Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

παναγιωτα αν κ μιλησαμε τηλ

να χιαρεσαι τα παλικαρια σου..να τα δουμε γαμπρακια κ να κανουν παρελαση..εστω κ με σπυρακια :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Ελα ρε ,κουκλια θα ειναι!!!!Αχ ειχα κατι μαθητουδια....Αχ αχ.Ασε μη μας βαλουνε και μεσα.... :lol::lol::lol::lol:

Ρε Αργυρουλα ενα θεμα με τον υπνο που ειχες βαλει το Δεκεμβρη (με ενα αρθρο).Καταλαβες;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από 'κει και πέρα όμως, ως τις 9 που γέννησα, έγιναν ανυπόφοροι!!! :? Αυτό το στάδιο προτιμώ να μη το θυμάμαι!!! :? Αλλά ειδικά για πρωτότοκη, γέννησα πολύ καλά, δεν έχω παράπονο. ;)

Kαι γιατι χριστιανη μου δεν εκανες τη ρημαδα την επισκληριδιο;;;; :?::?:

Τη φοβασαι (την επισκληριδιο) ή ειναι ψυχολιγικο το θεμα;;;

Παντα φιλικα σε ρωταω ετσι;; :x

ΚΑΡΟΛ ΚΑΙ ΣΙΣΣΙΩ σας εχω απο 14 τεστ ωορηξιας.Εγκυμοσυνης 2 ειχαν μεινει και τα κρατησα.

Σισσιω αληθεια σου ηρθε η περιοδος;;;

Άστο το παιδί ρε Αφροδίτη, να εκφραστεί ελεύθερα!!! :lol::lol::lol::P

Μαρή συμπεθερούλα, τα τεκνά;;; :shock: Ντροπή!!!!!! :P

Σιγά να μη φοβόμαστε και να μιλήσουμε αδερφούλα μου, λες να παρεξηγηθώ; ;)

Δεν έκανα επισκληρίδιο, γιατί είμαι μαζόχα :lol: κι ήθελα να το ζήσω φυσιολογικά, σε όλο του το μεγαλείο!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το παράδοξο είναι ότι και τώρα που ξέρω τι με περιμένει και παρότι ΑΚΟΜΑ και ο γιατρός μου πρότεινε επισκληρίδιο (και δεν το συνηθίζει... Μάλλον με είδε ΠΟΛΥ χεσ@@νη!!!) :oops: δεν ξέρω αν θα κάνω τελικά... Δεν μπορώ και τις βελόνες................................. :? Όσο λιγότερες, τόσο καλύτερα!!! ;)

Αργυρούλα, το σκέφτηκα μετά.. Ο Λουκάκος θα πάει δημοτικό του χρόνου!!! Πω, πω, μεγάλωσε το παλληκαράκι σου!!! :D

καλα ειμαι αναστασια μου...εσενα πως παει ο σπυρακος με τα μαθηματακια? ολα καλα?κανονισε να σε δουμε σε κανα καφε...

Βικακυ μου ολα καλα κοριτσακι μου με το παπακι μου...απλα όταν γυρισα σπιτι το

ξ ε π ο υ π ο υ λ ι α σ α !!!!!!!!!!!λιγακι :lol::lol::lol: και ενω της ελεγα γιατι εκλεισες την γιαγια εξω...δεν ειναι σωστο...κοκ...αυτη να γελαει πονηρααααααα....

γωγουλινιιιιιιιιιιιιιιιιιιι όμορφη μου εγκυουλα...στειλε πμ στην παπιοοικογενεια ... :lol::lol: για την διευθυνση καλε... ;);) ψαχνεις να βρεις λιμνουλα? :lol::lol:

σισσακυυυυυ δεν μου μιλας μαρηηηηηηηηηηη??????? :lol::lol::lol: θα σε τσουρομαδησω το σαββατο...χαχα αντε θα δεις και το παπι απο κοντα...και εγω το χαριλινακι μουυυυ...

τι εκανε σημερα και εμεινα ετσιιιιιιιιιι :shock::shock: ξυπναει η σουσουραδα 7.30!!!!!!!!! :twisted::twisted: λεω ε ρε γλεντιααααααα ..το παιδι μου θελει να οργωσει...δεν μπορει... :roll::roll: και ειχε κανει πολλα τσισα...την επλυνα ...της αλλαξα παμ...(παμπερακι) ..και μετα αρχισε να χασμουριεται και να λεει νανα...πιπι...(πιπιλα) οποτε την εβαλα για νανα...και ξυπνησε στις 8.30... :D:D μεγαλωνει και η δικια μου κοριτσαρα ...

