Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 7...εν όψη τελικού!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

Κατερίνα τι ωραία κοιλίτσα είναι αυτή??? Και εσύ μία κούκλα!!!

Σοφία μου τελικά ναι περνάει ο καιρός...

Ευγενία μου σωστό τον βρίσκω τον γιατρό...τουλάχιστον σου δίνει κάτι να έχεις να περιμένεις! ;);)

Ελισάβετ πολύ καλά κάνατε γιατί μετά όπως λέει η Ευγενία δεν θα είστε μόνοι! Απολαύστε το τώρα που μπορείτε! ;);)

Οι υπόλοιπες που είναι???

Κοιμούνται ακόμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Μιχαέλα!!!

Το μωράκι σου ήταν σίγουρα!!! Όπως λές είναι μικρό ακόμα το μωράκι σου γιαυτό είναι πιο αδύναμα τα χτυπηματάκια!! Άντε καλή αρχή και με το καλό να νιώσεις και πιο γερές κλωτσιές!! :lol::lol::lol:

Με το καλό τα αποτελέσματα!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου...Τι κάνετε? Εγώ σήμερα ξύπνησα κάπως! Από τις 6 και κάτι είμαι ξύπνια...έβλεπα ασχημα όνειρα και όταν ξύπνησα ο μικρούλης έκανε βόλτες...Εμεινα στο κρεβάτι μέχρι τις 7:30 και μετά σηκώθηκα και μαντέψτε τι έκανα πρωί πρωί...πεντικιούρ!!! :shock::lol:

Χθες ήρθαν οι γονείς μου τα ανήψια μου και το ευχαριστήθηκα...αλλά πήρα μια τρομάρα...Μόλις ήρθαν κόλλησε το ανσανσερ και έμειναν μέσα!! Φοβήθηκα πιο πολύ για τις μικρές αν και τελικά πολύ χαλαρα το πήραν. Να 'ναι καλά οι γείτονες που τους έβγαλαν..Παντως δεν πάει άλλο με αυτο το ανσανσερ...ολο κάτι παθαίνει και ούτε που θέλω να σκέφτομαι μην μείνω καμιά μερα εγώ μέσα. Ειναι και καινούριο...Τεσπα..Μετά μείναμε στο σπίτι αφού και να βγαίναμε μετά θα έπρεπε να ανέβω 3 ορόφους με τις σκάλες και δεν τολμούσα.

Άννα μου με γεια το μαλλί!!

Κατερινάκι τέλεια τα νέα σας από το γιατρό! Μου άρεσε πολύ το κρεβατάκι!!Κι εννοείται τελεια η κοιλίτσα!!

Μιχαέλα μου το μωράκι σου είναι!! Κι εγώ έτσι το ένιωθα στην αρχή!!

Ευγενία μου φυσικά και έφαγα και για σένα :lol: Οταν θα θες πάλι πές μου να πάω να ξαναφάω, δεν υπάρχει πρόβλημα :lol:

Χρυσταλλένη μου ωραία ιδέα το πάρτυ...Από τη μια σε καταλαβαίνω που το βλέπεις επιφυλακτικά, κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα..Από την άλλη θα είναι πολύ συγκινητικό!

Καλημέρα Γιελιζ και Ελισάβετ!!

Κορίτσια την Κυριακή εχει γενέθλια ο αντρούλης μου και δεν ξερω τι να του κάνω...Να καλέσω στο σπιτι φίλους? Να το πάμε χαλαρά? Να του ετοιμάσω καμιά έκπληξη?? Δεν έχω ιδέα...Πάντως αυτη τη βδομάδα λέω να πάω κι εγώ για κούρεμα!

Καλημερα!!!!!

τι κανετε ομορφιες μου!!!!!

πως περασατε;;;

χαθηκα λιγακη γιατι ειχα τους δυο Β επιπεδου, μετα ειχαμε παιδοκαρδιολογο, μετα δεν ημουν και πολυ καλα....μετα ειχα πολλες δουλιες το ΣΚ...αν και χτες αλλωνιζαμε με τον Χριστοφορο στα παρκα και στις πλατειες...

