Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα !!!!

πρωτη πρωτη σημερα !!!

ομικροσ ξυπνησε στισ 8 και δεν ηρθε στο κρεβατι μας ....βγηκεστο σαλονι να παιξει με το παιχνιδακι που ειχε κοιμηθει αγκαλια το βραδυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα φευγει ο αντρουλης μου ,ερχετε η μαμα μου και ο υδραυλικος ....ασχετο

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

καλα ρε ποσα γραφετε;;;;;;;

αμα καποιος εχει λιγο φορτομενο προγραμμα...δε σας προλαβαινει με τιποτα!!!!!

εχω χασει τη μπαλα με 3 μερες που δεν σας παρακολουθω!!!!!!

επιτελους ματα απο σχεδων μια ευδομαδα χαλια υπνου ο φοφος κοιμηθηκε σημερα σερι παλη απο τις 10 μεχρι τις 7...πωπω..ποσο τελεια ηταν...

λοιπον..σημερα εχω πολλες δουλιες..αλλα οσα και να γραψετε..να ξερετε..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!!!!

αυτα....

παω να σας διαβασω!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

ε στείλετε μας πμ εμάς τις ξενιμένες με όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες!!!! Μιτσάκηηηηηηη :roll::roll::roll::roll:

χαίρομαι που περάσατε ωραία, τα λέμε μετά :x

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Δηλαδή τί καλημέρα....Καλησπέρα!!!!

Που είστε βρε κοριτσάκια να μας πείτε τα νέα;;;;

Παναγιώτα την πήραμε την Πόλη;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Έλενα τέλεια!!!! Πάντα τέτοια βρε!!!

Καρολ ό,τι πρέπει π τίτλος!!!

Χρύσα πες ρε για τη Β'επιπέδου...

Όλα οκ;;;

Aφροδίτη, Argi, Αναστασία πολλά φιλιά!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Μπράβο Γωγώ! Εισαι καλή στα πάρτυ!

Αργυρούλα αν στις 16 Απριλίου είστε Βερολίνο (και όποια άλλη είναι εδώ - λέμε τώρα) κάνουμε παρτυ στη Νατ. Γίνεται 5 χρονών.

Κοιμήθηκα και εγώ 12-6 και επεσα σαν σακί με άμμο. (67κιλο και όχι 25κιλο!!!). Που να κάνω σεξ έτσι όπως ήμουν...

Τώρα ειναι στον κήπο και παίζουν. Μεγάλη επιτυχία τελικά.

Εγώ έκανα μπάνιο (!), βάφτηκα, ντύθηκα όμορφα και θα πάμε πρώτα στον ζωολογικό κήπο και μετά για φαγητό. Θέλω να αλλάξει η ψυχολογία μου λιγάκι. Ο καιρός βοηθάει.

Έχω να ετοιμάσω και τη βαλίτσα για τη Ναταλία μου. Τρέμει το φυλλοκάρδι μου, αλλά πρέπει να τη αφήσω να πάει.

Πίνω το καφεδάκι μου και φεύγουμε.

Καλη σας μέρα!

Δημοσίευση

Καλησπέραααααααααααααααααααα.....Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;;;;;;;;;;;;;;;; :D:D:D:D:D

Αθηναίες μουυυυυυ σας ευχαριστώ πάάαααααρα πολύ που ήρθατε χθες στο πάρτυ μας αν και δε σας χόρτασα μωρέ...Δεν πρόλαβα να σας δω...Γινόταν πανικός... :?:?:?:? Εγώ και η Ιωάννα σας ευχαριστούμε πάαααααααρα πολύ για τα δώρα σας..Ήταν όλα υπέροχα!!!!! :x:x:x Αλήθεια!!!!

Η Βασιλικούλα της Δήμητρας για μια ακόμη φορά ήταν τόοοοοοοσο ήσυχη και έχει γίνει κολλητούλα με τη Χαριλίνα... :D:D:D

Η Χαριλίνα της Σίσσυς είναι τόσο γλυκιά..Το λατρεύω αυτό το κορίτσι.. :x:x:x Αφού έφαγε το φαγητό της, είχε πάρει ένα πιάτο και μου ζητούσε τούρτα... :lol::lol::lol::lol: Φυσικά και τη σέρβιρα πρώτη πρώτη.. :):) Και μετά από αυτό επισκέφθηκε την τουαλέτα μας να μας χέσει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι μουυυυυυ είσα θεά...Έχεις αδυνατίσει πολύ... ;););););)

