Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Εντωμεταξύ αυτό είναι το τρενάκι μου κι έχω γράψει ελάχιστα... :?:?:?

άνοιξε το επόμενο τότε για να είσαι εσύ η μαχανοδηγός ή γέννησε σε αυτό!!!! :-p

Και τώρα που λέμε για νηπιαγωγείο...μας ήρθε χαρτί για παιδικό σταθμό :!:

Μου το παίρνουν το μωρό μουουουουου :cry:

Παρουσιάζεται τον Αύγουστο :( Πραγματικά νιώθω λες και πάει φαντάρος :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:(:(:(:(:( και εγώ θα στενοχωρηθώ όταν πάει η δικιά μου!!! :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

να πω οτι η θουλη κ η νατασα παρολο που εχουν κανει δυο παιδια εχουν μια ΚΟΡΜΑΡΑ σα να μην εχουν γεννησει ποτε???

Όχι τώρα που τρώω σοκολατάκια :evil::lol:

Καλησπερα σας..

να σας ζητησω προκαταβολικά συγγνωμη,αλλα δεν μπορω να σχολιασω σαν να μην εγινε τιποτα εχθες..

για εμενα εγινε κ μαλιστα ηταν πολυ σοβαρο κ αδικο..

τη λεξη αγενεια τη διατυπωσα εγω κ μονο,δεν ξανακανω παραθεση ομως..κ εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα τί εννουσα,ουτε σε σχολιασμο αναφερθηκα ,ουτε σε κατι σχετικο,παρα μονο σε κατι πολυ συγκεκριμενο κ προσωπικο μου..πιστευω αυτο εγινε κατανοητο απο ολες..

η θουλη ανεφερε καποιες κοπελες που σχολιαζουν συνοπτικα,οπως πιστευε..

παρολα αυτα η "επιθεση" εγινε στην Αναστασια,που απλώς εγραψε ως απαντηση σε εμενα,οτι η αγενεια ειναι κατι υποκειμενικο..

κ ομως,ετσι ξεκινησαν ολα!

αν η Αναστασια ειχε γραψει αυτα που εγραψα εγω ή η θουλη θα γινόταν ο κακος χαμος..σε εμας ομως δεν ειδα καμια εχθρικη διαθεση..

με το που η κοπελα εγραψε κατι,βρεθηκε στο ματι του κυκλωνα..

εγω αυτο το θεωρω αδικο κ φυσικα δειχνει προκαταληψη απο ορισμενα ατομα..βρεθηκε απλα η αφορμη για να βγει στην επιφανεια..

για αυτο ακριβως λυπαμαι πολυ

Αργυρω απαραδεκτες οι νηπιαγωγοι..

κορίτσια για να γελάσουμε: ;)

Πως ξεκινάς καυγά

Κάποια Χριστούγεννα αγόρασα στην πεθερά μου για δώρο έναν τάφο σε ένα ωραίο νεκροταφείο.

Τον επόμενο χρόνο δεν της αγόρασα δώρο.

Όταν με ρώτησε γιατί, της είπα

- Ε, μα δεν χρησιμοποίησες ακόμα το δώρο που σου έκανα πέρσι!

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

Βγήκαμε με την γυναίκα μου για φαγητό.

Ο σερβιτόρος, για κάποιο λόγο, πήρε πρώτα την δική μου παραγγελία.

- Θα πάρω την μοσχαρίσια μπριζόλα. Λίγο ψημένη, να έχει μέσα αίμα.

- Δεν ανησυχείτε για την τρελή αγελάδα;

- Μπα, μπορεί να παραγγείλει μόνη της...

Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε πάει στην συνάντηση των παλιών συμμαθητών του σχολείου της. Η γυναίκα μου κοίταζε έναν μεθυσμένο να πίνει μόνος του στο διπλανό τραπέζι.

- Τον ξέρεις; την ρώτησα.

- Ναι. Τα είχαμε παλιά. Έμαθα ότι άρχισε το ποτό μόλις χωρίσαμε και δεν τον έχει δει κανείς ξεμέθυστο από τότε.

