Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

jannolino λυπαμαι γι αυτο που συνεβει!!!!!! :cry:

Να ξερεις οτι ολες αγωνιουμε, και η μια για την αλλη, γιατι ημαστε μια παρεα που κανουμε προσπαθειες για ενα κοινο στοχο!!!

Σε ολες μας παιρναει απο το μυαλο ενα γιατι.....

Πιστευω ομως οτι αν κατι το θελουμε πολυ ,ολο το συμπαν συνωμοτει υπερ μας!!!!!!!

Πρεπει να το ξεπερναμε να γεμιζουμε μπαταριες και να προχωραμε δυνατες, γλυκια μου!!!

Μια αγκαλιτσα απο εμενα!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

• Απαντήσεις 972
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιάννα μου.....λυπάμαι ειλικρινά..:(........μην απελπίζεσαι και μην το βάζεις κατω.......το μωράκι σου είναι θέμα χρόνου και θα έρθει.....να ξέρεις ότι όλες σκεφτόμαστε η μια την άλλη........η πρώτη μου δουλειά τώρα που επέστρεψα στο σπίτι ήταν να μπω να δω τι εγινε...όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια.....δεν είναι τυχαίο που βρισκόμαστε σ΄αυτό το φόρουμ.....έχουμε δεθεί.....παρά το γεγονός ότι δεν γνωριζόμαστε.......αλλά μας ενώνει η κοινή επιθυμία και λαχτάρα για ένα μωρό......αυτό το δέσιμο επισκιάζει όλα τα άλλα......το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι η Παναγίτσα να σε βοηθήσειι να το ξεπεράσεις και την επομενη φορά να είσαι εγκυούλα καλή μου.....

σε φιλώ γλυκά.....και ειλικρινά...:)

Δημοσίευση
siga na min itan thetiki :(:(:(:(:(:( paei k afto.....

barethika k kourastika na ponaw!!!den antexw allo re gamoto...

TI PREPEI NA KANO EPITELOUS???????????

jannolino mou lypamai poly kai kserw kala pws aisthanese ta exw perasei kai egw polles fores kai egw ta idia elega kai ta lew akomh, o xronos einai o kalyteros giatros gia na to kseperaseis kai na kathiseis na skefteis ta epomena vhmata kai tis eksetaseis poy prepei na kaneis apo dw kai pera. Na ksereis oti den eisai monh sou se ayton ton agwna, eimaste oles edw na symparastathoume kai na voithisoume h mia thn allh, mia megalh agkalitsa apo mena.

Δημοσίευση

Jannolino μου γλυκό.... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: μόλις τώρα συνδέθηκα και διάβασα τα νέα σου... :(:(:(:(:(:(:( Κουράγιο, φιλενάδα, κουράγιο... το ξέρω ότι πονάει πολύ και τα "γιατί-γιατί-γιατί" είναι αμέτρητα... Τα ζω 2 χρόνια τώρα και βαρέθηκα, κουράστηκα, θα ήθελα να γυρίσει η ζωή μου πίσω σε φυσιολογικούς ρυθμούς, αλλά καλώς, ή κακώς, θα συνεχίσω τις προσπάθειες για λίγο ακόμα. Κλάψε, Γιάννα μου, κλάψε, πόνεσε, απελπίσου, αλλά μόνο για λίγο. Νέα κοπέλα είσαι και οφείλεις να ξαναπροσπαθήσεις. Κάνε ένα διάλλειμα να συνέλθεις, ψυχικά και σωματικά, και μετά συζήτησε το με τους γιατρούς σου και δες ποιές είναι οι επιλογές σου. Εάν χρειαστεί και εάν μπορείς, διερεύνησε το θέμα και με Έλληνες γιατρούς.

Μόνο, μην το βάλεις κάτω!!!! Είσαι πολύ νέα για να παραδώσεις τα όπλα. Μια μέρα θα γίνεις μανούλα και όλη αυτή η ταλαιπωρία θα μείνει πίσω σου, σαν ένας κακός εφιάλτης...

Σε φιλώ γλυκά και σου στέλνω όλη μου την αγάπη :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Αχ βρε jannolino μου πολύ στεναχωρήθηκα... :(

Κουράγιο κοπέλα μου, έχει ο Θεούλης για όλους μας, κανέναν δεν αφήνει!

Κοίτα να ξεκουραστείς, να ηρεμήσεις και κυρίως να τα βρείς με τον εαυτό σου!!

μια αγκαλίτσα :YMHUG: και ένα αγγελάκι να σε φυλάει O:-)

Δημοσίευση

Jannolino και Cuando μου λυπάμαι πάρα πολύ για τα άσχημα νέα που μας ανακοινώσατε. Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να πω και θα σας έκανε να αισθανθείτε καλύτερα :(:(:(

...Και γύρισα από τη δουλειά με αγωνία για τα αποτελέσματα της Γιάννας, μιας και δεν είχα σύνδεση για 4 μερούλες. ....

Όλες σας σκεφτόμαστε και σας συμπονούμε. Υπομονή και κουράγιο!!!! Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλες μας!!!!

Δημοσίευση
τι να πω ρε lil εχουμε λαλησει γενικως, περιμενουμε μπας και δουμε ασπρη μερα και μεις οι χορευτριες :crazy::crazy::crazy::crazy:

κανε 1 μπουρεκομπακλανιδακι [smilie=blob8.gif][smilie=blob8.gif]

Ρε ΣΙα μπερδευω το σιροπιασμα μπορεις να μου θυμισεις?φρασττττττττ :-o

Δημοσίευση

Jannolino μου λυπάμαι πολύ :(:( σε καταλαβαίνουμε γιατί το έχουμε περάσει όλες οι κοπέλες εδώ και γνωρίζουμε πολύ καλά τον πόνο αυτό.....μάζεψε τα κομμάτια σου μάζεψε δυνάμεις και προχώρα....Δεν είναι οτι δεν αξίζεις να γίνεις μανούλα απλά θα γίνεις λίγο αργότερα," Ο Θεός δίνει τις πίκρες στους πιο δυνατούς"

Μίλα με το γιατρό σου για πιο θα είναι το επόμενο βήμα σας.Μια αγκαλιά κι απο μένα :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Γιαννα λυπαμαι πολυ :( οπως σου ειπαν ολα τα κοριτσια παρε δυναμεις και συνεχισε για το επομενο βημα οποτε νιωσεις ετοιμη!ευχομαι να ειναι η τελευταια προσπαθεια σας και συντομα να εχεις ευχαριστα να μας πεις :-*:-*:-*:-*

σια θελω και εγω το μπουρεκομπακλανιδακι =p~:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Jannolino λυπάμαι πολύ !!

οτι και να πω λίγο θα είναι..

μια μεγάλη αγκαλίτσα κοπέλα μου και απο εμένα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*

Σία ; :-*:-* καλώς ήρθες !! k026.gif

Αναστασάκι καλημέρα !!!

καλημέρα σε όλες σας !! [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif]

Πέμπτη πήγαμε ουρολόγο και μας είπε οτι όλα ειναι καλά !!

τώρα μας μένει να δούμε με ένα σπερμοδιαγραμμα την διαφορά στην κίνηση και στην μορφολογία

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...