Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

καλησπέρα κουκλές

Λένα ο΄ταν έρθεις να το αλλάξεις έλα να πάμε μαζι ενα καινοπυργιο ειναι λιγό πιο κάτω απο το Δημαρχειο,

Θούλη περαστικά στο Θοδωρη σου, οταν ειχα καψει το χερί μου που πεταχτηκε ο λουκουμας και εσκασε πανω στα δακτυλα ο εξυπνος γιατρος στο νοσκομειο αφου με ρωτησε γιατι πηγα μου λεει να βαζεις ταχινι τιποτα δεν εχεις, την επομενη μερα το χερι μια φουσκλα παω σε ενα γνωστο εδω και ειχα εγκαυμα 2 βαθμουκαι πηρα 100 φαρμακα, μη τον αφησεις να πας στον γιατρο

Η πιπιλα τι σε πειραζει? εγω παρακαλουσα να παρει γαιτι ειχα διαβασει καπου οτι σωζει απο τον αιφνιδιο :roll::roll:

Η δικια πριν λιγο εκανε εμετο απο τα φλεματα αυριο θα παμε στον γιατρο γιατι αναπνεει σαν την γατα που εφαγε τριχες :o:o:o

Α να ρωτησω κατι οταν εχεις ωορυξια εχεις ανεβασμενη θερμοκρασια ή μια μερα πριν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να μαι και γωωωωωωωωωωωω!!!!

Σας διάβαζα διακεκομμένα σήμερα!!!

Είμαστε καλά! Τα κορίτσια μου κοιμούνται και γω έκατσα επιτέλους να σας γράψω!!!!

Θου περαστικά στο Θοδωρή ρε! Πάντως δεν έδειξε να τον νοιάζει και πολύ!!! ;););)

Είχαν πολύ γέλιο με τη δικιά μου στην παιδική χαρά!!! Ξεκαρδίστηκε στα γέλια με τον Θ!!! Πάτησαν και κάτι τσιρίδες το ένα με τ'άλλο!!! Η Ειρήνη έλεγε συνέχεια 'Γιατί λέει έτσι ο Θοδωρής;;;' δεν καταλάβαινε τί της έλεγε και γελούσε.

Α Θου πρόσεξες τις μαμάδες με τα καρότσια πως μας κοιτούσαν;;;;; :shock::shock::shock:

Σα να βλέπαν ούφο!!!!

Αναστασία 2 εμβόλια μαζί ρε;;;; Τη καημένη μου...

Νομίζω πάντως πως μεγαλώνοντας θα το ξεπεράσει. Η Ε την τελευταία φορά που έκανε εμβόλιο είπε ένα 'αχ' και μετά ρώτησε τη γιατρό 'γιατί μου έκανες ατουάζ;;;' (τατουάζ) ντοινγκ ντοινγκ. Επίσης πότε θα πας στον Παπαβέντση;;; Έχω και το τηλ που μου ζήτησες.(που λέγαμε χθες)

Βενι παω να δω φωτο!!!! Φιλάκια στη μουρίτσα! Όσο πάει ξανθαίνει ο μικρός!!!

Λαλα εμένα δε με πήρες τηλ......

:((:((:((:((:((

Δημητρούλι χάρηκα για το μωράκι! Καλά απότελέσματα αύριο!!! Αν και καλά θα ναι όντως!!!

Λένα με κάνεις και κοκκινίζω ρε :oops::oops::oops:

Νατάσα και να μην το ταίσεις μια μέρα δε θα πάθει τπτ. Εγώ την πρώτη φορά που πήρα μονομάχο τον ταιζα κάθε μέρα αλλά έβλεπα πως δεν τρώει τπτ. Έτσι σταμάτησα να το ταίζω. Το είχα ένα μην ατάιστο όταν κατάλαβα πως τρώει τελικά!!!! Είμαι ζώον το ξέρω!!!

Μωρή Γωγώ λίγα έγραψες ρε σήμερα!!! Πως πας;;; Νιώθεις τπτ;;;;;

Αφροδίτη κουράγιο μάνα! Η ουρά σου έμεινε!!!!

