Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Θουλακι μη στενοχωριεσαι αγαπη μου!!!Εσυ δεν εκανες τιποτα! ;)

Γωγω ελπιζω να μην χαλαστηκες πολυ με τα κιλα!Αλλωστε δεν ειναι κ τοσο πολλα τα 12...!Και πραγματι με το θηλασμο θα φυγουν...Δε θα κατσικωθουν χρονια!

Μαρια σορρυ...Μαλλον παρεξηγησα...Θα σου στειλω πμ απλα να ξεκαθαρισω τη θεση μου...

Γιωτα...Λυπαμαι που απο τοσο παλια σου εδωσα τοσο λαθος εντυπωση...Και λυπαμαι που δεν το καταλαβα νωριτερα πως νιωθεις ετσι για μενα...Μονο πριν λιγες βδ το καταλαβα....Μιας που τοσο καιρο τυχαινε να μου μιλας κ στο τσατ κλπ...Αλλα ποτε μα ποτε δε νομιζω να προσεβαλα τη νοημοσυνη σου ή το μορφωτικο σου επιπεδο....Και ποτε μα ποτε δε θα εβαζα λογια σε κανεναν για σενα.Θελεις να τελειωσει το ολο θεμα,να μην ξαναασχοληθουμε η μια με την αλλη και τελος?

εχεις λανθασμενη εντυπωση ,σε συμπαθουσα....μεχρι που με προσβαλες λιγες εβδομαδες πριν ..πολυ ευχαρίστως να μην ξαναασχοληθώ μαζί σου,οπως εκανα αλλωστε και τοσες εβδομάδες... καληνύχτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφροδίτη χαχαχχαχ!!! Καλό!!! Παίζει ένα κωλοπαίχνιδο στον υπολογιστή, κάθε 5-10 λεπτά κάθεται για λίγο, στήνει το παιχνίδι του και μετά ξανασηκώνεται...

Αντε 10 λεπτά ακόμα... μετά... νάνι... Έχει έγερση στις 06.30!

Θούλη τι παλικαράκια είναι αυτά στη φωτο? Πωπω τρέλλα είναι, τα κοιτάς και λιώνεις!!!

mitsakii μου γλυκό... Τι κάνεις καλό μου? Τέλεια που κόψατε την πάνα μωρέ! Εμείς ακόμα όχι, αλλά εντάξει, το καλοκαίρι είναι μπροστά μας!

Μωρό μου μπράβο ρε! Δευτέρα τελικά? Έπεσες στα μαλακά!!! Πως έγινε, δε με είπες... Αποφάσισε η οπλ. ή το είπες εσύ?

Μαράκι καληνύχταααααααααα!!!

Γωγούλα φιλιά και σε σένα! Μωρέ όσα κιλά και να βάλεις είσαι κούκλα φουσκωτούλα!!!

εχεις λανθασμενη εντυπωση ,σε συμπαθουσα....μεχρι που με προσβαλες λιγες εβδομαδες πριν ..πολυ ευχαρίστως να μην ξαναασχοληθώ μαζί σου,οπως εκανα αλλωστε και τοσες εβδομάδες... καληνύχτα

Και γιατι δεν το κουβεντιασες μαζι μου?Δεν θα επρεπε να πεις κατι?Ή ηταν τοσο "θανασιμη" κ συνειδητη(πιστευεις) η προσβολη που αποφασισες πως ειμαι 1 απο τα χειροτερα ατομα που ξερεις?Εσυ δεν εισαι η "εξω απ'τα δοντια" Γιωτα?Σε παρακαλω πολυ για χαρη των κοινων μας φιλων ή να μιλησουμε με πμ ή να τελειωσει το θεμα...

Μιτσακι ωραια τα νεα σου!Μην ανησυχεις για τιποτα!

Νατασα αληθεια?Αυτο εχεις να πεις?

