Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

χθες πήγαμε σε ελληνική ταβέρνα και πήρα μαζί μου μπουκαλάκι με νερό για το μπουμπούκι (αυτά που αγοράζουμε από το περίπτερο και κάνουν 0.50λεπτά!, στην Ελλάδα γιατί εδώ είναι πιο ακριβό).....πάμε, και λέω μία φάντα για τον Λ. και ένα ποτήρι άδειο και μου λέει η σερβιτόρα (ίσως και ιδιοκτήτρια): μπορώ να την μοιράσω σε 2 ποτήρια

εγώ: όχι γιατί η κοπέλα θα πιεί νερό

σερβ. α χωρίς ανθρακικό?

εγώ: ναι

σερβ. εντάξει

και μας φέρνει ένα ΚΟΡΠΗ (Ελλ. νερό) και ρε παιδιά μας το χρέωσε 2.50 ευρώ, έπαθα πλάκα :o:o:o:shock::shock::shock: τόσο ακριβό?!!!!

εγώ ντράπηκα να της πω να μην φέρει επειδή είχα στην τσάντα μου!!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αργυρο ειναι εισαγωγης γιαυτο :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου (σωματικα) αλλα σας εχω πρηξει με αυτην την αγκυμοσυνη που δεν ειμαι καλα γιαυτο σταματαω και δεν λεω τιποτα .....

Καλησπέρα τρεν(λ)ομανούλες!

Διαβάζω, διαβάζω και τελειωμό δεν έχετε!!! :lol:

Τι να πρωτοσχολιάσω; Τα ξέχασα! :oops:

Αναστασί, καλή επιτυχία με τα εμβόλια! Lala, κάποιοι γιατροί το έχουν σύστημα να κάνουν δυο-δυο τα εμβόλια, μεταξύ αυτών και ο παιδίατρος της νύφης μου. Τώρα κατά πόσον ενδείκνυται, ιδέα δεν έχω... :?

Θουλάκι μου καλό, πόνεσε η ψυχή μου με το χεράκι του Ντόντου! :( Πάρε τη γνώμη του γιατρού, γιατί είναι κρίμα να του μείνει σημαδάκι χωρίς λόγο!

Έκανα την καμπύλη, ΔΕΝ λιποθύμησα :lol::oops: κι αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα. Τρέμει η ψυχή μου μη τυχόν δε βγει καλή και χρειαστεί να ξανακάνω και να τρυπιέμαι καθημερινά!!! :? Θα δείξει... Κάπου είχε πάρει το μάτι μου τις "ανεκτές" τιμές για την καμπύλη σακχάρου στην εγκυμοσύνη (γιατί δεν είναι ίδιες με αυτές που δίνει το μικροβιολογικό, για τους μη-εγκυμονούντες!) :lol: Αν τις έχει καμία, ας τις γράψει να μην αγωνιώ (πολύ!) μέχρι την Τετάρτη που θα πάω στο γιατρό! :? Αργυρούλα-googlοκράτορα, μήπως εσύ; :lol: Σε πειράζω! :P

Ξέχασα να σας πω το πιο σπουδαίο.......

Χθες το βράδυ το ανηψάκι πήγε σπιτάκι του!!! :D:D:D Βγήκε απ' το νοσοκομείο 2090γρ!!! Το μικρούλι μου!! Εκεί θα παραμείνει βέβαια μέχρι Ιούνιο-Ιούλιο, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, μέσα στο σπίτι :? αλλά ας είναι καλά κι ας το δούμε και φαντάρο!! :lol:

Αφροδίτη, δεν μας έχεις πρήξει και να μη το ξαναπείς και να λες ό,τι θέλεις!!! Μίλα!!!

Ρε Νατασούλα ήθελα να στο πω από προχθΕς..Μα πόσο αδύνατη είσαι ρε;;;;; :o:o:o Δεν τρως τίποτα;;; :roll::roll::roll:

quote]

Εμένα εννοείς????????????????????????

Αν ναι ε όχι και πολύ αδύνατη, η Lovie είναι μισή από εμένα :mrgreen::mrgreen:

όσο για το αν τρώω ρώτα ρώτα την Αναστασία που καθόμουν δίπλα της :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημητρούλα εγώ είχα κάνει την καμπύλη με τις 5 μετρήσεις και μου είχαν πει ότι πρέπει μόνο οι 2 μευρήσεις να είναι πάνω από 1,20

Αφροδίτη δεν μας πρήζεις ρε σύ πες τον πόνο σου

Δημητρούλα εγώ είχα κάνει την καμπύλη με τις 5 μετρήσεις και μου είχαν πει ότι πρέπει μόνο οι 2 μετρήσεις να είναι πάνω από 1,20

Αφροδίτη δεν μας πρήζεις ρε σύ πες τον πόνο σου

ποσεσ ωρες κανεισ για 5 μετρ. ?!!!