Παναγιώτα μου δε σε πετυχαίνω! Φιλάκια!!!

Γιώτα εγώ δεν το πιασα αυτό με την ξανθια...

Πότε το έγραψες;;;

Λένα πως είσαι;;; Με τα ψυχολογικά σου εννοώ...

Χιονούλα μανούλα δεν μπορώ να σε βοηθ'ησω γμτ...

Πιστεύω πως κάποτε θα στρώσει! (Ξέρω τώρα σώθηκες με τη συμβουλή μου!)

Μαργαρίτα περαστικά σας!

Η Σισσιώ και η Έρη δε φάνηκαν σήμερα!

Ξαναγειααα!!!!

Ελενακι μακαρι να μην επαιρνε χαμπαρι κ μενα!Με το που βλεπει το γιατρο σπαραζει στο κλαμμα... :(:(

Καλα σημερα καθε 3 δευτ αλλαζε αγκαλια απο μαμα σε μπαμπα!Εψαχνε σωτηρα!!!!! :lol: Γιαβρακι μου!!!

Αφρο κουραγιο ρε συ...1000δικια εχεις κ μην αγχωνεσαι για τον Μανωλη-μικυ μαους! ;)

Γωγουλα εσυ πως νιωθεις???Γιατι μπορει η κοιλιτσα σου να ειναι μεγαλουλα αλλα σε ειδα πολυ..Τσαπερδονιτσα!!!!Δεν μασας απο βαρος!

Εκανες καλε προσπαθεια για κοψιμο πανας???

Θουλιτσα νομιζω πως δεν μπορω πεμπτη...Ειμαι στους δρομους Σ-Κ -Δ..Τεταρτη ελεγα να παω κεντρο γιατι θα εχω καθαριστρια στο σπιτι....Δεν μπορω κ Πεμπτη...Εχω ψοφησει!Θελεις αν ακυρωθει το ραντεβου με τη φιλη μου να ερθω την Τεταρτη?

Η φαση ειναι πως τωρα που θα αλλαξω αυτοκινητο σκεφτομουν να φτασω τα 60000χμ σε αυτο γτ τοσα εχουμε πληρωσει(απ'το λιζινγκ)!Ε...με τοσα πηγαινελα τα κουτσοκαταφερα!!!Αλλα 750χμ μου μεινανε! :P:P

α!Γωγω!Ο Α ειναι βιοτεχνης...Εξαγει γυναικεια(συνηθως) ρουχα...Αυτη ειναι η βασικη του δουλεια...

Μαρια τι ειναι το "επληθη"? :?

να ερθετε ρε συ!Να πιουμε καφε!Εισαι κοντα!

Νατσασουλα το θηλασες το ακακο ψαρακι σου??? :lol::lol::lol:

μονο μια μανα ειδ ΠΩς ΜΑς ΚΟΙΤΟΥΣΕ..σα ουφο..οπως το πες

οσο για τη ειρηνη..καλε ξες τι καλα μιλαει ο θοδωρης???????αληθεια..τα λεω ολα πλεον..κ κανει προτασεις..

θα τον ακουσεις κ θα δεις.

για πιπιλα δε σχολειασες :oops:

Άφρο είναι λογικό να νιώθεις έτσι, δεν μπορεί να έρθει η μαμά σου ή η πεθερά σου για λίγες μέρες να ξεκουραστείς?

Δημητρα δεν ξέρω για τις 3 μετρήσεις λογικά η 3η μέτρηση θα πρέπει να είναι κάτω από 1,20

Με τις 5 μετρήσεις είχα κάνει 2,5 ώρες

Τι καλά που βγήκε το ανηψάκι :D:D:D:D:D:D:D

Θου τι σ'επιασε με την πιπίλα τύψεις?????????

Για ταξιδάκι που ρώτησες το επόμενο μάλλον θα είναι Χίο :D:D:D:D:D:D:D

Αναστασία 500γρ σε 1,5 μήνα??????????????? μπράβο την Άννυ γάλα με φουλ λιπαρά έχεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για πες τι σου έλεγε ο παιδίατρος για τον θηλασμό?????????????

