Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έβαλα τον μικρό για ύπνο.

Και εγώ λέω να κάνω Μαφινς αλλα μάλλον αύριο. πήραμε τηλ για τα πράγματα και μας είπαν ότι θα είναι εδώ το σκ. Ε μέχρι να περάσουν απο το τελωνείο , καλά λέω εγω, θα κλείσουν 2 μήνες ! :x

Περισσότερο θέλω τα παιχνίδια του Κώστα. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω δεν κατεβαινω!! ;) Εισαστε το παρεακι μου εδω στα ξενα! Δεν παω πουθενα! :D

Αργυρουλα σε ευχαριστω!!! Ειδες μαγουλαρες που εκανε? :D Και να φανταστεις πινει λιγο απο το καθε στηθος! Που να με ξεζουμιζε τελειως τι θα γινοταν! :mrgreen:

Ερη επιτελους!! Τουλαχιστον τωρα ξερεις ποτε περιπου θα ειναι εκει.Απεναντι απο το σπιτι μας ακριβος εχει παιδικο σταθμο και η Ε. καθεται με τις ωρες στο παραθυρο να βλεπει τα παιδακια που παιζουν και μου λεει τα ιδια με τον Κ. Ποναει η ψυχουλα μου καθε φορα που την βλεπω...

Αφρο βρηκες τελικα αλευρι ε? Τρελενομαι για κεικ με κουβερτουρα αλλα ο Π. το τρωει σκετο οποτε το κανω συνηθος σκετο και περνω ενα ετοιμο απο τον φουρνο για μενα οπως το θελω.

Σισσακι συμφωνω απολυτα με οσα λες!! Ειμαστε μαζι σου! :D

Χθες πηρα χυτρα και σημερα εβρασα το μοσχαρακι της μικρης σε ενα τεταρτο!! :shock: Μονο να με βλεπατε πως εκανα απο τον φομο μου :lol::lol: Ελεγα παει..τωρα θα σκασει και ουτε πλησιαζα! :lol::lol: Αλλα μετα το πηρα αποφαση και το ξεπερασα. Φοβερα βολικη πρεπει να ειναι!

Αφρο σε ποση ωρα μαγειρευεις φακες,φασολια και τετοια? Δεν λεει το βιβλιαρακι. Και ποσο νερο βαζουμε? Που θα βρω ενα βιβλιαρακι με οδηγιες χρησεως Ελληνικο γμτ?

Λενάκι σε 1 τεταρτο απο την ώρα που θα σηκωθεί η βαλβίδα βράζουν τα όσπρια. Θα τα εχεις μουλιάσει ομως ε?

Βολική η χυτρα για κάποιες χρήσεις αλλά καταστρέφονται πολλά θρεπτικά συστατικά λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας...

Εγω εχω.

Φακες 10 λεπτα.

Φασολακια 7 λεπτα.

Λαχανικα 7 λεπτα στην μικρη πιεση.

Κρεατοσουπα 20 λεπτα.

Εχω της WMF και το βιβλιο ειναι στα ελληνικα. Ισως το σαιτ να το εχει.

Κοριτσια τωρα επιβιβαζομαι και δεν σας διαβασα. Απλα ειπα να πω ενα γεια! Τρεχω! Εφτιαξα μια παιδικη χαρα στον κηπο και ελιωσα. 200 κιλα αμμο εβαλα σημερα.

Φιλια πολλα!

Εγώ δεν έχω χύτρα, δε ξέρω... δεν τις συμπαθώ ιδιαίτερα... ειναι που η μαμα μου έχει κάψει δύο στο παρελθον και δεντις βλέπω με καλό ματι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βράζω το μοσχαράκι το νουά στις 3 ώρες με την κατσαρόλα και τη φακή στη μιάμιση! :lol:

Σας έχω πει τον πόνο μου με τα κέικ;; Δεν πιάνει το χέρι μου με τίποτα. έχω χαλάσει τρεις τόνους υλικά, έχω δοκιμάσει με κάθε τρόπο, έχω προσευχηθεί, έχω κάνει μάγια, αλλά τίποτα. Μέχρι που βρήκα μια συνταγή για σοκολατένιο κέικ και επιτελους η κατάρα έσπασε!! :lol::lol::lol::lol:

Βέβαια δεν κοτάω να κάνω άλλη συνταγη. Κάνω μόνο αυτή.

Πώπω έφαγα το βοδι ένα πιτόγυρο και δύο καλαμάκι χοιρινα.

