Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

Δεν ειναι τελεια;Απλα ειναι απο Αμερικη και αν μας πιασει το τελωνειο την κατσαμε...Θα τα χρυσοπληρωσουμε... :roll:

Ευτυχως η κοιλια μου δεν ποναει πια.Αλλα η μπεμπα δεν φανηκε σημερα.

Σκυλοβαρεθηκα,δεν εκανα τιποτα σημερα,ολη μερα σπιτι στον καναπε.

Εφαγα 2 τοστ αλλα ακομα πειναω! :lol: Θα πιω ενα γαλα πριν κοιμηθω...Αποψε εχει και το Νησι.Για να δουμε τι θα γινει με την Μαρια. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κάπου είχα διαβάσει ότι μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου σου βγάζουν και πόσο φόρο θα πληρώσεις... θέλει να διαβάσεις τους όρους που έχουν για παραγγελίες εκτός Αμερικής...

Καλησπερα κοριτσια ..διαβασα και τα νεακια σας..τελειαα η τουρτααα μου τρεχουν τα σαλια και εγω το αισθανομαι το σκατοπαιδο το Σαββατο απο το μεσημερι και μετα δεν σταματησε..σημερα ειχα γιατροοο..κοριτσια πηγα στις 9.30 το πρωι και με εξετασε στις 13.00...μιλαμε 3 ωρεςςςς..ειχε κοσμο απο τη μια απο την αλλη ερχοντουσταν κατι γριες και λεγανε κλασικα να ρωτησουν κατι και τελικα κανανε εξεταση..καποια στιγμη ηρθε η σειρα μου...με ποναγε η μεση μου..νυσταζα απο τις πολλες ωρες..εκει που περιμενα εξω απο το γραφειο να μπω ερχεται μια γρια και λεει ποια εχει σειρα??Λεω εγω..λεει να μπω να ρωτησω κατι?Τις λεω οχι...λεει τι???Λεω οχι...ειμαι απο το πρωι και καθε 3 και λιγο ερχεται καποιος και θελει να ρωτησει εγω τη σειρα μου δεν τη δεινω ας τη δωσει κανας αλλος εγω ειμαι εγκυος και περιμενω απο το πρωι και ηρθε η ωρα να μπω..να περιμενετε...μπηκα ρε κοριτσια και παλι ηρθε..και τελικα εκανε 15 λεπτα για αυτο που ηθελε...τελικα καναμε τον υπερηχο...ειμαστε 200γραμμαρια και 12 εκατοστααα και η καρδια μας ξεκουφανε αφου λεει η γιατρος παναγια μου πως κανει ετσι?Αλλα ο λωρος ειχε μπει μπροστα και δεν μπορουσαμε να δουμε τιποτα..να ξαναεπιβεβαιωσουμε..μου ειπε να ξαναπαω σε 2 βδομαδες να εχει μεγαλωσει καλα να το δουμε!!Αυτα τα νεακια μας...πειναω τωραααα διαβασα και κατι για λουκανοπιτακια και μου τρεχουν τα σαλια!!!!Φιλακια κοπελιεςςςς

Νομιζω πως το τελωνειο ειναι αλλο και ο φορος που βαζουν αυτοι αλλο.Την πατησε ο ξαδελφος του αντρα μου μια φορα και το πληρωσε χρυσο αυτο που παρηγγειλε και ετσι δεν παιρνουμε πραγματα απο Αμερικη...θα το κοιταξω παντως,ευχαριστω!

Κισκα τελεια τα νεα σας!Μια χαρα το μπεμπακι!Εμπαινεεεεεε στις γριες!Καλα τους εκανες! :lol: Βλεπω το κηρυγμα μου επιασε τοπο! :lol:

Γεια σας κοριτσακια!!!!Τι κανετε???Εμεις σημερα ολη μερα γυριζαμε και πριν λιγο μπηκαμε σπιτι!!!

Κλεισαμε τα επιπλα του μπεμπη μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικα οχι αυτα που σας εδειξα..θα προσπαθησω να τα βαλω να τα δειτε..

Πηγαμε στη Στραταστρατολα στην Αγ.Παρασκευη και επιδη Δευτερα το κλεινουν για ανακαινηση τα ειχαν με εκπτωση 40-50%..οι τιμες αυτες ισχυουν μεχρι το Σαββατο για οποια ενδιαφερεται να παει!!

