Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

καλημέρα

προκατειλημμένη όχι δεν υπήρξα ποτέ και με κανέναν

ειδικά εδώ μέσα (δεν ξέρω αν ισχύει το αντίθετο ;) )

αλλά συνεχίστε δεν έχω να πω κάτι άλλο

και δεν διαπληκτίζομαι με κανέναν κουβέντα κάναμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολύ καλημέρα σας!!

Τρέχω!!

Σισσάκι, είμαστε καλά τώρα, δόξα τω Θεούλη, αν εξαιρέσεις λίγο βηχαλάκι... Αν φύγει κι αυτό, ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε να σας δούμε στο παρτάκι!!! :D Βέβαια εκείνη τη μέρα έχουμε αφίξεις και παραλαβές στο αεροδρόμιο, αλλά νομίζω θα τα συντονίσω όλα!!! :D

Βίκυ μου, τους πόνους τους θυμάμαι πολύ καλά, δε με πείθεις!!! :P Κι εγώ χωρίς επισκληρίδιο γέννησα και κιχ δεν έβγαλα η κακομοίρα, αλλά για μένα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ!! :? Δεν περιγράφονται, δεν συγκρίνονται... :? Εύχομαι μόνο αυτή τη φορά να είναι ΠΟΛΥ γρήγορος ο τοκετός!!!! :D Αλλά ότι δεν μπορείς να φύγεις είναι γεγονός!!! :lol:

Φεύγω!!!! Σας φιλώ γλυκά!!

Αφρο, ο μπεμπούλης μοιάζει στον αδελφό σου!!!! :D

πήγα χθες στον οδοντίατρο για βαθύ καθαρισμό (και πέραν των ούλων) και με ρώτησε αν θέλω να μου κάνει αναισθητική ένεση!!! :o:o:o του είπα όχι και άρχισε......δεν καταλαβαίνω υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ένεση για τον καθαρισμό??? :o:o:o:shock::shock::shock:

όλα καλά, αλλά αυτό το να έχω το στόμα μου τόση ώρα ανοιχτό!!! αυτό που με ενόχλησε πολύ ήταν ο τροχός στο τέλος, λες και μου τρύπα στο κεφάλι μου αισθάνθηκα απαπαπα, την Δευτέρα θα πάω πάλι για να μου τα γυαλίσει :D και μετά θα μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε με το δόντι!!!!......

εντω μεταξύ μέχρι την Δευτέρα καλό είναι να μην πιω καφέ!!!! :shock::shock::(:(

Αφρο και εμένα μου αρέσουν τα Max Factor καλλυντικά, τα θεωρώ από τα καλύτερα στην εφαρμογή, αλλά πιο παλιά όταν ήταν το θέμα με τις τρελές αγελάδες (αν θυμάσαι) αυτά τα καλλυντικά είχαν συστατικά από αγελάδες και έτσι από τότε δεν τα ξαναχρησιμοποίησα!!! :?

και συνεχίζω..... :lol::lol::lol::lol:

διαβάστε σκηνή που έγινε στο σχολείο του Λουκά και τα πήρα και ο άντρας μου δεν είπε τίποτα: :evil:

εγώ ήμουν στον οδοντ. πάει ο άντρας μου με το μπουμπούκι να πάρουν τον Λ. και τον βλέπει να κάθεται μόνος του στο παγκάκι και να κλαίει :( , ππλησιάζει και φεύγει κλαίγοντας, πάει το μπουμπούκι να του πει να έρθουν, εκείνος τίποτα έκλαιγε, πάει ο άντρας μου και τον ρωτά τι έγινε και λέει ότι τον έβαλαν τιμωρία να καθήσει στο παγκάκι μέχρι να τον πάρουμε γιατί χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ξύλο!!!

και ερωτώ: ποιός φταίει? τα παιδιά που θέλουν να παίξουν έστω και μετα ξύλα? ή των ανεύθυνων και κωλοβαρουσών νηπιαγωγών που κάθονται εκεί και ενώ βλέπουν ότι τα παιδιά έχουν ξύλα στα χέρια, δεν λένε τίποτά παρά μόνο τα αφήνουν να παίζουν ξιφασκία με τα ξύλα?!!!!!

