Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Γιώτα ΄πίνει όλα τα υγρά από το μπιμπερό?

ο Λ. το έκοψε (έπινε μόνο γάλα από μπιμπ) όταν με είδε να πίνω γάλα από το ποτήρι, ζήλεψε και ήθελε και αυτός και από κει και πέρα τέρμα το μπιμπερό!!!

Μιτσάκη μπράβο :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμενα που πινει μονο το γαλα στο μπιμπερο λετε να το κοψει ευκολα

η θα μου κοψει και το γαλα????

το νερο και τους χυμους τα πινει σε ποτηρι με καλαμακι

Παντως αν αυτες που δεν σχολιαζουν δεν "απαιτουν" κ σχολιασμο στα δικα τους λεγομενα..τοτε οκ!

Το θεμα ευγενια-αγενια προφανως ειναι διαφορετικο για ολες μας...Και ειπα δε θα πω τπτ/...

:shock::shock::shock::shock:

Έχει τεθεί θέμα ευγένειας-αγένειας και που κολλάει με τον σχολιασμό ή και όχι???

Γιώτα της έχεις προτείνει να πιεί γάλα από το ποτήρι? ή με καλαμάκι? αν και εγώ δεν ήθελα να προτείνω το καλαμάκι στον Λ. γιατί φοβόμουν ότι θα το ζητούσε και στο σχολείο και δεν ήθελα να δημιουργήσω κατάσταση!!!

όσο για την σοκολάτα (ξέχασα να σου πω στο άλλο σου θέμα) αν δεν υπάρχει στο σπίτι, πες της ότι απλά δεν υπάρχει, δείξε της κιόλας ότι δεν υπάρχει........ή στην τελική δώσε της τα κίντερ που είναι με γάλα!!

το μπουμπούκι ενώ ήθελε κάποια στιγμή γιατί ζήλευε όταν έτρωγε ο Λ. της έδωσε ο άντρας μου ( :evil: ) αλλά έχει καιρό να φάει......βέβαια τρώει νουτέλα :lol::lol::lol::lol: το ίδιο είναι, αλλά όχι κάθε μέρα, πάντα της προτείνω κάτι άλλο π.χ. φρισκεσε!!!!

μου είπε η Αθηνά ότι υπάρχει το φιλαδέλφεια με κακάο αντί για νουτέλα..... :-? θα το ψάξω!!!!

η ευγενια και η αγενεια ειναι ΠΑΡΑ πολυ υποκειμενικη οπως και το χιουμορ .

καλυτερα να μασας παρα να μιλας σε καποιες περιπτωσεις γιατι τζαμπα παει το σαλιο .

λογικο να μη σχολιαζουμε,ουτε εγω το κανω πάντα,αλλα,αγενεια,για

τη δικη μου λογική,να"μιλάω"σε καποιον για κατι που εκεινος εχει γραψει,κ αμεσως εκεινος να απαντα κ να μη μου λεει ουτε γεια! :? αυτο ειπα,κ οποιος θελει ας καταλάβει ο,τι θελει

δε θα απαντουσα.αλλα διαισθανομαι οτι θα βρεθει ξανα αδικα κατηγορουμενη η Αμαστασια..

η κοπελα μιλησε περι αγενειας,ορμωμενη απο αυτα που εγραψα εγω,τα εχω κανει παραθεση κ τα βλεπετε!

κ εξηγω,αν κ νομιζω ειναι αρκετα κατανοητα..

αγενεια ηταν για εμενα οταν καποιες φορες απαντησα σε καποιες,δεν εχει σημασια το ονομα,κ κατευθειαν σε απαντηση τους οχι μονο δε με ευχαριστησαν,που δεν ειχα κανει κ τιποτα τρομερο βεβαια,αλλα ουτε με χαιρετησαν!κ δεν μπορει να το ξεχασαν,ακριβως επειδη το ποστ μου ηταν αμεσως κατω απο το δικο τους!

δεν ειμαι καλυτερη,η χειροτερη ειμαι ενταξει,αλλα το συγκεκριμενο θεμα εγω το θεωρω αγενεια.

κ επαναλαμβανω,αγενεια δεν θεωρω το μη σχολιασμο,ουτε εγω σχολιαζω,αλλα αυτο ακριβως που προανεφερα.

