ένα διαστημα που πρωτοξεκινησα να δουλευω ειχε κλεισει τη βιοτεχνια και για καμια διετια ηταν σπιτι..πωπω..ηταν τα πιο ευτυχισμενα χρονια της ζωης μου αυτά…

Αλλα εξαιτιας αυτου του γεγονοτος πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου χωρις δικα μου λευτα…..δεν θα μπορουσα ουτε από τους γονεις μου ουτε από τον αντρα μου να εξαρτωμαι…περισσοτερο δηλαδη φυσιολογικο θα μου φαινοταν να καθετε ο Ο στο σπιτι και να προσεχει τα παιδια και να δουλευω εγω…εντελος παρανοικο ε;;;

Αφρο καλως τα δεχτηκες!!!!!

ΓΩΓΩ…..ΓΕΝΝΗΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Θα σας πω τα δικα μας σε λιγο….εχω να πω αρκετα οποτε το μινημα θα είναι τεραστιοοοο

Παω να κανω τοστακι

Χρύσα ήθελα να σου το πω και ξέχασα! :oops::oops: είδες που ο Φωφάκος είναι μια χαρά? απλά έχεις έναν θερμόαιμο άντρα!!!! ;):x

Τόνια και η αδελφή μου είναι νηπ. και θέλει να αλλάξει ειδικότητα, έχει και 2ο πτυχίο παντείου (δεν θυμάμαι όμως τι ακριβώς :oops: ), αλλά μάλλον προσανατολίζεται προς καθηγήτρια :? ...κάτι τέτοιο μου έλεγε....και εκείνη έχει μόνη της 20 παιδιά και γίνεται χαμός....είναι και πολλά χρόνια στο επάγγελμα, ξεκίνησε από ιδιωτικούς και τώρα βέβαια είναι μόνιμη στο νηπ., αλλά κουράστηκε.....!

Νατασούλα και μένα χθες που την πρόσεχα μου φαινόταν ψηλή, αλλά μάλλον είναι κανονική.....νομίζω ότι είναι 96εκ.! ....κανονικό δεν είναι το ύψος?....ωστόσο είναι 15 κιλά!!!! :o:o:o:o

κάτι ήθελα να πω και το ξέχασα!!!!

α κορίτσια εμένα μου αρέσουν πολύ οι γιορτές του Πάσχα, περισσότερο από τα Χριστ. και κάθε φορά είμαι λυπημένη που δεν μπορώ να έρθω Ελλάδα!!! :(:(:(

θυμήθηκα τι ήθελα να πω: Χρύσα, εγώ θα σου πρότεινα όταν γεννήσεις και φέρεις τον αδελφούλη στο σπίτι καλό θα ήταν να είναι και ο Φωφό εκεί....δλδ την ώρα της υποδοχής, και να σας επισκεφθεί και στο νοσοκομείο...φυσικά για ψυχολογικούς λόγους και λόγους ζήλια αργότερα....μην νομίζει ότι τον διώξατε για να έρθει σπίτι το καινούργιο μωρό!!!!

Γεια σας όμορφες...Τι κάνετε;;;;;Μην φάτε..'Έχω γλαρόσουπα.... :lol::lol::lol: Δε γενναω... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Το πρωινό μου εφιαλτικό...Πήγα στο γιατρό, μου ξαναέβαλε χέρι, εγώ ούρλιαζα, έκλαιγα και τον έσπρωχνα... :oops::oops::oops::oops: Για μια ακόμη φορά τα είδα όλα... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Ήρθε μια νοσηλεύτρια μαλακισμένη και μου λέει "Τι φωνάζετε καλέ;;;Αφήστε το γιατρό να κάνει τη δουλειά του..."Της λέω "Δεν μπορώωωωωωωωωωωω...Πονάωωωωωωωωωω.."Μου λέει "είναι και κοπέλες εδώ που περιμένουν να γεννήσουν και τις φοβίζετε...."Τα πήρα κρανίο και της λέω "Καλύτερα να γένναγα κι εγώ..'Εχω γεννήσει και ξέρω πως είναι..Όταν γέννησα, δεν πονούσα έτσι..." :evil::evil::evil::evil::evil:

