Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

Μάχη μου από προσωπική πείρα... δεν θα προλαβαίνεις να διαβάσεις ή να λύσεις σταυρόλεξα... θα έχεις το μωρό, το επισκεπτήριο και τις ώρες που θα είσαι μοναχούλα.. πίστεψέ με δεν θα είναι πολλές καλύτερα θα είναι να ξεκουράζεσαι!!κάνε κάβα για μετά.. θα σου χρειαστεί!! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάχη μου ζηλεύω!!!!!!! :roll::lol: Μας άνοιξες την όρεξη...όχι δηλαδή πως μας ήταν κλειστή!! :lol:

Καλές δουλίσες Ελίς μου!

Μαίρημ ου καλημέρα...τι κάνεις? Τελικά βρέθηκε το μονοπετρο?

Νίκη καλημέρα και σε σένα!! Και εγώ πιστεύω ότι τα αγοράκια τα έχουν αδικημένα στα μαγαζιά...και τρελλαίνομαι για κοριτσίστικα!! Ειχα συνηθίσει και από τις ανηψιές μου..Τώρα όμως χαζεύω τα αγοριστικα!! :lol::lol:

Καλημέρα Νικόλ μου..πώς εισαι?

Πάντως ούτε εγώ πρόκειται να πάρω μαζι μου βιβλίο, όταν έρθει η ώρα...Σιγουρα θα με τρελλάνουν στις επισκέψεις και μετά θα χαζεύω το μωράκι μου...αχχχχχχ αντε να έρθει το καλοκαιράκι :?8-)

Εχει καλουτσικα ρουχαλακαι και στα Η&Μ για εγγυους....

Χρυσα μου,εδω στην Ροδο δεν φερνουν ρουχα για εγκυους τα H&M... :evil:

Eυγενια σ'ευχαριστω!Εχει τοσα πολλα μοντελα που μπερδευομαι! :lol: Σκεφτομαι να παρω καροτσι 3 σε 1,αν το καθισματακι αυτοκινητου ειναι καλο...Αλλιως ξεχωριστα.

Βρε κοριτσια,χθες βραδυ ενοιωσα πανω απο τον αφαλο μου και προς τα αριστερα ενα χτυπημα,σαν χτυπος καρδιας εκανε...Δεν νομιζω να ηταν η μπεμπα τοσο ψηλα,φοβηθηκα γιατι κρατησε ωρα...Ανησυχω,γιατι σημερα δεν την ενοιωσα καθολου.Λετε να ηταν τιποτα κακο; :?:roll:

θα συμφωνησω με την χρυσα οτι δεν θα χρειαστουν τα βιβλια...δεν θα προλαβαινεις απο τις επισκεψεις.ειδικα στις κλινικες που δεν εχει ωρες επισκεπτηριου.αντε στο νοσοκομειο κατι γινεται που θα εισαι ολη μερα μονη αλλα κ εκει θα εχεις τις αλλες λεχωνες κ ολα τα μωρα που ησυχια δεν θα επικρατει.κ τις λιγες ωρες που θα κοιμαται το μωρο θα ξεκλεβεις χρονο για κανενα μπανιο κ λιγο υπνο.

η αληθεια ειναι οτι κ εγω πριν κανω την μικρη μου παντα στα κοριτσιστικα ειχα μια εφεση.κ τωρα πριν μαθω τι ειναι παλι αυτα κοιτουσα(παρολο που ηθελα αγορακι).κ τωρα ανυπομονω να καταβασω τις κουτες με τα ρουχα κ να τα τακτοποιησω.δεν θα ξεχωρισω τιποτα.ολα θα τα πλυνω κ θα τα σιδερωσω,μικρα μεγαλα,χειμωνιατικα κ καλοκαιρινα.δεν περναει ο καιρος με τιποτα.σημερα θα παω να δω κ για μια ντουλαπα σε ενα αλλο μαγαζι που μου φαινεται καλη τιμη.ιταλικη(τουλαχιστον ετσι λεει)τριφυλλη,συρομενη με 2.10 υψος,την εχει 250Ε.τι λετε?βεβαια στο χαρτι την ειδα μονο στο μαυρο χρωμα,το βενγκε κ θελω να ρωτησω αν βγαινει κ σε αλλους χρωματισμους.

