Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρακι ηθελα να σου πω, μην εισαι αγαθιαρω που λεει και η Σωσω...

ασε τις δουλειες του στυλ βερνικι στα επιπλα της βεραντας στον αντρα!Ειναι αντρικες δουλειες αυτες!

Και το αλλο γιαυτον τον μενταλιστ που ελεγες οτι εχει παραξενη ομορφια..ρε συ στο μυαλο μου εισαι!

Κι εγω οταν τον πρωτοειδα αυτο ειπα στον αντρα μου και συμφωνησε κιολας!

• Απαντήσεις 909
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

8ο εεεε? Πωπω! περνα ο καιρος!

Οντως οι τουζουρ δε κρατανε τωρα σάυτη την ηλικια.Εγω παμπερς παιρνω το 5+ αλλα δε θυμαμαι ποια τωρα..

Ντομ δες το 2ο βιντεακι! Θα σου αρεσει!

Και το 1ο τελειο ειναι αλλα το 2ο σε αφορα! χαχαχαα

Ποτηρακι για να μαθει να μιλαει? Ντοοοοινγκ!

Μαλακας ειμαι και ανυπομονη! Αν θελω κατι να γινει δε περιμενω και στο τελος το κανω εγω! χαχαχαχαχαα

Ρε συ δε θα το πιστεψεις! Τον μενταλιστ τον ειδα στον υπνο μου χθες βραδυ! χαχαχα

Δημοσίευση

Πιο παλια. Ωραιες ητανε. Αλλα τωρα κοιμαται πολυ τα βραδυα και εκανε διαροες με ολες. Εκτος απο αυτες τις παμπερς. Αυτες εχουνε μωρε τα σχεδιακα απο τα λιτλ πιπλ. Δε θυμαμαι τωρα ποιες ειναι!

Δεν ειναι πολυ συγκινητικο το βιντεακι με τον γκαρυ? Μ'αρεσει πολυ! Το βλεπω συνεχεια κατα περιδους! χαχα

Αυτ με τα χταποδια ομως το ειδα σημερα 1η φορα.

Δημοσίευση

η συζητηση των γνωστων διδυμων μπεμπηδων, μεταφρασμενη απο το ραδιοαρβυλα

κι εδω ενα μωρο κομαντο

επειδη δε μπορω να το κανω λινκ, καντε το αντιγραφη επικολληση στη μπαρα του εξπλορερ.

Εγω δε συγκινουμαι με τον γκαρι...μηπως ειμαι γαϊδαρα εγκυος;;;

Δημοσίευση

Ναι ρε...

τα χω δει ολα αυτα...

τα χω σκισει τα μωρουδιστικα βιντεακια...χαχαχα

μου αρεσουν τρελα.

Δες αυτο με τα τετραδυμα!

και το κλασσικο μωρο που ξεκαρδιζεται με ενα τοινγκ!

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3 ... re=related

Δημοσίευση

καλε τι σας επιασε..εγω βιντεα με μωρα δε βλεπω...

δεν τρελαινομαι εννοω..παραγγειλαμε πιτσες και σουβλακια..

το καλυτερο;;

αυριο ο αντραςς μου δουλευει 9 το πρωι..αυτο σημαινει οτι 8 και πρεπει να φυγει..

ποιος δε θακ κοιμηθει;;;εγωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!τρελη μαλακια..θα κουτουλαω..και μετα λετε για 2ο....απαπαπ!

Δημοσίευση

Τι γράψατε πάλι!!!! Αντε να τα πιάσω απο την αρχή!

Ισμήνη κρίμα για το κινητό! Μακάρι να το βρεις και να σου έχει πέσει και να μην στο έχουν πάρει!

Το άκρον άωτον της γκαντεμιάς το έπαθε ο αδερφός μου! Είχε πάει για καφέ και ξέχασε το κινητό στην καφετέρια για καλή του τύχη όμως το βρήκε ο σερβιτόρος κι επειδή τον γνωρίζουν του το κράτησαν για να πάει να το πάρει όμως το ίδιο βράδυ έγινε ληστεία στην καφετέρια και πάει το κινητό :lol::lol::lol: Τι να πω

Ωχ βρε Σώκω τώρα είδα για το δόντι σου .... τόσο πόνο βρε παιδί? Μακάρι να είναι περαστικό! Πωπω διάβασα και τα παρακάτω!!! Πίκρα...κουράγιο φιλενάδα!!!

Χαρά ελπίζω να μην ξαναπεράσεις ωτίτιδα!!! Περιμένω νέα

Νανάααααααααααααααααα μετακομίζω!!! Απο ότι κατάλαβα το σπίτι σου έχει χώρο .... ετοιμασε τον ξενώνα :D:D:D Τι υπέροχες δημιουργίες είναι αυτές? Ζηλεύω θέλω κι εγώ να παρακολουθήσω αυτά τα υπέροχα πράγματα!!!