προχθές ένα παιδάκι χτύπησε τον δικό με το ξύλο δίπλα από το μάτι!!!!

αντί να τα συμβουλέψει και να τα αποτρέψει να μην παίζουν με αυτά......μ@@@@@η!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

και δεν ξέρω πόση ώρα καθόταν στο παγκάκι μόνος του και πώς ήξερε η ηλίθια 23χρονη τι ώρα θα πάμε να τον πάρουμε?

πείτε μου δεν έπρεπε να μιλήσει στα παιδιά? να μην παίζουν με τα ξύλα?

τα πήρα και ακόμη πιο πολύ με τον άντρα μου που δεν είπε τίποτα!!!! X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

το παιδί έκλαιγε και τον ρώτησε "θα με πάρεις σπίτι?'!!!! :o:o:o:o:o

καλημερα τσουπρες .

τι χαλια μερα ....βρεχει και εχει συννεφια .

δημητρα οταν μπεις στον χορο θα χορεψεις :lol:

εγω παλυ δεν μιλαω γιατι δεν πηγα μεχρι το τελος χωρις επισκληριδιο ....στην διαστολη 6 εκανα :?

θελω να πιστευω οτι αν δεν μου βαζανε αυτον το φαρμακο που επιταχυνει τον τοκετο να αντεχα τον πονο ....

τεσπα τωρα θα δω τι θα γινει .....

πω πω ρε βυκη !!!!ανοιξες δουλειες πρωινιατικα με τα αυγα :? μα δεν κοκκινιζουν τα ματια της κουζινας σου οταν δουλευουν ?

παω να ποσταρω και βλεπω "αφρο ο μπεμπουλης μιαζει στον αδερφο σου " .....δεν σου ξαναμιλαω για σημερα ..... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::P:P:P:P:P:P:P

καλα εμεινα !!!!! δεν πηγε να πει τιποτα ο αντρας σου ?

πω πω τον λουκακο ....τον λυπηθηκα .....αφου τα αφυνουν να παιζουν θα εχουν και ατυχηματα ,για τα ατυχηματα δεν βαζου με τιμωρια ,πως το καταλαβε η δασκαλα οτι ηταν επιτηδες για να τον βαλει τιμωρια ?

πρεπει να τους το κοψετε αυτο .

ακόμη και επίτηδες να κάνει ένα παιδάκι, δεν πρέπει να του εξηγήσεις? και να απαγορεύσεις τα ξύλα, προσωπικά τους το είχα πει πιο παλιά και μια μέρα έκανα παρατήρηση και στα παιδιά να μην παίζουν γιατί είναι επικίνδυνο!!!!

φεύγοντας ο Λουκάκος της είπε "γειά" με θυμωμένο ύφος!!!!

γιατί καλέ δεν σου αρέσει ο αδελφός σου? :P

καλημερουδια ομορφιες μου!!!!!!!!!!!!

πολυλογουδες μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: παπαπααααααααα ποσα γραψατε παλι...παω να αρχισω τη μελετη..... :D:D:D

Καλημέρα!

Πονάω σήμερα... :cry::cry: αδιαθέτησα χθες το απόγευμα και δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ... :?:roll:

Σήμερα έχουμε πάλι συνάντηση για τον παιδικό! Σιγά μην πάω! :twisted: Οι περισσότεροι γονείς είναι στην κοσμάρα τους! Αυτό που συζητούσαν ήταν γιατί κάνουν οι νηπιαγωγοί απεργία και αν τους επιτρέπεται και όχι πώς θα το λύσουμε το πρόβλημα.

Αργυρούλα!! :o:o:shock: Να κάνεις αναφορά και να μιλήσεις στη Δ/ντρια!!

Μην το αφηνεις έτσι! Αι στο διάλο πια!!! :twisted::twisted::twisted:

οχι δεν μου αρεσει ο αδερφος μου ,δεν ειναι του γουστου μου ,καλος ειναι αλλα για αλα γουστα :lol::lol::lol:

και εχει γιο να του μοιασει ,ο δικος μου γιος θα μοιαζει στον μπαμπα του :lol::lol::lol::lol:

αργυρω συμφωνω με την σισσιω

πρεπει να κανεις αναφορα

ειναι επικινδυνο και η τιμωρια δεν κανει οταν εκεινες το εχουν επιτρεψει

Αργυρούλα!! :o:o:shock: Να κάνεις αναφορά και να μιλήσεις στη Δ/ντρια!!

