Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι Βένη εννοείται οτι θα είναι απαλή η μπούκλα! Στο μακιγιάζ λίγο διαφωνούμε... αυτη πιστευει οτι πρέπει α είναι πιο έντονο για τις φωτος και το βίντεο, εγώ όμως δε θέλω να είμαι σαν τσαρλατάνος εκέινη τη μέρα... :roll::roll::roll:

Θα βάλω και μαι πολύ μικρή τιαρίτσα!! :D:D:D:D Τη σηκώνει το φέρεμα , γιατί είναι πάναπλο!

Τα μαλλιά μου είναι μέρσι τους ώμους Μαρία, αλλά δε θέλω να βάλω πρόσθετα.

Μωρή Θου δεν είπα να μου τα κανει ολόϊδια, είπα οτι θέλω ακριβώς αυτό το στυλ το ρομαντικό, το αφηρημένο, το ατιμέλητο! Πώπω για τον χαρακτήρα μου λέω ή για τα μαλλιά μου;; Μπερδεύτηκα! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια..κ πάλι!!!! :lol:

εκανα ενα ντουζακι κ ανανεωθηκα!!!

Αναστασια..εγω σε συμπαθω ρε και επειδη εισαι ειλικρινης!μη λες χαζα!! :lol::lol::lol::lol: για το μαγιο!μιλησε η σκλεναρικοβα κ παρηγορει την τσουπωτούλα!!ενταξει τωρα;;τη θυμασαι τη λέξη;;;!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαγδα μου δεν εννοουσα εσενα!βασικα δεν εννοουσα κ τιποτα σημαντικο!λογικο να μη σχολιαζουμε,ουτε εγω το κανω πάντα,αλλα,αγενεια,για τη δικη μου λογική,να"μιλάω"σε καποιον για κατι που εκεινος εχει γραψει,κ αμεσως εκεινος να απαντα κ να μη μου λεει ουτε γεια! :? αυτο ειπα,κ οποιος θελει ας καταλάβει ο,τι θελει!

κακώς δημιουργηθηκε θεμα ξανα περι σχολιασμου,δεν αναφερομουν σε αυτο!

Νονα!!να δεις κ της λενας τις φωτο!!φαινομαι καλυτερα!!χα χα χα χα!! :lol::lol::lol::lol:

αντε,βαλε να δουμε χτενισμα!!

Γωγω σιγα μη στειλουμε τον γιωργο κ στο δημοτικο βρε!το κουκλος θα το δεχτω φυσικα!ψωναααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βενη τί νοικοκυροσυνη ειναι αυτη;;;!θελω συνταγη απο κεικ καροτου!

αυριο..δε νομιζω να ερθω..το συναχι μου δεν υποχωρει...πάλι! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Λένα καλα κανεις με την πιπιλα!ας γκρινιαζει!το παιδι ειναι πανεμορφο κ χανεται με αυτην την πιπιλα πια!ας την εχει για βραδυ τον πρωτο καιρο!!φιλακια κ καλη συνεχεια!!

Θουλιτσα μου με την ειλικρινεια σου!τη γνωμη σου ειπες,φυσικο να ακουσεις κ παραπονακια!μη χαλιεσαι ομως!χαζομαρα λογος να χαλαστουμε ολες,ε!!

αυριο παρακαλω πολυ να ξανααγαπηθουν οσες ψυχραθηκαν μεταξυ τους!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε,σας αφηνω!παω να κοιμηθω!

καλο βραδυ ομορφες!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!νονα πολυ με αρεσε το χτενισμα!!!!!μπορεις κ να τα αφησεις κατω,χτενισμενα ετσι απαλα, κ να σου πιασει μερικα πανω..τί ωραια..

αλλα..δεν ξερω ποσο κρατανε..εμενα στις προβες κατι παρομοιο,μεσα σε μια ωρα ειχε χαλασεικ μετα μου το εκαναν μπουκλα κ θυμωνα,επειδη εχω σγουρα μαλλια κ δεν ηθελα παλι μπουκλες..

αληθεια θου..πώς γινεται αυτο το απαλο σπασιμο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

σισσιω θα σε παει τρελα αυτο το μαλλι πιστευω!

εκανες πολυ καλη επιλογη!

οσον αφορα στην πιπιλα, ποσο πιο μαλακα να του το κανω δηλ?

πως θα το μειωσει μεσα στη μερα? μια θα του δθνω μια δε θα του δινω δηλ?