Ο γιατρός συνέχισε ακάθεκτος τη δουλειά του, εγώ να ουρλιάζω, να τον σπρώχνω και να του λέω να με αφήσει και αυτός να μου λέι "Κάνε υπομονή κοριτσάκι μου" και να μου χαϊδεύει το κεφάλι... :?:?:? Ειναι τόσο καλός ο κακομοιρούλης που ντρέπομαι έτσι όπως ουρλιάζω... :roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops:

Ο τράχηλος ήταν σκληρό,ς η μπέμπα ακόμα ψηλά αλλά αρκετά πιο κάτω από τις άλλες φορές...Μου είπε ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμα και γι'αυτό μου βάζει το χέρι...Με σκοπό να προκληθούν πόνοι...Μου είπε ότι υπάρχει και φάρμακο γι'αυτή τη δουλειά αλλά είναι επικίνδυνο.. :?:?:?:? Τελείωσε με την κωλοεξέταση και με έστειλε για υπέρηχο και ντόπλερ...Εκεί ο γιατρός μου είπε ότι με βγάζει 37 + εβδομάδων..Με άγχωσε..Βγήκα έξω, με είδε ο Γιώργος, άρχισα τα κλάματα... :cry::cry::cry: Μου λέει ότι με άκουγε που ούρλιαζα και μαζί με αυτόν και όλος ο κόσμος που περίμενε έξω..Έκλαιγε κι αυτός, του είπα για τον υπέρηχο που με βγάζει μικρότερη και φοβάμαι για το μωρό...Ήμουν κάπως εν πάσει περιπτώσει... :(:(:(:(:(

Ήρθε μετά πάλι ο γιατρός μου, μου είπε ότι μίλησε με το γιατρό για τον υπέρηχο, του είπα γιατί με βγάζει τόοοσο λίγο και μου είπε ότι είναι μεγάλο το μωρό και δεν είναι αξιόπιστες οι μετρήσεις σε αυτή τη φάση.... :roll::roll::roll::roll::roll: Είναι όλα καλά, τα υγρά έχουν μειωθεί λίγο, αλλά δεν θεωρείται ολιγόμνιο και ότι όλα πάνε καλά...Αν δε με πιάσουν οι πόνοι, θα παω πάλι τη Δευτέρα να με δει...Για πρόκληση δε μου έχει κάνει ακόμα κουβέντα και δεν τον βλέπω...Τον ρώτησα τι θα γίνει αν δεν έχω γεννήσει μέχρι την Τετάρτη και μου είπε θα δούμε...Θέλει, λέει, να έχω έναν όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικό και ανώδυνο τοκετό... :roll::roll::roll:

Α, επίσης με ρώτησε αν στην πρώτη γέννα είχα πολλά ράμματα, του είπα ναι και μου είπε ότι μπορεί να έχει μείνει καποια ουλή στον τράχηλο από τα ράμματα και γι'αυτό να πονάω τόοοοσο πολύ κατλα την εξέταση με το χέρι... :o:o:o:o:o:o:o:o:o Υπάρχει τέτοια περίπτωση ρε κοριτσια;;;; :?:?:?:?

Με έστειλε και για ηλεκτροακριδογράφημα, το οποίο βγήκε πάρα πολύ καλό.. :D:D:D

Ρε κορίτσια είναι τόσο καλός...Πέρα από τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον κι ενώ έπρεπε να πληρώσω και το ντόπλερ και το καρδιογραφημα, με έβαλε στα "μουλωχτά" και δεν πλήρωσα τίποτα...

Επομένως είμαι εν αναμονεί....Και λίγο στενοχωρημένη και αγχωμένη... :(:(:(

Α, ο υπέρηχος έβγαλε ότι η μπέμπα είναι 3154... :?:?:?:? Αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο... :roll::roll:

Αργυρώ είναι πάνω από το μέσο όρο και το βάρος της για το ύψος της είναι πολύ καλό ;)

Χρύσα το έφαγες το τοστάκι?

Γωγώ οι μετρήσεις με τον υπέρηχο πάντα έχουν αποκλείσεις ή προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί με το άγχος το μόνο που κάνεις είναι να δυσκολεύεις τα πράγματα.

Σκέψου ότι και η Αθηνά και η Νατάσα και η Μάρθα γέννησαν μετά τις 40εβδ.