Σήμερα έχω μελαγχολήσει... δε ξέρω... έχω ένα σφίξιμο στην καρδιά ανεξήγητο... :roll::roll::roll:

Καταστρεφονται ε? Αλλου διαβαζω πως οχι αλλου παλι λενε το ιδιο με σενα...τι να πω...Παντος απο θεμα χρονου και οικονομιας ρευματος ειναι σουπερ. Αν δεν τα μουλιασω τι γινετε? Θελει πιο πολυ ωρα βρασιμο? Ο καθενας με τον πονο του και εγω με τον δικο μου :roll:

Τελεια Αθηνουλα!! Καλα ολα μονη σου τα κουβαλησες βρε? :shock:

Και εγω Σισσιω μου δεν την εβλεπα με καλο ματι γιαυτο και εκλεισα τα παιδια σε αλλο δωματιο μεχρι να δω τι παιζει! :lol::lol: Κεικ ρε συ ειναι απο τα ευκολα γλυκα...Και εγω μολις εφαγα 2 κομματια απο το κεικ που λεγαμε πριν και πιο πριν ειχα φαει ενα πιατο κους κους με κρεατακι που εκανα για τη Ε. και περισσεψε! :oops: Θελω και εγω πιτογυρο και σουβλακιααααααααα!!!!!!!! :cry:

ebala ton mikro gia upno giauto eksafanistika ....ebgala kai to keik alla akoma keei .

elenh ti na sou pw gia ta ospria ....den kanw :lol::lol::lol::lol::lol: den trome ospria .

an ta baleis pantos amouliasta theloun perissotero giro sthn mish wra apo oti kserw apo thn mama mou ...an den eisai sigoura thn bgazeis apo to mati anigeis thn baldida kai meta dokimazeis an theloun kialo to ksana klineis kai perimeneis .

Και όμως Λενάκι... δε μπορώ να πετυχω ένα κεικ της προκοπής! :cry: Ενώ φτιάχνω και πιο δύσκολα γλυκα... δε μπορώ να καταλάβω... :roll:

Αθηνά τόσα πολλά ρε συ;; Είσαι ηρωίδα!! Και με τρία παιδια! Να μην ξεχνιόμαστε!

Μα καλά πόσο μεγάλο κήπο έχετε;; :oops:

Mπήκα να πω μια καληνύχτα! :D

Αφροδιτούλα, στο λύκειο τα φορούσα κι εγώ τα σιδεράκια. Και παρόλο που το μασελάκι για αρκετά μεγάλο διάστημα, δεν το αμελούσα καθόλου, όταν το κατήργησα ψιλοστράβωσαν! :( Όχι ότι είναι στραβά, αλλά δεν είναι τέλεια και μου την έχει δώσει, γιατί είναι κρίμα!! :?

Ωραίο τελικά το κέικ; Μπράβο στον πάκι που σε προμήθευσε με αλευράκι!!! :lol:

Έρη μου, κι εγώ λυπάμαι που δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω! ;) Μη τρελαίνεσαι με τον Κώστα και τις εκδηλώσεις λατρείας περί σχολείου... Είναι μέχρι να πάνε!!! :lol: Η Β όλο το καλοκαίρι είχε ξετρελαθεί με την ιδέα του σχολείου, το είχαμε συζητήσει και πολύ, για να την προετοιμάσω κλπ κλπ... Όταν ήρθε η ώρα, έφαγε τρελή φρίκη!!! :?:?:? Εντάξει, στην πορεία το αγάπησε, αλλά η περίοδος προσαρμογής ήταν αρκετά επώδυνη και δεν το περίμενα!!! :?

Αργυρούλα, άστα να πάνε!! :shock: Στην τουαλέτα και απελπισμένη να λέει "δε μπορώ, δε μπορώ" λόγω του μυρμηγκιού!!! :shock: Όσα φέρνει η ώρα ή καλύτερα η στιγμή... :?

Λενάκι, ήθελα κι εγώ να στο πω... Τέλειος ο μικρούλης!!! :x Μαγουλάκια για φάγωμα!!! :D

Περί χύτρας ο λόγος... Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ, αλλά δεν έχω λεφτά στην παρούσα φάση. Μου χάλασε κι η ηλ.σκούπα!! :evil: που σαφώς προηγείται!!! ;)

Αθηνούλα, μεγειά την παιδική χαρά!!! :ymparty: Μόνη σου την έστησες; :shock: Να 'στε καλά, να την χαρείτε!! :D

Σισσάκι, γιατί μελαγχολία; :( Χαμογέλα παρακαλώ!! :D Εγώ με τα κέικ τα κανονικά είμαι οk, αλλά στα νηστίσιμα έχω ένα θεματάκι... :?

Ελπίζω να τα πούμε αύριο, γιατί προέκυψε κάτι και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... :( Θα δείξει...

Σας φιλώ πολύ πολύ γλυκά και πάω να τη πέσω!! i-)

κοριτσια,εχω καιρο να μπω στο τρενακι.....

