Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

δημητρα αυτες τισ κρισεις ουτε εγω τις μπορω !!!!!!!!!!

και παντα μετα τον μεσημεριανο υπνο !!!!!

σισσιω ακυρο δεν θα σε παρουμε ....μην σε δει ο αντρας μου και σε ερωτευτει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αργυρο με τι μ@@@@ες εχετε μπλεξει!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

εμεις κοιμηθηκαμε και τωρα ειναι σε μια φαση που κατοχυρωνει πραγματα στον εαυτο του ...."κο μου και δειχνει "του πηρα 2-3 πραγματα του μπαμπα και αρχισε να κατωχυρωνει τα δικα του :lol::lol::lol::lol:

βενη μια φορα δεν το εκανε ? μπορει να μην το ξανα κανει .

μολις μου ξεσκισε την κουρτινα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalhspera

Εγραψα ενα μνμ το πρωι αλλα δεν εμφανιστηκε .

Θα συμφωνησω με την Σνοου , παρολο που και γω δεν θελω να δυναμιτίζω καταστάσεις , δεν μπορω να προσποιηθώ οτι δεν τρεχει τιποτα . Δηλ με τους ανθρωπους στη "εξωιντερνετική " ζωή σας , αφηνετε πραγματα και καταστασεις ετσι να περνάνε ?

Αφου φάνηκε εξάλλου οτι δεν "περνάνε" , υπάρχουν κρυμμένα και στην πρωτη ευκαιρια εμφανίζονται .

Καλο βραδυ να εχετε .

ρε γωγω το παιδι σου μες στην κοιλια καπνιζει !!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: (δες το τικερ).

όχι βρε, έχει το πόδι του στο στόμα!!!!.....το δικό σου όμως τραβάει τα μαλλιά του!!! :roll::roll: μάλλον με αυτά που διαβάζεις και ακούς κάθε μέρα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μήπως και η κουρτίναι ήταν δικιά του? :roll::roll:

Αφρο ου μπλέξεις!!!

Καλησπέρα ΛάΛα

Mου αρέσει που σε καμία δεν αρέσουν οι καυγάδες

αλλά οι περισσότερες το ανακυκλώνετε το θέμα

Τέλος πάντων έχουμε μιλήσει τα πρόσωπα που εμπλεκόμαστε

και το θέμα για μένα τουλάχιστον έχει λυθεί

με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Mου αρέσει που σε καμία δεν αρέσουν οι καυγάδες

αλλά οι περισσότερες το ανακυκλώνετε το θέμα

Τέλος πάντων έχουμε μιλήσει τα πρόσωπα που εμπλεκόμαστε

και το θέμα για μένα τουλάχιστον έχει λυθεί

με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Τί δηλαδή εμείς δε θα μάθουμε την έκβαση των πραγμάτων;; :roll: Στην απ' έξω;;

Τόσες μέρες παρακολουθούμε και δε θα μάθουμε το τέλος;; :?

Κακό αστείο ε;;; :oops::oops::oops:

Εντάξει δεν έχω άλλη εμπνευση... :geek:

Περαστικό ήταν και έφυγε! ;)

τι να σας κάνω Αθηναίες που κι εσείς

παραλίγο με χάσατε :mrgreen:

ήρθανε χτες η Προϊσταμένη μου με τη συνάδελφο-φίλη μου εκεί

για μια ημερίδα.. έρχονται αύριο...

αλλά στενοχωριέμαι να αφήσω τα κορίτσια μου :(

Αλλά για μένα ένας σοβαρός λόγος να έρθω θα ήταν να σας γνωρίσω

Ευκαιρία θα ήταν..

( ε και η ημερίδα βεβαίως την οποία θα παρακολουθούσα με τεράστιο ενδιαφέρον :-B γκουχου γκουχου)

να το αλλάξει Αφροδίτη

λοιπόν αν μας διαβάζει το μέλος merenta να αλλάξει γρήγορα το nik

έχουμε και εγκυούλες εδώ

ας το κάνει profiterol :mrgreen:

Με πέρνει πριν τηλ η αδερφή μου

Είναι η Ιωάννα στο πατρικό μου και ετοιμάζουν κάποιες

εργασίες παρέα για το νηπιαγωγείο (η αδερφή μου την έχει στο τμήμα της).

Συζητούν λοιπόν για τις γεύσεις τις οποίες θα κάνει αύριο η αδερφή μου στα παιδάκια

Και της δίνει να δοκιμάσει λίγο αλατάκι

Αυτό είναι το αλμυρό

Λίγη ζάχαρη αυτό είναι το "γλυκο"

Λίγο λεμόνι αυτό είναι "ξινό"

Της βάζει στη γλώσσα έναν κόκκο καφέ "πικροοοοοοο"

και η Ιωαννίτσα τρόμαξε με το "πικρό' :D

Αφού έμαθε τις γεύσεις λέει "Λένα όλα τα καταλαβα εκτός από το γλυκο, νομίζω πρέπει να μου δώσεις και άλλη ζάχαρη να δοκιμάσω " :lol::lol::lol::lol::lol:

Α η μικρή σήμερα έφαγε πάλι φασολάδα :shock: από χτες και ήπιε και λίγο κρασί :shock::shock:

γεια σας!!!!