Αυτό με τα ράμματα περίεργο μου φαίνεται. Τα ράμματα εξωτερικά δεν είναι? τι σχέση μπορεί να έχουν με τον τράχηλο?

...Μου είπε ότι υπάρχει και φάρμακο γι'αυτή τη δουλειά αλλά είναι επικίνδυνο.. :?:?:?:?

για αυτό το φάρμακο ξέρω και εγώ...ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ...είναι επικίνδυνο για την μητέρα αλλά και το παιδί!!! :!::!::!::!::!::!: ..........

να σου πω την γνώμη μου? σε είδα βιαστική και αγχωμένη για αυτό και το "χέρι", αν του πεις "άσε γιατρέ όποτε έρθει, όχι άλλο χέρι" δεν θα το κάνει ξανά!!!

ερώτηση: ο άντρας σου δεν ήταν μέσα στην εξέταση? ούτε στον υπέρηχο? :?:

έχει έναν γνωστό ο άντρας μου, που όταν η γυναίκα του ήταν έτοιμη για γέννα, κάθε ένας γιατρός ή μαία που ερχόταν να την δει έβαζε και 'χέρι", τα πήρε κάποια στιγμή και δεν άφησε κάποιον άλλον να το κάνει! "τέλος με το χέρι, τι είναι η γυναίκα μου?"!!

εμένα μια φορά μου το έκανε ο γιατρός και αυτό επειδή βιαζόμουν να γεννήσω, με βοήθησε κατά κάποιον τρόπο!!! :? ....αφού δεν σου αρέσει την επόμενη φορά να του πεις να μην το κάνει!!!

και ΞΕΚΟΛΛΑ με αυτόν τον γιατρό, άσε τα πράγματα να έρθουν ΜΟΝΑ τους, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Καλέ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω φάρμακο.....Ούτε μια στο εκατομμύριο..Καταρχήν το απέκλεισε αυτός...

Ο Γιωργος δεν είναι μέσα στην εξέταση γιατί με βλέπει στα εξωτερικά ιατρεία και δεν επιτρέπεται να περάσει... :?:?:? Να φανταστείς είναι ένας χώρος με κρεβάτια που χωρίζεται με κουρτίνες.. :?:?:? Στον υπέρηχο δεν ήταν μέσα γιατί με έβαλε "εκτάκτως" από την πίσω πόρτα.. :?:?:?:?

Χέρι μόνο αυτός μου έχει βάλει..Καμία νοσηλεύτρια, καμία μαία...Δε θα επέτρεπα ούτε εγώ.. :roll::roll::roll: Ρε συ αγχωνόμαστε γιατί η ΠΗΤ των υπερήχων με της περιόδου δεν έχουν καμία σχέση... :?:?:?:?:?:? Και ο άνθρωπος δε με έχει παρακολουθήσει από την αρχή... :roll::roll::roll: Την Τετάρτη βάσει υπερήχων θα είμαι 40 εβδομάδων, ενώ βάσει ΤΕΡ θα είμαι 41+6..... :?:?:?:?:?:?

Δεν ξέρω...Ας γεννήσω όποτε να 'ναι..Ειλικρινά κουράστηκα να αγχώνομαι... :cry::cry::cry::cry:

Νατασούλααααα σεξ κάνουμε 2-3 φορές την εβδομάδα από τότε που μπήκα στο μήνα μου..Ε, δεν μπορώ και κάθε μέρα.... :roll::roll::roll:

Αργη μου αυτο ειναι δεδομενο..

και η μαμα..και φυσικα ο μικρος ..θα ειναι εδω οταν θα γεννισω..

η μαμα θελει να παρει τον Χριστοφορο τον Ιουνιο για καμια βδομαδα που θα ειναι χαλκιδικη και μετα αφου γεννισω ειπε οτι ισως καποια ΣΚ να τον παιρνει μαζι της για να ξεχνιετε στο παιχνιδι και να μη τα παιξω και με τα δυο μαζι..αφου η πεθερα ποσο πια να βοηθησει η γυναικα...θα εχει να μαγειρεψει και για μας, να με βοηθησει και λιγο με τις δουλιες- τις χοντρες..και εαν τελικα κανω καισαρικη- η μαμα δεν το συζηταει καν το ενδεχομενο να γεννισω φυσιολογικα- τις πρωτες μερες και τις μικροδουλιες....