Αναστασακι μου γλυκο,παντα θα κυνηγαω τον γιωργο,μεχρι να αρχισει να με βριζει!! :lol::lol::lol:

τρωει ποσοτητες ενηλικων,αλλα εγω τον ταιζω,τον ξεγελω ,τον κυνηγω!αν τον αφηνα μονο,θα ετρωγε το 1\4 ,που παλι πολυ θα ηταν!,αλλα δεν ειμαι ετοιμη ακομη να το κανω!το παραδεχομαι! :D

κακο δεν κανεις ,σιγουρα!απλα ταλαιπωρεισαι εσυ..κ νομιζω αδικα,αφου ηταν καλες οι εξετασεις..εσυ ομως ξερεις καλυτερα! ;)

φιλια σε ολες!

:shock::shock::shock::shock::shock:

Mα δε σας το ειπα βρε κοπελιες στο παρτυ???Καλημερα λεω κ προκαλω πανικο!!!!!

Αλλα ετσι ειναι!Προφανως κ τα κοριτσια που αναφερθηκαν στο αγενεια-ευγενεια(που το σκοτωσα ορθογραφικα αλλα κ παλι για καλο το ειπα...λεγοντας στην Ιουλια πως αυτο που εκεινη ή εγω θεωρουμε αγενεια για καποιους αλλους δεν ειναι!)

προφανως κ δεν διαβασαν το ποστ της Ιουλιας!Και γιατι να το κανουν αλλωστε!?

Τελοσπαντων!Το'χει η αυρα μου!...

Αυτα τα μη ξεκαθαρα δεν τα μπορω ομως!Με κουραζουν τραγικα!

Αφου ρε κοριτσια με αντιπαθειτε (δεν αναφερομαι στην Αφρο γτ δεν το πιστευω για εκεινη,αν και προτιμω παντα να εξηγω χωρις μαστιχα στο στομα...) γιατι ψαχνετε απο αλλου αφορμη να ξεσπασετε?Αγνοηστε με!

Οκ...Ειπε η Θου μια κουβεντα,εχετε αλλη αποψη κ στην τελικη επιτιθεστε σε μενα!...

Δλδ ντοινγκ κ ξανα ντοινγκ....

Ιουλια ευχαριστω αλλα οση μεταφραση κ να κανεις αλλου ειναι το προβλημα!

Και σας παρακαλω μην πειτε(οι υπολοιπες) για την ωραια ατμοσφαιρα κ την παρεα κ τις παρεξηγησεις...Τα πραγματα μιλουν απο μονα τους!

επειδή αναφέρεσαι σε εμένα αν και εγώ δεν εθιξα πουθενά το πρόσωπο σου ,να ξέρεις οτι προσωπικά σε αγνοώ εδώ κ πολύ καιρό! κ την Μαρθα να την αφησεις απέξω!φυσικά όμως η παρουσία μου σε ειχε ενοχλήσει απο τα πρώτα τρενάκια ,ήταν κ ο λόγος θυμάμαι που έφυγες,το οτι το εκανα εγώ κ μερικες ακόμη καφέ,ενώ εσύ ήθελες να έχει άλλη μορφή...

Ιουλία μου δεν ημουν μέσα για να σου απαντήσω!

Αναστασία,

αφορμή δεν ψάχνω ποτέ για να μαλώσω

άλλωστε γιατί να το κάνω με άγνωστες μου κοπέλες

με τις οποίες συζητώ τόσο καιρό (και κάποιες μάλιστα της συμπαθώ και πολύ)

χωρίς να έχουμε γνωριστεί. Έχουμε κάτι να χωρίσουμε?? Και δεν θυμάμαι να έχω εμπλακεί

σε κάποιον καυγά εδώ μέσα γιατί δεν μ' αρέσουν αυτά

Όμως μη λες πως προκαλείς πανικό χωρίς λόγο..Και ότι κάποιες σε αντιπαθούνε κλπ??

Ειλικρινά εγώ κακία δεν κρατάω σε κανέναν και ποτέ αλλά...

Μήπως κάποιες φορές πετάς κι εσύ σπόντες και υπονοούμενα που προκαλούνε??

Για σκέψου...

Το ποστ της Ιουλίας το διάβασα και κατάλαβα τι εννοεί..

Αλλά όταν διάβασα περι ευγένειας κλπ λίγο τα πήρα

Αγενή δεν με έχουν αποκαλέσει ποτέ. Και επειδή δεν σχολιάζω δεν σημαίνει ότι είμαι κιόλας

Και ούτε με πειράζει να μη με σχολιάσετε. Προς Θεου!!