τωρα διαβασα οτι διαγραφηκε η γιωτα και δεν καταλαβα γιατι..... :roll:

επισης,ηθελα να πω οτι κι εγω φορουσα σιδερακια για 2 χρονια και τα εβγαλα λιγο πριν το γαμο μου....μασελακι φοραω καθε βραδυ στα πανω και στα κατω εχω τα εσωτερικα τα οποια δεν προκαλουν κανενα προβλημα!!!!!!!! ;) παντως ειναι πικρα....εγω ειχα ξεχασει πως ειναι να χαμογελας.... :shock: τωρα ειναι μια χαρα ευτυχως!!!!!!!!! ;)

γεννησε η γωγω?????????????

καλημερα .

ειχα ξεχασει τον υπολογιστη ανοικτο ολο το βραδυ :?

ο μικροσ ξυπνησε ευτυχος τωρα το πρωι στις 9 ,δεν μου ηρθε απο τις 6 στο κρεβατι .

και εμείς έχουμε χύτρα, την μεσαία μεγέθους όμως, γιατί ο άντρας μου θεώρησε ότι είμαστε λίγα άτομα :o:o:o (όταν την πήραμε είχαμε μόνο τον Λ.!) :?

το μοσχαράκι το βράζω σε 34 λεπτά και βάζω και λίιιιιιγη ζάχαρη στην μύτη του κουταλιού γιατί έτσι το μαλακώνει!!!! εννοείται ότι οι χρόνοι μετράνε αφού σηκωθεί όλη η βαλβίδα, όταν σηκώνεται στην μέση μειώνεις την θερμοκρασία και προσοχή Λενάκι, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΑΦΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΤΜΟΣ, αλλιώς είναι επικίνδυνο!!!! :roll::roll::roll::roll:

όσπρια και εγώ δεν κάνω συχνά γιατί δεν τρώνε, άσε που δεν χωράει η χύτρα για 4 άτομα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

είναι καλή επένδυση....όταν είχαμε επισκέπτες και έκανα μοσχαράι κοκκινιστό το έβρασα στην κατσαρόλα για 2 ώρες σε χαμηλή φωτιά και έγινε λουκούμι!!! νοστιμότατο!!! ;)

σιδεράκια είχαν οι 2 αδελφές μου, τώρα έχουν μια χαρά δόντια, τα δικά τους ήταν προς τα έξω!!

Συμπεθέρα άσε το παιδί να πάει σχολείο!!! :lol::lol::lol::x:x:x:x

σε λίγο θα ετοιμάσω το πρωινό!

ακόμη δεν έχω πιεί καφέ από την Τετάρτη, λέω να ξαναπιώ την Τρίτη.......λόγω καθαρισμού δοντιών δεν θέλω να πάρουν χρώμα :? και την Δευτ. θα πάω πάι για γιάλισμα.....!!!!

καλημέρα Αφρο :x, είδες ρε τι παιδί έχεις?

Καλά να περάσετε στο πάρτυ της Ιως :x και να βγάλετε πολλές φωτός, όχι μόνο τα παιδάκια!!! :roll::roll::roll:

Καλημέρα...Το τρενάκι μετρά πολλές απουσίες και σέρνεται... :(:(:(:(:( Σχεδόν όλες οι Θεσσαλονικιές εξαφανίστηκαν... :(:(:( Εκτός από την Ιουλία και τη Βένι....

Θούλη, Νατάσα, Νατασούλα, συμπεθέρα..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Ούτε εγώ αποχωρώ από το τρενάκι..Αλλά θέλω να ξαναγίνει όπως πριν.... :roll::roll::roll:

Περιμένω τον άντρα μου να ετοιμαστεί για να με πάει κομμωτήριο..Έχω χτένισμα, μανικιούρ,πεντικιούρ....

Χθες ήρθε το κρεβάτι της Ιως....Είναι θεϊκό!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Έχω ενθουσιαστεί.... :D:D:D:D Η Ιω τρελάθηκε!!!!!!!Ούρλιαζε από τη χαρά της, ανεβοκατέβαινε, τρέλα σας λέω...

Το βράδυ κοιμήθηκε πρώτη φορά εκεί.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Σαν μυγούλα ήταν μέσα στο τεράστιο κρεβάτι σας.... :D:D:D:D:D:D:D:D

Συγκινήθηκαααααααα!!!!!! :roll::roll::roll:

Τα λέμε μετά!!!!!Φεύγω!!!!!!

Καλημέρα σας!!! :x:x:x

Δεν προλαβαίνω!!! Θα τα πούμε μετά.

Ελπίζω να μη βρέξει μονο γιατί έχω απλώσει ρούχα και έχω και του κόσμου τις εξωτερικές δουλειές!!

Σας φιλώ φορ ναου! :D

Καλημέρα!

