Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τις κοιτάω και τις ξανακοιτάω... :x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:;;);;) Αρε καταραμένη ξενιτιά χαχαχα :lol::lol::lol::lol: Μηπως να ερθουμε πίσω? Να προλάβω τον γάμο της Σισσυς τουλάχιστον? :arrow:

Αφροδιτη μου μεγάλωσε η κοιλίτσα σου! Τι κριμα που δεν μπορω να την πιάσω ακομη μια φορά! :YMHUG::x

Γωγω εισαι κουκλα και 350 κιλά να ηταν η κοιλιά σου πάλι κούκλα θα ήσουν, το ξέρεις αυτο.. :x

Σισσάκι οσο και να προσπαθούν να σε σπιλώσουν εισαι τοσο θεά αγάπη μου που οτι και να πουν δεν πιάνει μια.. Μου ελειψ τοσο πολυ το φιλικό φατσάκι σου! :YMHUG:@};-

Καλα ρε δεν βγάλατε φωτο τον Κάρολο? Μα γιατι? :?:

Παναγιώτα εισαι τέλεια, πραγματικά πρεπει να εχεις χάσει κιλά απο τοτε που σε ειδα, το χρωματάκι στο πουκάμισο σου πάει τόσο πολυ! Ο Νικολας δεν φαινεται καλά στην φωτο.. θα δω και στο φεις τις φωτος... :D

Ρε συ Φραν πλάκα μας κάνεις, απλά δεν κοιτουσες την φωτογραφική, αλλα ειστε τελειοι και εσυ και ο Σεμπ. Εγω πάντως αν ειχα κορίτσι θα ήθελα τον Σεμπ για γαμπρο, ειναι κούκλος! ;;):YMHUG:

Μιτσάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε μισώ καλέ ποσο αδυνατη εισαι!!! Εισαι πολυ γλυκιά και πάλι κριμα που δεν καταφερα να σε γνωρίσω.. :(

Θα στειχιώσω ρε και θα ειμαι και εκει μου φαινεται.. :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσιααααααααα σε όσες είναι η Καρολ είναι κουνημένες.... :lol::lol::lol::lol::lol: Ρυζάκι τυχαίο;;;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εκτός αν θέλετε να σας βάλω κουνημένη... :?:?:?

Πρέπει να αλλάξω φωτογραφική μηχανή... :roll::roll::roll: Την έχω χρόνια και έχει χαμηλή ανάλυση... :roll::roll::roll:

Σισσάκι μου σε πειράζω μωρό μου... :x:x:x:x:x:x Το οτι μας χέσατε τα παπάκια μας (το καθισματάκι της τουαλέτας της Ιως εννοώ) δεν το σχολίασες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το μεσημέρι έκανε κακά η Ιω και έλεγα στο Γιώργο ότι η Χαριλίνα και ο Αλέξανδρος πήγαν τουαλέτα το ένα μετά το άλλο και έλεγε η Ιω... "Χαιίνα έκανε κακά τουαέτα;;;Όχι, εν έκανε..." Της λέω εγώ..."Ναι έκανε στα παπάκια σου...."Μου λέει "φοάει πάμπες..." Της λέω "όχι δε φοράει παμπερς..Είναι μεγάλη..." Και μου λέει "Την αγαπάω τη Χαιίνα..."... :x:x:x:x:x

Τωρα βλέπει τις φωτος και λέει όλα τα παιδάκια..Μόνο το Νικόλα και τη Βασιλικούλα δεν ξέρει... :?:?:?:?

καλησπεραααααααααα!!!!!!!!!!!

τι κανετε...μα τι τελειςε φωτοοο

ζηλευωωωωωωωωωωω

να αρχισω με τις γκαστρωμενες..μα τι τεραστιες κοιλιες..

ρε γωγω θα σκασεις καλε..εγω τετοια κοιλια ουτε κ αλλους 2 μηνες να καθυστερουσα δε θα χα :lol::lol:

κουκλα εισαι ρε συ..καλα για τη ιω δε εχω λογια..θεα..πολυχρονη να ναι

αφροοοοο

μηπως εχεις κοριτσιστικη κοιλια? :oops::oops:

καλε μεγαλη κοιλια εχεις?μονο κοιλια ομως..ο μανωλακης γκαρμπον εσυ λεμεεε

σισσιω καλα ξηγηθηκες κοριτσαρα μου..κ γω θα τσακιζα τα παντα..η κορουλα ολα τα λεφτα..κουκλιτσα

παπενια δε σε βλεπω καλα..η μαμα σου που ναι καλε?αχ αχ αχ

φρα ναι νομιζω δε εχειςκαλη φωτογενεια..κ πολυ αδυνατηηη

απαπαπαπ..καλε δε τρως?ο μικρος ακομα γλομπακι ε?μα ποσο ομορφος ειναι,α ο γιωργος ποιος ειναι τελικα?