- Θεέ μου, είπα. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο εορτασμός θα κράταγε τόσα χρόνια;

Αύριο θα σας βάλω και τα υπόλοιπα!!! ;)

Αργυρουλα μου το πηρα το πμ σου!!!Ευχαριστω πολυ!!! Το θεμα ειναι οτι και στο σπιτι με γνωστα παιδακια τον πιανουν κρισεις και δε δινει τπτ. :o:o Και οταν ειναι μονος του τα αγνοει εντελως τα παιχνιδια του. :twisted:

Τες πα σας ζαλισα με το αν μοιραζεται ή οχι.

Και εγω απαραδεκτο το βρηκα που παιζαν με τα ξυλα.Μα καλα πως το επιτρεπουν;;; :shock::shock:

Σισσιω δεν ειναι πολλα ρε.Μπορει καποιο μηνα να χρειαστεις και 4 με 5 αν δεν εχεις σταθερη περιοδο.Συνοδευονται απο οδηγιες χρησεως.Στο μετρο θα σε πηγαιναμε εμεις αλλα δε χωραμε δυστυχως.

Τελικα Ρε Αφρο του εβαλες πανα;;;;Δηλαδη αν μεχρι το καλοκαιρι δε συννενοηστε δε θα τον εκπαιδευσεις;;;

Θα το αφησεις για του χρονου;;Και εγω παντως προβληματιζομαι.

Ρε Γωγω το ξερουμε οτι εισαι νυκοκοιρα!!!!!Εγω θελω κοφτο τραπεζομαντηλο. :lol::lol::lol:

Καρολινακι μου θα τα πουμε τελικα το Σ!!!!!

Βικυ πηρες για τη χυτρα;;;Παρε ρε συ.Μη παθεις κανα κακο.(εκρηξη)

Ρε μικρο_μητσακι μου εισαι πολυ μαζοχα τελικα!!!! :lol::lol: Εγω παντως σου βγαζω το καπελο που τα καταφερες χωρις.

Μαγδα μου μακαρι να σας βοηθησει!!!!!Αντε να κοιμηθεις λιγο κοριτσακι μου.

Λαμπρινη ειχες ρωτησει ποσο κοιμαται ο Ν. Λοιπον το βραδυ 11μιση με 8μιση (με διακοπες και πολυ ανησυχο υπνο) και το μεσημερι 1μιση ωριτσα.

Στις ομορφες Σαλλονικιες στελνω τα φιλιά μου!!!!Αντε μπειτε να μας πειτε τα νεα σας!!!

Κορίτσια θερμή παράκληση: Παρακαλώ σταματείστε.

Έχουμε αρχίσει και νιώθουμε πολύ άσχημα οι υπόλοιπες ή μάλλον ΕΧΩ αρχίσει και νιώθω, να μη βάζω και τα άλλα κορίτσια σ' αυτό...

Αφήστε το να πάει στην ευχή. Ήταν μια ατυχής συγκυρία. Γιατί δεν το βλέπετε έτσι; :|

Απο το τίποτα έγινε τόση παρεξήγηση...

σισσιω ακριβως επειδη εγινε απο το τιποτα!!

γιαυτο με ενοχλει!

κ οπως λεει κ η ιουλια αν το ειχα πει εγω η καποια αλλη δε θα ειχε γινει τιποτα!

δενειναι αδικο να γινεται τετοια επιθεση μονο κ μονο επειδη υπαρχει προκαταληψη απεναντι σε καποιο μελος?

κ δεν την υπερασπιστηκε κανενας?

κ αλλη φορα εχει γινει παρεξηγηση με την αναστασια με κατι που ειπε παρολο που πριν λιγα λεπτα ειχα πει εγω το ιδιο ακριβως με αυτη!!

ε δεν το θεωρω σωστο!

Αχ τον Θοδωράκο που έγινε και μεγάλος το μανάρι μου!! Το νου στο παιδί μαρή!!