Μην το αφηνεις έτσι! Αι στο διάλο πια!!! :twisted::twisted::twisted:

η Δ/ντρια είναι η χειρότερη από όλες, δεσμοφύλακα την φωνάζουμε,΄.....ήδη έχουν απομακρύνει μια η οποία είχε πρόβλημα με τα αγοράκια (και τον δικό μας) και την έβαλαν σε γραφείο και τώρα γίνεται ΕΔΕ για μία άλλη, δεν ξέρω γιατί, δεν έμαθε ο άντρας μου!

επίσης σκεφτόμαστε σοβαρά να μην πάμε την Ανδρονίκη μας εκεί! αλλά σε άλλο......

πεινάω και θά ήθελα και καφεδάκι για να μου κόψει την πείνα......

Δε μπορεί ρε συ Αργι κάποιο αρμόδιο όργανο θα υπάρχει να ελέγχει ακόμα και τη Δ/ντρια αν δεν είναι ικανή! :twisted::twisted::twisted:

Εσείς στο σπίτι τί του είπατε του Λουκάκου;

Αρτζι μου συμφωνω απόοοοοοοοοοοοολυτα με τις προλαλήσασες..

κανε αναφορα...ψαξε το πιο διευθετικα γιατι προκειται για τελειως αναρμοστη συμπεριφορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted: ελεεεεεος...παιδαγωγοι σου λενε μετα...εγω θα σε συμβουλευ ανα ψαξεις καπου αλλου και για τα δυο...

σισσακυ..αφρο....μπεμπουλης...την καλημερα μου!

στενχωρηθηκα που μαλωσαν τον γαμπρο μου!

να πας να την πιασεις απο το μαλλι και να τη φερεις 10 βολτες!!!!!

(αυτη την απειλη μου την ελεγε η μανα μου....αξαχαστη μαζι με πολλα αλλα)

Αφροδιτη και εμας η Μ-Ι μοιαζει στην κουνιαδα μου!

ρυζακι ολα καλα με τη μικρη?

Σισσιώ αντεχονται....αλλα σου ειπα γιατι....γιατι δεν μπορεις να φυγεις!

ο γιατρος μου ελεγε ποση ωρα εχω ακομα και εγω του ελεγα να μη με κοροιδευει εχοντας στο μυαλο μου την αδελφη μου που εκανε 20 ωρες να γεννησει....κιι ομως εγω γεννησα πολυ γρηγορα!

αλλα εφαγα του πονους σπιτι...!

στο μαιευτηριο εφτασα με μονολεπτους πονους!

που ειναι οι θεσσαλονικιες?

Βικάκι ευχαριστώ για την πληροφορία, αλλα δε σε ρώτησα εγώ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εξάλλου δεν έχω καμια εμπειρία από πόνους γέννας... πήγα σαν πρόβατο στη σφαγή... :cry::cry::cry:

Μόρνινγκ Κάρολ! :P

εγώ του είπα να προσέχει και να μην ξαναπαίξει με τα ξύλα ........ για την τιμωρία δεν του είπα τίποτα!!!!

και σήμερα πήρε ένα αυτοκινητάκι αν και δεν ήταν η μέρα για να φέρει παιχν. από το σπίτι!!!!, αλλά για να τους την σπάσω..... :lol::lol::lol::lol:

Βίκυ Μιτσάκη εννοούσες ε? ;)

Γύρισα... Ώσπου να ξαναφύγω!!! :lol:

Αργυρούλα... :( αν βρείτε κάποιον καλύτερο σταθμό να γράψετε τη Ρέα, γιατί να μην πάτε και τον Λουκάκο εκεί;