μιτσακι :twisted::twisted::twisted::twisted:

ποοοοοοοοοοοοοοοσο στεναχωρεθηκα που σε σε ειδα ρε στις φωτο :cry::cry::twisted:

παναιγωταααααααααααααααα

καλε αδυνατιδες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥ

ποσα εχασες?εισια ατομα που ολο χαμογελας..γιαυτο σε παω..τα μικρα δε φαινονται καλα γμτ..

ιουλια τι καλα που πηγατε στη αναστα...

ο γιωργακης μυξες/κ μεις..ελα κ απο δω :lol::lol:

νατασουλα δε εκανες λογαριασμο στο paypal?k μενα το καθισματακι ακομα να ερθει :?

αργι καλα περασατε εστω κ με το αμαξι?

ερηηηηηηηηηηηη

αχ πρεπει να σαι πολυ ψυχη που συγκινησε με φωτο..εγω παλι :roll::roll:

χιονουλα πλαι θα σε ξεχνουσα :oops::oops:

τελειωσες τι δουελια σου?με το υπνο καλυτερα?λεμε τωρα...

συμεπθερααααααααααααααααα

ποτε θα τα πουμε/?

ασχετο..αλε για σιδερακια που λετε..κ γω φορουσα στα ακτω..ειχα μασελακι ενα διαστημα κ μετα με εβαλε ενα λεπτο συρμα εσωτερικα στα μπροστα δοντια με κολλα..κ θα το φοραω εφορου ζωης..αν ξεκολλησει θα παω να με βαλει αλλο

το χω 3 χρ τουλαχιστον κ ακομα στη θεση του ειναι

Καλά έκανε και σας έχεσε το κοριτσάκι μου!! Για να μάθεις να λες τέτοια πράγματα για τη μανούλα της!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η Ιώαννα είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και πολύ αγαπησιάρικο!! :x:x:x

Και εμείς σας αγαπήσαμε πολύ! :D

επιτελους μονη !!!

ο μικρος κοιμηθηκε ...και η μαμα μου :D

σας διαβαζω με δοσεις απο το πρωι και να πω την αληθεια δεν μου εχει μεινει κατι να σχολιασω .... :oops:

κατα λαθος πατησα υποβολη :evil:

αχ περασαμε τελεια στο παρτυ !!! ο αντρας σου γωγω ειναι παρα πολυ συμπαθητικος και πολυ ζεστος ανθρωπος και ανοιχτοκαρδος !!!!

εσυ ησουνα μια κουκλα !!! α και εγω σε πετυχα χωρις μακιγιαζ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με την παναγιωτα ουτε να το ειχαμε κανονισει....φτασαμε μαζι !!!εμεισ καθυστερισαμε να μπουμε γιατι φορουσαμε τα παπουτσια στον μανωλη :lol::lol::lol::lol::lol:

η ιωαννα ειναι ενα τρισχαριτωμενο πλασματακι με κοτσιδακια και μαγουλακια και μιλαει κανονικα !!!τα παντα!!!

ο μανωλης απο καποια στιγμη και μετα εβαζε σκαμπο και καρεκλες για να ανοιξει την πορτα να φυγει :lol::lol::lol::lol: ειχε και μια ταση να παει στον πανω οροφο :lol::lol::lol::lol:

η βασιλικη ειχε φερει μαζι και το παιχνιδι τησ ...μια μαιμου και δεν ηθελε να παιξει με τα παιχνιδια που ειχε εκει ....γιατι δεν ηταν δικα της !!

το παπακι επαιξε πολυ καλα με τον μανωλη .....αλλα καποια στιγμη εβαλε κατι τσιριδες που το σκεφτηκα για την κουμπαρια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα τι να πω για νικολα και σεμπ ....τα εχουμε πει και τα εχουμε ξανα πει ....ο σεμπ βρηκε τον ελληνα "μπαμπα" του στο παρτυ και δεν ξεκολουσε απο διπλα του ....ε απο κατω του :lol::lol::lol::lol:

η χαριλινα γλυκα χοροπηδουσε με την βασιλικη και παιζαμε και με τα μπαλονια ,τα χτυπουσαμε μεταξυ τους ...ηρθε και ο δικοσ μου να το κανει και να χοροπηδισει και αυτοσ στον καναπε .

ο φωτακης καποια στιγμη γκαζοσε γιατι ηθελε να κοιμηθει ο ανθρωπος και φυγανε οικογενειακος .