Πηραμε κρεββατακι προεφηβικο,στρωμα κοκολατεξ,υποστρωμα κυψελωτο για προστασια απο ασφυξια,σεντονακια προικαι κι συρταριερα-αλλαξιερα και αποστειρωτη..ολα μαζι 745ευρω!!

Καροτσι μου εδειξε ενα εκει δεν θυμαμαι εταιρια θα μου πει τιμη αυριο αλλιως θα παρουμε αυτο που σας ειπα χτες!!

Σεσιλια κ γω τις μπαλαρινες δεν τις παω αλλα τωρα τις φορεσα!!Βλεπεις ειμαι και γω υψος!!!! :D

Μπεμπουλινο το μικρουλι θ αναι ολο κ πιο ζωηρο απο δω και περα!!!!

Η τουρτιτσα τελειαααα!!!!

Ντιοσα καλοριζικα τα πραγματα που πηρατε!!!!!!Οσο για τη Βουλγαρια οντως εχει πολυυυυυ οικονομικα πραγματα στα παντα!!!!!!!Εχει παει η μαμα μου 3 φορες..εκει εφτιαξε κ τα δοντια της!!!!Εδω της ζηταγαν 12000-15000 και της πηγανε μαζι με εξοδα διαμονης 4500!!!!

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα....

Α σημερα κ μεις φαγαμε πολυ υγειηνα ψαρακι και σαλατα!!!!!

Χτες παλι γουρουνιασα το βραδυ.εφαγα παλι πιτσα!!!Ε μα μου την φερανε μπροστα μου κ δεν μπορω να αντισταθω ρε κοριτσια!!!!!

Αυταααααααααααα φιλακιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiska μια χαρά η μπουμπού σου!!! Μεγάλωσε!! Όσο για τιε γριές καλά τις έκανες!!! Εύγε!!

Κατερινάκι μου ευχαριστώ!!! Με γειά και τα δικά σας πραγματάκια!!!! Με το καλό να τα χαρεί ο μπέμπης!!! Και πολύ καλή τιμή!!! Μπράβο!! Όσο για τη Βουλγαρία τελικά όντως πρέπει να συμφέρει πιο πολύ... τελευταία όλο αυτό ακούω απο κόσμο που πήγε και ψώνισε απο εκεί... για να δούμε... σε 10 μερούλες θα δώ και μόνη μου!

Κατερινα μεγεια τα πραγματακια!Τα πηρες σε τελειες τιμες!Το κρεβατακι ειναι αυτο με το αρκουδακι;

Ντιοσα,δεν εχεις να χασεις κατι να πας να δεις τι παιζει στην Βουλγαρια.Εχω ακουσει και εγω οτι ειναι παμφθηνα... ;)

Παω να δω το Νησι.Καληνυχτα σε ολες,τα λεμε αυριο!

καλημερα κοριτσιααααααααααα!πως μου ειστε?κατερινα μεγεια τα πραγματα του μωρου σου.πααααααααααααααααααρα πολυ καλη τιμη.τελεια.

ντιοσα εχω ακουσει κ εγω για βουλγαρια.αλλα κ γενικα νομιζω πως η ακριβεια που παιζει ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα.εχω φιλη στη σουηδια κ στην αγγλια κ συζηταμε τις τιμες κ εχω παθει πλακα.

κατα τα αλλα ολα καλα.

λεω να πειραματιστω να κανω τσουρεκια σημερα.αλλα η συνταγη που εχω δε μου τα κανει ρε γαμωτο αφρατα κ λαστιχωτα οπως πρεπει.

εχει καμια σας καμια συνταγη?

Κοριτσακια καλημερα!!! Τι κανετε?? εγω ειμαι στο γραφειο και βαριεμαι....

Τι ωραια χτες που δεν πηγα για δουλεια....

Κατερινα με γεια τα πραγματακια!!!!

Γιελιζ εσυ που εισαι κοντα πηγαινε, αν ειναι να γλιτωσεις λεφτα...

Κι εγω σημερα θα παω να κοιταξω για ενα καναπε που γινεται κρεββατι, δεν θελω και κατι ακριβο βεβαια, ελπιζω να βρουμε κατι...