Μιτσάκι γέννησες φυσιολογικά τη Β;;;Ορό γιατί φόρεσες;;;;; :roll::roll::roll::roll: Εγώ αν και μπήκα με πρόκληση δεν μου έβαλαν κανέναν ορό... :roll::roll::roll::roll::roll: Επισκληρίδιο βεβαίως και έκανα... :D:D:D Και τώρα αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος..Μηπως δεν μου κάνουν...Αν θα αντέξω κλπ.. :roll::roll::roll::oops::oops::oops:

Αναστασάκι εχω και 5 κιλά που μου είχαν μείνει από την Ιωάννα...Συν 12....Θα πρέπει να χάσω συνολικά 17 κιλά..Αλλά το έχω αποφασίσει..Θα πάω γυμναστήριο... ;);););)

Ιφι μου τι καλή που είσαι... :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Κορίτσιααα εγώ δε σχολιάζω τον διαπληκτισμό, γιατί απλώς δε μου αρέσει αυτό που γίνεται... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Σας συμπαθώ όλες, είτε σας σχολιάζω είτε όχι, είτε με σχολιάζετε είτε όχι και είμαστε εδώ έχοντας ένα κοινό...Την αγάπη μας για τα παιδιά μας...

κ γω λυπαμαι...ολο τρωω γλυκα.. :P καλε θα με πεσει η μασελα..

καλε τι εχω παθει..αυτος ο χαλβας κ η κυβερτουρα εχει παρει φωτια..

πρεπει να με στειλει εκπτωτικα κουπονια ο μακεδονικος :lol::lol:

καλε πες τε τι να κανω για αν μη τρωωωωωωωωωωωωωωωωω

μιτσακι...

εχω κ γω εμπειρια απο φτ χωρις επισκληρηδιο

μη βαζεις ορο ρε..δευτερο παιδι ειναι..θα βγει πιο ευκολα

εγω ειχα δικους μου πονους..αντεχεται αρκει μη χασεις τα αβγα κ τα πασχαλια..αλλα εγω τα εχασα γτ απο 6 διαστολη με ηρθε 10 σε 15 λεπτα..οποτε οι πονοι με ηρθαν στο κεφαλι κατακουτελα..

οσο για τη πεταλουδα ναι..κ γω ειχα..

αλλα πες τη μαια να μη στη κανει τη κλειδωση στο καρπο..αλλα πιο πανω..εχω τη ειχα στη κλειδωση κ με εσπαγε τα νευρα..δε μπορουσα να λυγισω καλα το καρπο..

ιφι χαθηκες ..μηπως το ονειρο σου ειναι να κανεις αγορια? :lol::lol:

Κορίτσιααα εγώ δε σχολιάζω τον διαπληκτισμό, γιατί απλώς δε μου αρέσει αυτό που γίνεται... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Σας συμπαθώ όλες, είτε σας σχολιάζω είτε όχι, είτε με σχολιάζετε είτε όχι και είμαστε εδώ έχοντας ένα κοινό...Την αγάπη μας για τα παιδιά μας...

Ουτε εγω ηθελα να σχολιασω....και στην ουσια δεν σχολιασα...Αλλα ο διαπληκτισμος αλλαξε θεμα...

βρε κορίτσια για εξηγήστε μου λίγο όσες λυπάστε

Για τι ακριβώς λυπάστε???

Και είστε σίγουρες δεν έχετε τίποτα να πείτε??

Εγώ πολλά αλλά σταματάω εδώ

Καλύτερα να μασάω τελικά

Θου εγώ τρώω συνέχεια σοκολάτες.... :?:?:?:?:? Όταν πήγα στο γιατρό και με ζύγισε και ήμουν +4, μου λέει για 1,5 μήνα είναι από πολλά έως επικίνδυνα... :?:?:?:?:? Του λέω "Γιατρέ, δεν είναι επικίνδυνα...Τρώω..Σοκολάτες..Συνέχεια..." Μου λέει "αν σου έρθει λιγούρα και θες σοκολάτα, φάε ένα κομματάκι..." Και του απαντάω "Αυτό κάνω..Αλλά με πιάνει πολλές φορές μέσα στη μέρα λιγούρα για σοκολάτα..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με ρώτησε πόση τρώω την ημέρα και του λέω "1,5 σοκολάτα μεγάλη την ημέρα".... :oops::oops::oops::oops::oops:

Την έχω κάνει τη Lacta κολλητή μου.... :lol::lol::lol::lol:

Μαρία εγώ δε λυπάμαι.... :lol::lol::lol: Απλώς δε μου αρέσει αυτό που γίνεται...Αισθάνομαι άσχημα...Καλύτερα να γινόταν πριβε... :roll::roll::roll::roll:

όχι καθόλου θέμα δεν άλλαξε

Μιλήσατε για ευγένειες και αγένειες και εκεί ακριβώς μίλησα κι εγώ

αυτό με πείραξε

όχι πριβε είναι χειρότερα

πίστεψε με

Κορίτσιααα εγώ δε σχολιάζω τον διαπληκτισμό, γιατί απλώς δε μου αρέσει αυτό που γίνεται... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Σας συμπαθώ όλες, είτε σας σχολιάζω είτε όχι, είτε με σχολιάζετε είτε όχι και είμαστε εδώ έχοντας ένα κοινό...Την αγάπη μας για τα παιδιά μας...

Και εγω, για τον ιδιο ακριβως λογο.

ιφι χαθηκες ..μηπως το ονειρο σου ειναι να κανεις αγορια? :lol::lol:

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε συ είμαι στο φουλ ερωτευμένη με το Μαράκι μου... Έρχεται με φιλάει στο στόμα και λιώνω!

Αν ήταν αγόρι τι θα έκανα οεο??????? θα είχα πάρει τα βουνά? Εσείς οι αγορομάνες πως μπορείτε? Μα δεν λιώνετε εντελώς?????

Χάθηκα, δεν προλαβαίνω μωρέ να σας διαβάζω... Γράφετε και με ταχύτητα φωτός! Πρωί δουλειά, το απόγευμα Μαράκι, το βράδυ δουλειές σπιτιού. Και όταν κάθομαι στο πισι (που είναι όοοοολη μέρα ανοικτό λόγω του κωλοπαίχνιδου, μπαίνω λίγο φέις)

Εσείς τα δικά σας κι εγώ το χαβά μου!!! χαχαχαχα...

Κόρες καλή η κουβέντα, αλλά τώρα ο καλός μου θέλει να μιλήσει στο skype με τους συμμάχους του στο κωλοπαίχνιδο και πρέπει να κλείσω!!!

Λενάκι μου, Μαράκι μου, Νατάσα μου, φιλιά πολλά!! Καληνύχτα!!

Και στις υπόλοιπες ντε! Μην παρεξηγηθεί καμία! :lol: Όλες σας φιλώ!

Τι κανετε?

Καλως την Ιφι!! :) Τι κανεις φιλεναδα? Ολα καλα με την ιωση? Συνηλθατε?

Θου και εγω σε ολη την εγκυμοσυνη αλλα και μετα τρωω πολυ σοκολατα. :oops: Το θεμα ειναι οτι οσο βλεπω την ζυγαρια να κατεβαινει(ακομα) τοσο θαρρος περνω και τρωω περισσοτερο. Τωρα που θα αρχισω και γυμναστηριο λεω: τρωγε τωρα που μπορεις...θα τα καψεις μετα :lol:

Μιτσακι ολα καλα θα πανε και σε αυτην την εγκυμοσυνη! Πεταλουδα να βαλεις αλλα οπως λεει και η Θου καλυτερα στο πανω μερος του καρπου που δεν ενοχλει.Ειχα και εγω στην κλειδωση στην Ε. και μου εσπαγε τα νευρα. Για τα κιλα μην σκας βρε! Ολα θα φυγουν χωρις να το παρεις χαμπαρι.

Αφρο οντως ο μικρος φερνει λιγο στον Μανωλακη.

Γωγουλη το ιδιο ισχυει και για σενα με τα κιλα! :)

Μαρια :YMHUG::x φιλια στις ζουζουνες σου!!!!

Αναστασια ποσο καιρο θα περνετε σιδηρο? Το πινει ευχαριστα η Αννυ? Και εμεις πηραμε ενα διαστημα και μετα ολα καλα.

καλησπερα!!