για τισ μαμαδες δεν λεω .....κουραστηκα ... :P

Καλησπερααααααααααααα αγαπημενες μου!!!!!!!!!!

Αχ τι μου κανετε;;;;

και ναι εεεεεεεεε!!!χθες επεσαν τα τειχοι της πόλης!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ τελειες οι φωτο!!!!

κοριτσια δεν εχω αδυνατισει.Αληθεια.Θελω αλλα πειναω απιστευτα και τρωω ενα σωρο βλακειες!!!!

Για το παρτυ σας ειπαν τα κοριτσια.

Εχω να προσθεσω

1) Η Ιω θα ειναι πολυ καλη αδερφουλα.Ολο ερχοταν και χαιδευε το μπεπμη.

2)η νυφουλα μου ειναι πολυ δυναμικο κοριτσακι και δεν αφηνε το Ν. να της παιρνει τα παιχνιδια. :lol::lol::lol::lol:

3)το παπι ειναι τελειοοο!!!!Αληθεια εγινε κονε με το Μανωλακη;;;Γουσταρωωωωωωωωωω

4)Παρακαλειται η Σισσιω οπως παρει τη Χαριλινα και τα κουζινικα της και την φερει σπιτι μου να παιξουμε.

Μιλαμε το κοριτσακι της ειναι αψογο!!!!!Μου λεει η μικρη "Παναγιωτα παω να παρω ψωνια να μαγειρεψουμε" :lol::lol::lol::lol::lol:

5)Ο Σεμπ ηταν αψογος και κοινωνικοτατος

Ιουλια μου τι καλα που πηγατε στην Αναστασια.Τι κανει;;;?Θα ξαναμπει;;Η Λενα;;;

Νατασαααααααααααααα το γαμπρο σου μαρη δεν το ειδες;;; :lol::lol::lol::lol:

Θουλιυσα χθες κοιμηθηκε ο μικρός;;;

Αργυρουλα μου πως περασατε με το ποδηλατο;;;

ΦΡαν εγω πολυ θελω να τα πουμε αλλα με 2 παιδια τι να πω...Θα προσπαθησω παντως.

Ερη οντως ρε ελειπες.Καλα να περνατε εκει.

Αφροδιτακη στο γραφω εδω.ρε συ υπομονη με τη μαμα σου.θα τα παθει υα χουγια του μικρου σιγα σιγα.

Νατασουλα οκ η Ελενα;;;;

Μαγδα στο Πανεπιστημιο ειχες δουλεια;;;

Α ΕΠΙΣΗς ο Γιωργος της Γωγουλας μας εκανε πλακα για το εξπρες.

Και στην αρχη που του ειπα "ειαμι η Παναγιωτα απο το μαμυ...." μου λεει "Εγω ειμαι αυτος ο κακος, ο δολοφονος ο αντρας της" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ ετσι και μπουν και διαβασουν .....ω ρε τι θα γινει!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, όταν ήρθαν η Παναγιώτα ήμουν μισοβαμμένη, δεν είχα φτιάξει ακόμα τα μαλλιά της Ιως και γενικά ήμουν απροετοίμαστη... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Είχαμε αργήσει να ετοιμαστούμε... :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα συγγνώμη... :oops::oops::oops:

Τι λες βρε!!!Αντε. Κουκλες ησασταν και εσυ και η Ιωαννα.

Σας καληνυχτιζω κοριτσακια μου!!!!Φιλακια.Θα τα πουμε αυριο

Γέλασα πολύ με τον προφέσορα που επαινούσε τον Ν που έδινε παραγγελίες στην κόρη μου να μαγειρέψει!!!

Θα έρθουμε με τα κουζινικά μας Παναγιώτα για να δείτε τι προκομένα κορίτσια είμαστε! :D:lol::lol::lol:

Το προλαβα το τρενακι!!! :)

Ποσο χαρηκα που σας ειδα!!! Μονο το μιτσακι με την Β. δεν προλαβα να δω :cry:

Τι να πρωτοσχολιασω! Τα ειπατε ολα!!

Γωγουλα ειστε θεες μαμα και κορη!! Φοβερη η Ιω με τις ατακες της! Και η κοιλαρα τελεια!!

Αφρο οντως μονο κοιλια εχεις! Μια χαρα εισαι! Σου παει η εγκυμοσυνη!! Τρελενομαι για τα μαλλια του Μ.!! Ειναι κουκλος!!!

Σισσακι μην της ακους πω σου σε πειραζουνε!! Οσο και να φας θεα θα εισαι παλι.Και εγω το ιδιο με σενα θα ετρωγα!! Η Χαριλινα τι καλη!!!