Λενάκι πως είστε? η Ειρήνη ηρέμησε?

Είδα τις φώτο από το πάρτυ και είναι τέλειες :D:D:D:D:D:D:D

Θέλω όμως κιάλλες

Λένα που είσαι????????????????????????????

Πήραμε και τροφή για το ψαράκι και γλίτωσε τον θηλασμό :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα ο Μιχάλης νομίζει ότι το φέρατε για εκείνον οπότε την επόμενη φορά που θα σας δεί σίγουρα θα σας ευχαριστήσει :D:D:D

Μαργαρίτα περαστικά στην μικρή σου

Νατασσα μου ευχαριστω που ρωτας. :) Ειμαι καπως καλυτερα,εφτιαξε ο καιρος και ανεβηκε η ψυχολογια μου.Βεβαια εχω και τις μαυρες μερες μου ακομα αλλα κανω πως δεν τις βλεπω ;) Ηρεμησε και ο μικρος και βαζω τα δυνατα μου καθε μερα να ειναι καλυτερη απο τη προηγουμενη. Εσεις καλα διαβαζω και πολυ σας χαιρομαι! :)

Μαρακι θελω και εγω προφιτεροοοοοοοοοολ!!!! Αλλα επειδη ειναι δυσκολο να βρω εδω μολις χτυπησα 2 κρεπες με Νουτελα να στανιαρω! :lol:

Αναστασια μια χαρα αναπτυσετε η Αννυ!! Φτου φτου!

Νατασσουλα εχω πεθανει στο γελιο απο το πρωι με το χαρακι και τον θηλασμο! Σκεφτομαι την σκηνη και γελαω μονη μου! :lol::lol::lol:

h peuera mou an kai thelei polu den mporei ....

h mama mou tha erthei otan fugei o kwstas alla gia liges meres alla den kserw kata poso tha me boithisei h tha mou spasei ta neura xirotera .

idanika tha htan h pethera mou alla eilikrina den mporei kai kserw poso stenaxoriete giati etixe tora na th xriazome kai na mhn ginete na katebei .

h mama mou kai na erhei .....oute stis kounies mporei na ton paei ,oute kserei na paizei mazi tou (les kai epaikse pote me emas!!!) oute plintirio(den to katalabenei kai den thn empisteuome ) na balei oute sidero (toso arga pou sideronei tsatizome kai ta kanw egw ) ...ante ena fai kai ayto me upodiksh kai boithia mou ....afisteta otan megaloei o antropos.....

shmera pige o K ton mawlh sthn tsoulithra ...apantish manwlh otan tou to eipame "oxi paei toukika katsei miki"...oxi den paw tsoulithra tha katsw na dw miki :lol::lol::lol::lol::lol:

kala lenaki simptosh !!!kai egw efaga 3 fetes me merada!! :D

Νατασακι νομιζω πως δεν ειμαι σε φαση να παω ακομα στον Παπαβεντση...Γτ αν μου πει ευχαριστα πραγματα θα εχω να "πεισω" τον Α κ ΣΙΑ κ αν μου πει "δυσαρεστα"...Θα χωθω κατω απ'τη γη!

Το αλλο τηλ θα μου το πεις απο το τηλ! :D

Βρε σιγα μην σας τηλ ολες η Λαλα!Θα χρεωνεται η κοπελα απο γερμανια!Ορεξη σας εχει!(Λαλα το τηλ μου ειναι:69784.... :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::P:P:P )

Μαργαριτα ειναι φυσιολογικο να εκανε εμμετο λογω φλεματων...Περαστικα!

Α!!!ΘΟΥΛΗ!!!!

Οταν καααααποτε (περιπου 3-4μην) ειχα δοκιμασει πιπιλα στην Αννυ...Συνηθως δεν την επαιρνε!