αχ ποτε ηταν τοσοδουλικο παπακιιιιιιιι και εγινε κοτζαμ παπενια!!!!!!!!!! ...μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

δημητρουλα μουυυυυυυυυ τι κανεις μικρομανουλα μου? η γλυκια σου κορουλα?

[u]θεσσαλονικιες μου φιλεναδες που χαθηκατε?[/u] :roll::roll:

Χρυσουλινι μου,Βενι μου,Lovie μου ,Νατασουλα μου,

θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γουεαρ αρ γιουυυυυυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: ευχαριστω για το χθεσινο σκουπισμα του ιδρωτα....τρελοκομειο ....χαχα

αναστασια μου...μαιμουδακι μου...Ιουλια μου...

χιονουλαααα...λαλαααααααα...μαρακι...φρανιτακι...ερη...αθηνα...

ξεχασα καμμια? :oops:

Ρε Αργυρουλα ενα θεμα με τον υπνο που ειχες βαλει το Δεκεμβρη (με ενα αρθρο).Καταλαβες;;;

Δεκέμβρη? :o πρόσφατα δλδ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

για αυτό και δεν θυμάμαι!!!! @-)@-):crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

α έχεις πμ!!!! :roll::roll::roll::roll:

Αφρο :lol::lol::lol::lol: αυτό είναι και το δικό μας πρόβλημα με τον καινούργιο καναπέ!!! :roll::roll::roll: αν ήταν δερμάτινος δεν με ένοιαζε, τον σκουπίζεις με ένα βιτέξ και τέλος στον υφασμάτινο όμως..... [-x[-x

τι εκανε σημερα και εμεινα ετσιιιιιιιιιι :shock::shock: ξυπναει η σουσουραδα 8.30!!!!!!!!! :twisted::twisted: λεω ε ρε γλεντιααααααα ..... οποτε την εβαλα για νανα...και ξυπνησε στις 8.30... :D:D μεγαλωνει και η δικια μου κοριτσαρα ...

αχ ποτε ηταν τοσοδουλικο παπακιιιιιιιι και εγινε κοτζαμ παπενια!!!!!!!!!! ...μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

τελικά τι ώρα ξύπνησε? στις 8.30 και μετά κοιμήθηκε πάλι και ξύπνησε στις 8.30 πάλι? :lol::lol::lol::lol::lol: κάρολ ήπιες καφέ? :lol::lol:

η Χρύσα πήγε για υπέρηχο αν δεν κάνω λάθος!!!

τελικά τι ώρα ξύπνησε? στις 8.30 και μετά κοιμήθηκε πάλι και ξύπνησε στις 8.30 πάλι? :lol::lol::lol::lol::lol: κάρολ ήπιες καφέ? :lol::lol:

η Χρύσα πήγε για υπέρηχο αν δεν κάνω λάθος!!!

χαχαχα :lol::lol::lol::lol:=))=))=)) εχεις δικιο κοριτσακι μου...το διορθωσα...7.30 ξυπνησε και κοιμηθηκε μεχρι τις 8.30...χαιρομαι γιατι με προσεχεις.... :D:D

χρυσουλινι μας αντε με το καλο ναμας πεις τα νεα του μπεμπαρουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

xaxaxa

γελαω με τη αργι για το σχολιο της καρολ

ρε αργι..πονεσε η ψυχη μουυυυ

μα τι μαλακισμενες..γιαβρι μουυ

καρολ χωνεψες τη παπια?

αχ ξεχσα να πω οτι η βενι εκανε ενα κειιιιικκκ..τελειοοοοοοοοο

2 φεταρες εφαγα

σημερα θα παω πρωτη φορα να παρω το θοδωρη με το νινι..θα μπω στο αμαξι κ βιυρρρρρ :?

γωγω στειλε κανα κοματι κατσικι ρε...μιαμμμ

βικυ στη κουνιαδα μοιαζει?αντε ρε

αφρο πως παει σημερα?πονας απο πισω? :oops:

μπεμπουλης κ γω τον βαζω γιογιο..2 φορες εκανε..μετα τιποτα.πφφφφφφφφ

φιλια σε ολεςςςςςςςςςς

εδω εχει μουντηλα..γμτ..

