Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσιααααααααααααααααα!τι κανετε?πω πω.δε σας προλαβαινω.ειχα παει να κανω κατι δουλειες.κ μολις τωρα γυρισα.αλλα........πολυ κουραση βρε κοριτσια.η μεση μου με πεθανε.κ θελω να βγω κ αυριο ρε γ...........τελος παντων

εγω περα απο το μαλλι που το εφτιαξα επιτελους σημερα πηγα κ για μια ανανεωση καλλυντικων.κ αρωματος.πηρα κ αρκετα δειγματακια απο μασκες μαλλιων,σωματος κ προσωπου κ θα κανω κουρα ομορφιας το σαβ.κο που ερχεται.

α!οσο επεσα -επεσα.ηρθε η ωρα να ανασκουμπωθω κ να ξαναγινω ανθρωπος γιατι πολυ απο κατω με ειχε παρει.

ενα πραγμα που με χαλαει ειναι οτι πρεπει να παρω κ εγω μπαλαρινες που τις Α Π Ε Χ Θ Α Ν Ο Μ Α Ι.δε ξερω γιατι.δε φοραω τακουνι ποτε εκτος επο επισημα σκηνικα γιατι ειμαι 1.80 κ ποσο να φτασω.αλλα αυτο το σχημα παπουτσιου μου φαινεται δε κολακευει καμια.

τελος παντων.για φετος μονο.......

χτες αργησα πολυ να κοιμηθω.καλες 3 με πηρε κ ξυπνησα απο τις 7.30.τα ματια μου σαν αυγα εχουν πεταχτει.εκαναν σουλατσο κ οι κυραδες στη κοιλιτσα μου κ δε κοιμηθηκα καλα.νυχτοβιες τις κοβω να μου γινουν :lol:

αυτα

μακαροναδα σημερα με σαλατιτσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κατερινα τελεια η κοιλιτσα.οσο για τη β επιπεδου που συζητατε μην αγχωνεσαι αφου η δευτερη εξεταση ηταν καλη.οι γιατροι κανουν κ λαθη.αν ηταν θα δειχνε κατι η αυχενικη.απ οτι εχω δει αν υπαρχει καποιο προβλημα το δειχνει.μην ακουτε που λενε οτι ειναι στατιστικη.ολα τα δειχνει αν κατι δε παει καλα.μην αγχωνεσαι τσαμπα

Καλή βολτίτσα Γιελίζ...

Αντε μετά το Πάσχα να αρχίσουμε σιγά σιγά τις αγορές κι εμείς!

Καλημέρα ΄Άννα μου...Με γεια τα ψώνια...κι εγώ χρειάζομαι καλυντικά αλλα λίγο δύσκολο να πάω προς το παρόν...Θα δείξει!Ο αντρας μου λεει να του γράψω τι θέλω και να πάει να το πάρει αλλά ειδικά σε κάτι τέτοια θέλω να πάω εγώ..

Οσο για τις μπαλαρίνες κι εγώ πρεπει να πάρω αλλά δυσκολεύομαι στο νούμερο...τα περισσότερα ξεκινάνε από 36 κι εγώ φοράω 35!!! Θα πάω στα παιδικά νομίζω!!

Χρυσα μου μην ανυσηχεις ολα καλα θα ειναι. αφου επανελαβες τον υπερηχο και εδειξε ολα καλα, μπορει την πρωτη φορα να μην ειχε καλη θεση το παιδι...

Ευγενια ηταν μεγαλη αλλαγη το μαλλι, απο μακρυα κοντα :shock::shock: εμενα μπυ αρεσαν και σε καποιες φιλες μου που με ειδαν το ΣΚ αλλά ο αντρας μου επαθε σοκ, και μου ειπε οτι θα παρει την κομμωτρια και θα την ξεχεσει :roll::roll:

Τα ρουχαλακια ειναι οντως μικροσκοπικα αν και οσα πηρα, δεν τα πηρα νουμερο 0 αλλα 3 μηνων, γιατι τα μικρα μεγαλωνουν αμεσως και θεωρησα καλυτερα να παρω λιγο μεγαλυτερα. Πηρα και παπουτσακι τζιν με τον mcqueen. ειναι τελεια!!!!!!!

