Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

Τα εχουμε ξαναπει κοριτσια,ειναι απαραδεκτοι.Παντως για τη φιλη σου Αννα μπορει να παει στην επιθεωρηση εργασιας.Κι εμενα με απελυσε οταν ημουν εγκυος,πηγα στην Επιθεωρηση Εργασιας,τον παρεπεμψαν σε δικη αφου δε δεχθηκε να με επαναπροσλαβει κ τωρα εχει μεσολαβησει και ο Συνηγορος του Πολιτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ελισάβετ μου όταν είχε ξανατεθεί ένα παρόμοιο ζήτημα με είχαν στηρίξει πολύ οι κοπέλες στο γραφείο.. γι αυτό και είμαι σίγουρη ότι δεν ισχύει αυτό που μου μου λέει για τους άλλους συναδέλφους αλλά δυστυχώς δεν αρκεί τις περισσότερες φορές.. η απόφαση θα είναι δική του στην τελική.. Γενικά είναι πολύ καλός άνθρωπος κι ελπίζω να έχω καταλάβει λάθος τις προθέσεις του.. τι να πω δεν ξέρω. η αλήθεια είναι ότι με πιάνει ο εγωισμός μου και αγχώνομαι όταν το σκέφτομαι! :cry::cry:

Μιχαέλα μου όχι δεν έχουμε τίποτα... ούτε άδεια, ούτε μας προστατεύει κανέις από τυχόν απόλυση.... είναι να παρακαλάς να πέσεις σε Ανθρωπο όπως το είπες!!!!

Το μόνο που δίνει ο ΟΑΕΕ είναι 800 ευρώ για τον τοκετό! ΑΥΤΑ!!

Σοφάκι από όνειρα αλλο τίποτα...θα μπορούσα άνετα να γράψω βιβλίο...

Εγώ χθες ολο το βράδυ έβλεπα ότι πήγα τουαλέτα και είχα αίμα...κι όλο ξυπνούσα και πήγαινα τουαλέτα να τσεκάρω :x:lol: Μου έχει μείνει φοβία τα βράδια από πέρσι!

Στο μεταξύ τα βράδυα κοιμάμαι στο πλάι αλλά καμιά φορά κλωτσά το μωρό και φοβάμαι μηπως το πιέζω με αποτέλεσμα όλο να στριφογυρνάω...Αστε που ζεσταίνομαι συνέχεια...χθες ένιωθα ότι καιγόμουν ολόκληρη...ποια εγώ που πάντα κρυώνω!Εχετε κι εσείς εξάψεις??

Ευγενία μου πολύ άδικο...

Α ρε Ευγενια..δηλαδη τοσα χρονια που δουλευες καλα ηταν...τωρα που πρεπει να λειψεις για να συμβαλεις στο δημογραφικο των Ελληνων....

τι να πω...ετσι ειναι τα πραγματα....δυστιχως...απεχουμε πολυ απο πολιτισσμενη χωρα..

Αννα να κανεις τσουρεκια..τα λατρευω..αλλα ουτε φετος θα φτιαξω..θα φτιαξει η πεθερα μου ενα σωρο οποτε δε θα μπω σε κοπο

Παντως Αννα ναι..η απολυση εγγυου ειναι παρανομη και ισχυει μονο σε περιπτωση που η επιχειρηση κυρηξει πτωχευση και απολυσει ολο το προσωπικο και φυσικα δικαιουτε παραπανω αποζημιωση

Μαρακι κι εμενα με πιασανε εξαψεις εδω κ 4-5 μερες κι αναρωτιομουν κιολας μηπως ειναι νωρις.Καθε πρωι ξυπναω καταιδρωμενη...Οσο για τον υπνο,μαρτυριο!Το να δεις αιμα παντως σημαινει οτι κατι καλο κ γρηγορα μαλιστα θα σου συμβει!