μπεμπουλινο συνηθως σε πιο σημειο την νοιωθεις την μπεμπα?κ εγω χθες την εννοιωσα(για πρωτη φορα) αλλα κατω χαμηλα,κατω απο τον αφαλο.μπορει να εχει αλλαξει θεση κ γιαυτο να το εννοιωσε εκει.αλλωστε τωρα πανε οπου θελουν.

Mπα,δεν ηταν η μπεμπα...Την εχω νοιωσει απο τις 25 Μαρτιου και με κλωτσαει καθε μερα.Αυτος ο χτυπος ηταν παρα πολυ ψηλα,κατω απο το στηθος μου....Και ηταν διαφορετικος απο τις δικες της κινησεις.Δεν ξερω,αν δεν την νοιωσω καθολου σημερα θα παω αυριο στην γιατρο. :roll:

Νίκη μου μην ανησυχείς...πιθανόν να ήταν το έντερο σου...

Εγώ έχει καμιά βδομάδα που άρχισα να νιώθω τις κλωτσιες πάνω από τον αφαλό..

Πάντως δεν νομίζω να είναι κάτι...

Μακαρι Μαρακι γιατι ανησυχησα...

Να ρωτησω κατι;Ξερετε αν μπορω να κανω ανακοινωση για κατι που πουλαω;(εισιτηρια συναυλιας).Πειτε μου αν επιτρεπεται απο τους κανονισμους του φορουμ...Δεν μπορω να παω λογω εγκυμοσυνης και θα μου μεινουν...Κριμα ειναι...

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!

Εκανα την ανακοινωση στο σχετικο θεμα.Πουλαω 2 εισιτηρια για την συναυλια των Bon Jovi.Aν ξερετε και εσεις καποιον που να ενδιαφερεται πειτε μου...Λογω εγκυμοσυνης δεν θα παω φυσικα. :(

Γυρισα κοριτσακια μου!Σας ευχαριστω ολες!Μεγαλωσαν οντως οι ζουζουνες μου!!

Νικη μου μην ανησυχεις καθολου,θα δεις που συντομα θα νιωσεις κ τη μπεμπα σου.Οπως σου ειπε κ το Μαρακι μπορει να ειναι το εντερο αλλα εμενα μου εχει τυχει να νιωσω πολυ εντονα κ την καρδια μου γιατι τωρα υπερλειτουργει.Να καταλαβεις οτι κοιμομουν κ ξυπνησα απο τον χτυπο...δε σου κανω πλακα!!

Μαρακι το ξεχασα πριν,συμφωνω με τα κοριτσια,μη κουραστεις,κανε κατι χαλαρο στον αντρα σου,αγορασε μια τουρτα κ καλεσε 2-3 φιλλους ή βγειτε εξω για φαγητο τα δυο σας ;);)

Μιχαελα μια χαρα τιμη μου φαινοντα τα 250Ε για τη ντουλαπα.

Μαχη μου βαλε μας τη λιστα,οσο για τα περιοδικα κ εγω δεν ξερω κατα ποσο θα προλαβαινουμε....

Χρυσταλλενη εννοειται οτι θα κανεις το καλυτερο για σενα κ ασε τη διευθυντρια να κανει ο,τι θελει!!

Νικολ τα παγωτα εγω δεν τα αφησα καθολου ολο το χειμωνα ;);)

Σοφία μου εγώ να δεις πώς ακούω την καρδιά μου με τα γιουτοπαρ που παίρνω!! :lol: Τρανταζεται ολοκληρο το στήθος μου ειδικά την πρώτη ωρα που τα παίρνω!!

Απολαμβάνω τη σαλατούλα μου!!!! Πολύ νόστιμη μου βγήκε...βεβαια θα ξαναπεινάσω συντομα αλλά δεν πειράζει!!