νομιζω ειναι καλυτερα να μην την παιρνει καθολου..

θα δω πως θα ειναι κ αυριο..

παντως τωρα που του την εδωσα για το βραδυ μη σας πω πως εκανε!!!

την εβαλε στο στομα του αρπαξε τα μαλλια μου κ με κοιτουσε λιγωμενος!! :lol::lol::lol::lol:

καλε λενακι

ποσο πια θα σχολιαζεις?? σιγα καλε, μη δινετε σημασια σε τετοια καλε

εγω θουλη θα σε σχολιαζω

κ θα κατσω να με φας!!

ειμαι περιεργη να δω ποσο γρηγορα θα με χωνεψεις!!

Γειαααααα!!!

Τί χαμπάρια;;;;;;;;;;

Η Νατάσα είμαι...

Με θυμάστε;;;;; :lol::lol::lol:

Εγώ κοντεύω να με ξεχάσω!!! Έχω βάλει μια παλιά μου φώτο στο ψυγείο πάνω για να με βλέπω κάθε μέρα και να μου υπενθυμίζω πως ήμουνα παλιά!!!! Το 1970 ας πούμε!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αφροδίτη μου καλή μου Αφροδίτη μην ταράζεσαι! Αλλιώς λειτουργείς εσύ το μαμμυ και αλλιώς εγώ πχ. Η Θου είναι ξεβράκωτος κώλος που λέω εγώ. Δεν το είπε σίγουρα για κακό....

Να σου πω και κάτι ακόμα;;; Σε λίγο καιρό με το 2ο μπεμπέ δε θα προλαβαίνεις ούτε να κάνεις προυτς που λέει και η Αναστασία η κλανιάρα μέσα στη μέρα. Οπότε θα αλλάξεις (ίσως) και συ το στυλ σου. Δεν είναι κακό βρε. Κουβέντα κάνουμε! Καλή καρδιά!!! Όλες έχουμε τις παραξενιές μας!!!!

Επίσης 2200!!!! Ουάου !!!! Μεγάλο νινί ρε!

Σισσιώ νομίζω οτι είναι το τέλειο μαλλί για σένα!!! Μαρέσει τρελλά!!!

Η αδερφή τί λέει;;;; Φαντάζομαι πως βρήκε ήδη δουλειά!!! :lol::lol::lol::lol:

Βένι τη ζύμη για λαγάνα κάνεις και στα κουλούρια;;;;

Ιουλία ρε σαν έφηβη είσαι στις φώτο!!! Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη σε ποιόν μοιάζει ο Γιωργάκης...

Αναστασία πίτσα;;;;;; Και γω έκανα 2!!! Έφαγα μια εγώ και μια ο Δημ!!! Βήκα επιτέλους την τέλεια συνταγή γιατί είναι πανεύκολη και θέλει ούτε 15 λεπτά ψήσιμο συνολικά!!!!! Αλλά δε στη δίνω για να μάθεις.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ακόμη, τόσο απελευθερωμένη είσαι;;;; Φτου σου.,..

Εγώ παραλίγο να τη μαδήσω την πρώην (αρραβωνιαστικία) του Δ. Από τότε βέβαια που παντρευτήκαμε με βλέπει και βγάζει αφρούς αλλά εγώ γουστάρω τρελλά!!! Τέτοια είμαι!!! :lol::lol::lol:

Λένακι ρε συ πόσα κιλά είναι ο μικρός;;; Σούπερ μαγούλε έχει!!! Φτου φτου!!!

Θου για αύριο σου είπα!!!

Γωγώ ετοιματζούρες θα κεράσεις ρε;;; Σα δε ντρέπεσαι!!! :lol::lol::lol:

Εμείς εδώ πάνω τα φτιάχνουμε όλα με τα ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ μας!!! Γιαυτό είναι τόσο νόστιμα!!!!!!

Χαααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!!

Χιονούλα τεκνό διάβασα........

Φτου σου!!! Μάνα πράμα...

Φρανίτα που σαι;;;; Σε χάσαμε!!!

Ρε Λένα εγώ να παρεξηγηθώ;;;;;;;;;;;;;;;

Ούτε μία φωτό;;;;; Χααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!

Τόσο χάλια δείχνω;;;;

Δήμητρα μια χαρά είναι οι τιμές σου!!!

Χρύσα πότε είπαμε ο Βεπιπεδου;;;

Argi εγώ ντόπλες έκανα πάντα στον υπερηχο μιας και είχε η γιατρός τέτοιο μηχάνημα.