Θα σας αφησω ομως για να κανω τις δουλειες μου και θα μπω αργοτερα. χχχ

Καλημέρα κοριτσάρες!! Τι κάνετε??

Κατερινάκι με γεια τα πραγματάκια σας...Μια χαρά η τιμή!!

Κίσκα μου περίμενες τόσες ώρες?? Και πολύ άντεξες!! Μεγαλώνει το μπεμπέ σας!! :D

Γιελιζ εσύ που είσαι κοντά πήγαινε τη βολτίτσα σου και κάνε τα ψώνια σου!

Άννα μου δεν ξέρω καμιά συνταγή για τσουρεκια...

Μάχη μου επιστροφή στην πραγματικότητα ε? Καλή δουλίτσα!

Χρυσταλλένη μου απλά είναι πολύ ιδιοτροπη η διευθυντρια μου αλλά σήμερα έστειλα την άδεια μου και τους είπα ότι θα πάω μονο την την τελευταια μέρα! :D

Οσο για τα γενέθλια του άντρα μου που λέγαμε, το συζητησαμε χθες κι αποφασίσαμε να κάνουμε μικρό πάρτυ για πολύ στενούς φιλους, 12 ατομα περιπου, την Κυριακή το μεσημέρι. Για να μην κουραστώ όμως, εγ΄ωθα φτιάξω μόνο σαλάτα και πατάτες. Θα έρθει κ μια ξαδέρφη του άντρα μου κι η μαμά μου...οποτε θα μου τα φτιάξουν τα υπολοιπα αυτές.Θα πάρω σήμερα να συνεννοηθώ. Μου μένει να παραγγείλω τούρτα και να του πάρω δωράκι..Το σπίτι θα έρθει η κοπέλα την προηγούμενη και θα καθαρίσουμε οποτε όλα καλά.

ΑΑΑ και το Σ/Κ έχει έκθεση για βάφτιση και βρεφικά είδη!! Αν νιώθω καλά ίσως πάμε μια βόλτα...μπορεί να έχει καμιά προσφορά!!

Αυτά...Οι άλλες τι κάνετε?

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!!! Τι κάνετε?

Αρχισα να "βαραίνω" σιγα-σιγά.... δυσκολεύομαι να δέσω τα κορδόνια μου, να βάλω και να βγαλω το παντελόνι μου...... :lol::lol::lol::lol: κατά τ΄άλλα μια χαρά. Σκέφτομαι κι ότι μετά το Πάσχα δεν θα ξανάρθω γραφείο κι αρχίζει να μ΄αρέσει. Θα περνάω βέβαια για ψιλοδουλειές, αλλά όχι από τις 8 το πρωί, αργότερα για κανα 2 ωρίτσες το πολύ υπολογίζω. Σαν χομπυ!!!

Αννα μου, έχω εγώ μια συνταγή για Τσουρέκια που την είχα κατεβάσει απο το internet και μου βγήκε καλή. Αν θέλεις πες μου να στη δώσω.

Μαράκι, ωραία τα κανόνισες με το πάρτυ. Θυμίσου να κρατήσεις και μερικές φίλες και μετά το πάρτυ για τη "λάντσα" :lol::lol::lol::lol:

Καλημερα!!!

Κατερινακη μεγεια μεγεια!!!

Ειμαι σηγουρη ότι είναι πολύ ομορφα..και η τιμη τελεια!!!!!

Κισκα καλα την εκανες την κυρια..ε μα πια..

Ασε όταν ημουν στο Παπαγεωργιου για υπερυχο ηταν μια κοπελα που ηταν να γεννησει..και περιμενε και εξεταζαν ολες τις γιαγιαδες…σε καποια στιγμη λεει η μαμα μου τον αντρα της να παρει τον γιατρο της- ηταν εκει – να ερθει γιατι και ο ιδιος να μην ηταν..θα εδινε οδιγιες..και πραγματι τον πηρε και σε 5 λεπτα τη φωναξανε να παει κατευθειαςν πανω…ελεος

Καλημερα Ελλη….καλημερα Μαρακι…

Ελλη πωπω..τελεια!!! μετα το πασχα καθισιό!!!!