Βίκυ, ναι, προφανώς εμένα εννοούσες... ;) Κι εγώ στο σπίτι τους πέρασα τους περ/ρους πόνους, δεν ήθελα να πάω στο μαιευτήριο. Για να μην υπερβάλλω, την περ/ρη ώρα όντως αντέχονταν. Με έπιασαν για τα καλά κατά τη 1 το βράδυ (και 2-3 ώρες νωρίτερα, αλλά εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι όντως γεννάω!) και πήγα στο μαιευτήριο στις 5.30. Ώσπου να με ετοιμάσουν και να πάω στην αίθουσα ωδινών, όντως αντέχονταν, το ομολογώ. Απλά λίγο με εξάντλησαν, αλλά το πάλευα. Από 'κει και πέρα όμως, ως τις 9 που γέννησα, έγιναν ανυπόφοροι!!! :? Αυτό το στάδιο προτιμώ να μη το θυμάμαι!!! :? Αλλά ειδικά για πρωτότοκη, γέννησα πολύ καλά, δεν έχω παράπονο. ;)

Καρολινάκι, Σισσάκι, Μπεμπούλης και σ' όλες τις τρενομανούλες, τα φιλιά μου!!! Εμφανιστείτε καλέ!!!! :D

.....δεν καταλαβαίνω υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ένεση για τον καθαρισμό??? :o:o:o:shock::shock::shock:

Ναι εγωωωωωωωω!!!! :oops::oops: Βεβαια μετα απο αυτον τον πονο στις θηλες μαλλον δε θα χρειαστω αναισθησια ουτε στην απονευρωση!!!! :lol::lol::lol:

Καλημεραααααααααα!!!

Τι κάνετε;;;;

Σας διαβασα μεχρι καποια σελιδα αλλα εχω τη μανα μου να με ρωταει τι κανω στο pc. :evil::evil::evil:

Οταν αυτη βλεπει 7 με 8 εδεμ και 9 με 10 τη ζωη της αλλης εγω την ενοχλώ;;;; :-w:-w:-w

Αργυρουλα στην παιδ.χαρα δεν παιζει με τα αλλα παιδιά.Κραταει τη μπαλα του και δεν τη δινει σε ανθρωπο.Ως εδω καλα.

Ελα ομως που παει και παιρνει και πραγματα των αλλων.Και εκει ερχομαι σε δυσκολη θεση γιατι κανει σα $@#$#@$μενο.Κλαιει και τσιριζει.Γκρρρρρρρρ.

Επισης κουνια και τσουληθρα ουτε να τα φτυσει.Φοβαται να κανει μονος του.

Οποτε θες στειλε μου το πμ γιατι πραγματικα δε ξερω τι να κανω για αυτο το πραγμα.

Να δω το Σ. στη Γωγω τι θα κανει.Αν τα κανει μανταρα θα τον μαζεψω και θα φύγουμε.

Βενη λες να τον πω Ιακωβο ή Ιεροκλη το φανταστικο φίλο του;;;; :lol::lol::lol:

Χαιρομαι χθες που περασατε καλά!!!!Μακαρι να ερχομουνα και εγω.

Μητσακι στην Β δεν εκανες επισκληρηδιο;;;Ελα ρε!!!Πονεσες;;;

Ρε Γωγω πως εγινε η προκληση χωρις ορο??? :roll::roll::roll: Ωκυτοκινη πως σου χορηγησαν;; Μωρη τρελή μηπως δεν σου εκαναν προκληση τελικά;;;;

Παω να διαβασω και τα υπολοιπα....

Γύρισα... Ώσπου να ξαναφύγω!!! :lol:

Αργυρούλα... :( αν βρείτε κάποιον καλύτερο σταθμό να γράψετε τη Ρέα, γιατί να μην πάτε και τον Λουκάκο εκεί;

Ο Λουκάς είναι νήπιο δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε, είναι η τελευταία του χρονιά έτσι και αλλιώς, για το μπουμπούκι θα δούμε, δεν τρελαινόμαστε και με αυτόν, καλές είναι οι εγκαταστάσεις και ελέγχουν το φαγητό καθημερινά αλλά.....με πολλά πράγματα δεν συμφωνούμε και δεν είμαστε και οι μοναδικοί..............μετά βαρέθηκα να βλέπω τα ίδια πρόσωπα κάθε μέρα για 2,5 χρόνια!!! :?

Παναγιώτααααα ένεση βρε? :lol::lol::lol::lol:

Αφρο μήπως και θέλει να απαλλαγεί από την πάνα? άστον γυμνούλη για λίγο!!!! :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...