Κι εγω Μαρακι μου τρωω κ συγχρονως γραφω!!Καλη μας ορεξη λοιπον!Σημερα το μενου εχει αναμικτα λαχανικα στη κατσαρολα,δηλαδη πατατες καροτα ντοματα κρυμμυδι κ λιγο αρακα κι εγινε μουρλια!!Αλλα κ οι σαλατες πολυ μου αρεσουν,θα τσακισω μια το βραδυ ;)

Και εμεις φασολακια πρασινα με αναμεικτα λαχανικα φαγαμε!Υγιεινη διατροφη ολες σημερα! :lol: Καλη μας χωνεψη!

Προχθες εκανα ενα κεϊκ και για καποιο λογο βγηκε στοκος!Οποτε σημερα το πρωϊ εφτιαξα το εξης γλυκο.Θρυμματισα με τα χερια το κεικ σε ενα μεγαλο μπωλ και το ελουσα με κονιακ να μαλακωσει.Απο πανω εβαλα μια ετοιμη κρεμα γιωτης στιγμης με γευση zampagione(ετσι γραφεται;).Και μετα χτυπησα μια κρεμα γαλακτος με αχνη να γινει σαντιγυ.Την εβαλα και αυτη απο πανω.Ετριψα στο μπλεντερ και το υπολοιπο κεικ να γινει σκονη και το πασπαλισα απο πανω!Πωπω,μιλαμε βγηκε θεϊκο,αν και μονο μια κουταλια δοκιμασα.Και ετοιμο σε 5 λεπτα! ;)

αχ!!! κι εγώ πεινάω αλλά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο... :lol::lol::lol: Θα φάω σε κανά μισάωρο 120 γρ. κοτόπουλο και 1 λιβάδι μαρούλι!!!!

Επιδόρπιο??? τι είναι αυτό?? :lol::lol::lol:

Ευγενια,φαε κοτοπουλακι να χορτασεις κοπελα μου!Δεν εχει ουτε θερμιδες ουτε ζαχαρο!Και εμενα 120γρ.μου εχει βαλει αλλα εφαγα μισο κοτουλο ψητο τις προαλλες. :lol: Της το ειπα και μου λεει δεν πειραζει!Πεινουσα τι να εκανα! :lol:

Νικη μηπως ξεχασες οτι απευθυνεσαι σε εγκυους??????????Μουρλια το γλυκακι σου!Εγω τρωω πυκνα συχνα παγωτο βανιλια με σιροπι βυσσινο,δδεν ξερω τι εχω παθει κ δε μπορω να ξεκολλησω με τιποτα!!

Ευγενια μου κουραγιο...........

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Naty_Ναι, ναι εξετάσεις ορμονικές όσες φορές κ να έχω κάνει είναι κομπλέ. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κ κάθε μ΄έρα αν αλλάζει από μέρα σε μέρα το άγχος μου!!! Κ σκ΄έψου παίρνω κ τα inofert plus που μου ρύθμισαν πο΄λύ τον κύκλο. Για το άγχος δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Αν αυτό φταίει που δεν έρχεται εγκυμοσύνη δεν μπορώ να το ελέγξω, τι ψυχοθεραπεία έχω κάνει, τι βελονισμό, τι γιόγκα εεεεε είμαι αγχώδης κ control freak θα μείνω άκληρη 😅 Ας ελπίσω στην εξωσωματική να παρακάπτονται όοολα αυτά με τόσα ΄χάπια μπας κ πετύχει!!! Εσύ είπες αυτόν τον μήνα δεν προσπαθείτε, καλά δεν θυμάμαι? Ας ελπίσουμε για Δεκέμβριο 🙏  🥰
    • προκάλεσα την τύχη μου, άσε! 🤣🤣🤣 ο γιατρός παίζει ακόμα να γελάει απο χθες  🤣🤣🤣 Μα τι να κάνω του λέω γιατρέ μου, φιλοξενούσαμε για 4 μέρες τον κολλητό μου που είναι χορτοφάγος πιο πριν και προφανώς μαγειρεύαμε χορτοφαγικά, οπότε τη μέρα που έφυγε, λιγουρεύτηκα μπριζολάκια 😅 καλά για τη φέτα, εγώ στο πρώτο τρίμηνο είχα αποστροφή κι είχα στεναχωρεθεί! δεν έχω δοκιμάσει φέτα Καλαβρύτων, θα το σημειώσω για όταν έρθω Ελλάδα 😅
    • χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...