Μπεμπούλης βρήκες τελικά δουλειά; Το γιογιό πως πάει;;;

Lala μπλόγκ διάβασα!!!! Αλήθεια;;; Γιατί το παράτησες;;;

Νατάσα το τάισες το ψάρι;;;;; Το δικό μου δεν τρώει....

Απεργία κάνει!!! :lol::lol:

Γιώτα πιπίνι σε πήρε καλέ!!!!!!!!!!!!!!!

ιουλιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ελα ρεεεεεεεε αυριο1!!!!

εγω σκεφτομουν να μας πας με το αμαξι!!

ρε νατασα!!!

αυριο ελα στη βενετια ντυσ, πλυσ, στολισ κ ολα τα φλας θα ειναι πανω σου!!

πω πω ωραια εντυπωση σου δινω :oops::oops::oops::oops:

εντελως γουρουνα..

κ μην το γελατε αυτο με τα ποδαρακια...

εγω οπου τα βαζω ολα γινονται τελεια!

Λένα εγώ σε γουστάρω΄είτε με φωτογραφίζεις είτε όχι!!! :lol::lol::lol:

Φυσικά και το ποδαράκι παίζει το ρόλο του!!!! Ειδικά αν έχει καί λίγο μακρύ νυχάκι με μαύρη βρωμίτσα μέσα!!!! Είναι οι μύκητες που βοηθάνε!!!!!!!!!!!

Χαααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα

Καλέ ξέχασα την Παναγιώτα μου!!!! Φαντάζομαι να είδες τη μισή νύφη σου στις φώτο και να την καμάρωσες!!!!

:)):)):)):)):)):)):)):))

Μαριώ καληνύχτα!!! Όνειρα γλυκά! Έπρεπε να ρθείτε για 'τζα' την Κυριακή στο πάρτυ!!!

Νατασα αυτη ακριβως η αντιδραση σου περι πρωην με εκφραζει αφανταστα!!! 8-)8-)8-);)

αυτα τα φιλελευθερα κ τα σουξου μουξου στο κομμωτηριο της αλλης...με αφηνουν καπως ετσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: !!

τί εννοεις σαν εφηβη στις φωτο;;;;απο κοντα σιτεμενη καλε ειμαι;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γαιδουρια που η λενα δε σε εβγαλε φωτο...μη της το πεις...αλλα μην ξαναπας ρε σπιτι της...σα δε ντρεπεται!!! :lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):x:x:x:x:x:x:x

κ τωρα μολις ειδα οτι με ειρωνευεται κιολας για της οδηγικες μου ικανοτητες!!ου να μου χαθεις γαιδουρα!!! :evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θελεις μυξες;;αν δεν εχετε θεμα,ενταξει!να σε δω τωρα πως θα με αποφυγεις ευγενικα!!!χα χα χα!! :lol:

αντε!τωρα παω να κοιμηθω..νομιζω!

Πολυλογούδες! :P

Δε θέλω παρεξηγήσεις στο τρελοτρενάκι μας!!! :D Είμαστε και γ@@@ τα παρεάκια, το είπαμε αυτό!!! ;) Πάνω-κάτω, πιστεύω ότι σε όλες το ίδιο συμβαίνει... Προσωπικά, όποτε μπορώ, σχολιάζω όσα περ/ρα μπορώ. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, για να μπορέσω να θυμηθώ όλα αυτά που θα ήθελα να σχολιάσω, πρέπει να τα διαβάσω όλα (και συνήθως είναι αρκετές σελίδες!), να τις αφήσω ανοιχτές και γράφοντας, να ανατρέχω σε μία-μία πίσω, για να μπορέσω να ξαναθυμηθώ... :oops: Και θα ήθελα να το κάνω, αλλά πραγματικά δεν έχω το χρόνο....

