Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Καλημέρα!

Λένααααα :lol: Ήθελα από χτες να σε ρωτήσω, τι δουλειά κάνει η πιπίλα? :shock::lol:

Έλιωσα στο γέλιο :D Μα πώς σου ήρθε?

Νατάσσα - Λόβι βγάλε το ποδαράκι απ' την κατσαρόλα! :lol:

Μιτσάκι πολύ καλός φαίνεται ο γιατρός σου! Είσαι πολύ τυχερή!

Μαρία τι έρωτας είναι αυτός με τον σύζηγο :x:x:x

Αναστασία κάτι έχω χάσει πάλι με την Άννυ...Θα πάρει σίδηρο? Δεν ειπαμε ότι ήταν καλές οι εξετάσεις της? :roll:

Άργυ καλό μπανάκι! Η Ρέα να υποθέσω ε? Ή ο Λουκάς? :roll:

Πάλι γλυστράνε απίστευτα οι δρόμοι...Καλά κατέβηκα μέχρι εδώ, να δω πώς θα ανέβω μετά :? Θα βρεθεί κανά καλό παιδί να σπρώξει λίγο? :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

είναι που είμαι στις καλές μου

πολλές φορές θέλω να του σπάσω το κεφάλι :evil:

Μητσάκι περίπτωση γιατρού ο δικός σου! ;)

Μάγδα μπορεί να έχεις κανένα τυχερό πάλι σήμερα 8-)

Καλημέρα Γιώτα!

Δεν το πολυκατάλαβα αυτό που είπες/έγραψες :roll: Είναι και πρωί :P

Εννοείς ότι τα λέτε στο τηλ. και γιαυτό δεν σχολιάζεις?

Βρε κοριτσάκια δε νομίζω ότι η Θούλη είπε τίποτα κακοπροαίρετα!

Είναι αυτό που λέει η Λόβι - η καθεμία έχει το δικό της στυλ ;)

Μαρία λες? :lol:

Μαγδούλα, ο νους σου στα τεκνά; Ντροπή!!! :P

Είναι περίπτωση, έχετε δίκιο... :D Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι είναι μεγάλος και σίγουρα θα χρειαστεί να τον αλλάξω στην πορεία... :( Ελπίζω να βρω κάποιον "παρόμοιο"!!!

ΣαβροΓιωτούλα, γιατί το λες αυτό κοπέλα μου; Δεν κατάλαβα; :roll: Προσωπικά, δεν μιλάω με καμία στο τηλέφωνο, βασικά γιατί πριν τη συνάντηση, δεν γνώριζα και καμία προσωπικά, οπότε ντρεπόμουν να ζητήσω/πάρω τηλέφωνο. :oops: Άλλωστε τα λέμε από 'δω... ;) Αλλά που είναι το πρόβλημα στις προσωπικές επικοινωνίες; :roll: Δεν κατάλαβα...

Καλημερα!!

Διαβασα βιαστικα!!Γωγω θα κανεις το παρτυ?? Μπορεις να μου στειλεις οδηγιες ειτε εδω ειτε στο ΦΒ??

Ειμαστε καλα απο το συναχι αλλα θελω να ειμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ καλα ωστε να μην υπαρχει κινδυνος να κολλησουμε καποιο..δεν εχουμε ιωση, ενα απλο συναχι ειναι (το σεμπινι ουτε καν μυξα δεν εχει σημερα) αλλα θελω να ειμαστε σιγουροι...

Αφρο 2200?? μεγαλο ειναι, μπραβο!παντως περιτυλιξη ολα τα μωρα εχουν σε καποια φαση, δεν σημαινει τιποτα...Εγω παντως δεν ειχα κανει ουτε ντοπλερ ουτε υπερηχο πριν γεννησω...Βασικα 2 υπερηχους ειχα κανει σε ολη την εγκυμοσυνη...

Αναστασια τι δουλεια κανει ο συζηγος και εχει ρουχα?? εισαγωγες κανει ??

Θουλη, μη στεναχωριεσαι βρε!! δε νομιζω να παρεξηγηθηκε κανεις...πως παει η ζωη στο σπιτι με 2 παιδια???

Νατασα καλημερα..εισαι καλα????

