Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Καλημερααααα!!!!!!!

Ολη την νυχτα στο ποδι ημουν γιατι η Ε. εκανε πυρετο ετσι ξαφνικα.Πηγα και κοιμηθηκα μαζι της αλλα σηκωθηκα στις 4:30 να ταισω και τον μικρο.Ευτυχως μετα σηκωθηκα στης 8:30!!

Αργι εγω πηρα ενα σετ χυτρων που εχει μια 6λιτρη και μια 3λιτρη. Μια χαρα ειναι η μεγαλη.Σημερα θα κανω αρακα εκει.Ξερω για τον ατμο ναι. Ξεκοκαλισα το βιβλιαρακι! :) Και εδω εχει φοβερη λιακαδα και θελαμε να παμε Poco kai IKEA αλλα η Ε. ανεβαζει παλι θερμοκρασια οποτε το αναβαλαμε.

Σισσακι καλα ψωνια σημερα και καλη τυχη με την ευρεση παπουτσιου!

Γωγουλα καλο μποτε σημερα!! Και εγω θελω!!!! Με γεια το κρεβατακι σας!!! Ευχομαι να περασετε τελεια στο παρτυ σας σημερα!

Αθηνουλα θα στα πει η Αργι στο τηλ. :D;) Τελεια πρεπει να εγινε η παιδικη χαρα! Ο Γ. να δεις τι ξυλο τρωει απο την Ε. Τα εχω δει ολα..πως θα της το κοψω δεν ξερω :roll:

Μιτσακι μου καλο ευχαριστω!!! Μακαρι να καταφερεις να πας στο παρτυ! Τι τρομαρα θα πηρες με την Β. οτε να το σκεφτομαι δεν θελω!

Αφρο κεικ χωρις καφε :?: τσ τσ τσ αυτα πανε μαζι!!! :D Τι καλα που κοιμηθηκε ολη νυχτα μονος ο Μ. Ευχομαι να το κρατησει!

Νατασουλα τελεια η Ε. Εσεις περασατε και εμας που ειμαστε πιο μεγαλες απο εσας!

Ρε κοριτσια 11 κιλα και 83 εκ. δεν ειναι πολυ λιγα για ενα παιδακι 2μιση χρονων? Εχω αγχωθει λιγο τελεταια με αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν ξερω κοριτσια ...αναλογα το σωματοτυπο .....

τα κιλα ειναι καλα για το υψος .

εγω "ανησυχω" γιατι δεν μεγαλωνει το νουμερο του παπουτσιου ....κολλησε στο 22 ....εδω και παρα πολους μηνες .υψος εχουμε 90 η 89 ...και κιλα εχουμε πατησει σιγουρα τα 12,5 ....προχθες ανεβηκε στην δικη μας και εδειξε 13 .στην παιδιατρο εχουμε κανα τριμηνο να τον μετρησουμε και οτι μετραω εγω ξερω ....

νατασσουλα εχω κανα δυο μερες που δεν εχω ...αλλα κανει οταν θηλαζει ο μικροσ ...οσο περισσοτερο καθετε με ποναει ολο και περισσοτερο .

AAAAAAaaaaaaaa! Πόσα πραγματα μπορει να κανει κανεις ταυτοχρονα;

Να καθαρισω, να βαλω πλυντηριο, να μαγειρεψω, να θηλασω και να προσεχω τις μικρες στον κηπο... ε δεν μπορει, κατι θα παει στραβα.... ξεχασα το φαγητο στη φωτια.... :roll::roll::roll:

Να μη ξεχασω και να ντυθω γυναικα...

του εκανα ομελετα να φαει και ψιλο εκοψα και μανιταρι και επειδη εγινε μαυρο απο το τηγανι του ειπα οτι ειναι σοκολατα ....το πιστεψε και τρωει με μανια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καηκε Αθηνουλα το φαγητο? Αχ μανες!!!

Αφρο :lol::lol::lol: εχεις μεγαλη φαντασια!! Ακου σοκολατα..κατσε να μεγαλωσουν λιγο ακομα, δεν

θα μπορουμε να τα ξεγελασουμε με τιποτα!

Και εγω εκανα λιγες δουλειες και ειναι η σειρα μου να καθαρισω τις σκαλες και βαριεμαι! Περιμενω να ερθει ο Π. να κρατησει τα μικρα να βγω να τις κανω.

Τι καλο μαγειρεψατε σημερα? Εγω αρακα με πατατουλες και ρυζακι.

Λενάκι περαστικά στην Ειρήνη

Για το ύψος και το βάρος σίγουρα παίζουν πολλά ρόλο, αν θυμάμαι καλά η Ειρήνη γεννήθηκε και μικρούλα οπότε σίγουρα παίζει και αυτό ρόλο. Στις καμπύλες πως είναι? ακολουθεί σταθερά μια καμπύλη ή έχει σκαμπανεβάσματα? Είχατε κανένα θέμα με αλλεργία?