Θα δουμε ομως αναλογα για τα ΣΚ τι θα γινει...

Χτες μια συναδελφος μου ειπα κατι και χαρηκα πολυ..μια κοινη μας γνωστη μας καλει στη βαφτηση του παιδιου της την Παρασκευη 29/04...και ειναι παλη εγγυος στο δευτερο..

πολυχ αρηκα παιδια γιατι προσπαθουσαν χρονια για μωρο...κοντα στα 10 χρονια και ειχ επολυ ταλαιπωρια..μαλιστα οταν εμεινε εγγυος πρωτη φορα ειχε παθει αποκολλιση και νοσηλευτηκε..αλλα τελος καλο ολα καλα...

και ειχα κανει και εξοσωματικες- αποτυχημενες- και σε καποια φαση της ειχε ξεκαθαρισει ο γιατρος οτι δεν θα κανει παιδια..και νατην τωρα μανι μανι- ειχε γεννησει Αυγουστο- που τσουπ ηρθε και το δευτερο απο μονοι τους..πολυ χαρηκα παιδια δεν ξερω..ειναι τοσο καλοι και οι δυο τους, τοσο ευχαριστοι ανθρωποι που θα γινουν καταπλικτικοι γονεις!!!!

Εμεις ειχαμε ενα βραδυ κολαση..αφιστε τα..

καταρχας ο μικρος αργησε να κοιμηθει...και εγω επειδη ημουν κομματια και κουρασμενη χτες, δεν μπορουσα να περιμενω και αποκοιμηθκα...ε κοιμηθηκε και ο μαζι του..μετα ηρθε ο καημενος στο κρεβατι μας..ξυπνησε ο Χριστοφορος και αρχισαν τα οργανα...

ουρλιαζε...τον πηρα μαζι μας...ολη νυχτα παιδια, ξυπναγε,...στριφογυρηζε..κλαψουριζε...αχ δεν μπορω...μυτη βουλωμενη δεν ειχε...

γωγω μου ......δεν εχω τι να πω ....πονουσα μαζι σου οσο το διαβαζα ....

η μπεμπουλα σου θελει να γεννηθει ταυρακι και οχι κριαρακι :lol::lol::lol::lol: ..αστειακι για να ελαφρυνω το κλημα γιατι μου θυμισε ....

καλημερα σε ολλα τα κοριτσια .

ο μανωλης χθες κοιμηθηκε στισ 11.30 !!αλλα ηθελε να χαρει τον Κ ,ξυπνησε σημερα στισ 8 και ηρθε στο κρεβατι μου που ξανα κοιμηθηκε μεχρι τισ 10 .

τα λεφτα μεσα στο σπιτι ειναι κοινα ειτε οταν δουλευα ειτε τωρα ,αν θελει να παρει κατι η εγω το λεμε πρωτα .Αυτο δεν παει να πει οτι αν δει κατι η δω εγω κατι θα περιμενω ποτε θα το συζητησουμε ,εχουμε και εμπιστοσυνη οτι ξερουμε τον μηνιαιο προυπολογισμο μας και αναλογως πρατουμε η εχουμε και κινητα να μιλησουμε :lol:

χρυσα δεν καταλαβα ποτε να παει ο φοφο στο χωριο ...οταν γεννησεισ ? ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙς ΝΕΟ ΝΙΝΙ .

και κατι αλο ....ο μικρος απο τοτε που ηρθε η γιαγια εχει μπερδεψει λιγο τα πραγματα :?

προσπαθησα να ου εξηγησω οτι η γιαγια ειναι η δικη μου μαμα ....το εκανα αυτο γιατι ξεχνιοταν και την φωναζε μαμα οπως ακουγε εμενα ....ε τωρα τα μπερδεψε και με λεει αρκετες φορες την μερα γιαγια :o

πχ οταν με φωναζει να με βρει με λεει μαμα και σε καποιες περιπτωσεις οταν μου δειχνει κατι η "μιλαμε" με λεει παλυ γιαγια .... :?:? εχει μπερδευτει το πουλακι μου ?με εχει τσατησει παρα πολυ αυτο γιαγια γιαγια :evil::evil:

ρε συ γωγω πως βαση τεπ εισαι 41 και 6 ???? το τικερ σου λεει 39 και 2

μηπως ξεχασες την ημερομηνια ?