δλδ μας τεστάρεις να δεις αν σε διαβάζουμε? :o:evil::evil::evil::evil:

Μάγδα κανένα τυχερό χθες? :mrgreen:

όχι ρε αρτζι δεν το πα ειρωνικα κοριτσακι μου...χαιρομαι πραγματικα γιατι ουτε εγω δεν το χα δει όταν το γραφα.... :lol::lol::lol: φαντασου αφηρημαδα...χιχι

Θουλαρα μου την χωνεψα την παπια αγαπη μου.... :lol::lol: τι κανουν τα κουκλακια σου????

συμπεθερα δε σου ξεφευγει τιποτα! :lol::lol::lol:

αχ τ πεθερα θα εχει η κορη μου! :roll::roll::roll::roll:

Θουλη μια χαρα θα τα καταφερεις!

σημερα ειμαι νυχτα και με το που θα σχολασω θα φυγω για χωριο...γυριζω κυριακη που ειμαι παλι νυχτα!

ελπιζω να μην χαλασει κι αλλο ο καιρος και να φυγω αν οχι θα παω στο παρτυ !

Γειά σας,

πολύ ηρεμία στο τρενάκι μας σήμερα :?:?:?:?:?

Κι εγώ έχω πήξει στην δουλειά σήμερα, ήθελα να γράψω το πρωϊ αλλά δεν πρόλαβα

Αργυρώ απαράδεκτες στο παιδικό, ο άντρας σου δεν τους είπε τίποτα?

Παναγιώτα έχω ρήξει τρελό γέλιο με τον φανταστικό φίλο σας :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί γιατί με πήραν τηλ να κάνω κάτι επείγον

Ελπίζω να καταφέρω να μπώ αργότερα

Φιλιά

Παναγιώτα ναι μου ήρθε. :|:|:|:mrgreen:

14 τεστ;;;; :shock::shock: πολλά δεν είναι;; Δεν ξέρω και πώς τα χρησιμοποιούν... :?:?:?

Είσαι κούκλα πάντως!! :x:x:x:x Έχω αγχωθει και μ' αυτό τωρα... :geek:

Καλά μωρη Κάρολ, εμείς όπως βλέπεις σε προσέχουμε, το μορνινγκ Κάρολ δεν το είδες;;

Δε σου ξαναμιλάω! :twisted:

Θουλάκι τι κάνεις κουκλάρα μου;; Η συμπεθέρα σου η άσχημη πού είναι;; :lol::lol::lol:

Πώς πάει με το κάψιμο ο Θοδωράκος;

Άσε μωρή Άφρο να κατουρήσει ελεύθερο το παιδί! Η μικρη μου πήγαινε πίσω από τον καναπέ και τα αμολούσε, ακριβώς σααν το σκυλάκι που ειχαμε!! :lol::lol::lol:

Βίκη άστα! Ψώνισες συμπεθέρα απο σβέρκο! :lol::lol::lol: Η Αργυρούλα είναι η Ιντρεπολ! Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!! :lol::lol::lol::lol:

Αργυρούλα! :x:x

Παναγιώτα ναι μου ήρθε. :|:|:|:mrgreen:

14 τεστ;;;; :shock::shock: πολλά δεν είναι;; Δεν ξέρω και πώς τα χρησιμοποιούν... :?:?:?

Είσαι κούκλα πάντως!! :x:x:x:x Έχω αγχωθει και μ' αυτό τωρα... :geek:

Καλά μωρη Κάρολ, εμείς όπως βλέπεις σε προσέχουμε, το μορνινγκ Κάρολ δεν το είδες;;

Δε σου ξαναμιλάω! :twisted:

εγω όμως αγαπη μου θα σου μιλαω θα σου μιλαω θα σου μιλαωωωωωω...χαχα :lol::lol::lol:

για πες..μαλλον εχω αρχισει και γερναω η γαιδαρα...δεν το δα ρε φιλεναδα... :oops::oops:

ασε στο τσακ ημουν να τσακωθω με τον προισταμενο μου εγινε μια φαση και τσαντιστηκα πολυ...τον νευροσπαστο..να παρει κανα ηρεμιστικο...η λεω να του βαλω καμμια φορα μεσα στον καφε του που του φτιαχνω...καλο ε? :lol::lol:

ελα μην σκας που σου ρθε σισσακι μου...

ti ton exei piasei kai foraei plastika gantia .... :?

gia ton mikro lew .

karol kalhmera den thimame an sou eipa .

tha kanoume ekpedeush giogio otan tha mporoume na sinenoithoume ...gia tin wra den mporoume .

tou ekana augo na faei den hthele kai shmera psari ....eixe faei xthes to bradu .

oxi thouli mou ponaei akoma

Αχ τον Θοδωράκο που έγινε και μεγάλος το μανάρι μου!! Το νου στο παιδί μαρή!!

