Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΩΝ?

water

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε ξεκινίσατε τις κρεμούλες σας? Ο γιατρός μου απο 4 μηνών τις έχει δώσει φρουτόκρεμα και τώρα απο 4,5 μηνών μου είπε να ξεκινήσω το γιαούρτι βέβαια η μπέμπα τα τρώει ευχάριστα αλλα φοβάμαι για το στομαχάκι της. Έχει ξεκινήσει καμιά κοπέλα τόσο νωρίς?ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νωρίς μου φαίνεται 4 μηνών

Κάπου στον 6ο αρχίσαμε φρουτόκρεμα και γιαουρτάκι στον 8ο?? αν θυμάμαι καλά

τι να πω ο κάθε γιατρός έχει άλλα συστήματα

Κοιτα ο σωστος γιατρος αποφασιζει για την πορεια διατροφης ενος μωρου αναλογα με την αναπτιξη του και την κλινικη του εικονα..

αλλα θεορω παρα πολυ νωρις, ακομα και για παιδακια που πινουν φορμουλα να ξεκινανε τοσο νωρις στερεες.

Σου εξηγησε γιατι αποφασισε να τις συστησει τοσο νωρις..θεωρησε δηλαδη οτι πχ το μωρο ειναι ετοιμο απο τωρα.;;;;

το οτι δεν τρωει μεγαλες ποσοτητες ειναι φυσιολογικο...δεν κανει να τρωει τοσο πολυ, τις στερεες τις ξεκιναμε λιγο λιγο

Σου εκανε τιποτα παρενεργιες;;;; πχ δισκοιλιοτητα;;;;

βασικα μου τις ξεκίνησε για να σταματήσουν οι κολικοί. αλλα δεν έγραψα οτι τρώει λίγο κανονική ποσότητα τρώει.τρώει κάθε 3ωρο.δεν μου έκανε καμια παρενέργεια και το ευχάριστο είναι οτι σταμάτησαν οι κολικοί.

Ε ανταξη μαλλων κατι παραπανω θα ξερει αυτος..

Εαν ειχε προβλημα με το στομαχι τις θα διαμαρτηροταν, θα πονουσε...

και οτι δεν εκανε ουτε δισκοιλιοτητα ουτε τιποτα..μια χαρα

εμεις ξεκινησαμε λίγο λιγο 4,5 μηνών προς 5 φρούτα.ηταν πολύ νωρίς ,τότε βιαζόμουν να ξεκινήσω ,τωρα πλέον πιστευω οτι εκανα λάθος...το γιαουρτι εισαγεται πολύ πολύ αργοτερα ,μήπως να επερνες μια δευτερη γνώμη?

sayropinguinos γιατί μετανοιωσες? και εγω βιαζόμουν γιατί ήθελα να φάει κατι πιο υγιεινό πχ τα φρουτάκια απο αυτη την σκόνη το γάλα λόγω του ότι μου κόπηκε το γάλα απο τον πρώτο μήνα δυστυχώς.

Η Πρωιμη εισαγωγη στερεων τροφων ευθυνετε συνηθως για πολλες αλλεργιες που παρουσιαζουν τα παιδια στο μελλων, αλλα και πολλα προβληματα με το γαστρεντερικο συστημα.

η Συντρηπτικη πλειοψυφια των παιδιων ειναι ετοιμα να ξεκινησουν στερεες καπου μεταξυ 5,5-8 μηνων.

Οπως καθε παιδι ειναι διαφορετικο, οριμαζει διαφορετικα οποτε και ο γιατρος κρινει αναλογα με την ικανοτητα του και την συμπεριφορα του εαν και ποτε ειναι ετοιμο να φαει κατι αλλο εκτος απο γαλα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...