Παναγιωτα πολυ σου παει το χρωμα!! Τελεια τα μικρα σου!!!

Φραν οντως φαινεσαι πολυ αδυνατη στην φωτο! Καλα ο Σεμπ τρελη μουρη!!

Καρολ επιτελους ειδα και το παπακι!! Τι καλη που ειναι!! Εσενα δεν ειδα πουθενα!

Αργι και εμεις σημερα καναμε σχεδια για ζωολογικο και μετα βολτα αλλα μας τα χαλασε ο παλιοκαιρος! Καμια σχεση με τον χθεσινο καιρο.

Νατασουλα περαστικα στην Ελενα. Η Ε. οχι δεν εχει καμια αλλεργια μεχρι στιγμης και στης καμπυλες της εινα σταθερη.Ο γιατρος την βρισκει μια χαρα αλλα εμενα μου φαινεται λιγο αδυνατουλα και κοντουλα.Καλα παιζει ρολο βεβαια που γεννηθηκε μικρουλα.Αλλα μια ζωη ετσι πισω στην αναπτυξη θα

ειναι? :roll:

Ερη μου κατι τετοιες στιγμες στεναχωριεμαι και εγω που ειμαι ξενιτια..αλλα τι να κανουμε.. :(

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια..εχω και τρελο πονοκεφαλο. Καλο βραδυ σε ολες!!!! :YMHUG::x

κοιμηθηκε !! και ξαναμπαινω, διοτι μεχρι να πω αυτα που θελω θα εχω φυγει για τη ζουγκλα!!

Ρε Γωγω ποιος ηταν τελικα αυτος ο Γιωργος?? εβαλε το Σεμπ να πει στον αντρα σου οτι ειναι ΑΕΚ?? ΑΕΚ ειναι ο αντρας σου?? μα λυσσα με αυτο τον Γιωργο..πω πω..κ να πω οτι εμοιαζε και στον Δανο, καθολου...πως κολλησε ετσι ο Σεμπ..

Καρολ η παπενια εχει τα ματια σου αλλα....ιδια ο μπαμπας...πολυ γλυκεια η παπενια σου, επαιζε εκει με τα παιχνιδια, εβαλε και την φωνουλα της...κ μετα τη μιμηθηκαν κ αλλα, μαζι κ ο δικος μου :roll:

Παναγιωτα παει, τα ξεπληρωσες τα χρεη?? :D Ελα μωρε, βαλε ενα χρεος ακομα να κρατησει τα παιδια να σε δουμε...Η φερε κ τα παιδια!!

Μητσακι τι ησυχα που καθοταν η δικια σου στον καναπε..εντυπωσιαστηκα..μα πολυ ησυχο αυτο το παιδι..

Σισσιω για σενα δεν γραφω!! τα ξερεις! κ μη μιλας για διαιτα βρε!! χαζο! ακου διαιτα!!μια χαρα εισαι! κ Η χαριλινα, μπορει να την ξεμαλιασαμε λιγο, αλλα την αγαπαμε!!

Εδω θα πω για την Αφορδιτη πως ο αντρας της την προσεχε πολυ..Τον ακουσα που την ρωτουσε τι να της φερει να φαει, ειχε αναλαβει το Μανωλακη κ η Αφρο καθοταν μια χαρα, την ξαναρωτησε μετα τι να της φερει...ολα τα ακουσα εγω!!

Κοριτσια εγω μπορω να τα πουμε οποτε θελετε...Αν τα πουμε μεχρι τις 22 θα ερθω χαλαρα, μετα τις 22 απριλιου, δεν ξερω αν θα μπορεσω, αν μπορεσω θα ερθω παρεα με τον Κασπερ κ το Σεμπινι αλλα χλωμο το βλεπω διοτι θα ειμαστε στη μετακομιση..

Ερη φιλακια!!

Θουλη μου, ναι δεν εχω φωτογενεια ΚΑΘΟΛΟΥ...χαλια βγαινω αστα...Μωρε εγω δε νομιζω να αδυνατησα, ισα που νομιζω πως εβαλα κ ενα κιλο :oops:

Α ΕΠΙΣΗς ο Γιωργος της Γωγουλας μας εκανε πλακα για το εξπρες.

Και στην αρχη που του ειπα "ειαμι η Παναγιωτα απο το μαμυ...." μου λεει "Εγω ειμαι αυτος ο κακος, ο δολοφονος ο αντρας της" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ ετσι και μπουν και διαβασουν .....ω ρε τι θα γινει!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω παντως μπορω να γραφω οτι θελω για το Δανο...χι χι..δεν ξερει να διαβαζιε ελληνικα!!!