καλημεραααααααα...πριν λιγο πηρα κ τις εξετασεις γιατι χθες τις ξεχασα(το αλτσχαιμερ παει κ ερχεται).ολα ειναι καλα.το απογευμα εχω ενδοκρινολογο να δουμε τι θα μου πει.αλλα ετσι οπως το κοβω,αν συνεχισουμε ετσι τελικα μπορει να μην χρειαστει να παρω χαπια μερχρι το τελος.θα δειξει.χθες πηγα κ ειδα απο κοντα την ντουλαπα που σας ειπα κ ενθουσιαστηκα.βεβαια την εχει σε μαυρο χρωμα μονο αλλα δεν πειραζει.ειδα κ κρεβατι,εναμισαρι μεταλλικο,με στρωμα κ μια συρταριερα φαρδια με πεντε συσρταρια κ ολα μαζι μου βγαινουν 635Ε.φευγοντας θα σταματησω να τα παραγγγειλω.τα εχουν ετοιμοπαραδοτα οποτε το σαβ/κο θα εχουμε δουλειες.τουλαχιστον να ζυμαζεψω το δωματιο της μικρης,να κανω σκατζα τα ρουχα της οποτε να εχω μονο το βαψιμο μετα κ το δωματιο του μωρου.

γιεληζ αυτο που ειπες για την βουλγαρια...εμας πολυ γνωστοι μας πανε συνεχεια κ κατεβαζουν τα πραγματα.η πεθερα της κουνιαδας μου της πηρε απο εκει ολο το δωματιο της μικρης,κρεβατακι απο αυτα που κουνιουνται κ εχουν ενσωματωμενο κομοδινο κ αργοτερα γινεται παιδικο,ντουλαπα κ συρταρια...καπου στα 400Ε.κ μια φιλη που γενναει το καλοκαιρι πηγαν με τον αντρα της στο ανω νευροκοπι(αν το λεω σωστα)κ πηραν ολα τα πραγματα για το μωρο...κρεβατι,καροτσι,ρελαξ,παρκο,καθισματακι αυτοκ κ φαγητου,περπατουρα κ γενικα ολα τα πραγματα του κ κατι ψηλα απο ρουχα κ τους βγηκαν ολα καπου στα 1600Ε.κ ολα μαρκες κανονικα σαν τα δικα μας,οχι κ καλα βουλγαρικα,φθηνα.αξιζει να ριξεις μια ματια.

μαρακι με το μαλακο...μην ξεσαλωσεις στο παρτυ :lol::lol:

νικη ολα καλα με το μωρο?εμεις μαζι κλεινουμε τον μηνα ε?κ εγω επισημα σημερα μπαινω στον 5ο κ λογαριαζω μετα την πρωτομαγια για τον β επιπεδου.δεν βλεπω την ωρα!!ευτυχως κοντευει το πασχα κ θα περασουν γρηγορα οι μερες κ δεν θα μου φανει τοσο.

μαχη ο καναπες που γινεται κρεββατι θα σε βολεψει παρα πολυ...εμενα μου ειχε δωσει η μαμα μου τον δικο της κ τον ειχα στης μικρης το δωματιο οταν ηταν μωρο.απο 1,5 χρονων κοιμαται εκει κ οταν αρρωσταινει τον ανοιγουμε κ κοιμαστε μαζι.πολυ βολικος γιατι δεν πιανει χωρο κ αν θες να φιλοξενησεις κ καποιον γινεται κανονικο διπλο κρεββατι.

δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα...θα ξαναεπιστρεψω...μια ανασα!!! :lol::lol:

Καλημέρα Χρύσα μου...

Καλημέρα Μιχαέλα μου..Μια χαρά δηλαδή τα αποτελέσματα σου...μπράβο!! Οσο για το πάρτυ...πώς να μην ξεσαλώσω καλέ...πάνω που σκεφτόμουν να χορέψω τον χορό της κοιλιάς :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Κατερινάκι με το καλό να τα χαρεί τα επιπλάκια του το ζουζούνι σας!!!Πολύ καλή τιμή όντως!!!! ;)

Γιελήζ να πας εάν η διαφορά στις τιμές είναι τόσο μεγάλη αξίζει.. είσαι και δίπλα!!

Κίσκα μου τέλεια τα νέα σας!!αν και περιμένατε αρκετά.... πως άντεξες??? εγώ θα τις είχα βρίσει προ πολλού!!!Σημασία έχει ότι μεγαλώσατε!!!Άντε και σε δυο εβδομάδες να επιβεβαιώσετε το φύλλο!!!! ;)

Μαράκι μου μια χαρά τα κανονίσατε!!Ωραία θα είναι!!!