Ειχαμε κανενα νεο;;;;;..συγκλονιστικο θελλω να πω;;;;...

Θα σας γραψω τα δθικα μου σε λιγο...

Ευχομαι να ειστε ολες πολυ πολυ καλα!!!

φιλακια πολλα!@!

Α επισης πηγα την Πεμπτη στα μαδερκερ...αχ παιδια..τα κοριτσιστικα ειναι τρελα...

αμα μου εγγυοταν ο αντρας μου οτι θα ειναι κοριτσι..θα κανω και τριτο...χαχαχα...αλλιως θα στολοζω τη νυφη μου!!!!!.

πηρα ενα φορεματακι για τη δουλεια..και ενα κολλαν

Καλημέρα Μαράκι και Χρύσα!!!

Μαράκι μου πολύ σπαστικό αυτό με το ασανσέρ....Ευτυχώς δεν έκατσαν πολύ ώρα μέσα...

Για τα γενέθλια του άντρα σου θα έλεγα να κάνεις κάτι που δεν θα σε κουράσει...

Χρύσα μου όλα καλά με τις Β επιπέδου ε? Έκανες και 2? Τυχερή είδες 2 φορές το ζουζούνι σου! Θα μεγάλωσε ε? Όσο για τα κοριτσίστικα, μου αρέσουν αλλά δεν είμαι πολύ φαν! Προτιμώ τα αγορίστικα... Αν θυμάμαι καλά το είχε πεί και η Ευγενία...είναι πιο αλητεία... :lol::lol::lol::lol::lol: Από μικρή δεν ήθελα να φοράω πολύ κοριτσίστικα... (ρόζ κτλ) προτιμούσα πιο πολύ τα αγορίστικα... :lol::lol::lol:

Μιχαέλα μου το μωράκι σου είναι!!!Τι καλά!!άρχισες να το νιώθεις!!Με το καλό και οι γερές κλωτσιές!!! ;)

Μαράκι μου σε ευχαριστώ όταν θα ξανανιώσω λιγούρα θα σου πω.... :lol::lol::lol: τι παθαίνει το ασανσέρ?? να προσέχεις..αλλά και να κλειστείς που δεν το εύχομαι:?:? ψυχραιμία.. και να έχεις πάντα το κινητό μαζί σου ή να μην είσαι μόνη σου!! ;)

Την Κυριακή εε?? Κάτι θα σκεφτούμε!!!Εγώ την τελευταία φορά του είχα φτιάξει την τούρτα του!!Είχε βγει πολύ καλή!!(από τότε όσοι έχουν γενέθλια μου ζητούν να φτιάχνω τις τούρτες εγώ!!είχα φτιάξει και του Νικόλα μου στα πρώτα του γενέθλια!!!Θα σας βάλω φωτο)

Γιελήζ ναι ο γιατρός μου είναι φοβερός από πολλές απόψεις!! :D:D

Χρύσα μου καλημέρα!!!Γιατί σε παιδοκαρδιολόγο???? Ωραίες οι βόλτες εεε??Κι εδώ είχαμε ωραία μέρα εχτές και πήγαμε με τον Νικόλα μου βόλτα!!Τέλεια ήταν!!Επαιξε πολύ και το ευχαριστήθηκε!!!! :D:D

άντε βάλτον να σου υπογράψει και μετά βουρ για την κόρη!!! :lol::lol:

με γεια τ αρουχαλάκια!!καλοφόρετα!!

Ναι Γιελήζ εγώ το είχα πει.. έχω ένα θέμα με τα ροζ.... δεν τα πολυπάω.. να δω τώρα..ο άντρας μου μου λέει αγοροκόριτσο θα την κάνεις θα κυκλοφορεί με τζην κι αρβίλλες!!! :lol::lol::lol:

Τα αγόρια είναι πιο αλάνια!!πιο αλητάκια!!τυπάκια!!!

Ευχαριοστω ευχαριστω!!

Αχ εγω πεθαινω...οχι εγω να τα φοραω...να βλεπω κοριτσακια με φορεματακια και παπουτσακια κλπ κλπ κλπ..