Μαράκι εκεί που θα μείνετε δεν έχει ένα λαπτοπ κάτι να μας πεις ενυτπώσεις? Το πολύ πολύ μας τα λες όταν επιστρέψεις!!!!

Αλεκα αυτό με τα λεφτά το καταλαβαίνω!!!! Κι εμείς απο λεφτά μηδέν ... Ας είναι καλά μερικές φίλες (Σωσώωωωωωωωωωωω) που κάνουν παραγγελίες για τα δωράκια τους!!!

Καλυψώ τελικά χρειαστηκε η βεβαίωση απο ΟΑΕΔ ε? Καλά που το είπες να πάρω κι εγώ!Γιατι τσακώνεστε ? Μάλλον για τον υπολογιστή όπως εμείς :(

Χρυσούλα μου το 24ωρο είναι πολύ λίγο αλλά την παλεύω (ακόμααααααα) . Βλέπω απο ύπνο καλυτερεύετε ε ? φτου σκόρδα!

Παιδιά εμένα πιπίλα δεν πολυ ήθελε μέχρι που τελικά του την έβαζα με το ζόρι γιατί έβαζε δάχτυλο!!! Και προτιμώ πιπίλα απο δάχτυλο....τουλάχιστον την πιπίλα κάποια στιγμή θα την κόψουμε ...το δάχτυλο?

Χρυσούλα μου είναι πολύ ωραίο να ακολουθούν και τα παιδιά τα εθιμα!!! Εγώ απο τότε που παντρεύτηκα έχω κόψει πολλά τα οποία πρέπει να επαναφέρω!!! Είναι ωραίο να νιώθουν τα παιδιά την διαφορά του να τρώνε μαγειρίτσα μετά απο νηστεία :D:D Καλά ακόμα είναι μικρά αλλά μεγαλώνοντας....

Σωσω κι εμείς μπιμπερό για γάλα ακόμα!

new mama με το καλό το νέο μέλος!!!!

Νανα καλή αρχή με το πλέξιμο!! Ακομη δεν έχω ρωτήσει την μαμά αλλά βλέπω κάτι βρήκες!! Αντε περιμένω φωτό απο δημιουργίες!

Ντομ εγώ παίρνω Pampers και είναι πολύ καλές (και ολίγον ακριβές) αλλά αντέχει με τσίσα βραδυνά και πρωινά κακά! Φουλ δλδ χα χα

Καλημερούδια σε όλες

Σήμερα τρώμε μακαρόνια σουφλέ (όλο έθιμο χα χαχα)

Δημοσίευση

καλημερουδια

ετιμασα το φαγητο για τα παιδια

ειχα κοτοπουλο κοκκινιστο και τους εφτιαξα και ρυζι

εμεις ξυπνησαμε απο τις 7:30 - μια χαρα σε σχεση με το 6:00 το καθημερινο

σημερα μαλλον θα ερθει η αδερφη μου

αντε να λεω και καμια κουβεντα

τους πηραμε εχθες κατι αυτοκινητακια 90λεπτα το ενα απο τα τζαμπο -μεγαλα αρκετα

και εχουν ενθουσιαστει

μεχρι να τα καταστρεψουν δλδ

Δημοσίευση

be koritsia μιλαμε εδω και 3 μερες ποναει η κοιλια μου λες και θα αδιαθετησω και τωρα τελειωσε η περιοδος ρε γμτ μου

μεχρι και σπυρια εβγαλα

Δημοσίευση

Καλημερα...

για εσας ελιζω γιατι εχω τα αιστευτα νευρα και ροσαθω να το δουλεψω στο μυαλο μου για να μην εχω κακα ξεμπερδεματα..

καλα περα απο το γεγονος οτι ο μικρος ξυνησε κανονικα στις 5 , εφαγε και δεν ξανακοιμηθηκε με τιποτα αρα το γαλα και ολε τις φιλοτιμες προσπαθειες που κατεβαλα :evil::evil::evil:

στις 8 σκαει η πεθερα μυτη με το ηλιθιο σφυριγμα που κανει και το νευρικο μου φτανει στον αερα :evil::evil::evil: ο αμικρος αφηνιασε γιατι αυτη αει συνεχεια ισω του και τον κραταει να μην πεσει με ενα μη και μη συνεχεια..σε ποιον κιολας????ο μικρος φερνει το σπιτι πανω κατω...ολο σχολια ολο μαλακιες..ολο ερωτησεις..να ειμαι αϋπνη χωρις καφε και να ανεχομαι...

Δημοσίευση

καλημερα και απο μας...σιγα το πραγμα ρε ζ...με 20-30 ευρω δε σωνεται κανεις..ε ρε γελια που εκανα με το κινητο του αδερφου σου.

