Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έφαγα μισό κιλό ντομάτες μέχρι να σας διαβάσω. Και όταν πήγα να γράψω ξυπνησε η Ιλιάνα.

Ωραίες φωτογραφίες! Παναγιώτα είσαι σαν να μην γέννησες. Μόνο σε μένα κατσικώθηκαν τα κιλά...

Α ρε Φρανίτα... Και ήθελα να σε δω. Τι κρίμα που φεύγετε. Καντε μια στάση και από εδώ.

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα. Πρώτη φορά που ήμασταν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Πήραμε το λεωφορείο και είχαμε δυο καρότσια. Με κοντομάνικα ήμασταν. Τώρα όμως έπεσε η θερμοκρασία και έχει καταιγίδα.

Πάω να τελειώσω τη βαλίτσα της Ναταλίας. Εχω λίστα για το τι πρέπει να βάλω. Νυστάζω και πρεπει να μαζεψω.

Γωγώ ώρα για το νεο τρενο! Η κοιλια μου σου ρίχνει με τόσες ντομάτες!!!

  • Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καταρχήν να σχολιάσω το καινούργιο συμπεθεριο :mrgreen: το κατάλαβα απο χθες με το νταιζη ντακ αλλα είπα να περιμένω.. :mrgreen: συγχαρητήρια συμπεθερες τα πανε καλα τα παιδιά ;

ΘΟυλη ειλικρινά συγκινήθηκα και έκλαψα γιατί κανονικά θα ήμουν κ εγω μαΖι τους και θα περνουσαμε τέλεια με τον Κώστα. Τώρα Σκέφτομαι ότι μέχρι να παει σχολείο σπάνια θα πάμε σε παιδικό πΑρτυ.. Ουφ..

Επίσης Σκέφτομαι ότι τον Αύγουστο που θα έρθω στην Ελλάδα δεν θα είναι καμία στην Αθήνα τις λίγες μέρες που θα είμαι εκει .. Τις υπόλοιπες θα είμαι στην Ξάνθη.

Θέλω να σας πω διΑφορΑ αλλα ας μην χαλασω το κλίμα τώρα.. Μόνο να ξέρετε ότι σας αγαπώ και σας Σκέφτομαι :oops::D:):D φιλακια καληνυχτα

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Ουαου..φανταστικη αναμεταδωση του Παρτι..Μπραβο Γωγω τελειο ρεπορταζ!!!!

Να σχολιασω φωτο;;;..καλα παναγιωτα..κουκλαρα εγινες!!!!! Ησουν που ησουν….τωρα εισαι απλα θεα!!!!..επισης φιλεναδα σορυ που θα σε απογοητευσω..αλαλ ο ΝΙκολας μοιαζει πιο πολύ του προφεσορα τωρα που μεγαλωνει….

Φρανιτα Θεα..σιμπινι..ολα τα λεφτα..αυτο το παιδι μαζι με τον Μανωλακι και τον ΦΙλιππο της Βενης..ειναι η αγαπημενη μου τριαδα!!!!

Η Σισσυ το φαη το βαζει στον εγκεφαλο..δεν το συζητω..αλλα ακομα και όταν τρωει παραμενει μια γλυκα

Αφρο οντως εχει μονο κοιλια..ολη η υπολοιπη εισαι όπως ησουν..οποια σε δει από πισω δεν θα καταλαβει ότι εισαι εγγυος!!!!

Επισης η μπουτονιερα της Ιωαννας είναι Οοοοολλλλαααα τα λευτα..στιλ από κουνια που λεμε..και εσυ Γωγω…απαπα..κακασχοιμη βρε παιδι μου…χαχαχαχαχαχα

Ο μανωλης πολύ σοβαρη φατσα..σαν μεγαλο παιδακι είναι…και το τραπεζι πισω…αχ με κολαζετε!!!!!

Μπραβο σας..περασατε τελεια και ειστε ολες υπεροχες μαζι με τα μωρακια και τα παιδακια σας!!!!!

Αυτά γι ατην ωρα…παω να δουλεψω λιγακη και θα σας γραψω τα νεα μας

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
    • Αχ και γω πεθαίνω με το παραμικρό κουράζομαι με πονάει η μέση μου και σαν μη φτάνουν αυτά σήμερα νόμιζα όταν θα κατουρηθω πάνω μου σαν κάτι να με παταει 🤦
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Κοίτα όμως κι εσύ να είσαι καλά, και ότι έγινε έγινε.. ας το πίσω και συνέχισε τη ζώη σου..!!! Με πολύ αγάπη..!!! 🫶🏻
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...