Άλλωστε έχω γράψει από πιο παλιά διάφορα που πέρασαν στο ντουκου

Και τι έγινε??

Δλδ πάλι φτάιω εγώ και παρεξηγώ???

ΟK λάθος που γράφω γράφω και γράφω και βλακείες μερικές φορές και

μπορεί και να μην χαιρετάω

Επανέρχομαι

Γεια σας κοριτσάκια...Τι κάνετε;;;Σας διάβασα αλλά στα πεταχτά... :oops::oops::oops: Να με συγχωρήσετε...

Πήγα στο γιατρό το μεσημέρι με το Γιώργο, είδε εξετάσεις, ντόπλερ, όλα καλά..Μέχρι ττην προηγούμενη επίσκεψη είχα πάρει 8 κιλά..Και μέσα σε 6 εβδομάδες πήρα άλλα 4... :o:o:o:o:o:o:o:oops::oops::oops::oops::oops:

Θα πάω την άλλη Παρασκευή να με ξαναδεί..Αν έχω διαστολή κλπ.. :?:?:? Τα πονάκια που νιώθω είναι φυσιολογικά είπε..Τον ρωτήσαμε για αμοιβή και μας είπε να του δώσουμε ό,τι θέλουμε... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Πόσα όμως μωρέ;;;;; :?:?:?:?

Καρολάκι μου τι τρομάρα είναι αυτή...Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι, αυτό λέω στην πεθερά μου..Μην κλειδωθεί απέξω... :?:?:?:?:?

Θα σου στείλω αύριο με πμ διεύθυνση..Οκ;;;;;

Φρανι κι εσένα θα σου στείλω στο fb αύριο οδηγίες και ο Θεός βοηθός... :lol::lol::lol::lol:

Μιτσάκι κι εσένα αύριο θα σου στείλω με πμ.... :D:D:D Μπράβο που πήγαν όλα καλά με το γιατρό...

Παναγιωτάκι εμείς τα είπαμε...Εεεεεε;;Αντε σε θέλω κουκλάρα το Σάββατο για να βγάλουμε καλές φωτος..Αλλά έτσι όπως έχω φουσκώσει πως να βγω καλή;;; :roll::roll::roll:

Αφρο αιμορραϊδες ε;;Ελπίζω να περάσουν μετά τη γέννα ρε... :?:?:?:? Αντε πολύ χαίρομαι που θα σας δω... :D:D:D:D

Νατασούλα θα έχει από όλα το τραπέζι...Αλλά αφού ο πεθερός έχει δικά του κατσικάκια, γιατί να μη φάμε;;;Είναι πεντανόστιμα...Η κάνουμε μπουφέ ή δεν κάνουμε... :lol::lol::lol:

Και Lovieeee όχι δε θα είναι όλα ετοιματζίδικα..Απλώς επειδή θα έχω κόσμο, δεν μπορώ να τα κάνω όοοοολα αυτά μόνη μου..Βασικά τπτ δε θα φτιάξω εγώ...Ας είναι καλά η μαμά και η πεθερά μου... :lol::lol::lol:

Γιωτάκι για τις απορίες σου τα είπαμε προχθες στο τηλ....

Α, Σισσάκι το μαλλί που βρήκες για το γάμο, είναι απλώς θεϊκό... :?:?:? Τώρα μη με ρωτήσεις γιατί δεν το έκανα εγώ στο γάμο μου και επέλεξα άλλο... :lol::lol::lol::lol::lol:

ίσως ξαναμπω σε λίγο...Πάω να βάλω τη μικρή για ύπνο...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!

Επίσης μην ψάχνεις για φαντάσματα από το πουθενά

Κάποτε μου είχες πει ότι είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση και.. και... και....

ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό αλλά μου έκανε τεράστια

εντυπωση ότι το θυμώσουν εσύ. Πρόβλημα εγώ δεν έχω με καμια σας

Ότι ταιριάζω( από όσο σας διαβάζω) με κάποιες εδώ

πιο πολύ από ότι με κάποιες άλλες ναι αυτό συμβαίνει

Αλλά όχι δεν αντιπαθώ καμια

Όλες σας διαβάζω και όταν έχω κάτι να πω το λέω

Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι και εκτός θέματος

Όταν μιλάτε για συναντήσεις κλπ κλπ αλλά μου αρέσει να σας διαβάζω το ξαναλέω

απλώς δεν έχω κάτι να πω εγώ

Μαράκι μην απολογείσαι για τίποτα,ας το τελειώσουμε εδώ και ας αγνοήσουμε αυτούς που μας αγνοούν ,έτσι απλά! προσωπικά το δημοτικό το τελειωσα πολύ καιρό πριν..προφανώς καποιοι άλλοι όχι!