Γιωτα τι εχεις?? γιατι αισθανεσαι μ.....ς??? εχασα κατι???

Η Παναγιωτα που ειναι???

Μαγδα, Αναστασια/μπεμπ καλημερα!!

Μαρια πιανου κεφαλι θελεις να σπασεις??τι εχασα παλι??

Μαγδα κ εγω θελω τυχερα...οκ τον εχω τον ψηλο δανο σπιτι αλλα δεν ειναι κ τεκνο πλεον..μεγαλωσε!!!!

Kalhmera

Χτες εγραψα καποια πραγματα ορμομενη απο κατι που διαβασα και βλεπω μετα λυπης μου οτι εγινει Ο πανικος . Δεν ξερω λε κοριτσια αλλα εγω γενικα στις σχεσεις μου (ακομα και στις ιντερνετικες) θελω ειλικρινεια και νιωθω οτι οταν αρχισουν τα "μετρήματα" (τοσα εγω , τοσο εσυ ) τοτε αρχιζει να χαλάει το πραγμα . Καθενας με το χαρακτήρα του , αλλος ανοιχτος ,αλλο κλειστος , αλλος ευγενικός , αλλο πολυλογας κλπ . Ή το σεβομαστε αυτο και συνεχιζουμε μαζι τους ή μας χαλάει και φευγουμε .

Να τα αφησω τωρα αυτά ή να τα σβήσω . Φοβαμαι μηπως δυναμιτίζω παλι καταστάσεις ....

Λε μην μου λετε ειμαι "καλη μαμα" . Αφηστε τα αυτα για τα θρεντ του θηλασμου :P

Ισως ημουν καπως υπερβολική χτες , ειχα στεναχωρηθει με κατι που συνεβει , αλλα πραγματικά βλεπω οτι "τωρα αρχιζουν τα δυσκολα " . Οι αυπνιες , ο θηλασμος , τα ξενυχτια , νιωθω οτι δεν ειναι τιποτα μπροστά σ΄αυτο που προσπαθεις να χτισεις με ενα 3χρονο παιδακι . Νιωθω καμια φορα λες και παιζω τζεγκα , βαζουμε ενα λιθαρακι καθε μερα στη διαπαιδαγωγηση του παιδιου μας αλλα πρεπει να ειναι και στο σωστο σημειο γιατι αλλιως υπάρχει κινδυνος να καταρευσει ολο αυτο που χτιζουμε .

Με χει πειραξει η Ανοιξη .... Μη μου δινετε σημασια , τα γραψα , τελειωσα .

Ρε...μη βαράτε! Δεν αγγίζω... Θαυμάζω μόνο :lol:

Φραν καλημέρα! Κι ο δικός μου μεγάλωσε....μεγάλο τον πήρα δηλαδή. Όταν ήταν αυτός τεκνό εγώ φόραγα ακόμα πάνες :lol:

Ετοιμάζεστε να φύγετε σιγά σιγά ε? Πώς νιώθεις? Εκσάιτιντ?

Λάλα :YMHUG:

Να σου ανοίξω ένα λογαριασμό στο φέις να μπεις να δεις παιδικές μουρίτσες να ανέβεις?

απαπαπα τι πρωινό και αυτό, στρες και μόνο στρες, αφού στον γυρισμό από το σχολείο μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα, άκουγα και ένα λυπητερό τραγούδι!!!!....με έσκασε ο Λ., τελικά δεν έφαγε, πήγε νηστικός και σαν τιμωρία δεν τον άφησα να πάρει ένα παιχνίδι μαζί του (σήμερα είναι η μέρα που κάθε παιδάκι φέρνει ένα παιχνίδι από το σπίτι του και παίζει με τα άλλα παιδάκια).....

Μάγδα στο κολυμβητήριο πάει ο Λ. με το σχολείο του....πάνε μόνο τα νήπια....