τι να πω λε κοριτσια ...ποναω ποναω ποναω ....δεν μπορω δεν μπορω δεν μπορω ....θα μου πειτε "ξεκουρασου " ε αυτο κανω ολη μερα καθομαι .....λιγο να σηκωθω να περπατησω με ποναει ολη η κοιλια απο το βαρος ...με ποναει οταν κουνιεται και προς το βραδυ εχω και συσπασεις ....με πονανε εκτος της κοιλιας και η λεκανη και οι γοφοι ....ουτε το ντεπον δεν κανει κατι ,ουτε το μαγνησιο ....

εχω και τιψεις γιατι απο το πρωι ο μικροσ βλεπει μικι .....ε δεν μπορω να παιξουμε ...ουτε ψυχολογικα ουτε σωματικα ....εχει μαθει ολλα τα επεισοδια απεξω το μικρο μου :(

βλεπαμε πριν μαζι για να του κανω παρεα και του λεω "την φωτογραφικη θα παρουν "και μου απανταει πριν καν πει στο παιδικο τι θα παρουν "μπαβο μαμα " :o

Μιτσάκι μου μπραβο ρε που βγήκε το μωράκι.... :D:D Πολύ χάρηκα!!!!Εύχομαι από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά....

Για την καμπύλη δεν ξέρω, ελπίζω να είναι όλα καλά... ;);)

Η Β. τι κάνει;;;;;;;

Νατασούλα ναι ρε...Εσένα εννοώ... :lol::lol::lol::lol: Είσαι όντως πολύ αδύνατη...Έτσι μου φάνηκες στη φώτο από το πάρτυ σας... ;););)

Αφροοοοο ρε λογικό είναι..Είσαι όλη μέρα μόνη σου με ένα νήπιο και χωρίς καμία βοήθεια...Τι να σου πω δεν ξέρω..... :roll::roll::roll: Η μαμά σου δεν μπορεί να έρθει για λίγο να σε ξεκουράσει;;;;;Κι εγώ έτσι νιώθω πολλές φορές, αλλά έχω βοήθεια... :?:?:?:?:?

Και μη νιώθεις τύψεις για το Μανωλάκη....Κι εγώ έτσι αισθάνομαι καμια φορά, αλλά ξέρουν πόσο τα αγαπάμε... :x:x:x:x

αχ βρε Αφρο δεν ειμαι κ κοντα να ερχομουν να παιζανε...κανε κουραγιο γλυκια μου 2 μηνες μεινανε μαξιμουμ...μετα θα εισαι καλύτερα!μια αγκαλιτσα !!! :x:-*:YMHUG:

Αργυρούλα-googlοκράτορα, μήπως εσύ; :lol: Σε πειράζω! :P !!

ΧΡΟΝΟΣ....................Ανώτατο Όριο

ΠΡΟ ΓΛΥΚΟΖΗΣ..............< 95

ΣΤΑ 60'.............. ........< 180

ΣΤΑ 120'......................< 155

ΣΤΑ 180'......................< 140

Έφαγα 2 τέεεεεεεεελεια προφιτερόλ από τον Κωνσταντινίδη =p~=p~=p~=p~

σας διαβάζω όλη μέρα..

Αφροδίτη υπομονή... τελειώνεις και όλα θα είναι καλύτερα

και θα καμαρώνεις τα 2 αντράκια σου (+θα τρέχεις σαν τον Βέγγο :lol: )

Μιτσάκη καλά αποτελέσματα

Σαύρα σε έπιασα για την ξανθιά και το κάψιμο αλλά δε μίλησα ;);););););)

φιλάκια!!

αργυρώ από όσο γνωρίζουμε θέλει μεγάλο μέσον

αλλά και μικρό να ήθελε πάλι δεν έχουμε :lol::lol::lol::lol:

αν και ο Γ έκανε 2 εξάμηνα στην Αμερική (σε σχολείο) αλλά καμία σχέση με αυτές τις θέσεις

εδώ μας είπανε ότι πάνε μέχρι και με πολιτικά ρούχα στη δουλειά :lol::lol:

αλλά μακάρι να μπορούσαμε

ρε συ μπας κι έχεις κανέναν εσύ να μας σπρώξει??

(με την καλή έννοια :mrgreen: )

Μαρία μακάρι να είχα να σας βοηθούσα γιατί είναι καλή ευκαιρία! ;)

Αφρο μου σε νοιώθω γιατί και εγώ δεν είχα κανέναν να κρατάει τον Λ. αλλά δεν είχα και τον πόνο που εσύ έχεις!!!!....μόλις πήγε παιδικό ο Λ. ηρέμησα και ξεκουράστηκα....αν έχεις κάπου να τον στείλεις έστω για 2 ώρες, θα σε ξεκουράσει αφάνταστα!!!!