Καλε Κάρολ πλάκα κάνω! Θα σου ξαναμιλήσω! :D

Εν τω μεταξύ έχω ένα θεματάκι το Σαββατο... Δε θα έχω αυτοκίνητο... πάλι! :twisted::twisted:

Ο Παν δουλεύει και μετά έχει ένα συνέδριο. Αν είναι μακρυά και θέλω μια περιουσία στο ταξί πώς θα έρθω οέο;; :oops::oops::oops: Και καλά έρχομαι με ταξι, μετα θα φιλοτιμηθεί καμία να με μεταφερει στο πλησιέστερο μετρό; :lol::lol::lol:

Γεια σας όμορφες...Τι μου κάνετε;;;;;Ευτυχώς δεν είπατε πολλά σήμερα... :lol::lol::lol::lol:

Είχα πάει να πληρώσω λογαριασμούς κλπ και έχω και γυναίκα στο σπίτι... :D:D:D Να ξεβρωμίσουμε...Να νομίζετε ότι είμαι νοικοκυρά.... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Θου αν περισσέψει από τις άλλες, θα σου στείλω εσένα κατσικάκι... :lol::lol::lol::lol::lol: Αν και τις κόβω να τρώνε πολύ..... :lol::lol::lol::lol:

Βίκυ κι ο δικός μου είναι διευθυντής...(Μα πόσους διευθυντές έχει πια αυτό το μαιευτήριο;;; :lol::lol: )Αλλά δε μας ζήτησε τίποτα ρε..ίσως επειδή πάω συστημένη;;;; :roll::roll::roll::roll: Αντε καλά να περάσετε στο χωριό...

Παναγιώτα ειλικρινά ρε συ δεν θυμάμαι τίποτα για ορό....Δε γίνεται με άλλο τρόπο;;;Με πρόκληση γέννησα... :?:?:?:? Λέτε να μη θυμάμαι;;;; :roll::roll::roll:

Καρολακι σου στέλνω τώρα πμ..Κι εσένα Μιτσάκι μου μικρό και όμορφο..Κι ελπίζω να έρθετε.. :D:D:D

Σισσάκι το πήρες το μήνυμα μωρή;;;;;Δε μου απάντησες... :twisted::twisted::lol::lol: Αν θέλεις, έλα με μετρό μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας και μετά θα στείλω καποιον να σας φορτώσει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα καλη δουλίτσα...

Αφροοοοοοο σε νιώθω...Δεν έχεις αντοχές..Επίσης, δεν υπάρχει για μενα άλλη σοκολάτα σαν τη Λακτα...Μπορώ να φαω 10 στο καθισιό μου... :lol::lol:

Αρτζι ένεση στον καθαρισμό;;;; :shock::shock::shock::shock: Καλά πολύ μαλακισμένη η νηπιαγωγός..Θα πήγαινα και θα έκανα τρελή φασαρία... :evil::evil::evil:

Δεν έχωα αναφέρει πολλές, αλλά όσες διάβασα πιο πρόσφατα και θυμάμαι..... :lol::lol::lol::lol: Μην με βρίσετε... :oops::oops::oops:

Εντωμεταξύ αυτό είναι το τρενάκι μου κι έχω γράψει ελάχιστα... :?:?:?

Σισσιώ :lol::lol::lol::lol: ιντερπολ εγώ ρε? :evil: που σας ενημερώνω!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

λοιπόν είπα στην αδελφή μου (η οποία είναι νηπιαγωγός) το συμβάν και όπως το περίμενα, υποστήριξε την συνάδελφό της!!!! :o:o:o:o:lol::lol::lol::lol:

το μόνο που δεν της άρεσε ήταν

1. αν ήταν για πολύ ώρα στο παγκάκι και

2. που τους επιτρέπουν να παίζουν με τα ξύλα!!!

και εκίνες τα βάζουν στο παγκάκι της σκέψης αλλά όχι πάνω από 10 λεπτά!