Γωγώ δεν παραπονιέμαι ρε συ, απλά μου φάνηκε περίεργο που η Ρέα δεν ξύπνησε πρώτη..... και τι ήθελα να το πω, σήμερα ξύπνησε όπως παλιά, νωρίς δλδ!!!! :lol::lol::lol:

Αφρο δλδ ο μπεμπούλης (δεν θυμάμαι ποιό όνομα θα του δώσετε) μοιάζει σένα, αφού μοιάζει στον Μανωλάκη και ο Μανωλάκης είναι ίδιος εσύ, τότε και ο μπεμπούλης είναι ΕΣΥ!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause: πολύ καλή δουλειά έκανες!!!!

εμένα παιδιά ο γιατρός ποτέ δεν μου είπε πόσα κιλά ήταν τα παιδιά όταν ήμουν έγκυος!!! ουτε ο ένας στην 1η ούτε ο άλλος στην 2η!!! ο δεύετρος γυν. μου είπε ότο δεν λέει τα κιλά επειδή ο υπέρηχος είναι συν-πλην και μια φορά τα είπε σε μια γυναίκα και το παιδί γενν. λιγότερο ή περισ. και αυτή τον κατηγόρισε ότι δεν ήξερε κ.λπ.΄!!!!

Σισσιώ και μένα μου αρέσει το μαλλάκι που έβαλες και θα σου πάει, νομίζω.....και εγώ είχα διακριτικό μακιγιάζ....αν έχεις έντονα χαρακτηριστικά δεν χρειάζεται το έντονο μακιγιάζ π.χ. η Ιουλία έχει ωραία και έντονα χαρακτ. το διακριτικό της ταιριάζει! ;)

Μάγδα, φλερτάρουμε ;;);;);;):lol::lol::lol::roll::roll::roll:

η Βόννη είναι η πρωτεύουσα του φλερτ στη Γερμανία, διάβασα χθες και κάθε 3η γυν. από την Βόννη φλερτάρει!!!! :roll::roll::roll::roll:

Σήμερα έχω οδοντίατρο και ο άντρας μου αγχώνεται πιο πολύ από μένα :lol::lol::lol::lol: .....μου είπε ότι δεν θέλει να πονάω και ότι λυπάται που θα πάω μόνη μου στον οδοντ. και δεν θέλει να με αφήσει να πάω μόνη μου γιατί τι θα γίνει αν πονέσω? :?:lol::lol::lol::lol::x:x:x

κατά βάθος μάλλον με αγαπάει!!! :lol::lol::lol::lol::x:x:x

ΣΤΟΠ αφήστε με να ποστάρωωωωωω :evil:

εγώ με τον Γ έχουμε 7 χρόνια διαφορά

αλλά δε μας φαίνεται . Μικροδείχνει πολύ και δνε τον πιστεύουν ότι είναι 37 :twisted:

εσείς ποσα χρόνια??

Καλημερα!!!

Καλε Ιουλια..μας δουλευεις;;;;;;

Κορμαρα εισαι!!!!!!!!! Τι ηθελες να εισαι..μονο κοκκαλα!!!!

Σαυρα δεν επαιζα καλυτερα κανενα Τζοκερ!!!

Εγω ντοπλερ εκανα λιγο πριν την γεννα…και μονο και μονο για να δει ο γιατρος τα του παιδιου…Από εκει συμπεραναν- το πώς δεν ξερω..δεν καταλαβα και πολλα την πολλαπλη περοτυληξη και το ότι σε έναν φυσιολογικο τοκετο δεν θα τα καταφερναμε..τι να πω…

Φρανιτακη μη χανεσαι ρεεεεεε

Ασε και εγω και ο μικρος ειμαστε κρυομενοι….αυτος ο καιρος μας εχει τρελανει

Χιχιχι..Μιτσακη καλα του εκανες!!!! Χαχαχα….ακου εβγαλες τα ματακια σου!!!!

Για τις τιμες της καμπυλης δεν εχω ιδεα…να ρωτισω να δω

Ουαου Αφρο…τσουπωτο θα βγει το νινι…τι καλα!!!!!!...θα εχει δυναμη να ορμηξει στο μεμε και θα τρωει

Λενακη μου υπομονη με την πιπιλα

Θουθου για πες;;;; πως είναι ο Ντοντος τωρα με τον μικρο;;;;..παντως στη φωτο..ειναι και τα δυο τελεια!!!!