Καλε Κάρολ πλάκα κάνω! Θα σου ξαναμιλήσω! :D

Εν τω μεταξύ έχω ένα θεματάκι το Σαββατο... Δε θα έχω αυτοκίνητο... πάλι! :twisted::twisted:

Ο Παν δουλεύει και μετά έχει ένα συνέδριο. Αν είναι μακρυά και θέλω μια περιουσία στο ταξί πώς θα έρθω οέο;; :oops::oops::oops: Και καλά έρχομαι με ταξι, μετα θα φιλοτιμηθεί καμία να με μεταφερει στο πλησιέστερο μετρό; :lol::lol::lol:

Η ΠΑΠΙΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... :D:D:D

Σισσακι μου ο μονος λογος που δε το βλεπουμε ετσι,εγω δηλαδη,ειναι επειδη θιχτηκε ενα προσωπο αδικα..

ειναι πολυ ευκολο να το αφησουμε να περασει χωρις να πουμε τιποτα,την Αναστασια ομως που δεν εφταιξε σε τιποτα,θα την σκεφτει κανεις;;;

το τρενακι αυτο ειναι το παρεακι για πολλες απο εμας τοσες ωρες που ειμαστε σπιτι,ειδικα για οσες δε δουλευουν,κ το να απομονωθει μια κοπελα για αλλους λογους,ειναι αδικο..

επειδη την γνωριζω καλυτερα απο καποιες αλλες,ξερω ποσο πληγωθηκε κ ας μη μιλησα ακομη μαζι της..αν εφταιγε να ειστε σιγουρες οτι θα ζητουσε συγγνωμη κ θα αναλαμβανε την ευθυνη ,τωρα ομως;;; :?

αυτα κ σταματαω εδω.

Αργυρω :lol::lol::lol:

λοιπον αν καποια ξερει ας μου πει

ΠΛΑΣΤΙΚΟ παιδικο ΠΟΤΗΡΙ 30 Ετων που το χρησιμοποιουσαν το 80 ειναι ασφαλες να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ/

Ιουλια μου σορρυ ,το παιζω πολυ ξανθια, εχεις τα δικια σου αλλα τραβαω πολλα ζορια στο σπιτι(κουραση,αυπνια,νευρα,ψυχολογικα).Δε μπορω να μπω στην κουβεντα. :oops::oops::oops:

Και παλι χιλια συγγνωμη. Δε θελω να πω κατι που καποιος θα το παρει αλλιως οποιος και να ειναι αυτος. Δεν ειμαι σε τετοια φαση.

Συγγνωμη γενικα κοριτσια. :oops::oops::oops: Δε περναω και την καλυτερη περιοδο οποτε τετοιες συζυτησεις τις αποφευγω. :oops::oops::oops::oops:

Αντε πειτε για το ποτηρακι αν ξερετε!!!!

Παναγιωτα μου...εννοεις οτι βρηκες ενα τετοιο ποτηρακι τοσων ετων απο καπου... η καποιος στο δωσε ...?η κυκλοφορει σαν επανεκδοση... :lol::lol: μετα απο 30 χρονια παλι στην αγορα σαν ιδιο μοντελο?

παντως αν εννοεις το πρωτο δεν θα το συνιστουσα φιλεναδα μου...

τι εχεις εσυ αγαπη μου...?παντως εχεις πμ... :D:D

Σισσιώ αν νιώθουμε άσχημα εσύ κι εγώ, τότε φαντάσου πώς μπορεί να νιώθει η Αναστασία.

Δε συνηθίζω να παίρνω θέση σε καβγάδες και διαφωνίες τρίτων αλλά δε μπορώ όταν βλέπω αδικία να την παρατηρώ αμέτοχη και να προσποιούμαι ότι δε βλέπω τίποτα.

Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να πω ότι ναι το βλέπω και ναι είναι άδικο.

Παναγιώτα δεν ξέρω αλλά 30 χρόνια ρε συ....δε θα το χρησιμοποιούσα....

Άσε που παλιά χρησιμοποιούσαν ότι πλαστικά να 'ναι γιατί δεν υπήρχαν πολλές έρευνες για την καταλληλότητά τους ή μη.

Λίγο κοιμάται κι ο δικός σου :?

Μην αγχώνεσαι με τα παιχνίδια και μην τον πιέζεις. Θα έρθει η ώρα που από μόνος του θα θελήσει να παίζει μαζί με άλλα παιδάκια.

