Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Θαλασσα τι εγινε με το στηθος σου ? Ολα καλα ?

Αυτο που περιγραφεις ειναι 99% αλλεργια . Γαλα αγελαδινο ποσο καιρο πινει τωρα ?

Ειναι δυσκολο να καταλαβεις ειδικά σ΄αυτη την ηλικια ποια τροφη την πειράζει . Δυστυχως τα εκζέματα μπορει να εμφανιστουν και μερες μετα αφου εχει φαει την τροφή και να κρατήσουν καιρο παρολη την αποχη .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

giati kale sta tridima einai brefos kai xiliariko ? gia to arpagma pou tha kanei apo thn tomh ?

eleos ....sthn epoxh pou zoume me thn oikonomiki krish ...eleos kai ston giatro kai se authn ....tha mporouse na exei ta misa na ta kanei akti alo h na ta kratisei gia ta galata ...kakia to kserw :D

Παναγιώτα μου ναι απο τις 6 ! Το βραδυ κοιμαται γυρω στις 9:30 και το μεσημερι για 1-2 ωρες .

Χρειάζεται ακομα τον μεσημεριανο υπνο (λογικο αφου ξυπναει στις 6!) αν και δοκιμασα να μην κοιμηθει μπας και κοιμηθει περισσοτερο το βραδυ . Δεν γινετε ομως , κουραζομαστε υπερβολικά και οι δυο χωρις αποτελεσμα . Ασε που οσες φορες ετυχε να μην κοιμηθει μεσημέρι απο την υπερένταση κοιμοταν αργότερα το βραδυ , ξυπνουσε περισσοτερες φορες τη νυχτα και το 6 σταθερά !

Καλησπέρα!

Επιβιβάζομαι κι εγώ!

Θέλει καμία να κρατήσει τη Μαρκέλλα να πάω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος? :?

Πρέπει να είναι μία με ¨μπουτά-μπουτά¨ δηλ "βυζί που βγάζει γάλα" :lol:

Τώρα που το ανέφερε η θάλασσα...ηθελα κι εγώ από καιρό να ρωτήσω... Έχει βγάλει η Μαρκέλλα στο μάγουλο κάτι μικρά μικρά κόκκινα σπιθουράκια. Μία φουντώνουν, μία σχεδόν εξαφανίζονται. Έκζεμα είναι? Αλλεργία? :roll:

Ενταξει ,λογικο το βρισκω να ξυπναει στις 6 αφου κοιμαται στις 9μιση.κλεινει 8ωρο η μικρουλα.Κοιμαται και το μεσημερι οποτε μια χαρα.

Εμενα ο δικος μου πότε θα κοιμηθει;;Ακομη εδω τωρα αλωνιζουμε. (11:10)

Βλεπω σαλλονικιες. :mrgreen::mrgreen: Αντε να μας πουν τα νέα!!!!!

Θαλασσα τι εγινε με το στηθος σου ? Ολα καλα ?

Αυτο που περιγραφεις ειναι 99% αλλεργια . Γαλα αγελαδινο ποσο καιρο πινει τωρα ?

Ειναι δυσκολο να καταλαβεις ειδικά σ΄αυτη την ηλικια ποια τροφη την πειράζει . Δυστυχως τα εκζέματα μπορει να εμφανιστουν και μερες μετα αφου εχει φαει την τροφή και να κρατήσουν καιρο παρολη την αποχη .

λαλα το στηθος ευτυχως καλα ειναι τωρα περασα την μπορα αλλα συνηλθα

σε ευχαριστω και για την συμπαρασταση αλλα και για το ενδιαφερον σου

γαλα αγελαδινο ηπιε πριν κανα 2 -3 μηνες δεν θυμαμαι ακριβως αλλα με δημιτριακα οχι ετσι σκετο

απο τοτε που σταματησαμε να θηλαζει δηλαδη εδω και 25 μερες περιπου πινει γαλα πρωι και βραδυ

λες να ειναι αυτο?τι να κανω να μην δινω καθολου?????? :(:( τι θα γαλα να της δωσω?

τωρα συζητάτε κατι σοβαρό αλλά να σας αφιερωσω το αγαπημένο μου κομμάτι?

και αυτό που θα ειναι γ παντα στη καρδια μου

καλησπερα!!!