εμας δε μας θελεις κανεις με μυξες και δε ξερω τι να κανω..θα την παω 1 βολτα στο παρκο..

χρυσουλα σηκω να φυγεις παιδακι μου..κυριακατικο...

μαρακι τοσο χαλια καιρο εχετε κεει;;

Δημοσίευση

μωλις γυρισαμε απο τη βολτα μας

Χρυσουλα μου καντη ρε συ στη μανουλα

να μου πεις αρρωστη γυναικα αλλα εαν ειναι να σου σηκωθει η τριχα καγκελο καντη να

γιατι δεν σε θελουν ρε σωσω

τα δικα τους μυξες δεν ειχαν ποτε;

:lol:

μαρακι ναι καλο χειμωνα

κι εδω βρεχει ασταματητα

Δημοσίευση

ε ουτε και εμεις παμε ρε...ασε να τα κολησουμε τιποτα και να το εχω και τυψεις..δε πειραζει..

ρε παιδια πεθανε ο παπαζογλου..πολυ στεναχωρεθηκα.κριμα..63 χρονων..καρκινο..

απιστευτη φωνη

Δημοσίευση

γεια κι από μας!!!

περίμενα πώς και πώς να κοιμηθεί ο μικρός και να πλέξω και έχετε γράψει τα άπειρα!!!

έλεος!!!

χαχαχα!!!

το σάιτ είναι το ftiaxto.gr

η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πώς δουλεύει το συγκεκριμένο σάιτ...

αλλά γράφω στο γκουγκλ "πλέξιμο καλη βίντεο"

"πλέξιμο ανάποδη βίντεο", "πλέξιμο πόντοι βίντεο"

και μου εμφανίζει τα βίνετεο.

για το τελείωμα δεν το έψαξα αλλά σίγουρα θα έχει...

πω πω ρε Σωσώκα... πολύ ζόρι αυτή η δουλειά σου!!!

χαρά στο κουράγιο σου!!!

Χρυσούλα φαίνεσαι ότι είσαι πολύ συγχισμένη!

έγραφες όπως τη Σωσώ...

χαχαχα!!!

ζζζζζζ κόπιασε!!!

όλοι οι καλοί χοράμε!!!

θα μου μάθεις κι εσύ τις δικές σου τεχνικές!

ναι ρε παιδιά... κι εμένα πολύ μου έλειψε η Βαγκ!!!

άντε, να τη βάλουνε σε κανένα γραφείο και να είναι πιο ξεκούραστη!!!

εννοείται ότι δεν είδα τα βιντεάκια που βάλατε... θέλω να πλέξω...

χαχαχα!!!

ο αδερφός μου βρήκε προχθές 1000 ευρώ!!!

ήταν ενός συναδέλφου και του τα έδωσε.

έβγαλε να του δώσει λεφτά αλλά δεν τα δέχτηκε ο αδερφός μου!

του είπε ότι θα πάρει κάποιο δωράκι στον μικρό αλλά και πάλι δεν το δέχτηκε.

φαντάζομαι, όμως ότι εκείνος θα το κάνει.

σήμερα έτρωγε κάτι δημητριακά που έχουν μέλι!

τα σάλιωνε, τα έβαζε στη μύτη του και γελούσε!!!

αγορίστηκες βλακείες... αλλά τρελαίνομαι!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

koritsia ξαναρωταω μαλλον

ξερετε κανεναν για μόνωση ταρατσας;

οι αθηναιες φυσικα

ρε νανα το ειδα το σαιτ

παναγια μου μιλαμε πολυ δουλεια θελει

απαπα

μπραβο στον αδερφουλη σου

καλα εκανε

εαν ξερεις και ποιανου ειναι τα λεφτα

Δημοσίευση

Πωπω! Δικιο εχει η νανα χρυσουλα! Απο τη τσατιλα που ειχες εγραφες σα τη σωσω! και μενα αυτο μουηρθε οταν σε διαβασα! χαχαα

Μαρκερ καλα κανει η σωσω ρε συ! Να κολλησουν και τα αλλα? Θα ηταν ανευθυνη! Τι φταινε τα υπολοιπα? ΟΙ γονεις?

Θα περασει και θα πανε.

Εδω οχι απλα χαλια! Ανοιξαν οι ουρανοι να το πω? Θα παρουμε τη κιβωτο? Βρεχει ασταματητα αλλα μιλαμε για βροχαρα οχι αστεια! Και αερα και κρυο....

Εγω εμαθα πλεξιμο μικρη κλασσικα. Αλλα τωρα δε θυμαμαι τιποτα σχεδον. Σα τη σωσω και γω. Να μου το ξεκινησει και να μου το τελειωσει αλλος.

Μπραβο Νανα!

ΜΠραβο και στον αδελφο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...