πες μου οτι το πηρες προικα το ποτηρακι να πηδηχτω απο το παραθυρο!

ελα πες πες ποιος το εχει?

αν πω οτι ακομα δεν εχω καταλβει καλα καλα τι εχει γινει...γιατι νομιζω οτι το θεμα δεν ηταν αυτο που εγραψε η θουλη και η λουκια αλλα κατι που εχει συμβει πολυ πιο παλια!

μπορει να κανω και λαθος....δεν ξερω!

εγω νοιωθω περιεργα!

Κοριτσια το ποτηρακι ηταν του αντρα μου, το ειχε κρατησει η πεθερα μου και τωρα το δωσε στο Ν. να πιει εκει την πορτοκαλαδα!!! :shock::shock::shock:

Και οταν τη ρωτησα "Μα ειναι οκ το ποτηρακι;;;" μου ειπε ολο χαρα οτι " ειναι της κικο και μετα τον αντρα μου δεν το χρησιμοποιησε κανεις". ε ,τι να πεις τωρα;;;;!!!

Καρολινακι μου ειμαι νταουν γιατι ενοιωσα πολλες τυψεις που εγω κωλοβαραγα και πηγα τον Ν. κατω και εγινε αυτο με το ποτηρι. :(:(:(

Παω να διαβασω το πμ σου.

Σας αφηνω.Ο μπεμπης κοιμοταν,εκλαψε λιγο,τωρα ησυχασε.παω και γω για νανι.

προς τισ κοπελες που θα δω το σαββατο ...αν ακουσετε τον μανωλη να λεει "μονη" οχι δεν του μαθαινω ανατομια :lol::lol::lol::lol: ...ειναι η μουσικη :lol::lol::lol::lol:

μονη μονη μονη....και ο τονος στη ληγουσα ε? σαν δεν ντρεπομαι η παπιομανα... :oops:

αφρο εγραψες!!!!!! η μαλλον μανωλακη εγραψες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)):ymapplause::ymapplause:

μην σκας παανγιωτα μου....δεν νομιζω να παθει κατι...απλα σουταρε το με τροποοοοοοο... ;);)

Παναγιώτα ο οστεοπαθητικός του έκανε μασαζάκι στο κεφάλι?

Δε θα μου τη ζουλήξει πολύ ε? Φοβάμαι ότι δε θα κάθεται :?

Μαγδα μου, οχι δε ζουλαει.Μη φοβασαι!!!

Μου ειχε πει οτι οσο πιο μικρο το παιδακι τοσο το καλυτερο.

Ε μπορει στην αρχη να μη καθεται αλλα στο τελος να συνεργαστει.αντε περιμενουμε νεα.

Καληνυχταααααααααααα :x:x:x

Αχ ρε κορίτσια έχω στεναχωρηθεί πολύ με την όλη κατάσταση :cry::cry::cry::cry::cry:

Έχω πεί στα κορίτσια εδώ ότι πολλές φορές δεν απαντάω ενώ έχω πολλά να γράψω γιατί ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός από τον προφορικό. Πολλές φορές άλλα εννοούμε και αλλιώς τα αντιλαμβάνονται αυτοί που τα διαβάζουν. Είμαι σίγουρη ότι αν αυτή η συζήτηση γινόταν face to face κανείς δεν θα είχε παρεξηγηθεί ;)

Και φαντάζομαι τώρα πόσο στεναχωρημένα είναι τα κορίτσια για την όλη κατάσταση και η Αναστασία και η Γιώτα και η Μάρθα και η Ιουλία και η Μαρία και η Άφρο

Παναγιώτα να υποθέσω ότι έδωσαν τα πεθερικά στο Νικόλα να πιεί από ποτήρι που είχαν κρατημένο από τον προφέσορα???????????????????????????

Τώρα το είδα καλά είχα καταλάβει....................