Σοφία μου, και ΄γω έχω δει ότι έχω γεννήσει και έχω το μώρο, όπως και πολλά άλλα κατά καιρούς τραγελαφικά :lol: αλλά νομίζω ότι είναι στα πλαίσια του υγειούς άγχους που μας διακατέχει όλες.

Ευγενία μου μακάρι να αποδειχθεί πραγματικά "άνθρωπος" και να μην σου κάνει καμιά στραβή.

Ευγενια μου τι να πω...Ελπιζω στο τελος να πανε ολα καλα.Αρκετο αγχος εχουμε με τα μωρακια μας κ τη γεννα,μην εχεις κ το αγχος της δουλειας..

Εγω παλη ειδα στον υπνο μου οτι εκανα προβα νυφικου...και μαλιστα φορουσα το μπουστο της κουνιαδας μου..η οποια ειναι μιση απο μενα σε βαρος ε;;;;...χαχαχαχα...

Ελλη μου ναι ειναι στα πλαισια ενος φυσιολογικου αγχους...μην σκας..ολα καλα θα πανε...

μαρακι που να δεις τι σε περιμενει μετα με τις εξαψεις :shock::shock: εγω γενικα ημουν πολυ κρυουλιαρα αλλα οταν γεννησα ηρθαν τα πανω κατω.φλεβαρης μηνας κ στο νοσοκομειο ημουν με καλοκαιρινη πυτζαμα.ειχα αγορασει δυο ολοκαινουργια ζευγαρια,εννοειται χειμωνιατικες κ οταν με πηγαν στο δωματιο δεν μπορουσα να ησυχασω...γεννησα σαββατο βραδυ κ που να βρεις την αλλη μερα ανοιχτο μαγαζι.ευτυχως η μαμα μου εχει μια φιλη που μενει στην πολη κ μου εφερε η γυναικα καλοκαιρινη νυχτικια.νομιζα οτι θα παθω ασφυξια.κ οταν γυρισαμε στο σπιτι γυρνουσα με κοντομανικα κ τα καλοριφερ ολο τα χαμηλωνα.φωναζαν ο αντρας μου κ η μανα μου οτι θα το αρρωστησω το μωρο κ ολο κ τα ανοιγαν.το πρωτο διαστημα ηταν μαρτυριο.πολλες εξαψεις!!!ακομα κ τωρα 4 χρονια μετα,τον χειμωνα μεσα στο σπιτι κυκλοφορω με κοντομανικο κ το βαδυ κοιμαμαι με κοντομανικο κ μια κουβερτα.κ η φαση ειναι οτι εχει μαθει κ η μικρη μου κ κυκλοφορει τις περισσοτερες φορες μονο με το φανελακι κ την απο κατω πυτζαμα.γιαυτο σου λεω...ερχονται τα καλυτερα ;);)

Οι εξαψεις ειναι δραμα οντως.Μιχαελα μου σε καταλαβαινω απολυτα..Περισυ ειχα χειρουργηθει κ μετα μου εκαναν κατι ενεσεις που μου κοψανε τη περιοδο για 8 μηνες.Υπεφερα!Ειχα ολα τα συμπτωματα της κλιμακτηριου κ μαλιστα στο χειροτερο βαθμο γιατι κοπηκε αποτομα.Θυμαμαι χιονιζε κ εγω ημουν με το τιραντακι στο μπαλκονι μηπως δροσιστω...Δραμα σας λεω!!

Μαράκι εξάψεις ε?? και που είσαι ακόμα!!!Είναι φυσιολογικό!!! ;) μετά τη γέννα να δις... όπως ΤΑ λέει η Μιχαέλα!!

Μην δίνετε βάση στα όνειρα.. είναι οι ορμόνες, το άγχος, το άγνωστο ακόμα κι αν το έχουμε ξαναζήσει...!!!

Μακάρι βρε κορίτσια να πάνε όλα καλά με τη δουλειά γιατί είναι δύσκολεςέποχές!!! Τώρα αν δεν πάνε... τι να κάνουμε.. τα μωρά μου κι άντρας μου να είναι καλά!! όποιος δεν βαριέται δεν θα χαθεί!! έτσι πιστεύω!! ;););)

Εχεις δίκιο Ευγενία, εμείς και οι οικογένειές μας να είναι καλά κι όλα τ΄ αλλα έρχονται.