Αννα καλημερα!!! Οντως κι εγω ειχα αμελησει πολυ τον εαυτο μου.....τωρα θελω να ψωνισω κανενα ρουχο για μενα γιατι πλεον δεν μου μπαινει τπτ....

Καλημερα αγαπημενες μου εγκυουλες!!Τι κανετε?Εμεις μολις γυρισαμε απο το γιατρο κ μπηκα στα γρηγορα μιας κ θα ξαναφυγω να παω για καποιες εξετασεις.Ειμαστε πολυ καλα,μεγαλωσαμε πολυ,1200 κ 1300 γρ. οι κοριτσαρες μου εφτασαν!!Ο γιατρος μου ειπε οτι για την εβδομαδα κ για 2 ειναι ποοοολυ καλα!!Κ πανυψηλες επισης!!!Μου ειπε κ για τα κιλα μου οτι ειμαι πολυ καλα κ οτι εχω πολλα περιθωρια ακομη αν κ δεν σκοπευω να το εκμεταλλευτω ;) Στο εξης θα μας βλεπει ανα 2-3 εβδομαδες το πολυ!

Ευγενια μου τελεια η τουρτα,εισαι οντως χρυσοχερα!!

Χρυσα μου ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι τελεια κ αφου κ ο δευτερος υπερηχος δεν εδειξε τιποτα να μην αγχωνεσαι καθολου.Για υπερηχογενεις εστιες μου ειχανε πει κ μενα στη μια μπεμπα,τελικα δεν ηταν τιποτα,εξαφανιστηκε.Μεγεια κ τα ρουχαλακια σου!

Μαχη μεγεια το μαλλι κ τα ρουχαλακια!!

Δε θυμαμαι τι αλλο γραψατε :oops::oops::oops:

Γιεληζ καλη βολτιτσα!

Αννα,Μιχαελα και Ελισαβετ την καλημερα μου!

Σοφια τι ωραια νεα ειναι αυτα!!! Μεγαλωσαν οι μπουμπουκες σου!!!!!

Εχω διαβασει οτι οσο ειναι το βαρος του παιδιου την 28 εβδομαδα, το πολλαπλασιαζουμε επι 3 και θα ειναι το βαρος του στο τελος. Κι εμας πριν μια βδομαδα(την Τριτη) ηταν 1100γρ. Αρα θα γεννηθει περιπου στα 3500γρ.

Εσενα Σοφακι μπορει και λιγο πιο κατω γιατι μπορει λογω διδυμων να γεννησεις νωριτερα.

Εντωμεταξυ πειναω :P:P:P:P Χτες εκανα ατασταλια. Εφαγα μια κρεπα σοκολατα-μπισκοτο-φραουλες και σημερα δεν πρεπει να φαω γλυκο.

Αν φαω μια λουκανικοπιτα πειραζει???? εγω 6 μηνες να φαω λουκανικο :oops::oops: και αυτη την λουκανικοπιτα εχω μερες που την θελω....

Σοφιτσα μου τι καλα....

πωπω..μεγαλωσαν τα κουρτσουδια σου...σωστες κυριες!!!!!

Μαχη μου καλα εκανες και πηρες νουμερακι για 3 μηνων...μεγαλωνουν απιστευτα γρηγορα!!!!

Οσο για την αλλαγη στα μαλλια σε καταλαβαινω και εγω τα ειχ ακοψει απο πολυ μακρια σε πολυ κοντα..αλλα αφου γεννησα...