ακούς Λένα? εσείς και οι γιατροί είστε ο μοναδικός κλάδος που υπερασπίζεστε μεταξύ σας τόοοοοσο πολύ!!! :evil::evil::evil:

Βίκυ όχι ρε θα είμαι πολύ καλή πεθερά!!!! ;;);;);;):YMHUG::-*

Καλησπέρα!

Μια κουβέντα για τα χτεσινά...

Το θεωρώ πολύ άδικο όλο αυτό που έγινε... Διάβασα πολλές φορες το σχόλιο της Αναστασίας περί ευγένειας-αγένειας και δεν είδα πουθενά ούτε ειρωνία, ούτε υπονοούμενο ούτε τίποτα :|

Έγινε ένα άσχετο ξέσπασμα από το πουθενά.

Όταν υπάρχει ένταση μεταξύ δυο μελών της παρέας καλό είναι είτε να λύνεται προσωπικά, ή να "θάβεται" για πάντα. Το να φουντώνει σιγά σιγα και να βγαίνει με την πρώτη αφορμή στην επιφάνεια δεν είναι ωραίο για κανέναν...

Άργυ :o:o:o Τι απαράδεκτη η νηπιαγωγός! Φαντάζομαι πόσο στενοχωρήθηκε το αγοράκι σου....

Κι εδώ πάντως τα έχουν πολύ χύμα τα παιδιά. Τα βγάζουν έξω να παίξουν κι αυτοί κολοβαράνε :evil: Αλλά τιμωρίες δε βάζουν νομίζω...

Και τώρα που λέμε για νηπιαγωγείο...μας ήρθε χαρτί για παιδικό σταθμό :!:

Μου το παίρνουν το μωρό μουουουουου :cry:

Παρουσιάζεται τον Αύγουστο :( Πραγματικά νιώθω λες και πάει φαντάρος :lol:

Παναγιώτα με είχες ρωτήσει για τον οστεοπαθητικό? Έχουμε ραντεβού την άλλη Τρίτη το πρωί. Λες να γίνει κανα θαύμα και να γυρίσουμε και να κοιμηθεί σερί όοοοολο το βράδυ? :mrgreen:

Εμείς που έχουμε ξύλινα πατώματα τι θα κάνουμε όταν έρθει η ώρα να βγάλουμε την πάνα? :? Θα ποτίσει το ξύλο και θα μυρίζει κατρουλίλα όλο το σπίτι?

Γωγώ πολύ γέλασα με την απάντηση που έδωσες στον γιατρό για την σοκολάτα, πόσο συχνά τρως!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βίκυ καλά να περάσετε :x

κατσικάκι θέλω και εγώ =p~=p~=p~

Θούλη και εγώ πολλές φορές θήλαζα την Ρέα όρθια και κινούμενη, είτε γιατί ήθελε κάτι ο Λ. είτε για να ανοίξω την πόρτα είτε είτε είτε.....τι να κάνεις? απλά είναι λίγο άβολο για το καημενούλη το 2ο!!!

καλησπερα κοριτσια

παναγιωτα τι εγινε με το μαλλι? ολα καλα?

οχι δενειμαι σε πιλοτικο σχολειο!

αργυ απαραδεκτη η νηπιαγωγος...

οχι εγω δεν υποστηριζομαι με τους συναδερφους μου!

καθε μερα στο σχολειο τσακωνομαι

ουτε προσπαθω να δικαιολογησω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα..

να συμπληρωσω κ εγω κατι σαυτα που ειπε η μαγδα

εψαξα κ βρηκα στις σελιδες αυτο που ειπε η αναστασια περι αγενειας - ευγενειας

κ πραγματικα δε βρηκα κατι κακο..

μη σας πω οτι κ εγω συμφωνω μαζι της πανω σαυτο!

απλα μην παιρνετε τα πραγματα ΤΟΣΟ προσωπικα πια!

ειναι απο τα πιο παρεξηγημενα μελη στο μαμμυ.. υπαρχει μεγαλη προκαταληψη απεναντι της κ πιστευω πως αυτο ηταν απλα η αφορμη για να ξεσπασει η μπορα..

σημερα πηρα κατι βιβλιαρακια του μικρου απο την εκθεση του σχολειου μας!!

ξετρελαθηκε το αστερι μου!!

να πω οτι η θουλη κ η νατασα παρολο που εχουν κανει δυο παιδια εχουν μια ΚΟΡΜΑΡΑ σα να μην εχουν γεννησει ποτε???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...