μονη μονη μονη....και ο τονος στη ληγουσα ε? σαν δεν ντρεπομαι η παπιομανα... :oops:

αφρο εγραψες!!!!!! η μαλλον μανωλακη εγραψες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)):ymapplause::ymapplause:

μην σκας παναγιωτα μου....δεν νομιζω να παθει κατι...απλα σουταρε το με τροποοοοοοο... ;);)

και μην εχεις τυψεις γάυτο κουκλα μου...δεν φταις εσυ που εγινε αυτο...ακομη και που τον αφησες κατω ...καποια αλλη φταιει... :twisted::twisted: συγνωμη ε?αλλα θα την ειχα φαει....

παναγιωτα

δες εδω .

http://www.greekmasa.gr/index.php?optio ... c=5918.new

εκτως απο αυτα που σου ειπα ,ειναι φθαρμενα με αποτελεσμα να βγαινουν απο μεσα επικυδινα στοιχεια

αχ σορυ εκανα παραθεση του ευατου μου :lol::lol::lol::lol:

οσο για την αναστασια και το τι εγινε...στεναχωριεμαι και εγω που τα διαβαζω και δεν μου αρεσει αυτο που γινεται ουτε εμενα :(:(:(

εδω ειμαστε για να λεμε την χαρα μας ...την λυπη μας....την μαμακια μας!!!!!!!! ;););)

χωρις να περιμενουμε οτι ο αλλος θα μας παρεξηγησει... λεμε πολλες φορες πραγματα που δεν θα τα λεγαμε ευκολα καπου αλλου...ειμαστε ενα ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!!!!!!!!!!!και ας μεινουμε ετσι...(και εμενα με πειραζατε πολυ θυμαστε τοτε με το γκαντεμικο τρενακι που ανοιξα....ενω ημουν φρεσκαδουρα :lol::lol::lol:πολυ πλακααααααααααααααααα..... αλλα δεν χαλασαμε τις καρδιες μας...αλλα σας το λεω...χαχα θα ανοιξω όταν με το καλο γκαστρωθω η παπιομανα.... :D:Dασχετο...κλεινει η παρενθεση...) αλλα δεν θελω να στεναχωριεστε...η αναστασια ειναι πολυ γλυκο κοριτσι...και νοιωθω ασχημα να γινεται ολο αυτο...εγω που την γνωρισα την συμπαθησα πολυ...ειναι ντομπρος ανθρωπος ...εκτος απο ψηλη και ομορφη!!!!!!!!!! αλλα και το χιωτικο μας κοριτσακι το Γιωτακι μας ..ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος ...πολυ καλη ..πολυ γλυκια ...και ειναι κριμααααααααααααααααααααααααααααααα....μην το κρατατε και μην δημιουργουμε στυλ στρατοπεδα...ολες να μαστε ενα παρεακι..

εγω παντως σας συμπαθω ολε ςπολυ πολυ πολυ.... σας στελνω σ εολες την αγαπη μου μια προς μια...

εγώ πάντως δεν θα το χρησιμοποιούσα!!!!

αυτό μου θυμίζει ιστορία του άντρα μου που κρατάει τα πράγματα που του έδωσε η μάνα του 20 χρόνια πριν!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:lol::lol::lol::lol: και όταν τα βρίσκουμε λέει με παράπονο 'μου το έδωσε η μαμά μου όταν ήμουν 20 χρονών"!!!! :lol::lol::lol:

εν τω μεταξύ η μάνα του του λέει "ακόμη δεν το πέταξες? πέτα το"!!!! :roll::roll::roll:

εμενα παλυ δεν εχει κρατησει τιποτα ..... :(:(:(:(

ακομα θυμαμε την μερα που καθαριζαν την αποθηκη και καψανε τα μωρουδιακα ρουχαλακια μου ......

μα καμοια ευαισθησια η μανα μου !!!! :evil::evil::evil::evil: ολο "τι να τα κανουμε" :evil::evil::evil:

Αφροδιτη τα ιδια και η δικη μου!

απο τα βαφτιστικα καπου στο χωριο βρηκα τα μισα!

αυτα εχω μονο!

η πεθερα παλι τα κρατσε ολα...μου εδωσε σεντονακια που ειχε ο Π.

ασε που ο Π. εχει φωτο που ειναι μωρο!

εγω αντε να εγω 2-3

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...