Άφρο έχεις μεγάλη φαντασία :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νούμερο παπούτσιου η Έλενα φοράει 21

Αθηνά και τόσα που προλαβαίνεις και κάνεις εγώ σου βγάζω το καπέλο ;)

Και εμάς αρακά με καροτάκι είχε το μενού σήμερα μόλις φάγαμε και λέω να ξαπλώσω κι εγώ λιγάκι

Καλό μεσημέρι

kalhspera

τι κανετε?

πως καταντησαμε..εγω δε εχω κ μεγαλη διαθεση αν γραψω..τεσπα

αθηνα μα ρε συ πως τα κουβαλησες?θα μας τρελανεις?δε ηρθε καμια γυναικα σημερα?

τι φαφητο εκανες κ καηκε?

λενακι καθε ποτε ξυπναει το μικρουλ σου?

καλε κ συ μικροκαμωμενη εισαι..τι σκας

νατασουλα το παρειγλειλα το ποδηλατο..τεεεεεεεεεεεεεεεεεελειεοοοοο

αργι ΠΩς αντεχεις χωρις καφε..εχω παθει τρελη εξαρτηση λεμε..με καφε κ γλυκο..

αθηναιες τι καλα σημερ θα βρεθειτε...

καλα να περασετεεεεεεεεεεεεεε

γωγωκα ΟΛΟ λεω θασε παρω τηλ κ ακοοοοοοομα

πως κοιμηθηκε στο καινουριο κρεβατι?κανα συμπτωμα εχεις?μη κουραζεσαι πολυ με τα φαγητα ε? :lol:

βενι τι κανετε?

αφρο μια απ τα ιδια..μα δε λεει να μεγαλωσει η πατουσα...μα με τιποτα

22 φοραει..κ τα καινουρια μας οταν μας μικρουνουν κ αυτα ειναι παλι 22 :lol::lol::lol:

σισσιω εφαγες 3 σαντουιτς????????????????????????σου βγαζω το καπελο...

μιτσακι μου καλο τι κανεις?το μπεμπε καλα?

Eτοιμάζόμαστεεεεεεεεεεεεεε...Η Ιω κοιμάται, μαμά και πεθερά μαγειρεύουν κι εγώ κάθομαι και φέρνω γύρω γύρω...Περιμένω να έρθει ο Γιώργος να πάμε να πάρουμε την τούρτα... :D:D:D:D:D:D:D

Να έρθω μετα να ετοιμαστώ εγώ, το κορίτσι, το τραπέζι και μετα να υποδεχτώ τις φιλεναδίτσες μου τις γλυκές... :D:D:D:D:x:x:x:x:x:x:x:x

Θουλάαααακι κι εγώ έτσι λέω κάθε μέρα..Να πάρω εσένα και τη Νατάσα, αλλά... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Η Ιω πάλι στο κρεβάτι της κοιμάται.... :D:D:D:D Έχει κατενθουσιαστεί το πουλάκι μου.... :D:D:D Και εκεί που έλεγε ότι την κούνια της δε θα την πάρει η μπέμπα, τώρα λέει να κοιμάται η μπέμπα στην παλιά κούνια...

Αχ ρε κορίτσια ευτυχώς που πλέον κοιμάται μόνη της... :x:x:x:x:x Σα να έγινε θαύμα.... :x:x:x

Κοιμάται και πάλι σαν πουλάκι.......

Α, Θου επειδή με ρώτησες...Έχω κάτι πονάκια που και που αλλά πρέπει να είναι φυσιολογικά...Τουλάχιστον έτσι μου έχει πει ο γιατρός...

Καλά χθες το βράδυ ξάπλωσα να κοιμηθώ κατά τη 1.30 και άρχισε να μου πονάει πολύ χαμηλά η κοιλιά σα να έχω περίοδο... :?:?:? Χέστηκα πάνω μου από το φόβο.. :?:? Λέω, έχει γούστο να γεννήσω και να μην κάνουμε ούτε τα γενέθλια... :?:?:?:?:?:?:?:? Αλλά μετά από λίγη ώρα ευτυχώς σταμάτησαν.... :roll::roll::roll::roll:

Πάντως και η μαμά μου και ο Γιώργος μου λένε ότι η κοιλιά μου έχει "κατέβει" πολύ χαμηλά...Καμία σχέση λένε με την Ιωάννα... :?:?:?:?

Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ο καημενούλης :x:lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα εμάς ο παιδίατρος έχει 2 δωμάτια και ένα παγκάκι ΄στο διάδρομο και 3 εξεταστήρια, τα πολύ μικρά παιδιά, βρέφη τα βάζει σε διαφορετικό δωμάτιο από τα μεγάλα, μια φορά πήγαμε για εμβόλιο και μας είπε να καθήσουμε έξω στο παγκάκι γιατί οι αίθουσες ήταν σχεδόν γεμάτες από άρρωστα μωράκια.....δλδ αν είναι για εμβόλιο σε βάζει χωριστά!!!! ελπίζω οι μυξούλες να φύγουν γρήγορα :x

Λενάκι περαστικά στην Ειρηνούλα :x

Θούλη τι βαρεμάρα είναι αυτή βρε? φιλάκια στα κουκλάκια :x:x άντε και σε σένα ένα :x:roll::roll::roll:

λοιπόν οι Γερμ. τρελάθηκαν πάλι, μην δουν λίγο ήλιο έξω γυμνοί ηλιοθεραπεία :lol::lol::lol::lol:

ο παραδίπλα γείτονάς μας κάθεται με ένα σορτσάκι και ηλιάζεται!!! :roll::roll::roll: ....είμαι σίγουρη ότι το γκριλ θα πάρει φωτιά σήμερα!!!! :roll::roll::roll:

τα παιδιά μας βγήκαν έξω στον κήπο και ο αντρας μου (επιτέλους) φτιάχνει το κρεβάτις της Ρέας!!!! :roll::roll::roll:

Γωγώ εμείς την κουκέτα κατευθείαν, ποιός ξέρει τι θα γίνει το πρωί που θα ξυπνήσει και τι ώρα θα ξυπνήσει, αχ τέλος η καλή ζωή!!!! :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

εμείς μπιφτέκια, πότε θα νηστέψω δεν ξέρω!!!!

Θούλη εγώ είτε πιώ καφέ, είτε δεν πιώ το ίδιο είναι, περισσότερο συνήθεια είναι παρά ανάγκη!!!! :roll::roll::roll:

σας αφήνω για την ώρα :x

Καλή διασκέδαση στις Αθηναίες και καλό φάγωμα το κατσικάκι μμμμμμμμμ!!!! :roll::roll::roll:

natasoula, ούτε η δική μας παιδίατρος έχει ξεχωριστές αίθουσες, μόνο μία αίθουσα αναμονής. Απλά προσπαθεί να τακτοποιεί τα ραντεβού αναλόγως... Τα μικρούλια (για τα εμβόλια) νωρίς, ενώ τα αρρωστούλια αργά. Να πω την αλήθεια, δεν με προβλημάτισε ποτέ, γιατί από τις κάμποσες ιώσεις που έχουμε περάσει, καμία δεν ήταν από εκεί!

Λενάκι26 μου, περαστικά στην Ειρηνούλα!!! :x

Αθηνούλα... είσαι η Μαίρη Παναγιωταρά!!! :lol: Κουράγιο μάνα, δεν πειράζει κι αν κάηκε το φαγητό, εσύ να 'σαι καλά!!! :D

Θουλάκι, να τ' αφήσεις αυτά, γιατί θα ανέβω πάνω και θα σε κάνω "ντα"!!!! :-w:-w Να ξαναβρείς όρεξη κι εσύ και οι υπόλοιπες, γιατί θα σας τσουρομαδίσω όλες κακομοίρες μου (που έλεγε κι η Lala!) :lol: Eίμαστε καλά, δόξα τω Θεούλη και το νινί μεγαλώνει όλο και περ/ρο!!! :D Σ' ένα μήνα έχουμε doppler!!! :D Από τώρα χαίρομαι!!! :lol:

Αργυρούλα... :lol: Κακόμοιροι, στερημένοι Γερμανοί... :lol: Βγήκε με το σώβρακο να λιαστεί ο γείτονας; :lol:

Γωγούλα, ξανάμπραβο στην Ιωαννίτσα!!! :ymapplause: Εσύ κακομοίρα μου, κοίτα να μη μας κάνεις καμιά λαχτάρα απόψε...!!! =)) Πλακίτσα, αμα γουστάρεις, γέννα εσύ και θα σε πάμε συνοδεία 800 άτομα στο μαιευτήριο... Δεν ξανάγινε!!!!! :D:D:D Ακόμα δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε τελικά και θα είμαστε κι εμείς εκεί σε λίγες ώρες!!!!!!!!!! :D

Αφροδίτη... τα μανιτάρια σοκολάτα;;;;;;;;;;;;; :shock: Αφού το 'χαψε...!!!! :))

Καλημέρα ´Μαμα!

Θουλακι χαίρομαι που σε βλέπω, ελπίζω σιγά σιγά να μπουν και οι άλλες οι θερμοαιμες :oops::lol:

Και εδώ έχει τέλεια μέρα σήμερα αν κατεβουμε down town θα βγάλω φωτός. :geek:

Αφρό καλό το κεικ;

Συμπεθερα απο σήμερα τέλος η κούνια; Καλα κουραγια.