ναι οντως τα αγοριστικα ειναι πιο μαγκικα..δεν το συζητω...βλεπω και απο τον γιο μου!!!

Με την Β επιπεδου..τι να σας πω βρε παιδια...

καταρχας στον εναν υπερυχο, αυτον που εκανα στο ιδιωτικο κεντρο βρηκε ελαφρας μορφης υδρονεφρωση και στα δυο νεφρακια με βαθμο 4,6, θα το ξαναδουμε αυτο στον υπερυχο του γυναικολογου μου και μετα ξανα μανα στις 32 ευδομαδες μαζι με το ντοπλερ..

δεν ειναι τιποτα αυτο γιατι μαντεψτε...στην επομενο που εκανα στο Παπαγεωργιου...δεν ειδε τιποτα...να και δεν τον ειδα και πολυ ενθουσιωδη με την εξεταση...κοινος σαν να εκανε αγγαρια ηταν.

μετα εχουμε ενα θεματακι στην καρδια..

ειχε μερικες ηχογεννεις εστισε..ο οποιοες μου ειπε θα ηταν περιεργες μονο εαν υπηρχαν και αλλοι δεικτες κινδυνου..γι'αυτο ειδαμε και παιδοκαρδιολογο- αλλος υπερυχος- που ειπε οτι τετοιες εστιες ανευαζουν πολυ ελαφρα την πιθανοτητα συνρδομου νταουν εαν προυπαρουν και αλλοι δεικτες επικινδυνοτητας- εμας δεν υπαρχει κανενας- απο κει και περα μπορει να ειναι απο απλο φυσιμα η προποση ...εως τιποτα πολυτως...αλαλ τωρα δεν μπορουν αν διακρινουν..

Ο δευτερος Β επιπεδου δενε ιδε τιποτα απο ολα αυτα...

οποτε ημουν σε λιγακη περιερη φαση..με επιασαν και τα ψυχολογικα μου για τον μεγαλο μου...

ολη την Κυριακη βολταραμε...ενιωσα οτι μου ελειψε πολυ.

Ευχαριστω για το μεγεια...πηρα κατιτισ γιατι πραγματικα δεν ειχα τι να βαλλω..πηρα και 1 πακετο καλτσον εγκυμοσυνης απο τα Η&Μ..και ενα ζευγαρι ανοιξιατικε ςμπαλαρινες..τι σου κανει η ασχημη ψυχολογια

εβγαλα και καρτα μελους στα μαδερκερ και στα πρεναταλ...

Χρύσα μου δεν θα είναι τίποτα!!!Μην αγχώνεσαι!!Αφού δεν έδειξε και τίποτα ο δεύτερος υπέρηχος.. ;);) Γίνονται και λάθη!!Όλα θα είναι τέλεια.. ;);)

Εάν είναι φύσημα δεν είναι κάτι σοβαρό έτσι δεν είναι??Τώρα για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω αλλά δεν θα έδειχναν κάτι οι προηγούμενες εξετάσεις??

Ευγενία μου συμφωνώ 100% Και εγώ έχω θέμα με τα ρόζ... αφού να φανταστείς η ξαδέρφη μου έχει κοριτσάκι και της παίρνω ρουχαλάκια σε μαύρο - άσπρο γκρί...κόκκινο... ποτέ σε ρόζ!! Και τα έχει δεί όλα η γυναίκα!! Έχουν και κάτι στάμπες πάνω όλα τα λεφτά... Μου λέει μέταλλο θα μου το κάνεις το παιδί!! :lol::lol::lol: Εντωμεταξύ το κόκκινο μου αρέσει πολύ και στα αγόρια! Είχα πάρει πρίν αρκετά χρόνια,που είχα πάει να πάρω κάποιο δώρο, ένα κόκκινο αγορίστικο πουκαμισάκι απο τα Benetton γιατί μου είχε αρέσει πολύ... τώρα ανυπομονώ να έρθει ο καιρός για να το φορέσει ο μικρός! :lol::lol::lol:

Χρύσα μου μην τα σκέφτεσαι καθόλου... να δείς που δεν θα είναι τίποτα... αφού στην 2η εξέταση δεν είδαν κάτι...και όπως λές μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό! Όλα καλά να πάνε απο εδώ και πέρα!!! Που θα πάνε!!