περασαμε τελεια παλι!! παιξανε τα παιδια καλε πολυ σημερα!! αχ μεγαλωνουνε!!! :D:D:D:x:x:x:x:x

ο μπεμπης μας ο καινουργιος ο παντελακος τελειος!!!!!!! ησυχος!!!!! καλε χαμογελουσε που και που!!!!!!!!! εφαγε στο ορθιο :lol::lol::lol::lol: τελειος σας λεω!!!!! :D:D:D:D:D

καλα ο αναστασης εριξε κατι χορους στο τραπεζι μετα με τον τριγονοψαρουλη!!!!!! τελεια!!

ο θοδωκος τι ησυχος!!! πολυ καλος μωρε και φαγανος!!! :D

μπεμπουλης περαστικα ρε συ στην κοπελα :(

γιωτουλα δεν ξερω..εμενα λατρευει την πιπιλα για τον υπνο και αμα την δει μεσα στην μετα..μπιμπερο απαραιτητο για το γαλα και τουαλετα ουτε κατα διανοια...οποτε τι να σου πω?? :?:?:lol::lol:

εστειλα ην κουμπαρα μου που ειναι εγκυος στην γιατρος σας κοριτσια (μαρθα-νατασσα-παπακι)και εμεινε πολυ ευχαριστημενη!! θα την κρατησει μου ειπε.. :D:D:D

τηε εκοψε ολα τα συπμληρωματα την εστειλε για εξετασεις για να δε ισιδηρο φρεκσο κτλ της ειπε για φυσιολογικο τοκετ οκαι 42 εβδομαδες και ενθουσιαστηκε!! :D:D

γωγω θα καει το πελεκουδι στα γενεθλια???? φτιαξε και εσυ κατι βρε....τους καφεδες τουλαχιστον :-p:-p:-p:x

καλε μαρθα αν τρως τοσο χαλαβα να σε παιρνω απ οτο πρατηριο καλε μιση τιμη τα παιρνω ολα ;)

μιτσακι μπραβο για την πανα!!! εμεις να δουμε :?:?:oops:

αφροδιτη τι καλος οαπνουλης!! και γελασα με τη νιστορια της παναγιωτας!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα καλ ηη ιστορια αλλα αλλαξε ονομα..βαλε καποιο δυσκολο..ευριπιδης ας πουμε! :lol:

ρε κοριτσια μεενα ποτε δε νχτυπαει αλλα παιδακια και σημερα φαγανε κατισ ξοφαλτσα..απο χαρα αλλα ξοφαλτσα..τι να του λεω? λετε να αριχσει να χτυπαει? :?:?

ιφιγενειαααααα :):):):)

λενακι μην το λες αυτο..απο τοτε που το ειπα εχω βαλει 5 κιλα :?:?:?:?:?:?

φαε τωρα υριο διαιτα..φαε τωρα μεθαυριο γυμανστηριο..να τα τα 70 παλι :?:?:(:(:(:(

ρε γωγω λακτα !!!πολυ λιγοτικη ειναι !!!

μολισ εφαγα μερεντα !!!με επιασε ξαφνικα μια λιγουρα .

Ιφ ειτε αγορι ειτε κοριτσι το ιδιο ειναι .

λενακι μην το λες αυτο..απο τοτε που το ειπα εχω βαλει 5 κιλα :? :? :? :? :? :?

φαε τωρα υριο διαιτα..φαε τωρα μεθαυριο γυμανστηριο..να τα τα 70 παλι :? :? :( :( :( :(

Ωχ λες να παθω τα ιδια και εγω? :roll: Θα βαλω φρενοοοο!!