παλι τελεια περασαμε :D:D:D:D

λεναααααα ενα σετακι καλοκαρινο για 2ετων ηλιος δικο μας ειναι..το ξεχασα εκει :oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αχχχ χρυσα τοι δωρο σου δεν θελει να ερθει στα χερια μου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελεια η τουρτα της μαργαριτας τελεια!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τα παιδακια χαζωθηκαν στο παιχνιδι και ο δικος μου τα εφτιαξε με την ελενα :lol::lol::lol:

εχουμε και εμεις νυφη πλεον...αμ τι!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

την εβαλε κατω της τραβουσε το παπουτσι της το εβγαλε τελικα και της ειχε το ποδι αγκαλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ε, αυτο ητανε..εγινε το προξενιο την πηραμε :lol::lol:

η ειρηνουλα δεν μπορουσε να περιμενει τον ανασταση και εσβηνε τα κερακια :lol::lol::lol::lol:

βγηκαμε και φωτογραφιες αλαλ τελικα παλι χαλια βγηκαμε ιουλια..2 λαλλυν και 3 χορευουν..εκει που ειμαι εγωβ καλα εισαι εσυ καπως και εκει που εισαι εσυ καλα ειμαι εγω χαλιααα :lol::lol:

οοοοταν της δωσει ο κωστας θα βαλώ..αν εχετε εσεις βαλτε καλυτερα.. :lol::lol:

χιονι τετοια εχει και ο δικος μου στα μαγουλα αλλα μαλλον λενε τα κοριτσια ειναι απο το κρυοι η τον αερα..θα περιμενω την ζεστη να δω ανα θα φυγουνε.. :roll::roll::?

αντε παω με φωναζειιιιι

καλ οβραδυ πουλακια μου!!! :D:D:D

κοριτσια ξεχασαμε την ποπακι βρε παιδιά απο τη λίστα του Σίντλερ!! που χάθηκε αυτη η ψυχή?εχει καμμια επικοινωνία?την σκεφτομουν τις προαλλες, με ρωτησε κ η Μαργαριτα... :oops:

θεος ο Φίλιππος!!

Καλησπέρα κούκλες

περάσαμε τέλεια!!!!!!!!!!!!

Η τούρτα ήταν υπέροχη είχα πολύ καιρό να φάω τόση ωραία τούρτα :D:D

Τα παιδια ευχαριστήθηκαν παιχνίδι και όπως είπες και η Βένι είχαμε καινούργιο έρωτα

Ρωτάω την Έλενα τον αγαπάς τον Φίλλιπο? και λέει ναι

Θα τον παντρευτείς και ξαναλέει ναι :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Η Νατάσα έφερε και την μπέμπα αλλά το γέλιο ήταν με την Ειρήνη που έσβηνε τα κεράκια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φωτο εγώ δεν έβγαλα αλλά ελπίζω να βγάλουν τα κορίτσια

Λάλα χθες έγραψες ότι 3 θα πηγαίνατε σε γενέθλια, τι ώρα κοιμούνται εκεί τα παιδιά για μεσημέρι?

Γιώτα πάλι υπηρεσία έχεις?

thalassa ΕΙΝΑΙ κικρα κμικρα κοκκινα?

τι εκταση καλυπτουν?

στις μαχαλες εχει?

λαιμο?

αν τα πατησεις εξαφανιζονται?

μπορει να την εχουν ενοχλησει διαφορα!

φρουτα?

σοκολατα?

αυγο?

η ακαι τα 2 μαζι(οχι απαραιτητα ταυτοχρονα αλλα ακομα και την ιδια μερα)

παρα πολλα ειναι αλλεργιογονα...

το απορυπαντικο-μαλλακτικο σε συνδιασμο με τριβη.

σκονη..

καποιο λουλουδι που εχει ανθο και ανεπνευσε-επιασε

η μπορει και τιποτα...

εγω ατ εχω δει ολα....

αλλα τωρα ξερω....αν μετα το φουντωμα κανει δεκατα ειναι αλλεργια σε ιο...!

αν οχι ψαχνω αφαιρωντας!

ωραια περασατε στο παρτυ ομορφες θεσσαλονικιες...υπηρξε και ερωτας παραμυθενιος...η σταχτοπουτα!

μια φιλη που γεννησε 3διμα της χρεωσαν 3 γενες καισαρικη !