Ελισάβετ μου μια χαρά σε λίγο αρχίζει η αδειούλα σου ε??

Μάχη μου καλή δουλίτσα!! Χρύσα μου καλημέρα!!

Τώρα συνηδειτοποίησα ότι κι εγώ μετά το Πάσχα έχω περίπου ένα μήνα.. σκέφτομαι να στανατήσω τέλος Μαίου.. πρέπει βέβαια να συζητήσω και με τον προιστάμενο ο οποίος μου έχει πετάξει κάτι κουλά για μείωση μισθού κτλ :evil::evil::evil: Θα δείξει... ελπίζω να φύγω με άδεια και όχι γενικά από το γραφείο!! :roll::roll: Ο άντρας μου θέλει να σταματήσω πιο νωρίς γιατί λέει ότι κουράζομαι πολύ και δεν θα μπορώ να έιμαι και στη δουλειά τόσες΄ώρες και στο σπίτι με τον μικρό όσο μεγαλώνει η κοιλιά και βαραίνω.. πρέπει να σκεφτώ.. :?:?

Καλημέρα Μιχαέλα μου!!Καλά τα αποτελέσματα ε?? μπράβο!!άντε να πας και στο γιατρό να φεύγει κι αυτό!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε???

Καλημερα κοριτσακια μου!Πως ειστε?Διαβασα τα νεα σας αλλα δε θυμαμαι κ πολλα :oops::oops:

Γιεληζ αφου εισαι κοντα πολυ καλα θα κανεις να πας Βουλγαρια.Αν μπορουσα κι εγω εκει θα πηγαινα,η διαφορα στις τιμες ειναι πολυ μεγαλη.Ο πατερας μου θελει να βαλει υγραεριο στο αυτοκινητο (ασχετο) κι εδω Ελλαδα του ζητανε 2000ευρω κ Βουλγαρια 600!!Μαλλον θα παει εκει.

Κισκα απορω με την υπομονη σου που περιμενες τοσες ωρες.Οσο γι αυτο με τον καθενα να μπαινει δηθεν για μια ερωτηση κ να σου παιρνει κανονικα τη σειρα ειναι υπερβολικα εκνευριστικο.

Μαρακι μια χαρα λοιπον τα κανονισες για το παρτακι του αντρα σου!

Κατερινα τελεια οσα πηρες,φοβερη τιη.Τελοκα τα παντα ψαξιμο θελουν.

Μαχη υπομονη με τη δουλεια,μετα απο ρεπο ειναι οντως δυσκολα...

Ελισσαβετ κοντευεις 30 εβδομαδες,λογικο να βαρυνεις.Εγω δυσκολευομαι πολυ βρε κοριτσια να σηκωθω απο καναπε κ κρεβατι που ειναι πιο χαμηλα..Που να περασουν κι αλλο οι εβδομαδες...

Μιχαελα μου χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τις εξετασεις σου.Με το καλο να παρετε κ τα πραγματα που θελετε.

Καλημερα Χρυσα μου κ Αννα.Δυστυχως ουτε εγω εχω συνταγη για τσουρεκια,τα κανει παντα η μαμα!!

Καλημερα Ευγενια μου!Καλα σοβαρα σου μιλησε για μειωση μισθου?Δεν το πιστευω..Δηλαδη τι πρεπια,να γεννησεις στο γραφειο?Ελεος πια..

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ελις.θα τις κανω κ τις 2 γιατι εχω ιδιαιτερη αδυναμια στο τσουρεκακι [smilie=tongue9.gif]

μαμα νικολα μια ξαδερφη μου που δουλευει σ ενα συνεταιρισμο υπαλληλος εμεινε εγκυος στο 2ο παιδακι της κ την απελυσαν επι τοπου.με το που το ειπε.κ τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δε μπορεις να τους κανεις κ τιποτα.τι αθλιοτητες ειναι αυτες δε ξερω.δεν υπολογιζουν τιποτα κ κανεναν.

