Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι ώρα θα το κάνει ; Πρωί μάλλον ε ; :D στον ύπνο μου θα σας δω ναι.. :roll:

Μαρία πολύ γατονι η δικιά σου που ζήτησε να ξαναδοκιμασει το γλυκό χαχα :lol:

Συμπεθερα σκληρή η τιμωρία, γενικά τώρα που έχει περάσει το θέμα πως το βλέπει ο Λουκάς;

Μαγγυ ούτε κ εμείς έχουμε γνωριστεί. Είμαι η ερη κ έχω έναν γιο 27 μηνων, τον Κώστα. Εδώ κ 1,5 μήνα μένω στο Τορόντο. πριν εμενα στον Πειραιά.

Λένα εγώ είμαι αυτή που σε πρηζω με μηνύματα στο φεις όταν σέρνεται το μαμυ :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερούδια αγαπες μου και καλο μηνααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

να μας μπει καλα.... :lol::lol: :lol: και να μην εχουμε καμμια μα καμμια στεναχωρια...όλα καλα να μας πανε...!!!!!!!!!!που λεει και ο φιλος μας ο σακης....

καλημερουδια νατασουλα...σας διαβαζω και επανερχομαι.... ;)

σημερα θα λειπει το αφεντικο μου...... :D:D:D:D οποτε θα με βλεπετε συχνααααααα....

Καλημέρα σας :x

και καλό μήνα :x

Συμπεθέρα μου :YMHUG::YMHUG::-*:-*@};- , ευχαριστώ για τ ακαλά σου λόγια, όλα αυτά που κάνω τα κάνω από καρδιάς :x

Η Χρύσα μήπως έμαθε ότι έχει κοριτσάκι? :mrgreen:

σήμερα είμαι λίγο στεναχωρημένη, δλδ κάθε σήμερα, κάθε 1η Απρίλη, είχε η μαμά μου γενέθλια και σήμερα θα γινόταν 70 ετών! :(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: και συνήθως δεν μιλάω σε κανέναν τέτοια μέρα! :cry::cry::cry::cry::cry: για αυτό και ίσως να μην σας "σχολιάσω", αλλά θα σας διαβάσω!!!

Καλημερα και καλο μηνα .

Mου αρέσει που σε καμία δεν αρέσουν οι καυγάδες

αλλά οι περισσότερες το ανακυκλώνετε το θέμα

Τουλαχιστον Μαρια μου το καναμε εδω στο τρενο που εγινε και η "παρεξηγηση" , δεν μεταφεραμε διαφορα πραγματα σε αλλα θρεντ ;)

Κοριτσια σας ευχαριστω για το ταξιδι και για την ευκαιρια να σας γνωρισω καπως καλυτερα . Θα τα λεμε οπως τα λεγαμε και πριν το τρενο , μεσα απο τα διαφορα θεματα και με τις λοιπες δυνατοτητες που δινει το φορουμ .

Καλυτερα ετσι , θα μαι και πιο "ανετη" , ανυπομονω για τη μερα που θα τσακωθω ξανα με την Γωγω :mrgreen:

Να στε καλα ολες και πολλα φιλια στα παιδακια σας !!!

καλημερα κοριτσια .....ποσταρα πριν και ξεχασα το καλημερα .

αχ 1 απριλιου σημερα ....και εγω σκευτομαι κατι ασχημο που εγεινε σημερα στην ζωη μου ....11 χαμενοι μηνες ακολουθησαν .....και μην σκευτω οτι σε 22 μερες μια πολυ χαρουμενη μερα μεχρι πριν λιγα χρονια μεταλαχτικε μεσα σε 2-3 χρονια σε εφιαλτικη ....(τα γεννεθλια μου λεω :cry::cry: )

Καλημέρα κοριτσάκια...Καλό μήνα!!!!Τι κάνετε;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D

Λάλααααααα :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Θα σε κανονίσω εγώ!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αρτζι μουυυυυ πόσο σε νιώθω... :cry::cry::cry::cry: Μια μεγάλη αγκαλιά από μενα... :x:x:x

Να σας πω κάτι που δε σας έχω πει εδώ και 4 μέρες για να μη μου τη ματιάσετε;;;;;; :lol::lol:

Η Ιω εδώ και νύχτες κοιμάται ολομόναχη στην κούνια της....Χωρίς να ξυπνάει ούτε μια φορά μέσα στη νύχτα... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Σήμερα περιμένουμε και το κρεβατάκι της..Για να δουμε πως θα πάει.... :roll::roll::roll:

Αφρο δε σε πιάνω καθόλου... :?:?:? Ίσως επειδή είναι πρωί... :oops::oops: Γιατί είναι εφιαλτική μέρα πλέον τα γενέθλια σου;;;;;; :roll::roll::roll:

και εγώ δεν κατάλαβα, εσύ ξέρεις καλύτερα......