2 φορες την κρατησε 1-2 λεπτα...Και 1 φορα της την εδωσα βραδυ...Κοιμηθηκε κ πιπιλιζε!Καθομουν με το ρολοι στο χερι κ μπαινοβγαινα στο δωματιο για να δω ποτε θα την φτυσει!Στη μιση ωρα πηγα(μεσα στη στενοχωρια) κ της την εβγαλα!Μα...ΜΙΣΗ ωρα με την παλιοπιπιλα,ελεγα!!Ε!Απο τοτε δεν την ξαναπηρε ποτε!!!Και να θελα!!! :lol:

Ναι βρε κοριτσια!550γρ με το φανελακι!Και εκανε 3 φορες κακα πριν παμε!!!

δεν το λεω για καλο...ουτε για κακο!Για παραξενο!!!

Ο γιατρος μου ελεγε (οτανκουβεντιαζαμε το θεμα 'δεν τρωει") πως εχασα το παιχνιδι εκει κοντα στους 6 μηνες!Γτ επρεπε να της αρνηθω στηθος και να δινω ξανα κ ξανα αλεσμενα!Συνεχεια επρεπε να το κανω!Και να φτασω λεει(ας πουμε περιπου στους 8-9μην) να θηλαζω μονο πρωι-βραδυ οπως κανει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! =))=))=))=))=))

Του ειπα πως ο "ολος ο κοσμος" που μου αναφερει αποθηλαζει οταν το κανει αυτο!και εκεινος επεμενε πως ξερει παααρα πολλες μαμαδες που το κανανε κ θηλασαν μεχρι κ 1,5 χρονο!!! :shock::shock::shock:

Εγω παλι-του ειπα- πως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!!! :lol::lol::lol: Και ο Α πηγε να του πει "ελα γιατρε,αφου δε βγαζετε ακρη!" για να μη συνεχισουμε την κουβεντα!Και μετα λεω κ στον Α "Γτ Α???Θα ηθελες το παιδι μας να αποθηλασει στους 6-8 μηνες?Θα σου φαινοταν αρκετο? :-w:-w:-w:-w "

Οχι,οοοοχι!Ειπε...

Καλεεεεεε 12 πηγε κ εγω γραφω????Ααααααα πρεπει να κοιμηθωωωωω!

Λενακι μπραβο που νιωθεις καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!

καλε νατασσουαλ που ζεις??? το μισο κiλo μπαινει με cookies!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

πλακιτσααααααα :lol::lol::lol::lol:

ρε αφροδιτη θες λιγη ξεκουραση..αληθεια δεν εχεις καποιον να ερθει για λιγες μερουλες? :?

μιτσακι τι καλα με τον ανηψιο!!!!!!αντε μπραβο!!! :):):):):):):)

καλε που θα πατε????? να ερθω αν μπορεσω??? για πρωι λετε ή απογευμα? :?

μαργαριτα περαστικα της μωρε!!!

καλε πολυ συμπαθητικη εισαι και εσυ!! :D:D:D:D:D

μαρθουλα εσυ μην πας αλλα τον μικρο παντον!!! :lol::lol::lol:

καλε οχι για το σημαδι αλλα μην κανει μεγαλη φουσκαλα και σπασει στο παιχνιδι και μολυνθει.. :?

νατασσα ψαροδωριστρα :lol::lol::lol: στις εστειλα!!!!!

ο μιχαλακης που λετε ειναι θεος!!!

του πηγα ενα πλειομομπιλ και μολις το ειδε χοροπηδουσε και φωναζε το ηθελα το ηθελα αυτο ηθελα!!!!!! μα τοση χαρα δε νεχω παρει απο δωρο!!!!!!! :x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

μαργαριτα την πιπιλα την αποφευγεις σε μωρο που θηλαζει για την συγχιση θηλων και για τον φοβο να πηδηξει γευμα..

για την ωορυξια δεν ξερω... :?