Κορίτσια άσχετο, πήγα χθες στον Ιανό να πάρω κανένα βιβλίο σχετικό με παιδοψυχολογία και τα σχετικά, και είχε τόσα πολλά που τελικά έφυγα άπραγη :( . Εχετε κάτι στα υποψιν σας? Κάποιο αξιόλογο?

Ελλη μου εγω ειχα παρει τα βιβλια του παπαβεντση το "΅Εμπνευσμενοι γονεις - Προικισμενα μωραΜετα η Συναισθηματικη νουμοσυνη των παιδιαων...δε θυμαμαι ποιος το εγραψε αυτο πρεπει να δω,

μετα πηρα και το ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ...εχω και αλλα σηγουρα..απλα εχω κατεβασει τη βιβιοθηκησ ε κουτες στο υπογειο και δεν μπορω να θυμηθω...

επισης εγω εχω αγορασει και ενα σωρο βιβλια σχολικης ηλικιας για παιδια κυριως λογοτεχνικα

Χρύσα σ΄ευχαριστώ πολύ, τα σημείωσα και θα ξαναπάω μια απ΄αυτές τις μέρες.

Εγώ αυτά που είχα για την κόρη μου, έχουν αναθεωρηθεί πλέον :D , οπότε χρειάζομαι καινούργια.

Καλά κορίτσια εχω δηλαδή ακόμα!!! Ειναι βάσανο οι εξάψεις...αφού ξυπνώ κι είμαι καταϊδρωμένη!!! Φυσικά επηρεαζει και το χάπι για τις συσπάσεις που παίρνω αλλά δεν παλεύεται η κατάσταση....πού είσαι να έρθει το καλοκαιρι!!! Θα κυκλοφορω γυμνή :lol::lol::lol:

Εμένα μου εφερε ο αντρας μου ένα "πώς να γινω σπουδαία μαμά", σας το ειχα ξαναγράψει. Ωραια φαινεται απο μια ματια που έριξα. Απο ψυχολογικά έχω αρκετά από τις σπουδές μου που ειχαν να κανουν αρκετάμε ψυχολογια.

Γεια σου Σοφάκι!

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;

Επιασα να κανω λιγες δουλιτσες και τωρα καθισα.Εβαλα πλυντηριο και εκανα τα τζαμια,οσα δλδ μου εκανε χαλια προχθες η βροχη! :evil: Και τα ειχα μολις καθαρισει! :evil: Ο αντρας μου εβαλε ηλεκτρικη.Ηθελα να σφουγγαρισω αλλα δεν εχω κουραγιο,αυριο πια...

Ακομα ειμαι ανησυχη,δεν ακουστηκε η μπεμπα.Σαν να ενοιωσα κατι χθες βραδυ αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι γουργουριζε και το στομαχι μου και μπερδευτηκα.Θελω να παω να την δω,ειμαι σε αναμμενα καρβουνα μην επαθε τιποτα. :roll: Ηθελα να παω και για την εξεταση του θυροειδη σημερα αλλα δεν ξυπνησα.Θα παω αυριο πια.

Απο βιβλια εχω παρει την "Βιβλο της φροντιδας του μωρου".Το διαβαζω σιγα σιγα,εχει πολυ χρησιμα πραγματα γα το μωρο,πρωτες βοηθειες,πως να το φροντιζουμε κλπ.μεχρι 3 ετων νομιζω ειναι.Μετα θελω να παρω ενα για τον θηλασμο.

Μπεμπουλιν να παρεις το βιβλιο τςη Πατσουρου για τον θηλασμο, ειναι οτι πιο καλο εχω διαβασει..

επισης μπορεις να ενημερωθεις στην ομαδα Θηλαζοντας και αποθηλαζοντας με αγαπη..εχουμε βαλει καποια αρθρα εκει δικα τους..και φυσικα να τα δεις ολα αυτα στην πραξη...