Ιουλία μου μήπως το έκανα εγώ αυτό που λες??

Ζαλίστηκα να ψ'αχνω τις δημοσιεύσεις μου να δω τι γράφω

και πως το γραφω

Αν αναφέρεσαι σε μενα πες το κανενα πρόβλημα

Αν το έχω κάνει εγώ μπορεί να το έκανα επειδή δεν έδωσα σημασία, από βλακεία,

από βαρεμάρα, επειδή δεν είχα χρόνο κλπ κλπ. [smilie=dontknow.gif]

τι κανετε?

παλι σκατα τα εκανα..σταναχωρεθηκα..ρε κοριτσια σορυ...εγω επα οτι δε σχολιαζουν με σεντονια κ τελος..

ειπα τα ονοματα κ παλι τελος..

κ τωρα διβαζω αυτα..δε γινεται να ταιριαζουμε με ολες..αν κ εγω με το χερισ τη καρδια δε εχω με καμια προβλημα..χαζοβιολα παιδι μου..

δε λεω ξανα τιποτα..

θα πω τα δικα μου..

ρε αφρο εγω μονο πιγουνι αν βλεπω οτι σε μποιαζει..τα αλλα οχι

παναγιωτα αν κ μιλησαμε τηλ

να χιαρεσαι τα παλικαρια σου..να τα δουμε γαμπρακια κ να κανουν παρελαση..εστω κ με σπυρακια :lol::lol::lol:

γωγω μη σκας ρε..θα θηλασεις κ θα φυγουν τα κιλα :lol::lol::lol:

λαλα?????????????καλε μπηκες φεις?ε θα φαε δουλεμα...

σημερα περασα σουπερ ουοαουυυ

ηραθνα το πρωι η αναστασια κ η νατασα..

κ το απογευμα στη βενι ..ηρθε κ η λεναρα,,τι καλαααααααααααα

σας φιλω ολες..

κ αλλα ηθελα να σχολιασω αλλα..

α αργι με τα δοντια οκ?

ερηηηηηηηηηη..τι τελειαα..τσολιαδες=αγορια=παλικαρια=..αχ λες να γινουν κ τα αντρακια μου? :lol::lol:

κ αλλα ηθελα να πω γμτ

γωγω αυτην την ερωτηση δεν θα την κανω στον δικο μου ....σιγα μην τον ρωτησω την αμοιβη του δημοσιο γιατρο και νεο !!!

στο παρτυ θελω μαξιλαρακι για τον πωπο μου :oops:

οσο για το θεμα .....εδω μπαινουμε για να ΧΑΡΟΥΜΕ και να περασουμε καλα με ΦΙΛΕΣ ολλα αυτα μονο χαρα δεν ειναι .Οταν γραφουμε καποια πραγματα ειναι φορες που απευθυνομαστε μονο στα ατομα που ειναι ον εκεινη την στιγμη και μιλαμε πχ εγω χθες που εκανα πλακα για τον αντρα μου μιλουσα σε 4-5 κοπελες που ηταν εκεινη την στιγμη εδω και ξερουν το χιουμορ μου .

ΔΕΝ περιμενα να σχολιαστει κατι απο αυτα απο αλλες κοπελες μετα απο 3-4-5 ωρες γιατι απλα η δεν θα το θυμωταν η δεν θα ειχε χρονο η δεν θα το εβρισκε αξιοσημειοτο η απλα θα ηταν ενα παλιο αστειο που σχολιαστικε τοτε .δεν θεορω οτι δεν σχολιαζω και δεν απετισα ποτε να με σχολιασουν και αν παρερμηνευτηκε το χθεσινο ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΠΙΡΑΧΤΙΚΟ ΣΕ 3-5 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ Η ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ .

οσο για τα καλημερα καλησπαρα ποτε δεν μου λενε ολες και ποτε δεν μετραω ....

απο χθες διεονιζετε αυτο το θεμα και ας προσπαθουμε να το ξεχασουμε .