γωγω πως πας? κανενα σημαδι???? :D

αναστασια να πας στον παπαβεντζξ με τον αντρα σου..εκει θα βρεις τα δικια σου σε αυτα που προσπαθεις να του εξηγησεις..βεβαι και αυτο λεει πως μεχρι τον χρονο πρεπει να τρωει το μωρο αλλα δεν ειναι ολα ιδια μωρε!!!!! η μικρη τρωει μπισκοτα τι να κανουμε??? :-p:-p:-p

καλο βραδακι!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια

ευτυχως δεν βηχει στον υπνο της #:-s#:-s#:-s

Αφροδιτη και ΛΕΝΑKI μονες με 2 παιδια? χαρας το κουραγιο σας για μενα οσες δεν εχετε βοηθεια εισαστε ηρωες

Θουλη νομιζω ο μικρος μοιαζει πολυ τον θοδωρη

επισης αν πας στα πεθερικα σου παρε τηλ να πιουμε καφε

Εγω στην εγκυμοσυνη ειχα κανει μονο 2 μετρησεις μια πριν την γλυκοζη και μι μετα απο μια ωρα :|

Εγω παλι-του ειπα- πως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!!! :lol::lol::lol: Και ο Α πηγε να του πει "ελα γιατρε,αφου δε βγαζετε ακρη!" για να μη συνεχισουμε την κουβεντα!Και μετα λεω κ στον Α "Γτ Α???Θα ηθελες το παιδι μας να αποθηλασει στους 6-8 μηνες?Θα σου φαινοταν αρκετο? :-w:-w:-w:-w "

Οχι,οοοοχι!Ειπε...

χαχαχα Βενηηηηη!!!!

Σιγα μην το εφαγε βρε!!Μη με κοροιδευεις!!!

Στις φωτο που εβαλε στο φεις η αννυ εχει κατι στα χειλακια σαν σοκολατα!Και πραγματι της εδωσα ενα μπισκοτακι στης Λενας αλλα βαζω το χερι μου στη φωτια πως ισα που το δαγκωσε!Αλλα τωρα θα μας μεινει το ονομα πως τρωμε κουκις!χαχαχαχαχα γμτ!!!!!!!!!!

Παω νανι!!!Καληνυχτα!!!

χαχαχαχαχαχ!!!Ειδες Νατασακι???Την εσκισα!!!!χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαααααααααααα

Βρε μηπως εκανε λαθος ο ντοκτ?Αλλα το ειδα!13300!τεσπα!

Οπως βλεπετε ειχα σωστη ενημερωση για τον θηλασμο :(:(

Ελπιζω στο δευτερο να τα καταφερω καλυτερα αν και την Χρυσα την θηλασα 4 μηνες αρρωστισα με 40 πυρετο και δεν ειχα σταγονα απο την μια μερα στην αλλη :?:?:oops:

Τσα!!! :D Σας έλειψα;;; :P:P:P Το ξέρω!!

Εσείς δε μου λείψατε, γιατί σας παρακουλουθούσα, αλλά δεν έγραφα γιατί μου έπεσαν δουλίτσες μαζεμένες, ε... είχα και τα ψιλοψυχολογικά μου και όλα καλά!!!

Εμείς νονά έχουμε την κολλητή μου και είμαστε μια χαρα. Πλήρωσε τα βαπτιστικά (όλο το σετ) και την εκκλησία και σε όποια αγορά έκανε (εκτός σταυρού) με πήρε μαζί της.

Τώρα θα βαπτίσω και γω έναν αγόραρο, αλλά δε θα την πάρω μαζί μου την κουμπάροξεδέρφη μου. Μένει στα Γιάννενα και γω στην Αθήνα, οπότε κομματάκι δύσκολο.

Χαίρομαι που περάσατε τέλεια στο πάρτυ! Βένη είδα τις φώτο! Πολύ ωραίες ρε συ μπράβο!!