Καλημέρα Ευγενία μου..για την δουλειά να κάνεις αυτο που νομίζεις για σενα καλύτερα...Μείωση γιατι να σου κάνει?? Επειδή θα γεννήσεις?? :evil::evil:

Σοφία μου καλημέρα! Τι κάνεις? Κι εγπω δυσκολεύομαι από τώρα οταν ειναι να σηκωθω...σαν την γιαγιά μου που πρέπει να τη σηκώσουν δυο άτομα από τον καναπέ :lol::lol::lol:

Αννα μου θα έπρεπε να τους κάνει μήνυση η ξαδέρφη σου...απαράδεκτα πράγματα!

Καλημέρα Σοφάκι!! Ναι κανονικά δεν έχω καθόλου άδεια ούτε για τον τοκετό!!Λόγω ΟΑΕΕ..

Το πιο εκνευριστικό από όλα είναι ότι το ρίχνει στους συναδέλφους.. εάν δεν έρχεσαι καινονικά θα πρέπει να δούμε με τα χρήματα τι θα γίνει γιατί θα είναι άδικο και για τους υπόλοιπους.. :twisted::twisted: ενώ ξέρω ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα με τις υπόλοιπες κοπέλες μιας και οι ίδιες δεν θα ήθελαν τέτοια αντιμετώπιση όταν θα έρθει η σειρά τους να κάνουν παιδάκι!!

Μου τη δίνουντέτοιου είδους δικαιολογίες.... και από τη άλλη.. από την τσέπη σου με πληρώνεις ρε φίλε??όχι!! :twisted: Αλλά βέβαια εάν δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά δεν μπορείς να μπεις και στη θέση του άλλου...

ήδη εν τω μεταξύ ο ίδιος άνθρωπος πληρώνει κανονικά άνθρωπο δικό του που εδώ και τρεις μήνες δεν έχει πατήσει στο γραφείο κυριολεκτικά.. γιτί δουλεύει αλλού!!!!! :shock::shock::shock::o και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά!!!σε πολύ καλή θέση!!! στην άλλη δουλειά!!!

Αννα, και ΄γω νομίζω ότι ο νόμος προστατεύει τις εγκυμονούσες. Σίγουρα θα μπορεί να κάνει κάτι η κοπέλα. Αλλωστε αυτά τα ξέρει καλύτερα η Σοφία ε?

Ευγενία μου, με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Ψάχνουν και σε πατάνε στην πιο ευαίσθητη χορδή!!!!

:evil::evil::evil::evil: Και το κακό είναι ότι δεν έχεις καμία υποστήριξη από πουθενα!!!!! (πολιτεία)

μαρακι αυτο που λες για τον καναπε οντως εχει πολυ γελιο...στην μικρη μου οταν πια ημουν με την κοιλια τουρλα,δεν ειχα κανενα προβλημα,σηκωνομουν κ καθομουν μια χαρα.χωρις προβλημα,χωρις βοηθεια.δεν με ενοχλουσε η κοιλια,σαν μην ειχα τιποτα.κ οταν εβλεπα καμια εγκυο να προσπαθει να σηκωθει...ελεγα μα καλα τοσο πια δεν μπορει να κουνηθει η κ...ιτσα? :lol::lol: κ τελικα τωρα βλεπω οτι καπως ετσι θα καταληξω κ εγω...υποβασταζομενη :lol::lol: .καμια φορα,ειδικα οταν ξαπλωνω,δεν μπορω μετα να κουνηθω απο την θεση μου...με πεθαινει η ουριτσα μου!!!καλα λενε...καλυτερα να μασας,παρα να μιλας ;)

ευγενια στον οαεε δεν εχετε καποια αδεια για την εγκυμοσυνη?επιδοματα κλπ?δηλαδη πρεπει να πεσεις σε αφεντικο Ανθρωπο για να μην κινδυνευεις να χασεις την δουλεια σου?ο νομος σας προστατευει απο τυχον απολυση?

Α καλά Ευγενία μου...οτι να'ναι ο τύπος!! Ειναι μην πέσεις στην ανάγκη τους τέτοιοι που είναι :evil::evil:

Ακριβώς οπως τα λες Μιχαέλα μου!! Πώς καταντήσαμε..Εμένα μου λεει ο αντρας μου οτι αμα τώρα θελω βοηθεια για να σηκωθώ τι θα γίνει στον 8ο-9ο??? :lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...