σημερα ηταν μια πολυ καλη μερα

καναμε μια φορα κακα και μια τσισα στο γιογιο

και ειχαμε μονο 1 ατυχημα

αρχισαμε να λεμε χαιδευτικα την γιαγια 'γιαγιακα μου'

μαθαμε το γαλα και παμε σουπερ

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

:shock::o WOW! !! :!::!:[-x:-j

Μα τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές... Εχω να πω οτι οι ορμόνες εδω μέσα δίνουν ατελείωτες παραστάσεις. Again and again and again.. :mrgreen:

Δεν πειράζει ας γινονται και αυτά, ειναι λογικό, ειμαστε σε ενα τρένο με 20 διαφορετικές, καταπληκτικές, θεσπέσιες κουκλάρες μαμάδες! Αν δεν βράζει το αίμα μας τότε δεν θα είμαστε ζωντανές.. :lol:

Να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι την κάθε μια ξεχωριστά μεσα στην ημέρα την καθε μια και για κάποιο διαφορετικό λόγο. Απο αυτην την ομάδα δεν λείπει καμία. Μα καμία. :x

Οσο ναναι αισθάνομαι πιο κοντά στην Αφροδίτη που κάναμε παρέα τον τελευταίο καιρό και ξέρω απο πρώτο χέρι τι καταπληκτικός άνθρωπος ειναι. :D Επισης αισθάνομαι κοντά με την συμπεθέρα μου γιατι με στηρίζει απο αποστάσεως πάντα για οτιδηποτε περνάω, η γενεοδωρία των συναισθημάτων της με συγκινει και ας μην την έχω γνωρίσει ποτέ. Ελπίζω να συμβει σύντομα. :x

Το Σισσακι επισης το αισθάνομαι πάρα πολυ κοντά μου γιατι είχαμε καθημερινη δικτυακή σχέση πολυ πριν ξεκινήσω να γράφω στο τρενάκι. :mrgreen:

Γενικά νομίζω ότι ειναι κάπως λογικό να μου κάθονται στο μυαλό περισσότερο τα κορίτσια που εχω γνωρίσει απο κοντά οπως η Παναγιώτα, η Βίκυ, και η Γωγω. Αυτο ομως δεν σημαίνει οτι δεν με ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες, απεναντίας. Η καθε μια εδω μέσα εχει το δικό της μοναδικό ενδιαφέρον για μενα. ;)[smilie=dink.gif]

Πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσουμε λίγο απο την γκρίνια για το ποια ξέχασε ποια.. Δεν γινεται να τις θυμομαστε όλες την ώρα που γράφουμε, ειναι αδυνατον! Και ειναι και σπαστικό δηλαδή γιατι φαίνεται fake και στημένο πως να το εξηγήσω.. :oops:;)

Φιλάκια σε όλες, πάω να διαβάσω κι αλλα.. :mrgreen:

Καλησπερα

Συγγνωμη αν ανακυκλωνω κατι αλλα τι εγινε???? ψαχνω στις σελιδες κ δεν βρισκω...Δεν εχω μπει καθολου απο χτες το πρωι κ τωρα διαβασα τις τελευταιες σελιδες...

Λαλα τι εγινε??

Ας μου στειλει καποια πμ και μενα να καταλαβω.....

Μιλωντας για πμ..ΓΩΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ βρε δεν μας θελεις στο παρτυ??????? ουτε οδηγιες μας εστειλες, ουτε τι ωρα ειναι ξερω, ουτε τι μερα... [-([-([-( ..χμμ θα παρω το Σεμπινι και θα ερθω απροσκλητη!!! Αλλα δεν ξερω που μενεις!!!!

Δεν ξερω τι να σχολιασω διοτι δεν ξερω τι εγινε και βαριεμαι βρε κοριτσια να τα διαβασω ολα αυτα...

Θα πω λοιπον κατι ασχετο..Χτες βγηκα με κατι φιλες μου απο τη θεσσαλονικη (ω ναι!)..Λοιπον πηγαμε σε ενα φοβερο μερος, λεγεται TAF (The Art Foundation) ειναι στο ΜΟναστηρακι κ ειναι ενας εναλλακτικος τεχνοχωρος με φοβερα κοκτεηλ κ ωραια μπυρα...Αθηναιες να πατε (χωρις παιδια χι χι!!)..πολυ μου αρεσε!

ειμαι εκτος θεματος παλι????

αχ ρε κοριτσια..διαβαζω διαβαζω κ χαλιεμαι..

κ ολα αυτα εξαιτιας μου..κ συμφωνω οτι μια ζωη πεφτουμε με τα μουτρα στη αναστασια.. :(:(

ζητω ενα μεγαλο συγνωμη για τη αναστατωση..οκ δε φταιω 100% αλλα εχω μεριδιο..