Αθήνα τέλεια θα είναι η αυλή σας! Και εγω θα έπαιζα εκεί!

Νατασουλα μου γλυκιά η δικιά μας παιδιατρος απλά έχει μια κουζίνα στο ιατρείο κ τα πολυ μωρά κάθονται εκει.. Τα υπόλοιπα όλα μαΖι, εκτός και αν κάποιο έχει εξανθηματα οπότε κ το παίρνει κΑτευθειαν μέσα.. :roll:

Θουλάρα μου!!!! Έτσι μπράβο! Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά!! :x:x:x:x:x

Κοίτα αν δεν ήμουν σε δίαιτα θα έτρωγα τρια σαντουιτς, χθες όμως έφαγα ένα και δύο σουβλάκια ορφανά. :lol:

Μητσάκι μακάρι να τα καταφέρεις ρεεεεε... η μικρή μου με ρωτάει συνέχεια.

Ρε παιδιά τι ώρα είναι το πάρτυ;;; :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Πρέπει να συνεννοηθώ και με την Καρολ να έρθει να με μαζεψει. :D

Λενάκι τελικά δεν κατέβηκα κέντρο για παπούτσια, γιατί αφενός η μικρή είναι πολύ κακοδιάθετη και αφετέρου είχε τόσο μουντό καιρό που φοβήθηκα μη βρέξει.

Νατασσούλα περαστικά στην κούκλα σου. Ούτε η δική μας παιδίατρος έχει ξεχωριστή αίθουσα για τα άρρωστα παιδάκια. Έχει όμως αίθουσα θηλασμου. :D

Αργι μεγάλη φαντασία έχεις! Μας φαντάζεσαι να τρέχουμε απο πίσω όλοι μαζί να συνοδέψουμε τη Γωγώ στο Έλενα. Καλα αν γίνει κατι τέτοιο εμένα με βολεύει , γιατι μενω δίπλα στο Έλενα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πολυ σουρεάλ πάντως!!! :lol::lol::lol::lol: Γωγούλα! :x:x:x:x

Αφρο θα σε δω σε λίγο!

Έρη μου τι κάνετε; Να μας τις βάλεις μετά τις φώτος! :x

Τα φιλιά μου σε όλες!

Η Χαριλίνα ζήτησε τη Β; Μη μου πεις... Λατρεία μου!!! :D

6 δεν είναι το πάρτυ; Καλά δε θυμάμαι;

Σισσάκι, αν θέλεις σε μαζεύω κι εγώ απ' το μετρό, αν δε μπορεί η Καρολίνα! ;)

απαπαπα τι ζέστη είναι αυτή? καλοκαιράκι με όλη την έννοια!!! :D:D:D:D

πάω βόλτα με τα παιδιά να αγοράσουμε και παγωτάκι!!!! :D:D:D

Συμπεθέρα σε βλέπω ονλάιν, πολλά φιλιά :x:x

Έχουμε κλείσει δίωρο χωρίς δημοσίευση στο τρενάκι?

Βλέπω καλά???

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Οι Αθηναίες κουτουπώνουν καναπεδάκια, μπόμπες, τούρτα, κτλ κτλ κτλ στο πάρτυ της Ιωάννας...

Οι Θεσσαλονικιές τι κάνουν?

Οι "Γερμανίδες"?

Μια Λαρισαία?

:P

επιστρεψαμε! :D ολα ηταν τελεια! Γωγουλα σε ευχαριστούμε πολυ! περασαμε τελεια.

Λεπτομερειες θα πουμε αυριο. Τώρα ειμαι κομματια απορω που βρισκουν τοση ενεργεια τα πιτσιρικια μας! :x

Βάλτε καμια φωτογραφία. Εγώ δεν υπάρχω. Είμαι λιώμα.

Δεν έκατσα λεπτό σημερα. Ό,τι μαγείρεψα άρπαξε λιγάκι. Παρόλα αυτά φαγώθηκαν όλα. Δεν αντέχω ούτε να αναπνεύσω. Και η Ιλιάνα κάνει πάρτυ..

Καληνυχτα!

Λοιπον και εγω αυριο θα πω λεπτομεριες απλα να πω οτι η Γωγω και ο αντρας της ο Γιωργος ηταν τελειοι οικοδοσποτες!!!

Γωγουλα μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την τουρτα καθως και για τα δωρακια!!!

Ακομη και για το μπεμπη μου, πηρε αλλο δωρακι!!!

Το κοριτσακι σας ειναι μια κουκλα!!!Και παλι να τη χαιρεστε!!! :x:x:x:x:x

Καλε ειδα και τι εγινε εδω στο τρενο. Δεν υπηρχε λογος, Εγω παντως οταν μπορω θα μπαινω να μαθαινω νεα σας και να σας λεω τα δικα μου.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...