Γιωτα εμεις το μπιμπερο το κοψαμε 18 μηνων μαζι με το γαλα.Πιπιλα ακομα περνει μονο τον υπνο αλλα απο τοτε που εφερε τον μικρο σπιτι ζηταει επιμονα και μεσα στην μερα αλλα τις σηκωνω ψηλα και δεν τις φτανει. Της λεω πως τα δοντακια της στραβωσαν και καιρος να την κοψουμε και μου λεει: ναι μαμα φερε το ψαλιδι να την κοπτσουμε :lol::lol: Αλλα δεν το επιχειρησα ακομα! Την πανα την κοψαμε μονο την μερα εδω και 2 μηνες περιπου.Το βραδυ φοραμε ακομα. Στην αρχη της πηρα γιογιο και το εβαλα στο δωματιο της και ουτε να το φτυσει..καθοταν με τα ρουχα για παιχνιδι οσπου μια μερα μου λεει: μαμα κακα στο γιογιο. Και τα εκανε!! Για 2 μερες τα εκανε εκει και μετα την εβαζα στο ειδικο καθησματακι για την τουαλετα και ολα οκ.

Σας καληνυχτιζω! Φιλια σε ολες!!!! :YMHUG::x

Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές... Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, αρχίζουν και με ζώνουν τα φίδια, αλλά προσπαθώ να προετοιμαστώ, χωρίς να πανικοβάλλομαι. Μία μέρα είναι, λίγες ώρες (ελπίζω!) θα περάσουν... Απλά τα συζητήσαμε και φούντωσε το κεφάλι μου!!! :?:lol:

Θουλάκι, όταν λέω ορό, εννοώ την πεταλούδα, όχι κανένα άλλο φάρμακο! (πέρα απ' το μπουσκοπαν που έγραψα, που μάλλον τώρα δεν το θέλω!)

Γωγούλα, δηλαδή εσένα δεν σου έβαλαν καθόλου πεταλούδα; Αν μπορούσα, θα την απέφευγα κι αυτήν, για να νιώθω πιο άνετα, αλλά και γιατί τόσο κακή σχέση που έχω με τις βελόνες, όταν μου την έβαζε η μαία, παραλίγο να λιποθυμήσω, κι ας ήμουν ξαπλωμένη!!! :oops: Αλλά με έπεισε το επιχείρημα περί ασφάλειας, θα το υποστώ! :?

Αφροδιτούλα, στο Μητέρα θα γεννήσω, πρώτα ο Θεός.

Λενάκι μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κιλά εγώ, έγραψα κάτι τέτοιο; :roll: Μη το πεις παραέξω, θα με κοροιδεύουν!!! :lol:

Κι άλλα ήθελα να πω, αλλά τα ξέχασα, κοιμάμαι όρθια!! Σας καληνυχτώ!!!

Άφρο είσαι σούργελο;;; Η λακτα λιγοτική, αλλά ημερεντα λάιτ;; :lol::lol::lol: Εγω πάντως δεν καταλαβαίνω ομοιότητα με τον Μανωλη... :oops::oops::oops::oops:

Μωρη Γωγω κουκλα νυφη ήσουν!! Μια χαρα ήταν το μαλλί! Γέλασα που ρωτησες το Μητσάκι, γιατί φόρεσε ορό! :lol::lol::lol::lol: Βασικα φόρεσε γιατί ταίριαζε με το πυτζαμάκι της! :lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα με γεια το μαλλί! ;)

Μητσάκι θα σε δούμε τελικά στης Γωγούς;

Θέλω να γράψω κι άλλα, αλλά ο Παν με έβρισε... :cry::cry::cry::cry: πληκτρολογω δίπλα του και προσπαθεί να κοιμηθεί. Άμαν πια κι αυτός! :evil::evil::evil: Αφρο εσυ ξέρω ποιον θα υποστηρίξεις!! :twisted::twisted::lol::lol:

Μου ήρθε περίοδος και πονάω!

Σταματάω, θα φάω ξύλο καλο βράδυ!

:x:x:x:x:x:x:x:x:x ΣΕ ΟΛΕΣ!!

αφρο κ εμενα με λιγωνει η λακτα!! αλλα μαρεσει!!!

μιτσακι ολα καλα θα πανε!

ρε συμπεθερα μην αγχωνεσαι!! θα τα καταφερεις!! το πολυ πολυ να δειρεις καμια μαια!! :lol::lol::lol::lol: κ να βρισεις ολο τον οροφο απο τον πονο! :lol::lol:

σημερα περασαμε τελεια!!!!

λατρευω βενι κ θουλη!!!

βενι ηταν τελεια ολα οσα εκανες!!! κ εχετε πολυ ωραιο σπιτι!