όσοι πάντως με ξέρουν όλα αυτά τα χρόνια έχουν να πούν τα καλύτερα για μένα (και δεν περιαυτολογώ, δεν το κάνω συνήθως) κανείς δεν με έχει πει ξινή!!!!

Τι κανετε ?

Γωγω ποια μη θηλάζουσα μαλωσα λεεε??? Εγω το λεω και το ξαναλεω ειναι ΑΠΟΦΑΣΗ της μητέρας αν θέλει ή οχι να θηλάσει . Ανοησιες δεν μπορω να ακουω , κατα τα αλλα αν μια μητέρα πει εντιμα "δεν ηθελα" , "δεν τα κατάφερα" ποτε μα ποτε δεν εχω πει κουβέντα αντιθετα νιωθω οτι την υποστηριζω !

Επισης μαλώνω τις μητέρες που εχουν μωρακια ημερων και "αγανακτουν" . Αλλο ενα μωρακι 2 μηνων και αλλο ενα 15 μηνων !

Αργυρω εμεις το πληρωσαμε 6 ευρω το μεγαλο μπουκαλι !!!! Απο που ορμομενη ειπες αυτο περι "ξινης";

Μιτσακι μπραβο στο μωρακι !!!

Γλυκοζη ηπιες ; Εδω πινουμε εναν πολυ νοστιμο χυμο φραγκοσταφυλλο !!! Καλα αποτελεσματα .

Αφροδιτη μην εχεις ενοχες , υπαρχουν δυσκολες μερες για ολους ποσο πιο πολυ για σενα που εισαι εγκυος .

Καλα λε τι της λετε της Θου μου και την αγχωνεται;;;; Δεν μενει σημαδι ! Καηκε και η Χριστιαννα στο ιδιο σημειο πριν κανα 3 βδομαδες και τωρα σιγα σιγα εξαφανιζεται . Ουτε χρειαζεται να βαλει κορτιζονουχες κρεμες , σπαθολαδο η κεραλοιφη ειναι μια χαρα .

Λε συ Μαρια ολο γυρους και γλυκα λες οτι τρως αλλα εισαι συφλιδα !!!!

τι κανετε????

εμεις σημεα συναντηθηκαμε με τη νατασα στο παρκο..

κ οι δυο με σλινκ πολυ γελιο ειχαμε..

νατασα κ αυρο θα τον παω παιδικη..θα ερθετε?

ρε αφρο τοσο πολυ?????????ππωπω

ειναι ο κ τουλαχιστον/.??

να σας πω το πονο μουυυυυυυ?????????

μη με βρισετεεεε

λοιπον..ξερω σας επρηξα αλλα θα το πω

αν κ ο αντρας μου κατα της πιπιλας εδωσε στο μικρο να δει αν θα παρει

τη ρουφηξε με μανια..κ στεναχωρεθηκα..

δε ξερω γτ στραβωσα με το θεμα πιπιλα..

κ δε θελω πιπιλα κ δ εθελω να με πιπιλαει :P:P

δε ξερω..να τη δινω η οχι?σε κσεψη ειμαι

αχ ο κοσμος εχει αλλα κ αλλα προβληματα κ γω η βλαμενη με τη ασχολουμε..σορυ... :oops::oops:

Θου παραδεξου το λε , αφου εισαι μαζοχα κατα βαθος ! χαχαχαχααχχαα

Ηθελες μεσα σου να μην την παρει την πιπιλα γιατι τωρα νιωθεις οτι σε προδιδει ! Δεν πας καλα λε !!!!

Το πιπιλισμα ειναι πολυ αναγκαιο για τα μωρα , αλλα βεβαια εχουν πιο εντονη αυτη την αναγκη και αλλα λιγοτερο .

Το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι να μην χανει γευματα , να μην ξεχνιεται με την πιπιλα .

καλησπερουδια!!!

καλε εμενα με το ζορι ηρθε :oops::oops::oops:

κανονικα δεν ερχεται και επειδη με εφερε και εχθες και προχθες τοσο δρομο εχθες βαρεθηκε να φυγει..

εντωμεταξυ εχθες ητανε ολο με τα μωρα εκανε μπειμποι σιτιγκ και μου λεει μετα..

τελικα καμια δεν εφερε τον αντρα της μονο να λες ξερεις..