Μαρή Γωγώ τί ώρα είπες είναι το πάρτυ;;;

Αφρο μη λες κουταμάρες! Γενικα με ενοχλεί, το κάνω και γω, να δικαιολογούμαστε οτι πρήζουμε, αφού γι' αυτό είμαστε εδώ! :P

Ρε Θού!!! :cry::cry::cry: Το είδα το χεράκι και πόνεσα! :cry::cry: Μέχρι να πάει φαντάρος θα γιάνει όμως! :lol::lol: Με είχε κάψει και μένα η μάνα μου. Κόλλησε το σίδερο πάνω στο χέρι μου. Σιδερωνε το φανελάκι μου και εγώ βρήκα ώρα να χαιδέψω το κουνελάκι. Γενικά από τοτε είμαι πολύ επιρρεπής στα εγκαυματα! :roll:

Θέλω και άλλα να σχολιάσω, αλλά πηγε η ώρα 1:30 :o

Αύριο έχω πρόβα χτενίσματος με την κομμώτρια και την άλλη Τρίτη έχω πρόβα νυφικού. :D

Αύριο επίσης έχω και την πρώτη μου συναντηση γονέων και κηδεμόνων για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τις απεργίες των συμβασιούχων του Δήμου! :D:D Τρελή συγκίνηση! Η πρώτη μου φορά! :D

Α ναι δε σας είπα η Χαριλίνα απο την Προηγούμενη Τετάρτη χτυπάει κάρτα μαζί μου στο γραφείο!

Θα σας πω και άλλα αύριο.

Σήμερα η μικρή με ρώτησε που έιναι ο παππούς ο Στέφανος, φρίκαρα λίγο, δε μπορώ ακόμα να το διαχειριστώ... της είπα οτι είναι στον ουρανό με τον Θεούλη. Μετά με ρώτησε που είναι ο Θεούλης και της είπα πάνω απο τα σύννεφα, προσέχει τα παιδάκια και μετά με ρώτησε αν τον βλέπουν τα παιδάκια!! :shock::shock::shock: Μα που πάει και τα σκαρφίζεται;; Της είπα οτι τα παιδάκι είναι πολλά και γι' αυτό ο καλός Θεούλης έστειλε στα παιδάκια τις μαμάδες για να προσέχουν και να αγαπάνε τα παιδάκια τους και να τα φιλάνε και να τα αγκαλιάζουν για να είναι ευτυχισμένα!

Και μετά με ρώτησε: "Και τον μπαμπά; Ποιός τον έστειλε";;; :shock::shock::shock:

Είχα μια ιδέα να της πω, μιας και τον έχω άχτι απο χτες τον σύζυγο, αλλά κρατήθηκα η δόλια μάνα!! :lol::lol: Και έριξα την βόμβα υπογείως λέγοντάς της οτι και τους μπαμπάδες ο Θεούλης τους στέλνει για να προσέχουν τις μαμάδες πολύ και να τις αγαπάνε και να τις κάνουν ευτυχισμένες για να προσέχουν πολύ πολύ τα παιδάκια!

Με... μισό αυτί άκουγε ο προκομένος μου!! :lol::lol::lol:

Πολύ φαια ουσία χάλασα για να τα πω όλα αυτά!!!

Καλό βράδυ!! Ελπιζω να βοήθησα όποια έχει αυπνίες!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ωραίες οι φωτό σας και τα αγόρια και τα κορίτσια κουκλάκια :x

τελικά η αλλαγή της ώρας επηρέασε πολύ την Ανδρονίκη μου! ακόμη κοιμάται, συνήθως είναι η πρώτη που ξυπνά!!! :o:o , πάω να δω αν είναι καλά!!! :?

Βίκυ καλή ξεκούρση :x

Καλημέρα,

Σισσάκι πολύ μ'αρέσουν οι απαντήσεις σου :D:D

Η Χαριλίνα γιατί είναι μαζί σου? όλοι στον παιδικο σταθμό συμβασιούχοι είναι?

Βίκυ καλή ξεκούραση

Αργυρώ το βράδυ κοιμάται την ίδια ώρα ή αργότερα?

Καλημέρα !!!

ΑΑΑΑΑΑααα θελω να δω και γω φωτος !!!

Βικη καλη ξεκουραση !

Σισσιω μια χαρά τα πες :mrgreen:

Αναστασί θα πεθανω απο τα γελια με την αναπτυξη της Αννη !!! Πονεσε μωλε το γλυκουλι μου ? Γιατι αναλώνεσαι σε συζητήσεις με τον γιατρο ?