Η Καρολ και η παπένια κουνημένες...%7Boption%7D%7Boption%7D

η φωτο αν και κουνημενη ειναι ωραια γωγακι....

η παπιοοικογενεια σε αποχρωσεις του γκρι.. :lol::lol::lol:

καλε για σενα εγραψα χθες μολις γυρισα δεν τα δες... :roll::roll::roll:

ολα ηταν πολυ πολυ όμορφα ...να σαι καλα...φιλακιααααααααααααααα

Προσπαθώ να σας διαβάσω και να πω μια καληνύχτα η έρμη, αλλά το χαζό, με πετάει συνέχεια έξω! :evil:

Γωγούλα, μη το σκέφτεσαι, no problem! Απλά επειδή την έχουμε τη "λόξα" με την δημοσιότητα, οικογενειακώς, προτιμώ να μην! ;)

Σαλονικιές μου, συγγνώμη αν δεν προλάβατε να θαυμάσετε την ατελείωτη ομορφιά μας!!! :lol: Εύχομαι πραγματικά, μια μέρα, να μας δωθεί η ευκαιρία από κοντά!!! :x

Ευχαριστώ όλες τις τσούπρες, για τα καλά λόγια!! :YMHUG:

Συμπεθερούλα μου, πόσο θα 'θελα να ήταν όντως δυναμική η Β, αλλά δυστυχώς το ότι διεκδίκησε τα πράγματά της απ' το Νικολιό μας, ήταν εντελώς τυχαίο. :roll: Κι αυτό, γιατί πριν την είχε τσαντίσει ατελείωτα ένα άλλο παιδάκι. :lol: Το κοριτσάκι με τα μαύρα σγουρά μαλλάκια (νομίζω πρέπει να ήταν ξαδέρφη της Ιωάννας;) της έπαιρνε συνέχεια τα καρεκλάκια που με κόπο είχε καταφέρει να κουβαλήσει, μετά την ψιλοέσπρωξε κλπ κλπ! Είχε πάθει και ένα ψιλοσοκ, μια αγοραφοβία να το πω... Ε μετά σου λέει, δε θα μου πάρει και το πιπίνι τον χυμό μου!!! =))=)) Αλλά γενικά είναι μεγάλη "κότα"!! Κάθεται και τις τρώει απ' τα αγοράκια, της παίρνει η μικρή του αδερφού μου (1,5 έτους!) :shock: τα παιχνίδια κι αυτή η χαζή, τα αφήνει και μετά κάθεται και κλαίει!!!!! :? Θα ήθελα να είναι λίγο πιο δυναμική, το ομολογώ. :roll:

Φρανίτα μου... :D Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι όντως ήσυχη, δεν έχω παράπονο!! Όπως όλα τα παιδάκια, αν τη πιάσει το "κακό" της, φωνάζει, αλλά γενικά είναι ήσυχη και υπάκουη... ;) Γι' αυτό ανησυχώ λίγο, λένε ότι το 2ο βγαίνει το αντίθετο του πρώτου... Κανά διαβολάκι περιμένω σε λίγο δηλαδή!!! :lol::lol::lol: Κι εγώ θα χαρώ πολύ αν τα καταφέρουμε να συναντηθούμε ξανά, για να σε χαιρετήσουμε! Let me know please!! ;)

Ήθελα διάφορα να πω, αλλά θα με συγχωρέσετε, κοιμάμαι όρθια! i-)

Φιλάκια πολλά μανούλες, καληνύχτα! :D

Να σαι καλά ρε Φραν, αλλά μη μου λες τέτοια γιατι δεν αργώ να χτυπήσω 2-3 πιτόγυρα στην καθησιά μου και να ξαναγίνω γομάρα.

Ο Γιώργος της Γωγούς είναι Γαυρος! :twisted::twisted::twisted: Γι' αυτό ο κυριούλης έβαζε τον Σεμπ να λέει ΑΕΚ! Τα ίδια κάνω και γω με την Χαριλίνα! :D Της λέω να λέει ΆΕΚ και να εκνευρίζει τον πατερα της τον γαυρο!! :twisted::twisted::twisted:

Ασχέτως αν η ομάδα κατάντησε τσίρκο και καλό θα ήταν να μην τα κάνουμε τα παιδιά μας δυστυχισμένα ΑΕΚάκια, την αγαπάμε την ομάδα!

Μητσάκι έτσι λένε... Έτσι είμαι και εγώ με την αδερφή μου, εγώ ήμουν ένα τέρας αι η αδερφή μου ενα αγγελάκι. :roll::roll:

Καλό βράδυ κόρες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...