Καλε τοσες φορες ειπαμε τα περι σχολιασμου….τι να γινει ρε παιδια δεν γινετ να τα σχολιαζουμε όλα για ολους..εξαλλου πολλες για μερικα ζητηματα μιλαμε ειτε στο τηλεφωνο ειτε στο τσατ ..αλλα Θουθου εγω θα σε σχολιαζω ρε….θες δε θες…μου αρεσει να σχολιαζω…ειδικα εσενα!!!!!

Σισσιω..αμα κανεις ετσι το μαλλι..θα εισια μια θεα πριγκηπισσα…θα εισαι πολύ πολύ πολύ πιο ομορφη και τελεια από την κειτ μιντλτονε που θα γινει πριγκιπισσα..και εχει και το τελειο χαμογελο και φοβερη φωτογένεια

Νατασα δε μπορω να σε φανταστω να τσουρομαδας ανθρωπο…φαινεσαι τοσο ευγενικη…επισης ο Οδυσσεας λεει…εμενα..με αφορμη εσενα..αν θα τολμουσα ποτε να παω καπου μονη μου με δυο παιδια..του λεω όχι βεβεια..μη κοιτας τη Νατασα..αυτη είναι σουπερ μαμα…

Β επιπεδου εχω αυριο..και μεθαυριο…καλο ε;;;;

Μπεμπου πως παει η εκπαιδευση τουαλετας;;;;; Και μην ακουω χαζα..ακου θα κατευεις…..

Φρανι….παιζει να εχει αλλεργια ο Σεμπ;;;;;

Αυτά…

Τα δικα μου θα σας τα πω πιο μετα

Εχω και να δουλεψω λιγο ε;;;;

βαζουμε ενα λιθαρακι καθε μερα στη διαπαιδαγωγηση του παιδιου μας αλλα πρεπει να ειναι και στο σωστο σημειο γιατι αλλιως υπάρχει κινδυνος να καταρευσει ολο αυτο που χτιζουμε .

το πιο σημαντικό είναι να συμφωνεί το ζευγάρι σε ποιό σημείο θα μπει το λιθαράκι, τι γίνεται αν υπάρχει διαφωνία?

αν αποφασίζει μόνο ένας είναι πιο εύκολο......!!!!

πάτνως εγώ σήμερα είχα 2 πιτσιρίκια να κλαίνε...........τα νεύρα μου έσπασαν...........

Καλημερααααααααααααα!!!!!

Καλε μην ακουω χαζα πρωι πρωί!!!!!

Τι κάνετε;;;;

Ετοιμαζομαι να παω για βαφή(δεν περιμενω να σχολιαστει :lol::lol::lol: )

Φιλακιααααααααααααα!!!!!!! :x:x:x:x:x

Α Σισσιω τι εγινε ρε με το μαλλι;;;(τωρα το θυμηθηκα με αφορμη το δικο μου)

Φραν εδω ειμαι καλε!!!Και εγω σε εψαχνα!!!!Φιλάκια!!!!

Λαλα και που να δεις στα 16 τι γίνετε.Για αυτο και εγω λεω οτι τωρα μια χαρα ειμαστε.

Παωωωωωωωωωωωωωω

Εγώ με τον άντρα μου έχουμε 4 μήνες διαφορά αλλά μεγαλύτερη είμαι εγώ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επίσης για καφεδάκι δεν μπορώ σήμερα γιατί θα πάω στο βαπτιστικό μου :D

Φραν με τα εμβόλια τι έγινε τελικά?

Μάγδα φλερτάρουμε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στον ψυχολόγο πήγατε τελικά?

Μπεμπούλης πως πάει η εκπαίδευση?

Λάλα :x:x:x:x:x:x

Παναγιώτα καλή βαφή και καλά ψώνια :D

Παναγιωτα τι ψώνισες χθες τελικά?

Νατασούλα ήθελα να σου πω ότι ο Μηχαλάκης σου μοιάζει πάααααρα πολύ! :D

εσείς θα συμμετάσχετε στην έρευνα? :lol::lol::lol::lol:

Λάλα :YMHUG:

Να σου ανοίξω ένα λογαριασμό στο φέις να μπεις να δεις παιδικές μουρίτσες να ανέβεις?