βαση υπερηχων μην το σκευτεσε γιατι το καθε μωρο εχει την δικη του αναπτηξη και δεν παιζει ρολο ποτε θα γεννηθει .

καλημερουδιααα

λεποννννννννν..ας ξεκινησω με τα δικα μου γιατι γραφω πολλα και δεν ξερω αν θ α με διαβασετε μεχρι τελους... :lol::lol:

σημερα ειπα θα το παιξω ωραια ...ετσι για να σκασει η ζηλιαρα που αν θυμαστε μου χε πει καλα πως εγινες ετσι...εσυ δεν ειχες καθολου κοιλια...κτλ... κανε κατι...:twisted::twisted: εβαλα το τζινακι μου...κολλητο λευκο μπουζακι...απο μεσα ...απο πανω μια ωραια μπλε ζακετα που την κουμπωνω στο πρωτο κουμπι...και το αλλο ανοιχτο...και μποτα καφε σχετικα ψηλη ...για τα συνηθισμενα μου(που φοραω σχεδον φλατ...)με το που ηρθε ειπε καλημερα και ενοιωσα νταννννννννννννννννν :lol::lol::lol: ενα ρευμα απο το κακιασμενο και βοοειδες βλεμμα του ματιου της :shock::shock::D:D στην κοιλια μου...γινομαι κακια? χαχαχα το ευχαριστηθηκα κοριτσαρες μου....

Γωγω υπομονη βρε κοριτσακι μου γλυκο...δεν ξερω μωλε να σε συμβουλεψω :oops::oops: γεννησα με καισαρικη και παλι ετσι θα ξαναγεννησω λογω ενδοκολπ.κιρσου...αλλα στεναχωριεμαι όταν ακουω καθε φορα οτι ο γιατρος σε ποναει... :(:( ελα κανε υπομονη...εφαγες τον γαιδαρο...μια μικρη ουριτσα εμεινε... ;);) θ αρθει η μπεμπουλα σου...ευχομαι πολυ γρηγορα και με έεεεεεεεεεναν πονο....!!!!!!!!!

σ ευχαριστω για τα γλυκα σου λογια :-*:-* ειμαι που να μην ημουν ...πολυ ευαισθητη σαν ατομο..αλλοτε ειναι καλο αλλοτε κακο... :roll: και απο τοτε που γεννησα εχω γινει και ευσυγκινητη...ειδικα σε οτι αφορα παιδακια ...

αναστασακι μου γλυκοοοοοοοοοο σε ευχαριστω και σενα για τα λογακια σου...σε παω πολυ !!!!!!!!!!!το ξερεις ε? κριμα που δεν μενουμε κοντα... :(:( το γλυκο μας αχλαδακι ... :lol::lol: τι κανει? φιλησε μου την κουκλιτσα μας...

συμπεθεραααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπη μου?

αρτζι πολυ ωραια η φωτο που βαλες...

νατασουλα με γεια τα ρουχαλακια...καλοφορετα ...και καλοβγαλτα :D:D;);) αχ και εγω οταν ψωνιζω νοιωθω αλλος ανθρωπος....δηλ..απο ρυζακι γινομαι ...μακαρονακι..κτλ... :lol::lol:

χρυσα μου γλυκια πως εισαι σημερα αγαπη μου? ο φοφουλης μας? το μικρο ζουζουνακι στην κοιλιτσα?

θουυυυυυυυυυυυυ μου ...αχ ποσο πολυ θα θελα να σε γνωρισω απο κοντα...εισαι πολυ τυπακι...!!!!!! παρε την χρυσα μας ...αφου κανω βουντου... :lol: στον Ο και ελατε αθηνα....

σισσακυ μουυυυυυυυυυυυ χαρηκα που σε ακουσα χθες...σορυ που σου γεμισαμε τον τοιχο σου με την φραν...να σου πω εμεις κλεισαμε για την Μ.τεταρτη...με το φρανιτακι...αν μπορεις και εσυ ...και η παναγιωτα μας και η συμπεθερουλα μουυυυυυυυυυυυυ και η δημητρουλα μας... και οποια αλλη αθηναια τσουπρα μπορει...μεσαααααααααααααααα....λεω για αγ.δημητριο στο καινουργιο που χει ανοιξει τι λετε?αχ φοβαμαι οτι θα χουν φυγει για γιορτεςομως... :roll:

οι υπολοιπες τι μου κανετε καλα?