Ευγενία τέλεια η τούρτα!!!! Χρυσοχέραααα!!!!

Χρυσα μου καλημέρα...φάνταζομαι το άγχος σου...αλλά από ότι κατάλαβα όλα καλά! Μην αγχώνεσαι..και σε μια φίλη μου είχαν βρει καποιο πρόβλημα στην καρδούλα στην β΄επιπέδου και το ψάξανε..Τελικά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό που να επηρεάζει τη ζωή του. Ολα καλά θα είναι μην ανησυχείς!

Ευγενία μου γεια στα χέρια σου΄!!! Να σου κανω κι εγώ παραγγελιά?? :lol::lol: Πολύ ωραία η τούρτα!

Εγώ θέλω να κάνω κάτι αλλά αυτό που σκέφτομαι ειναι να μπορώ και να μην είναι κουραστικό! Το άλλο που σκέφτηκα ειναι να κάνω ένα τραπέζι στο σπίτι για πολύ στενούς φίλους, δηλαδή γύρω στα 8 άτομα.Αλλά επειδή έχω το θάρρος από τις γυναίκες των παιδιών να φτιάξουν όλες από κάτι οποτε να μην κάνω πολλά εγώ..Δεν ξέρω...Θα ήθελα να του είναι έκπληξη αλλά θα τα καταφέρω?

Σας είπα ότι στα προπερασμένα μου γενέθλια ο αντρούλης μου, μου είχε κάνει έκπληξη πάρτυ στη θάλασσα? Κι η χαζή χαμπάρι δεν πήρα!!!

Να και η συνταγή για τη τούρτα!!!Νομίζω ότι την είχα βρει από μια κοπέλα του μάμμυ!!!

Υλικά για το παντεσπάνι (μπορείς να πάρεις κ έτοιμο)

4 αυγά

1 κούπα αλέυρι (που φουσκώνει μόνο του)

1 κούπα ζάχαρη

λίγο αλάτι

1 βανίλιες

Υλικά για τη γέμιση

1/4 σαντιγύ

70γρ.κουβερτούρα

1 κροκάδια

1 κ.σ. κονιάκ

1 βανίλια

1/2 κούπα σοκολατούχο γάλα

1/2 κιλό σαντυγύ

τρούφα & κουφετάκια σοκολάτας

για το γαρνίρισμα

Αν αποφασίσεις να φτιάξεις εσυ το παντεσπάνι :

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη στην πιο δυνατη ταχυτητα του μίξερ μέχρι να πήξουν (20'περίπου).Ανακατεύουμε το αλέυρι με τις βανίλιες και το αλάτι και ρίχνουμε λίγο λίγο στο μείγμα των αυγών, ανακατεύοντας απαλά μ'ένα κουτάλι , για να μην ξεφουσκώσει.

Απλώνουμε το μείγμα σε βουτηρωμένο ταψάκι ή στην φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε στους 180οC για 30' περίπου.

Το αφήνουμε να κρυώσει καλά!

αφού σχηματίσεις το σχήμα χώρισε το παντεσπάνι κατάμήκος με μία κλωστή ή ένα μεγάλο μαχαίρι σε 2 ίσα μέρη σε πάχος Ετοιμασία της γέμισης :

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε πολύ χαμηλή φωτιά ή σε μπέν μαρί.

Ρίχνουμε τον κρόκο , το κονιάκ και την βανίλια ανακατεύοντας ζωηρά.

Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και ανακάτεψτε το απαλά με την σαντιγύ.

Φέρνουμε την πιατέλα !

Ραντίζουμε τα παντεσπάνια με το σοκολατούχο γάλα και ενώστε τα (αφού τα έχετε βάλει στην πιατέλα...) απλώνοντας ανάμεσα την γέμιση.

Καλύψτε την επιφάνεια της τούρτας με σαντιγύ και στρώστε καλά με μια σπάτουλα.