μπεμπουλινο μην ανυσυχεις κ κυριως μην βαζεις κακες σκεψεις.το μωρακι ειναι πολυ μικρο ακομα κ μπορει να σου δινει σημα την ωρα που εσυ εισαι σε κινηση ή εισαι απασχολημενη κ τις ωρες που χαλαρωνεις κ προσπαθεις να το ακουσεις εκεινο να κοιμαται ή να μην κουνιεται.οι κινησεις θα ειναι αισθητες πιο εντονα πολυ αργοτερα.κ εγω απο την κυριακη που την εννοιωσα μεχρι κ τωρα δεν ξανααισθανθηκα κατι.παιζει ρολο κ ο πλακουντας που αν ειναι προσθιος(οπως σε εμενα)εμποδιζει οι κινησεις να ειναι πιο αισθητες.αλλωστε ειπαμε ειναι πολυ μικρουτσικα ακομα,τι δυναμη να εχουν?μην αγχωνεσαι κ ηρεμησε.

Koιτσακια επανηλθα.

Ευγενια μου σε καταλαβαινω απολυτα, με τις δουλειες, δυστυχως δεν ειναι παντα στο χερι μας τι θα κανουμε. Και επειδη ειναι πολυ δυσκολες οι εποχες οι εργοδοτες μας το εκμεταλλευονται στο επακρο. Σου λεει τι θα κανει θα καθισει, που θα βρει αλλη δουλεια.....

Μπεμπουλινο μην ανησυχεις, οταν θα περασει λιγο ο καιρος και θα το νιωθεις συνεχεια θα εισαι πιο ηρεμη.

Εμένα σημερα στο γραφειο μου φερονται λιγο περιεργα.

Το πρωι μου λεει ο ταμιας "μην δινεις σημασια γραψε τους ολους και κοιτα μονο τον εαυτο σου"

μετα ενας συμβουλος μου λεει "μην αγχωνεσε και μην δινεις σημασια σε οτι σου λενε, να μπαινει απο το ενα αφτι και να βγαινει απο το αλλο"

Εγω να μην καταλαβαινω Χριστό.....εγινε κατι και δεν πηρα χαμπαρι :?:?:?

Σεσιλια πως λεγεται το βιβλιο;Την ομαδα που λες που μπορω να την βρω;Εδω στο φορουμ;

Σισσυ,ο λογος που ανησυχησα ειναι γιατι η μπεμπα απο την μερα που την ενοιωσα,στις 25 Μαρτιου και μετα,ηταν πολυ ζωηρη και την ενοιωθα καθε μερα,αρκετες φορες...Δεν ξερω τι επαθε.Εμεινα και στο κρεβατι το πρωι μπας και με καλημερισει οπως κανει συνηθως αλλα τιποτα... :roll: Θα παρω την γιατρο να κλεισω ραντεβου,ετσι και αλλιως περασαν οι 3 εβδομαδες και πρεπει να παω.

Νίκη μου νομίζω άδικα ανησυχείς...Κι εγώ όταν ήμουν στην εβδομάδα σου έτσι ήμουν συνέχεια...μετά όμως τις 20 εβδ αρχισαν να γινονται πιο αισθητες οι κινήσεις του και πιο συχνές. Ειναι μικρούλη ακόμα...Οπως και να έχει πήγαινε στο γιατρό να ηρεμήσεις!!

Μάχη μου γιατί στα λένε όλα αυτα?? Μήπως ακουσαν κάτι? Περίεργο!!

Τι θα φάτε σήμερα κορίτσια? Εγώ ακόμα να αποφασίσω!

μαρακι κ εγω αναποφασιστη με το φαγητο σημερα.χθες το απογευμαπηγαμε μια επισκεψη κ οταν γυρισαμε δεν προλαβα να μαγειρεψω.το κοβω για καμια μακαροναδα ή κανενα κριθαρακι.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...