Σου άνοιξα :D

Χρησιμοποίησα ένα λογαριασμό χοτμειλ που δεν πολυχρησιμοποιώ.

Σε έκανα και φίλη μου! Να σε κάνουν κι οι άλλες να μπεις να δεις κι εσύ επιτέλους τις φωτο ;)

Εεεεεε! Ακούτε! Η καινούρια φίλη μου στο φέις Lala, είναι η Λάλα μας! Κάντε τη φίλη γιατί αυτή δεν ξέρει να σας βρει :P

Λάλα σου στέλνω πμ με τους κωδικούς :D

Καλημερα Νατασουλα!!!Θενκς!!! :x:x

Αργυρουλα μου πήρα :1 παντελονι μαυρο, 1 παντελονα τζιν, 1 πουκαμισο ροζ, 3 μπλουζακια(τα 2 καρό) το 1 πρασινο,1 φορεμα μαυρο καλο και το σακκακι του. Μη ρωτας ποσα εδωσα. :?:?:?:?

Λενα_Μαιμ αν θες στειλε πμ με διευθυνση.Ανακαλυψα κατι τεστ ωορηξιας και εγκυμοσυνης.Τα εκανα εγω εμεινα με τη μια,τα πασαρα στη νυφη μου και εμεινε με τη μια.Μου τα ξαναδωσε.τι να τα κάνω;;Τα θες;;;;

Δε θελει καμια αλλη να μεινει εγγυος ε;;;; :oops::oops::oops:

σισσιω το ειδα το μαλλι!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!

Παω να ετοιμαστω.Τα λεμε μετα.Byeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγιωτα τι ψώνισες χθες τελικά?

Νατασούλα ήθελα να σου πω ότι ο Μηχαλάκης σου μοιάζει πάααααρα πολύ! :D

εσείς θα συμμετάσχετε στην έρευνα? :lol::lol::lol::lol:

Ο άντρας μου σε λίγο θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες για το αν είναι δικά του τα παιδιά :lol::lol:

Μόλις διάβασα το ποστ για την έρευνα :shock::shock:

Καλά που υπάρχουν κι αυτά και γελάμε λίγο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παναγιωτα καλο μποτε!!!!!!!

τι καλα..αντε ρε συ ωραια!!

Τελεια ψωνια..καλοφωρετα!!!

Νατασουλα οντως πρεπει να αμφιβαλλει ο καλος σου :lol::lol::lol::lol::lol:

Η πεθερα χτες εκανε ενα σχολιο...

λεει οτι δεν επιστευετε τον γιατρο μου γιατι λεει δε μου δινει βιταμινες και οτι λεει το κανει επιτιδες....

και οτι αυτη βλεπει τις εκπομπες του Λιακοπουλου και αυτος λεει πως υπαρχει μαι θεωρια συνομοσιας.

Θα εξαφανιστους λεει συγκεκριμενς βιταμινες απο τα φαρμακεια για να παιρνουμε φαρμακα, θα απαγορευσουν την καλλιεργεια ςρωματικων χορτων..πχ μαιντανος- βασιλικος, οτι θα επιβαλλουν το τεχνιτο κρεας και οτι θα απαγορευσουν την εκροφη αγελαδων και κοτοπουλων ...κλπ..και επειδη δεν τροω λεει πρεπει οπωσδηποτε να παρω βιταμηνες...

τι να πω ρε παιδια..ελεος.....αμα ΔΕΝ μπορω να φαω...και τα περισσοτερα που τροω με τρωνε μετα..τι να κανω...

δεν κανω διαιτα...δεν μπορω να φαω...ααααα..δεν παμε καλα...

και σημερα ειδικα που αποφασισα παλη να παω με το αμαξη στη δουλεια και οχι με λεοφορειο..μη γελατε..χτε ςπου εβρεχε εβαλα το αδιαβροχο και τις γαλοτσες μου και πηγα περπατοντας...ειδα ενα τροχαιο στο ρομο, ενα μιχαναλη που χτιπησε με αυτοκινητο και ο Μιχανοβιος ειχε πεσει και στεναχωρηθηκα..

καλα ηταν το παλλικαρη αλλα οσο να ναι μια στεναχωρια την πηρα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...