Οχι Αφρο μου οχι οταν γεννισω...Λιγο μετα τα γεννεθλεια του θα παει για καμια ευδομαδα..τοτε ακομα θα δουλευω...

Ουτως η αλλως η μαμα μου θα ειναι δω οταν ειναι να γενναω !!!

Αχ ρε συ Γωγω μου...ειναι δυνατον..πονεσα μονο που σε διαβασα...αχ κοριτσαρα μου...να γεννησεις επιτελους να ισυχασεις!!!

Αργη τελεια η νεα φωτο..κουκλια ειναι και τα δυο!!!!!

Παντως στο θεμα χρημα και εμεις ειμαστε καπως ετσι...

τα λευτα μας ειναι κοινα..

υπαρχει παντα ενα ποσο στο σπιτι αλλα εαν καποιος χρειαστει παει και βγαζει...δεν εχει σημασια απο ποιανου τον λογαριασμο..

Συνηθως ο Οδυσσεας καλυπτει το στεγαστηκο και ορισμενα αλλα παγια εξοδα επειδη το ποτε και το ποσα θα πληρωθει ειναι πολυ ρευστο...και αμα τυχει και παρει καποια εκτακτη δουλει απου να του αποφερει καποιο κερδος ουσιαστικο...πχ απο ενα εργο που πηρε τωρα θα εχει καθαρο κερδος 500 ευρω..αυτα αποταμιευονται για πιο σοβαρα εξοδα..πχ πετρελαιο τον χειμωνα..ασφαλεια αυτοκινητου...κλπ

τα καθημερινα και καποια εκτακτα εξοδακαθως και οι περισσοτεροι λογαριασμοι καλυπτονται συνηθως απο τον δικο μου μισθο που ειναι σταθερος και τακτικος...

Αφροοοο το τικεράκι το έχω κάνει βάσει υπερήχων...Όσο με έβγαζε ο γιατρός, η αυχενική και ο Β επιπέδου....Τελευταία περίοδο είχα 30/6....Αλλά λόγω άστατου κύκλου, προφανώς έγινε αργά η σύλληψη και γι' αυτό έχει τόσο μεγάλη απόκλιση η ΠΗΤ υπερήχου με την ΤΕΡ... :roll::roll::roll::roll: Σε μπέρδεψα ε;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Γι' αυτό έχω αγχωθεί... :oops::oops::oops::oops::oops:

Χρύσα μου αν είναι να πάει πριν γεννήσεις, μια χαρούλα...Να χαρεί λίγο το μαναράκι... :D:D:D Μετά θα φάει νίλα... :(:(:(:(:( Εσύ καλά;;;;;;

Καρολινάκιιιιιιιι μου δεν ηξερα ότι είχες γεννήσει με καισαρική... :(:( Δεν πειράζει...Εσύ και η παπένια να είστε καλά και δεν έχει σημασία ο τρόπος... ;););)

Από τις 10.30 έχω πονους και πετρώματα ανα τέταρτο και τωρα ανα δεκαλεπτο... :?:?:?:?:?:?:?

Για να δούμε... :roll::roll::roll::roll:

Κορίτσια συγγνώμη που δε σχολιάζω, αλλά δεν είμαι σε φάση... :oops::oops::oops::oops::oops:

θυμήθηκα τι ήθελα να πω: Χρύσα, εγώ θα σου πρότεινα όταν γεννήσεις και φέρεις τον αδελφούλη στο σπίτι καλό θα ήταν να είναι και ο Φωφό εκεί....δλδ την ώρα της υποδοχής, και να σας επισκεφθεί και στο νοσοκομείο...φυσικά για ψυχολογικούς λόγους και λόγους ζήλια αργότερα....μην νομίζει ότι τον διώξατε για να έρθει σπίτι το καινούργιο μωρό!!!!

Χρυσακι θα συμφωνησω απολυτα με τη προλαλησασα!!! ;) Θα δει το μωρο ξαφνικα μεσα στο σπιτι και θα νιωσει οτι εφυγε αυτος για να φερετε τον εισβολεα! :lol: ειναι καλυτερα να σας περιμενει να ερθετε απο το μαιευτηριο μαζι,να του φερει το μωρο και το δωρακι του μηπως και το παρει πιο χαλαρα...ομως νομιζω οτι δε θα τις γλιτωσει κι αυτο τις σφαλιαρες του...κι εμενα απο τη κοιλια την εδερνε την ερμη!!! :?