απο οταν ξεκηνησαν την εξωσωματικη εως οταν ηραν και το 3ο παιδι σπιτι ειχαν χαλασει γυρω στα 50000 αλλα με ολα μεσα!

μετα τα 3διμα εκανε αλλα 2 χωρις εξωσ.

Παναγιώτα 8ωρες ειναι σχετικά λιγο για τοσο μικρα παιδια ! Βεβαια στο συνολο ειναι οκ , μαζι με τον μεσημεριανο δηλ . Ο Νικολας ποσες ωρες κοιμαται συνολο την ημερα ? Το μεσημερι κοιμαται ?

Σνοου για αλλεργια μοιαζει ... Θα την κράταγα την Μαρκέλλα αλλα δεν εχω αλλο "μπουτα μπουτα" ! χαχααααα

Θάλασσα δεν ειναι απαραίτητο να πινει γαλα ποσο μαλιστα αγελαδινο . Μπορεις να δοκιμάσεις με κατσικισιο ή με αλλα "γαλατα" πχ αμυγδαλογαλα ή βρωμης . Αλλιως γιαουρτι και τυρι στη διατροφή της και μια χαρά .

Θελουμε φωτος και αναλυτικη περιγραφή ! Βενι μας ξεπέταξες με λιγα ψιχουλα :lol:

Α καλως τα κοριτσια !!!!

μα γτ το λες αυτό? :oops: εμείς κουμπάροι!!να καπαρώσω το κουμπαριό!!!

Αυτό είναι και συμπεθέρα και κουμπάρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ψάχνω να βρώ το θέμα που απάντησες και δεν τους άρεσε αλλά δεν βρίσκω...................

Αφροδιτη η συγκεκριμενοι ειχαν παρει και δανειο αλλα τα καταφεραν...προσπαθουσαν 7χρονια για μωρο ακομα το πληρωνουν....

και εγω νομιζω οτι καποιον ειχε η Ελενα...χιιχι

μιλαω εγω που η δικη μου λογω οτι ο Λ.της αρτζι ειναι μακρια την πεφτει στον Μανωλακη....!

χαχαχααχα Μπραβο Αφροδιτη πολυ πετυχημένο ! Σταχτοπουτα η Ελενα και πριγκιπας ο Φιλιππακος !!!

Συγχαρητηρια Μαργαριτα για την τουρτα !

Νατασσουλα εκαψε καρδιες η Ελενα !!!

Αχ τι ωραια που περασατε , μπραβο παντα τετοια . Και η δικια μου θελει να σβηνει τα κεράκια !!!

Για τον υπνο που με ρωτησες ... Στο χτεσινο παρτυ τα παιδακια ηταν 7 χρονων δεν κοιμουντε πλεον μεσημερι αλλα γενικα εδω τα μικρα παιδια κοιμουντε αναμεσα απο 12 εως τις 3 , αυτο χειμωνα καλοκαιρι .

Εχουν ετσι το προγραμμα τους , το βραδυ μεχρι το αργοτερο 8 (για καλοκαιρι μιλαω) θα ειναι ολα στα κρεβατάκια τους . Η φακη βεβαια θυμαμαι περισυ το καλοκαιρι , πηγαινε για υπνο στις 3 οταν ολα ξυπνουσαν και το βραδυ κοιμοταν στις 11 !!!!

τι να αφαιρεσω απο την διατροφη της γενικα δεν αλλαξε σε κατι

δεκατα δεν εκανε

δεν τα πατησα να δω ειναι παντως μικρα μικρα κοκκινα στο ενα το μπουτακι πιο πολλα μαζεμενα σαν ενα μικρο μανταρινι η εκταση και εχει και λιγο πιο κατω και πιο λιγα

και εχει και λιγα στο αλλο μπουτακι της

στο εμποριο υπαρχει γαλα κατσικισιο να της δοκιμασω?

παντως να μην πινει γαλα καπως μου φαινεται :roll:

ξερω γω :?:?

μια φιλη που γεννησε 3διμα της χρεωσαν 3 γενες καισαρικη !

απο οταν ξεκηνησαν την εξωσωματικη εως οταν ηραν και το 3ο παιδι σπιτι ειχαν χαλασει γυρω στα 50000 αλλα με ολα μεσα!