Διαγραφηκε η Γιώτα; Ποια Γιώτα; Ο Σαυροπιγκουινός; Γιατί;

Αφροδίτη δεν έχεις καθόλου φαντασία!! :lol: Και το δεύτερο παιδί ίδιο το έκανες!

Δεν έχουμε τον τεράστιο κήπο, αλλά χώρεσε μια μεσαία τσουήθρα, μια γωνία με άμμο, ένα μικρό σπιτάκι, ένα παγκάκι και ένα τραμπολίνο. Και εκεί που είναι σχεδόν έτοιμα.... βρέχει και δεν μπορώ να τις βγάλω έξω!!! :cry:

Πήρα 8 σακιά άμμο των 25 κιλών και έτσι τα έβαλα σχετικά ευκολα. Με βοήθησε και μια κοπέλα. Ευτυχώς.

Βρε κορίτσια τα έχω δει όλα. Ένα δευτερόλεπτο να γυρίσω το κεφάλι και η Νατ έχει σφαλιαρίσει τη Δανάη.

Πάω να βάλω μπουγάδα γιατί το μωρό μου φεύγει τη Δευτέρα. Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.

Καλημέρα μανούλες! :D

grousi, Αργυρούλα, Αφροδίτη, Γωγούλα, Σισσάκι, τα φιλιά μου! :x

Κι εγώ λυπάμαι που σέρνεται το τρενάκι μας... :-s Ερημώσαμε... :( Μα να μην αγωνίζομαι να διαβάσω τις σελίδες, να τρέχω και να μη σας προλαβαίνω, να σας λέω πολυλογούδες;;; :roll::(

Άφρο, μπράβο στο Μανωλιό, πάντα τέτοια!! :D

Γωγούλα, καλό beaute!! Είσαι μια χαζομαμά... Ούτε να την πάντρευες!!! :lol::P

Εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα καταφέρω να έρθω... Χθες το βράδυ ο αδερφός μου μας είπε ότι θα κόψουμε τούρτα για την κόρη του, που είχε πριν λίγες μέρες γενέθλια και υποσχέθηκε στη Β να έρθει να τη πάρει κιόλας. Οικογενειακώς, μη φανταστείς, αλλά προφανώς δε μπορούμε να λείψουμε! Αν όμως είναι αργότερα, θα προσπαθήσω να έρθουμε έστω και για λίγο, θέλω πολύ να σας δω!!! :D Δεν ξέρω ακόμα ώρα, όταν μάθω... ;)

Αργυρούλα κι εγώ το ίδιο θα έκανα με τον καφέ... (άλλο που δεν πίνω γενικώς!) :lol: Τα βάφει τα δόντια ούτως ή άλλως, οπότε άσε να ολοκληρωθεί και το γυάλισμα!! ;)

Σισσάκι, καλές δουλίτσες! Ελπίζω να τα πούμε σήμερα, όχι για σένα :P αλλά γιατί πεθαίνω για Χαριλίνα!!!!!!!!! :x:x:x

Αθηνούλα, καλημέρα! :D Τι ωραίος κήπος!!! :D Κρίμα που βρέχει! Κι εδώ ο καιρός χάλια! :( Πλακώνονται οι όμορφες; :? Που να δεις τι γινόταν στης αδερφής μου προχθές, που έχει 4 παιδάκια... Ξύλο κανονικό!!! :shock: Κουράγιο!!

Καλημέρα,

χθες πήγαμε παιδίατρο κάναμε εμβόλιο 11.100 και 87εκ (ξαπλωτή) η Έλενα.

Σήμερα όμως ξύπνησε το πρωϊ και έχει μύξες και λίγο βήχα. Υποψιάζομαι ότι κόλλησε από ένα παιδάκι στην παιδίατρο που ήταν άρρωστο και είμασταν μαζί στην αίθουσα αναμονής :evil::evil::evil::evil::evil:

Οι δικοί σας παιδίατροι έχουν διαφορετικές αίθουσες αναμονής για τα άρρωστα παιδάκια?????????

Καλά να περάσετε σήμερα στο πάρτυ της Ιωάννας περιμένουμε φώτο

Αθηνά θα φύγει τελικά την 5μερη εκδρομή η Ναταλία?

grousi χάθηκες όλα καλά?

Αργυρώ βγήτε βόλτα να χαρείται τον ήλιο :D

Παναγιώτα σε είδα στον ύπνο μου μας είχες καλέσει στο σπίτι σου για φαγητό αλλά δεν θυμάμαι τη φαγητό είχες. Τον Νικόλα θυμάμαι μόνο που είχε μακρύ μαλλί και ήταν κουκλί :D:D:D:D:D:D:D:D

Άφρο οι συσπάσεις πως πάνε έχεις ακόμα?????????????

Δημητρούλα φαντάζομαι τρομάρα που πήρες με την Β που κλειδώθηκε, ευτυχώς ξεκλειδώσατε γρήγορα ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...