Λενάκι26, εγώ πάντως το Αλτσχάιμερ, το έχω στο τσεπάκι απ' την 1η κιόλας εγκυμοσύνη!! :oops: Φαντάσου τι θα πάθω με τον ερχομό του 2ου!!! :?:lol:

Αργυρούλα, τις είδα τις τιμές και σ' ευχαριστώ, αλλά νομίζω ότι μου έγραψες για τα 100γρ γλυκόζης, γι' αυτό δεν τις έλαβα υπόψιν μου. :oops:

Αναστασί μου, την δική σου απάντηση δεν την είδα, το ομολογώ.... :oops: Είμαι και στραβή φαίνεται!!! :lol: Για τα 75γρ μου έγραφες εσύ; Πέθανα στα γέλια με το σχόλιο της Μάγδας... :lol::lol::lol: Πραγματικά, ήθελα κι εγώ να το πω... Κρυφοτρώει αυτό το κορίτσι, τι γίνεται;;; :lol:

Λένα μου, κουράγιο με το ζήτημα πιπίλα. Η αλήθεια είναι ότι σ' αυτά τα θέματα δεν θέλει πισωγυρίσματα, έχει δίκιο το Λενάκι... Υπομονή, αφού το πήρες απόφαση! Για μας πάντως είναι ακόμα άλυτο ζήτημα... :oops::? Η τελευταία προσπάθεια θα είναι δια της μεθόδου-κοψίματος. Ήδη την προετοιμάζω ότι πάλιωσε η πιπίλα και θα κοπεί σιγά-σιγά γιατί την έχει στο στόμα της!! Και λέει ότι όταν κοπεί, θα την πετάξει στα σκουπίδια... :roll: Ναι καλά, την πίστεψα!!! :?:lol:

Μπεμπούλης, τι καλά που θα 'ταν να την έκοβε κι η Β σαν το Σπυράκο... :mrgreen: Μπράβο στο αγόρι μας!! :D

Θουλάκι, εγώ κι ας έχω μαρτυρήσει με το κόψιμό της στη Β, δεν ορκίζομαι ότι δε θα δώσω στη μικρή. :roll: Βλέποντας και κάνοντας... Μη τρελαίνεσαι, αν το ηρεμεί το παιδί... Θα 'σαι κι εσύ πιο ήρεμη! ;) Ευχαριστώ για τις τιμές, αν και μου φαίνονται λίγο επιεικείς (γιατί είναι πιο αυστηροί στις τιμές της καμπύλης στην κύηση!) Αλλά σας έπρηξα, ζητώ συγγνώμη! :oops: Είναι που έχω αγωνία... Αύριο θα μου πει ο γιατρός!

Γωγούλα... :D Είναι στο παιδί καρδιά μου! Όσο πρόβλημα έχουμε με την πιπίλα, τόσο εύκολα "καθαρίσαμε" από πάνες!! :D Στο μεταξύ και για τη μέρα και για τη νύχτα, το τριγυρνούσαμε βέβαια και το προσπαθούσαμε κάποιο διάστημα, αλλά το πήραμε βασικά απόφαση, γιατί και τις 2 φορές, έτυχε να ξεμείνουμε εντελώς από πάνες!!! :lol: Έτσι, αποφασίσαμε ένα ωραίο πουρνό να πάει σχολείο χωρίς πάνα κι ένα ωραίο βράδυ να κοιμηθεί με βρακάκι!!! :D Ήθελα κι εγώ να στο πω... Νομίζω ότι η Ιω είναι έτοιμη ρε!! ΑΝ αντέχεις σ' αυτή τη φάση, πέτα την πάνα!!! Να δεις που σε λίγες μέρες θα τις έχετε ξεχάσει κι οι δύο!!! ;) Στείλε και σε 'μένα τη διεύθυνση σε παρακαλώ!!! :D Είναι δύσκολη μέρα κι έχω και παραλαβές εξ' εξωτερικού :D αλλά θα το παλέψουμε, θέλω πολύ!!! :D Αρκεί βέβαια να είμαστε καλά!!! :?

Σισσάκι, πολύ ωραίο το στυλ!!! Με το καλό!!!!!!!!!!! :D

ΜαρίαΙωάννα, είσαι και γ@@@ τα ατομάκια, στο 'χω πει ποτέ; :D

Αφροδιτούλα... παίδαρος ο μικρός!!! :D Η Β στο ντόπλερ πρέπει να ήταν γύρω στο 1,5 κιλό μόλις!!! Γι' αυτό προφανώς και γεννήθηκε 2600!!! Υποπτεύομαι ότι και η μικρή, μικρή θα μου βγει, για να δούμε... Έχει ο Θεός...

Τώρα όμως, έκαψα φλάτζα!!! :shock: Δεν θυμάμαι άλλα, συγγνώμη!! :oops: Σας ζάλισα κιόλας!!! :lol: Σας φιλώ γλυκά όλες!!!

Πω, πω, ώσπου να τα γράψω όλα αυτά, έχετε γράψει άλλες 2 σελίδες!!! :lol: Ποστάρω και σας διαβάζω μετά!!!