η θουλη τα εσπασε! θηλαζε ορθια κ κυνηγουσε κ τον θοδωρακο!!

ολα ειναι κουκλακια!!!!

ο φιλιππακος τρομαξε τον χουλιγκαν!! :lol::lol::lol: ειχαν πολυ πλακα!

οσον αφορα στο διαπληκτισμο σας, εγω προσωπικα πιστευω οτι μερικες εισαστε προκατειλλημενες με την αναστασια.. παρεξηγηθηκε το σχολιο της θουλης, που ηταν απλα η αφορμη..

οπως ειπε κ η αφρο καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα, τα αντιλαμβανομαστε με διαφορετικο τροπο, οι ειρωνειες κ τα υποννοουμενα κλπ μονο καλο δεν κανουν

δεν εχω να πω κατι αλλο... δημιουργηθηκε ολοκληρο θεμα απο εκει που δεν υπηρχε λογος!!

σας καληνυχτω, παω για νανι! φιλακια!

nai nai kala to mantepses .....o kaimenos ksepatonete sthn douleia kai den ton afineis na kimithei ...kakourga .alla nai ti anagh exeis esu ...sto grafiaki sou me ton upologisti na mpeneis kai sto foroum.....dimosioi ipaliloi sou leei meta ...skotononte sthn douleia !!! :lol::lol::lol::lol::lol:

euxome a ta ksexaseis mexri to sabbato :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ta thelw ta malakia mou :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

emena den sou lew ti mou hrthe (kai kathisterisa na grapsw ) kai ponaw kiolas ...eimaste kai se dimosio foroum :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρε κορίτσια για εξηγήστε μου λίγο όσες λυπάστε

Για τι ακριβώς λυπάστε???

Και είστε σίγουρες δεν έχετε τίποτα να πείτε??

Εγώ πολλά αλλά σταματάω εδώ

Καλύτερα να μασάω τελικά

Λυπάμαι γιατί χωρίς να 'ξέρουμε' κάποιον τον χαρακτηρίζουμε ως είρωνα. Λυπάμαι που όλο αυτό πρέπει να γίνεται μπροστά στα μάτια όλων.

Και ναι πιστεύω πως υπάρχει προκατάληψη και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει...

Επίσης για μενα η αγένεια δεν είναι υποκειμενική. Είναι μόνο αντικειμενική.

Πραγματικά δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί τέτοιο θέμα.

Τεσπα...

Καληνύχτα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

σχολασα...θα κοιμηθω!

mitsakii- Γωγω τους πονους τους αντεχεις....γιατι δεν εχεις επιλογη να φυγεις!

εγω γεννησα εντελος φυσιολογικα....φλεβα ειχα...ετσι τουλαχιστον πιστευε αυτη που μου την περασε....εγω παλι νομιζω πως δεν την ειχε βρει καν.

Γωγω εμιες ειχαμε δωσει η 900 η 1000 αλλα ειναι διευ/ντης και φυσικα αψογος σε ολα!

Αφροδιτη σε λιγωνει η λακτα και δεν το κανει η μερεντα?

Αναστασια μπεμπ θα τη κοψει την πανα ,μη σε αγχωνει!

Γιωτα η Κ. συνεχιζει να δειχνει σημαδια οτι δεν την θελει?

Θουλη ..προσκυνω....να θηλζεις ορθια και να κηνυγας και τον θοδωρη!

δεν εχω λογια....

θεσαλονικιες την καήμερα μας!

μεχρι να κανω ενα ντουζακι ειπα να βρασω αυγα (ζητησε σεφ ο συζηξ) να τα εχω ετοιμα...απο την αυπνια μου αναψα αλλο ματι...οπου επανω ηταν η χυτρα(κλειστη)με τον αρακα....κολλησε ολος και η μιση χυτρα εγινε μαυρη....την καθαρισα....τι αλλο να κανω?

θα κολλαει το φαγητο τωρα?

να παρω τηλ στη φισλερ να ρωτησω η θα με περασουν για χαζη?

παλι καλα που δεν πηρα φωτια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...