Α!!!!Τα παπούτσια της Ιως να τα πάρεις 22 τέλικα...Όχι 21..Ακους;;;;Μας έφεραν άλλο ένα ζευγάρι all star κι αυτό 23 και της το δοκίμασα σήμερα με την ησυχία μου..Ένα νούμερο θέλει μικρότερο... :lol::lol::lol::lol:

Φρανι τέλειος ο Σεμπάστιαν...Πολύ καλό παιδάκι..Τον περίμενα πιο αντάρτη.... :D:D:D Μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σας είδα ε;;;; :(:(:(

Παναγιώτααααααααα μουυυυυυ ο Νικόλας τι ήσυχος ρε..Και τι κούκλος... :D:D:D:D Ούτε ακουγόταν το πουλάκι μου..Και το νινίιιιιιιιιιιι τι καλό.... :x:x:x:x:x:x Και ο προφέσορας πόσο σε βοηθάει... ;););) Σας ευχαριστώ που ήρθατε ρε.... :x:x:x

Α!!!!!Το κολάν της είναι τέλειο..Της κάνει..Η μπλούζα είναι λίιιιγο κοντούλα νομίζω, αλλά δεν πειράζει..Θα πετάμε την κοιλιά μας έξω... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροοοοοοοοοοοοο μου δεν ξέρεις πόσο με συγκίνησες..... :x:x:x:x:x:x:x Σε ευχαριστώ που μου έφερες το δωράκι για την μπεμπούλα που είχες πάρει για τη δικη σου μπεμπούλα, αλλά τελικά είναι μπεμπης... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με έλιωσες με αυτό...Ο Μανωλάκης όπως πάντα ΚΥΡΙΟΣ..Και ο Κώστας πολύ καλό παιδί.... :x:x:x

Και ας πάω τώρα στην παπιοοικογένεια.....Δεν έχω δει πιο ατίθασο παπί..... :lol::lol::lol::lol: Επειδή δεν είχα λιμνούλα όμως, το μικρό παπί ούρλιαζε...Έβγαζε κραυγές... :lol::lol::lol::lol::lol: Η μαμά Καρολίνα σούργελο σε αντίθεση με τον μπαμπα Αντώνη που ήταν τόοοοοσο ήσυχος.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τέλειο το παιχνιδάκι σας Καρολινάκι... ;););)

Οι υπόλοιπες που θέλετε λεπτομέρειες, τι να σας πω ρε κορίτσια..Έχασα πολλά σκηνικά... :?:?:? Πηγαινοερχόμουν και δεν τις είδα πολύ...

Η Σίσσυ απ'ότι είδα γέμισε 5-6 φορές το πιάτο της.. :@):@):@):lol::lol::lol:

Η Παναγιώτα μου έλεγε ότι το βράδυ θα έκανε "όργια" με τον προφέσορα για να του ανταποδώσει τη χάρη.... [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]

Η Καρολίνα είχε πρήξει την παπένια να μιλήσει.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Αφροοοοοο καθόταν με την κοιλιά της και ο Κώστας ντάντευε το Μανώλη....

Η Φρανίτα όλη την ώρα κυνηγούσε τον Σεμπ... :lol::lol::lol:

Η Δήμητραααα καθόταν ήρεμη...Κι εγώ δεν την άκουσα να τραγουδάει στην παπένια.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Περάσαμε καλά, αλλά στο τέλος τα πόδια μου είχαν γίνει τούμπανο.... :?:?:?:? Είχαν πρηστεί τρελά...Θέλω να γεννήσω..Η κοιλιά μου νομίζω ότι έχει κατέβει πολύ..Πονάκια έχω που και που, αλλά δεν ξέρω,,,, :?:?:?

Νατασάκι, Θουλάρα χαίρομαι που σας ξαναβλέπω στο τρενάκι.... :D:D:D:D Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

Αθηνούλααααα είσαι ηρωίδα... <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'>

Επίσης, σας κόπηκαν τα ποδια με το ατσειάκι του Μιτσακίπου ε;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε θα μπω από το i-phone του Γιώργου να σας ενημερώσω αν γεννάω και θα σας βάλω και φωτο της μπέμπας, όοοοοοοταν έρθει..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζι την βάλατε στο ψηλό κρεβάτι;;;;; :o:o Για πες.... :D:D:D:D

Λενάκι τι έχει η Ειρηνούλα;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Να σας βάλω και φωτος να δείτε;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::-?:-?:-?

Θα βάλω και στο Fb.... ;);););)

Α, θα βάλω και την κοιλάρα μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Zenia z μ' άρεσε αυτό.. αλήθεια είναι. Όσο υπάρχει ο σύζυγος που είναι ο συνδετικός κρίκος παριστάνουμε τις οικογένειες..!!! 👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...