δεν ξανα ασχολουμαι με το θεμα γιατι θελω να περναω καλα εδω και να μην στεναχωρω και την θουλι .

θουλι βλεπεισ και εσυ πιγουνι ? :?

Μαράκι μην απολογείσαι για τίποτα,ας το τελειώσουμε εδώ και ας αγνοήσουμε αυτούς που μας αγνοούν ,έτσι απλά! προσωπικά το δημοτικό το τελειωσα πολύ καιρό πριν..προφανώς καποιοι άλλοι όχι!

Άντε καλέ... Πριν 8 χρόνια το τελείωσες! 20 ετών πιπίνι... :lol:

Κι εγώ σ' αγαπάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! Και μου έλειψες! Αλλά δε σε λησμονώ!!! :D

Τι κάνετε οι υπόλοιπες?

Εγώ δίνω μάχη με τον άντρα μου για το πισι, μιας και κοιμήθηκε το Μαράκι. Μου έδωσε περιθώριο 5 λεπτά! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, μόνο τελευταία σελίδα!

Φιλιά πολλά και καληνύχτα σας!!!!!!!!!!!!

και εγώ δεν σε λησμονώ!Σ'αγαπω φιλη μου,τελικά εκεινο που λέγαμε την Κυριακη?Δευτέρα φιλενάδα!!!!!πάω για ύπνο!!!καληνύχτα σε όλες!

Αφροοοοο εμείς ρωτήσαμε.... :?:?:? Είμαστε κουβαρντάδες... :lol::lol::lol::lol: Ρε δεν ξέρω..500 ευρώ είναι καλά να δώσουμε;;;; :roll::roll::roll::roll: Υπολογίζαμε ότι θα μας ζήταγε ο ίδιος κανα χιλιάρικο αλλά αυτός δεν.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Αλλά ντρεπόμαστε να μη δώσουμε τίποτα.... :oops::oops::oops::oops: Είμαστε και συστημένοι, είναι και μεγάλος άνθρωπος... :roll::roll::roll::roll: Είπε επί λέξει "Ό,τι νομίζετε..Σημασία έχει να γεννήσει καλά το κορίτσι...Όχι τα χρήματα" :roll::roll::roll::roll:

Θούλη άντε τις είδες όλες ε;;;;;;Μια χαρά πέρασες...Κι εγώ θα τις δω το Σαββατο τις γλυκές μου Αθηναίες... :D:D:D:D:D:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ιφιγενειακι μου φιλιάαααααααααα ρε.... :x:x:x:x:x

Θουλακι μη στενοχωριεσαι αγαπη μου!!!Εσυ δεν εκανες τιποτα! ;)

Γωγω ελπιζω να μην χαλαστηκες πολυ με τα κιλα!Αλλωστε δεν ειναι κ τοσο πολλα τα 12...!Και πραγματι με το θηλασμο θα φυγουν...Δε θα κατσικωθουν χρονια!

Μαρια σορρυ...Μαλλον παρεξηγησα...Θα σου στειλω πμ απλα να ξεκαθαρισω τη θεση μου...

Γιωτα...Λυπαμαι που απο τοσο παλια σου εδωσα τοσο λαθος εντυπωση...Και λυπαμαι που δεν το καταλαβα νωριτερα πως νιωθεις ετσι για μενα...Μονο πριν λιγες βδ το καταλαβα....Μιας που τοσο καιρο τυχαινε να μου μιλας κ στο τσατ κλπ...Αλλα ποτε μα ποτε δε νομιζω να προσεβαλα τη νοημοσυνη σου ή το μορφωτικο σου επιπεδο....Και ποτε μα ποτε δε θα εβαζα λογια σε κανεναν για σενα.Θελεις να τελειωσει το ολο θεμα,να μην ξαναασχοληθουμε η μια με την αλλη και τελος?

:(:(:(

Δεν ανακατεύομαι, δε μου πέφτει λόγος!!