Μαργαριτα περαστικα στη μικρουλα σου !

Νατασσα μηπως σιγα σιγα να μιλησεις στην Ειρηνουλα για την "διαφορετικότητα"?

Σκεφτομαι παλι τι θα κανουμε σημερα . Τον τελευταιο καιρο δεν υπαρχει καλη χημεια αναμεσα στα παιδακια που παιζουμε συνήθως . Το αγριμι μου δεν συνεργαζεται καλα και με κουραζει ολη αυτη η ενταση που υπάρχει .

Kαλημέρα μανούλες!

Πρέπει να φύγω, αλλά μπήκα να σας πω μια καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές! Και για το ανήψι :D και για την καμπύλη! :oops: Θα πάω αργότερα να πάρω τα αποτελέσματα, άντε να δούμε...

Σισσάκι, τα είπες τέλεια! Αλλά κι η Χαριλίνα... non-stop απορίες!!! :lol: Θεά!!! :D

Αργυρούλα... καποιανού του χαρίζαν γάιδαρο κι εκείνος τον εκοίταζε στα δόντια!!! :lol: Την ξέρεις την παροιμία; :lol: Άστο καλέ το παιδί να κοιμηθεί, που ξέρεις, μπορεί να το καθιερώσει!!! :D

Lala μου, γιατί έτσι; Άλλαξε απότομα συμπεριφορά η Χριστιάννα με τα παιδάκια; :roll: Ποιος ξέρει τι συμβαίνει στις ψυχούλες τους.... Θα στρώσει η ένταση πάντως, είναι το μόνο σίγουρο! ;)

Η τελευταία μας ίωση, μετά τη Β, χτύπησε εμένα και πάνω που γίναμε καλά κι οι δύο, μάλλον ξαναγύρισε στη Β!!! :shock: Πήγαμε και στο χωριό και είχε κρύο, να το ξανά το συναχάκι και ο βήχας (χθες βράδυ!) Αν τη ξαναρίξει με πυρετό, θα κόψω τις φλέβες μου!!! :?

Το είχα ξεχάσει το πάρτυ της Γωγούλας!! Όντως, τι ώρα; Ελπίζω να είμαστε καλά και να καταφέρουμε να έρθουμε!!

Σας φιλώ όλες πολύ πολύ γλυκά και φεύγω τρέχοντας, άργησα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μου έκαναν τομή και στα δύο παιδιά. Το δεύτερο με τραυμάτισε κι εσωτερικά επειδή έβγαινε το κεφάλι του στραβά... Οπότε χρειάστηκαν ράμματα έτσι κι αλλιώς 🥲 Έχω διαβάσει ότι τομή γίνεται σε συγκροτημένο σημείο αν το περίνεο δεν είναι μαλακό να ανοίξει αρκετά, και το κάνουν εκείνοι σε ένα σημείο ώστε να είναι ελεγχόμενο. Να μη σε σκίσει το παιδί κάπου επικίνδυνα όπως βγαίνει...  Όσο πιο μεγάλο παιδί, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να σου κάνουν. Και στη μάνα μου είχε γίνει τέτοια τιμή όταν γέννησε τον αδερφό μου 3500γρ, που ήταν η δεύτερη γέννα της πριν 30ποσα χρόνια.  Εγώ το μασαζακι το είχα προσπαθήσει μια φορά, αλλά δεν το κατάφερα, γιατί έλεγε στο βίντεο που είχα δει ότι έπρεπε να πονάς! 😅
    • Έλα βρε κοριτσάκι μου.... Συγκινήθηκα..... Ψυχουλιτσα μου το μωράκι!!!!! 😍😍😍😍😍😍  Να τον χαίρεστε θεέ μου υγιέστατο πάντα στη ζωή του!!! 💙💙💙💙 Ειλικρινά βρε κοριτσάκι μου... Αγκαλιάζει η ψυχή μου... Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ που μοιραστηκες μαζί μας τη μωρουδιλα του αγοριού σου!! ❤️❤️❤️❤️
    • Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...