Αν είναι δυνατόν :shock:

Λες και την έραβε και την ξανάγοιγε κάθε φορά :twisted:

Γιώτα το bohemian Rhapsody είναι κι εμένα από τα πολύ αγαπημένα μου! Και πόσο καιρό είχα να το ακούσω... Έχω σταματήσει να ακούω μουσική γμτ...δεν προλαβαίνω.

Βένη της έβγαλε το παπούτσι? Ααααααα...την εξέθεσε ανεπανόρθωτα :D Ελπίζω να την πάρει :lol:

Το γλυκά παιδάκια! :x Άντε βάλτε φωτο να τα ξαναδούμε!

Λέτε να έχουμε ακόμα θέμα με τα γαλακτοκομικά? :?

Αυτο ειναι βιομηχανια

καταρχην πας για μια απλη εξεταση κα ισου βγαζουν χιλια δυο, σε αγχωνουν και να ειναι να κανεις παιδι φυσιολογικα δε κανεις απο αυτα που σου λενε :evil::evil:

Εφυγα νωρις και εχασα τα καλυτερα μαλλον :D:D:D

Είμαι πτώμα...

Έλλειπα από το πρωί από το σπίτι με τις 2 ζουζούνες και μόνη μου.

Όταν έφυγα ειδικά ήμουν φορτωμένη σαν το γαίδαρο.

Δεν βρήκα και έναν άνθρωπο να με βγάλει φωτο για να σας δείξω...

Είχα τη μπουμπού στο μει ται την Ειρήνη στο χέρι, κρατούσα 3 τσάντες , μια σακούλα ,μια γυάλα με ψάρι και έσερνα το καρότσι το οποίο είχε πάνω ξεκούμπωτο και οριζόντια το καλεκλάκι αυτοκινήτου με τη βάση. Ουφφφφφφφφφφφφφφφ κουράστηκα μόνο που το θυμήθηκα...

Στο πάρτυ περάσαμε πολύ πολύ όμορφα! Η Ειρήνη ήταν στον κόσμο της μιας και δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι αλλά τελικά στο δρόμο μου είπε οτι πέρασε καλά και οτι ξεχάσαμε να πάρουμε την τούρτα!!!! :lol::lol::lol::lol: Έσβησε 2 φορές τα κεράκια και αυτοχειροκροτήθηκε!!! Μή χάσει!!!

'Ο μιχάλης μου κλατούσε το χελάκι' (ακούς Θου;;;;;;;;;;;;;;) μου είπε Νατασούλα!!!! Να τον χαίρεσαι! Είναι τόσο γλυκό και καλό παιδάκι!!!!!!

Λένα μου να σαι καλά! Να χαίρεσαι το παλικαράκι σου! Ευχαριστούμε για όλα!!!!

Αν και ντρέπομαι για το αστείο που σου έκανα... :oops::oops::oops:

Η τούρτα ήταν πανέμορφη! Φαντάζομαι πως και από γεύση έσκιζε!!!

Βενετία θα μας καλέσετε στο γάμο ε;;;;;

Ιουλία μου δεν τα είπαμε και πολύ αλλά χάρηκα που σε είδα έστω και λίγο!!!

Χρύσα μου να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου!!! Πολύ γλυκός άνθρωπος!!!

Κοριτσάκια μου χάρηκα που σας είσα όλες μαζί μετά από τόσον καιρό!!!!

Μόνο η Γιώτα και η Θου έλλειπαν... :(:(:(

Ελπίζω στην επόμενη γιορτούλα μας να μαζευτούμε ΟΛΕΣ!!!

Ερώτηση...

Πως καταφέρνετε να παίρνετε μαζί τους άντρες σας σε παιδικά πάρτυ;;;; :?::?::?:

Πείτε μου και μένα!!!

Τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου!

Η Έλενα δεν ήταν λογοθοσμένη με κανέναν, τέτοι κορίτσι και να μην μου το έχουν ζητήσει? :o:o:o:o:o:o:o:o

Άξιζε όμως η αναμονή :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Στις 8 κοιμούνται όλα ε????????????????????? καλά εκτός από την Χριστιάννα 8-)8-)

Μάγδα στείλε την Μαρκέλλα τι μία τί δύο ;)

Ευα πως αποθηλάσατε? έγραψες κάπου?

Κατσικίσιο γάλα έχει Όλυμπος

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...