Βάλτε την υπόλοιπη σαντιγύ σε κορνέ και διακομίστε τα τοιχώματα της τούρτας.

Διακομίστε και με την τρούφα και τα σοκολατένια κουφετάκια!

:D

Μαράκι είναι πολύ εύκολη κι απλή!!Αν πάρεις κι έτοιμο παντεσπάνι γίνεται στο πι και φι!!!! ;) Δεν θα κουρατσείς!!!Αλλιώς δεν θα στο πρότεινα!!!! ;)

Μαράκι μου αν είναι να μην κουραστείς κάνε αυτό που σκέφτεσαι...ωραία θα είναι... αλλά και να μην κάνεις κάτι "μεγάλο" τώρα θα έχεις ευκαιρία τα επόμενα χρόνια να κάνεις όσα σκέφτεσαι... ;););)

Ευγενία ευχαριστούμε για την συνταγή!! Την αποθήκευσα!! :lol::lol:

Πωπω...Ευγενεια τελεια η τουρτα !!!

Μπραβο χρυσοχερα μαμα!!!!!

Παιδια ηταν ενα παροδικο θεματακι με ανισυχιες κλπ...εειμαι ΟΚ με αυτο τωρα..

απλα μου εκανε εντυπωση...οι 2 υπερυχοι ειχαν 1 μερα διαφορα...πολυ κουφο ε;;;;

Δεν καθομαι να ασχολιθω παραπαω!!!..μονο κακο θα μου κανει...

Γιελιζ αμα σου πω οτι και ργω παρολο που δεν τρελαινομαι....δεν αγοραζω ροζ...

παιρνω συνηθως λευκα η κοκκινα γι ακοριτσακια.

Επισης το Σαββατο πηγαμε στα Τζαμπο με την αντρα μου...ηθελα να παρω παιχνιδια- γιατι λαμπαδες θα παρω απο καποιο φιλανθρωπικο παζαρι- και δεν εβρισκα τιποτα

Κάντην με την πρώτη ευκαιρία!!είναι πολύ ωραία και ελαφρυά τούρτα!!άρεσε σε όλους!!

Μαράκι τίποτα δεν είναι μεγαλύτερο από το δώρο που του ετοιμάζεις!!!Οπότε μην αγχώνεσαι.... Πάνω από όλα να είσαι εσύ καλά και ξεκούραστη!! ;)

Γιελήζ κι έμένα μου αρέσουν πολύ τα κόκκινα στα αγοράκια!!!

Χρύσα μου, μην αγχώνεσαι. Της κουμπαρας μου της είπαν ότι το παιδι εχει συνδρομο down στην αυχαινικη και αναγκάστηκε και εκανε τροφοβλαστη και κοντεψε να το χασει το μωρο. Και τελικα ουτε οι μετρησεις της αυχαινικης ηταν ανησυχιτικες. Απλως ΒΛΑΚΑΣ αυτος που της το ειπε!!!!!

Εγω παντος σου εστειλα ΠΜ αν θελεις κάποια βοηθεια σχετικα με τους γιατρους.

Ευγενια, τέλεια η τουρτα, μπραβο!!!!

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!!! Και καλη εβδοαμαδα!!!

Τι κανετε? εγω πηγα πρωι πρωι για την καμπυλη σακχαρου και κατι αλλες εξετασεις αιματος.

Ευτυχως δεν ηταν τοσο αηδια οσο περιμενα. Τωρα τα αποτελεσματα θα βγουν αυριο το απογευμα, ολα μαζι.

Σημερα δεν θα παω για δουλεια και αποφασισα να "κοπροσκυλιασω" ολη μερα :lol::lol::lol::lol:

Θα παω λιγο για ψωνια και για καφε με μια φιλη μου αργοτερα.

Το Σαββατο ειχα κομμωτηριο και εκοψα τα μαλλια μου κοντα.....ο αντρας μου φρικαρε μολις με ειδε :shock::shock::shock:

Επισης ψωνισα μερικα πραγματακια για το μπεμπε μου. Μερικα φορμακια, ζιπουνακια, πανες, σαλιαρες....