Άσε, μη φάω και καμιά αδέσποτη!!! :P Πλακίτσα, να ελαφρύνει το κλίμα!!! :oops:

Μπήκα να πω τα δικά μου όμως... :D

Γωγούλα, μπράβο με το γιατρό!!! Δεν ξέρω, αλλά έχω ακούσει ότι παίρνουν γύρω στα 1000 με 1500 ευρώ οι περ/ροι που ξεγεννούν στα δημόσια. Απ' τη στιγμή που σας είπε ό,τι θέλετε όμως, μπορείτε να δώσετε και πολύ λιγότερα... Ιδέα δεν έχω! :roll: Περιμένω το πμ σου!!! :D

Αναστασία-Μπεμπούλης μου, τη Β την προετοίμαζα για καιρό, απ' το περσινό καλοκαίρι (και νωρίτερα ίσως) αλλά πιο συστηματική προσπάθεια κάναμε κατά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη... Μέσα σε έναν-δύο μήνες ξεμπερδέψαμε. Απλά σου είπα αυτό για τον παιδικό, ότι έχεις 5 ολόκληρους μήνες μπροστά σου, γιατί εγώ μέσα σε μικρό διάστημα, είδα θεαματική αλλαγή στο παιδί. Σου λέω, το παλεύαμε κάμποσο καιρό (απ' έξω-απ' έξω) αλλά δεν ήταν έτοιμη... ΞΑΦΝΙΚΑ κι ενώ ανησυχούσα ότι θα μας ταλαιπωρήσει το ζήτημα, απαλλαχτήκαμε ανέλπιστα γρήγορα, ακόμα κι απ' τη βραδινή!!! ;) Γι' αυτό μη σε αγχώνει... ;) Επίσης, για τον παιδικό, ΑΝ τυχόν είναι ΚΑΙ βρεφονηπιακός και παιδικός, τα δέχονται και με πάνα! Το έχεις τσεκάρει;

Περί τοκετού... Κάναμε διεξοδικότατη συζήτηση, αν και δεν το είχα σκοπό από τώρα... Χάρηκα πολύ γιατί με άκουσε προσεκτικά, του είπα ότι για να είμαι ειλιρινής, είναι μια εμπειρία που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω ΠΟΤΕ :oops: και ότι δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση ζάλης (ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, σαν να ήμουν μαστουρωμένη) που ένιωθα στη γέννα της Β, από ένα σημείο και μετά. Μου είπε ότι αυτό ήταν από το buscopan που μου έβαλαν στον ορό, το οποίο βοηθά αρκετά στη διαστολή, αλλά και "μαλακώνει" τους πόνους. Αν θέλω, αυτή τη φορά δεν θα το βάλουμε καθόλου, μόνο που μπορεί αυτό να σημαίνει μια μικρή καθυστέρηση... :? Τον ρώτησα αν μπορούμε να μη βάλουμε καθόλου ορό και μου είπε ότι κατά τη γνώμη του, για την δική μου ασφάλεια, πρέπει να έχουμε φλέβα έτοιμη (μπρρρ...) :? γιατί αν -ω μη γένοιτο- συμβεί κάτι, ώσπου να βρούμε εκείνη την ώρα, μπορεί να χαθούν πολύτιμα λεπτά... ΦΥΣΙΚΑ όμως, χωρίς αυτό να σημαίνει οποιοδήποτε φάρμακο στον ορό... ;) Δε τη γλυτώνω τη πεταλούδα προφανώς, :( αλλά για να είμαι ειλικρινής, του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη κι επειδή έχει τεράστια πείρα κι έχουν δει πολλά τα ματάκια του, δεν θα επιμείνω... Επίσης, επειδή εγώ επανέλαβα αρκετές φορές ότι αν ήταν δυνατόν, θα επέλεγα να μη ξαναζήσω ποτέ τοκετό, μου είπε να σκεφτώ σοβαρά την εκδοχή της επισκληριδίου... Αφού έχω τόσο άσχημη "εντύπωση"... Έπεσα απ' τα σύννεφα για να είμαι ειλικρινής, γιατί είναι πολύ υπέρμαχος του φυσιολογικού-φυσικού τοκετού και στη Β δεν μου την είχε συζητήσει καθόλου την επισκληρίδιο, αλλά σου λέει... Προκειμένου να μου πάθεις κανένα πανικό εκείνη την ώρα... :lol: Θα το σκεφτώ, αν και νομίζω ότι θα το αποφασίσω εκείνη την ώρα, αναλόγως και με την πορεία του τοκετού... Μπορώ να γεννήσω σαν την papaki ή σαν την Αργυρούλα στη Ρέα;;;; :D Αυτό θέλω βασικά!!!! :D

Σας ζάλισα!!! :oops: Σκάω!!! :lol:

Ουπς, ώσπου να γράψω, γράψατε άλλα τόσα!!! Ποστάρω και διαβάζω μετά, δεν γίνεται!!! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...