Εγω τις μπαλαρινες δεν τις πολυπαω..ειμαι παιδι των τακουνιων..ισως επειδη ειμαι και ολιγον τι ταπα :lol::lol::lol: ..τωρα αναγκαστικα φοραω... :cry::cry::cry:

Χρύσα μου κι εμένα μου αρέσουν τα τακούνια...και λόγω ύψους φυσικά!! Μου έλειψαν πολύ!!! :lol: Τώρα τα χαζεύω μόνο στις βιτρίνες!!

Μάχη μου κι εγώ από το Σ/Κ έχω κολλήσει με τα αλμυρά!! Αν τελικά φας λουκανικόπιτα φάε και για μένα!! :lol::lol:

Το Σ/Κ το έριξα στις φράουλες!! Μου έφερε δύο καλαθάκια ο αντρας μου και τρώγαμε συνέχεια! Ακόμα έχω στο ψυγείο!!

Σήμερα μάλλον θα φτιάξω σαλάτα με βραστή πατάτα και παντζάρια...Κάτι ελαφρύ για σήμερα...το βράδυ δεν ξέρω τι να φτιάξω για τον καλό μου..

Καλημερίζω κοριτσάκια

Σοφίτσα τέλεια τα κιλάκια των κοριτσιών σου. Μπράβο :D:D:D

Ευγενία μου τέλεια η τούρτα σου, μακάρι να μπορέσω να κάνω μια ανάλογη στα πρώτα γενέθλια του μωρού μου. To καλό που σου θέλω να σαι εδώ τριγύρω να μου λύνεις απορίες γιατί μόνο με τη συνταγή, όταν είσαι λίγο άσχετη, δεν είναι αρκετό. :lol::lol::lol:

Χρύσα μου δεν κατέχω τα θέματα που σου πε ο γιατρός. Μόνο την υδρονέφρωση ξέρω, επειδή έχει και το δικό μου παιδάκι αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Αν ο δεύτερος σας υπέρηχος έδειξε ότι είναι όλα καλά , ηρέμησε.

Διόσα μου αποφάσισα να τους πω να μην μου κάνουν το party. Θέλω να γεννηθεί με το καλό, να το δει ο παιδίατρος και να μου πει ότι είναι υγιέστατο και μετά θα κάνω 100 party.

Είμαι λίγο σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένω τηλέφωνο για νέα αντικατάσταση μέχρι το Πάσχα και απ την αλλή για ασφάλεια πρέπει να πάω να γραφτώ στο ανεργιακό.

Γι αυτό σας αφήνω κορίτσια και θα σας πω εξελίξεις μετά...αν υπάρξουν.

φιλιά πολλά

Χρυσταλλένη μου καλημέρα...Κι εγώ μια από τα ίδια είμαι με το σχολείο...Ειχα αγχωθεί πολύ για το τι θα κάνω με την άδεια μου..τελικά αποφάσισα να πάω μια μέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα και μια μετά έτσι ώστε να πληρωθώ..Δεν ξέρω αν δεν θα αρέσει στην διευθύντρια μου αλλά όλες το ίδιο κάνουν γιατί να χάσω τα λεφτά?

Εσύ στο κάτω κάτω μην πάρεις αντικατάσταση να ξεκουραστείς λίγο και μετά τις γιορτές πάλι...Από την άλλη αν σε καλέσουν θα είναι λογικά για λίγες μέρες οποτε δεν θα ζοριστείς ιδιαιτερα...Αντε να μονιμοποιηθούμε να ησυχάσουμε!!

Κρυσταλένη μου εδώ τριγύρω θα είμαι!!!μην ανησυχείς!!! :lol::lol:

Άλλωστε εδώ θα τα λέμε και μετά στον ελευθερό μας χρόνο!!!.. εάν υπάρχει!!! :lol::lol:

Μαράκι φράουλες ε?? πω πω!!Ανυπομονώ να βγουν!!τρελαίνομαι!! :-p

Ελισάβετ στο καλό!!!Καλές δουλίτσες!