Γωγώ η Βένη είπε να κάνεις καφεδάκια και όχι κεφτεδάκια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

επίσης μπράβο στην Ιω σου

αμάν ρε Αφρο πλάκα μας κάνεις? :shock::shock::shock:

τι να πω και εγώ σε 2 μήνες δλδ? :o:o:o:o:o:o:o:o

Αναστασία μπράβο και στονν Σπυράκο, όλα σιγά σιγά γίνονται!!! :)

αργι εχεις και εσυ τα δικια σου για τα δικα σου γεννεθλια .....τι να κανω το εχω παρει πολυ κατακαρδα αυτο το 3 που μπηκε στο νουμερο της ηλικιας μου .....

καλως τις τσουπρες μου...

γωγακι... μπραβοοοοοοοοο στην Ιω μας.... :ymapplause::ymapplause::ymapplause: και πτου πτουυυυ μην την ματιασω...το δωρακι σας ειναι ηδη στο τουτου μας...μακρι να μην ριχνει καρεκλες αυριο...αλλα και να βρεχει ... εμεις το λατρευουμε απο την φυση της οικογενειας μας το νεροοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););) σαν παπιοοικογενεια που μαστε...... :lol::lol::lol::lol::lol:

σισσακυ μου ...πως παει η δουλιτσα σημερα? μωρε τρελοκομειο ακομη δεν μου απαντησες ... :roll::roll: ποτε με το καλο ο γαμος???? :lol::lol: :lol: κανε υπομονη και θα βρεις παπουτσια και απόλα ...ολες οι νυφες ετσι νοιωθουν...δεν μας αρεσει τιποτα...αλλα στο τελος βρισκουμε κατι που ναι απλα τελειο... ;);)

μαρακι...τι κανουν οι νεραιδουλες σου????

Αφρο μου εγω τι να πω που 24 νοεμβρη φτανω τα χρόνια του Ιησου... :(:( αν και δεν μου φαινεται ε?????????????????? :lol::lol::lol: όχι πειτε το αντιθετο ...χαχαχα

εσυ κοριτσαρα μου φαινεσαι πολυυυυυυυ πιο μικρή απότι είσαι..... ;);) παει η κουρτινα ε? ελα μην στεναχωριεσαι για τετοια πραγματακια...αλλα στεναχωρηθηκα πολυ με τα βαφτιστικα σου και όλα τα υπόλοιπα πραγματακια σου που έκαψε η μαμα σου... :(:(:( καλα και εγω μην φανταστεις εχω απειροελαχιστα εως μηδαμινα θα λεγα... :( αντε αυριο ελπίζω να τα πουμε πιο καλα απο τις αλλες φορες...ελπίζω να παιξουν και τ απαιδακια μας.... :D:D

αρτζι μου γλυκια....μια μεγαλη αγκαλια και ενα μεγαλο φιλακι απο μενα :YMHUG::YMHUG::x:x:x:-*:-*

θεσσαλονικιες μου φιλεναδες...πουυυυυυυυυυυυυυυυ ειστε βρε αγαπες μου???????????????????????????????ελατε να τα πουμε...μου λειψατε....

Χρυσα τι νεα απο τον γιατρο?????????????????? αγοραρος δεν ειναι ?

Κάρολ στις 4 Ιουνίου είναι ο γάμος, αλλά δε μου αρέσει τίποτα, ούτε το νυφικό , ούτε οι μπουμπουνιέρες (στις οποίες δεν έχω καταλήξει ακόμη...), ούτε τα προσκλητήρια, ούτε τίποτα!!!!

Σταματείστε να μιλάτε για ηλικίες!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

λαλα θα φυγεις απο το τρενακι?? γιατι καλε???