Ιουλία μικροδείχνεις ρε χαζό! Αλήθεια!!! Φτου σου!!! Και να πας αύριο στη σιχαμένη-άπλυτη φιλενάδα μας για να της δώσεις το μιξοδωράκι!!!!

Καληνύχτα!!!!!!!!

Δήμητρα ποιος είναι ο γιατρός σου;;; Έχει καιρό που θέλω να σε ρωτήσω!

Νατασούλι μου, πως σου ήρθε; Παίζει να τον ξέρεις; Τυμπανίδης λέγεται.

Είναι και γ@@@ τους παππούδες!!! :lol:

Ψάχνεται συνεχώς, αναλαμβάνει VBAC κλπ κλπ...

Τι κανετε κουκλες?

δε μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες,

Νατασα δε καταλαβα γιατι εβαλες την φωτο στο ψυγειο, εκανες δυο παιδια και ακομη το ενα ειναι βρεφακι και εισαι πολυ αδυνατη εγω σαν εσενα τελευται φορα ημουν στο Λυκειο :oops::oops:

Λενα εχει ενα βιβλιο για τις πιπιλες "οι πιπιλες δε ειναι για παντα " 5€ κανει οχι τοι θα δεις διαφορα αλλα απο πισω σου δινει 2-3 τροπους για να το κοψεις, η δικια μου παντως μου λεει μαμα διαβασε το βιβλιο πιπιλες οχι παντα, και μετα μου λεει δωσε την πιπιλα μου να κοιμηθω :evil::shock:

αλλα το καλοκαιρι ειπα τερμα δεν εχει εκει με την θαλασσα θα παφτει και τεαζ απο την κουραση και πιστευω θα ειναι πιο ευκολα ;);)

Βενια χαιρομαι θα σου στειλω καποια στιγμη μια συνταγη για τσουρεκια για τ ο μωρο αν θελεις να του κανεις εμενα δεν αφηνει ψιχουλο.

Σημερα πηγα την μικρη στην γιατρο αλεργεια και λαρρυγγιτιδα μας εδωσε ζιρτεκ, αποχρεπτικο, οτριβιν, σκονακια, να δω που θα παει αφου την ακουω να βηχει τωρα που κοιμαται και μου ερχετε να βαλω το χερι μου να κανει μετο να τελειωνουμε

Σορρυ για το μεγαλο κειμενο

Μόνο καλά!

Ή μάλλον τα καλύτερα!

Είναι γνωστός στους κύκλους το vbac !!!

Όποτε χρειαζεται να κάνει καισαρική μου έχει πει μια μανούλα πως λέει 'Εγώ γι'αυτήν την καισαρική θα δώσω λόγο στο Θεό'.

Εγώ τον 'ξέρω' από άλλες πονεμένες μανούλες !

maggy, πολλά πολλά περαστικά!!!

Νατασούλι, ο άνθρωπος δεν παίζεται... :D Να σου πω ιστορία, οικογενειακής μας φίλης, που γέννησε τα 2 πρώτα παιδάκια φυσιολογικά, το 3ο με καισαρική (γιατί ήταν απαραίτητο φυσικά!) και στο 4ο... Ήθελε ο άνθρωπος να την ξεγεννήσει φυσιολογικά και του έκαναν πόλεμο απ' τη διεύθυνση του μαιευτηρίου!! :evil: Πάτησε πόδι, εναντιώθηκε στους υπολοίπους και τους είπε ότι "η ευθύνη είναι ΜΟΝΟ δική μου!!!" Η κοπέλα γέννησε φυσιολογικά και το 4ο παιδάκι της, χάρη σ' εκείνον και όλα πήγαν μια χαρά!!! Ξέρει τι κάνει... Έχει τεράστια πείρα, αλλά ενημερώνεται και διαρκώς... ;)

καλημερα!

σχολασα!

εγω νομιζω οτι ολες σχολιαζουμε!

μπορει οχι ολα σε εν αμηνυμα αλλα το κανουμε!

Αναστασια- μπεμπουλης γιατι να μην σε θελουμε στο τρενακι?

και καλα μπορει εσενα να μην σε θελουμε....που δεν παιζει

αλλα θελουμε το Σπυρο!

οποτε...

Καλημέρα σας :x

πρωί σήμερα, ημέρα κολυμβητηρίου, αν πάει διότι μου έσπασε τα νεύρα πάλι!!!!