Εβγαλα ετικετες αλλα θα τα πλυνω αργοτερα να ειναι φρεσκα!!!!

Θελω να ξεκινησω και μαθηματα ανωδυνου και αναπνοων και εχω ψιλοαγχωθει!!!!!

Απ'οτι διαβασα στα γρηγορα εσεις ολα καλα σε γενικες γραμμες!!!!

Ευγενία μου αυτό είναι το μόνο σίγουρο....ο γιος του είναι το καλύτερο δώρο! Χθες έβλεπε ποδόσφαιρο κι ο μικρός έριχνε δυνατές κλωτσιες...Και μου λέει "είδες του αρέσει το ποδόσφαιρο.Πρέπει να πάω να πάρω και ρουχαλάκια για την εξοδο από την κλινική από το μαγαζί της ομάδας μου" :lol::lol: Ο καθένας με τον πόνο του..

Οσο για την τούρτα έχω το πολυμίξερ που δεν χρειάζεται να κάνω και πολλά και έχει και βιβλίο συνταγών με τούρτες οποτε κάτι θα φτιάξω...

Θα δούμε..Θα πάρω μια φίλη μας που ειναι μανούλα σε κάτι τέτοια να το οργανώσουμε!

Καλημέρα Μάχη μου...καλά αποτελέσματα...με το γεια οι αγορές και καλές βολτίτσες!!

χρυσα μου καταλαβαινουμε την αγωνια σου αλλα ρε συ πως γινεται ο ενας να μην δειχνει κ ο αλλος να δειχνει?επειδη δεν γνωριζω τιποτα κ για τα δυο που σου ειπαν φανταζομαι πως δεν θα ειναι κατι σοβαρο.να σε ρωτησω ομως κατι?δεν σου ειπαν να κανεις αμνιοπαρακετηση(αν σε παιρνει η εβδομαδα) για να βεβαιωθεις κ να μην εισαι μεσα στο αγχος κ την αγωνια?μια ξαδερφη μου της ειχαν βρει φυσιμα κ την εκανε κ τελικα ολα ηταν μια χαρα.το παιδι δεν ειχε τιποτα.οπως καταλαβαινεις λαθη γινονται.οπως κ να εχει μια τρομαρα κ λαχταρα την περνας.

Καλημέρα Μάχη μου!!! Καλά αποτελέσματα και με γειά το μαλλί!!!!

Κοριτσάκια εγώ σας αφήνω πάω μία βόλτα στη μαμά μου!! Τα λέμε μετά!!! Φιλάκια!!!

Μάχη μου καλημέρα!!με γεια το μαλλί... μεγάλη αλλαγή γι αυτό επαθε σοκ ο άντρας σου ε?? :shock::shock: Εσένα σου αρέσουν????

Με γεια και τα ρουχαλάκια!!!καλοφόρετα!!!Κι εγώ το Σάββατο έλπυνα τα πρώτα!! Τι ωραία είχα ξεχάσει πόσο μικροσκοπικά είναι!!!! :D:D:D

Αντε καλές προετοιμασίες να έχουμε σιγά σιγά!!!

Καλημερα Μαχη..καλημερα συμπεθερα!!!

Μια χαρα Μαχη μου καλη βολτα!!!

καλα ψωνια και μεγεια οσα πηρες!!!!

τελεια!!!

Μιχαελλα μου ο γιατρος που μου εκανε την Β επιπεδου συστησε..ο γυναικολογος μου παλη ειπε οτι δεν χρειαζετε γιατi στην αυχενικη δεν υπαρχει το παραμικρο δειγμα για κινδυνο...

δεν ξερω αληθει απως γινετε να δειχνει ο ενας και ο αλλος να μη δειχνει...

ξερω και εγω..απλα καποιοι γιατροι ισως να ξερουν να διαβαζουν πιο καλα τους υπευχουν ςπο καποιους λλαους....εχεου περισσοτερη εμειρια και μπορουν να διακρινουν ποτε και ενα υπαρχει προβλημα..

ιδεα δενε χω...

θα περιμενουμε λοιπον να γεννηθει το ζουζουνι και βλεπουμε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...