εγω το πα με καλη καρδια(με το χερι στη καρδια)

δε ειμαι ανθρωπος που θα κρυφτω..αν δε μ αρεσει κατι θα σας το πω..

ερη χαιρομαι που εισια καλα..

ηρθαν τα πραματα σας?

μολις εφαγα μισο ταψι νηστισιμη πιτσα

δηλ με ντοματα κ ελια :D

κ πηρα παλι απο σουπερ μισο κιλο χαλβα

φρα γεια σου..νομιζα ηρθες θεσνικη..λεω κ γω..δε μας ειπες :lol:

καλησπερα!!εγραφα και με εστειλε παλι.. :(:(:evil:

καλε μην μιλατε για γλυκα αρχισα διαιτα!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(~x(~x(~x(

τι κανεις ερη!!!!!!!!!! πως τα πατε??ωραια ειναι ε????? :):):):):):):):)

φρανιτα και εγω θελω ποτακ ιμε φιλες ρε συ..και με τον κωστα δεν με πειραζει αλλα ελω ποτακιιιιιιιιιιιιιιιιι :(:(:(:(:(:evil::evil::evil:

γωγω δεν το ειδα ρε συ που λες... :oops::oops: σιγουρα καλε?? μα πως το προσπερασα??

αφοδιτη δεν θα δινω σημασια αλλα αμα το ξανακανει εστω και απο χαρα ναμ ην προσταρεψω τα αλλα παιδακια??? :?:? ή θα του το κανω πιο εντονο να το ξανακανει???? :?::?::?::?:

καλα αργυρω :evil::evil::evil::evil::evil: μα ολα κουσουρια εχουν τα παιδια μωρε εκει???? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

καλα για την τιμωρια :evil::evil: θα την εσκιζα την κακιστρο!! :evil::evil::evil::evil:

οχι πως δεν εκανε κακο ο λουκας αλλα δεν ειναι τροπος αυτος να μαθει :evil::evil::evil::evil: [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

καλε μαρθα!!!!! μην μιλας καλε για φαι!!!!! :evil::evil::evil::evil:

καλη χωνεψη :lol::lol:

ρε συ θελω τον μικρο!!! θελω να το εχω εδω...καλε ελα παλι αυριο!!!

δεν μπορεις ε??δεν πειραζει στειλε τον μικρο!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πολυ τον αγαπησα!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x

η χρυσα πηγε γιατρο καλε??? που ειναι?????????? :roll:

Ταο Ταο μου γλυκο οχι δεν ηρθαν τα πράγματα ακομη... ελεος δηλαδή, την επόμενη εβδομάδα κλείνουν 2 μήνες! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Τα νευρα μου!

Τωρα για το άλλο δεν εχει σημασια βρε συ αν ειπες κατι η οχι. γινονται αυτα. ελπίζω και τα κορίτσια να το καταλάβουν και να ανέβουν πάλι να γράψουν.

Διαβασα οτι κάηκε ο Ντοντος? Σπαθολαδο έβαλες?

ερη ναι σπαθολαδο βαζω..χθες ξεχασα...μα 2 μηνες?

μαρια καλε τι φωτο εβαλες στο αβαταρ?λευκο?η δε βλεπω καλα?

βενι :D:D:D:D δε ειναιγλυκαςςςςςςςςςςςςςςς :D:D:D

Θουλη θα ερχομουν καλε Θεσσαλονικη και δεν θα σας εβλεπα??????καηκε ο θοδωρης?? ειναι καλα τωρα???

Ερη και εγω θελω να στειλω κατι πραγματα, οχι επιπλα, αλλα τα παιχνιδα του Σεμπ κ ρουχα...να δω ποτε!! Λοιπον χτες πηγε επιτροπη απο τον ΟΗΕ (ουαου, μεγαλεια) να επιθεωρησει το σπιτι που θα μεινουμε στην Καμπαλα..κ το βρηκαν μη φιλικο για το Σεμπινι διοτι τα καγκελα στο μπαλκονι εχουν κενα..κ υποχρεωσαν τον ιδιοκτητη να βαλει προστατευτικα καγκελα κ κλειδαριες στα παραθυρα...Αχ αρχιζει κ μου αρεσει που εγινε γενικος διοικητης ο δανος κατω...Χμμμ λετε να την ψωνιζω??? :roll::roll:

Παντως ακομα ακρη με τα εμβολια δεν εχω βγαλει κ το εχω ενα αγχος....

βενη εμενα το σεμπινι σπρωχνει...αστα, σε νιωθω..κ εγω δεν ξερω τι να κανω...αν βρεις την λυση πες την κ σε μενα!!!

Γεια σου ΜΑρια!!! ποια αλλη ειναι εδω και ξεχασα???

Αναστ/Μπεμπ τελικα τι εκανες με τη δουλεια?? θελω καιρο να σε ρωτησω κ ολο το ξεχναω...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...