Αργι τη καταλαβαινω απολυτα την αδερφη σου!!!! και σκεψου οτι σα νηπιαγωγος εχει μονο το δικο της τμημα με νηπια(οχι 2-3χρονα) που ειναι πιο συννενοησμα και για 4 ωρες(εγω ειμαι για 6)!!! ψυχοφθορο πολυ επαγγελμα και ειδικα με τετοιες συνθηκες! :(

Εμεις κοριτσια με το Μακη εχουμε ενα κοινο λογαριασμο που αποταμιευουμε και 2 ξεχωριστους λογω μισθοδοσιας αλλα δεν ειπαμε ποτε "λεφτα σου" και "λεφτα μου"! ουτε μια περιοδο που δε δουλευα μεχρι να με διορισουν..

Γωγαραααα ετοιμασου να υποδεχτεις τη κορακλα!!!!!!!!! :D:D:D

Τόνια ναι έχει προνήπια και νήπια, αλλά και απαιτητικούς γονείς π.χ μου είπε ότι μια μητέρα ήθελε η αδελφή μου να κλείνει το μπουφάν της κόρης της όταν φεύγει!!!! :o:o:o:shock::shock::shock: ....μου έκανε εντύπωση, σε μας τα παιδιά το κάνουν μόνα τους ή τα βοηθούν οι γονείς!!! ;)

Από τις 10.30 έχω πονους και πετρώματα ανα τέταρτο και τωρα ανα δεκαλεπτο... :? :? :? :? :? :? :?

Για να δούμε... :roll: :roll: :roll: :roll:

Γωγώ αν έχεις πόνους που έρχονται κάθε 2 ή 3 λεπτά και διαρκούν μερικά δεύτερα, τότε έχει αρχίσει η διαστολή!!!!.....αλλά αφού πήγες στον γιατρό και δεν είδε τίποτα.... :?

εγώ είχα το πρωί του Σαβ. πονάκια κάθε μισή ώρα, το απόγευμα είχα διαστολή 4εκ και το βράδυ στις 23.40 8εκ και στις 0.09 γέννησα!!! :D

ευχαριστώ είναι πρόσφατη η φωτό!!!

επίσης ο καθαρισμός δοντιού κοστίζει 20 ευρώ, αν είσαι ασφαλισμένος σε δημόσια ασφάλεια, εγώ έχω ιδωτική και κοστίζει παραπάνω!!!! :shock::shock::shock::shock::?:lol::lol::lol:

Καλημερααααααααα!!!!

Μονο τα σημερινα διαβασα!!! :oops::oops::oops:

Ρε κοριτσια μονο εγω τη βρισκω στο σπιτι με τα παιδια;;; :?:? Μιλαμε θελω να κατσω αλλα 2 χρονια.

Μηπως θελει να παει καμια να κανει Πληροφορικη σε δημοτικο, Γυμνασιο 'η Λύκειο;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γωγω και εγω συμφωνω με την Αργυρουλα.Αλλο το χερι για να δει τη διαστολη εχεις και πως ειναι ο τραχηλος και αλλο αυτο που σου κανει. :evil::evil: Ελεος , οσο καλος και να ειναι.

Επισης μην αγχωνεσαι ρε συ με τους υπερηχους.Και οι δικοι μου αλλα ντι αλλων ελεγαν.

Αφρο καλως τα δεχτηκες!!!!

Νατασουλα μου με γεια τα ρουχαλάκια!!!!!

Χρυσα μου καλυτερα να εχεις το παιδι μαζι σου και να σε βοηθαει οποιος μπορει!!!!

Τονια μου πολλα φιλακια.Βρηκατε καθολου τους ρυθμους σας;;;

Κοριτσια εχω αλλωπεκιαση λοχειας. :(:(:( Μπορει να χασω και παρα πολλα μαλλια.Προς στιμην δε μπορω να κανω την κανονικη θεραπεια μιας και εχει κορτιζονη.Ηδη μπροστα ενα σημειο εχει αραιωσει πολύ. :(:(:(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...