μαρεσει η παρουσια σου εδω

μαρια ακομη με ορο την εχουν και δεν τρωει ουτε πινει ακομη τιποτα!!!

κανανε υπερηχο στο μωρο

ειναι 650γρ και υπαρχει μια πιθανοτητα να μεινει μεσα μεχρι να παει το μωρο σε βιωσιμη βδομαδα :(:(:(:(:(:(:(:(:(

αφροοοοο

τι εχουν καλε τα 30??? μια χαρα ωραια και ωριμη(πνευματικα)ηλικια ειναι

εγω παντως ειμαι στα 36 και ειμαι ανετη πολυ

νιωθω οτι ειμαι πιο ωριμη απο οτι οταν ημουν 20-25 :mrgreen::mrgreen:

αργυρω μου καλημερα

ο λουκας τι κανει? πως το πηρε με την τιμωρια του χθες?

θα μιλησετε με την διαυθυντρια?

μελλοντικη νυφουλαααααα σισσακι

πως πανε οι ετοιμασιες του γαμου??? ;)

γωγουλα μπραβο στην κοπελαρα σου

δεν νομιζω να εχει προβλημα με το κρεβατι

ο σπυρος πηγε κατευθειαν σε κρεβατι εφηβικο και δεν ειχε κανενα προβλημα

αντιθετα απλωνεται σαν πασας :lol:

εγω κοριτσια μολις επαθα λουμπαγκο!!!!!!!

πηγα να σηκωσω τον σπυρο απο το γιογιο και εμεινα εκει :shock::shock: με το ζορι περπαταω και καθομαι

με κοβω παλι για ενεσεις(το ειχα ξαναπαθει οταν ηταν 3 μηνων ο σπυρος)και τον γιατρο να λεει να χασω κιλα :oops::(:oops:

καρολινακι καλημερα!!!!!

καλε μια θεα εισαι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αληθεια λεω!!!!!!

ρε κοριτσια η χρυσα που ειναι??????????

μπεμπουλης καλημερα και ευχαριστω για τ α καλα σου λογια...να σαι καλα ...εννοειται βρε ότι ειμαι μια θεα.... :lol::lol::lol::lol: χαχαχα

σισσακυ 4 Ιουνιου παντρευεται και η αδερφη του αντρα μου στην κρητη.... :(:( κριμα γιατι θα θελα να σε καμαρωνα...νυφουλα...θα με καλουσες ε? :lol::lol::lol:

εχω δουλεια ηρθε η μαλ@@@@@@@@ γραμματεας της μεγαλης και μου πε κανε αυτο...με στυλ...και εχω τσακωθει ποσες φορες μαζι της...αλλα ειναι φιδι κολοβο :twisted::twisted: και με εδωσε εν μερη...μια φορα στην διευθυνουσα....οποτε δεν με παιρνει για να πω κατι... :(:(

οταν γυρισω θα στε στο ιδιο τρενακι??????? :lol::lol:

Σήμερα είμαι και με τα 2 παιδιά στο σπίτι, το σχολείο είναι κλειστό διότι οι δασκάλες έχουν εκπση!

είπα στον άντρα μου να μην της μιλήσει καθόλου, να την γράψουμε τελείως, απλά με έχουν κουράσει πολύ μιλάμε με τους ηλίθιους κανόνες τους!!!!....πάντως έχουν πολύ αυστηρά κριτήρια για τα σχολεία και την εκπση των παιδιών...τι στο καλό αυτοί μεγαλώνουν μικρούς Αϊνστάνες και στην Ελλάδα χαζούς? :?:

Μπεμπού οι προετοιμασίες είναι στον αυτοματο!! Εγω είμαι στην καρακοσμάρα μου! :lol::lol::lol:

Έχω την εντύπωση οτι κάτι έχει παιχτεί που οι υπόλοιπες δεν το ξέρουμε... :roll: Τελος πάντων ας το αφήσουμε και σιγά σιγά θα επανέλθουμε στα κανονικά μας... ελπίζω.

Ναι Αργι αυτό ακριβως συμβαίνει! Πάλι καλά που έχουμε και τους Γερμανους να σωσουν τον κόσμο με το παιδαγωγικό τους σύστημα!! :twisted::twisted::twisted:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...