επιτελους επεστρεψα...βγηκα για κατι δουλιτσες κ η αληθεια κουραστικα.εχω παρατηρησει οτι σαυτην την εγκυμοσυνη κουραζομαι πολυ ευκολα κ δεν μπορω να κανω πολλα πολλα.ο αντρας μου λεει οτι φταιει ηλικια :evil::evil: σιγα του λεω δεν ειμαι κ γιαγια :evil::evil:

κοριτσια παντως οπως κ να εχει σιγουρα μετα το πασχα θα αρχισουμε ολες τις ετοιμασιες.....α τι ωραια!!!εκτος απο φωτο με τις κοιλιες θα βαζουμε κ φωτο με τα πραματακια που θα αγοραζουμε...τελεια τελεια.

μαχη μου εγω εκανα προχθες λουκανοπιτακια κ τα ταραξαμε...εσυ προτιμας τα μεγαλα? :oops::lol::lol: εκανα την συνταγη που σας ειχα πει προχθες.σημερα λεω να ξανακανω αλλα να τα κανω μεγαλα σαν τυροπιτες γιατι το μονο κουραστικο ειναι να κανεις μικρα κομματια.ενω τα μεγαλα.... ;);)

κοριτσια αν μπορειτε να σταματησετε καλα θα κανετε...βεβαια ειναι κ το οικονομικο στην μεση,αλλα τι να κανουμε δυστυχως.κ εγω ελεγα να σταματησω τον ιουλιο αλλα με κοβω προς το τελος μαιου που θα ξεκινησουμε τα βαψιματα κ τις ετοιμασιες να αραζω για να τα κανω με την ησυχια μου.γιατι μετα θα πλακωσουν οι καψες κ ουτε ανασα δεν θα μπορουμε να παρουμε,οχι δουλειες.

σοφακι οι κορακλες γιναν θυριακια ε?

koritsia geia sas ..ti kanete?mauta kai mauta den eixa katholou xrono na mpw na sas dw na dw ta nea sas..mphka sta grhgora k den prolaba na diabasw ta nea sas elpizw na ste oles kala...opws k emeis..o giokas mou einai kala k eimai mia eutuxismenh manoula.......shmera tha fame pentanostima fasolakia k meta exei ergasia k xara an k tha hthela na stamataw siga siga kourastika...filakia

Μαναράκια μου καλημέρα,

Σοφίτσα μου πολύ καλά τα νέα σας, μια χαρά είναι οι κοράκλες σου........να τις χαίρεσαι ματάκια μου........τι ωραία που είναι να τα βλέπεις να μεγαλώνουν :)

Φραουλίτσες κορίτσια τις παθαίνω.............και εχω αρχίσει κ τα παγωτα........ [smilie=icescream.gif]

πηγα στο φουρνο και τελικα πηρα κατι τυροπιτακια, δεν ειχε λουκανικοπιτα και ετσι το ειδα ως συμβολικο....

Πηρα και 2 ντονατς. Απορω μετα απο τοση γλυκοζη σημερα εχω ακομα ορεξη για γλυκα?? :roll::roll::roll:

Μαρια και Χρυσταλλενη δυστυχως ολες οι δουλειες εχουν τα ασχημα τους. Μαρια φυσικα και θα πας μονο για μια μερα και ας πει οτι θελει η διευθυντρια σου. Αυτη στη θεση σου το ιδιο δεν θα εκανε???

Μιχαελλα βασικα ο γιατρος μου ειπε να μην τρωω λουκανικα και εχω να φαω 6 μηνες :oops::oops: αλλα το λαχταραω εδω και μερες και σκεφτομαι να φαω να μην φαω.....

Μαιρη ωραια τα νεα σας!!!!