καλε λεω εξω ητανε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παρόλα αυτα καλα περασαμε :lol::lol: ..εμενα μου αρεσει να ειμαστε μαζι και σε τετοια.. :oops:

γενικα μου αρεσει να το νερνω αλλα δεν ερχετα παντα..σχεδον ποτε :(:(:(:(:(

θοθλιτσα σου ειπα για τα σημαδια..εμενα ολα φυγανε οσα ειχα απο μικρη οποτε ολα καλα!! :D:D:D:D:D:D:D και ειχα πολλαααααα καθως αμπταλω!! :lol::lol::lol::lol: (αγαρμπη κοινως)

αργυρω αι μαρη ξυνη!!!!!! :lol::lol::lol::lol: μη μιλας μπαγιατεψες :lol::lol::lol:

μαλλον και εγω μαζι....

ταρααααααααααααα εφτασαν οι φωτο!!!

σλλα ειναι μονο μωρα και σε μια εγω και η ιουλια :D:D:D:D

καλε πως ανεβαζω φωτο???????????????? :roll::roll::roll:

να τις βαλω facebook na τελειωνουμε??? :)

ΠΙΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol:

εγώ πάντως όταν είπα το Γ

"λες να πάμε μια Θεσσαλονίκη να κάνουμε έπληθη???"

ήταν μέσα με χίλια

μας πέρασε από το μυαλό να κάνουμε εμφάνιση την Κυριακή :D:D:D:D

να κάνουμε surprise στη Λένα [smilie=smileinbox.gif]

ο δικός μου πάντως αν του πω για παιδικό

πάρτυ πάει πριν και απο μένα :)):)):)):)):)):))

ο μπέμπης [smilie=binkybaby.gif]

Καλησπερα!!!

Τι κανετε?Βλεπω το νησι κ ειπα να διαβασω κατι στις διαφημισεις!..

Λαμπρινακι μου ευτυχως δε με προλαβες με τα εμβολια γιατι θα αγχωνομουν και δεν ξερω τι θα εκανα...Πολλα-λιγα...Τα καναμε κ τα 2...Ετσι ειπε ο γιατρος,ετσι καναμε... :?:?:? Σας εχω πει οτι ειμαι λιγακι...ασχετη με το θεμα...Παντως με τοοοοσο κλαμμα που κανει καθε φορα(σημερα γαντζωνοταν σαν μαιμου πανω μου και δεν επεφτε χωρις να την κραταω :shock: ) και ολα μαζι να μου ελεγαν να τα κανω μαλλον θα ελεγα ναι! :?:?:?:?

Τεσπα...Κατα τ'αλλα ολα οκ...Καναμε παλι την κλασσικη περι θηλασμου κουβεντα...μου ειπε τα πετυχημενα του,του ειπα τα δικα μου...Ολα νορμαλ δλδ! :lol:

Η Αννυ σε 1,5 μηνα πηρε 1 εκ και 500γρ :o:o:o Μα απο που βαζει κιλα???Την αλλη φορα σε 3 μηνες ειχε παρει 400γρ κ 3 εκ...Και ειπα πως οκ εστρωσε! :lol:

Εχω ακομα να διαβασω μερικες σελ!...

Βρε Μαγδουλα μου τοσο πολυ εε???Ας ελπισουμε να ειναι οπως την Χριστιαννα...

Και παλι δεν τρωει στερεες???Ποτε το ξαναεκοψε????

Επιστρεφω!

Τι κανετε?

Επιτελους ησυχια! :D

Θου μην κανεις ετσι βρε με την πιπιλα. Και εγω δεν ηθελα και τοσο να δωσω αλλα δεν αντεξα τοσο πιπιλισμα στις αρχες,Ευτυχως τωρα εκοψε το πιπιλισμα και πιπιλα του δινω μονο αν γκρινιαζει πολυ για υπνο.

Αργι γιατι καλε λες την Ρεα καθε φορα κοπελα? Μου καθεται καπως καθε φορα που το βλεπω :oops:

2.50 δεν ειναι και πολλα σε εστιατοριο.

Αφρο σαν να ακοω εμενα οταν ημουν εγκυος! Και εγω να φανταστεις στον μηνα μου εκανα ολοκληρη μετακομιση και μετα απο λιγες μερες γεννησα. Πονουσα παντου! Υπομονη δεν εμεινε πολυς καιρος.

Μιτσακι πολυ χαρηκα για το μωρακι! Αλλα γιατι να μεινει τοσο καιρο κλεισμενο σπιτι? :roll:

Και η Αθηνα εχει μερες να γραψει οπως και η Τονια28.

Αναστασια ασε καλυτερα μην το ψαξεις για τα εμβολια. Το εψαξα και εχω φριξει, Με μιση καρδια δεχτηκα να εμβολιασουμε τον μικρο..Αχ πονεσε η καιμενουλα ε? Εμενα χαμπαρι δεν περνει.Γενικα ειναι πολυ θαραλλεα με τους γιατρους.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...