Αναστασία του Σπύρου πλάκα μας κάνεις βρε, που θα κατέβεις γιατί δεν σε θέλουμε? :o:shock: υπάρχουν 3 ή 4 άτομα που τα σχόλιά τους δεν σχολιάζονται και τα είχα αναφέρει πιο παλιά σε άλλο τρενάκι!!!! :!: .....αλλά έκανε μια λίστα η Παναγιώτα στο πορηγούμενο τρενάκι και θα δεις, με έκπληξη, ότι είμαστε τόσες πολλές, εγώ πάψει πια να ασχολούμε με το αν κάποιος θα σχολιάσει ή όχι γιατί πιστεύω ότι το τρενάκι δεν είναι για να σχολιάζουμε τι κάνει ο ένας ή ο άλλος, το βλέπω σαν μια παρέα που πάει για καφέ και είτε συζητά προβλήματα είτε απλά η ώρα περνά λέγοντας κάτι ελαφρύ, κάτι αστείο για να χαλαρώσουμε ;)

πιο παλιά είχε προτείνει η ΛαΛα τις ερωτήσεις να τις κάνουμε λίγο πιο εμφανείς, είτε σκούρες (bold) είτε υπογραμμισμένες, είτε άλλο χρώμα, ώστε να μην περνούν απαρατήρητες, νομίζω ήταν καλή ιδέα.....θα πρότεινα να το συνεχίζαμε αυτό ώστε τα σημαντικά να μην περνούν στο ντούκου, όπως πολύ καλά είπες!! :!:

σας φιλώ για την ώρα :x

Καλημέρα,

τι έγινε ρε κορίτσια ένταση στο τρενάκι μας? ας ηρεμήσουν τα πνεύματα εμείς είμαστε το πιο ωραίο παρεάκι :D:D:D

Αναστασία ναι για το φαγητό είπα για τον παιδίατρο αν είχε να προτείνει κάτι. Σίδηρο ξεκινήστε τελικά?

Μιτσάκι μια χαρά είναι τα αποτελέσματα της καμπύλης

Νατάσα το ταϊσαμε το ψαράκι και η τροφή εξαφανίστηκε σε χρόνο dt μάλλον πεινούσε το καημένο :lol::lol::lol::lol:

Σίσσυ πολύ ωραίο το χτένισμα που έβαλες και θα σου πηγαίνει τρελά νομίζω :D:D:D:D

Γωγώ ψητό κατσίκι στο πάρτυ γενεθλίων? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: και δεν μας κάλεσες κιόλας :mrgreen::mrgreen:

Άφρο 2200??? Ουάου Αλήθεια σου φάνηκε ότι μοιάζει στον Μανώλη? Εγώ στους 3D υπερηχους όλα τα μωρά ίδια μου φαίνονται :?:?:?:?

Λένα η φαντασία σου οργιάζει όχι μόνο στον ύπνο σου αλλά και στον ξύπνιο σου, άκου η πιπίλα πήγε στην δουλειά :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλία η Έλενα έχει ξετρελαθεί με το αυτό που της έφερες, όλη την μέρα βάφεται, ψωνάρα από τώρα :lol::lol::lol::lol:

Μάρθα τι τρυφερή φώτο που έβαλες είναι τόσο γλυκούλια και τα 2 :x:x:x

Βίκυ καλή ξεκούραση

Λάλα για πες για το blog

Μαρία που ήταν ο Γ? καλώς να τον δεχτείς

Εγώ πρέπει να είμαι τα πιο πολλά χρόνια με τον Η είμαστε μαζί από 12/12/1994 8-)8-)

Χθες έκανα γεμιστά και έδωσα στην Έλενα να φάει την γέμιση χωρίς την πιπεριά, δεν την έτρωγε γιατί ήθελε και την πιπεριά μαζί. Τελικά έφαγε 2 γεμιστά ολόκληρα (γέμιση+πιπεριά) :o:o

Kαλημέρα μανούλες! :D

Αναστασία-Μπεμπούλης, συμφωνώ απόλυτα με την Αργυρώ! ;)

ΜαρίαΙωάννα, καλώς να τον δεχθείς τον Γωγούλη σου! :D

Βίκυ, καλημέρα!

maggy, όχι, ο γιατρός μου είναι Αθήνα... Ευτυχώς για μένα! :D

natasoula μου, σ' ευχαριστώ! Εύχομαι να πει το ίδιο και ο γιατρός!! Μπράβο στην Έλενα!!! :D Δύο ολόκληρα γεμιστά; :o Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!!! :roll::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...