Εγω βρηκα μια λιστα για τη βαλιτσα του μαιευτηριου. Σιγα σιγα πρεπει να αρχισω να προετοιμαζω πραγματα. Ενα σωρο θελει. Νομιζα οτι ενα σακβουαγιαζ αρκει αλλα μαλλον θελει βαλιτσαρα τεραστια. :lol::lol:

Λεει να παρουμε μαζι μας και κατι σε στυλ, βιβλια, περιοδικα και βλεπω να περνω κανενα λογοτεχνικο και κανενα σταυρολεξο μαζι μου.

Μαχη βαλε τη λιστα...να σου πουμε τι μας χρειαστηκε τελικα και τι οχι..

βιβλια να παρεις...εγω σκυλοβαριομουν..τηλεωραση δεν βλεπω και παρολο που ειχαμε 2 τηλεωρασεις στο τετρακλινο..εγω κυριως βραδακι βαριομουν απιστευτα..

Kαλημερα σε ολη την παρεα!Τι κανετε;Επιτελους βγηκε ο ηλιος σημερα!

Κατερινα,τελεια η κοιλιτσα σου.

Ευγενια η τουρτα φαινεται λαχταριστη!Ευχαριστουμε!Ποιο μοντελο της Πεγκ Περεγκο εχετε;Τα κοιτουσα χθες.Μου αρεσουν πολυ αλλα μου φαινονται βαρια ρε γμτ...Αλλα φαινονται και πολυ γερα...Μπερδεμα!

Χρυσα ευχομαι να μην εχει τιποτα το μωρακι σου,αν και απο αυτα που μας λες φαινεται να ειναι υγιεστατο και μονο ενδειξεις εχουν οι γιατροι.Μεγεια τα ρουχα!Εδω δεν βρισκω τιποτα για εγκυους,παρα μονο ελαχιστα πραγματα στα Μαδερκερ... :evil:

Μαρακι,μπορεις να κανεις κατι με πολυ στενους φιλους για τον αντρα σου,μην κουραζεσαι.

Σοφια,μεγαλωσαν οι κορακλες,μπραβο!

Τα κοριτσιστικα ρουχαλακια μου αρεσουν πααααρα πολυ!Ειτε ειναι ροζ ειτε αλλο χρωμα.Τρελαινομαι και ανυπομονω να ψωνισω για την μπεμπα μου.Φρουφρουδακια,κορδελιτσες,μπαλαρινες,φορεματακια!Τελεια!Τα κοριτσια εχουν μεγαλυτερη ποικιλια στα ρουχα.Τα αγορακια τα εχουν καπως αδικημενα στα μαγαζια.Οταν πηγαινα,παντα τα κοριτσιστικα χαζευα. :lol: Τωρα χαιρομαι που θα μπορω να τα αγοραζω κιολας! :lol: Εχω και μια τρελα με το ροζ,οποτε καταλαβαινετε... :lol:

Μαχη αν μπορεις,βαλε μας την λιστα για την βαλιτσα.

Τα λουκανικα εμενα δεν μ'αρεσουν καθολου,με πειραζουν στο στομαχι και δεν τα τρωω...Οποτε τυχαινει να φαω,πολυυυυ σπανια το μετανοιωνω...Στην εγκυμοσυνη δεν εχω φαει παρα μονο 1-2 λουκανικοπιτακια...

Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο απο αυτα που διαβασα! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• προκάλεσα την τύχη μου, άσε! 🤣🤣🤣 ο γιατρός παίζει ακόμα να γελάει απο χθες  🤣🤣🤣 Μα τι να κάνω του λέω γιατρέ μου, φιλοξενούσαμε για 4 μέρες τον κολλητό μου που είναι χορτοφάγος πιο πριν και προφανώς μαγειρεύαμε χορτοφαγικά, οπότε τη μέρα που έφυγε, λιγουρεύτηκα μπριζολάκια 😅 καλά για τη φέτα, εγώ στο πρώτο τρίμηνο είχα αποστροφή κι είχα στεναχωρεθεί! δεν έχω δοκιμάσει φέτα Καλαβρύτων, θα το σημειώσω για όταν έρθω Ελλάδα 😅
    • χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...